Sukkerforum

Spørsmålet er ment for damer å besvare,men alle andre er også velkommen.

Pleier dere damer her inne på sukker å ta det første steget med å kontakte en mann? Eller venter dere på å bli kontaktet?

Hei,
Til alle jenter og gutter!

Hva foretrekker dere når dere har skrevet en melding til vedkommende dere finner interessant og denne personen ikke er interessert i å videreføre kontakten; At personen ikke svarer eller man blir sendt et høflig avslag?

Jeg svarer samtlige som skriver til meg, men ofte er svaret et høflig avslag om jeg ikke syns de er interessang eller utseendemessig min type og da har jeg opplevd flere ganger at personen skal diskutere rundt det, komme med frekke svar tilbake, forhåndsdømmende osv. Dette gjelder spesielt jenter som ser over gjennomsnitt bra ut og som jeg tenker meg ikke svarer på alle meldingene de får av gutter?

PS: Såklart det er mye mer enn utseendet som teller, men for meg er det et must at jeg syns jenta er attraktiv før jeg vil innlede noe mer.

Bruk gjerne pseudonym men svar da ærlig, er du snill.
Fortell også hvor mange nick bruker du på Sukker. Jeg mener ikke her inne på forum men på Sukker i det hele tatt.
Jeg ser nemlig at folk skifter, lager nye profiler, pynter på...

Jeg er forvirret, rett og slett..

Jeg har inntrykk etter å ha lest inne på forum at det som irriterer mest menn er at damer ikke svarer... correct me if I'm wrong?

Naiv som jeg er har jeg da vært "flink jente" og svart alle som har sendt meg melding, enten med et "takk, men nei takk", eller sendt et par intetsigende meldinger frem og tilbake med de som har sendt meg sånne, men hvor jeg har tenkt at jeg skal gi fyren en sjanse, det kan jo hende kommunikasjonsegenskapene tar seg opp.. (evig optimist der altså ;-) )

Og så får jeg kjeft av en mann fordi vi har skrevet bittelitt og sporadisk i en knapp uke, og hvor jeg nå kjente at dette absolutt ikke var noe, men det kan jo av og til ta litt tid før man faktisk innser det.. kan det ikke?

Så jeg sender en hyggelig melding hvor jeg sier at jeg synes kanskje det er greit at vi avslutter praten da jeg har innset at han ikke er "min type".

Resultatet er at jeg får kjeft fordi jeg har svart i det hele tatt i første omgang, jeg forklarer da hvorfor jeg har svart (1. han virket litt søt og interessant med én gang og 2. jeg er da høflig).

Responsen er da som følger: Ja, det er fint å være høflig, men hva med å respektere andres tid?

Hjelpes, hva skal en stakkars forvirret dame ta seg til?

Og møttes 7 mnd siden... Holdt på "profilen" for å gi den bort. Men nå gidder jeg ikke å få oppdateringer lengre, så da ryker den lille avgiften.. For jeg traff endelig noen som kunne spe på livet mitt med manndom, humor, flott smil, og mye mye mer.

Jeg elsker denne mannen, og deilig er det å bli elsket tilbake.. Jeg hadde innfunnet meg at jeg kunne nyte livets hverdager i singelhet, men lot døren være på gløtt.. foff, så var han der... Og skremte liv i meg... ;) ..

Må hele tiden minne meg på at livet mitt kretser ikke rundt å ha en mann, men at Denne flotte kjekke mannen skal så lenge han og jeg vil, nyte livet vårt sammen.

Lykke til alle som søker, leter, gløtter, nekter, gamer, drømmer,analyserer, bedømmer, flørter, leker og elsker. Må dere få ro i sjela m el uten bonus. Husk vi er jo bare dyr vi og, selv om vi er high tech..

Det er mye "okk og å" her om dagen, så her er dagens 'gladis'.

