Sukkerforum

Deler noen tanker jeg.
Er dette veien å gå? Bli litt feitere, få meg en Ayianapa-tatovering på et godt synlig sted, konsekvent oppsøke pianobarer med dansegulv og prikke ut den fulleste dama? Imponere litt med moovsa mine?
For den framgangsmåten jeg har valgt til nå virker særs dårlig. Og jeg så opptil flere som lykkes med overnevnte taktikk i helga..og for å si det sånn..når øynene ble åpnet dagen etterpå var det nok ikke dama som fremstår som en vinnet

idag har jeg bursdag! og forvente en hau me gratulasjoner :P for det varme et godt gammelt hjarta!:P ha en super fin søndag alle i hop! :)

Må bare innrømme at programmet Hver gang vi møtes er høyt oppe på hva jeg liker å se om Tven først skal skrus på.
Og Lene Marlin har jeg alltid likt stemmen på. Nå må jeg innrømme jeg nok ikke hadde hatt noe i mot en kaffekopp eller middag med henne heller :-D
For et fantast

- å ta vekk alle de som ikke søker partner i det fylket en selv bor i
- å ta vekk de som ikke søker partner i din alder
- å se alle i ditt eget fylke og alle andre fylker, for å se de som har match under 70
- å ta vekk de som ikke er villige til å flytte på seg
- å automatisk ta vekk de med høyere alder enn det en selv søker i "online nå" vinduet. Det samme for de med lavere alder.

Oso Cruise

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym birthday

Jeg har snart bursdag, så har jeg tenkt å cruise litt over Oslofjorden med noen venner. Kunne vært en bra forspill.
Noen som har gjørt noe liknende?

Alt tips tas med takk :-)

Er det noen som har en anbefaling på fine steder Oslo man kan dra på date? Litt hyggelige og intime sådan..

Min erfaring er at det er de med sukkermatch på under 70 som ofte er de jeg er mest fascinert av. Og som jeg viser interesse for. De jeg viser interesse for vil igjen ha større sannsynlighet for å bli nysgjerrig på og interessert i meg. Kommer praten først i gang, da kan den gjerne holde på en stund.

En grunn til at jeg har så lavt matchtall med disse damene kan være at de typisk er en 15-20 år yngre enn meg. Denne aldersforskjellen passer egentlig meg bra. Og mange unge damer syns tydeligvis også dette *kan* være en positiv ting. De liker den erfaringen og modenheten årene kan ha gitt eldre menn i forhold til kvinnenes jevnaldrende menn.

Jeg kan ikke se noen grunn til at Sukker skulle ønske å skjule besøkende av det motsatte kjønn bare på grunnlag av en formel - dersom en selv ønsker å se dem. Jeg ser derfor for meg at det bør være en måte å få listet alle besøkende av motstatt kjønn, inkludert dem med under 70 i match.

Dette er spesielt kjekt å kunne se på plasser utenom våre største byer. For der er det såpass få sukkerbrukere at en ikke vil "overse" noen.

Nå trekker jeg på meg det korteste skjørtet, de høyeste skoene og den dypeste utrgningen jeg har; tid for å sjekke ut hva som egentlig bor i nabolaget mitt. Tenkte bare å gå fra dør til dør og late som jeg trodde det var DER jeg var invitert på fest. Mjihi.

Bergen

Siste svar sø. 24 feb. 2013 11:20 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym |...:)

Yes, alltid gøy når planer kollapser når en for første gang på lenge virkelig har lyst ut på byn, og har vorset for seg selv i et par-tre timer med å høvle nedpå noen øl..

Har ikke prøvd å gå ut aleine på byn før, så kanskje på tide å prøve noe nytt? Noen ok plasser for en tredveåring (mann) å gå ut alene? Helst ikke nattklubber :) Om det er noe mål med kvelden nå, så er det vel å komme i kontakt med folk, ikke danse seg til et ligg på en plass der øynene dør av blinkene lys, og ørene skriker etter hjelp.

