Sukkerforum

Da er det tid for å avslutte medlemskapet og slette profilen.
Siden det har vært så mange slike tråder om å avslutte medlemskapet fordi det ikke virker, så lager jeg en tråd for å fortelle at jeg avslutter medlemskapet fordi det virker. Ønsker lykke til videre til alle jeg har diskutert og kranglet med på forumet.

Jeg gjorde det slutt med exen min for en stund tilbake siden. Jeg har prøvd å gjør det slutt ved et par anledninger før, noe som har ført til at hun har blitt helt febrilsk og gal og omsider klart å holde meg tilbake igjen.

Nå gjorde jeg det slutt for tredje gangen, og denne gangen har jeg bestemt meg.

Vi har vært sammen i 2 år. Det er har vært et veldig turbulent forhold. Hun har vært veldig dominerende hele tiden, og jeg har virkelig følt at hun har holdt meg tilbake som person. Når vi er med venner så får jeg stygge blikk fordi jeg ler for høyt, kommer med for drøye vitser eller fordi jeg er for energisk. Tror ikke hun likte den jeg egentlig var, men at hun prøvde å forme meg etter hva hun anså som perfekt.
Vi hadde heftige krangler. Av veldig små bagateller. Vi kranglet og kranglet og til slutt måtte jeg krype og si unnskyld bare for å få slutt på det. Hun sa aldri unnskyld. Jeg følte meg manipulert til å påta meg skylden vær bidige dag.
Jeg trivdes ikke i vårt forhold. Jeg følte meg fanget.
Til slutt gjorde jeg det slutt. Jeg hadde fått nok. Dette funker ikke mer.
Først da legger hun seg flat. Når jeg gjør det slutt. Da kommer alt frem, og hun innrømmer at hun var for sta til å påta seg skylden.
Jeg kjøper ikke unnskyldningen denne gangen. Jeg gjør det slutt og forsvinner bort fra leiligheten og til en kompis. Jeg har ekstremt dårlig samvittinghet, for jeg vet hvor tungt det er for henne og hvor ustabil hun ofte er emosjonelt.

Etter noen dager hører jeg fra henne igjen. Hun er innlagt på psykriatisk sykehus. Hva har jeg gjort tenker jeg da. Er jeg skylden i dette? Hvordan kan jeg påføre et menneske så mye smerte? På en måte er det trygt å vite at hun er på sykehus der folk passer på henne, for jeg er jo fortsatt veldig glad i henne. Men på den andre siden er det så veldig vondt å vite at det er jeg som har påført henne disse smertene.
Vi var ekstremt nære hverandre da vi var sammen. Hun ville aldri være borte fra meg, så vi var sammen nesten konstant i 365 dager i året. Vi sov sammen tett hver eneste natt. Jeg tror hun bygget opp en slags psykisk avhengighet av meg. Ville ikke slippe meg av gårde bare for et lite pusterom.
Jeg besøkte henne på sykehuset nå i helgen.
Det var vondt. Hun hadde hovne øyne, fortalte at hun ikke hadde spist på 5 dager og at hun aldri kommer til å spise igjen. Hun sier hun ikke klarer. Hun maser fortsatt på meg at vi skal prøve igjen. Hun har det ekstremt vondt. Jeg har det ekstremt vondt. Hvordan skal j

Hvor viktig er arbeidsmoralen i forhold til den du dater?? At jobben går forran alt. At man jobber men kan skulke jobben for å møte deg eller er ikke jobben så farlig? ?

Tja, hva skal man si? Etter noen uker på Sukker, kan jeg vel i hvert fall slå fast, at det så langt ikke har vært noen suksess. Så og si ingen henvendelser eller interesse fra mennene der ute. Jeg har bilde på profilen min og jeg tror ikke utseendet mitt skremmer noen. Jeg er en glad og positiv kvinne og det gjenspeiles i profilteksten min.
Jeg lurer på, hva skal til for et dere menn tar kontakt? Og hender det at dere har lyst til å ta kontakt, men dere tør ikke? Når sant skal sies har jeg ikke tatt så mye initiativ selv - i hvert fall ikke ved å sende melding, men jeg har lagt igjen en del sånn "jeg er nysgjerrig"-hjerter.

