Sukkerforum

Treningen går bra. Barna mine har det kjempebra. Vennene mine har det bra og snart ny uke med masse muligheter 😊

For meg er et kjæresteforhold et friminutt i livet, et rom hvor man kan senke skuldrene, være to om lykke og sorg, og ikke minst lek og morro.

Humor er innmari viktig for meg, ikke i den grad at jeg ønsker å tullflire dagen lang, det kan bli hakket slitsomt... 🤣

Det skal ofte så lite til for å snu en grå dag til solskinn...bare man evner å se humoren i ting. Det er så herlig om en har en kjip dag der alt går på tverke, sånn i livet generelt, og en av partene kommer med en tørrvittig kommentar eller finner på noe spillopper så begge ler og dagen egentlig ikke er så værst, alt tatt i betraktning. Jeg søker alltid etter å se "the silver lining" og vil nok fungere best i forhold med en som har samme innstilling.😊

Hva betyr humor for deg? Hva gjør du om noen rundt deg har en mindre god dag, er uheldig med et eller annet eller hva har en du har vært sammen med gjort for å få frem smilet? 😉

Å ta opp akkurat det temaet er vel nesten som å banne i kirken her inne, men leste et sted at helsemyndighetene er svært bekymret over sterk økning av smitte tilfeller på de over 50. Gir du beskjed om du er smittebære, sørger for at beskyttelse blir brukt, tar sjansen på at smitte ikke blir overført/fåes eller gir du f.......?

Greit, jeg er veldig romantisk av meg. Og mulig jeg har altfor mye forventninger av hvordan det skal være. Jeg har ingen, what so ever ' problemer med å få kontakt med mennesker eller menn i levende livet:) men dette altså.. Dere med bar overkropp og ordet' pirring' etter en melding.. Hva er dette:) jeg gir opp

Lager en egen tråd om dette selv om jeg tok det opp i en annen tråd.

Hvis det var brann, du måtte flykte ut, hvilke to tre ting ville du tatt med deg ut?
Jeg hadde en kollega som opplevde at barndomshjemmet brant , brannmennene hadde den gangen tatt ut fotoalbumet, dette var før det meste er digitalisert.
De var veldig takknemlige for det.
Andre kostbare ting vil du jo kunne skaffe igjen mens ting med spesiell affeksjonsverdi ikke kan skaffes tilbake.

Hei er det mange som har tenkt seg der ?
Har selv aldri vært der, så vet ikke helt hva en kan forvente.

Har aldri vært på Sukkerfesten, men vurderer å gå innom i år, hvis jeg gidder å dra alene. Er det ok, eller blir det litt krampaktig ? Klesstil ? Er det stift ?

Jeg lurer virkelig på hvorfor det er så mange single menn utpå her som søker kjærest og har en profil tekst som nesten skremmer vettet av damene. Er det virkelig slik de fleste er i the real life så perfekte ? Jeg er ei godt voksen dame med bena godt plantet på jorda og har en enkel profil tekst der jeg skriver litt om meg selv, og skryter ikke mer på meg en den jeg er. Har selvsagt mine kriterier til den mannen jeg søker som jeg håper kan bli min kjærest. Men for meg så virker det slik som mennene kun og ser på bildene i profilen min. Tror jeg er på en feil Dating side, for jeg er ikke ute etter noe flørt og tull. Jeg er ingen desperat dame langt i fra.Men syns det virker litt useriøst , jeg har tatt kontakt med flere , noen har svart tilbake og ønsker meg lykke til videre og det syns jeg er meget høflig og positivt :) men de fleste hører jeg ingenting fra. Jeg er høflig er det menn som ikke jeg føler for å bli bedre kjent med svarer jeg høflig tilbake på de som har tatt kontakt.
Er det flere kvinner som opplever det samme eller tar jeg fullstendig feil, i så fall så bekalger jeg meg på det dypeste.
Mvh
Ei som ikke har tenkt å betale mer for å være Vip medlem lenger.

Ser at det kommer en tv serie der hjemmet til en rekke personer skal vises frem. Så skal en gruppe forsøke å finne ut hvem som bor hvor. Jeg synes ideen er artig. Spørsmålet blir jo om påkledning og stil samt hvordan du er som person er såpass markant og gjennomført at det vil kunne avsløre at det er ditt hjem.
Så en gang en fotoreportasje der alle blokkleilighetene i en blokk var vist frem, der var det som det var totalt ulike boliger, nesten så en skulle tro at arealet var ulikt.
Hvordan viser hjemmet ditt deg?

