Sukkerforum

Er det omtrent på denne tiden vi skal kjøre til byen og plukke opp fulle jenter?

Søt jente med burgunder lue, skinnsekk og sort veske tok buss 37 fra Jernbanetorget mot Helsfyr i kveld ca 22:45. Er du her inne? :)

Alene-lørdag,,, er ikke den beste oppladning for ny uke,,, Blir litt trist av det innimellom, vil ha meg en jente som jeg kan dele alt med.
Og som jeg kan følge i gode og tunge stunder, og bli med henne til siste slutt, uansett hva som skulle komme av uforutsett faenskap vi ikke styrer over. Synes det er så egosentrisk, overfladisk og selvrealiserende takter på mange. De jeg forelsker meg i av vesen, er ikke de jeg finner de samme verdiene i har jeg fått inntrykk av.
Jeg knytter meg nok ekstra til en partner da jeg ikke har vært heldig med oppvekstvilkår... Har så lyst på en trygg og god familiesetting. Men det er ikke greit gitt :P

For ett års tid siden, var vi en gjeng som gjorde i stand litt akekvelder og slikt...
Tenkte det kanskje var tiden igjen inne for det nå?
Finne et sted med akebakke, gapahuk/ lavvo og samle en gjeng sukkerbiter for en kveld med
morro?
Hva syntes dere?

Jeg vurderer å endre litt mer på profilen min,
men for å kunne endre rett sted og på rett måte, lurer jeg litt på..
dere der ute...
Hvilket inntrykk får dere av meg når dere leser profilen min?

Jeg er ikke ute etter råd på hva dere mener jeg bør endre, eller
hva dere mener jeg ikke bør endre.
Jeg er mer ute etter hvem dere tror jeg er etter å ha lest den,
og hva slags personlighet dere ser for dere...

Noen som klarer denne?

Dersom du tar en tau og legger den på bakken helt rundt jorkloden, og derretter tar en tau å henger en meter over bakken rundt hele jorkloden. Forutsatt at jorden er helt rund, hva er differansen på lengden i meter på de to tauene?

Spent på hva dere jenter her inne tenker om dette.

Jeg har vært på noen dater gjennom sukker de siste ukene, og lurer litt på hva dere jenter her inne tenker om ovennevnte.

Skal gutten betale for daten? Skal man dele regningen? Er det den som ber den andre ut på date som skal betale? Eller er det noe annet som gjelder?

Og er det å gå for langt å kysse på første date? Gitt at det har vært velykket da selvfølgelig..

Og de som kommer med flås og tull kan gjøre det i en annen tråd enn denne.. ;)

Hva skjer med øyenbryn for tiden?
Jeg ser noen profilbilder her inne med veldig store, rare øyenbryn.
Jeg vet at store øyenbryn er mote, og det går an å gjøre det riktig, men noen bommer totalt!

Ta idol i går for eksempel. Hun med Aaron Carter t-skjorta sine øyenbryn gjorde at hun så ut som en klovn. Tone Damli sine så normalt fine ut.

I opplysningens ånd, her er matrettene du ikke bør servere hunden. Underforstått kan de gjerne serveres i finere selskap (hvis det finnes noe finere selskap enn en hund).
http://www.abcnyheter.no/livet/2013/01/31/matvarene-som-gjoer-hunden-din -syk
Sjokolade
Druer og rosiner
Løk
Gjærdeig
Kalkunskinn
Humle
Spylevæske
Nøtter
Søtmelk
Kjøttbein av fugl, fisk, får

Noen flere som gikk glipp av festen med kjøttbein av fisk i spylevæske?

Livsvisdom?

Ingen svar
(mann 47 år fra Oslo) Privat melding

Uten å skulle hengi meg til typisk sukker kynisme så må jeg si at jeg lo utrolig godt av denne tegneseriestipa her...

http://www.dagbladet.no/tegneserie/gjesteserie/20mgdrefvelin/

Neste helg skal undertegnede på puddertur til Røldal (derav navnet Pow81)! Er det noen sukkerdamer der ute som er sporty og liker snowboard/skikjøring i masse løssnø? Og som tilfeldigvis skal dit samme helg? Hva med å hooke opp på røldalsgarasjen eller i bakken? Venter i spenning! Si ifra da vel!

Skravle?

Har folket hatt en fin dag/kveld/uke?
Planer for helga?
Andre ting dere har på hjertet?

