Sukkerforum

Tidenes feteste standup-komiker kommer til berget og jeg skal dit. Det blir så driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitfett!

Hvem digger Louis? Og, hvem skal? :D

Vet du ikke hvem han er? Youtube it, du kommer ikke til å angre. Med mindre du er en kjedelig, sidrumpa tørrfisk.

Is You Is Or Is You Ain't My Baby?

Jeg har selv vært her i 3 måneder omtrent og har observert at enkelte forum-folk forsvinner av og til. Slik skal det jo være. Jeg har trodd at de det gjelder har funnet lykken her, og jag har da trukket den konklusjon at det er von i hengende snøre. Men så dukker de (alle, de fleste av dem, noen av dem?) opp igjen her noen uker senere. Tror jeg har merket meg en håndfull slike på denne forholdsvis korte tiden. Så spørsmålet tvinger seg nesten fram selv: Hvor lenge varer et Sukker-forhold i gjennomsnitt?

Jeg fører ikke noen statistikk, selvfølgelig, så det er mulig at jeg er helt på jordet. Har inntrykk av at flere her kjenner hverandre privat, og dere kjenner kanskje til flere eksempler. Er virkelig tidshorisonten kun fra noen uker til noen få måneder? Hva er ditt subjektive (eller objektive) inntrykk?

Hva synes du om denne?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym nico

Hvilke tanker gjør du deg med denne historien? Ikke musikkmessig, men historien bak?
Jeg drømmer om et menneske jeg kan dele alt med, godt og vondt..http://www.youtube.com/watch?v=TOmZ66lIzJA

Til stadighet kommer spørsmålet om folk virkelig sover så mye som det står i profilene opp. Det er ikke sikkert jeg når frem til de som sover mye, siden de antagelig er i senga:-p

Hvor har forumsfolket sovet i dag da?

Jeg har prøvd meg på Siesta og Power nap. Har også dagdrømt litt mens jeg bærte rundt på en ny do. Nå trener jeg på å sove sittende.

Mange her som har seg med kollega,-er på jobben?? Bra deal når det funker men hva skjer når det blir slutt på kosen?

Om du sjekket opp develtrenede modell-look mannen alle snur seg etter men :

1) hans utstyr står ikke stil og er underdimensjonet sånn i forhold til hans hender (+-10cm) !!

2) Hnn er normal-dimensjonert +-14,5cm men tømmer seg iløpet av 30 sekunder og virker underutviklet på kos og hygge

Ville dere beholdt den ene eller begge eller gitt de sparken ??

Utifra det jeg har lest her de siste dagene, merker jeg at noen er så sinte at de nesten "flyr i flint" :-)
Ville bare med denne tråden ønske alle en strålende dag, å kanskje oppfordre noen til og smile til live :-)
Klem fra Stavanger :o)

Sitter i skrivende stund å savner en armkrok jeg kan krølle meg inn i.
En å sove med, en å stå opp med.
En å le med, en å gråte med.
Følelsen av å være elsket for den jeg er.
Savner virkelig en kjæreste....

Ja korrekt savner kjærligheten dagen i dag...

Hvad er forventningen på første date?

Kan jentene like å få en masse komplimenter "så fine du e" - "du e nå en søt jente" ect eller blir det for mye?

Skal mannen ta kontrol over daten i form av å bestemme hvor, hvad og hvorfor eller skal en bli enige?

Hvilke tegn sender jenter, når de er interessert i, at en mann ska "Make the next move"?

Masse spørsmål, som jeg tror der er en del menn så lurer på, da alt kan verre bra men også negativt, så kunne verre litt "løye" å finne ut, hva den genneralle jente syns.

Søppel

Siste svar on. 20 mars 2013 09:07 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym brokk

Mye useriøst søppel her inne. Følte bare for å si det

Er det bare meg, eller er det klin umulig å skrive her om dagen? Ord og bokstaver forsvinner og siden henger på en måte så jeg må dælje på tastene mens jeg svetter, banner og fiser i frustrasjon? Virker jo som jeg er 98 år gammal og blind når jeg leser gjennom det jeg har skrevet noen ganger. Dette er eneste siden det er sånn på, så det er ikke feil på min data eller finmotorikk.

