Sukkerforum

Ønsker alle en strålende Søndag :-)
Å kom deg ut og nyd det herlige være :-)

La oss håpe bidragene blir bedre nå enn forrige uke. Faktum er ikke bare at samllige melodier sist gang var rein møkk,
men at selve åpningsmelodien m/ fiolinister og masse annet var ti tusen ganger bedre enn bidragsmelodiene.

Er det fullstendig turn-off og Nei når du vurderer å bli kjent med en person?

Har opplevd noen ganger nå at ved kontakt er det om jobben min damene lurer mest om. De spør ikke om jeg har det bra eller for å se om noe kan stemme, men går rett på jobbspørsmål. Dette gjelder voksne damer, 40+
Er det mange her inne som er på jakt etter gullkortet?

Jeg har ikke nevnt hva jeg jobber med i profilen..

Hva er det jentene her inne søker?:)

Tenkte jeg måtte anbefale filmen jeg så i går..herregud. Om ikke bare for at den er genial men for at hovedrolleinnehaveren er svaret på alle mine romantiske fantasier;)
Og takk for responsen vedrørene min utlodning av meg selv btw..men jeg hadde jo min x..han holdt i massevis, hadde jo annet sikle etter:) Så løp og se..

Tarantino....<---- genius

Slik blir andre forelsket i deg:
Vær der mye - for så å bli utilgjengelig
For etter å ha pleid kontakten mye og jevnlig, er tipset dette: Start tilbaketrekningen. Sakte, men sikkert, bør du gjøre deg mer og mer utilgjengelig, inntil du til slutt blir fullstendig umulig å nå.
Teorien er denne: Folk vil ha det de ikke kan få ... og oppdager de at du ikke er så tilgjengelig som du var, så vil de ha deg enda mer.

La dem gjøre ting for deg. Ikke vær den som er snill og gjør ting for dem - la dem gjøre snille ting for deg

Øyenkontakt. Se vedkommende som du ønsker skal bli forelsket i deg, inn i øynene minst 75 prosent av tiden dere snakker sammen. Hjernen hans eller hennes skal da bli lurt til å tro at dere er forelsket, og begynne å produsere forelskelsesstoffet phenylethylamin (PEA) - vips, han eller hun føler seg forelsket i deg!
Ikke se bort
Trikset her er å holde blikket til den du er interessert i og som du har en samtale med, litt ekstra før du ser opp på eksempelvis en annen kompis som krever oppmerksomhet. Tre-fire sekunder ekstra skal være nok. Får du ditt kjærlighetsoffer til å gjengjelde blikket ditt like lenge, vil enda mer av forelskelsesstoffet PEA angripe hjernen hans/hennes - og vedkommende vil føle seg enda mer forelsket.
Det anbefales at når du må trekke blikket unna, at du gjør dette litt slepende, som å dra i en karamell. Og dersom du må innlemme en annen person i samtalen, så se så lite som mulig på denne personen, og så mye som mulig på din utkårede ...

Spill på lag med pupillene. Forskning har vist at vi føler oss mer tiltrukket av mennesker med store pupiller. At man får store pupiller når man føler seg tiltrukket av noen, er også en sak - men det er ikke noe man kan manipulere med uten videre. Det man imidlertid kan gjøre, er å dempe lyset og på den måten påvirke pupillene til dere begge til å utvide seg. Din utkårede vil synes du er mer attraktiv kun på bakgrunn av det ...

Fasiten er altså: Innfiltrer gjengen grundig før du gjør sakte retrett, demper lyset og stirrer din utkårede (nesten) i senk - og vær gjerrig på oppmerksomheten du gir til andre når du en gang har fått din utkårede under fire øyne.

Hørt om Trine?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Hun flytta til USA, en stor by på vestkysten. Så nå kaller de henne bare for L.A. Trine..

seriøst. hvis man ikke er ute etter noe forhold. da gjelder vel ikke 3 dagers regelen.
og man ikke kan ta kontakt pga at man er opptatt og har mye å gjøre. hvis normen er 3 dager, da må jeg bare beklage om at jeg er veldig treig.

