Sukkerforum

Etter å ha vært her en stund og lest en del på forumet, får jeg inntrykk av at kvinnene her inne får enormt mange meldinger. Noen får så mange at de knapt rekker å lese alle, og i allefall ikke svare på de. Jeg er selv en kvinne på 41 år, og jeg kjenner meg virkelig ikke igjen i denne problemstillingen. Jeg er alminnelig pen, har mange gode kvaliteter (tørr jeg påstå), godt utdannet, snill og grei. Blir egentlig ganske nysgjerrig på hvordan andre kvinners profiler ser ut. Hva gjør de som får så mange henvendelser? Har prøvd å kikke på andres profiler, men får ikke tilgang pga. for lav match 😅 Noen andre som har gjort seg noen tanker om dette?

Jepp, det er et slags sug når helgen er her etter en lang uke der det er liten tid til å savne noe annet enn søvn.
Med mat i magen, rødvin i glasset , fredags tv som surrer i bakgrunnen sitter jeg her igjen alene.
Har ikke giddet å slå på alle lysene engang.
Jeg savner selskapet og fellesskapet av en mann som hadde villet småsnakke, kommentere det vi ser med et halvt øye, mens det andre halvannet ser på meg. Vi gjesper i kor litt småbrisne, bestemmer å legge oss, i skje selvsagt, våkner på morgenkvisten for et nært og vart morgenmøte.
Det er lov å drømme vel?
Hva drømmer du om ?

Og det er alle disse ufine kommentarene. Verbale personangrep, nedlatenhet og harselering av en del andre i diskusjonsforum. Ærlig talt, både jeg og de fleste andre forventer LITT mer fra voksne folk. Dette har altså ikke noe med meg å gjøre, jeg snakker på generelt grunnlag.
- Det går faktisk an å oppføre seg. Og dere som driver med denne sporten: Det er kanskje en grunn til at dere er single hvis dere også er slik IRL.
- Dette vil jeg sikkert få mye pepper for, men det får så være. Måtte bare få dette ut.

Ny her og ville ønske alle en fin helg :)

Denne tråden er for alle dere som er oppe om natten, enten fordi dere ikke får sove, fordi dere er på nattevakt, eller av andre årsaker.

Tråden heter altså "Nattens blues".

Om natten er det stille og tankene kommer som regel til oss når vi er våkne. Noen ganger glade tanker, andre ganger melankolske tanker.

Blues er et standarduttrykk for melankoli, nedstemthet og følelsen av ensomhet. Men blues er også et uttrykk for dyp lengsel etter kjærlighet og elskov.

Her kan alle dere som vil bidra. Enten med småprat, noe dere vil fortelle om, eller andre ting.

Velkommen!

ville bare dele denne, jeg har ikke vurdert seriøsiteten i undersøkelsen.

http://www.p4.no/det-gode-liv/dette-er-den-ultimate-aldersforskjellen-i-et-forhold/artikkel/669707/

Hei

Mange er på søken etter den rett. De vurderer tekst og bilder, men finner ikke den rette.
Du vet gjerne hvordan den du søker skal se ut og hvilke kvaliteter vedkommende skal inneha. Som oftest er ikke utseende helt slik du hadde tenkt, eller så skriver de noe du ikke skjønner eller liker.
Etter lang tid og mange søk så finner du fortsatt ikke den du søker.
Tenk litt på dette; Du har kanskje ett eller flere havarerte forhold bak deg, men du fortsetter å søke etter en person med de samme kriteriene. Ved å finne samme type hver gang, så blir nok resultatet det samme som før. Kanskje løsningen er å ta kontakt med noen som er litt utenom det du søker ?
Så en viktig sak; Når Du kontakter noen så MÅ intensjonen være at dette skal Dere få til. Tror enkelte går inn veldig skeptiske og tilbakeholdne. Det nytter ikke. Gjør ditt beste for at dette skal bli noe av så kanskje det blir fullklaff. Lykke til

Kvinner gjentar seg jo ofte i det uendelige hvilken forventninger/krav de har til menn. Da kan det jo nevnes følgende:
- Trygg på seg selv, tørre å ta initiativ, ordnet økonomi, livserfaring, handy man,hjjelpe til i hjemmet, flink med barn, tar vare på kroppen sin, romantisk
... og sånn går tralten.

Du som gutt/mann/gubbe, hva der du etter hos en kvinne (gjerne i sosial sammenheng/dating eller som mor, livspartner etc.)?

