Sukkerforum

Herlighet som jeg har lengtet etter denne helgen. Sjelden jeg har vært så sliten...

Dagene skal kun brukes i positiv sone, kvelden inneholder zero og pizza! Thats it!

Og kanskje noe vås i denne tråden, som forøvrig også er positiv sone :-)

Noe du vil dele? Fortelle? Undres over? Fabulere rundt? Hva som helst? I så fall er det hyggelig...

Alder

Siste svar fr. 15 mars 2013 22:59 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Marihøna

Hvordan skifter man alderspreferanse? Jeg som 21 åring merker at jeg ikke får opp de over 30 på matchen, noe som sikert har sammenheng med at jeg svarte på spørsmålet hvor viktig er matchende alder med "mindre viktig", fremfor "ikke viktig i det hele tatt". Hvordan forandrer jeg dette?

Drekka mer

Siste svar fr. 15 mars 2013 22:41 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Trønder

Got nuts fuckers... Drekkatid nu...

Æ får ikke lenger til å se albumbildene på profiler her inne.. (problemet oppsto i går etter en kompis var inne på pc`en min for å fikse noe virus tull)
Noen som har peiling på hva det kan ha seg??

Et tillegg æ må laste ned?

No plans tonight, what's everyone up to in Oslo?

Er det noen kvinner som er intrisert i å møtes kanskje bare for en hyggelig kveld med litt vin, god mat å godt selskap? uten forpliktelser? Kanskje det kanutvikles hvem vet.

Er en mann på snart 30, veltrent og ser bra ut.

Blir dette for dumt å spør om ? er bare ærlig.

Liker du det ikke trenger du ikke skrive her.

Lurer av og til på om jenter snakker i gåter, og har skjulte hint om hva dere vil frem til når dere snakker.
Får av og til inntrykk at det av og til kan ligge mere mellom ordene, enn det som kommer fram.

Var nettopp på et kurs fra tisdag til torsdag,, Og fikk der veldig god kontakt med en av dei kvinnelige deltakerne som jobber i samme firma, men i en annen avdeling som er noen mil unna. Hun har hørt om meg, jeg har hørt om henne. Men aldri møttes. Hun er vennine av mor til mitt barn. Da vi kom mere og mere i snakk,, så nevnte hun samboer, krangling,, og at dei ikke har snakker sammen på lenge. Vart også invitert til å komme å besøke henne, vart også oppfordret til å snakke med vennina, altså mor til mitt barn, om hva krangelen handlet om. For hun viste alt. Mye blikk,, og smil ble utvekslet under disse dagene,, mye prat i pausene,, og en god tone. Av og til kan dere jenter være litt vanskelig å tolke,, for det kan virke for at det ligger mere i det som blir sagt enn hva som kommer frem.

Hvorfor fortelle om heftig krangel, og at en ønsker at du skal få vite hva det er om du spør andre. Hvorfor invitere hjem når, tross en er i et forhold som jeg oppfatter er dårlig,, Er det på en sånn måte jenter kan komme med et skjult budskap ?

Jeg har i lengre tider slitt med å finne BH som sitter bra og ser fin ut, og har tatt til takke med "det beste jeg fant".
Så leste jeg en artikkel i en nettavis igår, at de fleste damer bruker feil str. på bh'ene. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle sjekke hos noen som kan dette med pupper og bekledning, siden jeg likevel trengte et par nye.
Så idag gikk da turen til en lokal undertøysbutikk, hvor jeg antok at de visste hva de driver med, og jeg fikk meg et lite sjokk, og samtidig et selvtillitsboost. Jeg har i alle år vært langt fra den størrelsen jeg egentlig burde hatt! Ikke rart jeg ikke har vært 100% fornøyd med noe tidligere!

Jeg gikk ut fra butikken en del fattigere, med en bærepose nytt undertøy, et digert smil, siden jeg oppdaga at jeg er langt fra så feit som jeg trodde, samt at jeg har MYE større pupper enn jeg trodde. Hva er vel bedre enn det?
I tillegg har jeg endelig undertøy som sitter som støpt og ser meget bra ut! Nå vet jeg også hva jeg skal se etter, og hvordan det faktisk SKAL sitte :D

Så vil bare anbefale dere jenter, og ta dere en tur til noen som har peiling på dette med pupper og størrelser. Det er absolutt verdt det!

Er så godt humør så da sprer jeg det er :) Kos derre alle ."let me love you" som ne-yo sier

Det er kommet en ny mulighet for å bla sidelengs mellom profiler med piltastene. Det betyr at å besøke en profil er blitt til noe helt tilfeldig: Idet jeg blar sidelengs, vet jeg ikke hva jeg går til. Dermed er det at noen har besøkt profilen din ikke lenger nødvendigvis en indikasjon på interesse.

