Sukkerforum

ENDELIG

Siste svar ma. 4 feb. 2013 17:40 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym så skuffet

Endelig fant jeg en profil som jeg likte og ville skrive en første melding til. Hva var svaret? Jo, at han er fortsatt gift....men....

“Det er umulig!” sa Tvilen
“Det er risikabelt!” sa Frykten
“Det er dødfødt!” sa Fornuften
“Gjør det likevel!” hvisket Hjertet

Ett møte, en helsikens kjemi. Øyne som møtes, blikk som drukner i det blåe dypet av en annens sjel over bordet. Timer som flyr raskere enn sekundene, hjerter som banker, og mager fulle av sommerfugler og andre småkryp med vinger.
En seiersdans for seg selv i det en runder hjørnet og blir ute av syne, og kommer for seg selv.
Tanker som vandrer hen, drømmer som man trodde var døde for lenge siden, bobler med ett opp i overflaten igjen.
Man kjenner man lever, for første gang på åresvis. Det er dette en har venta på og nesten ikke turt håpe på.

Realiteten treffer en som et slag i magen. Skåret i gleden er der. Avstander er store, og med barn og hus er man låst på hver sin kant av landet. Sannsynligheten for at det vil fungere i lengden er liten. Fallhøyden er allerede etter første møtet større enn noen sinne.
Skal man gi opp mens man enda har de gode minnene med varme blikk og en følelse som overgår det meste. Ta det med seg og verne om det som en skatt i sitt hjerte, og håpe at man en gang vil oppleve det igjen?
Skal man våge å satse, i visshet om at sannsynligheten for at det vil gå er liten, men gevinsten er stor om en holder ut? Hvor lenge vil man klare det?

Skal man ta imot med åpne hender, tillate seg selv å falle, og føle igjen, uten å tenke konsekvenser og utfall?

Valget er der, skal man våge og satse, og heller angre på at en prøvde, enn å gå videre og lure på hva som kunne ha vært?

Hvem sa at kjærligheten skulle være enkel, og at Norge er et lite land?

Dårlig stil

Siste svar ma. 4 feb. 2013 12:24 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Rosalita

Når man har skrevet massevis av hyggelige meldinger og avtalt å møtes (ikke tid og sted ennå, men AT man skal møtes så snart man får det til mht. praktiske ting som jobb etc.), ja, da synes jeg faktisk det er ganske kjipt gjort å bare deaktivere seg / blokkere (vet ikke hva han har gjort, det spiller ikke så stor rolle heller) uten å si NOE. Jeg hadde tålt helt fint å høre at han har truffet noen andre, funnet ut at han ikke vil treffe noen akkurat nå, eller hva søren det var som var grunnen. Det var han som kontaktet meg i utgangspunktet, så at jeg plutselig er uinteressant er litt merkelig, men uansett synes jeg det er så utrolig dårlig å bare stikke av uten å si noe.

Jeg tåler fint ikke å få svar på førstemailer, men dette synes jeg var litt lavmål.

Er dette vanlig?

Når du har vasket og hatt på rent sengetøy.
Fått poden i seng og sitter og hygger med en kopp kaffe.
Brått hører en mistenkelig lyd fra soverommet.
Går inn og blir møtt av arveprinsens mageinnhold utover både seng og vegger........

DEN følelsen.... :(

Jeg satt og surfra gjennom kanalene her nå nettop, og på tvn sender de "unkarskvinnen".
Jeg har jo sett det før, og syns egentlig det er litt rart.
Er det ikke ganske utrolig at de kan sette 1 dame og 25(?) menn i et hus, og omtrent samtlige faller for og blir forelska i dama? Eller omvendt om det er 1 mann.
Er det settingen og alt det de får være med på som gjør at "følelser" blomstrer opp så lett? Og hvordan kan unkaren/kvinnen klare å ha et "forhold" til så mange samtidig? Leie og kysse på den ene en dag, og på en annen en annen dag.