Nå har jeg vært her en stund og fått noen meldinger. Truffet en hyggelig kar eller to, men det har blitt med det. Vet ikke jeg om dette er for meg, men skal ikke gi opp ennå.

Det som jeg opplever som slitsomt er ivrige menn. Men som av en eller annen grunn synes jeg er så et eller annet og legger ut om det. De mailer og forteller om sin interesse for meg..... Det er jo bra, men når jeg så forsøker å få i gang en samtale, så stopper det der. De er bare interessert i å fortelle om sitt engasjement, de har gjerne knapt bilde selv.

Jeg blir jo ikke fort og gæli interesert i en mann som har sendt meg noen få ord. Du vet at når du har fortalt en dame at du tenner for 5 gang, så begynner det å bli kleint. Skal jeg blokkere, eller bare la være å svare. Jeg advarer jo om at dette ikke er så bra......men.....gi seg, nei det gjør de ikke......

Bare en hjertesukk fra meg, som er evig optimist og som vet at det finnes flotte mannfolk der ute, de må nok bare tøyle iveren litt.

Noen som skal på konsert i Oslo neste fredag eller har lyst å være med?
Kvinner eller menn!

Alltid en fordel om du faktisk vet hvem dama er!
Altså Beth Hart, ikke dendama:)

Hva styrer folket med for tiden da?

Har dere hatt en fin helg så langt, og planer for kvelden?

Jeg har vært på skogtur med gode venner og et lass unger. Lite som er så deilig som å slappe av med et bål i skogen, pølser og marshmellows på spyd, og kaffe/kakao i koppen :)
Nå blir det avslapping og film resten av kvelden tenker jeg.
Noen som har bra filmforslag?

Jeg er 40+ har de barna jeg ønsker meg og trodde at de fleste menn som nærmet seg 50 også var klar med dette stadiet.
Ofte ser jeg at jeg har mismatch med menn på ønske om barn. Dette er de samme som skriver at de har voksne barn som har flyttet ut. Er det virkelig så mange i denne aldersgruppen som ønsker seg "runde nr. 2 " ?
Jeg har vært inne og sjekket at jeg har svart riktig i testen for min egen del...

Har en chatte-regel: jeg går ikke inn på en annens profil medmindre vedkommende først har vært inne på min. Dersom vedkommende igjen går innpå min profil 1-2 ganger, våger jeg meg kanskje til å skrive et brev.

Bakgrunnen for dette? -Det er i bunn og grunn jentene som velger seg ut guttene, og da må de få lov til å opprette den første kontakten=) ..I tillegg blir en ikke en av mengden av boys som skriver brev ;-)

Kult hvis noen har synspunkter!

Bare lurer litt på en ting jeg.
Jeg syns det er gøy å snoke og kikke på profiler og slikt. Noen ganger ramler jeg innom en profil hvor bildene er veldig pene, eller teksten er morsom etc, men av en eller annen grunn ikke en person jeg er interessert i noe med.
MEN, det jeg lurer på... er det feil å sende et kompliment for et bilde, eller tekst eller sånt? Sånn uten baktanker eller noe, men kun for å si hei, og gi en positiv tilbakemelding?

Eller er det bare irriterende og bortkasta å få slike meldinger, uten at personen er interessert i noe mer?

er det virkelig ikke mulig å filtrere bort profiler jeg allerede har besøkt før i matchsøk?

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996913000240

...så spørs det om en møter en helsefreak, en te-entusiast... eller kanskje en coprofil eller entomofil?

Katastrofe ??

Siste svar lø. 23 feb. 2013 13:44 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Hobbylegen

Kommer akkurat hjem fra litt flørt og hygge med min eksotiske venninne from the middle east jeg traff for et par uker siden.
Hun vil foreløpig kun nyte litt uforpiktende "haram-sex" i det skjult delvis pga religion og for å skåne sin tenåring og familie.

