Sukkerforum

Prøver igjen.

Maks 5 linjer pr. innlegg.

Kun tillatt med ærlige, oppriktige og positive meldinger til andre forumister.
Ingen satire eller ironi tillatt!

Denne gang begynner dere. ...Throw yourself into the abyss:

Jeg mister totalt håpet når jeg ser godt voksne damer som bruker snapfilter og trur de er kjempe sjarmerende. Er det bare jeg som er sær? M 32

Det ble i en annen tråd spurt hvor vi hadde tallene våre fra og om Sukker funker. De tallene vi har er fra tilbakemeldinger, fra der vi spør folk hvorfor de deaktiverer profilen sin. Vi passerte i år 800.000 profiler, og fra de 261,000 som har svart på hvorfor de deaktiverer viser deg seg at 68% av de som har funnet en kjæreste, fant kjæresten på Sukker og ikke andre steder. Dette er tallet blant våre betalende brukere. Vi er i grunn svært fornøyd med det resultatet for det betyr at uavhengig av hvor kresen man er, er det på Sukker de lykkes, de som er seriøse (betalende medlemmer). Blant gratisbrukerne er andelen en del lavere og det sier vil litt om at intensjonen ikke er helt den samme eller at man selv ikke er like "behjelpelig" med å komme seg i et forhold.

Tallene fra Aftenposten viste at man må satse på folk over 80 i matchtall, hvis det skal være noe vits med et forhold. Om man i tillegg vil at det skal være bra bør man ha ca 90 eller mer i matchtall. Det var ca 9000 som påbegynte relasjonsprofilen som Aftenposten oppfordret sine par til å teste. Kun 5% hadde under 80 i matchtall og disse oppga dessuten at de ikke hadde det spesielt bra.

Det var en sterk korrelasjon mellom matchtall og opplevd kvalitet på forholdet. Jo høyere matchtall, desto bedre oppga de at de hadde det. Dette, gitt at man først finner kjemi og tiltrekning, som stort sett er uavhengige kvaliteter.

Er forumdeltakelse eller kjæresteleting grunnen til at dere er her?

Angående menn som klager de får ikke svar,,
Jeg mottok et rødt hjerte igår,noe jeg også har fått før,men denne mannen gadd ikke svare da jeg sa takk for komplimentet,og send noen ord om du vil prate,hva er dette for en oppførsel,så uhøflig,eller sender de i hytt og vær og leker seg,eller har de ølbriller,disse hjertene bør ikke misbrukes,leker jo med mennesker.

Men problemet e jo det at man ikke har nån å ta med. Kom me forslag om plassa man kan dra i disse tider på.

Håper alle har en fin kveld og koser seg og flørter masse her på Sukker 😊

Hva er greia med de som er inne og ser på profilen , og når du klikker for å se deres profil, så får du opp at de er deaktivert 😳😳?? Dårlig gjort 😝

Har dere noen morsomme dating-uttrykk å dele med oss? Deler to her:

Ghosting - å bare forsvinne uten å si hade
Catfishing - å lure noen til å ha et forhold med deg på nett mens du later som du er en annen

Har vi det fortsatt like koselig og gøy på forum mon tro? Noen av de ivrigste pseudonymer har kanskje fått seg kjærest?

Finnes det ei hyggelig jente som kunne tenke seg å være med på en trenings date?

Sitter her og ser igjennom ansikter i alle former og lurer på hvem min neste partner blir her i livet. Normalt sett har jeg ikke vært så opptatt av utsende da det er personligheten som betyr noe.Men jeg kan ikke se eller føle på noe personlighet her jeg blar rundt. Da slo det meg at dette er jo veldig upersonlig. Jeg får jo ikke vite hvordan denne personen er å leve med i virkeligheten.
Noen har veldig søte ansikt men noen har noen mer vanlige ansikter. Så når jeg skal lese tekst så går det stort sett på det samme. Alle liker å gå turer eller trene. Barn er viktig i livet. Men dette er jo ubetydelige ting som mer eller mindre er likt for alle. Og ja, jeg leser teksten til de søte ansiktene først. Er det unaturlig? Jeg vet ikke for det er vel ikke utseende som forteller meg hvordan den personen er å leve med. Jeg har også merket meg at de med penest ansikt er de som ikke har så mye tekst om seg selv. Betyr det at ansiktet sier alt om den personen og at det ikke er nødvendig med ekstra tekst?
Nå når jeg endelig har funnet noen der jeg føler at det er på plass ta kontakt prøver man å skrive en hyggelig melding; "Hei hvordan har du det i dag" eller "Snart helg, planer" Dette er vel normal måte å ta kontakt på?
Eller så kunne jeg gå for den unaturlige versjonen (for meg) "Hei jeg heter H. C.
Andersen, vil du ha et eventyr" Den gir vel prek av å være desperat føler jeg. Om du er heldig å få svar skvetter man faktisk litt til. Og fortsetter samtalen for så at den bare stopper opp etter 2 linjer. Var det noe feil jeg sa eller, vi hadde jo ikke fått begynt ennå samtalen ennå....

