Sukkerforum

Får endel henvendinger fra menn uten tekst og bilde i profilen sin, de ønsker å bli kjent og ber meg fortelle litt om meg selv. Når profilen deres er tom for informasjon, svarer jeg at de kan starte med å presentere seg selv og legge ved ett bilde. Da blir det enten stille eller de svarer att jeg er vanskelig som ikke vil fortelle noe om meg selv til billedløse profiler. Mener jeg har utlevert meg selv, om enn ikke utfyllende, ved å ha tekst og bilde i profilen min. Jeg er høflig og svare alle. Bare jeg som reagerer på dette eller?

Jeg får visst bare beskjed om enkelte besøk på profilen min for tiden. Kanskje hvert 3. eller 5. Jeg velger å se på det som autofiltrering fra Sukkers side: "Nei, denne mannen var drit - glem han.... denne var også søppel.... her var en okei en - han kan du vurdere.... ånei her var en til som var drit - ikke kast bort tiden din... " osv

Praktisk!

Hvis du her inne på sukker hadde "ramla over" en person som du vet godt hvem er, du har alltid egentlig hatt et litt godt øye til denne personen, men på en måte tenkt litt at det er out of your league, eller av en eller annen grunn, som f.eks felles bekjente, eller annet, så har du latt være å ta kontakt for noe mer. Denne personen har vært singel i x-antall år, du har aldri prøvd å gjøre noe fremstøt, og dere nikker til hverandre eller sier hei dersom dere passerer hverandre på gata.
Ville du tatt kontakt med vedkommende for å lufte en eventuell interesse? Eller ville du hoppa elegant over det som alltid, og bladd videre? Hvordan ville du eventuelt ha tilnerma deg?
Blir man reddere å bli avvist av noen man fra før av vet hvem er?

Til dere som fremdeles sitter her og trykker :)

Nå skal jeg snart prøve å trosse lakenskrekken som jeg enda ikke har funnet kur for.
Håper dere alle har hatt en strålende fin dag, får en god natt, og en enda bedre dag imorgen :)

*slenger rundt klemmer til de som vil ha*

Obs,til andre der ute,,nå er det et nytt renn av utenlandske falske profiler.
tre fikk jeg idag,den ene starta med hvordan er du idag,vi kan snakke på e mail,du er den første jeg har sett så nydelig,etc,
Kansje den ene var ærlig,det å spille på at noen er her for å finne den rette er usmakelig.Ja,dette er nett,men noen BLIR faktisk lurt.
Hva gjør man egentlig slippe dette.

Har merker at guttene alltid vil sitte ved siden av meg på første date. Jeg foretrekker at vi sitter på hver vår side av et bord og ikke bryter intimgrensa med en gang. Noen setter seg til og med ved siden av meg når jeg tar den dårligste plassen for at det skal vil naturlig for han å sette seg på motsatt side. Forklaring?

1. Greit: Brukes for å avslutte en krangel når vi vet vi har rett og ber deg holde kjeft!2. Ingenting: betyr noe og du bør være på vakt!3. Bare gjør det: en utfordring, ikke en tillatelse, betyr gjerne helst at du ikke bør gjøre det!4. Samme det: en kvinnes måte å si "dra til helvete"

Vel. Hvorfor er det egentlig det? Hva er årsaken til at så mange av oss bedriver tiden her med å lete oss gjennom store mengder med profiler, sile ut de vi liker, formulere gode svar til de som mailer oss, eller forsøke å komme på noen voldsomt bevingede ord som kan sjarmere sokkene av de vi velger å kontakte direkte uten at de har vist en særegen interesse for oss?

Dette er en nettside med det formål å få folk til å møtes, bli kjent, og - forhåpentligvis - oppdage at det er noe der som er verdt å bygge videre på, enten via mailer eller personlig oppmøte. Vi er alle klar over hva som er målsetningen her, vi er her alle for eksakt den samme grunnen (med unntak av de som bruker dette stedet for å raske tak i tilfeldige sexpartnere, og med tanke på klientellet her har jeg en mistanke om at det vil være med sterkt begrenset suksess). Allikevel bruker de aller fleste av oss mye tid på å gå rundt grøten, på å presentere oss på best mulig vis selv om vi kanskje vet at vi ikke er akkurat slik vi forsøker å fremstille oss (og en potensiell partnet vil utvilsomt oppdage akkurat dette, snarere før enn senere) og mange av oss virker....redde for å ta kontakt på en direkte måte, selv om vi alle er her med akkurat det samme mål for øyet.

