Sukkerforum

Leser på diverse blogger på nett (hovedsakelig 0330.no) at man må tørre å lede jenta, ha "attraktivt kroppsspråk", vise at man har "sosial verdi" osv. Men tror dere at sånne "sjekkeråd" har noe for seg? Er ikke poenget bare å være seg selv og finne noen som liker deg for den du er? Må jeg virkelig begynne å endre meg for at jenter skal finne meg interessant?

I ca 70% av profilene jeg leser på sukker.no skriver jenter følgende "Jeg er en ........... JENTE" i teksten om seg selv. Når man kommer ned til drømmegutten så står det videre "Jeg søker en Mann med stor M og ikke en gutt"

Hallo jenter/damer skjønner dere ikke at vi Menn søker ordentlige Damer med stor D! En som kan gi oss utfordringer, en som kan gå ut å måke snø i blant, en som tørr å bli møkkete på hendene, en som klarer å skru sammen Ikea møbler, en som kan kjøre bil OG lukeparkere! Hvorfor i all verden skal en Mann med stor M søke en jente?

(ment som en ironisk tråd)

Plutselig har jeg fått netflix på tv! Og så jeg som ser så lite film da!

Derfor er jeg glad for alle filmer dere virkelig, VIRKELIG anbefaler som finnes der!

Tusen takk om du velger å hjelpe meg med å se gode filmer :-)

Lurer litt på hva damene tenker om tattoveringer. Det er jo selvfølgelig individuelt hva og hvor folk tattoverer seg...noen små og noen store, noen søte og andre vulgære, noen fine og andre harry.
Er det noe som skal være synlig til en hver tid? Eller skal man kunne dekke de til med å kle normalt på seg?
Hva syntes damene om tattoveringer?

Åjåj!

Siste svar sø. 27 jan. 2013 19:45 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym bønna

Lurer på om jeg kommer meg på et tog i kveld! Mange folk her på Oslo S nå :-b

Har prøvd mange ulike men det går ikke... tar det litt tid fra man laster dem opp til de blir synelige?

Trenger hjelp:)

Er det alltid lettere, går raskere, og mindre tiltak å rydde, vaske og brette klær hos andre enn hos seg selv?
Jeg bare spør....

..og ingen tegn til at medlemskapet blir sagt opp med det første. :(

Begynner å bli ille dette..

I dag har jeg rett og slett lyst til å krype inn i en krok å grine, eventuelt fosterstilling i sofaen :/
Klarer akkurat å balansere nok til at jeg ikke knekker sammen så jeg kansje får fiksa litt her hjemme til jr kommer i morgen...

sukk..på dager som dette jeg skulle hatt en trygg, god armekrok å krype oppi! En som ikke dømmer, en som ikke trenger å vite hvorfor men bare lar meg være der å gråte og føle meg trygg bare for en liten stund..

Noen andre som rett og slett har en sånn dag i dag?

På onsdag flyr vi til Miami og mandag 28/1 er det dags før hårdrockscruise med 2000 andre metalheads og 40 band.

Noen mer som skal på 70000 tons of metal?

Blir ihvert fall deilig å komme bort en stund så man orker jobbe frem til våren...

andre enn meg som synes det er rart at sukker godtar profilbilde med hund i?

Hvordan er nachspiel-stemningen på sukker i kveld?

Etter å ha hatt meg med et par tre av god etablerte litt fremgangsrike ladies sie par år... slår det meg en tanke.

De har omtrent reagert likt og stoppet meg for å forhindre at de kommer.. lettere sjokkert og forfjamset første gang blir det sånn..
Men neste gang er jeg forberedt og gir meg ikke før de ynker seg.. søtt det da..med påfølgende sjenerte kommentarer selv fra godt possisjonerte fine fruer... det må jo være det som er å elske motparten og merke at vedkommente har det optimalt..

Nå skal det sies at de mykes opp litt etterhvert men.faller all makt og ære når de må " gi etter" eller hva kan grunnen være ??

Dere kvinner er jo så søte når dere må gi etter og ynker hjelpesløst uskyldig som små !!