Jeg sier meg uenig i denne nye greia. Ihvertfall at den ligger på piltastene, som tidligere har fungert til å bla i fotoalbum.

er en jeg har skrevet litt med, og som vil møte meg...fikk melding igår kveld om det, men da jeg skulle svare, fikk jeg opp at personen ikke er aktiv lenger, og kunne da ikke skrive svar, eller gå inn på profilen hans....OG jeg fikk også en mail idag, hvor han spør om å treffes, men igjen, jeg får jo ikke svart, -da han ikke er aktiv lenger.....rart synes jeg...noen som har opplevd det samme?

V

Siste svar fr. 15 mars 2013 15:08 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Ventress

For Vendetta.

Hei! Er nettopp kommet ut av ett langt og monotomt forhold som har vart nesten hele 20årene. Den sexen vi hadde var vel ganske kjedelig å repeterende.

Føler jeg har mye å lære så kanskje det finnes en kvinne der ute som føler hun har mye å lære bort ?
Er en godt trent gutt som tar vare på utseende

Am Samstag geht es in Drammen ab! Und viele Zuckermädels sind dabei!

..å være nybadet, legge seg i nytt sengetøy og finne frem en ny bok..

Nattinatt, forumsfolk! :-)

PS: lykkeligere hadde vært å hatt noen å spoone med, men vi er da tross alt på sukker av en grunn, lykken må finnes der den er.. :-)

Smil og vær glad.

:J

Jeg er den perfekte mann, så det er synd for damene at jeg er anonym her :o)

...og da mener jeg av den typen vi kan sende til andre her inne med bilde av en kaffekopp, valp, eller lignende, og med en eller annen tre-ords setning tilknyttet (f.eks. ta en øl?). De gangene jeg mottar det aner jeg virkelig ikke hva jeg skal svare, og jeg det ville aldri falt meg inn å sende det som en førstemelding til noen andre.

Hva med dere? Hva tenker dere om den type komplimenter?

Hvordan mener du at man skal være på første date? Pynte seg skikkelig, litt ekstra, ikke i det hele tatt slik at man presenterer seg mest mulig "naturlig / som vanlig / som man egentlig er"?

Og ikke minst: klarer du å være deg selv? Eller mer nervøs? Høfligere/snillere?

For min del prøver jeg å kjøre en streng "meg selv"-linje men man er av forståelige grunner litt opptatt av å gi et godt inntrykk så jeg lurer hvordan dette egentlig påvirker min egen politikk :) Hva med deg?

$

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GM

.

Jeg har brukt noe, om ikke kjempemye, tid til å lage profilen min. Jeg er nok kresen selv, når jeg er inne på profilen til gutter. Står det under "om seg selv": hmm, hva skal man skrive her tro.. spør hvis du lurer på noe", så ser jeg fort at denne gutten ikke finnes interessant for meg. NOE har man jo å si om seg selv, ihvertfall hvis man vil bli funnet interessant av andre.

Jeg var borte fra sukker en stund her, men kom tilbake for noen uker siden. Da redigerte jeg profilen min, og den inneholder en smule sarkasme, i motsetning til sist. Og denne gangen opplever jeg betraktelig færre besøk. Og betraktelig færre som finner meg interessant. Jeg har ikke kjempebehov for at "alle" skal like meg. Men det hadde jo vært fint med noen..

Jeg har nå besøkt noen jenteprofiler, for å få litt inspirasjon/se hvordan de lager profilene sine. Vi er selvfølgelig klin ulike, så jeg er ikke ute etter å herme. Men måtte bare se om jeg gjorde noe fullstendig feil.

Jeg tar i mot ALLE tilbakemeldinger med stor takk!

Takk for det.

Hva blir resultatet? :)

Jeg tipper 2-1 til Tottenham.

Hvor lenge tenker du det er passe å date en mann eller kvinne herfra før ordet kjæreste kommer opp?

Skriv gjerne om du er mann eller kvinne (lurer på om det er forskjeller her..)

Halal svin

Siste svar to. 14 mars 2013 20:29 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Antonym

Halalsvin funnet i Pizzatopping Biff Piffi og kebabkjøtt bla.:)

Og så ble det gris og blowjob dagen:)

Er jeg alene om å ha problemer med at de som blir forelsket i meg er menn jeg egentlig ikke har så god kjemi med? Av en eller annen grunn er det sånn at de som blir interessert i meg ofte er gutter jeg kjeder meg sammen med. Som har en del holdninger og meninger som er forskjellige fra mine, og som ikke helt forstår humoren min osv...

I morgen 14 mars er det Biff og Blowjob day!

Juhuuu æ slipper nok en gang unna!!! :D

Eller skal æ si *hulk snufs*...??

Jeg mener det burde være pliktig å opplyse i profilen om hvor mange barn man har.
Det er stor forskjell på ett barn og fire barn f.eks.

