Sukkerforum

jobbe i helgen

Siste svar fr. 22 feb. 2013 16:55 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre som er like heldige som meg? :p

Sitter og ler høyt for meg selv :-)
Er en del mannfolk/ja Kansje kvinnfolk også !!!!
Som uten profil bilde spør itte naken bilder, hva jeg liker i senga, å ja for og ikke glemme de "elsker meg "
E det mulig!!!!
Nei takka meg til mitt eget leketøy som ligger i nattbord skuffen :-)
Trenger ikke en profil løs mann for og dekka mine behov :o)

Dette er eit spørsmål til gutter på 28 år og yngre:

Hvor stor andel av de jentene dere har datet har vært penere i virkeligheten enn på bildene?

For min egen del er tallet rundt regnet sånn omtrent en av kanskje tjue. En av tjue er penere i virkeligheten enn på bildet.

Jeg spør bare gutter som er 28 år og yngre.

Er det bare jeg som føler meg veiet og vurdert? Jeg betrakter meg selv som en kvinne med et normalt godt utseende. Jeg har bilder av meg selv i profilen min - både portretter forfra og fra siden og helfigurbilder. Jeg blir så eitrande forbanna når menn tillater seg tidlig i kommunikasjonen å forske i hvilke feil og mangler jeg kanskje kan ha. Og attpåtil når det er menn som selv ikke har lagt ut bilder av seg selv. Jeg synes at det er vikrig å tørre å bli kjent med personligheten til mennesker og ikke bare henge seg opp i bilder. Derfor har jeg også svart til folk uten bilde. Når de da begynner å undre på om jeg kanskje har et kilo for mye, som jeg kanskje har gjemt bort på bildet - ja da blir jeg ganske oppgitt ja. Herremin - vi er folk godt over midtveis i livet - er det da fortsatt like viktig at alt skal være like glætt?

Hva er det verste en date kan gjøre?

Vad tycks?
Går jeg rundt med en feit stor L klistra i panna eller er det fett?

Jeg har en sammenligning å komme med.

Det meste av musikken jeg elsker, likte jeg ikke umiddelbart veldig godt, men etter å ha hørt flere ganger på låtene har jeg funnet ut hvor bra musikk det egentlig er.

Jeg tror dette gjelder mye for en kjæreste også. Slik trenden er nå blir det mange "popmusikk- kjærester" der ute!

Jeg har i alle fall ikke tenkt å la mitt gullkorn slippe unna, så fra nå av overses førsteinntrykket for min del!

Heiahelleuheisann!

Er tilbake etter en lengre sukkerpause, noen forhold og mange gode minner.

"Feirer" min comeback med en lek:

Du og jeg våkner opp i en politibil lenket sammen med håndjern. Ved hjelp av bare 3 ord, hva ville du ha sagt til meg?
La oss leke sammen :-)

Kjør på!

Drømmemannen.
Bare en som er flott, morsom, kjærlig, huslig, og god i sengen......

Det er den tiden det tar å danne et førsteinntrykk. Tenk på det neste gang dere møter noen..

........vi skrev noen hyggelige og lange meldinger fram og tilbake. Han svarte ikke på den siste meldingen. Jeg ventet litt over en uke og bestemte meg å sende en melding igjen.
Det var kort med lykkeønsker , jeg skrev også at jeg ikke kan tenke meg noe mer enn vennskap akkurat nå.

Denne gangen kommer svar fra ham med engang med tel.nr, privat epost-adresse og forslag om en treff dersom jeg kjører forbi der han bor.

Da var jeg kjempeheldig, eller? hehe
Men egentlig skjønner jeg ingenting, hvorfor tok det plutselig så en bråvending ? Noen ganger er det bare litt vanskelig å forstå menn på en nettside som dette :)

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

så hvor mye?