Stand-up

Siste svar lø. 9 feb. 2013 19:22 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Er det flere enn meg som kan sitte å se på stand-up og le så man griner?
Sitter og ser på et eldre Dave Chappelle stand-up show, og snart så klarer jeg ikke å le mer.

Førstemeldingen lyder:

"Etter å ha lest profilen din, så konkluderte jeg med at vi to burde hatt en date.
Du kan koke kaffe på bål i skogen, og jeg kan stille med hjemmelaga kanelboller"

Tror dere jeg får svar? Eller er det litt drøyt til førstemelding å være?

På jobben idag ble jeg fortalt om en ny "plug in" til facebook om heter "BangWithFriends".

Dette fungerer slik at man helt anonymt registerer hvem av sine venner (motsatt kjønn) man ville ha hatt sex med. Hvis begge har tatt i bruk dette og har tagget hverandre som "doable" får man en mail som informerer om at begge vil ha sex med hverandre også kan man selv ta det derfra :)

Hva synes folket? Genialt eller idiotisk?

hm, etter å ha gått gjennom en del profiler, og sendt meldinger til de som har enten fått meg te å le eller har vært av ekstra interresse.
Så har noen svart, andre ikke, men etter 3- 4 meldinger så blir det slutt på meldingene. Andre har sendt melding til meg først etter å ha lest profilen min og.

Nå er heile postkassen min grønn, og eg forstår ikkje heilt ka eg har gjort galt.

er det noen typiske ting vi gutter driter oss ut med når det gjelder sånt? har fått flere av de til å le, pleier å spørre de ett lite spørsmål på hver melding, går ofte laaang tid før de svarer om eg får noe svar i det hele tatt.

tillegspørsmål: hvor mange meldinger kan man sende til noen før man har "forstått hintet" eg har prøvd å holde meg til to for folk eg ikkje kjenne(som feks på sukker)

Mulig dette står en eller annen plass allerede, hvis så; beklager!

Får den du trykker på vis interesse noen form for beskjed når du gjør dette?

På forhånd mange takk!

Er det noen gutter som har kommet over et par jenter som har begge deler?

Altså en jente som både er utrolig vakker og som samtidig har en interessant personlighet? Her inne på sukker?

Med interessant personlighet mener eg humor og det at hun har en hobby som hun er brukbart god i slik som klatring, matlaging, fotografering, filosofi, lese bøker, male, gå i fjellet, tegne etc etc.

Klær

Siste svar fr. 8 feb. 2013 21:35 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Flux

Jeg har sett at mange jenter er opptatt av at gutta kler seg ordentlig. Jeg vet ikke helt hva det betyr, men jeg spør dere jenter / damer.

Hvor legger dere lista for å droppe date nr 2 pga antrekk? Har dere noengang vært på en date hvor alt har stemt, men dere har allikevel droppet karen pga klærne?

Ønsker alle en hyggelig helg, det kryper mot sommer! ;) Hva har dere tenkt til å finne på? Tips?

Når fredagen er der, gleder jeg meg til kveldsroen senker seg og til jeg sitter komfertabelt på sofaen og kikker tv. Det blir min fredagskveld denne gangen også, etter trening.

Hvordan skal forumsfolket bedrive fredagskvelden?

Vi hadde ikke pratet så lenge før vi fant ut at vi måtte treffes.

Det var full klaff med en gang.
Vi kunne prate om alt- og han forstod meg bedre enn noen andre noen gang har gjort. Han leste meg som en åpen bok, jeg skjønte det var liten vits å prøve å skjule noe som helst.

Jeg hadde ikke tenkt å ha sex på første date. Men det var uunngåelig.
Vi sov nesten ikke den natten.