Hilsen frustrert_boy_1978_faen

Nemlig!

Fyr løs. Hvor var vi? Kokkekunster? ;-)

Er det å være innadvendt ansett som negativt her? Det er veldig mange som spesifiserer at de vil møte en utadvendt fyr. Jeg kan skjønne at det er rart å spesifisere at man vil møte noen som er innadvendt, men ok:

Det er rimelig å anta at det er endel innadvendte folk her av begge kjønn. Utadvendte har lettere for å komme i prat med folk, og derfor større sjans til å møte potensielle partnere på den måten, utenfor nettdating.

Poenget mitt: Be careful what you wish for.

Jeg tror dere jenter skremmer bort endel bra menn med å ønske dere: "En utadvendt kar som snakker lett med vennene mine og ikke er redd for å gi av seg selv og ikke tar seg selv for høytidelig osv.." Kanskje denne mannen også bør være innehaver av en hvit hest og en storm han kan ta dere med?

.. En liten forsvarstale for meg og mine medbrødre som kanskje ikke har disse veldig "kommersielle" attributtene, men en hel masse andre attributter som kommer til syne når dere blir kjent med oss.

Hvorfor er det bare seriøse tematråder her nå? Ernte no gøy det. Må jo ha et sted for random, meningsløse innspill om dagen vår siden vi ikke har noen (vel, fast uansett)significant other å dele den med.

Jeg for eksempel har hatt en sedvanlig overdrevent rolig dag på jobb, etterfulgt av 7km som oppvarming til en styrkeøkt, så jeg fortjener denne kylling szechuan'en nå!

Som for øvrig var litt i overkant sterk sier tunga mi...

TS ønsker at denne tråden skal være useriøs, med mest mulig småprat, korte svar, flest mulig avsporinger, og flørt og seksuelle undertoner er ikke å forakte.

Hvordan var din dag, kjære?

Pupper

Siste svar ti. 19 mars 2013 20:50 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym

Dette er en seriøs og ærlig tråd, hold deg unna hvis du ikke klarer å være alvorlig!

Gutter liker jo pupper, det har vi jenter fått med oss.
Men hvor viktig er pupper egentlig? Da tenker jeg på form osv.

Jeg har "mistet" mine pupper etter noen omganger med amming.

Jeg var en DD/E og har nå to st rosiner strl. B

Størrelsen kunne jeg akseptert hvis det var noe fyll i dem men "rosinene" har gitt meg skikkelige komplekser.
De ganger jeg er intim så tar jeg helst ikke av meg bh-en...

Brystoperasjon har jeg ikke råd til :(

Har aldri sett en tråd om omskjæring, det er kanskje ikke så vanlig i norge å være omskjært (av gutter). Men hva mener folk om det?
Er det sexy/usexy?

Noen som skal til Hovden i påsken?

Under måneskinnets regn av sølv ble det født en liten møll i hjertet av et tornekratt i sommerfuglenes skog, en natt.
Den håpefulle, lille sjel skulle skjebnen snart forandre. Den var ikke vakker, ikke hel. Den var ikke som de andre.
Purpur, rødt og himmelblått-det svøp DEN bar var askegrått! Sommerfuglene var kledd i gull, møllens drakt var sne og muld.
Dens ytre vakte forakt. "vi er bedre enn deg. La det være sagt. Heslig og fælt er ditt vingestøv. Du er høst. Du er død. Du er vissent løv."
"Soldugget er vårt-du er for stygg. Du må drikke av stjernebrygg! Fly under månen , fly under sølv. For ut i natten forviser man møll!"
Forstå det du, eller en som kan. Slik er det for møll, slik er det for mann. Tåpene ler, ignorantene snakker og livet gir mer til den som er vakker.
Et tungt lodd å bære, der er visst. Alltid i livet kom møllen til sist. Sjelden snakket noen til den lille skjønt, mye blir jo sagt i det stille..
men så fikk den høre en midtsommerkveld " det finnes jo andre møll som deg selv! Se lyset som skimrer i det fjerne-de holder til på en vakker stjerne"
Den lille møllen fyltes av glede-og tok til vingen på stedet! Etter mange tunge timer var den fremme-Endeligett sted som var hjemme.
Den landet-og tok fyr med det samme. Lyset den hadde sett var en flamme! Møllen brandt opp-og døde alene. Verden gir mest til dem som er pene......;)

