Sukkerforum

Hvor viktig er dette med match egentlig?
Så for første gang idag en match på 97, noen som hatt 100?

De få gangene jeg har vært på date er det med en under 90 i match og ender som regel opp med å skrive med de som ligger på 80- tallet!

Knust

Siste svar on. 27 mars 2013 08:41 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Ellen

Er det normalt å ha kjærlighetssorg i over et år over en person man har datet i bare noen måneder?
Kan det være fordi denne personen er den rette el. er det mulig at man overdramatiserer og gjør personen viktigere pga at det ikke gikk?

Synspunkter?

Jeg tror neppe det finnes en dame som ikke har opplevd at en mann har fått kalde føtter.
Noen ganger går det over, andre ganger dør ting ut i sanden nettopp pga kalde føtter.

Men dere......jeg er faktisk interessert i dette med menns kalde føtter.

Hva er det som skjer når dere får kalde føtter?
Hva er dere redd for? Sånn EGENTLIG?

Takknemlig for svar :-)

Ettersom jeg både har ferie og fortsatt ikke noe liv, sutrer og trygler jeg herved om forslag til gode og skumle filmer (spill funker også).
Vampyrer, varulver, zombier, krokodiller, flere vampyrer, muterte bønder...absolutt ALLE forslag som kan kvele tristessen og utvide min finkulturelle horisont mottas med takk og forsiktig nakkebitt.

Den gode gamle metoden med å treffe en partner gjennom venner og bekjente er kanskje den sikreste... og letteste.
Skal innrømme at jeg ikke har vært særlig flink til å benytte meg av det markedet i det siste, men jeg tror det kan være det rette for meg.
Har noen andre utforsket den metoden skikkelig i det siste?

Så ett program på tv i går og lurer litt på hva som er troen her inne.. selv synes jeg d er fasinerende tenke på om d er liv på andre planeter.. og hvor sannsynlig d faktisk er. At de holder på å lage liv på et labratorie i danmark av såpe, olje og vann er og helt sykt å tenke på:))
Lærte noe nytt og.. havet vi har er egentlig flytende meteoritter fra laaaaangt tilbake. Alle de faktorene som tilsammen gjør at planeten er mulig å leve på, får meg til å innse at jeg ikke har fatteevne til å forestille meg hva liv på en annen planet ville være...At med hjelp av solens energi kan man endre rom!! herregud, jeg vil date en mann med kunnskap om slikt jeg:))
Ser at mange er religiøs her inne,i motsetning til meg selv.. nysgjerrig på hva de tenker og jeg...

Ser i flere tråder det blir tatt opp temaer om dem som sliter med de ekstra kiloene de har lagt på seg de siste åra!!! Da tenker jeg kan komme med bidraget mitt så de slipper å "LURE" de andre med kropps former og fasong!!!

Lavkarbo er ut, det er kommet nye og mer effektive slankemetoder!

Har du prøvd ALT? Uten resultat? Prøv dette:
De aller fleste to åringer er slanke.
I sammarbeid med barneleger, radiologer, ernæringseksperter og utslitte småbarnsforeldre er denne geniale dietten forsket frem.

Frokost: Ett kokt egg, en brødskive med syltetøy.
Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet.
Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.

Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk ( hell resten på gulvet).

Middag: En kjeks, to mynter. Noe rusk du finner under sofa ( viktig å ikke overspise her!).

Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet.
Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.

For å ikke spise hver dag likt varier kosten med forskjellige typer rusk under sofa til middagen;)

Dietten gjøres mer effektiv med tilrettelagt mosjon, f. Eks:
Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundt i slynger samtidig som du skriker av full hals for å øke lungekapasiteten.
Når mannen fra Securitas kaster deg ut... Av butikken gjør du sterk motstand!

Spring over alt, hopp innimellom.
Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene.
Husk lungene, skrik samtidig med disse øvelsene.

Be om sparringspartner ved påkledning. Gjør motstand med alle krefter du har, går mye av de kalorier på slikt!
Nøy deg ikke med et skift, krev å få bytte til andre klær, minst tre ganger....

