Sukkerforum

Jeg leser og hører i media at "alle" bruker botox, fillere og andre ting for å holde seg glatte nå. Selv har jeg ikke prøvd, men er ikke fremmed for tanken om å prøve litt, sinnarynken, f.eks. Men, ANSIKTSLØFTNING, det trodde jeg var noe man gjorde, i alle fall etter fylte 50. Må innrømme jeg var hos plastisk kirurg for å fikse på noe som hadde plaget meg hele livet, men i den forbindelse gjentok legen mange ganger at jeg, som er rundt 45, kom til å ta en ansiktsløftning i løpet av de neste 10 årene. Helst ville han ta det på meg nå, han ba meg stå foran speilet og så dro han hvert kinn bakover og liksom skulle vise meg hvor penere det ville blitt. Nå er ikke jeg den med mest rynker (men noen er det jo), og har ALDRI tenkt på ansiktsløfning før, og må innrømme jeg ble lettere sjokkert, men også litt irritert I ettertid har heller ikke dette akkurat øket selvtilliten min. Hva mener dere, er det vanlig å få gjennomført slike ting, og har noen av dere/kjenner noen som har gjort det? Skal man ikke få bli gammel i dag, med noen rynker? Er det penere å se ut som Mona Høiness? Man ser jo uansett at personen er gammel, men gammel uten rynker, da. Det er jo andre ting som avslører en på aldereren, mener nå jeg.

Hei!
Er det sånn at dersom noen har blokkert meg så kan jeg ikke se om de er online eller om de har besøkt profilen min?

Jeg har lyst på en kjæreste, men må innrømme at jeg ikke er like stram i sengen som før i tiden. Men siden damer her inne ikke er interessert i menn som er ute etter sex, så må jo jeg være midt i blinken.
Hvorfor har det seg da sånn at når jeg fortelle damene dette, så forsvinner de?

Hver gang jeg klikker på online nå så vises "nesten" de samme profilene. Må si at jeg gleder meg og at det er fryktelig overraskende hver gang. Er det en ren sammentreff. Eller er det en gjeng med desperate damer med samme match, tilfeldig? :)

Satt på jobben i dag og ante fred og ingen fare..Da det tikket inn en sms fra et ukjent nr. som lød som så:

*Mmmmm :) Herlig:) Vi er kåte som bare f...
Og kjører på så vi skal rekke en kjapp en før jeg må på jobb...
Har vært i buksa på'n her,men litt riski når han kjører. Er det live-bilde eller?

Jeg lo selvfølgelig godt og tenkte at det var noen som koste seg ekstra og hadde sendt det feil i farta....
Tenkte jeg skulle være hyggelig å gjøre personen oppmerksom på denne feilsendte meldingen. Så jeg svarte:

*Ha en god start på helgen. Kjør forsiktig.Men OBS Feil nr og feil person :)

Etter dette har det blitt mange sms frem og tilbake der den andre parten bedyrer at det var jeg som hadde sendt et bilde først.
Noe som ikke er tilfelle.
Jeg lurte videre på om personen utgav seg for meg og eventuelt hva slags bilde som var sendt..eller om de kjente personen bak mms'en..
Forklarte videre at om noen bruker min tlf og sender bilder til fremmede og samtidig utgjør seg for å være meg.
.....så vil jeg vurdere å gå videre med det.
Da fikk jeg et kjapt svar om at bildet bare var en flott rosebukett (?????) og at jeg ikke skulle tenke mere på det og at jeg aldri ville høre fra dem igjen.

(tlf.nr er fullt søkbart og tilhører en kvinne i Drammen)

Hva tror dere? Scamming?
Flere som har vært borte i dette?

Ikke ofte det skjer, men i dag kjeder jeg meg helt uutholdelig :( Venter bare på at klokken skal slå natta...

Ønsker alle en god natt!

Jeg har sett og lest her en stund, og har bitt meg merke i at en majoritet av kvinnene her inne søker hovedsaklig etter de myke verdiene og sidene i en partner.
Samtidig ser jeg også hva som skjer i verden rundt meg, at de mye mennene blir plukket sist, og at det er maskiline egenskaper som fører andre fremst i køen.

Mitt spørsmål går på om dere kvinner er ærlige i besvarelsen av en "drømmekjæreste" eller om dere rabler ned en haug med svada basert på drømmemannen fra en romantisk komedie?

De siste årene har det blitt nesten umulig å finne ei bukse som passer, selv om jeg har brukt samme størrelse de siste 15 årene. Jeg er mann og bruker 32 i livet og 36 eller 38 i lengde. Den størrelsen er visst ingen som selger lenger, det minste er 33 i ivet på de lange buksene. Hvis jeg skulle være så heldig å finne en i riktig størrelse, så er det sjelden det er en bukse jeg liker. Det er visst noen idioter i buksemafian som har bestemt at hvis man er høy så må man være feit.

