Sukkerforum

Må le. Her står venninna mi og jeg å drikker øl og dansematte hehe. ;) så guttær. Her sku dekk ha vøri :-Dkos dere videre i kveld godtfolk ;)

Er det i det i dag sesong tre starter? :-))

Vi er tre-fire kompiser som tenkte å prøve byen i kveld. Alder 30-40...
Treffer vi en passende venninnegjeng? Evt hvor?

Har klart det kunststykke å fylle bremsevæske der kjølevæsken skal fylles.....er det mulig..tydeligvis...hofff....!!!

Spørsmålet er ...Hva gjør jeg???
Setter pris på seriøse svar..:)

Hvor mange har dere kontakt med om gangen når dere virkelig begynner å få tro på en person inne her?

Hvis jeg møter en person og føler at ting er riktig og jeg vil møte denne personen unngår jeg å oppsøke/flørte med andre. Både av respekt for den andre, men også at det gjør mine egne saker mindre komplisert.

Jeg lurer fordi jeg har inntrykk av at det vanligste er å ha "seriøs" kontakt med flere på en gang, og jeg tror til og med det er vanlig å date flere personer om hverandre.

m-29

Jeg sier det rett ut: Dama fikk selv enkelte deltakere i "Slankekrigen" til å fremstå som sunnhetsidealer.

Vi har de siste dagene chattet og pratet over telefon. Hun har et normalt antall bilder i albumet sitt og hun har til og med sendt meg bilder på telefonen. I profilen beskriver hun seg som gjennomsnittlig og "Er ganske opptatt av kropp og trening". Jeg kommer å henter hun som avtalt i dag og blir helt paralysert når jeg forstår at hun har ført meg grundig bak lyset! Det ble en pinlig affære der det var om å gjøre å få henne fortest mulig hjem igjen.

Dette har dessverre lært meg å bli skeptisk til folk som ikke legger ut bilde av mer enn bare ansiktet (denne dama var svæært god på å få bildene til å fremstå bra).

Til dere damer: Hva f... er vitsen med å juge om kroppsfasong og treningsinteresse? Det blir bare utrolig pinlig ved en eventuell date!

På søken

Siste svar sø. 31 mars 2013 17:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Lykkejeger

Så utrolig mange flotte damer. Mon tro om det er ei som vil ha meg?

Hva er det egentlig dere ser etter i en dame? Må Damen ha bilder der puppene henger omtrent utenfor utringningen for at dere skal gidde å ha en dialog?
Jeg har mange besøk på profilen min, og det er veldig hyggelig å få meldinger. Jeg svarer alle som skriver til meg, problemet er bare at de som tar kontakt er fra østlandet og andre steder i norge. Og jeg er ikke flyttbar :-)

Så! Hva er det med menn fra Hordaland? Hva vil dere ha?

Mulig det har vært slik en stund, men det er i alle fall svært bra at man nå kan filtrere ut sosialister i matchsøket.

Hva synes dere menn om kvinner her inne på sukker som tar initiativ til en date. Fremstår hun som:

1: Råkul
2: Desperat
3: Annet (spesifiser)

Hei, finnes det noen jenter her inne som har mer guts enn å sende hundevalper og kakestykker. Kom an, går det virkelig så inn på dere med en avvisning at dere kun kan sende en haug hjerter og patetiske halvtamme forhåndslagte figurer??

Selv synes jeg bare det er positivt med jenter som tør å stå fram og ta initiativ, men d virker dessverre ikke som det er altfor mange av disse her inne...

Har så lyst til å se den. Er veldig lenge siden jeg så den. Men skal sidet hadde vært hyggeligere å ha en armkrok å gjemme meg i vvis den blir for skummel ;)

Har lagt øya på ei søt dame noen dager nå, besøkt profilen noen ganger, fått besøk tilbake. Begge har vært pålogget ganske mye. Manner meg endelig opp til å sende henne en melding mens hun er borte en liten stund. Joda, da har hun prestert å være avlogget for mange timer.

Spennende å vente, eller bare irriterende? God blanding synes jeg. Kjenner du deg igjen?

Trolljegeren på NRK ... Yeah bye, bye sukker nå skal jeg sette opp strømmgjerde på Hardangervidda så ikke trollmora kommer over til østlandet ; P

Denne fyren jeg møtte sist uke sa at han ønsket en dame som er "morsom og spontan"
Vel..når jeg prikket på kjøkkenvinduet uinvitert sent på kvelden utkledd som en klovn,så ble det jo bare panikk og skriking...;-))

Makan altså ;)

Leser flere profiler at det søkes etter søndagskjæreste, kanskje er jeg litt dum, men hva er det?