Neste dag spiste vi god frokost, gikk en lang tur, hadde enda mere sex......
Da jeg kom hjem sendte jeg han en sms og sa jeg hadde hatt det fint. Fikk en høflig kort sms tilbake- hadde hatt det fint han og.

Dette var i desember, og etterpå hadde jeg ikke barnefri før romjula.

Da traff vi hverandre igjen.
Hadde enda bedre sex og koste oss veldig.

Han svarer på sms. Noen ganger sender han en også, men det er sjelden.

Vi har truffet hverandre to ganger til- annenhver helg, når mine barn er hos sin far.

"Har du fortalt om meg til noen?" spør jeg.
Jo han hadde fortalt det til en venn. Han grudde seg til å si det til sin mor- hun kom til å hugge av han armen sa han. Og kona ville ha han tilbake- men det var uaktuellt.

Og han begynte bli glad i meg.

Så. Hva gjør jeg nå? Jeg pleier skremme bort menn med en gang det begynner bli seriøst.
Han her bor i nabobyen, og vi har begge små barn- så vi er enig om å ta ting sakte.

Men jeg begynner bli glad i han. Og vet ungene hadde elsket ham.

4 dater- er det for tidlig å spør om han vil treffe mine venner? For tidlig å spørre om vi kanskje skulle planlagt å ha ferie samtidig, sånn i tilfelle vi fremdeles treffes når sommeren kommer?

Hvordan skal man utrykke dette da...?

Jeg som skriver dette er en helt vanlig mann, absolutt ikke noen Don Juan eller rundbrenner. Har ikke noen utpreget store evner som sjekker heller. Jeg har ikke behov for å ha mere enn ei dame å være med. Det holder godt for meg. Vil ha et nært og godt forhold til ei jeg kan ha det fint med i fremtiden, det er alt jeg ønsker meg.

Har kontakt med ei her som jeg har møtt og hatt det veldig moro med og som jeg møter igjen nå i helgen, og jeg tror hun kan være den rette for meg. Det er for tidlig å vite sikkert, men det er fryktelig lovende.

Men, verden ser ut til å ville teste tålmodigheten min og standhaftigheten min. For, alt som kan skje på en gang har skjedd nå. Det har vært en seksuell og følelsesmessig tørkeperiode en stund.Så kom denne uka...

Først kommer ei jeg hadde et forhold til før og vil ha mer av meg, kåt som et uvær... Det er grunner til at vi ikke er sammen, så nei... Så kommer ei god venninne. Vi har flørtet litt før i tiden og hatt oss en gang for lenge siden, men de siste årene har hun vært sammen med en drittsekk som hun endelig har kvittet seg med, og nå vil hun invitere meg ut en dag snart, og hun lar det skinne igjennom at hun kan være interessert i noe mer, den middagen har nok potensiale til å ende med "dessert" og mye mer om jeg vil det. Så kommer ei jeg hadde kontakt med tidligere på sukker, som ikke var så interessert så det ble ikke noe, med ny interesse og lyst til å møtes snart, hun foreslo denne helgen, men det passer jo ikke.

Så, hva faen er det som skjer? Uker og måneder uten at noe særlig har hendt, og nå er det ikke ei, men fire som banker på døra mi, den ene lekrere enn den andre... Og, bortsett fra hun ene jeg dater nå fra sukker så er alt sammen ut av det blå uten at jeg har tatt noe som helst intiativ... Jeg skjønner ingenting, jeg er da ikke så attraktiv? Det er jo bra for selvfølelsen dette, man blir jo smigret, men det er også ufattelig at alt hender på to tre dager samtidig. Og det blir jo et dilemma eller tre ut av det...

Men, jeg er altså ingen rundbrenner. Jeg har ikke lyst til å ha flere samtidig og sjonglere frem og tilbake. Jeg har ikke lyst til å bedra noen, så jeg holder meg til henne jeg dater herfra, og de andre får få høflige og venlige, men klare, avslag. Jeg skriver ikke dette for å be om råd i så måte. Jeg vil ha sjelefred og da er første bud å ikke drive med løgn og bedrag.