Jeg vet ikke hvor utbredt dette er i andre aldersgrupper. Men blant dem jeg har i søkekriteriet mitt så er minst halvparten av profilene uten tekst, eller så har de en av disse klisje aktige greiene som f.eks Jeg kan ikke beskrives! jeg må oppleves! Eller klassikeren send melding om du lurer på noe. Lurer på hva?! er jo forferdelig lite man kan bruke som icebreaker på slike profiler. annet enn å gå ut i fra utseendet, og jeg synes personlig det blir litt vel kjedelig egentlig.

Så her kommer en liten oppfordring til jentene, please skriv litt mer i profilen deres. Det trenger ikke å være en wall of text ellerno men værsåsnill å skriv noe man kan gå ut i fra. Et pent utseende får dere kun så langt. (evt blir dere nedspamma av folk som lurer på om dere har lyst på en tur på discosticken deres)

Skriv folkens, skriv :)

Ellers god kveld til alle

Tok meg selv i å kjede meg bittelitt og tenkte kanskje noen fikk lyst til å dele hva som skjer i kveld? Har dere noen artige planer å dele?

Jeg føler at (nett)dating ofte skal dreie seg om spillet, dvs vente x antall timer, dager eller uker ettersom, før man gir respons for å være spennende.
Er det bare jeg som synes det er turnoff?
Hvis jeg er interessert i en fyr så vil jeg vise det, ikke sitte og vente! Og hvis jeg kommer i kontakt med en fyr så må han også vise interesse! Hvis jeg ikke hører noe på lenge så blir i hvertfall ikke jeg mer interessert. Tvert om så tenker jeg heller at han ikke er så veldig interessert i meg. Eller at han har så mange på gang at han "glemmer" meg og da mister jeg interessen.

Flere som har det sånn?

Er det noe man gjør galt siden det er så dårlig respons? Eller er det pga utseendet? Jeg personlig synes at personlighet har mest å si, ikke at man vil være med noen som er veldig mindre pen...bare jeg som lurer å syns :)

Kjente jeg begynte å bli lei alle "turn- off" trådene, så tenkte jeg skulle se hva vi sammen kan klare for å lage gode tråder..
Er dere med?
Tenkte at i stedet for alle de negative tingene vi legger merke til på profiler, skal vi her skrive de positive!
Klarer ikke sier du?
Jeg utfordrer deg til å gå inn i minst to profiler, helt vilkårlige, og komme tilbake hit, og nevne minst tilsammen tre positive ting du legger merke til..
Hva er eventuellt bra intr for deg?

noen som vet en nattklubb som er åpen nå?

Skulle nesten tru det var omvendt.

Damer med bilder hvor de har giftering er skikkelig turn off!!

- Lana Del Rey... Burning desire... herlig, sexy flott låt :)

Din favoritt?

Sex

Siste svar ma. 18 mars 2013 18:07 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Har du hatt den beste sexen med en partner , eller har det vært tilfeldig knull som du minnes sterkest ??

Har fundert litt på det. Jeg har hatt/har to elskere.
Den ene, vil jeg definere som min livs kjærlighet. Alt med han stemmer overens med meg, bortsett fra sexen. Som er tam, jeg aner ikke hvorfor det har blitt slik. Men det fungerer egentlig dårlig i sengen. Men vi har de gode samtalene, han har det ømme blikket og måten han ser på meg..mmm...
Den andre, super arrogant overlege. Jeg vet han har null følelser for meg. Men sexen, oh my god. Der er han fullstendig tilstede, og han gjør ting jeg aldri har kjent før. Han er oppmerksom, og jo kåtere jeg blir jo mer yter han. Og jeg kan se det i blikket hans, lysten, og det gjør meg mo i knærne.

Men om jeg hadde hatt mulighet til å velge (noe jeg ikke har, da ingen av dem egentlig vil ha meg) hadde jeg valgt han nr 1.