Synes det er mange mannlige profiler som beskriver et utrolig høyt aktivitetsnivå. Så vidt jeg kan begripe, må det gå på høgg og belegg både dag og natt, om de skal rekke over all jobbingen, treningen, seilingen, reisingen, fiskingen og alt det andre de holder på med, i tillegg til unger som de følger opp på all verdens aktiviteter. Hvordan de skal ha tid til et forhold i tillegg, er mer enn jeg kan begripe.
Så jeg tar aldri kontakt med disse. Ikke bare fordi jeg er en rolig person, og som for tiden trenger å ta det litt piano, men fordi alt fungerer mye bedre "i heimen", når det ikke er stress og og stappfull kalender.
Er jo tydeligvis ikke bare meg som er litt sliten og en smule utbrent, og jeg er ikke overrasket over hvor mange som går på en smell med tempoet mange har. Alt er jo ikke arbeidsrelatert. Mye stress klarer vi vel lage selv.

Oslo.

Siste svar fr. 31 mars 16:49 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Hvor finner man et rimelig og hyggelig spisested? Gjerne et sted man kan ta en kaffe og jobbe i tillegg.
Shoot!

Så har jeg endelig funnet drømmeprinsen (tror/håper jeg). Rett foran nesa mi var han. På jobb. Aldri tenkt på ham som et potensielt kjæresteemne i disse årene....men så skjedde det gradvis noe....Han er/har ALT jeg søker.
Så rar denne kjærligheten er
Og all denne datingen til ingen nytte 🙄

Idag skriver VG at oljefondet har passert 1.5 Millioner pr innbygger. Da lurer jeg på, om du fikk mulighet til å ta ut dun 1.5 million, ville du gjort det dersom det betydde at du og dine etterkommere ikke fikk ta del i velferdsstaten?
Hvis du fortsatt ville ta pengene, hva ville du brukt dem på?

Er d noen endring man må gjøre på oppsett på iPad? for er håpløst og sende mld til ny bruker?

Hei hva holder du på med :)

Now it's time to say good night
Good night, sleep tight
Now the sun turns out his light
Good night, sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Close your eyes and I'll close mine
Good night, sleep tight
Now the moon begins to shine
Good night, sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Mmmmmm
Mmmmmmmmmm

Close your eyes and I'll close mine
Good night, sleep tight
Now the sun turns out his light
Good night, sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Good night, good night, everybody
Everybody everywhere
Good night

- Lennon/McCartney

Har vært på konsert ikveld. Tenkte å ta en tur ut i Oslo, men vet ikke ikke hvor. Hvor går folk ut i Oslo på en torsdag?

Registrerer at man kan sende bilde i melding her nå, da er det vel sikkert enkelte utskudd som går bananas og deler med seg :P

Blir litt matt når jeg kikker innom profiler med nesten ingen tekst, bortsett fra standardfrasen "Spør om du lurer på noe". Hvorfor ikke heller benytte spalteplassen du har betalt for med dine surt opptjente kroner til å fortelle litt mer om deg selv, gi leseren noen punkter å forholde seg til, gi meg lyst til å vite mer om deg?
En som dukket opp på listen (i "kortvisning", jeg gadd ikke klikke inn på profilen) nesten uten en tråd, og bare denne frasen... eneste spørsmålet som falt meg i hu var "hvor har du lagt t-skjorten?"

Ren gjetting, men jeg tipper at dette er de samme karene som sender førstemeldinger og ikke får svar. Og deretter klager på forum over den manglende responsen. Men for svingende, når damen leser meldingen, og deretter tar en kjapp vurdering av profilen din, og kun finner denne frasen... sorry mac. Da har du allerede satt deg selv på sidelinjen.

Er dette like utbredt hos damer? Jeg bare undrer meg over hvorfor kjøpe reklameplass og ikke bruke den...

Kom an gutter, len dere frem og selg dere inn! Jeg er sikker på at mange kjernekarer ikke får napp rett og slett grunnet for dårlig annonse.

Hva skiller gutter, menn og gubber fra hverandre? Når, hvordan og hvorfor skjer transformasjonen? Er dette et generelt forfall alle går igjennom, eller handler det om holdninger også? - Og jeg stusser litt over dette med "Jeg har beholdt gutten i meg".

Jeg har datet ulike menn i 40-årene. Noen er menn. Andre er gubber.

Og ja, kategoriene jenter, kvinner og kjerringer eksisterer antagelig også.

Noen ganger opplever man at folk oppfører seg mot enn som man vet de ikke ville synes var greit i motsatt fall. Ofte også fordi de ikke skjønner det selv. Tar dere kampen og konfronterer, eller skyr dere unna ?