Men, dette er den rareste kloden jeg noensinne har vært på! Hva s

Er det mange av dere som bare dater på nett??

Er tilbake på sukker etter et ganske tåpelig brudd som etterlot meg ganske frustrert og litt klokere.

Jeg vet ikke om jeg er mer moden enn andre menn på min alder (28), men de kvinnene jeg har møtt har som regel vist seg å være umodne jentunger uten noen som helst kontroll på egne følelser eller mot til å prøve noe, stiller man noe som helst krav til dem trekker de seg unna. Man skulle tro at etter å ha kjent noen i seks måneder, hvor de to siste hadde et litt mer seriøst preg at hun var klar for noe mer? Etter mange år som student og singel med alt det innebærer ser jeg etter noe mer voksent og seriøst, mens de fleste andre i tyveårene ser ut til å være mer opptatt av å prøve litt av hvert, holde det platonisk og leve livet. Jeg liker å ha det gøy, misforstå meg rett, men er det helt uaktuelt i dagens samfunn å ville ha noe mer?

Nå har jeg faktisk prøvd å få kontakt med litt eldre jenter (fra min alder og noen år over meg) i håp om at det ville gi meg det jeg ser etter, men de ser som regel etter noen som er eldre enn seg igjen. Og det har jeg selvfølgelig full forståelse for.

Hva gjør jeg da?

God kveld.

Jeg meldte meg inn her for tre- fire uker sia og etter å ha sendt meldinger til noen jenter her har jeg ennå til gode å få noen svar. Jeg ser også at jeg av én er blitt blokkert. Litt merkelig, med tanke på at det var den mest interessante.
Har sett gjennom en del poster og skjønner det sånn at det er ganske vanlig. Så sånn er jo det.

Så da må jeg fokusere på det jeg kanskje får gjort noe med; profilen og meldingene jeg sender.
Skriver typisk: "Hei. Du virker som en hyggelig person." "Det" og "det" er interessant. Kan du fortelle mer om det?", osv, noe jeg skulle tro var greit som melding nummer 1, men uten hell.
Er også sånn "ok" fornøyd med profilen.
Allikevel lurer jeg på om jeg gjør noe feil. Føler jeg trenger litt starthjelp.

Noen som tror de kunne hjulpet meg litt? Forslag til første melding eller tilpasning i profil?
Hadde satt stor pris på det.:)

Hilsen meg :)

Jeg har ikke hatt noe problem med å treffe jenter. Men å få den gode magefølelsen er vanskelig.

Når jeg dater så ender det oftest med at ingen av oss vil prøve noe mer. Har truffet noen vakre søte jenter, men av en eller annen grunn funker det ikke. Får ikke noe god følelse. Og når jeg får en god følelse, har ikke damen det (eller omvent).

Er dette en greie når man nettdater?
Positivt da at det er lett å treffe jenter, men kan vere slitsomt når det ikke blir noe av.
Hva anbefaler dere?

Hei folkens! Hvor er dere?

@HerrFekt, hva driver du med nå for tiden?

@grimstad, hvordan har du det?

@iKommode1, hvor er dine rørende innlegg?

@@@ dere andre som har gått i dvale, hva driver dere nå for tiden?

@Z og @lusa trenger ikke å svare, vi vet alt om dere og deres følelseslivet.

Hilsen

Meg

Håper jeg snart får en kjæreste! Er lei mei og ensom. Ønsker meg en snill jente som vil ha en snill mann uten noen andre baktanker en å være god mot, ha et godt liv samen med og som er snill tilbake...

Chatter med noen damer her inne og føler de tar seg veldig god tid til og svare på mine meldinger!!
Greier ikke helt og tolke om det de gjør seg kostbare eller bare jatter med!?