Og da kjenner jeg på litt kaldsvette, når jeg tenker over hvor jævlig stusselig og ensomt det kan bli i singeltilværelsen utover vinteren, og særlig dette julehælvete 😬 😝 😬

100 i match

Siste svar ma. 28 aug. 2017 11:55 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Står planetene på linje? Er dette meant to be? Hvor er Amor isåfall? Jaja, artig at hun får det med meg som ikke har bilde eller tekst. Vi er i det minste jevngamle og i samme området. Stakkars, jeg fikk litt dårlig samvittighet så jeg samlet sammen noen bilder i albumet. Vi får se!

Er det noen andre her inne som har fått 100 i match? Hvordan gikk det?

Noen som er i trondheimsområdet som vil være med å ta en øl i kveld ?
Ensomhet er kjedelig😊

Oppdaget at jeg hadde fått en melding 13 juli som jeg ikke hadde sett, eller åpnet. Det stod: Vil du bli kjent? Jeg kikket på kalenderen min og så at jeg var på ferie og ikke hadde mulighet til å sjekke eller svare på meldinger i en to ukers periode. Da jeg gikk inn nå og åpnet den var jeg blokkert. Hmmm....det var jo dumt. Tenk over det, dere som er så raske til å blokkere. Det kan ha naturlige forklaringer.

Dæsken døtte...her skulle eg inn og svare på en kommentar og så er heile tråden borte ...her skjer'e masse når eg ikkje er på gitt... blei tråden sprengt eller no? ....eller så gadd jeg ikke skrolle langt nok ned....Ja, ja, slik kan det gå..så får vi heller lage en ny 😉

Undertegnede befinner seg i en fjellbygd i bryllup og greier, stor stas og veldig hyggelig...har en aldri så liten sosial pause til omkledning og fest og halloisen. Du og du så herlig det er med ren fjell-luft og trær og fjell så langt aue ser...! 😍💗

Hva gjør sukkerfolket på i helga da og hva assosierer dere med bryllup?

Ønsker alle sammen ei herlig helg og god bamseklem til alle som vil ha 😊😊😊

Hvordan har du det med små løgner, hvite løgner, å smøre på litt ekstra for å fargelegge en historie? Er det ok eller ikke i dine øyne?

Kjerringsveiven

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Prikkete

Ja Damer, da nærmer det seg damemarsjen i Rjukan; fra Rjukan Fjellstue til Gvepseborg, 2. Sept. Aldri gått der før, så hvorfor ikke. På med fjellskoa, fram med sekken, kaffe og godt humør. Latteren sitter jo løst når kvinner møtes.

Noe må jo gjøres mellom datingen, og kvinnefellesskap er like viktig som mannefellesskap. Vi drar alle parter nytte av det i våre parrelasjoner. Kast deg rundt og bli med. En investering i naturopplevelser, ventilering av lunger, massasje for levra( latter) og mye meir. Ei ledig seng i hytta vår om du er åpen for å gå nye veier.

Hva tenker dere er en selvfølgelighet, og ikke nødvendig å opplyse om i profilen sin? Eller Er det i det hele tatt noe som er selvfølgelig? Kommer bare på en ting selv, men hva m dere?

Hva nå?

Siste svar sø. 27 aug. 2017 00:42 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Hullirumpa

I en verden der Trump regjerer over verdens eneste supermakt, Kina sverger å hate Norge for evig og alltid, russern blir bare mer og mer interessert i våre nordområder, Midtøsten viser ingen tegn til bedring...hvor går Sukker? Hva kan vi forvente av sukkerforum? Hvordan vil sukker legge til rette for at vi finner kjærligheten for 129,90 pr. mnd. i et slikt sikkerhetspolitisk klima? Hvordan skal Sukker fortsatt garantere kjærlighet for en hundrings!?
Er det på tide at dette blir en del av den politiske plattformen ved st.valget i år?