Hva er det som ligger bak denne reservasjonen? Jeg er fullstendig klar over at dette langt fra gjelder alle, men det kan virke på meg som om det gjelder et overraskende stort flertall.
Vi kjenner ikke de menneskene vi kontakter, eller som kontakter oss, eller som vi bare "snubler over" her inne. Vi har aldri møtt de før, og det er store sjanser for at vi aldri kommer til å møte de heller. Vi bruker ikke fullt navn, ikke adresse, ikke telefonnr. Likevel er vi reserverte, forsiktige og forsøker å ikke tråkke i salaten eller rett og slett drite oss ut - selv om dette burde være fullstendig trygt. Hva er det egentlig å tape? Et vennskap/bekjentskap vi ikke hadde FØR vi sa noe, før vi la ut noe som helst her inne?
Eller er det bare fordi vi bekymrer oss for at vi muligens kan skade potensielle fremtidige relasjoner ved å si noe feil, fremstå på feil måte eller rett og slett bare se feil ut? Og er det derfor det er så mange som søker oppmerksomhet via forumet, men likevel velger å gjemme seg bak et pseudonym inntil de føler at et sted inni tråden de postet eller deltok i, dukket opp noen de kunne tenke seg å kontakte?

Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg vil hen med dette. Men det kunne jo være en ting å tenke på.

Hva er du takknemlig for?
:-)

"There are only two ways to live your life.
One is as though nothing is a miracle.
The other is as though everything is a miracle."
-Albert Einstein-

Jeg har laget en liste over ting jeg har lyst til å gjøre for kjæresten min for å være en god kjæreste for henne.
Dette er spesielt viktig ETTER at nyforelskelsen er gått over.

Listen ser dere under. Er det noe som kan tilføyes (av både kvinner og menn).

OPPMERKSOMHET
- Gi komplimenter på både utseende og personlighet.
- Kjøp en gave uten noen spesiell grunn (blomster,spa,kake,osv)
- Gi kyss, klem, mixtape og andre tegn på oppmerksomhet.
- Gi kyss, klem og ta vare på henne og vis kjærlighet offentlig.
- Vær en gentleman (åpne dører, ta jakke, ta ut stol, hold paraply)
- Ring henne når du er bortreist og vis at du bryr deg.

SPONTANITET
- Gjør noe gøy og uventet. Aldri bli kjedelig, vær uforutsigbar og spennende. (shopping, reise, middag på restaurant, konsert, kamp, tur, osv)

HUMOR
- Skap deres egen humor. Noe som bare dere to har sammen.
- Dere må ha det morsomt sammen og kunne tulle sammen

Liker jente skjegg egentlig?

Hva synes dere?

Bare filk med bilde, resten bli sletttet ;-)

Opplever ofte å bli markert med hjerter,men uten at dem skriver noe. Og om jeg skriver noe å prøver å få kontakt så er det fremdeles stille...da kan du like godt LA VÆR å trykke på hjerte da!

A young man had a girlfriend. He was getting tired of her because she sent him messages every hour that said "I miss you" or "I love you". One night before bed he received a message, but rather than read it he went to sleep. In the morning he was awakened by a call. It was the mother of his girlfriend, crying to him that his girlfriend had died last night.

He hung up the phone in a state of shock, went to read the message: "My sweetheart, come quickly, I think someone is following me!".

Tears

Siste svar on. 30 jan. 2013 01:09 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym tear

Det er lov å være lei seg. Selvsagt. Og det er naturlig å være lei seg og deppe en stund. Klag til vennene dine, finn deg en skulder å gråte på. Er de gode venner, tåler de det en stund. Men samtidig; det er viktig å ikke grave seg ned i tristheten. Da blir det bare vanskeligere

det er vanskelig når man har ingen skulder å gråte på. :(

Hva skjer med gutta fra Sør-Trøndelag? Det er virkelig kremutvalget på Sukker! Er Sør-Trøndelag så fraflyttet at det ikke er damer igjen til dere? :)

Flytter snart jeg altså...

Før var jeg veldig usikker men nå er jeg ikke så sikker lenger :)

Det er jo så mange kvinner her. Den ene enda flottere enn den andre. Når er en kvinne god nok til å slå seg ned med henne? Eller er hun kun god nok inntil en enda flottere dame dukker opp? Og motsatt for kvinner, selvfølgelig. Er det derfor det er så mange forsmådde og frustrerte her inne, de som klager over at "plutselig forsvant hun bare"?