Mange kvinner har idag, falske bryster, falske negler, falske øyevipper, falske øyenbryn, falske tenner, falskt hår. I tillegg til at de bruker botox i ansiktet og pushup ditt og snurp inn datt. Dette etter at de har tilbrakt timer i solarium for en "flott" falsk brunfarve, vært innom kirurgen på hjørnet for å bli fettsugd foran og bak. Noen har også en falsk tunge når det passer seg slik..

Og så sitter disse falske damene og klager over at det ikke lenger finnes ekte mannfolk.. ;-)

Hei, hvilken stilling er mest vanlig å ha sex i på bryllupsnatten? Er det misjonær fordi det skal være "vakkert" og doggy dermed virker for røft?

Bare lurer:-)

Jeg begynte å bli litt lei og oppgitt fordi jeg følte jeg ikke "fant" noen spennende matcher så jeg vurderte å slette min profil...

Men så leste jeg et par innlegg her og underholdningsverdien er uvurderlig! Jeg begynte å lese for å få råd og tips (noe jeg også har fått) men humoren til noen av dere som skriver her er bare helt fantatisk! Jeg sitter her og skrattler høyt for meg selv i stua, for en herlig følelse:-D Glemmer rent å se etter drømmeprinsen, kanskje jeg ikke er så desperat som jeg trodde da, puh!

Ulempen er selvfølgelig at jeg har blitt så hekta at jeg glemmer å legge meg og da får jeg jo ikke skjønnhetssøvnen slik at jeg kan kapre drømmemannen som jo var formålet med å melde meg inn her, tsk "what to do"...

Men pytt bedre å få seg en god latter;-)
Fortsett å skrive tull og fjas men også få ut frustrasjoner/problemstillinger relevant til sukker!
Jeg har i hvertfall blitt en fast leser her og innimellom deltaker;-)

Det er ikke så mange av dem der ute. Ergo, ikke rart at mange av oss er fortsatt single .

What to do?

Velge en snill og grei handyman og hjelpe ham til å bygge opp selvtilliten etterhvert. Kan dette funke?

So boring og lite spennende at man ser ikke helt ka dæm gjør her!

Begynner og bli lei av alle de menn og kansje kvinner også, som er gifte eller samboer.
Må jo være muligt å melde ifra om det?
Isåfall har jeg 8profiler som jeg vil melde ifra om!!!
Begynner og bli dritt lei av og bruke tid på folk som ikke er single :-(

Sitter her i skrivende stund, å funderer over hva vi som voksne holder på med!!
Hva samfunn er vi med å skape?!
Klaging over lite besøk på profilen, utro menn/kvinner,hva er go sex osv osv osv
Hva med om alle gikk i seg selv og tenkte hva har jeg gjort for noen idag!!
Har lært at uansett hva slags spørsmå jeg stiller, så er det aldri noen som kan gi meg ett svar som er godt nok når det feks kommer til menn, sex, hva mente han med det osv osv
Hvem tenker på barna til de som lar frustrasjonen over manglende besøk på profilen feks gå utover de som er rundt seg.
Vet selv av efaring at du kan gå fra lykke til frustrasjon på under en time.
Kansje vi skal tenke på hva vi har rundt oss, og prøve og ikke legge så mye i denne "leken"
Sånne sider som dette har en del lett for og bli hekta på, og tillate at det styrer dagen og humøret.
Tror heller vi skal takke for at vi våkner hver morning, og vise de som kjenner oss at vi er glad i de :-)
Ha en fin aften :-) Enten du klager over tåpelige ting eller ei!

Endelig.....................

Forumaktiviteten dalte da paradise hotel begynte?

Hvorfor er det slik at gutter så sjelden stripper? Stripping er vel mest en jenteting, men jeg kunne gjerne tenkt meg et show selv jeg. Avkledning med noen svingende hofter og gjør det saaaakte – og ikke la meg få ta på. Ikke la meg få ta på selv om jeg helst skulle revet av deg de resterende plaggene. La meg vente. Tease me!

Menn dårlig rykte?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TaoOfFlood

Er det egentlig NOEN seriøse menn der ute som vil ha seg dame?

Har hørt så mye stygt om verden, at det er mye "rovdyr" der ute som kun bruker omverden til en arena for å få mest mulig sex. Har full respekt for gutter som er ærlig og sier de er ute etter lek og morro, men de som "later" som de er ute etter et forhold er bare tragisk.
I disse tider hvor sjekke-mulighetene er så store, så føler jeg bare at alle vil smake på mest mulig, det blir liksom ikke noe seriøst ut av noe.

Og menn har blitt så tafatte! Resultatet av dette er bare at det vil være en haug med single som til slutt ikke er attraktive lengre. Er det et mål liksom?

Hva synes dere?

?