Hadde nettopp den mest interessante bussturen i livet mitt. På den strekningen jeg tok med bussen klarte bussjåføren å glemme seg tre ganger. To ganger glemte han å stoppe på busstoppene, og en gang kjørte han hele 20 meter mens døralarmen durte Før han skjønte at han hadde glemt å lukke bakdørene. I tillegg var han var veldig nøye på at alle skulle ha på seg sikkerhetsbelte, når samtlige andre sjåfører på ruta ikke krever det. Alt i alt kunne jeg ikke unngå å le.

Dette er dessverre noe som ikke er uvanlig, men dagens bussjåfør tok kaka, rett og slett. Hvordan er bussjåførene i deres nærområde?

Hva gjør du hvis du har søkt etter en moden dame på nett, funnet en herlig person, gått på date, -og så funnet ut at det er mora di.

Så blir det litt alkohol, og det går slik det gjerne går når man får ølbrillene på......

Tenker man at man vet hva man får, at arven ihvertfall er sikret, eller at gresset faktisk er grønnere på andre siden..?

Jeg spør for en venn.

Seriøs mann tar kontakt. Greit nok at han er en veldig seksuel person og dette er viktig. Men når jeg ber instendig om å la være å sende itimbilde, slik at jeg får sjansen til å kjenne etter om jeg liker personen først, så gjør han det alikevel? Synd. Han ødela alt før det ble gitt en sjanse. Han hørte ikke etter hva jeg sa. Ingen kommunikajson = dødsdømt.

naturist

Siste svar fr. 1 feb. 2013 13:01 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym sør28

flere som savner sol, sommer å naturist stranda... Eller terrassen hjemme?

I år faller denne eventen på bursdagen min, lett at jeg skal!
Venter bare på billettene nå.
Flere som skal på den i år?

Japanere er ofte tidlig ute i utviklingen. I en årrekke har de sett behovet for å ha en sensor i førersetet på biler som kan fortelle om det sitter noen i førersetet mens bilen kjører. Behovet for en slik sensor var kanskje ikke akutt da de begynte med denne. Men da jeg kjørte hjem i natt kom i alle fall min Nissan med en melding som essensielt fortalte at bilen var usikker på om det satt noen i førersetet og kjørte den. Jeg setter hendelsen på kontoen for personlig usynlighet.

Flere som har kjent denne lukten før?

Det er BLV Eau de Parfum. God, ikke sant?

Har alltid hatt lyst til å drive med en aktivitet eller hobby på fritiden, men har jobbet skift i alle år så det har _aldri_ passet med skjema. Nå er jeg i en jobb med litt mindre spenn på skiftene, og begynte å tenke på dette.

Døgnet har 24 timer. 8 av disse er i søvn, 8 av de er på jobb, 45 min hver vei til/fra jobb (runder opp til 2 timer). Det er 18 av 24 timer. Det gir 6 timer fritid. Iløpet av disse 6 timene skal man handle middag, lage middag og spise middag. Så skal man lufte bikkja, vaske klær og dusje, og gud forby om man må rengjøre huset. La oss si det spiser 2,5 timer. Da har man 3,5 time igjen av døgnet til fritidsaktiviteter. Og denne aktiviteten er gjerne litt unna hjemmet, så da må man beregne kjøretid, eller i værste fall, tid til kollektivtrafikk. Da har man muligens 2-3 aktive timer igjen av døgnet. Så vil man jo gjerne hvile litt etter en dag på arbeid også...

Hvordan gjør dere det? Hvordan har dere tid? Hvordan prioriterer dere i hverdagen?

:)

Ja,, så nei

Siste svar to. 31 jan. 2013 16:12 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Utålmodig

Er så rart å oppleve at man blir attraktert å få masse godord i et par måneder, for så å oppleve at det snur brått uten å egentlig forstå hvorfor... Vi var jo på tur opp,,, (bortsett fra et par små tullete diskusjoner om egentlig ingenting).
Plutselig blir man skyvd vekk, og det skal ikke være noe mer....

Noen ganger hadde det vært interessant å vært i "andres hode",,,

Noen som har røket akkilessenen eller delvis røket den...
Symptomer og hendelses forløp?
Blir veldig glad for svar..:)

Får endel henvendinger fra menn uten tekst og bilde i profilen sin, de ønsker å bli kjent og ber meg fortelle litt om meg selv. Når profilen deres er tom for informasjon, svarer jeg at de kan starte med å presentere seg selv og legge ved ett bilde. Da blir det enten stille eller de svarer att jeg er vanskelig som ikke vil fortelle noe om meg selv til billedløse profiler. Mener jeg har utlevert meg selv, om enn ikke utfyllende, ved å ha tekst og bilde i profilen min. Jeg er høflig og svare alle. Bare jeg som reagerer på dette eller?