Jeg bestile ei bukse på nettet i rikitig størresle som jeg fikk i går, men den var alt for trang rundt lårene, så den er det bare å sende tilbake. Det er vanskelig å kjøpe ei bukse på nettet, de er jo så forskjellige i fassongen, de må nesten prøves først.
Noen som vet om noen butikker med litt bedre utvalg i størrelser?

Når det dukker opp tråder ala "best med norske/utenlandske" menn/kvinner ,hvorfor kommentere i de? noen gjør alt for å provosere og lage dårlig stemning. er ikke det beste å la være å si noe, så kan tråden bare forsvinne stille ut i glemselen ?

Stavanger er en fantastisk flott by :-)
Med en holdning som tilsier at alle bør få :o)
Så hvis du vil ha, så ta deg en tur til Stavanger !!!
Da er du garanter til og få :-)
LYKKE <3

skrytetråd!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sågreitatt

Kjære alle jenter her inne,

Ikke bare ser dere flotte ut, men dere er aktive også! Dere venter ikke alltid bare på at oss mannfolk skal smygtitte på profilene deres og sende brev - mye av denne jobben tar dere selv! Likestillingen har med andre ord kommet langt også på nett-sjekking =)

Keep up the good work!

Jeg sliter med at jeg liker damer veldig godt. Jeg liker norske damer, utenlandske damer, hvite damer, rosa damer, brune damer, gule damer, tynne damer, tjukke damer, lave, damer, høye damer, damer med store pupper og damer med små. Jeg liker damene både her hjemme og ute i verden.

Jeg føler meg ganske alene med å slite med dette her på forumet, så jeg vil gjerne høre fra likesinnede.

Ja,hva er billigere, egentlig?

* Jeg er lei av de andre "utenlandske" tråder*

Jeg lurer på hvordan det ser ut når man blir blokkert?

Jeg har hatt lengre korrespondanse med noen jenter. Så står det av og til nederst på siden: "du kan ikke sende melding til x fordi hun/han ikke lengre er aktiv." Betyr dette at personen har meldt seg ut av sukker, eller kan det også bety at personen har blokkert meg, men at sukker vil spare følelsene min så dei seier at personen har meldt seg ut av sukker istaden?

Hvor stor aldersforskjell godtar når du skal date? Hvor mye yngre/eldre enn deg? Eller er alder bare et tall?

Jeg har nettopp oppdaget geocaching, og lurer på om det er noen her på sukker som driver med dette og som kanskje kan gi meg noen tips?

Mer motstandsdyktige
Mindre kostymer
Tilbaketrukkete
Kraftigere

Fyr løs

Hmmm, gikk inn på meldingene mine nå og alle meldingene hadde merkelig tidsangivelse .. ala den her under

I går klokken 52:17

Noen andre som har samme "problem"?

Krisemøte om hestekjøtt i regjeringen.

Jaggu godt de konsentrerer seg om de "viktige" sakene her i verden, gitt! :-) Eller er det bare jeg som føler at det ikke akkurat er "krise-møte-mat"?

..stiller i to kategorier, her illustrert av Thomas Drefvelin:

http://www.dagbladet.no/tegneserie/gjesteserie/20mgdrefvelin/

Hva er det med disse damene som viser seg frem oppe til høye på skjermen. Den ene etter den andre viser seg frem og forsvinner. Plutselig dukker det opp en skikkelig flott en i øyekroken, men når jeg klikker febrilsk på de grønne pilene for å finne henne igjen, så er hun borte, forsvunnet, gjemt. Alle de andre er der, men ikke henne. Det er akkurat det samme som på byen, du ser henne og så er hun borte.

Værs`go.

http://www.idebanken.no/UBU/larehandle.html

Det sto blomster på dørtrammen min da jeg kom hjem fra jobben i går.
Et hyggelig kort men ingen avsender....., har spurt alle jeg trodde det kunne være.., men ingen vil vedkjenne seg og ha sendt de til meg....
Jeg som er så nysgjerrig da....og hva er vitsen med å sende blomster anonymt? ...bortsett fra å få meg til bli tullerusk av nysgjerrighet!!!

Kvitt deg med den dårlige energien, rydd huset, slett nummeret til han som holder deg på gress, sykmeld deg om sjefen plager deg, legg deg på sofaen og hør på yndlingsmusikken. Kjenn at alt er godt i din verden.

Da kommer lykken til deg.

Detter er oppskriften for meg. Ting skjer av seg selv, det er bare å ta imot.

Tilbringes helgen på sukker eller på byen?