Grønnsaker er hakket å surrer pent og rolig i gryta. Neste som havner oppi er kjøttdeig. Dette blir perfekt! -Hadde jeg bare hatt rødvin til å putre i harmoni med resten. - Så, hvem vil komme til meg med en flaske rødvin? Det blir en lækker bolognese i belønning ;)

Hei, noen som vet om blokkering er synlig for andre eller har noe innflytelse på match eller annet? ble kontaktet av en som var langt fra min profil. Istendenfor å ikke svare, valgte jeg å si at han ikke stemte med min profil, men ønsket han lykke til videre i søket. Han blokkerte meg,.. og det er jo greit, kanskje han ikke ønsker å bli kontaktet av meg igjen. Men har det en betydning på match eller lignende? hilsen en ny bruker :)

Hei, er fersk på nettdating. Hva er greia med profil uten bilde? er høflig av natur og liker å svare, men bør man det?

Eller.. hvertfall matfat. Var og hentet DEN nydelige kattungen i dag 😍 kan jo nesten smelte ethvert hjerte. Pur lykke 😀

Har det skjedd mye her...noen som har savna løven?
Dumt spørsmål, selvfølgelig har ingen merka fraværet.

Men du verden, er det meninga at jeg skal komme meg gjennom de 140 nye besøkende...
heldigvis bare 4 meldinger, phu...
og hvor blir det egentlig av de derre hjertene, - her er det lekasje

🦁

Å kjærligheten lar vente på seg,men den som venter på noe godt osv...😊💗

Jeg bryter muligens noen forumregler, men tar sjansen og spør! Er det verdt turen å reise fra Sør- Trøndelag til Lierne for å se dette spelet Pe- Torsa? Har hørt så mye bra om forestillingen, men slik jeg har forstått det har det vært en ny episode hvert år siden 2000. Kommer jeg til å få med meg settingen selv om jeg " hopper" inn i episode 17?

Passende program på å se på nå, når man akkurat har aktivert sukker-søket igjen... på TV 2 nå 😳😜😂

Er morsomt dette med bildene her... desto eldre kvinnfolk desto mer gjennomgående utydelige bilder 45+ = uklare bilder..

...på Slottsplassen i kveld. Oslofilharmonien, dirigent og solister i storform. Noen perler fra det klassiske repertoaret som har gjort uutslettelig inntrykk på folket? Del og dvel.

Du verden så mange kjekke trøndere som dukket opp i Looks, nå da, -også akkurat nå som jeg skal på lynvisitt til bartebyen😳 ..tilfeldig? Don't think so..... 😉😁

Hva skal dagens eller kveldens meny bestå av hos deg?
Her er det først nybakte cookies og kaffe i formiddag.
Cookisene er med rikelig med peanøtter og sjokolade som lørdags godteri bør være, kaffen mørkbrent og sterk..
I kveld indisk inspirert kylling og nan brød, god rødvin til.
Hva skal du ha?

Herlig "reprise"(fra 1967) i avisen Fjordenes Tidende, og jeg ble fascinert av ordet "vederkvegelse", tror jommen gitt jeg vil prøve å bruke det i en eller annen anledning...måtte så klart google det, er det ikke det vi sier på norsk?! 😉

"Vederkvegelse" betyr omtrent det samme som forfriskning. Synonymer: lise, behag, kveik, lette, trøst, balsam, lettelse, lindring, husvalelse, beroligelse, forfriskning, aperitiff, cocktail, drink, hjertestyrkning, leskedrikk, stimulans, tår over tørsten

....og; sauer er fremdeles godmodige dyr! 😍🐑

Så folkens, hvilke andre ord blir dere fascinert av og/ellers vil dele med oss andre? Fyll på med artige, sprelske, mystiske eller rare ord....jeg forventer/håper at dette ikke blir en særlig seriøs tråd!

God morgen klem fra ett regntungt Romerike 😊

Jeg driter i hvor mye co2 bilen min slipper ut. Bryr meg ikke bittelitt en gang. Helt ærlig, bryr du deg? (Tenk løgndetektortest)

Hva er grunnen til at så mange menn har bilder av seg selv i bar overkropp ,er det et pent ytre i mangel på personlighet?

Oslo:
- I morgen er det utendørskonsert på Slottsplassen kl. 2100.
- Melafestivalen på Rådhusplassen starter fredag kl. 1800.
- Findings på Bislett stadion starter fredag kl. 1500.
- Sommerøya på Langkaia (nær operaen) starter fredag kl. 1600.
- Sagene Hagefest på Sagene starter lørdag kl. 1200.
- Utekino (Buena Vista Social Club) på St.Hanshaugen fredag 25. august kl. 2100.