Bare et lite hjertesukk fra relativt ny bruker...

Har vært her inne en stund ,men synes det er så vanskellig å oppnå kontakt med damer .... , Jeg har kansje blitt for gammel og da tror de vell kansje att man har visnet helt ut ,,, Jeg er vell ikke en treningsnarkoman ,men en normal Norsk arbeidskar ,,, så det er vell noe der også kansje .... Har heller ikke bilde ,men med en god tone så kan det nok ordnes ,,,

A: Politimester Bastian er en gammel mann
B: Kebab
C: Sukker nedlegges
D: Rompetrollene er kommet for å bli
E: Noe annet?

Får sjelden godtatt profilbildet mitt, siden jeg viser for mye hud, muskler, mens jenter som viser slike bilder av seg, de får selvsagt godkjent det frkHag1

Det er lov å henge ut oss røykere, det er sosialt og offentlig akseptert å mobbe oss. Vi blir kastet på gaten i sosiale sammenhenger for å nyte vår uvane, vi blir nærmest sett på som mindre intlligente som er så dumme at vi frivillig driver med noe som gjør at vi lukter vondt og til og med kan dø av det.. Er det ikke vår kjære helseminister Støre som står på TV og skjeller oss ut, så er det potensielle partnere på sukker som sier de absolutt ikke ønsker kontakt med oss røykere helt uavhengig av andre personlige egenskaper! Vi røykere aksepterer dette - vi er vant med å bli hengt ut i det som må være nærmest er eneste formen for mobbing som er tillatt - og blar videre til neste profil i håp om finne noen som i det minste er sosial røyker. Hva nå det må være?

Det jeg da lurer litt på er hvorfor er det ikke akseptert å skrive til dømes at jeg ønsker absolutt ikke kontakt med overvektige? All forskning viser at overvekt i hovedsak skyldes at inntaket av kalorier er større enn forbruket! Bare en til to prosent av befolknngen har sykdommer som gjør at de ikke kan for sin overvekt. Sånn er det bare, selv om det er aldri så vondt å innse for den det gjelder. Og når du spiser mer enn du har behov for, ja da har du en uvane! Men dette er et sårbart tema og nevner en noe om det er det som å stikke handen i et vepsebol ( ref kari Jaquesson f,eks). Bi-effekten sett fra folkehelsen sin side er tilnærmet lik, en kan få sykdommer og i ytterste fall dø tidlig av det. Så hvorfor er den ene uvanen bedre enn den andre når det viser seg utrolig vanskelig å bli kvitt begge?

Står til folkens

Jeg er bare inne på forumet for å si at jeg ikke er frustrert over noen ting!

Jeg er fornøyd med meldinger, oppmerksomhet og mennesker her inne.
Ikke er jeg ubehagelig desperat kåt heller, bare deilig passe våryr.

Jeg har alle tennene på plass og har til og med rukket å få meg litt trim.
Har mennesker som er glad i meg i livet mitt og har helsen i behold.

Noen ganger er det fint å sette pris på hva man har, i stedet for å klage på hva man ikke får:)

Hva skyldes at enkelte titter innom samme profil nærmest daglig over tid- uten å gjøre noe mer?

Blir det helt feil og sende en første melding som inneholder en invitasjon om en kopp kaffe?
Tenk all den tiden jeg hadde spart :)
Liker du det du ser på bilde, så hvorfor ikke bare hoppe i det!
Skal jeg prøve det ut?

Du må ha initiativ og kanskje være både sosialt og erotisk aktiv, samt pågående og påståelig. Du har kort lunte, blir lett provosert, og havner i komflikter fordi du ikke tenker deg om. Motto 1: Elle-melle-deg-fortelle. Skipet går ut i hår. Rygg i rann. To i spann. Snipp-snapp-snute. Du er ute. Motto 2: Telle til ti.