Jeg flyttet fra Bergen til Østlandet forrige uke, var på fest med gamle (og noen nye) kjente i helgen. Feiret bursdagen til nevøene mine som jeg tidligere har sett en gang eller to i året. Begynte i ny jobb igår, hadde en super dag med masse fremgang allerede idag.Tror jeg kommer til å stortrives. Humøret øker, stemningen stiger, smilet består.

Er det ikke rart hvor lite som skal til?

Dere må da vel være glad for noe også? Ikke bare buhu på interwebzen :)

Det går koster for mye unødvendig tid og energi.

Etterhvert som man ser nok profiler så er det noe rart som oppstår og det er spriket i ønsket alder på partner
Kvinner vil ha mye yngre menn som oftest og de på 50 år søker fra 30-40 osv og de på 60 likedan men vi kan ikke finne noen seriøse menn som søker etter såpass voksne damer om de da ikke lider av noe. At det dreier seg om 3-5 år går nok, men 20 år eldre?! Da er du enten syk,dum eller gamla er stinn av penger
Allerede nå hører jeg det feminine hylekoret i bakgrunnen som selv skriker opp når en mann har kjæreste som er yngre og forplantningen går som normalt
Noen som har meninger om dette?

Tråden er ikke grønn men den er seriøs, altså...

Jeg : *En gammel kjerring som håper på en kjekk Mann i passende alder*

:)

I tråd etter tråd her klages det over mannfolk som sender sexmeldinger, som "bare er ute etter mus", som lyver på alderen for å dra ungjenter osv...

Nå vil jeg tro og håpe at det er som i så mange andre sammenhenger... De mest høyrøstede er veldig få, men fordi de gjør så mye ut av seg så er det de som legges merke til og huskes, og det er jo synd for de mange mannfolkene som opptrer høvisk og fint og ikke er så opptatt av å komme raskest mulig til sengs...
(Her gjør jeg selvsagt unntak for Lowry... ;-) )

Så, den ene etter den andre kvinnen her gir uttrykk for stigende kynisme og tretthet i møte med dette uvesenet, og det går ut over mannfolk som tar kontakt ellers fordi kvinnenes antakelse etterhvert er at alle mannfolkene er playere til det motsatte er bevist...

Så, på vegne av alle høviske mannfolk her unnskylder jeg at det finnes neandertalere iblant oss som kun handler på egne vegne og ikke på vegne av mannfolk generelt.

Så, undertegnede ser ingen grunn til å stresse for å få dere jenter oppi senga mi raskest mulig... Det privilegiet får dere for pokker gjøre dere fortjent til først! ;-)

En endret livs situasjon og anbefaling fra velmenede venner gjorde at jeg tok det skritt å bli medlem her.
Uten bilde og med en litt bevisst ikke så flatterende profil fordi jeg tviler om jeg er klar for eller om det er plass for en ny mann i mitt liv etter at jeg ble enke, følger jeg med på dette diskusjons forumet. Dette for å få en innblikk i nettdating.
Og jeg lurer - er det i det hele tatt noe som har positive opplevelser? Kan dere i såfall skrive litt om det?
Kanskje ha 2 forum - ett for de som er seriøse og ett for de som stadig kommer med de barnsligste tilbakemeldinger.

Med jevne mellomrom ser jeg innlegg her der påstanden om at grunnen til at det er vanskelig å finne noen her, er "Sukkersyken", beskrevet som den stadige jakten på et "bedre" alternativ.

Jeg tror dette er en sjelden lidelse. Jeg tror mange er her av samme grunn som meg, det har vist seg vanskelig å finne "den rette" irl. Men merk: det har ikke nødvendigvis vært vanskelig å finne "noen". Sannsynligvis har man flere forhold med "noen" bak seg, og har ikke lyst til å gjøre de samme feilene igjen. Kanskje har man hatt familie som nå er oppløst, mange vanskelige valg, og tunge stunder etter brudd. Man begynner å få en viss anelse om hva man trenger, hva man ser etter, og hva man ikke ser etter. Det handler ikke om å finne en "perfekt" partner, det handler mer om å finne en partner som utfyller en på den rette måten, med alle sine gode og mindre gode sider.