Apropos det å skulle finne kjærligheten her inne, vet vi egentlig hva vi mener når vi sier det?
Jeg tenker på den komplette kjærligheten, ikke bare sex, ikke bare omsorg, ikke bare suss og klem, men en altomfattende kjærlighet som dekker alle våre behov.
Er det ikke også kjærlighet, for eksempel, å oppmuntre og støtte sin kjære til å oppfylle hennes drømmer om selvutfoldelse og selvrealisering? Eller f.eks. å være tilstede og back'e henne opp med skryt, beundring og positiv anerkjennelse for å bygge opp hennes selvaktelse? Å si at hun er et vakkert menneske når hun er det? Eller å si hun er forståelsesfull og omtenksom når hun er det? Eller å gi henne et glass vann når hun er tørst? Og, ja, en klem når hun trenger det? Ømhet, sex og berøring når hun trenger det?
Blir en slik kjærlighet farlig? Blir den for kvelende? Er den for gammeldags?
Bør ikke kjærlighet dekke alle behovene i behovspyramiden? Inkludert sex?
Det er sikkert delte meninger der ute, men det er det jeg er ute etter. Den komplette kjærligheten.

Og kjeder meg!
Så om noen vil skravle eller bli kjent eller noe sånn, så feel free, og skravle her eller på pm!
-Unik anledning for de som etterlyser svar på første-meldingene sine! (jeg svarer alle jeg). Garanterer ikke at det fører til annet enn en samtale på pm da, men svar blir det iallefall :D

*venter spent*

Her er en liten tegneseriestripe som jeg sikkert ikke hadde ledd av om jeg ikke hadde tilbrakt tid her på forumet,men med en ballasten i bunn så.... :-)

http://www.dagbladet.no/tegneserie/rocky/

Jeg har lest igjennom noen innlegg på Sukker forumet og må si det er mye patetiske svar som folk legger igjen her inne.
Mye oppfatter jeg som ren drittslenging og jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor folk må lyre av seg dritt mot folk de ikke engang kjenner.

Legger ved denne til ettertanke til de av dere som føler denne trangen til å slenge dritt:
(Til alle dere andre....Lykkt til på søken etter kjærligheten)

Det kom en mann til Socrates og sa:
"Jeg må fortelle deg noe om en av dine venner."
Socrates Svarte:
"Jeg antar at du først har latt det gå gjennom de 3 sikter."
Mannen kjente ikke til de 3 sikter så Socrates sa:
"Det første er sannhetens sikt.
Er du sikker på at det du vil fortelle meg er sant?"
"Nei, sikker er jeg ikke", sa mannen,
"For jeg har hørt det av andre".
"Ja, men så har du vel siktet gjennom godhetens sikt?",
spurte Socrates.
Mannen ristet på hodet.
"Nå, men det tredje siktet da! Har du spurt deg selv
om det du vil fortelle meg er til noe nytte?"
Da mannen skamfull bøyde hodet, sluttet Socrates:
"Ja, men når det du vil fortelle om min venn verken er
sant, godt eller nyttig, så behold det for deg selv."

er det ei jente der ute som syns hun matcher me meg eller vil ta rn sjangs og er glad i utfordringer.
så si fra så skal jeg gi deg en diger utfordring :-)

igjen...
Bør jeg ta det som et hint, og pelle meg i seng, eller skal jeg late som at jeg er dårlig på alt som har med hint å gjøre, og overse det faktum, samt at det er mørkt ute, og bli sittende en stund til...? Sånn bare litt til altså.
Såfremt dere har litt mer underholdning å komme med her inne da :P

Burde nok ha gått i seng, men det eneste av meg som føler seg noenlunde trøtt er foten som sovna ista. Den har kvikna noe til liv nå igjen da, mulig den er overtrøtt...

Sååå.... washera?

Jeg er så sugen på en partner å dele ting med at det overskygger alt annet ,,, Har bygd meg opp hjem og hytte å redd opp som best jeg kan etter drømmen. Og heldig er jeg som har så skjønne friske barn, men jeg vil ha en partner å dele alt dette med!!!
Nettopp gått på en smell etter en to måneders relasjon,,, Og kjenner jeg synes det er sååååååå utrolig kjipt at det ikke ble noe.

Da ble ikke dette noe heller, to måneder med god kjemi og kosestunder, og plutselig rakner det!