Etter et 13 år langt forhold , så skal man plutselig ut på markedet igjen, Så tenkte jeg.
Tja dette kan da ikke være så vanskelig, er vel som jeg var når jeg var 16, men nei da etter 2 år er jeg fortsatt like singel og har null ide på hvordan dette sjekke greiene fungerer. Ja man skal vel si at man har gjort noen tapre forsøk som ikke er noe å skryte av.. Noen som har den ultimate oppskriften??

Noen andre som bruker Goodreads til å holde orden i lesinga og dele bokvurderinger, tips og anmeldelser med venner og bekjente?

Er det slik at en hver som er singel jo er kommet ut av et forhold med "issues"...
De som lever i et sundt og godt forhold uten issues vil jo ikke automatisk søke ut av det..
At man enten er årsaken eller skadet av andre personers issues
Derfor er usunn å date eller frykter nye forhold og binding??

Er det slik at enhver singel som desperat søker partner (er her på sukker) i utgangspunktet er noe skadeskutt eller skadelig for andre...
Er datingtjenester en oppsamlingsplass for røkla?

Er det slik at om man ønsker å finne en partner UTEN issues så MÅ man søke noen som ER i et forhold...
og faktisk bryte egne sunne prinsipper om utroskap og det å la de i forhold være i fred???

Shoot !

Hvem vil være med på konsert?

Har 1 billett til imagine dragons på rockefeller (Oslo) den 16.04. :)

Hva fikk deg til å le i dag?
Del dine hverdags humoristiske stunder med oss!

Jeg fikk f.x virkelig høre det fra et barn i barnehagen i dag.
Jeg spurte hvorfor de alltid kommer til meg når de skal si fra (les; sladre).
Til svar fikk jeg:
"Jo, fordi du er sinna på slikt, som Tante Sofie!" Barnet smiler stort, gir meg en klem og legger til:
"Det er bra du egentlig ler mye, egentlig, for da hadde vi egentlig ikke snakket med deg"

Hei,vær obs,det ar dukket opp noen james,,nå igjen,vakre pene menn ,som det lukter falsk profil av,Hei,love you,nice,,etc,,sier bor i OSLO,men bor i et annet land,snakker tysk,Ja,sant.MØKKLEI.
Jeg fikk og en tlf fra en jeg trodde det kunne bli noe av,går ti min.så er han innlogga her.
Seriøst.Nå må man slutte å spekulere i andres følelser,Det er mennesker,ikke sjakkbrikker man opererer med.

Jeg sliter med at jeg ikke får noe post! Noen som har gode tips som kan hjelpe meg?
For en stund siden flyttet jeg, og selv om jeg har meldt flytting i folkeregisteret har jeg ikke fått meldt flytting på posten.no pga at jeg har rotet bort bank id brikken min, og jeg kan heller ikke logge inn med noen av de andre alternativene..
Hva gjør jeg? Hadde jo vært morro med litt post!

Tenner

Siste svar ti. 9 april 2013 13:16 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Hun 34

Har datet en super fyr i et par uker, eneste minuset er smilet :-(, tennene er ikke flotte dessverre.
Er det flere enn meg som tenker at det kan være et hinder for et seriøst forhold?

I 1843, I 1957, I 2013 ... Hva i hule heiteste betyr egentlig "I xxxx"?

Betyr det at noen naive sjeler forventer at hvert år så skjer det en forbedring på alle hyller i livet slik at absolutt alt i år x er bedre / mer rettferdig ... bla bla bla enn i år x - 1?

Beklager men det argumentet av "vi er jo i år xxxx" provoserer meg helt hinsides all fornuft ;)

Siden stort sett alt her i verden for tida går den veien høna sparker, så burde man heller bruke det argumentet med motsatt fortegn.

Post

Siste svar ti. 9 april 2013 09:21 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym sånnerdet

Trur jaggu meg at den gule lampa på "post" har slutte å virke........ :p

Flere med samme problem?

