Sukkerforum

Vist man er på matbutikken, treningen, hundeparken, hvor som helst, og man ser noen man syntes er attraktiv, eller blir nysgjerrig på , kanskje man skal gå bort og si hei.

Eller kanskje ikke.

Lenge leve sukker for de som er litt små sjenerte!

Fra dagens DN.

Psykopater ønsker seg en jobb der de kan utøve makt og være med på å ta viktige beslutninger, skriver Herald Sun.

På arbeidsplassen kan du avsløre en psykopat ved at han eller hun prøver å overkjøre medarbeidere eller ødelegge dem mentalt ved å dominere dem.

I forrige måned gikk en australsk psykoterapeut ut og advarte ledere om at de trenger klare strategier for å håndtere psykopater på arbeidsplassen. Du finner dem nemlig i de fleste større virksomheter.

- De føler aldri skyld og de angrer aldri, faktisk liker de å se andre folk lide, sa John Clarke på en konferanse i Tasmania.

Her er yrkene psykopater tiltrekkes av:

1) Toppsjef
2) Advokat
3) Media (TV/radio)
4) Selger
5) Kirurg
6) Journalist
7) Polititjenestemann
8) Geistlige personer, som for eksempel prest
9) Kokk
10) Offentlig tjenestemann

Her er yrkene psykopater unngår:

1) Hjelpearbeider
2) Sykepleier
3) Terapeut
4) Håndverksarbeider/kunstner
5) Hudpleier/stylist
6) Veldedighetsarbeid
7) Lærer
8) Kreative yrker
9) Lege
10) Revisor

Enige/uenige?

(Psykopat er det fremdeles brukte og populariserte uttrykket forut for antisosial personlighetsforstyrrelse.)

Hvor tålmodige er folk sånn i forhold til å vente på svar? Nå tenker jeg ikke på svar på førstemelding her, men mer når man har en samtale gående og så plutselig begynner det å gå lang tid mellom hvert svar, f.eks. uker. Hvor tålmodig klarer folk her å være ift. sånt? Kjøper man ditten og datten av forklaringer på hvorfor det går så treigt med svarene?

At det har eksistert ett menneske som kan lage en sang så vakker som denne?

http://www.youtube.com/watch?v=UaY7TwMBHuc

En lett omskriving av sucker.no's standardsvar, og bingo!

Fra nå av sender jeg alltid denne som førstemelding: ( selv om jeg selvfølgelg aldri leser en profiltekst, se kun på bildene)

Hei xxx,

Jeg opplever din profil som om du er altfor fiksert på sex. Selv om du kunne hatt mulighet til å bli kjent med meg har profilen din gjort at jeg ikke er interessert. Du har dermed spolert dine sjanser. Hvis du ønsker bedre resultater her på Sukker, så må du skrive profilen på en langt mindre direkte måte hva gjelder sex.

Lykke til og ha en fin dag.

Hilsen,
dr.dude

Jeg synes egentlig ikke synd på kvinner eller menn i det hele tatt :)
Vi har jo tross alt full frihet til selv å velge våre liv, uansett kjønn :)

Men jeg synes litt synd på syterne :P
Det må være veldig slitsomt å hele tiden se problemene fremfor løsningene, det negative fremfor det positive, alt som er eller kan gå galt fremfor det som faktisk går helt fint, og sist men ikke minst, det å se hva som er problemet med andre, men ikke at feilene og evt løsninger på problemene egentlig ligger rett foran en selv ;)

Hjelper det å klage?
Hvordan hjelper det?
Og gir det noen konstruktive løsninger på problemene man har?
Løser det evt problemer som man går rundt og tror at andre har skylden for?

Jeg bare lurer av og til på hva folk egentlig får ut av det :P

Nå har jeg surret litt rundt her inne og lest litt i datingmagasinet...
Her skriver ei jente at hun er over middels attraktiv og sliter med å få kontakt med de gutta/mennene hun mener hun er kompatibel med.

Hun spør om hjelp til å komme med en salgspolitikk (pitch om du vil) som hjelper henne med å bli mer attraktiv på markedet for de hun føler hun ikke strekker opp til... Et råd hun fikk var å: gjøre seg selv mer tilgjengelig. Denne likte jeg. At man i det virkelige liv skal fange blikket for å få interessen om den er der. Vanskelig her inne, det er forståelig.
Andre rådet hun fikk var: Å ikke være 100% seg selv... quote: "Er ikke selve definisjonen på god markedsføring å skape et kunstig behov?" (Han skriver senere i svaret at hun må tenke seg til om hun vil fremstå som noe annet.)