Prøv SmåBarnsmetoden du også
Lykke til!

Når dere møter en jente, hva får dere til å sette henne i "hun vil jeg bare ha sex med-båsen" versus "hun kan være en potensiell kjæreste-båsen"? Eller funker det ikke sånn?

Får meldinger om at det står på profilen min at jeg svarer sjelden? Har jeg ikke sett på andre profiler.

Nå er det ferie dere;)
Vil ønske alle en god påske, å lykke til med jakten:)

Ola klødde seg i hodet der han sto foran speilet, kjente på den begynnende månen der oppe, rettet på skjorta og lagde noen fårete grimaser mens han pusset tennene. Han tenkte at nå var det faen meg på tide å finne seg ei dame. Denne daten var dog veldig usikker på alle måter. Hun hadde nektet å sende ham bilder, men forsikret ham om at hun så bra ut. På "kroppstype" hadde hun valgt "omtrent gjennomsnittlig". Den forrige dama Ola hadde møtt med denne betegnelsen var dog en av de største kvinnemenneskene han noen gang hadde sett: Han hadde hatt problemer med å omfavne henne idet de møttes i en vennskapelig klem. Han tilbragte kvelden med å høre stolen hun satt på gi fra seg langsomme, forpinte knirk, og han var redd den skulle gå i stykker. Ola hadde ikke noe imot overvektige kvinner, men han var ikke tiltrukket av dem. Det han imidlertid fant langt mindre tiltrekkende var uærlighet, og hun hadde løyet om hvordan hun så ut.

Ola håpet kveldens date skulle bli bedre. Han likte godt hvordan denne dama skrev. Han var heller ikke spesielt bekymret for hvordan hun kunne se ut eller hva kvelden ville bringe. Han hadde opplevd det meste etter fire år med nettdating uansett. Den forrige dama han møtte hadde bundet ham til senga og bygget et lite legoslott på brystkassa hans. Hva var seksuelt med det, egentlig? Han syntes dog det var litt skummelt hvordan hun møysommelig og konsentrert brukte over en time på å bygge en nokså enkel konstruksjon, og hvor opprørt hun ble da slottet veltet midtveis under byggingen fordi han hadde rørt for mye på seg.

Ola håpet kveldens date skulle bli bedre..

.. men det var noe mørkt med denne dama. Noe han ikke klarte å sette fingeren på. Han kjente han var litt urolig, uten helt å vite hvorfor..

Hvor privat er du og, hvis du vil svare, hvorfor er du så privat (eller tilgjengelig) som du er?

Er det best med alt eller ingenting eller finnes det en gylden middelvei?
Hvor er denne i så fall?

God påske.

Siste svar ti. 26 mars 2013 01:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Kanskje det er sant at noen ting står opp fra de døde igjen..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vog1CrVfxEU

Profiltekster er fin ting å ha når en skal markedsføre seg selv til de beste sukkerbitene. Jeg er litt beskjeden når det gjelder selvskryt og må innrømme at jeg har problemer med å skrive noe som er godt nok om meg selv. Godt nok etter min mening, kan hende jeg er for streng med meg selv....

Som ingeniør skriver jeg en del prosedyrer som andre må forholde seg til, det har jeg fått mange positive tilbakemeldinger om, men det er da prosedyrer....

Sitter rett og slett med den rare følelsen, flau på en måte!
Selvskryt er ikke noe for drager som meg ;)

Hva sier deres erfaringer skrytepaver og andre sukkerbiter? Spytt det ut rett som det er i alle form og flammer ;))

Betaler dere proffe folk? Organiserer dere profiltekstskrivedugnader med venner? Eller er dere så flinke med selvskryt at dere klarer alt selv?