Jeg må si jeg ikke likte den nye Sukker profil vinduet. Var veldig uoversiktlig og jeg kan ikke skrive en melding til ei dame og gå tilbake til profilen uten å få spørsmål om skal jeg avbryte melding. Hva syntes dere andre? Var egentlig veldig uoversiktlig

Kanskje ikke stedet å spørre. Men det er jo så mange forskjellige folk her og kanskje noen som kan svare på dette også 😀
Driver og sparkler gipsplater. Har sparklet første omgang og lagt i papirstrimmel i skjøtene. Nå har jeg slipt og pusset. Men enkelte steder har jed dessverre pusset bittelitt inn på papiret på strimmelen. Vet at det ikke er bra. Men spm. er da om dette kan reddes ved neste sparkelstrøk? Legge et tynt lag med sparkel utenpå igjen og passe på å ikke pusse ned igjen? Tips/råd ønskes av handywoman/handyman 😊

Bare prat

Siste svar on. 29 mars 22:23 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Mums

Flere enn meg som synes det er hyggelig å få meldinger av folk som ikke er interessert, men som liker noe på profilen og har lyst å prate?

Avvisning

Siste svar on. 29 mars 21:34 (87 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

På hvilke måter har du avvist "dater" -eller blitt avvist på?

Hvilken "metode" er mest skånsom?

Hvordan og når foretrekker du å få avvisningen?

Hva er det kjipeste noen har gjort mot deg, i den sammenhengen?

Hvor ofte har dere omgang med andre utenom jobb?

Hvis du hadde daua, hvor lang tid hadde det tatt før noen fant deg? Sett bort i fra eventuelle barn.

ManCave

Siste svar on. 29 mars 20:08 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Eiriana

Hva er det for noe med dette Man Cave greiene? Jada, skjønner at menn ønsker ett rom i huset som de kan trekke seg tilbake og ha en guttebule🙄

Men hva med WoamenCave da? Er det... det at faktisk resten av huset er WoamenCave😏🤔

De fleste bør ha fått med seg at informasjon er et mektig verktøy. Uten så er dette et underlig oppholdssted.

De fleste vet også at mektige verktøy kan brukes etisk og direkte til opplysning (slik jeg liker - jeg er vestlending). Slik info. av kvalitativ art er heldigvis rundt oss og er dominerende. Siste er at norske medier organiserer i fellesskap for å bevare den kvaliteten i omstilling.

Mektige verktøy kan også brukes tilrettelagt, og motsatt. Det ser vi der, det ser vi her.

Jeg skal legge ut noen historiske eksempler, og omtaler her. Ikke noe system eller bevisst rekkefølge.

Til refleksjon.

Musikk

Siste svar on. 29 mars 18:38 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Litt sær 40 åring jeg, liker endel gammel musikk, og særlig den klassiske country og rock.

Er det flere i den sjangeren her :D?

Hvordan er det lettest å få kontakt med dere jenter første gang. Skriver man kun "hei, står til ? " så er det for lite, men skriver man en litt større melding, forklarer hvem man er ol, så tror folk direkte meldingen er masseprodusert ...

Nei, dette dreier seg ikke om dere sukkerdamer!
Jeg skal til butikken og trenger inspirasjon før jeg treffer godtedisken.
Fra barndommen var jeg fast tilhenger av hockeypulver, den andre posen med de to smakene og den pinnen, som jeg aldri husker hva heter og haribo. Av småplukk har det alltid gått i skolekritt, fersken og krokediller. Må aldri blande sjokolade og sukkergodt; kriminelt!
Men nye tider nå. Give me inspiration to sugar, dear sugaries!

Har lagt merke til at de fleste menn søker dame som er fra 2 opptil 20 år yngre enn seg. Noen få søker dame som er et par år yngre opp til 4 - 5 år eldre enn seg. Flott!
Jeg og de fleste damer jeg kjenner, søker en mann som er opp til ca 5-6 år YNGRE eller jevngammel, så og si ALDRI en eldre mann. Så da blir det litt vanskelig å finne en som passer....
Ser mann på sykehjemmene, sitter det så og si bare ensomme enker der som har vært gift med en eldre mann og slik vil ingen av mine medsøstre ha det. Som en av mine venninner på 65 sa det: Jeg vil da søren meg ikke være sykepleier for en gammel mann i 20 år slik som moren min.
Vi ønsker å finne en mann vi kan bli gamle SAMMEN med siden vi alle er i midten av 60-årene.. Husk at kvinner nå lever gjennomsnittlig 4 år lenger enn en mann :)
Så jeg lurer på: Hvorfor vil de fleste menn ha en så mye yngre dame?

Savn

Siste svar on. 29 mars 11:45 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym Mums

Hva er det verste med å være singel?
Hva savner dere mest?

- hos en evt kommende partner? Hva betyr mest for deg, og hva er mindre viktig?

Ærlighet!

Siste svar on. 29 mars 11:05 (102 svar)
Skjult ID med pseudonym Ærlighet

En person sier nå at den går inn i et nytt forhold, men var pålogget her hele forrige helg, og har fortsatt profil her. (Vært mye online før forrige helg også.) Rask i svingene? Vært her mens den har møtt andre? Hvordan skal man tolke slikt? Kan det gå så fort som en uke at man går inn i et forhold?