Ser det er flere som skriver at de lar være å ta kontakt med personer de tror er ute av deres liga. Hva skal til for at dere tenker det?? Vil bare oppmuntre til å sende melding om man ser en profil man liker, selv om man kanskje tenker at man er mindre attraktiv. Smaken er som baken, og det kan jo hende mottaker tenker det samme om deg?
Personlig skal det mye til for at jeg svarer modellpene menn med bilder tatt av fotograf. Jeg liker heller menn med sjarm!

:) Tenkte oss ut i haugesund i kveld lurte på om noen hadde noen tips :)

Er så lei av de som skriver at de ønsker et langvarig forhold, egentlig bare ønsker en søndagskjæreste for flere år.. En kunne ha spart mye tid og gjort dette opplegget langt enklere med klarerer definisjoner...

at jeg satt rundt en påskemiddag med de kjæreste..

Synst vi kan ha ein avstemming om anonyme innlegg her skal forbys eller go on som det er idag.

Sukker kan bruke det som en antydning korleis brukerne vil ha forumet..;)
Selv om innlegget er anonymt,vil anonyme stemmer ikke telle med.

Her er noen fisketips:

http://www.youtube.com/watch?v=KFr2arT3cLs

I går startet jeg en tråd hvor jeg fortalte at jeg skulle sette meg på en benk for å lese en bok, og oppfordret (om noen fant meg) å slå av en prat.. og som sagt, om det viser seg at det ikke er meg du prater med, så setter nok hun pris på samtalen ;)
Hintene jeg la ut i går var at jeg er i en by på østlandet, men ikke den største. Håret mitt er langt, rød/brunt i en flette, og jeg leser på boken "Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant". I dag rundt klokken tolv kommer jeg til å sitte på en benk i gågaten med en kopp kaffe og boka mi.. finner du meg, så slå gjerne av en prat ;)

Ja... hvorfor ikke?

Du har vært innom en profil som du likte godt men av en eller annen usikker grunn ender det med at du ikke sender melding. Hva tror du ligger bak denne beslutningen og hvilken harm hadde det egentlig gjort om du skrev vedkommende noen litt gjennomtenkte linjer?

Fortell oss!

Bare en tanke jeg brått fikk:
Om vi ikke hadde hatt (så mye?) sminke og annet bedragersk jåleri, lurer da på om ikke veldig mange ville hatt ganske annerledes "standard" i forhold til valg av både partner og sosial omgangskrets? Iallfall vil jeg tro at utseende ville hatt en noe annerledes betydning om så var tilfelle...

Bare en tanke jeg fikk ;)

Er vel ikke noe annet å gjøre enn å ønske alle en god påske :)

Kjenner kroppen skriker etter å bli knadd nå føler jeg.
Noen som stiller opp og hjelper? :-)

Nå skal jeg straks gå til en benk, sette meg ned og slappe av med en bok og en kopp kaffe.. min oppfordring til deg: om du ser ei jente på en benk som slapper av.. gå bort og slå av en prat! Er det meg så syns jeg det er koselig med litt selskap, og om det ikke er meg, vel.. kanskje hun og setter like god pris på selskapet ditt? ;)

Hvorfor er det ingen fine jenter her inne? Setter pris på alle brev, men svarer bare de absolutt DEILIGSTE. Nøyer meg kun med det beste, er KRESEN!

Til kvinner: http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI

Til menn: http://www.youtube.com/watch?v=jWxnI8-5LEg

Nyt og ha en riktig god påske alle sammen :)

Når jeg går inn på en profil og trykker på "Album", så skjer det ingenting. Dette gjelder alle personene jeg går inn på.
Noen som vet hvorfor?? :)

Er digg!!!!...hehe. Noe jente som er fra Oslo, stolt over den deilig frodig kropp?

Andre gutter som er enig?