Trodde det og svare noenlunde raskt på meldingene viste at en var interessert, men det ser ikke ut som jeg tenker riktig der !? jeg prøver og få logget meg inn en gang om dagen for og svare på noen meldinger. men det kan ta alt fa en til tre dager før damene svarer :O

(Nå har jo jeg forståelse for at folk lever ett liv uten for sukker og ikke har muligheten for og svare vær dag)

Hva tror dere om dette?

Hei!

Jeg trenger kjæreste! Noen tips?

Aldri mer!
I løpet av ett langt liv er det ikke mulig å komme unna skuffelser og overraskelser.
Du finner noe som er trygt, solid og...mykt.
Det koster litt mer, men det er verdt det. Så hvorfor velger man likevel å endre på denne daglige "rutinen"? Det faste. Det trygge.
Man løper gjennom livet. Løper gjennom butikker, uten å stoppe. Rasker med seg det man ser på veien.
Da ender man opp med å ta feil valg.

Jeg skal ALDRI kjøpe billig dopapir igjen!

I lærerrollen er det få ting som kan måle seg opp mot følelsen man har når elevene sitter oppslukt i faget. Småprater og diskuterer. Kanskje ikke rart med et tema som "Sex og politikk".

Når jeg gikk på ungdomsskolen tok læreren med seg en koffert med en innpakket kondom, pessar, p-pute og spiral. Hun tok dem opp og viste dem fra kateteret og forklarte kort om de ulikes funksjoner. Ingenting om følelser, press, skam osv

Hvordan var deres seksualundervisning?

Hvordan fungerer denne chatten? er det med webcamera eller fungerer den bare som en vanlig chat?

Synes jeg har litt uflaks med de to siste datene jeg har vært på. Det slår meg hvor mye folk kan snakke om seg selv, og når de gjør det er det mye klaging. Den første klaget over vondtene sine, den andre klaget over jobben sin og sladring på bygda. Mitt forsøk på å endre tema var vanskelig.
Å følge opp med spørsmål og være nysgjerrig viser seg å være vanskelig for slike folk.
Her er et råd jeg fant om nettdating: Prøv å ikke bare prate om deg selv. Still spørsmål, inviter til samtale, og vis interesse for daten din.

Skal det være så vanskelig, hva er det med disse misfornøyde mennene? Forstår de ikke at det er skikkelig turn-of å snakke så mye om seg selv, og avbryte og ikke vise interesse for daten? Saken er vel at de ikke ser det selv...?

Jeg blir ofte beskyldt for å mangle empati, men lar ikke slike beskyldninger gå inn på meg.

Hei
Lurer på om det er mange på sukker som kjem frå gard?

Nå har jeg nok en gang laget noe tjukt, drepende oljesøl på den nærmeste trakteren på jobb. Kan ikke skjønne hvordan det skal være mulig å lage noe drikkende på noe sånt.. Vurderer å maile support og høre om de kan sende en mann med en presskanne. Vel anvendte ressurser, tenker jeg!

Håper for all del at ingen så at det var jeg som laget den - da kan jeg skylde på karen på nabokontoret. Bedre at skulende blikk addresseres dit enn hit. Mihi.

"Min kona er syk. Sie gikk ned i vekten og hadde dårlig humor, hun gråt og sluttet å ta vare på seg selv. Jeg trodde vi skille oss snart….men da bestemte jeg meg å handle…Jeg ga henne blomster, gaver, komplimenter, jeg levde for henne, alt dreide seg kun om henne. Man ville neppe tro det, men hun blomstret opp og ble mer forelsket i meg enn noensinne før.
Og jeg har skjønt noe : En kvinne er et speilbilde av ektemannens handlinger!" (Brad Pitt)

Trist lesning. Sikkert en kvinne med lav selvfølelse det dreier seg om her.

Eller hva synes du?

Oslo

Siste svar on. 6 feb. 2013 23:13 (110 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Siden jeg ikke vet hva som skjer i ukedagene i Oslo, så spør jeg dere oslofolk.
Jeg skal være i Oslo fra mandag til torsdag, er det noe artig som skjer de kveldene? Det bør være en plass som er nokså lett å finne frem til, ellers må jeg ha med meg en satans lang tråd, slik at jeg kan finne veien tilbake til hotellet.