Eller er det bare at man ikke får post........ *sukk*

I profilene er det en knapp som heter "sett ufin". Hva skjer når man trykker på denne? Blir sukker-administrator varslet, og kan denne i så tilfelle gå inn og lese hva vedkommende har skrevet? Eller må jeg sende en mail til support? Begynner å bli litt lei av å bli kalt innbilsk, usjarmerende, krass, oppmeksomhetsyk og ikke minst et ludder... Meldingene kommer helt uprovosert, og fortsetter å komme etter at jeg har trykket "sett ufin"

Ja, du vet vel selv hvem du er! Jeg gidder ikke å bare blokkere deg, du bør etter min mening utestenges fra sukker og skaffe deg noen selvhjelpsbøker, samt en ny hobby

Hvor trist er det ikke å stadig møte nye men ikke sin match.
Men så har jeg altså møtt dens overmakt. En større tristesse.

Møte noen hvor man ser kimen til fantastiske muligheter. Gjensidighet i følelser og person. En totalt avslappet tilstedeværelse. Null stress bare være. Perfekt ikke sant.
Men så. Bagasje og historikk gir frykt. Frykter som skremmer ved det minste initiativ og engasjement. Intet jeg kan gjøre og uttrykt ikke min feil. Hun vil men klarer ikke sin indre kamp mot egne demoner.
Hvor trist er ikke det.
Initiativ skremmer henne vekk. Lovnad om at jeg kan bære og være er mer skremmende en trygt.
Eneste jeg kan gjøre er å holde igjen egne følelser for å trygge meg selv fra katastrofe i visshet om at gløden sakte kveles hen.
Venner! ? Igjen ... Venner.
Trist dag med triste kvelende og kvelte følelser. Trist. ...
Kimen av noe fantastisk svinne hen uten å kunne gjøre noe som helst.....

Sliter med å besteme årets ferietema!!!

A. Adventure
B. Action & Adrenalin
C. Frivillig Arbeid
D. Storby og Festivaler?

Hvilket tema? Noe forslag? Noe spenstige forslag?? Noe superspenstige forslag???

Jepp, dere leste riktig. Vi har til nå hatt black metal-tråder, grungetråder, klassisktråder, korpstråder og klinelåttråder, men så vidt jeg veit ingen tråder for dette høybårne musikalske fenomen.
Så sett igang og del deres favorittjazzlåter, og fortell gjerne akkurat hva det er dere liker med akkurat DENNE musikken.

PS: Det er helt lov å si at dere ikke liker jazz og å erte oss som gjør det, men slenger dere dritt om Chet Baker blir jeg SKIKKELIG grinete.

Arnold har satt i gang sin kampanje "The Spark"

http://www.schwarzenegger.com/fitness/post/motivation

"If you’re like most people, you’re probably waiting for it.

You’ve probably joined a gym sometime in the past 5 years. You’ve bought the fitness magazines. You threw out all the junk food last January.

You’ve been reading about the obesity crisis, about how this generation of kids is going to be the first to live shorter lives than their parents, and you’re ready to do your part. I don’t need to go over the statistics.

But you’re stuck. You can’t get moving.

I have a name for what you’re waiting for – I call it The Spark.

At some point, if you wait long enough, the spark will probably hit you.

I’ve seen the spark light a fire under someone who couldn’t follow his toddlers around without taking a break, someone who got sick of wearing an oversize t-shirt over her swimsuit at the beach, and someone who found himself in the ER after suffering his first heart attack. When the spark finds you, it normally isn’t pleasant.

My goal, with this website, and in promoting fitness throughout my life, is to help you go find your own spark, instead of waiting for it to find you."