Antageligvis kommer det mye an på erfaring og/eller alder hvordan man ser på dette. Hvordan man ser for seg drømmekjæresten, er som oftest ganske annerledes som 18 enn som 38. Også andre ting vil variere med erfaring og menneskekunnskap, for eksempel om man føler for å gi alle en sjanse, eller er litt rask til å avvise muligheten for et forhold. Hvor mye tid man har lyst til å legge ned i brev til personer man ikke er interessert i et forhold med, varierer med hvor mye tid man har til rådighet og hvordan man vil prioritere i denne tiden.

Hvis denne sukkersyken finnes, tror jeg det kan sammenlignes med jaget etter materielle ting. Man tror lykken følger med tingen, oppdager at den ikke gjør det, og jager videre etter neste ting. Og dette kan bare brytes ved å innse at muligheten for lykke ligger inni en selv og ikke utenfor. Men om dette kan overføres til Sukkersyken, må det bli ved å kjenne seg selv og vite hva man søker. Problemet blir vel at det også da vil være en del dating som ikke fører fram. Men det tror jeg vi bare skal være glad for, tross alt. Ingen kan være tjent med å kaste seg ut i et forhold med den første "noen" man treffer.

Hmm, så nettopp noe litt space. Gå inn på en profil med både album og leilighet.
Trykk så på album før du trykker på leilighet. Er det en eller annen freaky sublim mld/bilde som kommer i svart/hvitt på det tiendedelet som går mellom du trykker på album og leilighet? Eller er det bare jeg som er helt ute på syre kanskje..

...gjør meg glad. Tross alt vonde de kommer borti. De gir håp. Kjærligheten har håpet i seg.
Enkelte sover på gata nå i kulda i Oslo, men de må ikke... Frelsesarmeen har sted for dem.
Og varm drikke og annet.

Dry flat

Siste svar ma. 21 jan. 2013 23:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Agaton

Stretch into shape when wet and dry flat.....gjeldere det bare gensere?

..var det fyrverkeri å høre. Heelt riktig klokkeslett, men feil dato spør du meg :-)

Lurer på hva dere skriver i første mld..?
Har motatt noen mld å er ikke videre imponert over kreativiteten.
Er dette vanlig eller?

Hafjell til helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym FjellReven

Skal på hyttetur på Hafjell til helgen. Torsdag - Søndag... Kanskje noen andre herfra også skal i den rettninga omtrent samtidig? - Det hadde vært gøy! Hyttetur og hyttekos! Afteski og morro. Gleder meg som bare det. Sees vi?

:D

Siste svar ma. 21 jan. 2013 18:26 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym :)

Etter et par ukers chatting, og et par timer på telefonen, var jeg på date idag med en utrolig hyggelig sukkerklump!

Snakk om kjemi og stjerneskudd! Har aldri opplevd å sitte og prate så bra med noen jeg ikke har møtt før. Var som jeg hadde kjent han i evigheter! Tror aldri jeg har hatt så mye og lang blikkontakt i hele mitt liv med noen, og ikke føltes det hverken kleint eller rart. Bare helt naturlig. Da vi skulle gå hvert til vårt, fikk jeg klem etter klem, og vi sa vel "hadet" sikkert 5 ganger før vi skiltes. Hadde jammen ikke mye lyst til å dra...

Håper vi ses igjen!

Noen som gidder, tror ikke det!

Jeg har ingen interesse av å date menn som kunne vært faren min (eller som jeg kunne vært moren til, jeg er 41), men så kom jeg altså borti en som løy på alderen. Han skrev at han var 49 men så var han jo nærmere 60! Vet ikke om han trodde jeg aldri skulle oppdage det eller hva. Datet ham en gang og da fikk jeg jo fullt navn, googlet ham for å finne ut mer om ham og da kom dette aldersjukset frem.
Jeg har mitt aldersspenn jeg forholder meg til, og så lyver noen seg på meg! Slike burde det vært en advarsel mot. Det er jo utrolig dårlig start å begynne med en slik løgn...eller synes man det er greit dette her?