Det er mange menn som prøver å kjøpe seg en dame her. Ikke nødvendig til ONS men de forteller hvor rike og økonomiske der er og hva de har og hva de byr på og hva du kan få hvis du bare velger dem.

Lever vi på 1900-tallet?

Enslig mann har lite å gjøre akkurat ikveld,noen damer som vil se en film,gå en tur eller noe annet lurt?

Snakkes chaio

Det hadde vært gøy om vi hadde hatt oversikt over alle profilene her inne , og kunne krysset av for hvem vi synes hadde vært en bra match i sammen,, være seg utseende, egenskaper og interesser,,
Kunne jo kanskje hjulpet noen på vei det og :)

Fun fact!

Siste svar lø. 26 jan. 2013 17:12 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Butolinum toxin - verdens mest dødlige gift, brukes i botox behandlinger. STILIG!

jaja

Siste svar lø. 26 jan. 2013 10:36 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym John Doe

Dagens sjokk: Komme ut av butikken, står ved bilen utenfor og se en annen bil komme seilende på glattisen og kræsje inn i støtfangeren bak, med et høyt smell! Ut tumler en ung gutt som øvelseskjørte, og en lettere nervøs storebror.... Jeg spurte om det gikk bra med dem, og de tilbød seg stotrende og nervøst å betale for skaden på bilen der og da - utenom forsikringsselskapet og politi, etc. Jeg sa forståelsesfullt at det vel måtte la seg ordne, og de insisterte på å betale 2000 kroner. Storebroren løp bort i minibanken, hentet ut penger, trykket meg i hånden og sa at jeg var et fantastisk menneske, et virkelig godt menneske som det fantes altfor få av før de kjørte lettet og glade avgårde. Jaja, morsom og rar opplevelse da, og jeg lurer fortsatt på hvem som eide bilen som ble påkjørt!!! ;)

tjatt.

Siste svar lø. 26 jan. 2013 03:26 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

lørdag. på dette tidspunktet er det mange som er på vei hjem ifra byen etter en god dose med fyll.
andre sitter oppe og tar seg litt vin og kanskje ser en film.
de som meg, la seg og sov et par timer, våknet og fikk ikke sove igjen. åpnet opp sukker, fant ut at det ihvertfall er en som har besøkt profilen - øker selvtillitten enda litt mer. ingen melding i innboksen dog.
et lite innlegg her på forumet, kanskje noen er våken og svarer.

hilsen
blahmann

Hvor i all verden har dere lest noe slikt? Ikke hos Sukker. Ikke hos de andre nettdating-tjenestene heller. Slutt å sutre, folkens. Mann, du får svar hvis dama synes du er interessant, klaffer med kropp og attraktiv og bor i hennes nærområde. Kvinne, du får svar hvis han synes du er attraktiv, klaffer med kropp, er spennende og bor hvorsomhelst. Og så kommuniserer dere. Hvis den kommunikasjonen går i dass? Vel, ingen date, helt klart. De som møtes? Jo de møtes og gjør sine vurderinger.

Nå må dere slutte å henge dere opp i 'hvem som svarer hvem', 'hvem som aldri svarer', 'hvem som svarer sjelden', og heller se på dere selv. Menn og kvinner. Rusher dere mot et møte så fort som mulig med en som gjerne vil vite litt mer først? Snakke litt og flørte litt først? Eller drar dere det ut i evigheten uten å møtes? De fleste brukerne her inne er faktisk interessert i å finne en partner. Et mindretall driver med 'elsker, jeg er gift/samboer' greia, men lett å finne ut av. Og så er det de som bruker siden til utpressing, penger skal sendes før man møtes osv (prostitusjon).

Slapp av litt, presenter dere selv ærlig og ta kontakt, glem at man ikke får svar med en gang eller aldri. Prøv igjen. Vær aktiv. Ta kontakt med de du tror matcher deg selv, ikke 12 poeng høyere eller lavere. Du er ikke så kjekk og fantastisk som du tror du er ;)

Jeg er i allmenhet en tilhenger av å bruke norske begrep når det finnes gode slike. Likevel får jeg meg ikke til å bruke ordet stevnemøte. Ordet stevne smaker av et større arrangement, type idrettstevne. Møte er for formelt. Jeg har møter på jobben, ikke privat. Til sammen blir det et ord som slett ikke høres ut som det det skal beskrive.