Kunne du ha deltatt på noe sånt? Isåfall, som unkaren/kvinnen, eler som en av beilerne?

Just wondering

Bare ut av ren nysgjerrighet..
Hva er deres argument for å ikke bruke den folkeskikken dere sannsynligvis har fått inn med morsmelken?
Jeg ønsker å forstå hvorfor det er så mye uhøflighet her inne, hva som får noen til å totalt forandre personlighet?

Innspill og svar av begge kjønn ønskes:)

Hva er det?

Jeg er antakeligvis skrudd sammen litt rart, så dagen derpå går det som regel i grønne grønnsaker (asparges, spinat, broccoli..), ren fisk, rent kjøtt, stavmiksede supper av rene grønnsaker, vann eller farris blå - og frukt og mørk sjokolade som snacks.

Men i dag har jeg fått det for meg at jeg vil ha noe skikkelig e-stoffgreier (hoho), og tenker å raske meg ned på butikken nå straks. Nå skjer ikke dette så ofte, så jeg har ikke særlig god peiling eller oversikt, så da lurer jeg på: Hva er ditt favorittgodteri, generelt sett - og dagen derpå?

https://pbs.twimg.com/media/BCBhyqACIAIbPDD.jpg

Hva tenker forumfolket om det?

(som et apropos til et annet innlegg med lignende tittel) ;-)

Mye seriøst her i dag, så da tenkte jeg å få noe nye innspill på kule steder på nettet.

Min favoritt i det siste er reddit,com .. Genialt sted :)

Jeg vet at det der ute i den virkelige verden pågår en kjønnskamp for tiden. Feministene vil helst ha mannfolka helt bort, og klarer seg helt fint uten oss. Vi er jo bare overgripere og voldtektsmenn alle sammen.

På den annen side er det endel mannfolk som har begynt å skjønne at nå må snart noe gjøres noe før de sitter igjen uten noen rettigheter.

Men, og det er et men her ... Dette er tross alt en dating side. Her er vel de fleste ute etter å finne noen av det annet kjønn. Tar jeg fullstendig feil nå?

Da skjønner jeg ikke hvorfor den kampen skal taes med inn hit? Leser utrolig mye drittslenging på forum fra begge kjønn, og det virker veldig malplassert her.

Er det bare jeg som føler det slik?

Etter en lite aktiv periode i et par mnd prøvde jeg å fikse litt på profilteksten og legge inn et par bilder til til i albumet, for å gå i gang med en ny daterunde. Men hva hjelper det med tekst og album når jeg får bare to besøk i uka? Vet jeg stort sett må ta initiativet selv som mann, men det hadde jo vært hyggelig om noen i det minste kastet et blikk i min retning en gang i blant da. WWJD?

til utlandet...

Har kommet i snakk med en mann som befinner seg i frankrike, hvor han jobber.. som skiinstruktør. Han er opprinnelig engelskmann. Han tok kontakt med meg på en utenlandsk datingside.

Han vil at jeg skal komme å besøke han, for en helg i første omgang. Jeg tenker at det muligens kan være litt risky. Jeg vil selvsagt bestille hotelrom, men ser for meg en del mulige scenarioer. Som feks at vi har null kjemi og jeg da befinner meg alene i alpene og ja.. :) På den annen side, jeg kan jo stå på ski og kose meg all by me self. Kanskje han er gal mann som vil stenge meg inne og aldri la meg slippe ut i live...

Jeg har foreslått at han kan komme hit, han mener på sin side at alpene er et fantastisk sted og at han vil vise hva stedet har og by på. Jeg tenker at er han virkelig interessert i å treffes kommer han til Norge.

Hva tenker forumfolket? Ville dere reist, eller ville dere ha bedt han komme til Norge?

Bergen

Siste svar sø. 3 feb. 2013 15:28 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lonelygirl

noen som ha lyst å treffe en ung dame i byen i dag??? Bergen. kopp kaffe ??

Ut..? Anyone..?

Er det omtrent på denne tiden vi skal kjøre til byen og plukke opp fulle jenter?