Siste to ukene har jeg fått 5 brev fra tilsynelatende oppegående smarte menn.
Jeg har likt både profil og det de har skrevet til meg, så jeg har svart.
Så svarer jeg, så svarer de, .........så blir det stille.

Kan noen svare meg?
Er det

1. De har begynt å skrive med en annen som virker mer attraktiv, og dropper derfor meg?
2. De er ikke som meg, og synes det er greit med 3 dagers pause fra brevskriving?
3.Jeg har skrevet noe de ikke har likt?
4. Jeg viser gjensidig interesse, og derfor blir interessen mindre (jaktinstinktet blir borte)?

Hvorfor ikke skrive med flere samtidig, og også møte flere? Sjansen for at det klaffer er jo ikke så stor, og da må det vel være greit å møte flere. Eller hvorfor ikke bare være ærlig og si: Du nå har jeg funnet en annen å skrive med som jeg liker bedre?
Er litt uhøflig å bare bli borte uten forklaring synes jeg.
Noen som har innspill?

Synes det er flott at det kommer opp "svarer sjeldent" tekst over profilbilde på de som svarer sjeldent! :)
Noen andre som synes det er kjekt?

Kom hjem nå.
Har tatt en Mojito / hjemmelaget en, hvis dere lurer, med ekte lime og selvdyrket mynte og med dobbelt rom, altså!!!/.
Skrelte poteter og bestemte meg å lage potetkaker av dem gitt. Nå står jeg her og river potetene og tenker på denne saftpressen jeg har her hjemme. Er det ikke bedre å bruke den istedet å stå og rive? Men nei, jeg skal fortsette å rive. Befriende det, nesten som å kna brød-deigen, bare enda sunnere.

Jeg er meg selv, 100% altså og jeg tenker aldri å gi meg. "Cellulliter"skal ikke stoppe meg, det kan dere være sikre! Og jeg har dem bare på underarmer. Noen sier det er ikke mulig. Tro ikke på dem! Jeg kan vise dere at det er mulig, jeg kan ta noe bilder og legge dem i albumet mitt så dere kan se at jeg snakker sant...

Har fått tre eller kanskje fire brev, noen av dem er førstemeldinger men jeg svarer alle. Tenker forresten å melde meg til denne "jeg svarer alle, uansett" liste, jeg... Hva synes dere. forresten? Er det lurt?

Hva synes dere om profilen min. Hvorfor får jeg bare 4-5 meldinger om dagen og nesten alle som meldinger til meg er enten gifte eller ugifte.

Jeg vil ha en overvektig, skilt mann, så fyr løs dere som tør...

Hilsen lille z

Glefs!

Siste svar ma. 21 jan. 2013 00:09 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym knurr

Voff voff voff vov vov ooo voff voff... voffor er det ingen som byr på vaff vaff vaff vaff vaff vaffelkake og kaffe??

...skulle tro de måtte velge mellom pes pes pes pes pes pes pest eller kolera her inne. . jeg grr grrr grrrrrr grrr gremmes!

Heisann, eg er ny her :)

Lurte litt på kossen detta her fungerer i praksis. Har gjort litt ting på min egen måte til nå og lurte rett og slett på hva mitt neste steg burde være.

Stega te nå:

1. Har lagt meg ein profil,som eg har spikka og pynta på. Og så har eg tatt den testen med 70 spørsmål, og svart ærlig.
2. har lagt meg ett søk som søke rpå alle aktuelle jenter.
3. har gått gjennom ALLE profilene som har matchscore helt ned til 87 (VELDIG mange profiler), og lest alle og gitt ut gule hjerter til alle som kan være interresante. De som eg er usikker på har jeg merket med "på vent".
4. De profilene som har fått meg til å le høyt har eg sendt melding/kompliment til i tillegg.

har fått 14 besøk på profilen min, ingen hjerter, men noen meldinger tilbake(type useriøse samtaler, egentligt bare litt tull fram og tebars). (har egentligt bare hatt konto i 3-4 dager dog)

ka er det nesta eg bør gjøra, ser kje heilt at de meldingene kommer til å ende noen bra plass, virker veldig dødt akkurat nå.

