Sukkerforum

Hei alle sammen.
Har ikke vært medlem her lenge,men har fått kontakt med noen damer/jenter,sendt noen meldinger og fått svar.snakket om løst og fast,aldri snakket ufint.(garantert !) bare vanlig dagligdagse ting,prøvd å få til en normal samtale,men det nytter ikke !
Alle forsvinner bare,får ingen grunn hvorfor.Kanskje er jeg for tam/kjedelig ?
Noen andre som opplever dette ? noen som har tips ?
Vil gjerne ha svar fra begge kjønn.

Hilsen mann på 40.

Kjemi

Siste svar sø. 17 mars 2013 10:57 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Kjærestekjemi er noe merkelig greier, noen ganger tenker man,,, whoow, har jeg sjans på henne..
Og andre burde ihvertfall hatt sjans på henne når jeg hadde sjans på hun :)

Er det egentlig NOEN seriøse damer her inne som vil ha seg mann?

Har hørt så mye stygt om Sukker, at det er mye "rovdyr" her inne som kun bruker det til en arena for å få mest mulig sex. Har full respekt for damer som er ærlig og sier de er ute etter lek og morro, men de som "later" som de er ute etter et forhold er bare tragisk.
I disse tider hvor sjekke-mulighetene er så store, så føler jeg bare at alle vil smake på mest mulig, det blir liksom ikke noe seriøst ut av noe.

Og damer har blitt så tafatte! Resultatet av dette er bare at det vil være en haug med single som til slutt ikke er attraktive lengre. Er det et mål liksom?

Hva synes dere?

FY F...

Siste svar sø. 17 mars 2013 01:01 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Sitte her å lete,,, fy faen for et liv!!!!!

savner god rock på radio med litt tekst :P ikke alt det som er nå for tiden :P hvem er enig ? for all del det er greit å høre på men blir litt for mye av det gode

Led Zeppelin, Rolling Stones, Jimmy Hendrix, Clash, Prince, Turboneger, AC/DC, , DeLillos, Guns' n Roses, Queen, Aerosmith, Bob Dylan, Kiss, Oasis, Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Red Hot Chili Peppers, Sex Pistols, The Who, U2, Police, Van Morrison, ZZ Top, Thin Lizzy, Oasis, Def Leppard, Kaizers Orchestra noen andre jeg glemmer ??

Har sett det er noen tråder her hvor det diskuteres at menn har blitt for tamme. Det er mulig det stemmer, ikke vet jeg.

Men jeg lurer da på om han er født sånn eller er han et resultat av sammfunnet vi lever i?

Man bør trene regelmessig og ta vare på kroppen sin selvfølgelig, men ingen treningsfanatiker, takk!

Her kan du droppe trening av og til, uten dårlig samvitighet :-)

Et nytt lite spill : )
Dersom personen på Bilde Over Deg, kyssa deg. Hvordan ville du reagert? Bruk egne svar eller ta en av mine ; )

1 Sett rart på personen?

2 Smilt fra øre til øre

3 Blitt flau

4 Slått til personen?

5 Gått din veg

6 Fått latterkrampe?

7 Kysset han/hun tilbake?

8 Klint med han/henne?

9 Rå klint med han/henne?

10 Dratt han/hun med på et rom, og hatt sex

11 Blitt sammen med personen?

12 Skrytt av det til vennene dine.

På do???

Siste svar lø. 16 mars 2013 19:13 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym glad :-)

Idag er dagen for og stille spørsmå her inne ser jeg :-)
Har fått mangen merkelige tilbud av menn, men seriøst så trodde jeg at dritting og pissing var noe vi gjorde på do???
Men det kan være jeg har rett og slett gått ut på dato! (er39)
Kjør diskusjon!! :-)

Hei, jeg bare lurer på om noen kunne ha gått innpå profilen min" Å sett om jeg har gjort alt riktig? Og eventuelt sendt meg en mld på hva jeg skal endre på hvis det er noe galt ? :-) Takk !