Vi lå og småpratet litt og brått nevnte hun at hun ikke forstod hvorfor hun hadde gått opp nesten 2 kilo siste 2 uker, ikke hadde hun spist mer enn normalt hevdet hun og har veid +-65 i mange år.

Ville jo ikke ødelegge kvelden men hvisket diskre..kanskje du skal bli mor,(hadde jo tidligere spurt om hun var beskyttet før jeg lot det gå første gang men hun unngikk å svare og nøt videre) og hun spurte kjapt om jeg ville bli far og jeg stammet diskre, mulig vi har gjordt vårt og har jo tenåringer å ta vare på, hun var enig men var hun egentlig det om hun skulle være gravid, hun er jo muslim ?

Kvinner: har jeg tråkket i salaten ??

Unge katter i 20-dagene er snop;)

Og etter å ha vært her i godt over to år har jeg kommet til konklusjonen om at de peneste jentene kommer fra Hordaland!
Kudos til dere :-))

Mange av dere gutter her inne som klager på at damene aldri tar iniativ .
Men liker dere egentlig at damene er frampå? Ber dere på date, viser tydelig at hun er interessert? Eller backer dere unna da?

Nå spørr jeg alle damene her, hvor viktig er det å ha tekst i profilen??
Får inntrykket at de fleste vil gå etter utseendet uansett, so why waste time.
Har en svensk kollega på jobben som får sinnsykt mange meldinger fra damer.
Han har tekst i profilen sin, men tviler sterkt at det er teksten som gjør det.

Så, hvor viktig er egentlig teksten i profilen?
Og vær så snill og svar ærlig!!!!

Da er min siste dag som VIP kommet. VIPStatus går ut den 23. Dere får ha lykke til videre dere som har supermannmerket på seg, jeg er nå en av de dødelige hehe :)

Er jo så mange forskjellige og mer eller mindre saklige, rare tråder her inne at jeg skaper like godt en egen, "ny"? selv.. ;P

De fleste (vet jo at) menn er interessert ibil og motor, mens med kvinner vet man aldri.. Er det noen jenter med genuin interesse for bil og motor her inne, og som liker å aktivt deltasånne sportsarrangeenter? Eventuelt noen med mekaniker / tekniker som yrke?

Fortell gjerne, hvilken bransje og hvilke(t) merke som er favoritten! ;)

Sitter med et sterkt inntrykk av at det kan være mange mørketall.. :P

Noe som slår meg når jeg har vært inne på en del profiler er hvor dårlig det står til med norsk rettskriving.

De fleste profilene er fulle av skrivefeil og ikke minst orddelingsfeil, er skriftspråket på vei utfor bakken?

Vond humor

Ingen svar
(mann 38 år fra Oslo) Privat melding

NRKs VM-studio er en eksperimentell, men endimensjonal teatergruppe som tolker noen i en situasjon hvor de prøver humor for første gang. Veldig ubehagelig å se på, men utrolig modig og velspilt.

Jeg opplever stadig å få hjerter, og når jeg sender en melding får jeg ikke svar. Hva er vitsen med hjerter da?

De mello 35-45 er snop :P

Med alle trådene om feminime menn, utenlandske "studs" vs bleike norske menn, osv osv osv....Så lurer jeg på. Er det fordi den norske mannen har mistet sin identietet de siste 40 årene og blitt en pyse jentene bare synes synd på? ELLER finnes det ekte menn som er faktisk stolt av å være det?

Hva er da en EKTE mann i dine øyne?

profilbilde

Siste svar fr. 22 feb. 2013 20:44 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

Fekk avslag på profilbildet mitt her....
Etter å ha lest igjennom krava deirans for å få bilde godkjendt ,så ser eg jo at 70 prosent av profilbilda eg kikker på her er utenfor krava...Driver dere på sukker berre faen med meg, eller er dere så dårlige på å gjere jobben deres???????

Det skal jeg, hvor skal dere??