Med det rådet kjente jeg at det steilet litt for meg. Skal man virkelig selge seg selv som noe man ikke er- lyve på cv'en så å si? Jeg er en av de han beskriver som er seg selv til det fulle. Men han skriver til henne som ett råd, at hun kan sette opp et skuespill; å spille på menns fantasier; sex, ømfintlighet, ydmykhet og omsorg.

Er dette ok for dere menn? At vi skal utgi oss for å leve opp til deres fantasier (fraud), selv om vi ikke er slik av personlighet? Selv vil jeg aldri bukke under for markedsførings presset på denne måten. Det du ser utseende messig er det du får hos meg. Personligheten kan man ikke markedsføre her inne uansett, da måtte man stilt opp med youtube video over 2-3 uker for å kunne pinpointe om den er god nok.

Hva er deres tanker om dette? Er det greit å lyve for å få det man vil ha?

Må innrømme at jeg sitter på gjerdet og lar menn ta initiativ. Har erfart at menn som virkelig finner meg interessant, gir seg til kjenne på en eller annen måte. Har de ikke guts nok til å ta første skritt når de synes jeg er potensiel for dem, da er de ikke min type alikevel. Og har jeg tatt initiativ først har jeg bommet hver gang. Får nok heller finne meg i å ha andre valget og velge blandt dem som velger meg.

Og vil gjerne fortelle deg mer om myself.My navn er Clementine singel og jeg har en god kjærlighet å dele med deg nå og alltid. Jeg er en 35 år gammel. Enkelt, ingen barn, 5-7 m høy, 140 pounds, svart hår og Fair farge. Jeg vil også gjerne finne en likesinnede mann hvor vi kan delta i aktiviteter sammen og oppmuntre hverandre til å forfølge sine interesser, så vel.

Kontakt meg på caring2012@hotmail.com eller Skype clementina.love3

Tillater meg å poste en vits jeg fant, håper det er lov! ^^

Danny sets up Andy to go on a blind date with Shirley, a friend of his. But Andy is a little worried about going out with someone he has never seen before.

"What do I do if she's ugly?" says Andy, "I'll be stuck with her all night."

"Don't worry." Danny says. "Just go up to her door and meet her first. If you like what you see, then everything goes as planned. If you don't, just shout Aaauuuggghhh! and fake an asthma attack."

So that night, Andy knocks at Shirleys door, and when she comes out he is awe-struck at how beautiful and sexy she is. Andy's about to speak when the girl suddenly shouts, "Aaauuuggghhh!"

Dette var noe de drev med på Stalins tid,men sukker har kommet langt i plannene om en ny HOTELLWEEKEND1

Hva slags bildet har du av deg selv? Klarer du å gi en karakteristikk på både godt å vondt?

Altså ,, ser du også dine mindre gode sider ?

..imot syting.

Da er vi SIKKERT også svært negative til alle disse "prinsessene" som

a) vræler så hele cyberspace rister om billedlløse profiler eller

b) føler ynkelig, barnslig, sadistisk tilfredsstillelse over å fortelle om alle de "stygge" mennene de har vært på date med. (Samtidig som de selv åpenbart tror at de er Guds gave til mannen, og kan velge på øverste hylle.)

Eller hva?

Slike innlegg pleier jo ellers å bli fulgt av en masse svar av typen "stakkars lille deg" - eller liknende.

Hvordan disse små motbydelighetene, unnskyld drømmedamene ville følt seg dersom de selv var blitt utsatt for massiv. terroristisk mobbing på grunn av utseende (eller andre ting) får vi aldri vite. De mangler jo all evne til å forstå hva slags inntrykk de gjør på andre med selvopptattheten sin. Sosial tonedøvhet, kalles slikt på voksne menneskers språk.

Men det er jo per definisjon bare de "stygge" og mislykkede (mennene) som kan syte. De "pene" og vellykkede (kvinnene) kan egentlig aldri syte - uansett hvor selvopptatte og ufordragelige de er med alt sitt gnål om "stakkars lille meg som må holde ut med så mange stygge menn."

Ikke sant?

Hei. En venn av meg har laget en kort (2.min) undersøkelse om nettdating i forbindelse med MA-utdanning på BI,
Så hvis noen har to min til overs ville det vært knall om dere kunne sjekket ut linken:

https://response.questback.com/hyre/bi_nettdate/

Det er faktisk litt gøy også, ser en selv på en litt annen måte i forbindelse med nettdating!