Huff, jeg begynner å bli litt "needy" tror jeg. Sitter her å føler på tomheten etter enda et " misslykket" forsøk.
Jeg tror ikke jeg vil kjenne meg tilfredstilt og fornøyd med tilværelsen før jeg har noen å dele alt med, og ikke minst noen som bryr seg. Er det flere her som føler at det er tungt å gå veien alene ?

Eller har de fleste en tilfredstillende reise alene?

Ser det er mange som har mye på gang med venner og familie, men her blir det mye alene tid, spesielt i helgene når jeg ikke har barn. Og det river litt i sjelen,,,, følelsan dæm slit i mæ ka vil framtida gi,,, den isolerte frasen der er et godt begrep på følelsen i skrivende stund:)

Det er så mange tråder her som handler om:
- Hva synes dere om profilen min?
- Hva gjør jeg galt?
- Hva skal jeg skrive i første melding?
- Hvordan skal jeg ditt og hvordan skal jeg datt?

Alle som spør slik er usikre og lite tiltrekkende. Dette er typisk folk som er "needy"; folk som ikke har egne meninger og som er helt avhengig av hva andre folk synes og av andres anerkjennelse og aksept. Hvis du ikke har noen suksess ved å være "den du er", så vil du ihvertfall ikke oppnå noe ved å prøve å være en annen enn den du er.

Noen andre Sukkerbiter om var i Holmenkollen i helgen? Når og hvordan hadde dere det der, jenter? :)

Denne beskjeden dukket opp under profilbildet til ei dame jeg fikk lyst å skrive til for ett par dager siden.. Det er jo greit å bli advart på en måte, men er dette noe jeg kan legge inn selv i profilen min, eller er det Sukker som har lagt inn denne beskjeden??

Nå skal det jo sies at det jo forsåvidt stemte da, for hun har ikke svart selv om jeg ser at meldingen er lest :-P

Oppdatering

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 123456

Det var jeg som skrev :hva gjør jeg feil ?
Takker for alle svar :-)
Nå har jeg lagt om skrivestilen litt,og det funker !
Viser seg at det er noen her som vil skrive om litt andre ting enn dagligdagse kjedelige "hva har du gjort idag"ting :-)
Noen andre som har opplevd det samme ?

Hilsen mann 40.

Mange som skal?
Hvordan er disse?

Unnskyld meg, men hva er greia med øyenbrynene til jentene nå om dagen?? Skjønner jo at dette er mote, men enkelte burde virkelig gå litt i seg selv og spørre seg selv om man egentlig kler dette her. Mote eller ei.
Turnoff så det holder!!!

Sånn. Godt å få det ut.

Jeg legger meg langflat og innrømmer det, jeg har en "greie". ;-)

For meg er det totalt fullstendig turn-off om det florerer med skrivefeil i profilen til en mann.

Det hjelper ikke om han er aldri så tiltrekkende, kan han ikke og/å-regelen, eller slurver med tegnsetting, stor bokstav etc. så blar jeg videre. Slurvefeil har vi alle innimellom, men når det er såpass at jeg legger merke til det, og/eller blir irritert av det, da er det dessverre sånn at mannen slutter å være interessant for meg.

Kanskje jeg er dømmende?
Kanskje jeg er sær?

Er det flere som meg der ute i nettdatingens verden, eller er jeg en ensom språkfrustrert sjel og den eneste som synes at det minste man kan forvente av en profil på internett er at den er korrekturlest? :-D

PS: Min svakhet er ufattelig lange setninger, med innskutte bisetninger. Jeg vet om det, og er bevisst på det, men det er på en måte sånn jeg snakker også.. hehe :-P

Mannen: Hva ser du etter hos en mann?

Kvinnen: Jeg vil han skal være traust og god. Han må ha en jobb han trives i. Han skal ha ordnet økonomi. Han skal være kjekk å se på, men ikke kjekkere enn meg selv. Han må være ærlig og naturlig. Raus og livsglad. Sporty og sprek. Og egentlig hundre ting til jeg ikke kommer på på stående fot, ehe fniis.

Mannen: Good luck with that!