Lyst og bli kjent ?:) ta kontakt

Skal man le eller gråte når man er nede i å betale 8 kr. for medlemskapet på sukker?
I tillegg får man spørsmål i e-posten om fornyelse av medlemskap: " Går det bra med deg på sukker?"
Er vel egentlig litt usikker på om det går bra, siden jeg fortsatt har profil og er nede i 8 kr. måneden.
Men konkluderer med å ta det hele med et smil, og tenker muligens det er på tide å prøve noe annet :)

Når det lages tråder på forumet om nettdating og opplevelser knyttet til dette, er det sjelden de gode opplevelsene det lages tråd om. Det klages over damer som driver med ekstremsport, det klages over menn som bare vil knulle OSV.
Det jeg vil frem til er at det klages på ting som egentlig ikke er noe tema. Det finnes mange eskempler men jeg skal holde meg til disse.

Desuten klages det rundt tema sende/motta brev,

Nå synes jeg det er på tide med en tråd om det samme men med positivt utgangspunkt.
Fordi det er nemlig mange damer som driver med ekstremsport, og fordi flertallet menn faktisk ikke bare er ute etter sex.
Og når det gjelder brev så er det mange som skriver bra og som svarer.
Jeg har selv mottat flere brev som kun er ment som kompliment til noe ved meg selv. Har fått brev fra noen damer som selv uten interesse for tilbudet jeg har gitt dem, vil gi kompliment for godt skrevet brev eller noe annet. Har også fått noen brev uten at jeg har sendt, bare fordi avsender vil skryte av noe hun finner positivt.
Nå er jeg mann og mottar derfor bare brev fra damer, men jeg er sikker på at dere damer også har fått tilsvarende brev.

For å oppsumere så vil jeg bare si at all denne negative fokusen er ufortjent, damer og menn er bedre enn sitt rykte!

Trenger rett og slett en elskerinne. Noen som vil ? Har gitt opp å finne et bra kjæresteemne. Tror ikke jeg er klar for et fast forhold.

Hvis man har datet en stund, men blir enige om at det ikke vil være mulig med et seriøst forhold, og at man er fri til å treffe hvem man vil, drar så på en date med en annen hvor det ender med sex, men finner til slutt tilbake til den første og vil fortsette å prøve... Bør man fortelle om det, eller er det best å la være?

(Når jeg tenker meg om, er kanskje det dummeste her å fortsette et forhold som man egentlig hadde bestemt seg for å avslutte, men ok, det er komplisert...)

Sorry men henne har jeg aldri klart.. Og jeg bruker ikke på å dømme noen..men henne takler jeg ikke..
Godt man ikke er ment til å like alle..
Så nå bytter jeg kanal på tv..eller bare slår av...

Jeg gidder ikke å svare på brev der det står du er deilig osv. Har fått en del sånne henvendelser. Så gutta boys, skjerpings. Skal vi drikke champagne og spise jordbær skren en annen. På profilsen stod det at han søkte etter en som var våt , var det nydusjet han mente???

Jeg skal redusere inntak av kjøtt, både av helsemessige og miljømessige årsaker.

Hvilke forsett har dere?

Har ikke vært innom på en mnd....og kommer til å deaktivere meg igjen altså..., men vil beholde medlemskapet mitt litt til...
Må jo følge med litt på forumet og se hva som skjer i sukkerverden også..:)

Så er det noe spennende nytt?

Mange jenter drikker seg dritings og går runt med låra omtrent oppi mannfolk.Nakne nesten også! Fulle er de og vifter med pupene! Gdder ikke ha sånne jenter. Skal være sexy men for MEG!

Under beskrivelsen av drømmedama tror jeg det står i mist annenhver herreprofil noe om at Det er kjemien som avgjør og at det er vanskelig å beskrive drømmedama, men at han vet det når han treffer henne.