Forbauset over "populariteten" til B&B dagen (Biff og Blowjob dagen)

Jeg syntes også jentene skulle få seg en slik dag.

La oss fremme 6. September som den offisielle Sushi&GoDown dagen for alle dere fantastiske jenter!

St. Patricks

Siste svar lø. 16 mars 2013 14:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre som har krigsskader etter feiringen i går?

Jeg ER så LEI!!!

Annet hvert post jeg får her inne er tilbud om sex av div slag. "Skal vi møtes for moro på cam?"
"Hva sier du til en heit date med deg, meg og senga?"
"Hei, jeg leter etter ei jente å kose med..."

*grøss* Ser jeg virkelig SÅ billig ut??? (nei, det er ikke meningen dere skal svare på det...)

Vel, det var dagens utblåsning...

Trenger du å blåse ut litt, vær så god, be my guest!

Hva er det gærneste du har gjort offentlig i fylla.

Hei jeg er en kvinne som er 41 år.
Jeg har de siste årene (etter at jeg skilte meg) begynt å tiltrekkes yngre menn. Selvfølgelig tenker de fleste nå "Cougar", men siden jeg har blitt såpass "voksen" så er menn som er 10 år yngre ikke lenger guttunger, de er faktisk menn! Det finnes selvsagt de som er umodne guttunger hele livet men det er ikke de jeg snakker om.
I tillegg til at jeg føler meg mye yngre enn jeg er og får tilbakemeldinger på det samme irl også, så føles det naturlig at mannen er yngre eller ihvertfall ikke mye eldre. Min erfaring er dessverre slik at de som er litt over 40 år ofte er litt "gubbete" og det er ikke de jeg vil ha. Jeg tror ikke jeg er spesielt kresen heller og får ofte høre at jeg ser bra ut selv.
Så kommer jeg endelig til problemet:
1) Mange av de yngre mennene ser meg ofte som en "cougar" som bare er ute etter sex og venter at jeg skal ta initiaivet, mens jeg egentlig vil ha en mann som kan være nettopp det og ta litt vare på meg, og ta med meg på ting.
2) Når jeg endelig ser en profil på min egen alder som ikke virker veldig "gubbete" så er jeg mange år for gammel for deres kriterier.
Er det noe håp for meg da tro?

Herlighet som jeg har lengtet etter denne helgen. Sjelden jeg har vært så sliten...

Dagene skal kun brukes i positiv sone, kvelden inneholder zero og pizza! Thats it!

Og kanskje noe vås i denne tråden, som forøvrig også er positiv sone :-)

Noe du vil dele? Fortelle? Undres over? Fabulere rundt? Hva som helst? I så fall er det hyggelig...

Alder

Siste svar fr. 15 mars 2013 22:59 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Marihøna

Hvordan skifter man alderspreferanse? Jeg som 21 åring merker at jeg ikke får opp de over 30 på matchen, noe som sikert har sammenheng med at jeg svarte på spørsmålet hvor viktig er matchende alder med "mindre viktig", fremfor "ikke viktig i det hele tatt". Hvordan forandrer jeg dette?

Drekka mer

Siste svar fr. 15 mars 2013 22:41 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Trønder

Got nuts fuckers... Drekkatid nu...

Æ får ikke lenger til å se albumbildene på profiler her inne.. (problemet oppsto i går etter en kompis var inne på pc`en min for å fikse noe virus tull)
Noen som har peiling på hva det kan ha seg??

Et tillegg æ må laste ned?

No plans tonight, what's everyone up to in Oslo?

Er det noen kvinner som er intrisert i å møtes kanskje bare for en hyggelig kveld med litt vin, god mat å godt selskap? uten forpliktelser? Kanskje det kanutvikles hvem vet.

Er en mann på snart 30, veltrent og ser bra ut.