Hvilke events skal du på? Er det andre events du vil anbefale? Hva skjer i din by?

Første innlegg ever på forum hær No... Men æ lure på en ting å d e som følger :
E romantikkens alder over for jenta? Må alt vær svære båta, bila, hus, feite jobbtitla, pengbok å reisa?
Ka skjedd med å ligg på ei strand eller svaberg å nyte det man har, gleden man dele og nyt alt d som skjer rundt sæ uten å leite etter alt som ikke e dær?
Ail har som regel ett eller ainna som e veldig bra going on. Og andre har veldig mang ting som e veldig bra. Men... Må man i dagens samfunn ha Alt e spørsmålet egentlig?

Æ e en håpløs romantikker har æ hørt. Trur på den ene store kjærligheten. Og gi alt og jobbe for det man e glad i. For kjærlighet e nå som man må jobbe med og for... Og veldig mang gir opp for lett No t dags virke d som.
E vell oppdratt med sunne verdia dær man kanskje har et gammeldags syn på kjærligheten, for det virke som at det finnes både to å tretten gang avhengig av ka som passe dær å da No t dags...?

Så forresten snap i dag om nå sexscena... Men innså det at d va itj det sexuelle men det romantiske som cætcha mitt hodet. Det va fra filmen Armageadon som e tidenes beste men også mest romantiske film. Og scenen va dær de to lå og laga dyreshow med figurkjeks opp magen på frøkena. Bare mæ som syntes det e sånne ting som mangle i dagens verden? Stoppa romantikken og eksistere etter den filmen kom ut? Tell me 😂 #tolittletodoonmywayhome....

Synes vi det er greit at noen bruker forum som sin private blogg ?

Hvordan er det med selvfølelsen og selvtilliten ? I jobb, kjærlighetssøken, og i forhold til fremmede ?

Er det settinger dere ikke trives i med tanke på denne sammenheng ?

"Må ha orden på økonomien" Det er en gjenganger på mange profiler. Er dette en måte å si på at man ønsker noen som kan forsørge en? Skulle tatt seg ut å sette krav på økonomi når man søker kjærligheten tenker nå jeg, får direkte avsmak når jeg leser det.

Gjør folk her noe annnet enn å stå på ski, lage mat, reise, hoppe i fallskjerm, dykke, gå på konserter? Svar: ja, noen jobber også med nødhjelp. Og noen leker også med katter og hunder. Og noen kjører akebrett med barna sine. Skremmende hvor like folk egentlig er. Det er egentlig veldig få egenskaper folk velger å legge vekt på, og som de kan definere seg selv utifra. Å se på profiler her føles av og til litt ut som å observere en maurtue, - alle gjør det samme.

Har nå vært på diverse datingsider i 4 år. Registrerer at respons stort sett kommer fra kvinner mellom 50 og 60 år.

Er det flere enn meg som har sperre på alder? Kan liksom ikke tenke meg kjæreste som er 10-15 år eldre enn meg.

Hvorfor har vi forskjellig blodtype? Og hvorfor i all verden er det mennesker som ikke liker lakris???? For ikke å snakke om ostepop!! 😱😱🙄🙄

I nettdating-multiverset er der, som andre steder, de som prøver å benytte seg av mediet for egen vinning og da snakker vi om svindel og annen uhumskhet....

Til tider får jeg en "sjarmerende" melding fra en kar som ofte ser etter:
Den store kjærligheten
Et seriøst forhold
Osv...

Han begynner rimelig raskt å be deg om å fortelle om deg selv, fiske etter informasjon.
Like raskt vil han gjerne ha konversasjonen over på e-post eller Facebook (hvor han da får 1- din personinformasjon og 2- oversikt over ditt kontaktnett).

Om du ila konversasjonen foreslår å møtes for en kaffiprat eller spasertur, eller et eller annet som innebærer fysisk tilstedeværelse så får du gjerne beskjed om at han virkelig ønsker å bli kjent med deg og møte deg, men at han for tiden er stasjonert hos det amerikanske militæret, i Oslo (eller i nærheten av der du bor), og pga av oppdraget ikke har sjans å komme fra....eller noe i den duren....