Jeg henfaller altså til å bruke ordet date. Det er kort og søtt og passer sånn sett utmerket til konseptet det brukes om, men det lar seg ikke direkte fornorske. Det hadde virket like fremmed som stevnemøte å si at "Jeg skal på dato".

Etter litt grubling har jeg kommet fram til at et ord jeg ville være komfortabel med å bruke er en flørt. Som f.eks "Jeg har en flørt en sprek dame på torsdag" eller "Vil du møtes for en flørt?".

Hva tror dere folkens? Kan jeg få noe støtte i å forsøke å innføre denne ordbruken eller er det noen som har et bedre forslag kanskje?

Jobber med vaskebrettet. Hørt at rødvin har mindre kalorier en øl:)

Fire eksta utropstegn bare for å understreke alvoret: !!!!

Enslig, ensom mann søker frimodig og passe tiltrekkende berte til å drukne sorgene med i kveld, og fremtidige kvelder hvis begge er like ensomme og frimodige kommende helger.

...

Jeg har tjuvstartet på drukningsmanøveren så du har litt å ta igjen.

Noen flere som merker en skikkelig boom på meldingsfronten både på sukker og andre steder?
Syns det er et fascinerende fenomen at så fort sola strekker seg over horisonten og vårhalvåret er her så popper det alltid frem intresange gutter fra hver en busk :P

Merker da sjøl at jeg allerede er i bedre humør og med mere futt bare fordi vi er på rette siden av året igjen :)

Etter et døgn har jeg fått både hjerte, meldinger, og blitt chattet opp.

Med et nick som Fettberget! Og en profil som suger, virkelig suger. Det er jo helt vilt.

ai ai ai så mange sinnsykt lekre frøkner her inne , blir helt overveldet. flere som er oppriktigehyggelige å skrive med også

Hvis naboen har en puddel som du har fått et godt øye til, hva gjør du så?

Begynner å henge med naboen, tilbyr deg å gå tur med bikkja, eller tar du den moralske vrien og tenker at du ikke skal bryte inn i andres forhold?

Jeg spør for en venn.

NÅ vart jeg nysgjerrig, hva skriver dere i SISTE melding??

Sliten, lei livet, halv feit, under middels kjekk, raper og promper i ditt nærvær som jeg selv ser for godt!
Søker noen andre å være sliten, lei livet, rape og prompe med i kveld!
Blir du med meg hjem så stapper jeg deg nok i Fritzel kjelleren min slik at du ikke kommer ut, og ingen kan høre deg skrike.

Jeg er høy og det håret som er på hodet er fortsatt mørkt, om det skulle appellere.

Ærlighet varer lengst sier det, men får ingen på det :p

Treff Oslo

Siste svar fr. 25 jan. 2013 15:55 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym SøteMus

Jeg skal til Oslo neste helg og trenger selskap hihi ^^

Forslag til ny og potensielt morsom sukkerfunksjon: spørreundersøkelser!

Så kan sukker på en fin og oversiktlig måte finne ut hva folk foretrekker; svar eller ikke svar, mulighet for å søke på div. ting osv. osv. osv.

En stemme per bruker, mulighet for anonym stemming (men med registrering per kjønn?)

Trenger mus til helgene.

Jeg fisker i grunn bare etter tips til egen middag.

Jeg er på vei hjem snart, er sulten NÅ, men har ikke lyst på noe som hest.

Jeg innser at dette er en kjedelig tråd, men jeg kan jo gjøre den litt mer juicy gjennom å dømme og fordømme dere som spiser for kjip mat/bruker for dårlige råvarer/er usunn i matveien/ikke finnes kreative osv...

Nei glem det forresten, jeg vil bare ha tips. Enkle og raske tips :)

Og dette er ein seriøs tråd. Det er heilt sant!