Søt jente med burgunder lue, skinnsekk og sort veske tok buss 37 fra Jernbanetorget mot Helsfyr i kveld ca 22:45. Er du her inne? :)

Alene-lørdag,,, er ikke den beste oppladning for ny uke,,, Blir litt trist av det innimellom, vil ha meg en jente som jeg kan dele alt med.
Og som jeg kan følge i gode og tunge stunder, og bli med henne til siste slutt, uansett hva som skulle komme av uforutsett faenskap vi ikke styrer over. Synes det er så egosentrisk, overfladisk og selvrealiserende takter på mange. De jeg forelsker meg i av vesen, er ikke de jeg finner de samme verdiene i har jeg fått inntrykk av.
Jeg knytter meg nok ekstra til en partner da jeg ikke har vært heldig med oppvekstvilkår... Har så lyst på en trygg og god familiesetting. Men det er ikke greit gitt :P

For ett års tid siden, var vi en gjeng som gjorde i stand litt akekvelder og slikt...
Tenkte det kanskje var tiden igjen inne for det nå?
Finne et sted med akebakke, gapahuk/ lavvo og samle en gjeng sukkerbiter for en kveld med
morro?
Hva syntes dere?

Jeg vurderer å endre litt mer på profilen min,
men for å kunne endre rett sted og på rett måte, lurer jeg litt på..
dere der ute...
Hvilket inntrykk får dere av meg når dere leser profilen min?

Jeg er ikke ute etter råd på hva dere mener jeg bør endre, eller
hva dere mener jeg ikke bør endre.
Jeg er mer ute etter hvem dere tror jeg er etter å ha lest den,
og hva slags personlighet dere ser for dere...

Noen som klarer denne?

Dersom du tar en tau og legger den på bakken helt rundt jorkloden, og derretter tar en tau å henger en meter over bakken rundt hele jorkloden. Forutsatt at jorden er helt rund, hva er differansen på lengden i meter på de to tauene?

Spent på hva dere jenter her inne tenker om dette.

Jeg har vært på noen dater gjennom sukker de siste ukene, og lurer litt på hva dere jenter her inne tenker om ovennevnte.

Skal gutten betale for daten? Skal man dele regningen? Er det den som ber den andre ut på date som skal betale? Eller er det noe annet som gjelder?

Og er det å gå for langt å kysse på første date? Gitt at det har vært velykket da selvfølgelig..

Og de som kommer med flås og tull kan gjøre det i en annen tråd enn denne.. ;)

Hva skjer med øyenbryn for tiden?
Jeg ser noen profilbilder her inne med veldig store, rare øyenbryn.
Jeg vet at store øyenbryn er mote, og det går an å gjøre det riktig, men noen bommer totalt!

Ta idol i går for eksempel. Hun med Aaron Carter t-skjorta sine øyenbryn gjorde at hun så ut som en klovn. Tone Damli sine så normalt fine ut.

I opplysningens ånd, her er matrettene du ikke bør servere hunden. Underforstått kan de gjerne serveres i finere selskap (hvis det finnes noe finere selskap enn en hund).
http://www.abcnyheter.no/livet/2013/01/31/matvarene-som-gjoer-hunden-din -syk
Sjokolade
Druer og rosiner
Løk
Gjærdeig
Kalkunskinn
Humle
Spylevæske
Nøtter
Søtmelk
Kjøttbein av fugl, fisk, får

Noen flere som gikk glipp av festen med kjøttbein av fisk i spylevæske?

Livsvisdom?

Ingen svar
(mann 48 år fra Oslo) Privat melding

Uten å skulle hengi meg til typisk sukker kynisme så må jeg si at jeg lo utrolig godt av denne tegneseriestipa her...

http://www.dagbladet.no/tegneserie/gjesteserie/20mgdrefvelin/

Neste helg skal undertegnede på puddertur til Røldal (derav navnet Pow81)! Er det noen sukkerdamer der ute som er sporty og liker snowboard/skikjøring i masse løssnø? Og som tilfeldigvis skal dit samme helg? Hva med å hooke opp på røldalsgarasjen eller i bakken? Venter i spenning! Si ifra da vel!