Sitter her og slapper av i sofaen hjemme og ser på tv. Håper på en bra film etterhvert. En smule selskapssyk i dag... Og siden jeg er nysgjerrig av meg så må jeg jo spørre folk om hva de gjør :P

Hei alle hordalendinger. Sukker lovte oss i fjor en sukkerfest i Bergen, de prøvde men det var for få påmeldte. Siden det er usannsynlig lite tilbakemeldinger å få på profilen så savner jeg virkelig en anledning til å få gå på en singelfest. Kanskje det skjer noe hvis vi er noen flere som maser litt innimellom. Bare å sende et pent spørsmål til mailen du får fra sukker i blant. Hadde selvfølgelig vært kult med en ordentlig sukkerfest, men om jeg får match-bilder eller ei er vel ganske så underordnet. Jeg vil på fest og jeg vil på fest med single mennesker!!!

Er dere enig eller, hordalendinger???

1. april og påsken er vel overstått, båndtvang har igjen satt sine spor! Lekkerbiskene rundt om kring springer ikke fritt lenger og det gir oss våryre anledning til kos og lek !!!

Noen lekne bisker her på sukker denne våren???

Har vært på 2 dater med en kar, jeg v ar usikker om jeg skulle treffe han igjen etter første møte, jeg viste ikke helt med meg selv hva jeg mente om han. Største problemet mitt var at han lignet ikke på bildene av seg selv. Ikke at han så ille ut, men et eller annet ble feil. Iallefall, bestemte meg for ny date , da vi hadde en fin tone, og han til en forandring ikke var veldig pågående ang sex. Pluss i boka. Hadde noen fine timer sammen, ble litt mer klåing denne gangen, men gud bedre karen kunne kunsten å kysse. Og dnå sitter jeg igjen med en merkelig følelse i magen.

Jeg er ikke veldig tiltrukket av han fysisk, men han trigger meg enormt mentalt. Jeg sitter nå og lurer på om jeg er i ferd med å falle for fyren, med en noe uvanlig tvist. Hva skal jeg frem til med innlegget mitt, aner ikke :) Jeg bare sitter og undrer hva som foregår. Fordi akkurat nå klarerjeg ikke la vær å tenke på han, mens jeg samtidig har mine tvil om vi egentlig er noen match for framtiden.

Moralen er kanskje uansett da, at i noen tilfeller kan det kanskje være greit å gi noen en "ny" sjanse...

Heisann!

Hvem her inne skal på sukkerfesten?
Harstore planer om å dra, dog hadde likt om vi kunne samle oss en gjeng før festen...
Noen med?

Om i dag hadde vært din siste dag på denne jord, hva ville du ha gjort? Sett at du har 24 timer på deg.

Kom over denne sjarmerende bloggen idag;

http://singelmann.no

..noen andre som har noen fiffige nettsider å dele?

Når jeg som barnløs i profilen skriver at du bør ikke ha lyst på flere barn, blir dette oppfattet som at jeg ikke vil date menn med barn?
Lurer på om folk skygger banen pga den kommentaren.

Hvor langt skal man dra denne likestillingsprosessen? Kvinner har tatt seg av hus og hjem i alle århundrer men i siste tiden vil de ikke finne seg i det lenger! Hva har skjedd med denne tradisjonelle kvinnen som elsket husarbeidet?

Ønsker at tråden blir seriøs uten noe illdsinte innlegg og drittkasting på hverandre.... Hold dere til temaet, pust og tenk godt før du skriver noe

Forum

Siste svar lø. 6 april 2013 22:19 (188 svar)
Skjult ID med pseudonym John Doe

Hva kan gjøres for å gjøre forumet bedre?

Håper på noen seriøse tips og at sukker.no ser at noe bør gjøres.

Hvor mange menn på 45+ tenker å dra på singelfest i kveld?:)

Denne tråden er kun ment godt både for meg og for dere.
Alle som ønsker det kan dele, skrive, lese og bidra på den måten som er best for seg.

Men jeg orker ikke mer negativitet. Derfor er tråden merket grønn.
Håper skjulte IDer og andre kan respektere det - akkurat denne gangen.

God morgen, alle sammen! :) Håper alle har hatt en koselig ferie! Hendt noe spennende? :)

Sitter her å leser en (tann)tråd og begynner å angre på at jeg i det hele tatt villet meg inn i forumsverdenen.
Lurer egentlig på hvor mye tid jeg har kastet bort på usaklig informasjon om pikklengde, kjærlighetsliv, matretter, fritidsproblemer og sutrete bitre folk.