Tap og vinn

Siste svar fr. 29 mars 2013 10:27 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Surkålpoet

Godt skjult bak tastatur og skjerm. Feilstavelser og famlende ord. Setninger delt opp på feil plass - mellom ord. Hver setning ender i meningsløse smilefjes. Blunk. Blunk. Smil. Geip. Tafatte spørsmål. Blir du med? Være med? Deg og meg? Hei : )
Nei.
Hvorfor får jeg ingen meldinger? Hvorfor svarer ingne meg? Du tar deg jo ikke tid til å lese stavefeil.
Men det er sånn jeg er, det er meg, jeg har som alle mine feil.
Nei.
Noen er bedre enn andre, som er bedre enn andre, men vi er alle i samme båt. Vi er alle på dekk tre, tredje klasse, vi er skipets pariakaste. Men bare så lenge vi er på nett. Det finnes en verden der ute. Rett og slett. Her melder man seg ikke på et lykkehjul, her inne melder man seg på god og mett, det er lett, for alt er servert, ett fett. Vente vente, på noe bedre. Vente litt til. På noe bedre. På noe bedre. Til det ikke kommer mere, til du mistet sjansen, og du må leve alene, men du vet at om du venter så dukker det kanskje opp, noe bedre. Mens du sitter der, og venter, på at noen skal hedre, deg, for at du var den bedre de ventet på som endelig åpenbarte seg, endelig nå, der var du. Men de venter også på, noe bedre, og plutselig er du nede, for telling. Går det bra med deg?
Nei.
Du blir grisk. Du spiller kynisk. For det er slik det er her inne. Det er slik det er å vinne. Og tape. Du er med på å spinne, du er med på spillet, du lar terningen trille, for din egen lykke - det er den du smir, og det er for den den andre svir. Seg på. Når de må stå.
For du harn nå.

Hvem vil på date i påsken? :)

Nærmer seg besøkende nr 666 på profilen min. Burde det bli en djevelsk bra match?

For ejiten eller folk flest?

Hei

Tenkte jeg skulle dele min historie med dere. Den kommer til å høres patetisk ut, og jeg vet jeg kommer til å få mye pepper på den, men jeg er klar for det, så la det bare komme. Jeg er en mann, og jeg er i førtiåra.
Jeg har vært her inne en god stund, og har vært nære å treffe noen av dere, men sanheteten er, at jeg har vel ikke vært klar før nå. For syv år siden, ble mitt hjerte knust, jeg trodde jeg skulle komme ut av det på topp, med flagget til topps. Det var ikke slik jeg hadde trodd det skulle være, og jeg har ikke hatt ett lengre forhold siden da. Jeg trodde jeg bare var sær og kresen, men jeg var bare ikke interesert i noe. Så jeg møtte min X for noen helger siden, og det føltes for fint, helt til en venn av meg hoppet inn, og la det ut for oss begge. Det er alltid godt å ha venner som kjenner en godt. Og denne gangen fikk jeg oppvekker. Noe var helt klart feil.
Så forrige uke, møtte jeg ei jente, som vekket ting i meg, jeg ikke hadde følt på syv år... Men nå følte jeg en annen ting. Jeg har forfalt til de grader. Jeg følte at jeg ikke hadde tatt vare på meg selv, noe som var veldig sant. Så mitt første skritt blir å gå ned ca 15 kg, tipper det ikke er gjort på 1,2,3 så jeg har vel noen mnd på meg. Men jeg kjenner lysten for forandring er her, og jeg håper den holder. Så hva vil jeg med denne historien? Noen ganger må du dele for å få ressultater.
God Påske til dere alle.

Bare observerer at det snør i Tromsø og ikke all verdens utevær.
Hva gjør dere som ikke har dratt vekk til hytte, fjell eller hjemplass, men er blitt hjemme?

Noen ganger lurer jeg fælt på om jeg kommer til å få meg noen livspartner,,, I lokal miljøet finner jeg ingen her på bygda, og her inne blir det avstander stort sett. Samtidig som det er vanskelig å få kontakt med de som man finner interessante :P

Jeg har potensproblemer. Evnen er tilstede, men ikke når det gjelder Har prøvd Cialis, men et virker ikke. Dette gjør at jeg synes det er svært vanskelig å innlede et forhold. Hvordan skal jeg forholde meg til dette? Noen tips? Vil jeg i det hele tatt ha sjans på damer som har alternativer?

Hahah, var det noen som hørte det. Fortelleren bommet på det hun skulle si og utbrøt "Faen!". Høres ut som det var opptak, så det er rart at det ikke har blitt fjernet.

Nyhetsankeret beklaget at "det var noen problemer med lyden under innslaget".