Lurer på om jeg må bli flinkere til å kjenne etter og ta signaler, før man lager for mye ut av det ..

Hadde en relasjon til ei på 40 her i noen måneder. Husker ikke helt hva vi snakket om den gangen det kom frem.
Men ihvertfall så kom det fram at hun hadde hatt et forhold til en 20 åring når hun selv var 33, og hun hadde et barn på 7-8 år.
Sånne ting gjør meg litt skeptisk, ble litt satt ut. Før det hadde jeg fått vite at hun også hadde hatt et forhold til ei jente noen år før den tid.
Jeg blir litt utrygg av sånne ting som jeg synes går litt utover hva man karaktiserer som normalt. Dette bunner sikkert mest ut i at jeg er redd for å bli rævkjørt.
Er jeg veldig oversensitiv da eller er det flere som meg som blir litt rystet innvendig når slike ting kommer fram ?
Lager selvfølgelig ikke noe styr av det, men kjenner jeg blir litt utrygg da.

..hva folk har spist til middag i dag, for jeg har så innmari lyst å fortelle hva jeg sitter og spiser nå. Hæ?

Jeg må bare spørre jeg!

Hva mener damer egentlig med høy og mørk?

Har vært borte i kvinnfolk som er 160 cm og mener at gutter burde være 187 cm eller høyere.

Selv er jeg 179 cm lang på denne planet og mørk i håret og sikkert i øynene også når ting ikke går min vei ;-)

Feel free to comment! :-)

Have a glorious night all!

... og ettersom jeg ikke er særlig glad i hunder, så søker jeg nå en mann som kan krølle seg rundt beina mine. Det er styggkaldt langs gulvet! Jeg skal selvfølgelig ta ansvar og dandere et pledd til deg under skrivebordet... Hente varm drikke skal jeg også sørge for, men jeg ser helst at du evner å begrense toalettpausene dine.

#Bill merk: felles ansvar for en varm hverdag

Koden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym will knot

Noen som kjenner seg igjen?
http://www.youtube.com/watch?v=1okNibj7zAc ( youtube: Jokke & Valentinerne koden)

å gi og ta

Siste svar ma. 28 jan. 2013 16:43 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Det skrives og prates høyt om at man må gi og ta for å få ting til å fungere.
Men hvor flinke er vi egentlig til å gi, og ikke minst til å ta imot. Det er jo det som er gleden med å gi noe, at noen andre setter pris på å ta imot det en gir.

Så i den anledning så er jeg villig til å gi vekk en vaskebøtte med tilhørende vaskeklut, så kan den som vil ta imot komme og vaske gulvene mine :)

Tv-serie/show

Siste svar ma. 28 jan. 2013 16:37 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Visst du bare får nevne et, hvilket vil det være og hvorfor?

Heisann når jeg klikker finn bilde så registrerer sukker ingen av bildene mine på maskinen, men jeg kan legge bilder til i album men får ikke til profilbilde har dere en løsning for dette?

Hei
Føler meg veldig overfladisk som spør om dette, og er forberedt på å få litt kjeft... Er i utgangspunktet mest ute etter innspill fra andre damer/jenter, men dere menn må gjerne også dele erfaringer :)

Det har seg nemlig slik at jeg har truffet en jeg trives veldig godt sammen med, vi har god kjemi og mange av de samme verdier og interesser. MEN: Et problem er det jo. Han er ganske overvektig. Muligens 20-30 kg. Har en ganske stor mage, og ellers er det greit fordelt. Det fettet han har ellers på kroppen plager meg ikke nevneverdig. Trenger ikke en mager mann, ei heller en muskelbunt. Men MAGEN plager meg dessverre litt mer enn jeg liker å innrømme. Har ikke sett han avkledd, og er ærlig talt litt redd for det.
Grunnen er at jeg tidligere bare har falt for mer atletisk bygde menn.

Så spørsmålet er: Er det noen av dere andre damer som har hatt samme problemstilling? Kom dere over det? I så fall hvordan?
Har ikke lyst til å gi han opp heller. En mage kan jo slankes bort... Eller jeg kan venne meg til det?

(For ordens skyld: Jeg er selv normalvektig, men ikke perfekt ;).)

Denne Sukkerfesten på Ballroom i April.
Jeg er veldig usikker på om jeg skal melde meg på. Kan noen dele noen erfaringer?

Har du meldt deg på?

