Sukkerforum

Nå er jeg på nippet av å skalle hodet i veggen bare for å svime av i fem minutt :p 2 timer søvn siden kl 6 i går mårres er tortur!
Klaaaaage :p

Rimelig lei av spillelisten min jeg bruker på trening. Noen som har noen bra tips til nye "treningssanger"?

Dere som kjenner Stavanger, skjer det noe kult der i sommer? :)

Ganske ofte kommer jeg over dameprofiler hvor de ønsker at drømmepartneren skal være "raus". Det kan jo bety så mangt, alt fra økonomisk raus til det å være raus mht oppmerksomhet og omsorg. Er det et in-ord som jeg ikke har fått med meg?

Nå har jeg vært medlem her på sukker i ca 5 mnd. Jeg lurer på hvorfor dere menn mellom 44 og 70(!) Tar kontakt med veldig mye yngre damer..? Jeg er selv i slutten av 30 åra. Kvinne, og holder meg relativt godt til min alder. Poenget her er at jeg er grudig lei av å bli kontaktet av det som for meg er eldre menn. Jeg har som kriterie at jeg ikke ønsker menn eldre enn 43-44. Tilsvarer en aldersforskjell på 7-8 år. Selv det er i overkant for stor aldersforskjell for meg.
Er det bare jeg som kvinne som ikke er tiltrukket av menn mye eldre enn meg?
Og hva får dere menn mellom 45-70 år til å ta kontakt med ei jente 15-30 år yngre enn deg selv??
Synes det er irriterende å stadig bli kontaktet av eldre menn, ønsker det ikke, og er ikke tiltrukket av eldre menn! Enkelte menn har forklart at de ønsker kontakt med meg, fordi de ikke er tiltrukket av damer på sin alder... Hva?? Er det en realitetsbrist her?

Badboys

Siste svar on. 6 mars 2013 19:48 (316 svar)
Skjult ID med pseudonym Boggå

Smart, eller ei, jeg tiltrekkes av badboys med muskler og tattiser:)
Ikke bare er de mandige, men også himmelske når det gjelder seksulle aktiviteter;)
Vet av erfaring at disse kjekkasene kanskje ikke alltid er av den den mest lovlydige sorten, men klarer likevel ikke å styre mine drifter og følelser ift valg av menn.
Gi meg en real mann;p

Hva mener damene om det? Jeg tenker ikke på heldekkende tattiser Max sleeve størrelse.

Noken av dere andre gutter/men som matcher damene på det området her?
Eg ryker kvar jævla gang ser eg på matchtreet:) men har ikkje noke ekstremt bruk av det og svarte moderat i relasjonsprofilen....

Er det virkelig så "gammelt" å være over 30? Satt i en samtale med en venn, han eneste andre jeg vet om er på sukker, og ble overrasket da han sa at han hadde løyet seg ned 3 år til å være 29 ... Really? Jeg lo mye av dette, men fikk som svar at dersom man ville få oppmerksomhet så spilte det en stor rolle om man var rett over, eller rett under, den magiske 30årsgrensa ... Fordi jentene over 30 ville ikke ha noen under 30, og jentene under 30 ikke ville ha noen over ...

hehe, jeg syns egentlig dette er litt fønni, men det har fått meg til å tenke ... så om noen gutter eller jenter har noen innspill så kjør på! ;)

Med jevne mellomrom kommer det en liten innskytelse nederst til høyre på skjermen. Fargen er kledelig forhåpningsgrønn, men enda ingen virkelig gode nyheter; verken fred i Midt-Østen, beskjed fra Norsk Tipping, eller avblåsing av global oppvarming.

Det er stort sett bare personer som har tittet på profilen, en sjelden gang beskjed om melding, men som oftest får jeg vite at noen har fornyet medlemsskapet sitt og at de matcher meg. Hvordan noen som bor på andre siden av landet og ønsker noen i en annen alder enn min kan matche meg finner jeg forunderlig, men jeg undres da over så mangt.

Men det som jeg virkelig finner interessant er at disse personene i mange tilfeller ikke har vært pålogget på lang tid. Er det ingen sperre på fornyelse hvis man ikke har vært pålogget på votter & vinter?