Har vært på Sukker i et år, og datet en del, spesielt i fjor sommer (varte i 4 mnd) og høst/tidlig vinter (seriedating, nærmest, uten å finne noen jeg hadde lyst å møte igjen eller som ville møte meg igjen). Nå har jeg ikke vært på en date siden desember, har bare ikke inspirasjon eller motivasjon til å møte noen. Fjernet profilbildet mitt for å få mindre respons, men er innom for å kikke på forumet og bare late som jeg leter etter noen ved å bla gjennom et par-fem profiler. Er det vinterdepresjon eller bare at det har demret for meg at jeg trives som singel? Antakeligvis en kombinasjon.

Er kvinne. Skjønner mer nå hvorfor det ofte blir dårlig timing mellom folk her inne, at folk ikke får svar, ulne svar eller samtaler som begynner men aldri fortsetter. Man går gjennom så mange faser av motivasjon / mangel på motivasjon her inne. Jeg har en profil, men er ikke søkende. Så er jeg plutselig søkende igjen, tipper jeg, om noen måneder. Tror nok mange menn og kvinner her har det på samme måte. Timing is everything :)

Tillit!

Siste svar ma. 25 mars 2013 23:24 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Jeg føler jeg har blitt sviktet av både nære og fjerne, så jeg kjenner at det kan være vanskelig å stole på noen.
Og det er kjedelig når jeg er typen som trenger trygge rammer rundt meg. Men ellers generelt vanskelig i forhold til det å treffe nye med tanke på den relasjonen man søker her, tror det kan ose litt skadd av meg pga det...

Er det andre som har det slik at de ikke har noen de føler er helt der 100 % til å stole på, har dere noen som dere er helt sikre på ikke vil komme til å skuffe dere ?

Tror jaggu jeg skal ha meg ett glass rødvin nå jeg...
Skål da forumskranglefanter, andre fanter og alle damer/jenter!

Søker kjekk rørlegger. :)

Jeg leser om dette med vennefellen. Det har satt noen tanker i hodet mitt. Hva i alle dager er som er så glt med å være venner? Hvorfor er vennefellen noe som fryktes?

Tror ikke det finnes noe som heter vennefellen, for det er jo ikke kative tanker i hodet på en dame som teller. Det er jo kjemien som er avgjørende, og den kan ikke styres, Jeg kan i alle fall ikke styre den......
Tror ikke det finnes noen vennefelle, heller mangel på kjemi.

Om må får tilbud om vennskap, vel så er jo det et stempel på at man er likt. At den som sier la oss være venner, er en ære og ikke noe spotsk som må unngåes.

Hvis en har usynlige fysiske handikap, hvordan skal en forholde seg til det i datingfasen?
Bør/må en fortelle om dette i profil, på date eller kan det meddeles etterhvert? Noen som har tanker om dette?

Jeg har motatt mange meldinger i det siste ! whooho, men desverre ser de slik ut

Hi,Good Day
My name is Miss jawna, I saw your profile in this site https://sukker.no today and was moved and become interested in you, I will like you to send me an email to my address ( jawna_124@yahoo.com ) because if you contact me in the site it will never be possible to reply to you, so that i can give you my pictures for you to know whom i am.
I believed we can move from here? Remember co lour or distance does not matter but LOVE matters allot in life). Reply me back with my email address( jawna_124@yahoo.com ) hope to hear from you soon
yours Miss jawna

...................................

Hei, Good Day
Mitt navn er Miss jawna, så jeg profilen din på dette nettstedet https://sukker.no i dag og ble flyttet og blitt interessert i deg, vil jeg gjerne at du sender meg en e-post til min adresse (jawna_124@yahoo.com) fordi hvis du kontakter meg i stedet det aldri vil være mulig å svare deg, slik at jeg kan gi deg mine bilder for deg å vite hvem jeg er.
Jeg trodde vi kan flytte herfra? Husk co lour eller avstand ingen rolle, men elsker saker allot i livet). Svar meg tilbake med min e-postadresse (jawna_124@yahoo.com) håper å høre fra deg snart
yours Miss jawna

få disse folk vekk , fillern når jeg går inn på mailen og ser noen har skrivi til meg på sukker så ser jeg detta ? :(

Hva gjør alle pene, søte menn i sør-trøndelag??