Gutt 33

jobbe i helgen

Siste svar fr. 22 feb. 2013 16:55 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre som er like heldige som meg? :p

Sitter og ler høyt for meg selv :-)
Er en del mannfolk/ja Kansje kvinnfolk også !!!!
Som uten profil bilde spør itte naken bilder, hva jeg liker i senga, å ja for og ikke glemme de "elsker meg "
E det mulig!!!!
Nei takka meg til mitt eget leketøy som ligger i nattbord skuffen :-)
Trenger ikke en profil løs mann for og dekka mine behov :o)

Dette er eit spørsmål til gutter på 28 år og yngre:

Hvor stor andel av de jentene dere har datet har vært penere i virkeligheten enn på bildene?

For min egen del er tallet rundt regnet sånn omtrent en av kanskje tjue. En av tjue er penere i virkeligheten enn på bildet.

Jeg spør bare gutter som er 28 år og yngre.

Er det bare jeg som føler meg veiet og vurdert? Jeg betrakter meg selv som en kvinne med et normalt godt utseende. Jeg har bilder av meg selv i profilen min - både portretter forfra og fra siden og helfigurbilder. Jeg blir så eitrande forbanna når menn tillater seg tidlig i kommunikasjonen å forske i hvilke feil og mangler jeg kanskje kan ha. Og attpåtil når det er menn som selv ikke har lagt ut bilder av seg selv. Jeg synes at det er vikrig å tørre å bli kjent med personligheten til mennesker og ikke bare henge seg opp i bilder. Derfor har jeg også svart til folk uten bilde. Når de da begynner å undre på om jeg kanskje har et kilo for mye, som jeg kanskje har gjemt bort på bildet - ja da blir jeg ganske oppgitt ja. Herremin - vi er folk godt over midtveis i livet - er det da fortsatt like viktig at alt skal være like glætt?

Hva er det verste en date kan gjøre?

Vad tycks?
Går jeg rundt med en feit stor L klistra i panna eller er det fett?

Jeg har en sammenligning å komme med.

Det meste av musikken jeg elsker, likte jeg ikke umiddelbart veldig godt, men etter å ha hørt flere ganger på låtene har jeg funnet ut hvor bra musikk det egentlig er.

Jeg tror dette gjelder mye for en kjæreste også. Slik trenden er nå blir det mange "popmusikk- kjærester" der ute!

Jeg har i alle fall ikke tenkt å la mitt gullkorn slippe unna, så fra nå av overses førsteinntrykket for min del!

Heiahelleuheisann!

Er tilbake etter en lengre sukkerpause, noen forhold og mange gode minner.

"Feirer" min comeback med en lek:

Du og jeg våkner opp i en politibil lenket sammen med håndjern. Ved hjelp av bare 3 ord, hva ville du ha sagt til meg?
La oss leke sammen :-)

Kjør på!

Drømmemannen.
Bare en som er flott, morsom, kjærlig, huslig, og god i sengen......

Det er den tiden det tar å danne et førsteinntrykk. Tenk på det neste gang dere møter noen..

........vi skrev noen hyggelige og lange meldinger fram og tilbake. Han svarte ikke på den siste meldingen. Jeg ventet litt over en uke og bestemte meg å sende en melding igjen.
Det var kort med lykkeønsker , jeg skrev også at jeg ikke kan tenke meg noe mer enn vennskap akkurat nå.

Denne gangen kommer svar fra ham med engang med tel.nr, privat epost-adresse og forslag om en treff dersom jeg kjører forbi der han bor.

Da var jeg kjempeheldig, eller? hehe
Men egentlig skjønner jeg ingenting, hvorfor tok det plutselig så en bråvending ? Noen ganger er det bare litt vanskelig å forstå menn på en nettside som dette :)

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

så hvor mye?