Siden det er så go stemning her inne :-)
Vil jeg bare ønske alle en fantastisk fin lørdags kveld :o)
Ka farge de forskjellige ønske og ta med seg til sengs, er vel meg revnende like gyldig :o)
Å hvorfor ikke stå fram med profil bilde ??????
Ja ja denne damen skal lufte seg uti den virkelige verden :-)
Så igjen til alle dere slitere her inne :o)
Ha en strålende kveld :-)

Jeg sliter med å takle at jeg er ensom, singel og barnløs. Det var ikke slik jeg trodde livet mitt skulle bli. Mange av vennene mine har begynt å starte egne familier. Jeg sitter igjen alene slik som jeg nesten alltid har gjort. Det er nesten for vondt å treffe venner for så å gå hjem helt alene, mens de går hjem til sine familier. Jeg blir trist når folk spørr hvordan det går med kjærligheten og de sier du som er en sånn flott jente. Og jeg vet jeg er en god person og ser til og med litt bra ut. Kunne ønske jeg hadde betydd mye for noen, det er leit og vondt å ikke føle seg elsket av noen.

Melk

Siste svar lø. 16 feb. 2013 18:03 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

dagen derpå, FIRST!

Endel norske kvinner sees sammen med menn med ulike farger, kultur og religioner

Hva er det som gjør disse velegnet ?
Hvor kommer de fra?
Hva lever de av?
Hvilke jobber kan de få?
Hva gjør disse til en bedre ektemann?

Noen betraktninger rund dette der ute?

Noen offiserer her på sukker?

På tide å slå i bordet?
Noen som har noen seriøse meninger om dette?

Da var jeg hjemme igjen fra en fantastisk deilig og koselig vinterferie med en god venninne og arvingene våre :)
Har storkost meg, og det var godt å komme bort på hyttetur, uten tv, internett og forstyrrelser. Kun gode mennesker, håndarbeid og god musikk :) Synd en ikke kan gjøre det oftere.

Håper dere har hatt en fin uke, og en god start på helga.
Nå sitter jeg uten unger resten av helgen, og skal bare slappe av og kose meg aleine. (om ikke noe plutselig dukker opp da)

Har dere hatt en fin vinterferie, dere som har hatt den?
Og dere som snart skal ha, har dere planer om noe gøy?

Nå skal jeg straks tusle meg i seng, men måtte jo bare innom her, og hilse på dere sukkerklumper :)

Savner å være forelsket........

Er en gutt som fortsatt har draget på damer eller. Men her, da er det enten ikke svar, eller så stopper kommunikasjonen helt opp. To jenter har blokkert meg :)
Jeg er sporty! Tar nederlaget med et smil :)
Men gutter, det fins noen av dere som er helt rå på nettdating. Har dere noen tips til en mislykket jeger som meg?

Hvorfor er Vålerenga hele norges fotb.lag ?
Hvorfor elsker alle bergensere Vålerenga mer enn de gjør med "brann" ??
Hvorfor er Enga mer populært enn bart i trøndelag ??

Nei det er ett av universitetets mysterium...... :)

Noen som har noe erfaring med cuckolding her inne? Kunne tenkt meg ei jente som er åpen for det, men de fleste vet vel ikke engang hva det er.

Feil i systemet..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Per

Er det andre enn meg som får feilmelding når man blar igjennom sidene?

Det står at siden ikke finnes når jeg skal fra side 1 til side 2 på søket

Simple?

Siste svar fr. 15 feb. 2013 20:35 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym kvinne.

Pen,flott kvinne som har fikset det meste her i verden-har nå blitt totalt forvirra etter et år på nett...

Skjønner rett og slett ikke kodene lenger-er alle bare ute etter sex?

Tenkte jeg skulle finne meg en flott mann å leve med noen år-men enten er de gift,outsidere, mindre intelligente eller bare på jakt
etter mus...hmm...Hvordan kan man gjøre dette enkelt?

Jeg trenger et saftig mannfolk, noen som kan hjelpe?

Lurer litt på hvorfor man legger inn bilder av barna sine på profilen man etablere?
Jeg ser den at barna er en stor del av en, men etter min mening så har de overhodet ikke noe i en profil på en "sjekkeside" og gjøre.
Det har noe med at man som foreldre må være sin rolle bevisst.

Hva tenker dere om dette?

Hva er best? Mange og lange rekker med friere, som du skaffer ved å pynte på deg selv og din egen profil......

Alle de som kommer fordi du fremstiller deg selv som en som er mere aktiv og mere interessert enn det som sant er.

Eller så være ærlig, legge deg selv frem som du er og satse på at den ene personene som er riktig for deg finner frem......

Jeg skal bare ha en kjæreste, så for meg er det best å være ærlig, legge med selv frem som jeg er.....for det kommer frem til slutt allikevel........ Vil jo ikke være noe annet enn med selv allikevel.....og er ikke det bra nok, vel da lever jeg heller alene, enn å selge meg selv inn som noe annet enn sannheten......