Noen i bergen område som vil ta en kaffe i dag?:)

Dette er verken et surt innlegg eller et hjertesukk. Det er bare en observasjon og en refleksjon som jeg gjerne ønsker litt innspill på.

Min erfaring på slike nettjenester er at man blar gjennom profilene og fort innser at det finnes en slags kjedelig A4-mal som får en til å tro at mennesker enten er usannsynlig lite spennende eller at flertallet her inne lyver på seg en rosa profil. Alt tyder på at det ikke finnes grenser på hvor mange sprudlende, blide, positive, utadvente og glade jenter med beina godt plantet i nesa(?) det skal være på jorden. Det ser også ut som det handler om å være mest mulig på reise og/eller på fjellet. Hurra? Vel... ikke nødvendigvis.

Jeg føler også at "alle" (les: et skremmende overtall) prøver å formidle nøyaktig det samme synet på livet og runder sine egne kanter så mye som det lar seg gjøre slik at profilen føles komfortabel hos de aller fleste av motsatte kjønn. Tanken er sikkert å tiltrekke flere men har det virkelig en slik effekt eller er det sånn at smaken har forsvunnet i prosessen?

Personlig har jeg f.e. absolutt ingen interesse i å få barn og føler at noe så forferdelig enkelt er veldig tabu i en profil. Men sånn er det jo bare(?) Alt dette handler uansett på ingen måte om meg. Mitt poeng er at når man først snakker med enkelte åpner de seg mer og det viser seg at man kanskje har mer til felles enn en skulle tro. Det koker ned til å ofre full ærlighet til fordel for en mer smigrende egen-markedsføring.
Det er selvsagt forståelig men er dette egentlig riktige fremgangsmåte? Jeg skjønner at man helst ikke skal forestille seg som et surt og ufordragelig menneske men det burde jo gå an å være litt ærligere om seg selv og kanskje på dette viset skille seg ut positivt fra den kjedelige kuflokken? Og muligvis ikke være redd for å gi god F i samfunnets mange tabuer?

Jeg hører overalt at alle er forskjellige men jeg er jammen veldig usikker på om dette også gjelder single mennesker ;)

En liten jente i 4 klasse fortalte meg denne i et friminutt:

Hvis du skal prøve å spy, putter du en fing i minnen og en i rumpa. Hvis det ikke fungerer så bytter du hånd. :P

Jenten gestikulerte og simulerte hendelsen. Tenna mine holdt på å pløye asfalten. :D

Etter en lang tråd ang hva som tiltrekker den kvinnelige befolkningen...
Hva går mennene for...badgirls? ;)

Jeg er skravlesjuuuk!!
Hva skjer?
Hatt en fin dag?

Jeg merker at det å være atletisk og trene 3-5 ganger i uka er blant de viktigste markedsfæringsegenskaper hos de fleste damer her på sukker.

Jeg har problemer med å forstå hvorfor det skal være så viktig og interessant for oss menn å vite at dama kan løfte 50 kg?? Tiden da det ikke fants hjelpemekanismer i landbruk er lenge forbi, og jeg tjener nok til å betale flytteselskap for å bære mine møbler når jeg skal flytte. Så fatter ikke hvorfor dere jenter tror at vi menn er interessert at kjæresta er en vektløfter ??

Men kanskje... har jeg misforstått noe og dette er en sånn ny fetisj?..

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til og bake kaker???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

...når du sitter hjemme og drømmer om noe søtt til kaffen...,ikke før tenkt tanken og vips ringer det på døren og der står det to søte jenter og selger deilige sjokoladekjeks...:)))
Så fikk jeg støttet det lokale håndballaget også....
*lykke*

...i morgen skal jeg drømme om mannen i mitt liv...hehe...mon tro hva som står på døra da..;)

Etter å ha lest flere profiler kom jeg til konklusjonen at det fins sammenheng, faktisk.

Jo mer man trener, jo mindre det hjelper.

....to ting av min fremtidige livsledsager:

1) At du har utseende som gjør at jeg kunne tenke meg å kysse deg.

2) At du har et indre som gjør at jeg kommer til å elske deg.