Bare denne vissheten om at det finnes et menneske som bryr seg!! Det er det hele!!

Synes det er så mye damer med skumle øyenbryn for tiden. Kantete, malte og veldig unaturlige. Jeg gleder meg til den moten forsvinner igjen, hva synes dere andre karer?

Noen som vill snakke, skravle eller bli kjent ?

Da er det bare å ta kontakt :D

Hvor viktig er det for deg at den nye partneren blir godt tatt imot av din familie og venner, og hvor viktig er det at du blir det av hans/hennes nærmeste?

- Hvor tolerante er vi egentlig? Det er flere familier som, selv i vårt etter hvert så multikulturelle samfunn, ikke godtar et ikke-etnisk norsk medlem. Fremdeles er det gamle holdninger som bør diskuteres og utfordres.
Spørsmålet er: Ville DIN familie godtatt det hvis du introduserte dem for en kjæreste fra f.eks Spania, India, Brasil eller Filippinene? Og hvis nei - hadde du trosset familien og latt kjærligheten vinne over rasismen?

- Av og til kan man le av slikt i ettertid, men det kan være ganske pinlig der og da. For de som tør eller vil:
Fortell hva som skjedde, og hvorfor :)

Vår!

Siste svar ti. 28 mars 12:59 (125 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Det er vår i Oslo, i fall noen skulle være i tvil. På hvert gatehjørne finner man kaffedrikkende folk med solbriller og flørteantennene ute.

Hilsen hun som nesten ble litt solbrent på nesetippen.

Fotball !

Siste svar sø. 26 mars 23:59 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym frøken-o

På hvilken kanal får man sett Nord-Irland - Norge i kveld ? i tv-guiden står det den går på en kanal, hvis ikon jeg ikke har sett før ) (- åhh fotball er så kjedelig-folk trenger ikke svare ; )

- er noe forskjellig fra bonderomantikken, særlig i tidligere tider. I dag sitter folk bak en skjerm hjemme hos seg selv i trygge omgivelser. Det blir som en "singel-nettbutikk", der en kan studere mennesker. Og velge ut en kandidat som virker spennende, lovende. I stedet for å møte på bygdedansen, skjer det ofte ved å møtes:
- på kafè
- kjøpesenter
- på et avtalt sted, f.eks Fløibanen Bergen
- hjemme hos den ene (helst når man har blitt kjent)
- hyttetur eller hotell
- på konsert
- turløype eller på fjelltur
- i byen
- andre altenativer

- Trenger selvsagt ikke svare de som vil holde det for seg selv. Det finnes to hovedtyper: Aktive single og passive single. Er man på sukker, kan en være begge deler likevel. Noen kommer fra kompliserte eller konfliktfylte forhold - og er forståelig nok skeptiske til å finne et nytt menneske i jungelen av kontaktsøkende personer.
- Likevel er sjansen relativt små for å finne "den rette", da det tar tid å bygge tillit, gjensidig forståelse og ønsker for fremtiden.
- Hvor er du om 2 år?...

- En kan være begge deler på sett og vis. Men heller du mer til det ene eller andre? Og hvilke reisemål eller destinasjoner frister mest?

- bilturer, korte eller lange
- sydenturer
- fjellturer
- båt og sjøliv
- storbyferie
- hotell weekend
- oversjøiske reiser: Australia, Sør-Amerika, Thailand, Maldivene etc
- hurtigruten
- dejlige Danmark
- USA
- Island
- shoppingtur til Sverige
- Andre alternativer

Utbrent!

Siste svar sø. 26 mars 16:08 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Til de som kan relatere. Hvordan kom dere ut av det?
Plz, hold tråden kranglefri.

Et potensiell utfordring når man skal/vil inn i et nytt forhold. Første bud er jo å være helt "ferdig" med den tidligere partneren. At man er kommet videre i livet, og innser at det er slutt. For alltid.
Noen har visse vansker med evt felles barn som bor hos en av foreldrene, men som besøker den andre med jevne mellomrom. Hvis her ikke er klare avtaler, kan det by på problemer. Det er ikke bare å hoppe inn i et nytt forhold - hvis du ikke har ordnet opp i slike ting. Noen som har synspunkter om dette temaet?

Det var kult å være på Sukker?

- Når den ene mannen elsker den ene kvinnen,
og den ene kvinnen elsker den ene mannen,
forlater selve englene himmelen
og kommer og sitter i dette huset
og synger av glede.

- Tegn på forelskelse:
Man har plutselig endeløs energi
Føttene berører ikke bakken
Alt er vakkert
Alle kan se på deg at "noe har skjedd"
Man sier "Jeg elsker deg", og mener det.

Ønsker alle single sjeler en God Helg! :)

Frykt!

Siste svar lø. 25 mars 12:44 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hvorfor er vi avhengig av frykt?