Jeg får visst bare beskjed om enkelte besøk på profilen min for tiden. Kanskje hvert 3. eller 5. Jeg velger å se på det som autofiltrering fra Sukkers side: "Nei, denne mannen var drit - glem han.... denne var også søppel.... her var en okei en - han kan du vurdere.... ånei her var en til som var drit - ikke kast bort tiden din... " osv

Praktisk!

Hvis du her inne på sukker hadde "ramla over" en person som du vet godt hvem er, du har alltid egentlig hatt et litt godt øye til denne personen, men på en måte tenkt litt at det er out of your league, eller av en eller annen grunn, som f.eks felles bekjente, eller annet, så har du latt være å ta kontakt for noe mer. Denne personen har vært singel i x-antall år, du har aldri prøvd å gjøre noe fremstøt, og dere nikker til hverandre eller sier hei dersom dere passerer hverandre på gata.
Ville du tatt kontakt med vedkommende for å lufte en eventuell interesse? Eller ville du hoppa elegant over det som alltid, og bladd videre? Hvordan ville du eventuelt ha tilnerma deg?
Blir man reddere å bli avvist av noen man fra før av vet hvem er?

Til dere som fremdeles sitter her og trykker :)

Nå skal jeg snart prøve å trosse lakenskrekken som jeg enda ikke har funnet kur for.
Håper dere alle har hatt en strålende fin dag, får en god natt, og en enda bedre dag imorgen :)

*slenger rundt klemmer til de som vil ha*

Obs,til andre der ute,,nå er det et nytt renn av utenlandske falske profiler.
tre fikk jeg idag,den ene starta med hvordan er du idag,vi kan snakke på e mail,du er den første jeg har sett så nydelig,etc,
Kansje den ene var ærlig,det å spille på at noen er her for å finne den rette er usmakelig.Ja,dette er nett,men noen BLIR faktisk lurt.
Hva gjør man egentlig slippe dette.

Har merker at guttene alltid vil sitte ved siden av meg på første date. Jeg foretrekker at vi sitter på hver vår side av et bord og ikke bryter intimgrensa med en gang. Noen setter seg til og med ved siden av meg når jeg tar den dårligste plassen for at det skal vil naturlig for han å sette seg på motsatt side. Forklaring?

1. Greit: Brukes for å avslutte en krangel når vi vet vi har rett og ber deg holde kjeft!2. Ingenting: betyr noe og du bør være på vakt!3. Bare gjør det: en utfordring, ikke en tillatelse, betyr gjerne helst at du ikke bør gjøre det!4. Samme det: en kvinnes måte å si "dra til helvete"

Vel. Hvorfor er det egentlig det? Hva er årsaken til at så mange av oss bedriver tiden her med å lete oss gjennom store mengder med profiler, sile ut de vi liker, formulere gode svar til de som mailer oss, eller forsøke å komme på noen voldsomt bevingede ord som kan sjarmere sokkene av de vi velger å kontakte direkte uten at de har vist en særegen interesse for oss?

Dette er en nettside med det formål å få folk til å møtes, bli kjent, og - forhåpentligvis - oppdage at det er noe der som er verdt å bygge videre på, enten via mailer eller personlig oppmøte. Vi er alle klar over hva som er målsetningen her, vi er her alle for eksakt den samme grunnen (med unntak av de som bruker dette stedet for å raske tak i tilfeldige sexpartnere, og med tanke på klientellet her har jeg en mistanke om at det vil være med sterkt begrenset suksess). Allikevel bruker de aller fleste av oss mye tid på å gå rundt grøten, på å presentere oss på best mulig vis selv om vi kanskje vet at vi ikke er akkurat slik vi forsøker å fremstille oss (og en potensiell partnet vil utvilsomt oppdage akkurat dette, snarere før enn senere) og mange av oss virker....redde for å ta kontakt på en direkte måte, selv om vi alle er her med akkurat det samme mål for øyet.

Hva er det som ligger bak denne reservasjonen? Jeg er fullstendig klar over at dette langt fra gjelder alle, men det kan virke på meg som om det gjelder et overraskende stort flertall.
Vi kjenner ikke de menneskene vi kontakter, eller som kontakter oss, eller som vi bare "snubler over" her inne. Vi har aldri møtt de før, og det er store sjanser for at vi aldri kommer til å møte de heller. Vi bruker ikke fullt navn, ikke adresse, ikke telefonnr. Likevel er vi reserverte, forsiktige og forsøker å ikke tråkke i salaten eller rett og slett drite oss ut - selv om dette burde være fullstendig trygt. Hva er det egentlig å tape? Et vennskap/bekjentskap vi ikke hadde FØR vi sa noe, før vi la ut noe som helst her inne?
Eller er det bare fordi vi bekymrer oss for at vi muligens kan skade potensielle fremtidige relasjoner ved å si noe feil, fremstå på feil måte eller rett og slett bare se feil ut? Og er det derfor det er så mange som søker oppmerksomhet via forumet, men likevel velger å gjemme seg bak et pseudonym inntil de føler at et sted inni tråden de postet eller deltok i, dukket opp noen de kunne tenke seg å kontakte?

Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg vil hen med dette. Men det kunne jo være en ting å tenke på.

Hva er du takknemlig for?
:-)

"There are only two ways to live your life.
One is as though nothing is a miracle.
The other is as though everything is a miracle."
-Albert Einstein-

Jeg har laget en liste over ting jeg har lyst til å gjøre for kjæresten min for å være en god kjæreste for henne.
Dette er spesielt viktig ETTER at nyforelskelsen er gått over.

Listen ser dere under. Er det noe som kan tilføyes (av både kvinner og menn).

OPPMERKSOMHET
- Gi komplimenter på både utseende og personlighet.
- Kjøp en gave uten noen spesiell grunn (blomster,spa,kake,osv)
- Gi kyss, klem, mixtape og andre tegn på oppmerksomhet.
- Gi kyss, klem og ta vare på henne og vis kjærlighet offentlig.
- Vær en gentleman (åpne dører, ta jakke, ta ut stol, hold paraply)
- Ring henne når du er bortreist og vis at du bryr deg.

SPONTANITET
- Gjør noe gøy og uventet. Aldri bli kjedelig, vær uforutsigbar og spennende. (shopping, reise, middag på restaurant, konsert, kamp, tur, osv)

HUMOR
- Skap deres egen humor. Noe som bare dere to har sammen.
- Dere må ha det morsomt sammen og kunne tulle sammen

Liker jente skjegg egentlig?

Hva synes dere?

Bare filk med bilde, resten bli sletttet ;-)

Opplever ofte å bli markert med hjerter,men uten at dem skriver noe. Og om jeg skriver noe å prøver å få kontakt så er det fremdeles stille...da kan du like godt LA VÆR å trykke på hjerte da!

A young man had a girlfriend. He was getting tired of her because she sent him messages every hour that said "I miss you" or "I love you". One night before bed he received a message, but rather than read it he went to sleep. In the morning he was awakened by a call. It was the mother of his girlfriend, crying to him that his girlfriend had died last night.

He hung up the phone in a state of shock, went to read the message: "My sweetheart, come quickly, I think someone is following me!".

Tears

Siste svar on. 30 jan. 2013 01:09 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym tear

Det er lov å være lei seg. Selvsagt. Og det er naturlig å være lei seg og deppe en stund. Klag til vennene dine, finn deg en skulder å gråte på. Er de gode venner, tåler de det en stund. Men samtidig; det er viktig å ikke grave seg ned i tristheten. Da blir det bare vanskeligere

det er vanskelig når man har ingen skulder å gråte på. :(

Hva skjer med gutta fra Sør-Trøndelag? Det er virkelig kremutvalget på Sukker! Er Sør-Trøndelag så fraflyttet at det ikke er damer igjen til dere? :)

Flytter snart jeg altså...

Før var jeg veldig usikker men nå er jeg ikke så sikker lenger :)

Det er jo så mange kvinner her. Den ene enda flottere enn den andre. Når er en kvinne god nok til å slå seg ned med henne? Eller er hun kun god nok inntil en enda flottere dame dukker opp? Og motsatt for kvinner, selvfølgelig. Er det derfor det er så mange forsmådde og frustrerte her inne, de som klager over at "plutselig forsvant hun bare"?

Apropos det å skulle finne kjærligheten her inne, vet vi egentlig hva vi mener når vi sier det?
Jeg tenker på den komplette kjærligheten, ikke bare sex, ikke bare omsorg, ikke bare suss og klem, men en altomfattende kjærlighet som dekker alle våre behov.
Er det ikke også kjærlighet, for eksempel, å oppmuntre og støtte sin kjære til å oppfylle hennes drømmer om selvutfoldelse og selvrealisering? Eller f.eks. å være tilstede og back'e henne opp med skryt, beundring og positiv anerkjennelse for å bygge opp hennes selvaktelse? Å si at hun er et vakkert menneske når hun er det? Eller å si hun er forståelsesfull og omtenksom når hun er det? Eller å gi henne et glass vann når hun er tørst? Og, ja, en klem når hun trenger det? Ømhet, sex og berøring når hun trenger det?
Blir en slik kjærlighet farlig? Blir den for kvelende? Er den for gammeldags?
Bør ikke kjærlighet dekke alle behovene i behovspyramiden? Inkludert sex?
Det er sikkert delte meninger der ute, men det er det jeg er ute etter. Den komplette kjærligheten.