Eg er framleis jomfru, og kunne helst tenkt meg å debutere seksuelt med ei jomfru. Berre send meg ei melding om du er interessert. :)

(Eg kjem ikkje til å fylgje med på tråden. Eller Sukker over hovud. Eg elskar e-post-varslinga.)

Eg har vore inne på sukker lenge. Eg har hatt mine oppturer og nedturer. Inntil for eit halvt år sidan var eg mest ute etter sex. Det var relativt enkelt. Det var ikkje nødvendigvis enkelt å få sex, men det var ein enkel og grei innstilling å ha. Eg prøvde å få jenta til seng relativt kjapt. Enten greidde eg det eller så greidde eg det ikkje. Ingen blei såra trur eg. Men det gav veldig lite. Det var ein enkel, lettvint, billig og kortvarig glede.

No i det siste har eg tenkt at eg har lyst på ein kjærast. Jenter som er interesserte finst. Men eit spørsmål som dukker opp er. Skal eg date mange av gongen? Skal eg flørte med mange jenter av gongen? Ein del av meg har lyst til å halde meg til ei jente. Gi det ein sjanse. Kanskje prøve å få til ein forelskelse. Men ein annan del av meg synes dette er farleg. For kva om eg satser på ei jente, medan jente held på å flyg rundt med alle moglege slags gutter. Då blir jo eg sittande igjen med skjegget i postkassa som ein annan jomfru maria. Den dydige snille tøffelhelten som hadde lyst på kjærast.

Det verker som om svært mange jenter held på med mange menn samtidig. Har du litt flaks dater ho deg først. Har du litt uflaks dater ho den andre først.

Så kva skal ein gjere? vere kynisk og date mange samtidig sånn at ein ikkje blir for betatt av ei dame for fort? Eller date ei jente, flørte med ei jente på sukker og så risikere at ein blir rævpult av ei kynisk dame som speler på mange hester samtidig?

Hei

Jeg har brukt sukker en stund, og har noen spm.
For min del er det totalt uaktuelt og møte noen som har merkert av "noen kilo for mye" og "fyldig". Ville det vært en fiffig funksjon og kunne blokkert disse, evt. ikke fått dem opp matchlisten?
Jeg for min del bruker unødvendig ti på disse profilene, da jeg må på profilen og se, vi vet jo av erfaring at profilbilder ikke samsvarer med virkeligheten

Får man et rød felt på profilbildet sitt hvor det står at man svarer sjeldent? Hvorfor er det i tilfelle slik?

Ja, overskriften sier alt. Hva går du ut fra?

Tenker du å S E på din partner resten av livet eller L E V E med h*n og ha det fint sammen ?

Hei alle damer.

Jeg har et spørsmål til dere,det finnes sikkert flere slike innlegg men jeg prøver. Hva er trikset her inne for å sjarmere dere, er rimelig ny på nettdating så help me out.

Diego

Hvor mange menn gjør sånn? skjer det noengang med dere kvinner?

http://www.youtube.com/watch?v=ABgL2LcoBTU

Jeg føler sammfunnet i norge er så.. kaldt

Spørsmålet er ment for damer å besvare,men alle andre er også velkommen.

Pleier dere damer her inne på sukker å ta det første steget med å kontakte en mann? Eller venter dere på å bli kontaktet?

Hei,
Til alle jenter og gutter!

Hva foretrekker dere når dere har skrevet en melding til vedkommende dere finner interessant og denne personen ikke er interessert i å videreføre kontakten; At personen ikke svarer eller man blir sendt et høflig avslag?

Jeg svarer samtlige som skriver til meg, men ofte er svaret et høflig avslag om jeg ikke syns de er interessang eller utseendemessig min type og da har jeg opplevd flere ganger at personen skal diskutere rundt det, komme med frekke svar tilbake, forhåndsdømmende osv. Dette gjelder spesielt jenter som ser over gjennomsnitt bra ut og som jeg tenker meg ikke svarer på alle meldingene de får av gutter?