(1) desperate
(2) patetiske
(3) innvandrere
(4) gamle griser
(5) modige
(6) interessante
(7) kombinasjon av 1. til 6.
(8) annet:_________________

Ingen kan leve sammen med kjæresten sin over tid uten å støte borti den andres ømme punkter. Konflikter og uenigheter, sårende ord og handlinger er ikke til å unngå. Derfor er også tilgivelse livsnødvendig for parforholdet.
Noen ganger sårer vi hverandre eller bryter avtaler fordi vi glemmer oss, er tankeløse eller ikke vet bedre. Andre ganger er det med vilje vi kommer med den syrlige kommentaren, drikker et glass for mye eller bidrar til en iskald stemning i rommet. Vi trenger ikke la slike episoder ødelegge parforholdet. Tilgivelsen hjelper oss til å legge disse tingene bak oss, sånn at vi ikke ødelegger fortroligheten og nærheten oss imellom. For mange kjærester vil det bety mye å få høre setninger som: ”Unnskyld! Det var tankeløst gjort av meg.”Selv om du tilgir den andre, kan minnene om episoden kanskje være med deg resten av livet. Det kan ta lang tid å forsone seg med det vonde som har skjedd, og det kan ta lang tid å bygge opp ny tillit.

Når vi tilgir, blir vi satt fri fra de vonde følelsene som spiser opp gleden, kjærligheten og motivasjonen inni oss. Alle som har vært utsatt for virkelig vonde og urettferdige ting i livet, forstår hva de føler.
Hvis vi velger å bruke «retten» til å holde det vonde opp mot folk, gir vi plass til bitterhet, hat og andre destruktive følelser. Bitterheten og hatet spiser nemlig opp kjærligheten, freden og den positive energien. Kreftene vi skulle brukt på å komme oss videre, bruker vi i stedet på å bryte oss selv ned. Hjernekapasiteten vi skulle brukt på konstruktive og kreative tanker, sentrerer i stedet rundt personen som har gjort oss vondt. Selv om du føler at du ikke kan tilgi, er det ingen andre enn deg selv som kan hindre deg i å gjøre det. Det handler om å ta en beslutning, og frivillig gi opp din følte rett til å bære på de vonde følelsene. Jeg tilgir ....... for det han / hun gjorde mot meg!

*stolen*

Hva er din Ice-breaker?
Hvorfor?
Funker det?

Sist men ikke minst:

Hva er den riktige Ice-breaker?

Da mener jeg jo selvfølgelig din "openinig line".
Forsøker du å være morsom, seriøs, tullete, kjedelig men original (Som et vanelig "hei")..

Litt nysjerrig (:

Må bare skryte litt her :)
Etter det som har vært skrevet her inne, hadde jeg mildt sagt noen grusomme timer før min første date.

Mannen var fantastisk, praten fløt lett. Han var vakker, snill, omsorgsfull og en gentleman uten like...
Vi skal treffes igjen, det gleder jeg meg veldig til.

Ja, jeg skrev at jeg ser bra ut, jeg også. Fordi bildene hans var så flotte og jeg var begeistret. Jeg la ut bilder av meg og da kom også nye bilder av ham. Aktuelle, altså 25 kilo eldre. Fy flate, hva driver dere med her inne?

Jeg tenker ikke overvekt, alder, høyde osv... Jeg tenker ærlighet og det å leve her og nå !

Kommentarer?

Hilsen
1Kvinne

Takk for at det finnes så mange flotte utenlandske gentlemen i landet vårt:) Takke meg til det fremfor norske menn som ikke vet hvordan å behandle damer med respekt og sjarm:) Ser frem til en hyggelig jentekveld med deg i dag gizzi73, byen blir utrygg i kveld;)

Etter og nesten og ha mista troen på at der finnes ok menn her inne, så dukket han opp :-)
Men avstanden fra han til meg var for stor!!!

Så at der finnes Norske oppegående menn her inn, ja det kan jeg skrive under på :-)
Bare så trist han bor der han bor.
Men har fått igjen litt av troen på at der er noen der ute for meg !!!

Jeg har tenkt litt på dette med å stille krav. På mange måter så er jeg enig i at man ikke skal ha en form som man skal presse en mann inn i, men på den andre siden så må man jo også vite hva en trives med.