Og kjeder meg!
Så om noen vil skravle eller bli kjent eller noe sånn, så feel free, og skravle her eller på pm!
-Unik anledning for de som etterlyser svar på første-meldingene sine! (jeg svarer alle jeg). Garanterer ikke at det fører til annet enn en samtale på pm da, men svar blir det iallefall :D

*venter spent*

Her er en liten tegneseriestripe som jeg sikkert ikke hadde ledd av om jeg ikke hadde tilbrakt tid her på forumet,men med en ballasten i bunn så.... :-)

http://www.dagbladet.no/tegneserie/rocky/

Jeg har lest igjennom noen innlegg på Sukker forumet og må si det er mye patetiske svar som folk legger igjen her inne.
Mye oppfatter jeg som ren drittslenging og jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor folk må lyre av seg dritt mot folk de ikke engang kjenner.

Legger ved denne til ettertanke til de av dere som føler denne trangen til å slenge dritt:
(Til alle dere andre....Lykkt til på søken etter kjærligheten)

Det kom en mann til Socrates og sa:
"Jeg må fortelle deg noe om en av dine venner."
Socrates Svarte:
"Jeg antar at du først har latt det gå gjennom de 3 sikter."
Mannen kjente ikke til de 3 sikter så Socrates sa:
"Det første er sannhetens sikt.
Er du sikker på at det du vil fortelle meg er sant?"
"Nei, sikker er jeg ikke", sa mannen,
"For jeg har hørt det av andre".
"Ja, men så har du vel siktet gjennom godhetens sikt?",
spurte Socrates.
Mannen ristet på hodet.
"Nå, men det tredje siktet da! Har du spurt deg selv
om det du vil fortelle meg er til noe nytte?"
Da mannen skamfull bøyde hodet, sluttet Socrates:
"Ja, men når det du vil fortelle om min venn verken er
sant, godt eller nyttig, så behold det for deg selv."

er det ei jente der ute som syns hun matcher me meg eller vil ta rn sjangs og er glad i utfordringer.
så si fra så skal jeg gi deg en diger utfordring :-)

igjen...
Bør jeg ta det som et hint, og pelle meg i seng, eller skal jeg late som at jeg er dårlig på alt som har med hint å gjøre, og overse det faktum, samt at det er mørkt ute, og bli sittende en stund til...? Sånn bare litt til altså.
Såfremt dere har litt mer underholdning å komme med her inne da :P

Burde nok ha gått i seng, men det eneste av meg som føler seg noenlunde trøtt er foten som sovna ista. Den har kvikna noe til liv nå igjen da, mulig den er overtrøtt...

Sååå.... washera?

Jeg er så sugen på en partner å dele ting med at det overskygger alt annet ,,, Har bygd meg opp hjem og hytte å redd opp som best jeg kan etter drømmen. Og heldig er jeg som har så skjønne friske barn, men jeg vil ha en partner å dele alt dette med!!!
Nettopp gått på en smell etter en to måneders relasjon,,, Og kjenner jeg synes det er sååååååå utrolig kjipt at det ikke ble noe.

Da ble ikke dette noe heller, to måneder med god kjemi og kosestunder, og plutselig rakner det!

Lurer på om jeg må bli flinkere til å kjenne etter og ta signaler, før man lager for mye ut av det ..

Hadde en relasjon til ei på 40 her i noen måneder. Husker ikke helt hva vi snakket om den gangen det kom frem.
Men ihvertfall så kom det fram at hun hadde hatt et forhold til en 20 åring når hun selv var 33, og hun hadde et barn på 7-8 år.
Sånne ting gjør meg litt skeptisk, ble litt satt ut. Før det hadde jeg fått vite at hun også hadde hatt et forhold til ei jente noen år før den tid.
Jeg blir litt utrygg av sånne ting som jeg synes går litt utover hva man karaktiserer som normalt. Dette bunner sikkert mest ut i at jeg er redd for å bli rævkjørt.
Er jeg veldig oversensitiv da eller er det flere som meg som blir litt rystet innvendig når slike ting kommer fram ?
Lager selvfølgelig ikke noe styr av det, men kjenner jeg blir litt utrygg da.