Til stadighet kommer spørsmålet om folk virkelig ler så mye som det står i profilene opp. Det er ikke sikkert jeg når frem til de som ler mye, siden de antagelig har latteranfall:-p

Har forumsfolket ledd i dag da?

Jeg har prøvd meg på smil og gapskratt. Har også fått litt lattertrening ved å bære rundt på en ny do. Nå trener jeg lattermusklene.

Jeg har vært på en del dater med folk her inne og har enda ikke møtt noen jeg har følt det var noe vits å gå på en ny date med. Mange av de var hyggelige, og samtalen gikk bra, men har liksom ikke fått den der betatthetsfølelsen og tiltrekningen. Jeg tror egentlig på at jeg må få den følelsen ganske kjapt hvis det skal være noe der, men så er det noen av vennenne mine som mener at jeg burde gi det mer tid enn en date (hvis den andre har lyst til å møtes flere ganger da, selfølgelig). Hva mener folk her inne?

Vil i grunn bare ønske alle kjente og ukjente forumbrukere en riktig god påske! :) Håper dere får det fantastisk med familie og venner, flørting, fest, avslapping osv... Påsken er til for å nytes i finværet! :D

Goooooooooood påske alle sammen! :D

To all CHICKS!! ;-)

Eller......nei, det er ikke sant. Kjærligheten gjør meg ikke redd. Den gjør meg både klok og uredd.

Men i dag skjønte jeg for alvor helt plutselig at skepsisen har tatt bolig i meg!
Skepsisen, engstelsen og uroen for dårlige kopier av kjærligheten, samt de som ikke er ekte vare.

Før var jeg emosjonelt hengiven og åpen til de store følelsene, til fullstendig tillit og til egen trygghet.
Nå innser jeg at sånn er det ikke lenger, noe som både føles rart, dumt, trist - og peker på en jobb som må gjøres.
Nettdating har gitt meg mye fantastisk, men det har også blitt mer reservert, "mindre" - og tidvis (unødig) skeptisk.

Så til dere som potensielt har følt noe av det samme:
Hva gjorde dere for å finne tilbake til troen bortsett fra å deaktivere dere? :-)

*Sukkerpause tar jeg når jeg selv føler for det, da det ikke er tema i denne tråden*

Har fått inntrykk at det er mange her som har lyst å finne seg en trøstefyr/dame for å komme over et brudd.
Jeg meldte meg ikke inn her før jeg var klar for et nytt forhold, men har møtt flere nå som jeg merker ikke er klare for å bli forelsket igjen.

Bare lurer på, hvor mange her inne melder seg inn for å komme lettere over sitt forrige brudd?
Og verre, hvor mange har meldt seg inn før det var slutt, fordi de ville ha seg noe nytt før de endte forholdet?

Hei

Jeg lurer litt på om folk faktisk stiller opp på dette?

http://www.tv2.no/underholdning/tv-2-lager-kjaerlighetsprogram-med-funksjons hemmede-4007317.html

Personlig så er jeg vel i målgruppen siden jeg har en funksjonsnedsettelse, men tror ikke jeg hadde stilt opp på dette uansett.

Nå søker de jo folk uten funksjonsnedsettelser også. Så hvor mange kunne tenke seg å deltatt? Hva hvis det ikke var kameraer?

Jeg lurer litt på hva det er som får enkelte menn til å tro at det er attraktivt med alkohol på bildet og i teksten.

Det er jo ikke en drøm å finne en mann som drikker for mye, så jeg finner bilder med sprit, rødvin og øl uatraktivt. De sier heller noe om at alkohol kanskje har en for stor del i mannens liv.

PS! Det samme gjelder selvfølgelig for kvinner og alkohol.