Å finne en kjæreste er jo en vanskelig oppgave, en skal sortere blandt et hav av alternativer, og det er viktig å velge riktig. Jeg er i dag helt komfortablem med å stille et krav til min nye kjæreste, og jeg tror at alle vil være enig med meg om det. Jeg krever at det er en mann. Vet ikke om det gjør meg kravstor.........:-)

Hvorfor er det slik at menn blir stille som en mus hvis det er noe som ikke er akkurat som planlagt? Er det ikke enklere å få snakket ut om det enn å bli stille og bare gå rundt å tenke på det.
Er det noe som er irriterende med menn så er det akkurat det.

Når man sender brev til noen..Må de refreshe sia for og se om de har post eller kommer det opp automatisk ! Noen bruker opp til 5 dager før mld lest og er på nett..Just wondering :)

Jeg er en relativt oppegående person. Sett utenfra, så har jeg vel det ganske greit også. Jeg føler vel igrunn selv og, at jeg har det greit, iallefall på de fleste områder. Jeg klarer meg selv med det meste. Har unger, hus, bil, venner, grei inntekt and so on.
Ryker noe i hjemmet eller på bilen, så ordner jeg det somregel uten store problemer.

I venneflokken er jeg den morsomme som alltid har en vittig kommentar på lur, de fleste som blir kjent med meg liker meg raskt, og jeg har ingen problemer med å skaffe meg venner eller bekjente.
Når det kommer til utseendet, så er jeg vel relativt heldig der også. Jeg ser ikke ut som et takras, men er heller ikke sånn "wow", men sånn ca gjennomsnittlig både på størrelse og sånn ellers.
Stort sett er jeg (og andre) fornøyd med både utseende, personlighet og hva jeg har oppnådd her i livet.

Jeg lurer vel egentlig bare på hva er egentlig galt med meg? Eller hva er det jeg gjør galt?
I det siste har jeg begynt å kjenne veldig på ensomheten i det å være en. Jeg skulle så gjerne hatt en spesiell å dele alt med, men det virker ikke som jeg har evnen til å falle orntlig. Jeg har ikke så lett for å slippe noen HELT inn, og når jeg endelig da kanskje klarer det, så har jeg havna i den berømte vennefella.
De jeg møter som jeg kunne tenkt meg å satse på, ønsker noe helt annet enn meg, som f.eks. kun lek og morro, mens jeg ønsker noe varig. Og dersom noen som faktisk ønsker det samme som meg kommer inn i bildet, så har jeg lett for å skyve dem bort, dersom det føles litt for mye litt for fort, mtp å slippe dem innpå meg.

Så hva skal man gjøre? Er jeg dømt til å leve alene, og fortsette å være den morsomme som alle liker, men kun som en venn?

Vet ikke helt hva jeg ville med dette, annet enn å sette litt ord på ting. Kanskje overfor meg selv.
Uansett. Tips og råd mottas med takk!

Hvem har postet noe fra mobil etter dagens oppdatering?

Jeg hadde planer om å kommentere på en post her tidligere i dag, men plutselig var det gjort endringer, gitt. Istedet for en avkryssingsboks for bruk av pseudonym er det nå en av/på-svitsj. Så jeg lurer på, HVA er det som evt er av eller på?

Hvis det står "Svar med [lusa]" og AV, er det da bruken av pseudonym som er av, eller er det da posting med åpen profil som er av?

Jeg fikk jo helt panikk. Det ble ihvertfall ikke noe posting fra mobil. Jeg kunne nesten se den svære salaten ligge klar foran meg - og jeg ville ikke hoppe.

Noen som vet?

Jeg er alenemor til en gutt og ei jente. Sønnen min er nå 8 år, og begynner å bli for stor til å være med oss i damegarderoben når vi er i svømmehallen (med tanke på de andre badende, han er vant til å se oss i familien uten klær). Jeg syns likevel han er for liten og for umoden til å gå alene i herregarderoben, mest med tanke på andre som kan plage ham, men også fordi han kan bruke en evighet på å skifte og dusje.