Kan ikke skjønne at det skal være så vanskelig. Hvor ER du??! ; )

Det hendte noe spesielt idag: Jeg tok bussen hjem, og plutselig ser jeg et vidunderlig landskap utenfor. I all verden...Hvorfor er den streite hagen med det lille treet så mystisk vakker? Det minner meg om noe jeg ikke aner hva er! Et halvt minutt senere (bussen står stille) går det opp for meg at opplevelsen ble utløst av parfymen til kvinnen foran meg. Lukten smeltet inn i det visuelle og fremkalte en sterk opplevelse. Jeg tok frem et ark, en penn, og skrev: "Parfymen din ga meg vakker deja-vu. Takk." Akkurat idet hun smetter ut av bussen gir jeg henne lappen. Dagens krydder...

Tøffelhelt

Siste svar ti. 5 mars 2013 19:03 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Synes begrepet "tøffelhelt" er helt overflødig i denne likestillingstiden.

Om du dropper guttetur for å dra med meg på konsert, dropper jeg jentetur for å dra med deg til footballkamp eller hva du måtte ønske.
Om du overtar styringen i kjøkken mens jeg er på trening,tar jeg oppvasken
Bærer du handleposer åpner jeg døra for deg
Jeg bestemmer om neste reisemål og du om bilfarge
Du skifter dekk, jeg skifter lyspære

Where is the problem?

Det finnes ingen tøffelhelter i min verden :-) Ja takk til en snill, omsorgsfull og tolerant mann med egne meninger.

Hva synes dere andre? Er det fortsatt aktuelt å betegne noen som tøffelhelt i dag?

Kysse

Siste svar ti. 5 mars 2013 17:43 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Kiss_sugar

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til å kysse ???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

Drømmer

Siste svar ti. 5 mars 2013 17:19 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Våknet som et spørsmåltegn i dag..Når klokken ringte satt jeg i en oppbygd skyttergrav med en ertepose i hånda..Og jeg visste tungt arttileri var på vei, men var usikker på hvilken side de var på.. Måtte spørre småen hva man bruker erteposer til, fikk bare en assiasjon til barneskolen... Eh er det fjaset på forum sent på kveld som var utslagsgiveren for dette eller er jeg rar? :) hva drømmer dere da folkens?

Da er jeg på vei te 1 times squash runde med en god venn !! Hva dere styre med ?

Jeg er en ... eh ... voksen mann, men jeg har lagt merke til at jeg faller lettest for de damene som er litt "jentete". Vanskelig å beskrive, men det er noe med at når de ligner på min mor eller min mors venninner, så blir det bare helt feil.

Alderen har egentlig ikke så mye å si. Det er mange damer på min alder og eldre som er spreke og har det "riktige" utseendet, og det er jenter i begynnelsen av 30 åra som er alt for damete. Det har kanskje like mye med klær, bilder, profiltekst også at man skjønner at dette er ei Dame med stor D, eller Kvinne med stor K, og ikke ei jente som er litt ung i sinnet og ikke tar seg selv for alvorlig.

Er det jeg som er rar, eller er det flere som har det på samme måten?

Ønsker alle sukkerberter og menn en god tirsdag ! Ikke finn på noe tull ;-)

Da har både fly, flybusser, taxier og mennesket landa der det skulle! Å gud bedre i det høye helv.... jeg hater fjortiser!!

Idag på busstur til byen satt jeg ansikt til ansikt med noen unidentified walking objects. De så pene ut... (Lignet veldig på kvinner.) Men jeg så ikke øynene deres. De brukte store svarte solbriller. Hvilken vei tittet de, tro? Hva tenkte de på? De hadde vanlige klær.

Så slo tanken meg: Hva er det mest isolerende eller hemmelighetsfulle av å (permanent) bruke solbriller eller "heldekkende" burka med åpning i øynene? (Det er hyggelig å sende et smil til fremmede når det faller seg naturlig, men nå ville det vært litt komisk.)

Noen som gjør seg noen tanker? Hva er mest isolerende (sånn på gata) og hvorfor? Solbriller eller burka?

Et hekt oppstår fordi den ene vil den andre mer!!!

Bør man rygge unna hvis det er mange hekt-symptomer i et forhold ?