Det jeg egentlig vil frem til her er at jeg egentlig er ganske lei av dette. Dette føles veldig unaturlig for meg, muligens det har noe med alder å gjøre? "Kanskje, kanskje ikke, jeg vet ikke". Men det føles litt som å gå igjennom en moderne postordre bok får å finne en partner. Så hva er alternativene? Handle ofte på REMA, kan jo være noen der har jeg hørt. Eller en hobby der damer er i overtall?
Tanken på å date alle på listen for meg til å svette ganske bra her jeg sitter i en sofa fra IKEA.
Så hvordan gjør andre det? Tar de en basert på utseende for å å avtaler en date. Hvor lenge skal man melde før man møtes?
Litt oppgitt og lei man på jakt etter en partner.

Hei jenter 😃

Noen av dere som liker fotball? Hvilke lag heier dere på?
Liverpool er mitt lag, men liker og se på andre lag..

Så, forumfolka og andre som snikleser: Når var du på date sist? Og ble det flere dater med samme person? Hvor mange har du truffet siden juli?

Gøy å høre hvor mye action det egentlig er her.
.....Og ja, jeg skal svare selv og.

Mann 42

Siste svar sø. 15 okt. 2017 21:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Jeg er en mann på 42. Kunne tenke meg å date en jente/kvinne på 25. Dere kvinner på denne alderen: Liker dere oss over 40? Før jeg ble 40 fikk jeg dates hele tiden, og ofte med jenter som var en del yngre enn jeg er. Etter jeg ble 40 er det stille. Det er trist!

Hva? Hvorfor? Nytten? Skjønner det ikke.

Hei
Jeg vill ønske dere alle en strålende fin helg! 🤗

Vært på kino med datter og sett Home Again. Vil klassifisere den som en skikkelig damefilm. Ikke misforstå nå. Filmen var bra den og flirte godt av mange gode poenger. God stemning i salen og mye latter. Nesten bare damer. Så gutter. Den anbefales til dere også.

Lurer du på noe? La forum oraklene løse gåten.

Jeg starter.
Hvorfor sier noen «sånn er det bare»
Har de gitt opp/kapitulert?

Anyone? Er det nye plankinga? Dere hørte det her først!

Personlig har jeg ikke rukket sette meg inn i alt. Jeg registrerer aleneforeldre er tapere i dette budsjettet, det burde jo opprøre «noen», kanskje? Vinnerne ser tilsynelatende ut til å være forsvar og samferdsel hva tenker vi om det, venner?

Et forumtreff, folkens?
Down as a clown?
Cool as a fool in a swiming pool?
On like donkey kong?

Hva sier dere? :) . !

Finnes det vellykket ansiktsløftning?

Ser på program med Synnøve Skarbø her nå, tenker at hva enn hun har gjort med fjeset, så er det mislykket.

Så hva bringer dagen? Jeg nyter en tidlig morgen med god kaffe, bok, nyheter på radio og skriver handleliste...

Det er verdensdagen for psykisk helse i dag. Ordene Trygve Skaug delte på sin Facebook-side tidligere i dag er treffende. Ha en fin kveld.
.
Dikt til Verdensdagen
for psykisk helse
.
Det har blitt en
ryggmargsrefleks
det der
for deg og meg
det å
"ta først på
din egen maske
før du hjelper andre"
~ Trygve Skaug

Lurer på hvordan andre opplever det å komme i kontakt med folk her på Sukker. Syns det var enklere før, eller er det noe jeg burde/burde ikke skrive på profilen for eksempel?

Passer du inn i beskrivelsen av ditt stjernetegn ?

I dag mottok jeg en cd i posten, fra min glansperiode tidlig på 90-tallet. Det er merkelig hvordan minnene begynner å vrimle. Selve musikken er ikke god, men det gjør godt-vondt å lytte til den.

Hvilken musikk "kaster" deg tilbake til ungdomsårene?

Noen kaller seg for kosebamse, hva er man når man er en kosebamse?

Kan ikke skjønne aksepten for stygge taklinger, eller slåssing med direkte slag mot hodet og etc i denne sporten...

Trenger høstkos, følte meg plutselig så alene i kveld 😌

Hvor tar folk flosklene sine fra?
Finnes det en klisjemanual for uvørne?
Hva om man glimter til i begge?

Er det noen "klarsynte" her? Det hadde vært litt gøy.

Denne uken skjer det masse spennende - blant annet smugvisning av Skyggenes Dal : https://goo.gl/nv6fvs

og på tirsdag gratis filmvisning av Requiem for the American Dream: https://goo.gl/7sSRHz

Så et kult funk event på Ingensteds denne lørdagen! : https://goo.gl/AUxnF9

Noen andre spennende tips til kule ting som skjer til uka?

Hva tenker dere på når noen har valgt "kort flørt"?
Sex?