Jeg syns selv ikke han er for stor til å bli med meg og søsteren, men personalet sa at Oslobadene har en grense på 7 år, og at en del gjester reagerer på større barn i garderoben. De er fremdeles små når de er 7-8 år.
Ikke bryr han seg om andre der heller, men jeg skjønner jo at det ikke hadde vært så moro om han skulle treffe jenter fra skolen eller noe.

Skulle ønske det var familiegarderober, eller dører foran dusjene.

Vi kjenner ingen andre gutter eller menn som kan bli med på svømming, og de ansatte kan heller ikke hjelpe.

Hvordan løser andre alenemødre dette? Det er jo ingen hemmelighet at pedofile gjerne vanker der unger er lettkledde, var jo en svær sak om dette på Tøyenbadet for noen år siden.

Må vi rett og slett droppe svømmingen til han blir eldre?

Har du vært på slang? Har du vært i det Sixtinske kapell? Har du allerede planlagt sommerferien? Har du vært på date i 2013?

Dette er en leketråd. Verken mer eller mindre.
Fint om du kopierer spørsmålet før du svarer. Da blir for stor forvirring ang. hva man svarer på. Fyr løs :-)

Hei, som nemnt i mitt pseudonym er jeg en mann på 27 år. Jeg lurte litt på: Er det slik at viss jeg føler kjemi med en jente når vi treffes at jeg må prøve å kysse henne på første date for å ha sjans på en ny date?

Eller kan jeg vente til date nummer 2 med å kysse henne? Jeg spør fordi jeg nå føler at det kanskje for meg personlig føles litt tidlig å kysse noen allerede etter en times prating. Føles kanskje mer naturleg å gjøre det på andre date. Men er det slik at de fleste jenter da stempler meg som en initiativløse pyse siden jeg ikke gikk for kysset på første date?

Eg er vanligvis en person har skyndet meg med å få damene til sengs, men jeg begynner nå å føle at jeg heller har lyst til å ta det med ro.

sku hatt tak i ett grepa kjærringemne føre lamminga begynte =P
bør vere flink med dyr og glad i dyr
både sau og storfe.
stiller med sau og storfe og en tilhørende tuntufs (fatter) til bruk til fårefallende arbeid på gården
og så følger jeg med på handelen håpløst tilfelle av en odelsgutt med alt for mange jærn i ilden til en hver tid =P
detta må jaggu væra ett bra pakketilbud he he
har troa for mye skikkelige saklige fine komentarer til denna her =P

Jammen ble jeg litt overrasket. En jeg har hatt som elsker en sjelden gang, over 2 år. Kan vel si at vi har møttes fem ganger totalt. Grunnen til det er at han har vært opptatt så jeg har ligge veldig lavt. Han er den beste kysseren jeg har opplevd tror jeg, og er veldig kjekk i mine øyne.

Nå ringer han og er på frierføtter? Sier han er på utkikk etter en kvinne for resten av livet? Ups....hadde ikke ventet den akkurat. Da har han blitt kastet ut hjemmefra...ikke så forunderlig heller. Slik jeg oppfatter han er han den utro typen.

Jeg sa vi kunne prates om det....men i mitt stille sinn tenker jeg jo at han ikke er noe å satse på.

Men ble litt smigret alikevel da....han trenger jo ikke å finne på noe i den duren hvis han ikke mener det.

Det finnes jenter som bruker profilbilde av seg selv i sengen.....hvorfor? De ligger på ryggen i og tar bilde av seg selv ovenifra. Gjør menn dette? Hvorfor gjør folk slik, desperate? Trophy wife?

Hei alle sammen,

Synes det er veldig positiv med den andre musikk tråden. Og nå vil jeg gjerne høre hva dere sukker folk høre på når dere føler dere:

-Glad
-Sint
-Forelsker
-Kjærlighet sorg
-Flørte med noen
-Sex lyst
-Party humør
-Dag drømmer
-Savn

Skriv gjerne litt, hvorfor akkurat den sangen eller de sangene som du liker å høre :D

One more night - Maroon 5.....den får meg i allefall på flørte humør...hehe ^^,

Hva er en perfekt mann? Jeg vet at man kan stille seg det sammen spørsmålet om kvinnen, men jeg søker en mann, så da konsentrerer jeg meg om hans egenskaper.