Hei , etter noen mnd her inne nå så lurer litt, hvis jeg har vært inne på en profil som jeg liker så bruker jeg å sette ett gult hjerte, hvis da den personen besøker profilen min etter det, er det da passende å sende en mld ?

Sliter også med å lande "andre kommentaren" jeg er nok ikke den som hyppig hopper i fallskjerm og besøker eksotiske steder, som alene pappa for to små og full jobb og hus , så føler jeg at jeg må jobbe med ekstra med salgs argumentene.

Noen som føler at de befinner seg på samme jorde her ?

Hva er den ultimate feelgood-låten?

Hvorfor er du inne? For sex. Ell for seriøst.?? Hvor fort skal man dra opp sex temaet? For meg syns jeg at man ikke skal ta opp sex tema/ seksuelle parter av kroppen før man har datet noen ganger. I mine to øyne virker man kanskje litt useriøs hvis man sender bilde av edle deler før man har møttes. ???

Sex

Siste svar to. 28 mars 2013 10:08 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym svekling

For eliten eller folk flest?

Jeg er så lei av venner som maser og vil ha meg med til fjells i påsken! Jeg vil være i Oslo, drikke øl, trene, date, være med familien, gå på kino.

Flere andre som mases på også? Jeg vil da vel ikke være med en venninne og hennes kjæreste og hans venner til fjells!

Hei, forumfolk!
Lurte bare på om det er noen litt ekstra grønne menn (og kvinner) her inne, jeg.
Altså om det er noen som ønsker å leve et "grønt" liv, med miljøvennlig livsstil og mest mulig naturlige
"ingredienser", både i kroppen og på kroppen, og som kanskje aller helst ønsker seg en kjæreste som er
litt likesinnet. ;)

Jeg har brukt søkefunksjonene her inne, for å prøve å finne de litt miljøbevisste mennene, men mulig det
ikke er så mange her inne..? Men denne tråden er ikke egentlig ment som noen "kontaktannonse", altså,
men mer som en herlig GRØNN tråd, hvor miljøbevisste forumfolk (hvis det finnes noen) kan dele sine
tanker, idéer og drømmer, eller fortelle om valg/livsstil DE har valgt, da det ellers ser ut til at miljø-tråder er
ganske så fraværende (iallfall særdeles sjelden vare) her inne.

Jeg hadde elsket å høre/lese om opplevelsene, drømmene, planene deres! :) Fortell, fortell! :D
Må vel være NOEN her inne som har Drømmen om å flytte på landet og leve nære naturen, eller kanskje
skape seg en grønn oase med grønnsakshage midt i byen. Økogrender i grisgrendte strøk, eller
økoborettslag i storbyen. Noen som har tenkt tanken? Og er det kanskje noen som LEVER i den grønne
drømmen sin NÅ? I så fall, skriver dere om det på profilen deres? Ytterst sjelden jeg ser noen som skriver
om annet enn bil/MC-interesse, fotball, reising jorden rundt, trening. Det vandres mye på fjelltopper ser jeg... men jeg tenker her mer på den "hverdagslige" miljøbevisstheten; hvordan man velger å leve livet sitt,
også UTENOM fjellferieturene.

Etter min oppfatning er miljøbevisste folk mer kreative og oppfinnsomme; de liker kanskje å dyrke noe,
eller skape noe med sine egne hender, lage lure løsninger og finne nye bruksområder for gamle ting;
ser verdien i gjenbruk & redesign framfor å bare kjøpe nytt, og liker å reparere ting framfor å kaste på dynga.
Og ikke minst: ønsker at barna ens skal vokse opp i kreative, miljøvennlige (og dermed menneskevennlige) omgivelser. :)

Hmmm...finnes det noen slike folk her inne på forumet, mon tro??

PS: Grønn tråd, MEN med rom for småprat og litt rusling inn på avsporingenes stier også, så lenge man
holder det på et trivelig og/eller interessant nivå. ;)

Han er med mugg jeg er uten. Tror dere det vil gå ?

Noen som har mer peiling på sånt?

Jeg må si at det er ikke så lett å finne noen. Det blir ett spill å date. For hvis man liker en man dater og den sier den liker deg også. Så plutselig gidder ikke fyren å ta kontakt etter en kort stund. Det er sårende. Og det gjør humøret til ei jente litt ustabilt. Så hvorfor er noen eller de fleste gutter sånn.? Det blir vanskelig for ei å stole på en igjen da. Man får lyst til å bare skru av følelsene og gi opp.