Nå har jeg vært her inne på Sukker i neste en måned, og jeg må si at stedet er litt nifst. Jeg har forsøkt å komme i dialog med menn som jeg finner interesante. Sist jeg var her inne så opplevde jeg mye bra og fikk mange trivelige henvendelser. Det var et trivelig sted å lete etter en kjæreste.......

Denne gangen så opplever jeg at stedet er kaldt. Mennene er uhøflige og direkte frekke mot meg. Jeg bryr meg ikke så mye om det, gitt at jeg ikke skal finne mer enn en mann, men allikevel.

Det virker som dette er et sted for de perfekte, om du ikke har den rette ditten og den rette datten så er en ikke interesant som menneske.

Jeg kan ikke forklare forskjellen med klare ord, bare at dette stedet kjenner kaldt og nifst nå. En skulle jo tro at det var plass til "vanlige" damer også. Et innlegg nedefor om kvinners utseende er nærmest nifst å forholde seg til.

Jaja, jeg er bare en smilende trivlig dame med en kilo eller to ekstra på kroppen. Jeg trener ikke 100 timer i uken og jeg kan ikke alt. Jeg bare smile rog er glad jeg har et godt liv, og kunne tenke meg å dele det men en spesiell og trivelig kar, som ikke heller er perfekt, om dette ikke er bra nok, vel da er det ikke bra nok.

Med smilet om munnen så vandre jeg ut irl, og kanskje finner en flott fyr der......

She46

Jeg lurer på om jenter som nærmer seg 30 byrjar å bli stressa med å finne seg ein mann?

Eg synes dette er bra for jeg synes generelt sett at jentene inne her på sukker altfor travle og altfor laid-backe. Jeg forstår jentene som er slik og som er tyve år. De har jo all verdens av tid før alderen innhenter dei.

Men hva med jentene som er 27 år gamle? Hvorfor er de ikke mer desperate? Hvorfor er de ikke mer på?

Alle jenter ser ut til å være veldig klar over at deres markedsverdi reduseres kraftig når de har fylt 30.

Hva om?

Siste svar on. 6 feb. 2013 21:46 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym BOFF

Hvis Sukker kun hadde hatt 10-15 alternativer til partner..?
Hadde man vært like "kresen" da?

Jeg har ikke datet mange, men det slår meg at det er stor forskjell på å simpelthen møte et menneske i en eller annen setting - og møte noen fra nettet. For situasjonen er liksom "låst". Og det kan slå ut på mange måter. Enten trekker man seg ut tidligere enn man ellers ville fordi løpet er liksom satt (her skal det kjærlighet, ja!!) eller man går for tidlig inn i noe.

Har vært skikkelig uheldig med èn fyr som har stalket meg i snart et år og en annen som nærmest flyttet inn i leiligheten min etter bare noen ukers bekjentskap. Kanskje er jeg for snill? Dumsnill? Føler ihvertfall på at nettdating er som et brettspill på den måten at jeg føler meg tvunget til å holde meg på brettet. Kan liksom ikke være åpen, søkende, bli kjent, la tiden virke?

Mange her uttrykker skuffelse over manglende respons og den typen ting, men det er egentlig litt meningsløst? For veldig lenge inn i et forhold er den annen mer eller mindre en fantasi?

Jeg tror jeg er en positiv person, men er blitt skremt og er her kanskje bare fordi jeg har betalt for det? Kanskje andre "passive" har det på samme måten?

Fikk en melding fra en mann for en stund siden der han skriver at han takker ja til oppdraget om å komme på jentefesten, oppgir tlf nr og e-postadresse. Jeg svarer nå høflig at han nok har send mailen feil, da jeg ikke har bestilt noen mann til noen jentefest. Han svarer sååååå forferdet at ...oiii, den er sendt feil, jeg svarer , greit det, lykke til på festen. Tenkte ikke mer på det, før min venninne viser meg akkurat samme meldingen fra akkurat samme mannen.