Blir dette for dumt å spør om ? er bare ærlig.

Liker du det ikke trenger du ikke skrive her.

Lurer av og til på om jenter snakker i gåter, og har skjulte hint om hva dere vil frem til når dere snakker.
Får av og til inntrykk at det av og til kan ligge mere mellom ordene, enn det som kommer fram.

Var nettopp på et kurs fra tisdag til torsdag,, Og fikk der veldig god kontakt med en av dei kvinnelige deltakerne som jobber i samme firma, men i en annen avdeling som er noen mil unna. Hun har hørt om meg, jeg har hørt om henne. Men aldri møttes. Hun er vennine av mor til mitt barn. Da vi kom mere og mere i snakk,, så nevnte hun samboer, krangling,, og at dei ikke har snakker sammen på lenge. Vart også invitert til å komme å besøke henne, vart også oppfordret til å snakke med vennina, altså mor til mitt barn, om hva krangelen handlet om. For hun viste alt. Mye blikk,, og smil ble utvekslet under disse dagene,, mye prat i pausene,, og en god tone. Av og til kan dere jenter være litt vanskelig å tolke,, for det kan virke for at det ligger mere i det som blir sagt enn hva som kommer frem.

Hvorfor fortelle om heftig krangel, og at en ønsker at du skal få vite hva det er om du spør andre. Hvorfor invitere hjem når, tross en er i et forhold som jeg oppfatter er dårlig,, Er det på en sånn måte jenter kan komme med et skjult budskap ?

Jeg har i lengre tider slitt med å finne BH som sitter bra og ser fin ut, og har tatt til takke med "det beste jeg fant".
Så leste jeg en artikkel i en nettavis igår, at de fleste damer bruker feil str. på bh'ene. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle sjekke hos noen som kan dette med pupper og bekledning, siden jeg likevel trengte et par nye.
Så idag gikk da turen til en lokal undertøysbutikk, hvor jeg antok at de visste hva de driver med, og jeg fikk meg et lite sjokk, og samtidig et selvtillitsboost. Jeg har i alle år vært langt fra den størrelsen jeg egentlig burde hatt! Ikke rart jeg ikke har vært 100% fornøyd med noe tidligere!

Jeg gikk ut fra butikken en del fattigere, med en bærepose nytt undertøy, et digert smil, siden jeg oppdaga at jeg er langt fra så feit som jeg trodde, samt at jeg har MYE større pupper enn jeg trodde. Hva er vel bedre enn det?
I tillegg har jeg endelig undertøy som sitter som støpt og ser meget bra ut! Nå vet jeg også hva jeg skal se etter, og hvordan det faktisk SKAL sitte :D

Så vil bare anbefale dere jenter, og ta dere en tur til noen som har peiling på dette med pupper og størrelser. Det er absolutt verdt det!

Er så godt humør så da sprer jeg det er :) Kos derre alle ."let me love you" som ne-yo sier

Det er kommet en ny mulighet for å bla sidelengs mellom profiler med piltastene. Det betyr at å besøke en profil er blitt til noe helt tilfeldig: Idet jeg blar sidelengs, vet jeg ikke hva jeg går til. Dermed er det at noen har besøkt profilen din ikke lenger nødvendigvis en indikasjon på interesse.

Jeg sier meg uenig i denne nye greia. Ihvertfall at den ligger på piltastene, som tidligere har fungert til å bla i fotoalbum.

er en jeg har skrevet litt med, og som vil møte meg...fikk melding igår kveld om det, men da jeg skulle svare, fikk jeg opp at personen ikke er aktiv lenger, og kunne da ikke skrive svar, eller gå inn på profilen hans....OG jeg fikk også en mail idag, hvor han spør om å treffes, men igjen, jeg får jo ikke svart, -da han ikke er aktiv lenger.....rart synes jeg...noen som har opplevd det samme?

V

Siste svar fr. 15 mars 2013 15:08 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Ventress

For Vendetta.