Hva synes du om en vilt fremmed stopper deg og gir deg et kompliment..f. eks .i butikken...på gaten?
Etter at jeg ble "voksen" mann fattet og begrep jeg at kvinner egentlig ikke er livsfarlige dyr som kaster seg over deg oralt eller fysisk dersom man henvender seg til dem...

De aller fleste lyser opp i et smil om man gir dem et kompliment for klesplagg, sminke, hårfrisyre, sko, valg av neglelakk ja alt hva som gjelder et menneskes anstrengelse for å føle seg vel. Vel å merke blir vel 2 av 10 noe perplekse...men det å se et smil bre seg i ansiktet på et annet menneske gjør det vel verd....alle mennesker blir vakre når de smiler av glede....

Et unntak kan derimot være når et kompliment eller svar skal avleveres i "ekteskapelige" rammer..

Hvordan er det med gjengen her, er det mye av dialogen her som bare svinner hen?

Rett som det er har jeg dialog med voksne og lovende interessenter, men nesten like ofte så dukker det opp noe... plutselig er det noen som blir betenkte pga avstand osv...

Jeg blir skremt av voksne folk som virrer så jævlig...

Nettdating er jaggu vanskelig!

Hei!
Ikke skrevet så mye her, har en tråd men.. Lest litt og lurer endel på hvorfor folk som skriver her ønsker anonymiteten, er ikke hele poenget å bli kjent med folk?
Er det fordi man ikke tør å stå inne for det man sier? Kan helt sikkert være mange årsaker, men jeg klarer ikke se dem.. Kan noen opplyse meg?

Hei! Er det andre nudister her? Noen anbefaler på resort nedover i Europa om sommeren? Vært i cap de siste to årene, men lyst på noe litt mer laidback, type bungalows på stranden..

Hva bruker du sukker til?

Har du vært på mange "dates" i det siste eller er du her mest for tidsfordriv og/eller for å få oppmerksomhet?

Alt var mye bedre før
For 3 dager siden fek; da var det fredag.

Det sies ofte fra de som har greie på det at nettdating var bedre før.. jeg veit ikke for jeg har et års fartstid på dette konseptet ca.
Hva har forandret seg egentlig? Hele konseptet nettdating eller er det de som uttaler det som er brent ut rett og slett.

Kan noen ta meg med inn i nettdatingens glansdager?

Melankolia

Siste svar ti. 3 okt. 2017 20:22 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym pølsevev

Hva er kjipest, stå på et høydedrag å se bare trær, eller stå på det samme høydedraget, og se lys i tusenvis av hus uten at du kjenner noen av de som.bor der?

Bilder som er gamle, sammen med eksen, i bar overkropp, i sengen, på badet, med solbriller, mens fisk blir holdt, med mye alkohol, med barn eller med sykkelutstyr.

Hva har jeg glemt?

Sjugger daddy er jo det nye for arbeids sky jenter som ikke vil ødelegge pedekyren, men finnes Sjugger mommy's og?

Kunne ikke skrive det normale... Ugyldig :D

Humor

Siste svar ti. 3 okt. 2017 13:01 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Jeg ser bilde av en som holder en (frukt) pære mot en lampe med følgende tekst: på tide å skifte pære...
Et annet bilde av en bil som har festet en kleshenger til hengerfestet: rygge med henger...
Ei som har tatt bilde av veska si i en kjele med følgende tekst: hjelp, i oppskrifta står det at vEsken skal røres ut i gjær i lunkent vann. Hvor lenge?....

...
Hva slags humor liker DU?

Pupper

Siste svar ma. 2 okt. 2017 22:15 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Dere jenter: Når dere er alene og onanerer, beføler dere brystene deres da? Eller bare brystvortene?

Hei er Moen som blir med på noe gøy til helga

Hvilke filmer bør man få med seg i høst?

Forleden dag kom en venninne innom på jobben, - hun skulle selge hus og trengte litt tips,- og så sier jeg: «Så hyggelig at du har fått deg kjæreste da,- har jo sett masse bilder på FB, ser ut som koser dere!» « Ja , han traff jeg på sukkerfest i september,- hadde egentlig bestemt meg for å bare gå rundt å bli kjent , men han var den første jeg møtte og jeg kom ikke lenger!» Snart et år altså ! 😍 Herrrrlig!! 😍👏🏼😍👏🏼😍

Sommeren er over og når solen og varmen forsvinner merker man fort at man er singel - man er litt mer ensom igjen. De som er par lukker seg inne bak Netflix, og du er alene påminnet om at du er singel. Men høsten har masse å by på!

Det er gresskar sesong, halloween rundt hjørnet, mange fine utstillinger og høstværet er flott for kino! Det er også en tid hvor mange lager datingprofiler. Vær åpen for hva som kan komme det imøte og se opp for muligheter og tegn. Kanskje Sukker-daten din er rett rundt hjørnet?

Har du noen fine tips til høst-dating kanskje?