Utseende, vel det er enkelt. Jeg er ikke så nøye på utseende, men mer om hvordan han bærer seg. Jeg liker menn som er trygge på seg selv, og som bryr seg om hvordan han ser ut med det naturen har gitt ham. En slags verdighet er vel kanskje det jeg ser etter. Topptrent kan du gjerne være, men det gir ikke fullt skår hos meg. Jeg liker at mannen er naturlig, ikke for mye kosmetikk. Er håret grått, vel så er det det. Alderen er jo pluss minus 50, så da er det meste lov......:-)

Når det gjelder kvaliteter, så vil jeg si en ting. Jeg liker en mann som er en naturlig leder. En som ikke er kontrollerende, men heller deltagende. En som liker at andre også lykkes. En mann som rommer ander mennesker også seg selv. Det handler om at alle skal vinne. Så vil jeg si at konfliktløsning er alfa omega. Å være sta og egen, vel det er rett og slett usympatisk.......

I tillegg til dette bør mannen like seg selv og trives i eget og andres selskap. En eremitt er ikke noe for meg, men det behøver ikke å være fest hver eneste dag.

Så kommer det siste, og egentlig det eneste som teller (sagt litt på spøk), mannen må få meg til å le. Latter er det viktigste for meg, om jeg ikke ler, vel så skjer liksom ikke noe av det andre heller. Jeg trives nemlig ikke i sørgelige omgivelser.

Det er mange flere ting jeg kan si om hva en mann bør ha av egenskaper, men jeg skal bare nevne en ting til, det er evnen til å lytte og forstå. Han behøver ikke å gjøre det hele tiden, men må evne å gjøre det ved behov.

Har han også fantasi, så er vi i mål.......:-)

Bare litt om hva jeg ser etter i en mann......og du stemmer kjemiene, så er det det som er viktigst....:-)

Som et motstykke til de sinte og uhyggelige trådene som har dominert forumet i det siste tenkte jeg at jeg skulle lage en kosetråd!

Her er utfordringen:

Nevn tre sanger;
-En som beskriver deg
-En som beskriver din drømmepartner
-En som beskriver livet ditt

Keep it clean, simple and fun!

:D

Hva er et bra forhold for deg ? Hva er "idealet" ditt ?

Sitter og drikker på en
prunotto Barber D'Alba 2008.
En bæraktig behagelig vin med hint av lær og sjokoladelukt.

... Jeg gjorde iallefall mitt beste.

http://bildr.no/view/1395610

Fikk melding fra en som bare ville treffes for "just sex" for alt annet var bortkastet tid for han. Sa jeg ikke var interessert og er ute er en mann med mer seriøse hensikter enn som så..

Dette fikk jeg til svar:
"hmm, but why will any decent man look for anything else from you? "

Hva slags mennesker er det som sier sånt??

Er fullt klar over at jeg ikke er veldens beste catch, men alvorlig talt.....

Jeg har brukt en del tid på sukker og har av og til blitt lurt av jentas utseendet. Det er som regel alltid i den retning at hun ser mye bedre ut på sukker enn i virkeligheten.

Her er noen faresignal:

1) Ansiktet er tatt i merkelige vinkler: Opp-ned, på skrått, i bevegelse, uklart, langt bore fra, mye skygger.
2) Ingen enkle helfigursbilder der jenten står opp-ned. Viss det er noen helfigursbilder sitt jenten foroverbøyd, har på seg vide kjoler etc.
3) Har aldri bare armer eller bare lår.
4) Har aldri bare armer eller bare lår til tross for at hun er i syden og det er varmt vær.
5) Skriver ingenting på kroppsfasong.
6) Jenter har en tendens til å overraportere fritidsaktiviteter. Kjenner en jente noen har et fotoapparat vil hun si at hun har fotografering som hobby. Det same med trening. Står ikke trening oppført som hobby betyr det at hun ikke trener og resultatet er også deretter.
7) Alle former for morobilder er som regel et tegn på at personen ikke er veldig attraktiv og ønsker å kompensere for dette gjennom å se artig ut, smile, gjøre grimaser etc.