Jeg lurer litt på hva folk mener om å date noen med dårlig eller svingende selvfølelse. Selv har jeg ikke alltid veldig stor tro på meg selv, noe som ofte gjør at jeg blir usikker og av og til mer sjenert enn jeg skulle ønske. Jeg jobber jo med å prøve å styrke selvfølelsen min, men det er en kamp mange ganger. Jeg syns jo selv menn med god selvtillit og selvfølelse er veldig tiltrekkende. Liker egentlig menn med god selvfølelse damer som ikke har det? Eller er det for mye stress?

Hvis telleren til sukker stemmer, så ser det ut til at jeg har sex med ca 0.74 prosent av alle som besøker profilen min. Synes dette høres veldig lite ut. Hvordan ser andre sin statistikk ut?

I denne tråden er det helt OK å være anonym.

Hadde egentlig planen klar for påskeuka, men så kom det en kvinne mellom meg og reisekameraten min... Synes litt synd på meg selv da, men når det er sagt så har jeg stor forståelse for at kvinne utkonkurrerer mann. Skal ikke se bort fra at jeg hadde gjort det samme selv.

Dermed står jeg på bar bakke med en hel uke uten planer. Noen som er klare for å finne på noe? Syden, alpene, fjellnorge...jeg vet ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=wmnxF_WTOgg

Sukker har mange av oss jenter....

Vi er jo single og har ikke skaffet oss damer som som de gode gutta som er opptatt så da får dere nøye dere med bunnslammet;p

Og her sitter vi dag ut og dag inn mellom alle horehusbesøk og forbereder oss på hvordan vi kan lure dere med hvor seriøse vi er for å få oss litt av godsakene før vi dumper dere for neste dame for det er jakten og ikke dame vi er ute etter..

For å finne ekte hvite riddere så må dere se etter en på forum som poster med bilde for de med bilde er de perfekte guttene mens, alle anonyme er horebukker, drittsekker osv..

(Så denne i en annen post for ikke lenge siden og dette tror jeg stemmer mer men, jeg er jo horebukk så jeg kommer til å brenne i helvete og datteren jeg ikke har håper endel av dere blir prostituert...

White Knight Syndrome, often shortened to WKS, is what many lonely internet males (usually virgins) get when consulted with anything to do with a girl.

However, this person does not have to of seen the girl or even conversed with her in any way to stick up for her. If there is a topic about a male and a female, those suffering from WKS will always side with the female in the hopes of getting laid.
Guy 1: Dude, she lied and said she was on the pill and convinced him not to wear a condom, how is it all his fault she got pregnant?
White Knight: He's the one with the penis, he's the one who came inside of her, it's all his fault!
*White Knights thoughts*: Now girls will want to fuck me!
Guy 1: Whatever dude. By the way, I'd go see the doctor about your White Knight Syndrome.

Så lykke til jenter......

Og bare kom med det: Jeg er dust, stå frem så vi kan blokke deg, horebukk drittsekk osv::)

Heldigvis så er det noen unntak men, hvordan dere skal finne den blir en utfordring for blant annet jeg har chattet og datet ganske mange av dere og i fra tilbakemeldingene så er det ingen av de som syntes noe av dette..:) Havnet i vennefella osv for det er jo ikke bare å bli kjærester...

Uansett pass på jenter med hvem dere sender mld til eller svarer for det kan være meg eller en "likesinnet"
Så spm.
Hva er diagnosen på en sånn som meg som kan si noe sånt? For jeg er faktisk på sukker for å finne meg en kjæreste og et seriøst forhold med alt det positive det er. Og mener selv jeg er et varp og en snill gutt......;p

Skal slette Kjøpesex tråden for selv om jeg er horekunde så ser jeg mye galt i prostitusjon og det som det bringer av tvang,trafficing osv men, alt er ik

Jobbehelg for meg, men har lyst å ha det gøy på byen med venner og kanskje flørte litt med noen...! Skvise en fest mellom vaktene er ganske slitsomt men det har vist seg gang på gang at en kan gå glipp av mye gøy!!!