Hender det at det er mer uformelle Sukkertreff andre steder i Oslo?
Det virker som det er mange som kjenner hverandre her inne på forumet, er det ett (eller flere) "Sukkersteder" over det ganske land, hvor man kan treffe på noen herfra?

Hei!

Jeg har merket at jeg fikk ikke mye respons. Jeg er stor, og jeg merker at når jeg har sendt meldinger så får jeg ingen svar.

Lurer på hvorfor menn er ute etter "fine" og slanke jenter?

Bevis gjerne om jeg har feil ;)

Var ei frøken inne på min profil og så kjente jeg igjen nicket, såville sjekke om det hadde gått noen dialog mellom oss.

Det hadde det ikke.

Derimot la jeg merke til at det stod "Svarer sjelden" på bildet hennes.

Er dette en ny feature?
Kanskje ikke genialt mtp å matche folk?
Er vel fort gjort å ikke gidde sende melding når systemet generer slikt?

Blir litt sånn; "Denne personen gidder ikke svare, så ikke gidd og bruk tid på å skrive melding."

Eller er dette noe brukeren har valgt å sette opp selv?

Snurr debatt.

(Dette er ikke en klage på funksjonen, men ment som en konstruktiv diskusjon rundt samt å få frem hvordan den egentlig funker da jeg ikke er helt sikker.)

Noen damer som vil være med på konsert i kveld søndag 27 jan ?
Conor Oberst fra Bright Eyes spiller på sentrum scene i Oslo. Tar gjerne en kaffi/matbit i forkant

Jeg kjøpte en vare på H&M (kosmetikk-avdelinga) igår, og da jeg kom hjem for å teste den så kom det ingenting ut av tuben! Det en sånn du må vri på bunnen for at produktet kommer ut på en kost. Har ikke kvittering, men kan det fremdeles være en mulighet for å bytte? Noen som vet/har prøvd det før?

Hei!

Er det noen som vet hvordan en deaktiverer profilen? Jeg mener å ha sett det før, men kan ikke finne det under "Min profil".

Hvor mye teller utseende? Kunne du tenkt deg å være sammen med en som f.eks. er født med leppe, gane, kjeve spalte eller andre synlige ting?

Leser på diverse blogger på nett (hovedsakelig 0330.no) at man må tørre å lede jenta, ha "attraktivt kroppsspråk", vise at man har "sosial verdi" osv. Men tror dere at sånne "sjekkeråd" har noe for seg? Er ikke poenget bare å være seg selv og finne noen som liker deg for den du er? Må jeg virkelig begynne å endre meg for at jenter skal finne meg interessant?

I ca 70% av profilene jeg leser på sukker.no skriver jenter følgende "Jeg er en ........... JENTE" i teksten om seg selv. Når man kommer ned til drømmegutten så står det videre "Jeg søker en Mann med stor M og ikke en gutt"

Hallo jenter/damer skjønner dere ikke at vi Menn søker ordentlige Damer med stor D! En som kan gi oss utfordringer, en som kan gå ut å måke snø i blant, en som tørr å bli møkkete på hendene, en som klarer å skru sammen Ikea møbler, en som kan kjøre bil OG lukeparkere! Hvorfor i all verden skal en Mann med stor M søke en jente?

(ment som en ironisk tråd)

Plutselig har jeg fått netflix på tv! Og så jeg som ser så lite film da!

Derfor er jeg glad for alle filmer dere virkelig, VIRKELIG anbefaler som finnes der!

Tusen takk om du velger å hjelpe meg med å se gode filmer :-)

Lurer litt på hva damene tenker om tattoveringer. Det er jo selvfølgelig individuelt hva og hvor folk tattoverer seg...noen små og noen store, noen søte og andre vulgære, noen fine og andre harry.
Er det noe som skal være synlig til en hver tid? Eller skal man kunne dekke de til med å kle normalt på seg?
Hva syntes damene om tattoveringer?

Åjåj!

Siste svar sø. 27 jan. 2013 19:45 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym bønna

Lurer på om jeg kommer meg på et tog i kveld! Mange folk her på Oslo S nå :-b

Har prøvd mange ulike men det går ikke... tar det litt tid fra man laster dem opp til de blir synelige?

Trenger hjelp:)

Er det alltid lettere, går raskere, og mindre tiltak å rydde, vaske og brette klær hos andre enn hos seg selv?
Jeg bare spør....

..og ingen tegn til at medlemskapet blir sagt opp med det første. :(

Begynner å bli ille dette..