Her er noen kjennetegn på geuint pene jenters profiler:

1) De har enkle portretter av seg selv. Rett på. Ingen bruk av skygger og vinkler for å virke penere enn de er.
2) Enkle bilder av seg selv i helfigur. Enten i trange bukser, eller i skjørt eller strømpebukse. Bare armer eller bare lår. Dette gjelder uansett hvor dydige og tilbakeholdne de er.
3) Ofte har de en kort og lite spennende profil.
4) De er generelt relativt laid-back i forhold til å svare på meldinger og til å møtes. Viss de først er interessert i å møtes er de fremdeles tilbakeholdne, initiativløse og uten kreativitet når det gjelder utformingen av datene.

Nei!! Det finnes ikke bein i nesa.. Har du bein i nesa, så er det noe galt med deg..! En defekt kanskje hos noen?

Det er meg det.

Jeg bannet en gang på at..

"Aldri Sukker igjen."

Åtte måneder der alt var bare fryd og gammen.
Sukker var historie. Jeg hadde et innholdsrikt og spennende liv og tid til å gjøre det jeg ville.

Så en dag fikk jeg høre..

"Pliiis. Kom tilbake!"

"Nei." sa jeg.

"Det blir gøy!" sa de.

Lettlurt.

Det er meg det.

Det er en dame her som er inne på profilen min omtrent hver halvtime. Har ikke lyst til å blokkere henne, men jeg skjønner ikke helt hva det er hun driver på med. Det er sikkert mange damer som opplever det samme... dere har min dypeste sympati. Det er nesten litt uhyggelig!

Jeg bare lurer. Hva i alle dager er det små guter ser i meg, en dame som nærmer meg 50. Det kan da umulig være noe særlig spennede å fange en gammel dame som meg......
....det rare er at de spør og spør om nettopp dette......

De siste 8 årene i min omgangskrets er det en del maskuline karer, snille med kraftige muskler og hårete bryst for å si det slik....... Har merket meg at de største gutta i venneflokken, nesten som noen forvokste babyer, glattbarberte og søte sniker og gjerne også litt ondskapsfulle når dem går lei jentene etter noe runder i sengetøyet alltid har mest suksess blant jentene! Hva mener vi egentlig når vi kaller en kvinne for feminin - og hva skal til for at en mann kan karakteriseres som maskulin?Mot et likestillingsperspektiv går det kanskje an å tenke seg et komplementeringsperspektiv der man tar høyde for at kvinner og menn er noe forskjellig og denne forskjelen skaper en spenning og ønsket om å treffe noen som er like men likevel annerledes enn seg selv. Er det mulig at denne spenningen har forsvunnet litt med et økende fokus på at kvinner og menn bør bli likere hverandre? Vennligst ikke betrakt dette innlegget som det er ment,humoristisk med et skråblikk på et fenomen som trolig rammer fler høns enn meg selv.

om du ikke brukte bilde og når du møter h_n er det din fetter eller kusine?

Hvorfor er det slik at når det er store røde blader på "når barn" og "om barn" så er blomsten merket barn helt fin, mens er det 4 års aldersforskjell er "alders-blomsten" helt død ?

Trådoverskriften kan forståelig nok oppfattes som useriøs, mens meningen med dette er noe helt annet og ganske så relevant.

Med lapskaus menes livet i sin helhet, hvor kraften er sjelsstyrken og personligheten i livet ens, og tingene oppi lapskausen er det som utgjør hvordan kraften til syvende og sist blir med tanke på kvalitet, smak og konsistens. I dette tilfellet vil det si hva en har opplevd av utfordringer, glede og sorg og hvordan disse faktorene til slutt har formet en til den en er per idag.