(1) desperate
(2) patetiske
(3) innvandrere
(4) gamle griser
(5) modige
(6) interessante
(7) kombinasjon av 1. til 6.
(8) annet:_________________

Ingen kan leve sammen med kjæresten sin over tid uten å støte borti den andres ømme punkter. Konflikter og uenigheter, sårende ord og handlinger er ikke til å unngå. Derfor er også tilgivelse livsnødvendig for parforholdet.
Noen ganger sårer vi hverandre eller bryter avtaler fordi vi glemmer oss, er tankeløse eller ikke vet bedre. Andre ganger er det med vilje vi kommer med den syrlige kommentaren, drikker et glass for mye eller bidrar til en iskald stemning i rommet. Vi trenger ikke la slike episoder ødelegge parforholdet. Tilgivelsen hjelper oss til å legge disse tingene bak oss, sånn at vi ikke ødelegger fortroligheten og nærheten oss imellom. For mange kjærester vil det bety mye å få høre setninger som: ”Unnskyld! Det var tankeløst gjort av meg.”Selv om du tilgir den andre, kan minnene om episoden kanskje være med deg resten av livet. Det kan ta lang tid å forsone seg med det vonde som har skjedd, og det kan ta lang tid å bygge opp ny tillit.

Når vi tilgir, blir vi satt fri fra de vonde følelsene som spiser opp gleden, kjærligheten og motivasjonen inni oss. Alle som har vært utsatt for virkelig vonde og urettferdige ting i livet, forstår hva de føler.
Hvis vi velger å bruke «retten» til å holde det vonde opp mot folk, gir vi plass til bitterhet, hat og andre destruktive følelser. Bitterheten og hatet spiser nemlig opp kjærligheten, freden og den positive energien. Kreftene vi skulle brukt på å komme oss videre, bruker vi i stedet på å bryte oss selv ned. Hjernekapasiteten vi skulle brukt på konstruktive og kreative tanker, sentrerer i stedet rundt personen som har gjort oss vondt. Selv om du føler at du ikke kan tilgi, er det ingen andre enn deg selv som kan hindre deg i å gjøre det. Det handler om å ta en beslutning, og frivillig gi opp din følte rett til å bære på de vonde følelsene. Jeg tilgir ....... for det han / hun gjorde mot meg!

*stolen*

Hva er din Ice-breaker?
Hvorfor?
Funker det?

Sist men ikke minst:

Hva er den riktige Ice-breaker?

Da mener jeg jo selvfølgelig din "openinig line".
Forsøker du å være morsom, seriøs, tullete, kjedelig men original (Som et vanelig "hei")..

Litt nysjerrig (:

Må bare skryte litt her :)
Etter det som har vært skrevet her inne, hadde jeg mildt sagt noen grusomme timer før min første date.

Mannen var fantastisk, praten fløt lett. Han var vakker, snill, omsorgsfull og en gentleman uten like...
Vi skal treffes igjen, det gleder jeg meg veldig til.

Ja, jeg skrev at jeg ser bra ut, jeg også. Fordi bildene hans var så flotte og jeg var begeistret. Jeg la ut bilder av meg og da kom også nye bilder av ham. Aktuelle, altså 25 kilo eldre. Fy flate, hva driver dere med her inne?

Jeg tenker ikke overvekt, alder, høyde osv... Jeg tenker ærlighet og det å leve her og nå !

Kommentarer?

Hilsen
1Kvinne

Takk for at det finnes så mange flotte utenlandske gentlemen i landet vårt:) Takke meg til det fremfor norske menn som ikke vet hvordan å behandle damer med respekt og sjarm:) Ser frem til en hyggelig jentekveld med deg i dag gizzi73, byen blir utrygg i kveld;)

Etter og nesten og ha mista troen på at der finnes ok menn her inne, så dukket han opp :-)
Men avstanden fra han til meg var for stor!!!

Så at der finnes Norske oppegående menn her inn, ja det kan jeg skrive under på :-)
Bare så trist han bor der han bor.
Men har fått igjen litt av troen på at der er noen der ute for meg !!!