Jeg antar domstolen nå har satt presedens for at promillekjøring ikke lenger skal straffes med fengsel, så lenge du ikke skader eller dreper noen:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10106950

Jeg er egentlig bare nysgjerrig på om noen her i det hele tatt ville sett min profil som interessant?

Andre som opplever at meldinger/svar ikke kommer før dagen etter, selv om de er sendt til meg feks akkurat NÅ?

For det første lurer jeg på utrykket 'friends with benefits'.. jeg tror vel det oftest brukes til venner som har sex i 'vennsapet' men kan det også brukes til vennskap som er nærere enn vanlige venner, der det er mye kos, kanskje overnattingsbesøk med spooning og allslags klenging, men uten sex?

Også jeg lurer på menn som er i sånne type forhold, om de kan holde ut i lengden uten at de til slutt etter en stund MÅ ha sex? finnes det menn som kun ønsker seg dette av er forhold, og klarer å holde seg på matta?

Jeg har tidvis hatt sånne forhold, men om det var ønskelig fra dems side at det skulle bli sånn (og ikke mer)er jeg usikker på :p dette har også vert i kortere perioder.

Så hva tenker dere gutter/menn?

Det er vår i luften og på tide å rette blikket opp og fram! Denne våren har jeg bestemt meg for å bli litt modigere når det gjelder fløring IRL. Jepp - har bestemt meg.. og er på vei!

Her om dagen handlet jeg på ICA, og en sjokolade som mannen før meg i køen hadde kjøpt, havnet blant mine varer og ble slått inn på meg. Han sier fra om dette til hun i kassen.. Jeg smiler og sier: "Det går greit det, det betyr jo bare at du må be meg på kaffe!" Jeg syntes jeg var modig, for jeg pleier aldri å tenke på å si sånt, og enda mindre våge det.. Han smilte pent tilbake, jeg tror han likte kommentaren... Men hun i kassen slår sjokoladen ufølsomt ut på meg og han venter til jeg er ferdig med å få betale sjokoladen sin. Jeg pakker varene saakte, men så går vi hver vår vei da... Vi tør jo aldri ta den helt ut! Neste gang skal jeg spørre om han er singel i tillegg. :-)

Andre som har vært modige i det siste eller som har planer om å bli det?

... Ny her (på sukker), eller har vel vært her i 3-4 dager. Min første tanke var 'hopp i det'. Og bare ta initiativ. Men responsen her er utrolig fraværende. chat-chattet litt med et par stykker, men det har vært med mennesker som jeg allerede kjenner etc etc. .

Jeg har fått både profil tittere, og folk som viser interesse. Men prøver jeg å snakke med de, løper de å gjemmer seg (virker slik ihvertfall).

Så det jeg egentlig lurer litt på er:

1. Gjør jeg det feil?
2. Er det slik det er her, eller har det blitt sånn?
3. Am i wasting my time?`

=)

Så en tråd om useriøs chit-chat, og at det var kjedelig. Hvor går grensa fra å "hilse med et Hei e.l" til det faktisk er chit chat?

Må bli INCEPTION......
Ingen over, mange under......

Har sendt mange meldinger nå, og om jeg får svar, så er det stort sett at 1) Man bor for langt unna, 2) man tror ikke det er helt match, selv om det kan være på 90-95, 3) Man skriver med noen andre og synes det er urett å blande inn flere... unnskyldningene er mange... Har datet noen, men da er det etter hvert meg som trekker meg, oftest fordi det er noe med utseendet som ikke tiltaler meg... Hva pokker er det som skjer.....? Er det noe alvorlig galt med meg....? Jeg veit jeg ser bra ut, og det er mange som er interessert i meg i mitt nærområde, men jeg VIL finne ei bra dame her... Sikkert teit dete her, men noen har vel erfaring som ligner....?