Jobbe-feste-jobbe det er det som må til, hvertfall denne helga

Ønsker dere sukkerbiter en riktig god helg, måtte sola skinne over alle dere :)))

Jeg blir bestemor om 6 mnd.
Jeg blir en sabla sprek en, kun 40 år : )

Hvis du skriver et testamente nå, om at enhver etterkommere av deg, skal om ervervet, reise tilbake i tid til det øyeblikket hvor du skrev ditt testamente ved hjelp av en tidsreise maskin, ville det skjedd?

Kva syns de om nynorsk i profilteksten? Er det no-go, kult, eller har det ingenting å seie?
For meg er det det same så lenge innhaldet er bra.

Originale drømmetekst til bilde nr 7.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Eeeh....hvor er andremann?" spurte jeg da jeg så den gammeldagskledde karen stående oppå en haug i midtdelen av kirken. Jeg hadde stått på høyre side og kikket ut under kirketorget, der det var endeløs solørken. Bildet hadde plutselig skiftet utgangspunkt, fra et annet sted. Fortsatt gynget og svingte bevisstheten som en huske.
Arne Nordheim selv fortalte. Det foregikk i Kongsberg kirke, under kirkegulvet som nettopp hadde åpnet seg i 2 svære og 2 mindre åpninger, slik at alle i kirken skulle kunne se det ørkenlignende landskapet innenfra en gedigen naken forfallen låve. Låven er altså rett under kirken. Det var sprekker imellom låveplankene som solen tøyt inn igjennom i tillegg til de 2 store dørene ut til varme vinden.
Arne Nordheim sto et sted i toppen av kirken og fortalte historien sin; en slags dramatisering av en fortelling, og hovedpersonen (dvs 360 graders blikkpunktet fra tilskuerne i kirken som så "gjennom" karen der nede) hadde mer og mer begynt å gynge som en huske.
Før publikum hadde (fra synsopplevelsen) steget ned til det underjordiske hadde Nordheim sporløst forsvunnet. (For han var først på kirkegulvet....før han plutselig dukket opp som en fortellerstemme fra toppen.) Kongsberg Pikekor og mange andre større kor hadde bredt seg utover hele planet oppå forhøyningene for salmebøker.
"Jeg'et" i begynnelsen var en "ånderlig personifisert" form for folkemassen i kirken, som i undring over det forfalne tomme rommet med ørkenen utenfor plutselig kikket til venstre for seg....og så denne gutten. (Dette er bilde 7.) Han sto stille. Han så uskyldig ut. Kanskje litt "gammeldags smårampete". Han hadde sikkert en liten sprettert i baklomma si. "Eeeh....hvor er andremann?" -spurte "jeg". (Den kollektive gyngende 360 graders-bevisstheten spurte om dette.)
Klokken ringer. Jeg vekkes.

Snus..

Siste svar lø. 23 mars 2013 00:13 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Analbert

Noen som har en god erstatning for snus bortsett fra mat?
Sluttet 2 ganger men blir storspiser istedenfor....
Full kontroll på vekta og matinntak når jeg snuser men, blir for for mye mat når jeg er snusfri selv om jeg vet jeg spiser for mye...

Ikke veldig stort problem men irriterende med viljestyrke som et dørslag på akkurat det...

Er det bare jeg som er lei av å høre om overgrep gjort av katolske prester?
Det værste av alt er at Vatikanet har visst om mye av det om har forekommet av overgrep, men ikke gjort noe med det, er det fordi det er så vanelig og har skjedd i så mange hundre år at det blir sett på som "tradisjon"?

Tysk rett har dømt en katolsk prest til seks år i fengsel for 250 overgrep begått i en sjuårsperiode. Den 46 år gamle presten har innrømmet å ha misbrukt tre gutter som var fra ni til 15 år gamle.
250 overgrep og bare 6 års fengsel?! Jeg koker snart over!!

Eksperter ikke i tvil: Pave Frans er valgt fordi han kan rydde opp i den skandaleombruste katolske kirken.
Endelig tas første steg i veien mot en overgrepsfri katolsk kirke!