Jeg sitter og leser litt her inne. Noe bare leser jeg og andre ting kommenterer jeg, men slik er det vel med oss alle. Det som slår meg for en dame som er helt ny til dette forumet er "kranglene" som foregår. Det er jo litt merkelig at man skal behøve å hakke så voldsomt på hverandre. Er vi ikke her i sånn nogelunde samme ærend, og hver må få gjøre det som blir riktig for en selv.

Så kommer jeg til det jeg ønsket å si. Jeg opplever at det legges ut mange detaljer om deltagerer her inne. I en tråd ble en dames medisiner listet opp, og hvordan hun taklet å være kjæreste til en fyr i tre måneder. Er ikke det å være litt for privat og utlevere et menneske som du har forsøkt å bli kjent med. Det var såpass mange detaljer opplyst at damen sikkert ville kunne kjenne seg igjen.

Sist vel jeg påpeke at mennesker som har hatt det vondt i livet, som er syke, og7eller uføre også har retten på å søke etter kjærlighet, selv om de ikke er perfekte på alle måter, bare så det er sagt.

Et hjertesukk som jeg bare måtte få sagt.

Fikk en melding fra en ukjent og billedløs dame. Hun skrev "Pålogget nå?"
Og så blokkerte hun meg. Er det rart jeg drikker?

Slik at det blir perfect match for oss.

Heisan alle lettbente menn og kvinner :)

Har tenkt å bli en storsjarmør og første steg er å lære seg å danse. ;)
Noen som kan anbefale et sted her i tigerstaden med bra kurs og søte damer? :)

Trodde det var motsetninger som tiltrakk

Reise er altså det kjedeligste som kan forekomme!!! Slår tilogmed støvsuging! :p

noen damer som kunne tenkt seg å chatta litt ;) biter ikke

Høye hæler

Siste svar ma. 4 mars 2013 19:36 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Sexy_girl

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til å bruke høye hæler ???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

..sendt mail til sukker for å be dem se på brukeren(e) som saboterer trådene.

Vel, å kontakte en dame som svarer sjelden er som å sette på en god serie, men egentlig så har du lyst
til å spille bordtennis - det blir litt feil. )
Er det verdt tiden vår? :)

hei er det noen som vil chatte her inne

Hva ville du valgt?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tommii

Hva ville du valgt?

Alternativ A: Begynne å snuse igjen etter tre måneder uten, som fører til bedre konsentrasjonsevne og bedre karakterer i studietiden. Men mindre penger å rutte med.

Alternativ B: Fortsette den gode trenden uten snus som fører til null konsentrasjonsevne og middelskarakterer i studietiden. Masse penger til overs.

Takker for input til "min gode venn"

sukker..en vanskelig plass.. samma hva en gjør,sier ..Lite funker

spørsmål: Får damer for mye opperksomhet .just asking

Og merka at det er mye useriøst som ødelegger for oss som vil noe her inne ! Betaler osv....

Hei alla ihop :)

Hmmmmm

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Smil

Håper virkeligt at den mannen som kopierte min tekst ikke kan gå på høye hæler!!!
For da må eg si du Kansje befinner deg på feil side :-)

Hvis du er dårlig til og kysse i tilleg, ja da er du turnoff for meg.

Om du kan strikke eller ei, det er meg revnende like gyldig!!!

Stakkars lille forumstroll troll som ikke har hjerne til og tenke selv :-)
Men ønsker deg alt godt i livet :o)

Jeg tiltrekkes av intelligente kvinner.

Det gjør at jeg i stor grad slipper å konkurere med "bad boys", jeg slipper white trash sjøgger osv. Det er litt dumt at det begrenser utvalget i stor grad, men alt i alt tror jeg det er tipp topp! :)

Hva tenker dere om å treffe en/ ei som har et fosterbarn? Hvor lenge bør man vente før man forteller det? Jeg liker å være ærlig fra første stund... Men er det lurere å vente tro?

Blir det vanskeligere/ høyere barriere å innlede forhold til en/ ei med fosterbarn enn med egne barn? Hva er evt grunnen til det?

Sokker

Siste svar sø. 3 mars 2013 23:26 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym skvo

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til og strikke sokker???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

Bilde

Siste svar sø. 3 mars 2013 22:46 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Gggrrrrim

Det er så utrolig mange profiler uten bilde... Hvorfor? Er det dårlig selvtillit?