Ikke til forkleinelse til de som ønsker seriøst forhold og så klart de aller fleste av oss drømmer nok om å møte den store kjærligheten eller noe sånt...men når det kommer i kombinasjon med ovenstående...og i tillegg bilde av en kjekkas (som i for seg selv ikke er noe gærnt)...vær så snill; skru på alarmen; det er IKKE the real deal og rapporter gjerne til admin 😊

Oppleves det for godt til å være sant så er det gjerne det og...

Lykke til singliser, her er heldigvis mest bra folk ...la oss sile ut falskseilere..stay safe, stay secure 😉❤️

Hei, vil sjekke tempen på housefolket! Hva er dine favoritter i housesjangeren?

Mye av det som plateselskapene Defected og Toolroom legger ut på Spotify digger jeg.
Min alltime favoritt er Lana del Rey sin Summetime Sadness i Asadinho Main Vocal remix.. hørte den første gang på Playa en Bossa på Ibiza. Dit skal jeg tilbake!!!

Siden enkelte tar seg nær av det som blir skrevet her på forumet,så har dere et valg-ikke gå innpå her om dere blir provosert,dette er et sted der alle får ha sine meninger og synspunkt,å enkelte av innleggene er lagt fram nettopp for å få en diskusjon rundt et tema.
Syns det er bra vi har forskjellige synspunkt på div tema.
Så ikke vær hårsåre,å forstå at det alltid vil være noen som ikke er enige i enkeltes uttaler,thats life😊
Ha en strålende fin søndag det ute😀

Verden er fokusert på kropp. Hvordan tenker dere kvinner når det kommer til mannens kropp? Velger dere menn med veltrent kropp eller en med pondus og noen kilo for mye?

Film er best på kino, og kino er best sammen med noen...😌😌

Tenk om det en dag kom en hilsen fra en som bor i reiseavstand fra meg. Som ser passe grei ut. Som er samfunnsengasjert. Vil bevare landets bosetting og er Nei til EU, og har reflektert over EØS også. Som ønsker seg et samfunn med størst mulig likhet. Som liker å le og å danse. Som vil være med på tur, ski, sykkel, kajakk, fjellsko, fiske, reise til syden eller Nord. Som også liker en musikkaften. Eller nyte stillheten. Som er god på relasjoner og det å gjøre ingenting.
Da får jeg nok drømme videre. Sukk- er.

God aften :)

Jeg og en kompis vurderer å melde oss på sukkerfest i september. Et par spørsmål dukker opp.
Må vi ha dress, eller er klesstilen mer casual?
Og hvordan har kjønnsfordeling vært på tidligere fester?

Setter pris på saklige svar fra folk som har vært, eller pratet med folk, som har vært på sukkerfest.

Inspirerert av et par andre tråder..... ;)
Hvorfor er det så høy korrelasjon mellom kjønn og graden av selvironi?

I går kom det inn en fyr på kontoret vårt, og min mannlige kollega sa til ham: "hey, hvordan går det, tjukken?". Alle smålo, litt - da fyren ikke er ordentlig tjukk, men bare "godt bygd". Tjukkasen lo, han også (kanskje han gråt inni seg, for alt jeg vet). Andre kommentarer menn imellom: "jasså, spist litt mye i sommer, ja!". Eller "Flytt den feite ræva di over, så jeg får plass!".

Kunne disse dialogene skjedd mellom to damer?

I svært mange kvinnelige profiltekster her inne så står det: "Mannen må ikke ta seg selv så høytidelig". Og klassikeren: "Han må få meg til å le" (skriver hun som har den kjipeste tekstprofilen som finnes kan). Et innspill: hvis du, som dame, skriver noe slikt i profilen din, så burde du også knake til med noen morsomme og selvironiske kommentarer. Hvis ikke blir det bare teit.

Min erfaring er at det er ganske mange kvinner som mangler den derre selvironiske og selv-uhøytidelige egenskapen (som de krever hos menn). Her må jeg skynde meg å si - før jeg blir "drept" - at det er svært mange unntak til dette. La meg også si, før jeg blir lemlestet: jeg elsker kvinner!!! Det skal sies.

Men jeg mener at menn - i snitt - er mer selvironiske enn kvinner.
Eller hur? ;)