En lapskaus kan bestå av hva som helst, og det er ikke gitt at ingrediensene i en lapskaus gir samme konsistens i en annen lapskaus. Ergo, hver lapskaus er unik og ingen vil kunne på noen måte kunne gjenskape samme lapskaus med én konkret oppskrift.

I tråden stilles det ikke krav til formell seriøsitet, men normen er at man skal holde seg saklig, og ikke gå løs på andre brukere. Ellers er det normal folkeskikk som gjelder!

Så folkens, hva har dere i lapskausen? :-)

Har vært bruker på Sukker - og dette forumet i snart en måned, og har fått gode innblikk i hvordan det er å være medlem i (et av) Norges største datingsamfunn, forumet inkludert. Har opplevd at det for det meste er greie folk å finne her, samt at det er mange gode ord å finne på forumet.

Det som imidlertid er litt problematisk for min del, er at de GODE og fornuftige menneskene her starter ved begynnelsen av 30-årene. Det finnes likesinnede for meg her, men da må en nokså høyere opp i alderen. For min del har ikke alderen mye å si, da det er modenheten ved personen og personligheten som til syvende og sist avgjør utfallet - men det er for andre sin del at det da blir problematisk. Mange kvinnelige profiler ønsker menn som er eldre enn seg selv, og når det som regel er de gode profilene som jeg er interessert i, blir valgmulighetene små.

Som student (studerer statsvitenskap) føler jeg meg meget moden for alderen, kanskje til og med mer moden enn gjennomsnittet tilsier. Mens kvinnene på min alder ofte er usikre, og de fleste profiler jeg har sett på rundt min alder har enten ikke utfylt informasjon i profilen eller har andre vaner enn meg (jfr. matchtreet) som gjør det vanskelig. Gjerne megavanskelig. Det vil kanskje ende opp med et endeløst søk.

De fleste vil kanskje si at jeg heller skal gå ut på byen for å treffe mennesker, men det har jeg dårlige erfaringer med. Pluss at en ved å ha en profil gjør det lettere å finne ut om det kanskje kan bli noe ut av det hele. Om det er noen yngre kvinner her med seriøse ambisjoner som er interessert i en 20-åring, som enda ikke har vist seg fram på forumet, hadde det vært fint om dere kunne gitt lyd fra dere. For så langt er det kun de eldre, modne kvinnene som har vist seg å være min type materiell.

-kasiba

Jeg leser og hører i media at "alle" bruker botox, fillere og andre ting for å holde seg glatte nå. Selv har jeg ikke prøvd, men er ikke fremmed for tanken om å prøve litt, sinnarynken, f.eks. Men, ANSIKTSLØFTNING, det trodde jeg var noe man gjorde, i alle fall etter fylte 50. Må innrømme jeg var hos plastisk kirurg for å fikse på noe som hadde plaget meg hele livet, men i den forbindelse gjentok legen mange ganger at jeg, som er rundt 45, kom til å ta en ansiktsløftning i løpet av de neste 10 årene. Helst ville han ta det på meg nå, han ba meg stå foran speilet og så dro han hvert kinn bakover og liksom skulle vise meg hvor penere det ville blitt. Nå er ikke jeg den med mest rynker (men noen er det jo), og har ALDRI tenkt på ansiktsløfning før, og må innrømme jeg ble lettere sjokkert, men også litt irritert I ettertid har heller ikke dette akkurat øket selvtilliten min. Hva mener dere, er det vanlig å få gjennomført slike ting, og har noen av dere/kjenner noen som har gjort det? Skal man ikke få bli gammel i dag, med noen rynker? Er det penere å se ut som Mona Høiness? Man ser jo uansett at personen er gammel, men gammel uten rynker, da. Det er jo andre ting som avslører en på aldereren, mener nå jeg.

Hei!
Er det sånn at dersom noen har blokkert meg så kan jeg ikke se om de er online eller om de har besøkt profilen min?