PS: Såklart det er mye mer enn utseendet som teller, men for meg er det et must at jeg syns jenta er attraktiv før jeg vil innlede noe mer.

Bruk gjerne pseudonym men svar da ærlig, er du snill.
Fortell også hvor mange nick bruker du på Sukker. Jeg mener ikke her inne på forum men på Sukker i det hele tatt.
Jeg ser nemlig at folk skifter, lager nye profiler, pynter på...

Jeg er forvirret, rett og slett..

Jeg har inntrykk etter å ha lest inne på forum at det som irriterer mest menn er at damer ikke svarer... correct me if I'm wrong?

Naiv som jeg er har jeg da vært "flink jente" og svart alle som har sendt meg melding, enten med et "takk, men nei takk", eller sendt et par intetsigende meldinger frem og tilbake med de som har sendt meg sånne, men hvor jeg har tenkt at jeg skal gi fyren en sjanse, det kan jo hende kommunikasjonsegenskapene tar seg opp.. (evig optimist der altså ;-) )

Og så får jeg kjeft av en mann fordi vi har skrevet bittelitt og sporadisk i en knapp uke, og hvor jeg nå kjente at dette absolutt ikke var noe, men det kan jo av og til ta litt tid før man faktisk innser det.. kan det ikke?

Så jeg sender en hyggelig melding hvor jeg sier at jeg synes kanskje det er greit at vi avslutter praten da jeg har innset at han ikke er "min type".

Resultatet er at jeg får kjeft fordi jeg har svart i det hele tatt i første omgang, jeg forklarer da hvorfor jeg har svart (1. han virket litt søt og interessant med én gang og 2. jeg er da høflig).

Responsen er da som følger: Ja, det er fint å være høflig, men hva med å respektere andres tid?

Hjelpes, hva skal en stakkars forvirret dame ta seg til?

Og møttes 7 mnd siden... Holdt på "profilen" for å gi den bort. Men nå gidder jeg ikke å få oppdateringer lengre, så da ryker den lille avgiften.. For jeg traff endelig noen som kunne spe på livet mitt med manndom, humor, flott smil, og mye mye mer.

Jeg elsker denne mannen, og deilig er det å bli elsket tilbake.. Jeg hadde innfunnet meg at jeg kunne nyte livets hverdager i singelhet, men lot døren være på gløtt.. foff, så var han der... Og skremte liv i meg... ;) ..

Må hele tiden minne meg på at livet mitt kretser ikke rundt å ha en mann, men at Denne flotte kjekke mannen skal så lenge han og jeg vil, nyte livet vårt sammen.

Lykke til alle som søker, leter, gløtter, nekter, gamer, drømmer,analyserer, bedømmer, flørter, leker og elsker. Må dere få ro i sjela m el uten bonus. Husk vi er jo bare dyr vi og, selv om vi er high tech..

Det er mye "okk og å" her om dagen, så her er dagens 'gladis'.

Jeg flyttet fra Bergen til Østlandet forrige uke, var på fest med gamle (og noen nye) kjente i helgen. Feiret bursdagen til nevøene mine som jeg tidligere har sett en gang eller to i året. Begynte i ny jobb igår, hadde en super dag med masse fremgang allerede idag.Tror jeg kommer til å stortrives. Humøret øker, stemningen stiger, smilet består.

Er det ikke rart hvor lite som skal til?

Dere må da vel være glad for noe også? Ikke bare buhu på interwebzen :)

Det går koster for mye unødvendig tid og energi.

Etterhvert som man ser nok profiler så er det noe rart som oppstår og det er spriket i ønsket alder på partner
Kvinner vil ha mye yngre menn som oftest og de på 50 år søker fra 30-40 osv og de på 60 likedan men vi kan ikke finne noen seriøse menn som søker etter såpass voksne damer om de da ikke lider av noe. At det dreier seg om 3-5 år går nok, men 20 år eldre?! Da er du enten syk,dum eller gamla er stinn av penger
Allerede nå hører jeg det feminine hylekoret i bakgrunnen som selv skriker opp når en mann har kjæreste som er yngre og forplantningen går som normalt
Noen som har meninger om dette?