Btw, må nevne at jeg ikke er religiøs og heller ikke mener å støte noen som er det, har stor respekt for troen til andre, men man må huske at overgrepene ikke er i troens ånd!

Hvis du vil bli med på et eventyr, skriv her og så sender jeg deg melding:)

Er hardporno med og ødelegger, den gode sexen??
Synet på kvinnen??
Gleden med sex??
Har sexen blitt for grenseoverskridene??

Jeg savner den gode/normale sexen :-) Og en pornofilm som ikke blir for ekstrem og vulgær!

Kjør diskusjon :-)

Ler meg skakk...!!!
The Drillos :P

Må bare si en ting. Det er i grunn ganske så artig å skrive her på forumet, for diskusjonene er så utrolig seriøse...... Særlig om man er litt uenig. Virkelig morsomt i grunn.....:-)

Gorgon: Hehehe … Pompel og Pilt! Nei, så hyggelig! Hehehe…
Pilt: Å, Gorgon vaktmester, er det mulig at du har noe i dag som skal repareres?
Gorgon: Hehehe… Repareres, revideres, registreres, reflekteres, reformeres, reviteres, resigneres, respireres, resulteres, revulteres, respekteres, repareres, reglereres, respireres … ehh… Pompel og Pii-iilt?!! … Pompel og Pii-iilt! … Pompel og Pii-iilt! Vent! …

For å gi tilbake folk de gode minnene :)

Jeg har nå møtt en mann herfra som jeg har funnet tonen med. Vi har reist sammen, vært ute og spist, på kino osv. Det er to måneder siden første kontakt, en måned siden vi deaktiverte profiler her (uten å snakke om det), og jeg håper dette kan bli seriøst. De første ukene fikk jeg hyppig sms eller meldinger her inne. Jeg fikk mye komplimenter og bekreftelser på hvor godt han likte meg. Nå er det veldig stille, jeg får hyggelig svar, men lite på eget initiativ. Men vi har avtalt at vi skal gjøre noe sammen i påsken, så slutt er det ikke.

Det jeg lurer er litt vanskelig å formulere. Men det handler om å ha en klump av usikkerhet i magen som jeg ikke vet om det er noen grunn til å ha der. Må jeg leve med den usikkerheten, eller bør jeg ta det opp? Er det negativt /lite attraktivt å få spørsmål om det er grunn til å uroe seg? Har lyst til å spørre om han tenker på meg, om han er like interessert som i starten osv. Men samtidig vet jeg at han falt for meg blant annet fordi jeg virket så trygg på meg selv, og er redd for at han skal tenke: Nok en usikker dame som trenger masse bekreftelser.

Eller kan det telle positivt? At jeg faktisk ønsker å vite at jeg har plassen min hos han, og på den måte bekrefte at han er vitkig for meg?

Kjør debatt! :)

Ønsker meg gratulasjoner i fleng og helst kontant ! :-))

Sitter her med en små bitter bismak etter en lang egentlig behagelig helg med ei sukkerberte.

Som startet her hos meg på fredag og videre til hennes omgangskrets lørdag 15 mil unna.
Det ble servert mye godt drikke og selskapet var hyggelig med mange for meg ukjente men det meste gikk på skinner,
trodde jeg iallefall.

Sukkerberta nøt dansegulvet og ganske intim dans i lang tid med et par av sine nære kjente single menn så jeg gjør som en mann i sånne tilfeller ofte ville gjøre, bød opp ei single veninne danset og strøk henne tilsvarende diskre ved hoftene og tok det like langt som sukrberta omtrent.... litt takk for sist.

Jeg skal love dere at dette hadde hun lagt merke til, og all berøring ble forbudt resten av den lgen og frøkna var snurt som fy helt l vi skiltes igår kveld, kun et kjapt tungekys før hun dro videre til seg.

Er damer virkelig så fulle av dobbelt-moral .. MAKAN !!