Skravle?

Har folket hatt en fin dag/kveld/uke?
Planer for helga?
Andre ting dere har på hjertet?

Hadde nettopp den mest interessante bussturen i livet mitt. På den strekningen jeg tok med bussen klarte bussjåføren å glemme seg tre ganger. To ganger glemte han å stoppe på busstoppene, og en gang kjørte han hele 20 meter mens døralarmen durte Før han skjønte at han hadde glemt å lukke bakdørene. I tillegg var han var veldig nøye på at alle skulle ha på seg sikkerhetsbelte, når samtlige andre sjåfører på ruta ikke krever det. Alt i alt kunne jeg ikke unngå å le.

Dette er dessverre noe som ikke er uvanlig, men dagens bussjåfør tok kaka, rett og slett. Hvordan er bussjåførene i deres nærområde?

Hva gjør du hvis du har søkt etter en moden dame på nett, funnet en herlig person, gått på date, -og så funnet ut at det er mora di.

Så blir det litt alkohol, og det går slik det gjerne går når man får ølbrillene på......

Tenker man at man vet hva man får, at arven ihvertfall er sikret, eller at gresset faktisk er grønnere på andre siden..?

Jeg spør for en venn.

Seriøs mann tar kontakt. Greit nok at han er en veldig seksuel person og dette er viktig. Men når jeg ber instendig om å la være å sende itimbilde, slik at jeg får sjansen til å kjenne etter om jeg liker personen først, så gjør han det alikevel? Synd. Han ødela alt før det ble gitt en sjanse. Han hørte ikke etter hva jeg sa. Ingen kommunikajson = dødsdømt.

naturist

Siste svar fr. 1 feb. 2013 13:01 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym sør28

flere som savner sol, sommer å naturist stranda... Eller terrassen hjemme?

I år faller denne eventen på bursdagen min, lett at jeg skal!
Venter bare på billettene nå.
Flere som skal på den i år?

Japanere er ofte tidlig ute i utviklingen. I en årrekke har de sett behovet for å ha en sensor i førersetet på biler som kan fortelle om det sitter noen i førersetet mens bilen kjører. Behovet for en slik sensor var kanskje ikke akutt da de begynte med denne. Men da jeg kjørte hjem i natt kom i alle fall min Nissan med en melding som essensielt fortalte at bilen var usikker på om det satt noen i førersetet og kjørte den. Jeg setter hendelsen på kontoen for personlig usynlighet.

Flere som har kjent denne lukten før?

Det er BLV Eau de Parfum. God, ikke sant?

Har alltid hatt lyst til å drive med en aktivitet eller hobby på fritiden, men har jobbet skift i alle år så det har _aldri_ passet med skjema. Nå er jeg i en jobb med litt mindre spenn på skiftene, og begynte å tenke på dette.

Døgnet har 24 timer. 8 av disse er i søvn, 8 av de er på jobb, 45 min hver vei til/fra jobb (runder opp til 2 timer). Det er 18 av 24 timer. Det gir 6 timer fritid. Iløpet av disse 6 timene skal man handle middag, lage middag og spise middag. Så skal man lufte bikkja, vaske klær og dusje, og gud forby om man må rengjøre huset. La oss si det spiser 2,5 timer. Da har man 3,5 time igjen av døgnet til fritidsaktiviteter. Og denne aktiviteten er gjerne litt unna hjemmet, så da må man beregne kjøretid, eller i værste fall, tid til kollektivtrafikk. Da har man muligens 2-3 aktive timer igjen av døgnet. Så vil man jo gjerne hvile litt etter en dag på arbeid også...

Hvordan gjør dere det? Hvordan har dere tid? Hvordan prioriterer dere i hverdagen?