Hei! Er nettopp kommet ut av ett langt og monotomt forhold som har vart nesten hele 20årene. Den sexen vi hadde var vel ganske kjedelig å repeterende.

Føler jeg har mye å lære så kanskje det finnes en kvinne der ute som føler hun har mye å lære bort ?
Er en godt trent gutt som tar vare på utseende

Am Samstag geht es in Drammen ab! Und viele Zuckermädels sind dabei!

..å være nybadet, legge seg i nytt sengetøy og finne frem en ny bok..

Nattinatt, forumsfolk! :-)

PS: lykkeligere hadde vært å hatt noen å spoone med, men vi er da tross alt på sukker av en grunn, lykken må finnes der den er.. :-)

Smil og vær glad.

:J

Jeg er den perfekte mann, så det er synd for damene at jeg er anonym her :o)

...og da mener jeg av den typen vi kan sende til andre her inne med bilde av en kaffekopp, valp, eller lignende, og med en eller annen tre-ords setning tilknyttet (f.eks. ta en øl?). De gangene jeg mottar det aner jeg virkelig ikke hva jeg skal svare, og jeg det ville aldri falt meg inn å sende det som en førstemelding til noen andre.

Hva med dere? Hva tenker dere om den type komplimenter?

Hvordan mener du at man skal være på første date? Pynte seg skikkelig, litt ekstra, ikke i det hele tatt slik at man presenterer seg mest mulig "naturlig / som vanlig / som man egentlig er"?

Og ikke minst: klarer du å være deg selv? Eller mer nervøs? Høfligere/snillere?

For min del prøver jeg å kjøre en streng "meg selv"-linje men man er av forståelige grunner litt opptatt av å gi et godt inntrykk så jeg lurer hvordan dette egentlig påvirker min egen politikk :) Hva med deg?

$

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GM

.

Jeg har brukt noe, om ikke kjempemye, tid til å lage profilen min. Jeg er nok kresen selv, når jeg er inne på profilen til gutter. Står det under "om seg selv": hmm, hva skal man skrive her tro.. spør hvis du lurer på noe", så ser jeg fort at denne gutten ikke finnes interessant for meg. NOE har man jo å si om seg selv, ihvertfall hvis man vil bli funnet interessant av andre.

Jeg var borte fra sukker en stund her, men kom tilbake for noen uker siden. Da redigerte jeg profilen min, og den inneholder en smule sarkasme, i motsetning til sist. Og denne gangen opplever jeg betraktelig færre besøk. Og betraktelig færre som finner meg interessant. Jeg har ikke kjempebehov for at "alle" skal like meg. Men det hadde jo vært fint med noen..

Jeg har nå besøkt noen jenteprofiler, for å få litt inspirasjon/se hvordan de lager profilene sine. Vi er selvfølgelig klin ulike, så jeg er ikke ute etter å herme. Men måtte bare se om jeg gjorde noe fullstendig feil.

Jeg tar i mot ALLE tilbakemeldinger med stor takk!

Takk for det.

Hva blir resultatet? :)

Jeg tipper 2-1 til Tottenham.

Hvor lenge tenker du det er passe å date en mann eller kvinne herfra før ordet kjæreste kommer opp?

Skriv gjerne om du er mann eller kvinne (lurer på om det er forskjeller her..)

Halal svin

Siste svar to. 14 mars 2013 20:29 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Antonym

Halalsvin funnet i Pizzatopping Biff Piffi og kebabkjøtt bla.:)

Og så ble det gris og blowjob dagen:)

Er jeg alene om å ha problemer med at de som blir forelsket i meg er menn jeg egentlig ikke har så god kjemi med? Av en eller annen grunn er det sånn at de som blir interessert i meg ofte er gutter jeg kjeder meg sammen med. Som har en del holdninger og meninger som er forskjellige fra mine, og som ikke helt forstår humoren min osv...