Hei dere,

De fleste menn opplevd meg som ei sterk kvinne,vet hva hun vil ha og har høy selvtillitt. Kan det være problemet for meg å finner en kjæreste?

Vil vite hva menn tenke,når det gjelder å blir kjent med ei dame som har litt ben i nesen,direkte i kommunikasjonen og høy sexlyst. Skremmer det dere menn?

Noen personer sier til meg,at jeg kommer ikke til å finne noen....om jeg da ikke blir litt mer "rundt" i kantene, men av erfaring så krante mitt tidliger forhold pågrunn av dårlig kommunikasjon og at jeg "mistet" selvtillitten min.

Ser ut til å treffe noen på min egen alder er steike umulig:( jeg er på flere nettsider, deriblant en utenlandsk en, og flertallet som tar kontakt med meg er 10-12 år yngre enn meg. Noen få eldre enn meg tar kontakt. Jeg er straks 40 år. Etter endeløse diskusjoner her om yngre gutter som tar kontakt med eldre kvinner så tenker jeg som de aller fleste at de er ute etter sex. Jeg opplever noe av det samme hvis jeg er ute på byen, de som tar kontakt er mye yngre enn meg. Selv om jeg vet at jeg ser litt yngre ut enn min alder, er det ikke særlig gøy når ingen rundt din egen alder ser ut til å vise deg noen form for interesse.

Jeg har nettopp avvist en kjekk ung herreman på 28 år. Han bedyrer at han ikke er ute etter kun sex. Han tok ikke opp tema, det var meg som bragte det på banen. Jeg har klarer ikke tro på det og ønsket han lykke til. Slik jeg gjør med alle sammen. Så blir jeg sittende å tenke, at okey, hvis dette er greia, kun yngre eller veldig mye eldre er de som tar kontakt ,ja da forblir jeg singel...Og kan like godt sjekke ut av Sukker og andre steder. Sjekket innboksen min, av de Siste 10 som har tatt kontakt med Meg er en over 60, en 47 og resten under 30!

Hva vil jeg med innlegget mitt.. en utblåsning, syns det er leit at jeg ikke finnes attraktiv for de på min egen alder...

Har du tilbrakt den på sukker eller i virkelighetens verden?

Jeg synes jeg stadig hører om menn og kvinner som har kjent hverandre i mange år, også plutselig blir kjærester. Er dette vanlig? Jeg har nå for min del alltid tenkt at hvis du som mann først havner i venneboksen, så forblir du i venneboksen. Og dessuten må jeg i tillegg tilføre at hvis en jente først har plassert meg i den venneboksen fordi hun heller vil satse på en annen eller bare ikke liker meg godt nok (når vi først møtes og blir kjent), ja da føler jeg vel at hun har hatt sin sjanse og gjort et valg, og jeg er ikke så hypp på å gi henne en ny sjanse kanskje flere år senere hvis hun skulle endre mening. Jeg har jo ikke lyst til å føle at hun bare tar seg til takke med meg fordi hun har blitt eldre og senker kravene, eller fordi det ikke fungerte med han (eller de) som hun likte bedre enn meg, og derfor vil prøve ut andre-, tredje- eller åttendevalget.

Dessuten, hvordan blir egentlig gamle venner sammen? Jeg prøver meg da ikke på venninner jeg har, selv hvis jeg synes de er søte, for når de en gang har gjort det klart at de bare ønsker vennskap så føler jeg at dette i så fall både vil være et tillitsbrudd og ganske sikkert ødelegge vennskapet. Og jenter tar jo stort sett aldri initiativ, annet enn kanskje små, uklare hint og signaler som fra en venn lett kan oversees eller bare tolkes som vennskap, så fra den kanten kan jeg jo ikke vente noe. Men andre her har kanskje andre erfaringer og meninger om dette? Jeg bare lurer.

Jomfru i nød

Siste svar fr. 15 feb. 2013 14:11 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Er det noen andre som ser på dette....??

Noe blir for dumt til å tro at det er sant og må være staget, men andre ting er jo faktisk moro! :)

Hvordan bruker dere blokkeringsfunksjonen her inne?

Ser mange skriver at de enten blir blokkert myeeller bruker blokker-knappen aktivt.

Selv har jeg til gode å bruke den, det betyr ikke at jeg ikke får mail eller besøk(Jeg får egentlig mer enn nok) - men har ennå ikke fått en "god grunn" til å bruke den.

Hvor er blokkeringsterskelen deres?

Hvorfor tror dere at noen velger å blokkere dere?

Veldig nysgjerrig på dette!

Seriøst.Har noen noengang her inne funnet en dame eller mann som er engelsktalende,og ikke fake,eller falsk,.men ekte,eller,ærlig som det sies.