Savner du nærkontakt? Er du for one night stands?

Hilsen ensom mann

Desperat

Siste svar ma. 19 nov. 2012 23:10 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Flyver'n

Noen som har lyst å date en SAS pilot?

Norge rundt

Siste svar ma. 19 nov. 2012 23:07 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Cowboy-Kai

For mange år siden bestemte jeg meg for å ta en Norge rundt-reise der jeg planta flagget i hvert av våre 19 flotte fylker. Siden da har jeg stort sett vært i forhold, men blant annet takket være sukker mangler jeg nå bare 3 av 19 fylker. Og jakten fortsetter! :D

Opplever dere å støte på noen falske profiler her inne?

Er det addre edd beg sob er forkjøla? Tror jeg skal dø:(

Dagens gladsak, norsk nettbrett !

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Viggo

http://www.amobil.no/artikler/studenter-laget-billig-nettbrett/114513

Jepp, dette kan virke spennende, helt til man leser i diskusjonsfeltet.

Importør-"gründerne"...forferdelig imponerende..*sarkasme*

Ville bare oppfordre alle til å se filmen. Trodde vel aldri jeg skulle komme til det punktet å si at en fransk film er kanskje årets beste film...

Jepp det er det jeg mener denne siden burde hete istedet for Sukker.

Måneder har gått uten at en eneste kvinne har gitt et pip fra seg på min profil.
Den siste uken har hele to personer vært innom profilen.
Lei av å lete etter noen her inne som vil ha meg for den jeg er og særlig når jeg ser hvor liten respons jeg får på min profil.

Jeg kan jo ikke finnes interessant whatsoever. Må være stygg som nøkken eller noe.

Blir for useriøst for meg dette. Om ikke annet, utrolig kjedelig!

Er det flere enn meg der ute som venter på bedre tider?

Vært medlem en stund. Har ikke lagt inn tekst før nå nylig, å skjønner jo at det er det som gjelder (??). Men... ikke for å virke super usikker, men kunne noen av forumets kvinner bare ta en titt å gi meg en tilbakemelding på om det virker ok? Jeg er bare helt naken når det kommer til å skrive sånn om DEN og ikke minst MEG. Er det på det gjevne....? Ikke ta dette som en ekstra sjekkegreie, men heller en seriøs henvendelse! Tusen takk til de som tar tid til å se, og ikke minst svare!:-)

Jeg har de siste ukene lagt merke til at noen av dem jeg får meldinger av ikke ses i historikken i siste besøkende! Jeg vil jo tro at når man sender melding til noen så er man også innom profilen og kikker! Skyldes dette at de har lavt matchtall mot min profil? Sensurerer sukker?

Hei dere, jeg lurer lit på hvor mange det skal være nødvendig å skrive til før noen gidder å svare,
Jeg bare lurer er det 'normalt' å skrive til 10 - 15 jenter som har god match her inne uten å få noe som helst svar tilbake ?

Her har de hatt minst et tiår på seg til å få seg den "snille, gode og sympatiske" mannen de innbiller at de har ønsket seg. Men når denne samfunnsutviklingen har skjedd sitter de fremdeles på gjerdet og vil ikke "jakte" selv.

Forskning viser at det fremdeles er de mest direkte, pågående, mannssjåvinistiske, overfladiske casanovaene som lettest får seg dame, og neste helg kanskje ei ny, eller to eller tre. Kvinnene lurer seg selv, og kaller dette menn med god selvtillit og trygghet.

Vel, vi (samfunnet) har gitt de mulighet til å lære. Det har de ikke klart, der de sitter og venter på at den neste casanovaen skal komme og bergta dem. Mitt råd til gutta: Se og lær av de pågående og "selvsikre" drittsekkene som får jente etter jente i seng uke etter uke ;o)

Kjekk gutt,skriv til meg da!

Fikk denne på innboksen nå nettopp...

"Jeg er en 32 år gammel. enkelt, ingen barn, 5-7 fot høy, £ 140, svart hår og Fair farget. Jeg vil også gjerne finne en likesinnede mann hvor vi kan delta i aktiviteter sammen og oppmuntre hverandre til å forfølge sine interesser, så vel. Am Online nå Du kan kontakte på Hotmail Messenger eller Skype
iwanturmoney@hotmail.com Eller clementina.love3"

Varierende høyde kan jo være fint det, for man liker jo tilpasningsdyktige kvinner, men er ikke prisen litt vel stiv???