Jeg merker meg at det er mye skriverier om kjønnsroller. Kvinner som ønsker seg en mannemann og menn som ønsker seg enklere relasjoner til det motsatte kjønn. Kvinner i en enklere og mer tradisjonell forstand. Helt imot mine ideer om hva som er riktig, så klart :P

Dette måtte åpenbart testes ut, så i dag har jeg vasket vinduene hos en vilkårlig sukkermann. Og hva tror dere skjedde? Jo, det var et blaff og et poff, og plutselig var han kledd i slitte jeans og hvit t-skjorte: lagde middag til meg, serverte meg vin, oppvarting på alle riktige måter, han har gjort en avtale om å fiksedet slitne rørsystemet i kjelleren min og skal ordne noe som har løsnet på taket.

Dere, jeg tror det er Lars Monsen!

Jeg skal snike i passet hans så snart han tar en tur på toalettet. Jeg er overbevist. Vaskehanskene var veien til lykken, så ja damer, dere har rett. Ikle dere pumps og vaskehansker, så er lykken nær.

Har du noen spesiell dame/mann i tankene som du heller ville ha vært hos? Eller en konsert? Eller et annet land/by?
Jeg hadde heller ligget og kost i sofakroken med hun som er i tankene mine nå... *sukk*

Hvorfor kunne ikke sukker bare ha informert via meld om sånne nye funksjoner som "svarer sjelden",,,, slik at vi slapp hundre tråder og myter om hvorfor her :P

Er det noe nytt her inne at det kommer et rødt merke under bilde med svarer sjelden ?
Må gi dem og en sjangs . Det gjelder å stå litt på , ingenting kommer gratis , så alle skal få :-)
sjøl om det kan være håpløst av og litt tregt , håper ikke jeg har noen skrivefeil her nå :))

Hei alle sammen.
Har ikke vært medlem her lenge,men har fått kontakt med noen damer/jenter,sendt noen meldinger og fått svar.snakket om løst og fast,aldri snakket ufint.(garantert !) bare vanlig dagligdagse ting,prøvd å få til en normal samtale,men det nytter ikke !
Alle forsvinner bare,får ingen grunn hvorfor.Kanskje er jeg for tam/kjedelig ?
Noen andre som opplever dette ? noen som har tips ?
Vil gjerne ha svar fra begge kjønn.

Hilsen mann på 40.

Kjemi

Siste svar sø. 17 mars 2013 10:57 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Kjærestekjemi er noe merkelig greier, noen ganger tenker man,,, whoow, har jeg sjans på henne..
Og andre burde ihvertfall hatt sjans på henne når jeg hadde sjans på hun :)

Er det egentlig NOEN seriøse damer her inne som vil ha seg mann?

Har hørt så mye stygt om Sukker, at det er mye "rovdyr" her inne som kun bruker det til en arena for å få mest mulig sex. Har full respekt for damer som er ærlig og sier de er ute etter lek og morro, men de som "later" som de er ute etter et forhold er bare tragisk.
I disse tider hvor sjekke-mulighetene er så store, så føler jeg bare at alle vil smake på mest mulig, det blir liksom ikke noe seriøst ut av noe.

Og damer har blitt så tafatte! Resultatet av dette er bare at det vil være en haug med single som til slutt ikke er attraktive lengre. Er det et mål liksom?

Hva synes dere?

FY F...

Siste svar sø. 17 mars 2013 01:01 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Sitte her å lete,,, fy faen for et liv!!!!!

savner god rock på radio med litt tekst :P ikke alt det som er nå for tiden :P hvem er enig ? for all del det er greit å høre på men blir litt for mye av det gode

Led Zeppelin, Rolling Stones, Jimmy Hendrix, Clash, Prince, Turboneger, AC/DC, , DeLillos, Guns' n Roses, Queen, Aerosmith, Bob Dylan, Kiss, Oasis, Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Red Hot Chili Peppers, Sex Pistols, The Who, U2, Police, Van Morrison, ZZ Top, Thin Lizzy, Oasis, Def Leppard, Kaizers Orchestra noen andre jeg glemmer ??

Har sett det er noen tråder her hvor det diskuteres at menn har blitt for tamme. Det er mulig det stemmer, ikke vet jeg.

Men jeg lurer da på om han er født sånn eller er han et resultat av sammfunnet vi lever i?