Det bare må leses, uten at jeg helt forstår hvorfor!

Hvor mye tid bruker DU på forumet gjennomsnittlig hver uke?

Hvilket er ditt vakreste ord? Og hvorfor?

Har gjort en liten uformell statistikk over Oslo-kvinner her på sukker som har høyt pornografi-bruk, etter alder. Interessant å se at det topper seg markant i alderen 40-48. Tabellen nedenfor viser alder i første kolonne og antall Oslo-damer med høyt pornobruk i andre kolonne. Kommentarer? Overasket?
34 0
36 3
38 12
40 25
42 25
44 26
46 29
48 33
50 17
52 11
54 9
56 4
58 2
60 1

Har gjort en liten uformell statistikk over Oslo-menn her på sukker som har høyt kariesaktivitet etter alder. Interessant å se at det topper seg markant i alderen 28-18 Tabellen nedenfor viser alder i første kolonne og antall Oslo-menn med høyt kariesrisiko i andre kolonne og statistikk om bruk av tanntråd i tredje kolone. Kommentarer? Overasket?

18 60% 5
20 50% 6
24 40%8
28 30%20
30 28 %25
35 25%30
40 20%35
45 15%50
50 10%55
55 8% 30
60 5% 5

Har over en periode fått veldig mye fine tilbakemeldinger og tilnærmelser fra ei utrolig flott dame. Tidligere var det jo bare sjarmerende for jeg var jo selv i et forhold, men nå er jeg singel og hun er fortsatt veldig "på". Denne dama er imho langt over min liga, men det var eksen også hehe. Utseende er ingen garanti for lykke, noen ganger lurer jeg på hvor viktig det er for å ha det bra.

Tenker dermed videre til når man sitter her og surfer gjennom søkene og blar forbi 99% av de som er her pga bildene. Er jo synd at det blir sånn, er det ikke?

Hei,jeg undrer på om vi kansje er for sjenerte til å sende hyggelige meldinger av frykt for avslag.Jeg har sendt noen mld et par ganger,ikke for flørt,men likte godt teksten,man kan faktisk være venner her også.Ingen biter,eller hva,,

Nå er det år mellom hver gang jeg har mine hender på glossy magasiner, de finnes jo ikke engang hos tannlegen lengre. Men - i dag fikk jeg altså noe sånt i posten. Et slags reklamemagasin for sminke, skjønnhet og dill og dall er det riktignok, men nært nok.. (For ordens skyld: jeg har for lengst drylt ut tv'n også, så jeg er nok litt skjermet sånn sett).

Det som slo meg da jeg bladde gjennom greiene var at på Sukkerforumet refereres det ofte til det å være "modellpen", noe som ofte følges av "...og det kan vi jo alle være enige om at er vakkert". Og videre tenker jeg, WTF? Jeg fant én flott jente i det bladet. En eneste én...

Så, spørsmål: Vasser dere virkelig i så mye reklame, mote og medieverdenens skjønnhetsfokus at det er dét dere synes er det virkelige skjønnhetsidealet?

Så var på en middagsdate i forrige uke. Er noe jeg egentlig aldri gjør, men dama var søt og spurte om vi ikke kunne stikke på en bestemt restaurant. Jeg sa ja og vi møttes. Da regningen kom, lot hun som hun ikke la merke til den. Dette irriterte meg og jeg sa da at det ble sånn ca. x kr på hver av oss. Hun ble noget paff. Uansett, jeg ropte kelnern bort til oss, betalte min andel og stakk.

Forventer virkelig kvinner i 2013 at menn skal spandere middagen? Lo godt for meg selv i det jeg spaserte hjem.

Jokes

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TE

-Hvordan har det seg,spør Geir,at du aldri forteller meg når du får orgasme?
-Det har en naturlig forklaring,sier samboeren rolig,og det er at da er du aldri hjemme.