:)

Ja,, så nei

Siste svar to. 31 jan. 2013 16:12 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Utålmodig

Er så rart å oppleve at man blir attraktert å få masse godord i et par måneder, for så å oppleve at det snur brått uten å egentlig forstå hvorfor... Vi var jo på tur opp,,, (bortsett fra et par små tullete diskusjoner om egentlig ingenting).
Plutselig blir man skyvd vekk, og det skal ikke være noe mer....

Noen ganger hadde det vært interessant å vært i "andres hode",,,

Noen som har røket akkilessenen eller delvis røket den...
Symptomer og hendelses forløp?
Blir veldig glad for svar..:)

Får endel henvendinger fra menn uten tekst og bilde i profilen sin, de ønsker å bli kjent og ber meg fortelle litt om meg selv. Når profilen deres er tom for informasjon, svarer jeg at de kan starte med å presentere seg selv og legge ved ett bilde. Da blir det enten stille eller de svarer att jeg er vanskelig som ikke vil fortelle noe om meg selv til billedløse profiler. Mener jeg har utlevert meg selv, om enn ikke utfyllende, ved å ha tekst og bilde i profilen min. Jeg er høflig og svare alle. Bare jeg som reagerer på dette eller?

Jeg får visst bare beskjed om enkelte besøk på profilen min for tiden. Kanskje hvert 3. eller 5. Jeg velger å se på det som autofiltrering fra Sukkers side: "Nei, denne mannen var drit - glem han.... denne var også søppel.... her var en okei en - han kan du vurdere.... ånei her var en til som var drit - ikke kast bort tiden din... " osv

Praktisk!

Hvis du her inne på sukker hadde "ramla over" en person som du vet godt hvem er, du har alltid egentlig hatt et litt godt øye til denne personen, men på en måte tenkt litt at det er out of your league, eller av en eller annen grunn, som f.eks felles bekjente, eller annet, så har du latt være å ta kontakt for noe mer. Denne personen har vært singel i x-antall år, du har aldri prøvd å gjøre noe fremstøt, og dere nikker til hverandre eller sier hei dersom dere passerer hverandre på gata.
Ville du tatt kontakt med vedkommende for å lufte en eventuell interesse? Eller ville du hoppa elegant over det som alltid, og bladd videre? Hvordan ville du eventuelt ha tilnerma deg?
Blir man reddere å bli avvist av noen man fra før av vet hvem er?

Til dere som fremdeles sitter her og trykker :)

Nå skal jeg snart prøve å trosse lakenskrekken som jeg enda ikke har funnet kur for.
Håper dere alle har hatt en strålende fin dag, får en god natt, og en enda bedre dag imorgen :)

*slenger rundt klemmer til de som vil ha*

Obs,til andre der ute,,nå er det et nytt renn av utenlandske falske profiler.
tre fikk jeg idag,den ene starta med hvordan er du idag,vi kan snakke på e mail,du er den første jeg har sett så nydelig,etc,
Kansje den ene var ærlig,det å spille på at noen er her for å finne den rette er usmakelig.Ja,dette er nett,men noen BLIR faktisk lurt.
Hva gjør man egentlig slippe dette.

Har merker at guttene alltid vil sitte ved siden av meg på første date. Jeg foretrekker at vi sitter på hver vår side av et bord og ikke bryter intimgrensa med en gang. Noen setter seg til og med ved siden av meg når jeg tar den dårligste plassen for at det skal vil naturlig for han å sette seg på motsatt side. Forklaring?

1. Greit: Brukes for å avslutte en krangel når vi vet vi har rett og ber deg holde kjeft!2. Ingenting: betyr noe og du bør være på vakt!3. Bare gjør det: en utfordring, ikke en tillatelse, betyr gjerne helst at du ikke bør gjøre det!4. Samme det: en kvinnes måte å si "dra til helvete"

Vel. Hvorfor er det egentlig det? Hva er årsaken til at så mange av oss bedriver tiden her med å lete oss gjennom store mengder med profiler, sile ut de vi liker, formulere gode svar til de som mailer oss, eller forsøke å komme på noen voldsomt bevingede ord som kan sjarmere sokkene av de vi velger å kontakte direkte uten at de har vist en særegen interesse for oss?