Hei folkens, så en artikkel i dag som summerer opp mye av det jeg prøver å dytte på folk. Se dere i speilet og fortell at dere er flotte, helt ok som personer og ikke minst utseende er bra (nok). Det er ikke bare det ytre som kan jobbes med. Ja, jeg er en optimist, alltid det til det motsatte er bevist. Hva mener dere om artikkelen www.abcnyheter.no/livet/2012/11/12/darlig-selvtillit-kan-odelegge-forholdet .Nb, er ikke fagperson, men mener at vi alle lærer så lenge vi lever..Ka synes dokke, då?

Noen våkne i natten ;-)

indianere, fire,fem og seks indianere..

Det er først nå jeg oppdager hvor mange fine damer finnes det på sukker , rart jeg ikke har lagt merke til det før ....sukk !

Det florerer av sutretråder om dagen . De finnes to måter å se det på du kan nedgradere deg selv til å være en stakkars mann , eller du kan bestemme deg for å bl en MANN og oppgradere ditt selvbilde , hva vil du velge .....

I dagens samfun hvor (skjevstillingen) har kommet ganske langt er vi menn nødt ti tilpasse oss .

Kom , del gjerne med innspill dine tanker om hva bør vi gutta gjøre og ( please dette er en postiv tråd )

Etter å ha vært innom en del profiler og sett mye rart er det merkeligste jeg ser de som omtrent kliner med bikkja si. Tenker folk der ute at en fremtidig partner blir sjarmert av hundespytt? Bare spør - jeg trykker fort X når jeg ser sånne bilder.

Jeg skriver 92 ord i minuttet og er ganske stolt av det.

Hvor mange klarer du? Dette er en manndomsprøve.

http://10fastfingers.com/typing-test/english

Words per minute (WPM) 92
You are better than 94.59% of all users (position 4895 of 90457 - last 24 hours)

Vet du om du fikk nok kos og omsorg da du var liten?

Eller om du har glemt det? (Hvorfor?)

Heerlig og akkurat våkne fra en "powernapp" etter at alle andre har lagt seg. Flere som ikke får sove?

Noen som forstår hvordan chatten funker på sukker?

Det er så mange som skriver "visst" i stedet for "hvis", jeg blir gal! Snart må jeg nok til terapeut for å håndtere dette. Hvis du absolutt vil bruke v i stedet for hv, så er "viss" lov i moderne rettskriving. Men "visst" i stedet for "hvis" er bare feil ord! Det er sikkert og visst! ARggh!1!1!! Noen som har en grammaterapeut å anbefale?

http://www.aftenbladet.no/nytte/livsstil/Neste-maned-er-det-musember-3070822.htm l

for å bryte litt med alle de andre trådene her som går igjen og igjen... synes jeg det er på tide med en potet tåd. :)

Skreller du potetene før du koker dem?

Hvis ikke. Gjør du det etterpå?

Jeg spiser alltid med skallet på.

Til jul eller om jeg får gjester skreller jeg potetene før jeg koker dem.

Hvis jeg kommer til deg på middag og du har kokt potene med skallet på.. Er det ok at jeg spiser med skallet på hos deg?

Hva er den beste poteten. Jeg liker de som er faste, men myke. Jeg lærer aldri hvem potet det er??

Plukker opp fra tråden under her...

en ting som er noe dritt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Er etter du har dritt, så ser du på rullen at det er bare nok en 2 - 3 wipes.......og gå pingvingangen fra loftet ned til kjelleren er ikke alltid moro.

Bare inne å ønske alle som leser og skrive her inne en flott fre :-) håper solen titter frem i dag også..for her var det strålende fint i går.

Hva er greia med kvinnfolk, når de blokkerer deg, etter 1 stk førstemelding, der en skriver hyggelig å pent om vedkommende har lyst å bli litt bedre kjent med en som meg?

Skjedd flere ganger :O

Spiller ingen rolle om det er middag eller dessert. Men det må være det du liker best, ok?
Forbudt å velge pizza Grandiosa :)

Ja tror jeg begynner å bli litt små desperat her nå, begynner å bli litt lei ... Utrolig vanskelig å få full klaff og match begge veier :)
Og jeg trives da ikke med å være singel,,

http://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?p=79896
http://www.myspace.com/b eccaplo/photos/18359109
http://www.stop-scammers.com/scammer.asp?id=7833

Den ne er fake så det holder. Hold dere unna :-)