I morgen 14 mars er det Biff og Blowjob day!

Juhuuu æ slipper nok en gang unna!!! :D

Eller skal æ si *hulk snufs*...??

Jeg mener det burde være pliktig å opplyse i profilen om hvor mange barn man har.
Det er stor forskjell på ett barn og fire barn f.eks.

Mange kvinner har idag, falske bryster, falske negler, falske øyevipper, falske øyenbryn, falske tenner, falskt hår. I tillegg til at de bruker botox i ansiktet og pushup ditt og snurp inn datt. Dette etter at de har tilbrakt timer i solarium for en "flott" falsk brunfarve, vært innom kirurgen på hjørnet for å bli fettsugd foran og bak. Noen har også en falsk tunge når det passer seg slik..

Og så sitter disse falske damene og klager over at det ikke lenger finnes ekte mannfolk.. ;-)

Hei, hvilken stilling er mest vanlig å ha sex i på bryllupsnatten? Er det misjonær fordi det skal være "vakkert" og doggy dermed virker for røft?

Bare lurer:-)

Jeg begynte å bli litt lei og oppgitt fordi jeg følte jeg ikke "fant" noen spennende matcher så jeg vurderte å slette min profil...

Men så leste jeg et par innlegg her og underholdningsverdien er uvurderlig! Jeg begynte å lese for å få råd og tips (noe jeg også har fått) men humoren til noen av dere som skriver her er bare helt fantatisk! Jeg sitter her og skrattler høyt for meg selv i stua, for en herlig følelse:-D Glemmer rent å se etter drømmeprinsen, kanskje jeg ikke er så desperat som jeg trodde da, puh!

Ulempen er selvfølgelig at jeg har blitt så hekta at jeg glemmer å legge meg og da får jeg jo ikke skjønnhetssøvnen slik at jeg kan kapre drømmemannen som jo var formålet med å melde meg inn her, tsk "what to do"...

Men pytt bedre å få seg en god latter;-)
Fortsett å skrive tull og fjas men også få ut frustrasjoner/problemstillinger relevant til sukker!
Jeg har i hvertfall blitt en fast leser her og innimellom deltaker;-)

Det er ikke så mange av dem der ute. Ergo, ikke rart at mange av oss er fortsatt single .

What to do?

Velge en snill og grei handyman og hjelpe ham til å bygge opp selvtilliten etterhvert. Kan dette funke?

So boring og lite spennende at man ser ikke helt ka dæm gjør her!

Begynner og bli lei av alle de menn og kansje kvinner også, som er gifte eller samboer.
Må jo være muligt å melde ifra om det?
Isåfall har jeg 8profiler som jeg vil melde ifra om!!!
Begynner og bli dritt lei av og bruke tid på folk som ikke er single :-(

Sitter her i skrivende stund, å funderer over hva vi som voksne holder på med!!
Hva samfunn er vi med å skape?!
Klaging over lite besøk på profilen, utro menn/kvinner,hva er go sex osv osv osv
Hva med om alle gikk i seg selv og tenkte hva har jeg gjort for noen idag!!
Har lært at uansett hva slags spørsmå jeg stiller, så er det aldri noen som kan gi meg ett svar som er godt nok når det feks kommer til menn, sex, hva mente han med det osv osv
Hvem tenker på barna til de som lar frustrasjonen over manglende besøk på profilen feks gå utover de som er rundt seg.
Vet selv av efaring at du kan gå fra lykke til frustrasjon på under en time.
Kansje vi skal tenke på hva vi har rundt oss, og prøve og ikke legge så mye i denne "leken"
Sånne sider som dette har en del lett for og bli hekta på, og tillate at det styrer dagen og humøret.
Tror heller vi skal takke for at vi våkner hver morning, og vise de som kjenner oss at vi er glad i de :-)
Ha en fin aften :-) Enten du klager over tåpelige ting eller ei!