Dette er en nettside med det formål å få folk til å møtes, bli kjent, og - forhåpentligvis - oppdage at det er noe der som er verdt å bygge videre på, enten via mailer eller personlig oppmøte. Vi er alle klar over hva som er målsetningen her, vi er her alle for eksakt den samme grunnen (med unntak av de som bruker dette stedet for å raske tak i tilfeldige sexpartnere, og med tanke på klientellet her har jeg en mistanke om at det vil være med sterkt begrenset suksess). Allikevel bruker de aller fleste av oss mye tid på å gå rundt grøten, på å presentere oss på best mulig vis selv om vi kanskje vet at vi ikke er akkurat slik vi forsøker å fremstille oss (og en potensiell partnet vil utvilsomt oppdage akkurat dette, snarere før enn senere) og mange av oss virker....redde for å ta kontakt på en direkte måte, selv om vi alle er her med akkurat det samme mål for øyet.

Hva er det som ligger bak denne reservasjonen? Jeg er fullstendig klar over at dette langt fra gjelder alle, men det kan virke på meg som om det gjelder et overraskende stort flertall.
Vi kjenner ikke de menneskene vi kontakter, eller som kontakter oss, eller som vi bare "snubler over" her inne. Vi har aldri møtt de før, og det er store sjanser for at vi aldri kommer til å møte de heller. Vi bruker ikke fullt navn, ikke adresse, ikke telefonnr. Likevel er vi reserverte, forsiktige og forsøker å ikke tråkke i salaten eller rett og slett drite oss ut - selv om dette burde være fullstendig trygt. Hva er det egentlig å tape? Et vennskap/bekjentskap vi ikke hadde FØR vi sa noe, før vi la ut noe som helst her inne?
Eller er det bare fordi vi bekymrer oss for at vi muligens kan skade potensielle fremtidige relasjoner ved å si noe feil, fremstå på feil måte eller rett og slett bare se feil ut? Og er det derfor det er så mange som søker oppmerksomhet via forumet, men likevel velger å gjemme seg bak et pseudonym inntil de føler at et sted inni tråden de postet eller deltok i, dukket opp noen de kunne tenke seg å kontakte?

Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg vil hen med dette. Men det kunne jo være en ting å tenke på.

Hva er du takknemlig for?
:-)

"There are only two ways to live your life.
One is as though nothing is a miracle.
The other is as though everything is a miracle."
-Albert Einstein-

Jeg har laget en liste over ting jeg har lyst til å gjøre for kjæresten min for å være en god kjæreste for henne.
Dette er spesielt viktig ETTER at nyforelskelsen er gått over.

Listen ser dere under. Er det noe som kan tilføyes (av både kvinner og menn).

OPPMERKSOMHET
- Gi komplimenter på både utseende og personlighet.
- Kjøp en gave uten noen spesiell grunn (blomster,spa,kake,osv)
- Gi kyss, klem, mixtape og andre tegn på oppmerksomhet.
- Gi kyss, klem og ta vare på henne og vis kjærlighet offentlig.
- Vær en gentleman (åpne dører, ta jakke, ta ut stol, hold paraply)
- Ring henne når du er bortreist og vis at du bryr deg.

SPONTANITET
- Gjør noe gøy og uventet. Aldri bli kjedelig, vær uforutsigbar og spennende. (shopping, reise, middag på restaurant, konsert, kamp, tur, osv)

HUMOR
- Skap deres egen humor. Noe som bare dere to har sammen.
- Dere må ha det morsomt sammen og kunne tulle sammen

Liker jente skjegg egentlig?

Hva synes dere?

Bare filk med bilde, resten bli sletttet ;-)

Opplever ofte å bli markert med hjerter,men uten at dem skriver noe. Og om jeg skriver noe å prøver å få kontakt så er det fremdeles stille...da kan du like godt LA VÆR å trykke på hjerte da!