Siste svar on. 13 mars 2013 18:13 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym karamell

Kor langt kan man gå ned på alder når jeg er 37 ang og sjekke damer her inne! Er 30 max 32? eller 28? Har max opp til 41 andre veien

Jeg har vært over en måned medlem av siden her, men har ikke klart å snakke med en eneste jente :( er det mulig ?
til og med har ikke fått svar fra profiler med svar garanti?
noen erfaringer ?

Nå fikk jeg just noe søppel inn i kassa her, og det gikk det akkurat opp for meg hvilke meldinger jeg misliker mest av alle. Det er de som kriver bare "Hmm" eller "Mmm" (sistnevnte er i tillegg litt ufint - legg sikkelet ditt et annet sted, takk.)

Jeg mener, har en tatt en avgjørelse om at her er en person jeg vil sende melding til, da må en vel klare å formulere NOE? Evt bare "Jeg er dopa", hvis det er det som er tilfellet, noe jeg regner som ikke helt utenkelg..

Sry retards! *Sju* Ha deg vekk!

Jeg tenker på å skifte jaktmarker nå. Prøve å gå tilbake til det reelle livet der ute og prøve lykken der. Men jeg har et spørsmål til dere damer:
Finnes det en skjult kode som viser hvilke damer som er ledige der ute? Hvordan de kler seg eller ter seg?

Hvorfor kan det ikke være en "skjul innlegg" knapp her på forumet. Slik at jeg kan få slippe å se innleggene jeg ikke har til lyst å følge. Hhmffrr.

Det er ikke så mange av dem der ute. Ergo, ikke rart at mange av oss fortsatt ikke har katt.

What to do?

Velge en snill og grei katt og hjelpe den til å bygge opp selvtilliten etterhvert. Kan dette funke?

Nettdating: arrangerte ekteskap?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jackie34

Så hva mener dere om dette?
Les denne først: http://ipad.dagbladet.no/2013/03/12/kultur/debatt/debattinnlegg/dating/nettdatin g/26166857/

Det er ikke så mange av dem der ute. Ergo, ikke rart at mange av oss fortsatt ikke har gullfisk.

What to do?

Velge en snill og grei fisk og hjelpe den til å bygge opp selvtilliten etterhvert. Kan dette funke?

Jeg sovnet en timestid isted, trodde at det skulle være år nå, jeg, men nå har visst noen slått på sneværet igjen!! :S

Merkelig, kom plutselig en snebyge, som varte ca. 2 minutter og nå er det over allerede!?

Jeg og en venninne "sliter" med det samme, vi klarer ikke helt å knekke den kjærestekoden.

Hvordan finner alle de forbasket lykkelige parene hverandre?

Kjemperiktig sted å lufte dette sikkert, men de aller fleste her inne har vel på et eller annet tidspunkt hatt en kjæreste?

Jeg skjønner bare ikke hvordan noen klarer å finne noen de liker godt nok til å være sammen med dem over lang tid, eller motsatt, liker meg godt nok til å "holde ut" med meg over lengre tid.. Jeg har møtt en eneste mann i hele mitt liv som gjorde at jeg klarte å skjønne greia, men damn.. det kan jo ikke bare være en mann der ute for meg vel?

Og hvis jeg skal bruke 30 år på å finne en ny så er jeg jo jammen meg nesten pensjonist.. på den andre siden så vil det jo si at sannsynligheten for at det varer livet ut jo er større da man har et betraktelig kortere liv igjen å leve ;-)

Det finnes allerede en rekke tråder som handler om alder der mange lurer på hva som er "godkjent" og hva som er "galt", hvilken alder skal være "den riktige" for seg selv osv... noe jeg sliter litt med å forstå, faktisk. Jeg har også sett mange profiler med ganske begrenset alderspekter.

Så fortell... hvor viktig er alderen for deg, EGENTLIG? Og hvorfor/hvordan?

For mitt vedkommende er det så utrolig lite relevant at jeg overrasker meg selv med å ikke kunne huske alderen til personer jeg har snakket flere ganger med og jeg besøker ofte nye profiler uten å komme på å sjekke alderen engang. Er det rart, doktor?
Og ikke minst: er alderen fortsatt et avgjørende punkt for deg når du liker både profilteksten, bildene og interessene til vedkommende?

Matchtall

Siste svar ti. 12 mars 2013 18:37 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hei!
Jeg er ikke den mest erfarne nettbrukeren og det er noe jeg lurer på:
Vi får ikke frem folk med matchtall lavere enn 75 fordi det ikke antas å være hensiktsmessig? Men noen ganger kan kjemi irl overvinne en del av "missmatchene" så hvorfor kan man ikke velge dette selv?
I tillegg har jeg flere ganger opplevd å bli kontaktet av folk som ikke har matchtall i det he tatt! Hvordan er det mulig? Er det falske profiler da?