Så mange som er så er så romantiske her? Så naive? Ja, jeg kaller det naivt, fordi jeg kan, hvis jeg vil, SKAPE den kjemien i de fleste tilfeller om jeg går inn for det. Jeg mener ikke si at jeg kan kapre hvem jeg vil...men jeg kan nok trylle fram kjemi hos de fleste om jeg virkelig vil. Hvordan? Ved å te meg slik menn elsker at en kvinne skal te seg (og lese mannen og se hva han vil ha og trenger). Men det er bare det at jeg ikke gjør det om jeg ikke samtidig føler at vi kan passe sammen. Da føler jeg meg falsk. Så jeg avventer gjerne litt med å sette blikket i ham og gi ham mitt varmeste smil.

Det jeg prøver å si er at det finnes kvinner som ikke skrur på alt av sjarm før man er blitt litt bedre kjent. Og at det kanskje er dumt å tro at kjemien må slå gnistrer etter 5 minutter for at det skal være noe der.... Bare en tanke!

I to sjeldne tilfeller har jeg opplevd jenter med luremus syndrom . Det menes med at jenta er kjempe hyggelig helt til hun får facebooken din deretter går hun helt MIA (missing in action)

Lurer bare på om enkelte har så dårlig selvtillit at de må søke validering på denne måten eller om annet ligger bak. Hva tror dere? Noen som har opplevd lignende?

Hva synes dere med å date flere samtidig via sukker.
Da tenker jeg et par dater og ikke noe seriøst eller noe sånt.

Hvor går grensen? Er det en gylden "regel" på noe sånt?

Jeg sitter med papirer fra "senter for bygdekultur" og ser at jeg har meldt meg på kurs i blant annet "rævskorolaft".

Er rævskorolaft noe en Handyman bør kunne? Eller holder det å beherske rævkrok i tillegg til å inneha armkrok??

Æ sier bare 1 ord:

Smuuud!!

Ellers goood helg til alle dere sliterne som sitter å sturer på forum en fredagskveld ;) (Mæ selv inkludert)

Noen som skal ut på livet denne kvelden i Bergen by?

Det å ha ølmage og se på fotball helgen lang er naturen sin måte å si: Du er en maskulin mann som er flink på å drikke øl.

Dessuten viser faktisk alle undersøkelser at ølmage topper ønskelisten til damer når de ser etter drømmemannen.

UT I KVELD ??

Siste svar lø. 19 jan. 2013 15:22 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Direktøren

Noen likesinnede som har planer om å gå ut på et eller flere utesteder ikveld kanskje ?
Og hvor er det lett å komme i snakk med og bli kjent med likesinnede på +-35 i Oslo ?

Blå ?- Bjørungs ? Noen med gode erfaringer og evt skal ut som er på søken som meg ??

Karvinen

Siste svar lø. 19 jan. 2013 14:05 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Hey min franske venn. Kan jeg spørre deg om litt hjelp? Jeg trenger litt oversettelsehjelp. Kan du gå inn på denne siden og fortelle meg hva som er forskjellen på disse tre billettkategoriene?

http://livenationfh.trium.fr/index.php/12/manifestation/5 383?tkn=7150000756500005

På forhånd takk og skal prøve å få spandert en øl på deg ved en anledning :-)

http://youtu.be/V71QTyNSFfg

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym -

God lørdag ;)

Nå har jeg i et par uker bladd opp og ned i tusen(?)vis av profiler, og funnet noen som er ok, men nå er det stopp... At det er mulig! Flere som har det slik?

SOS!

Siste svar lø. 19 jan. 2013 08:34 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym lusa

The One, husker du (eller noen andre) at jeg postet en lenke til noen slags "samlede Bergenspatriotistiske låter" i en tråd for en tid siden? Kan jeg få frisket opp minnet litt, jeg kunne tenkt meg å vite hva tråden het..

"Nysgjerrig" er vel et av de mest brukte ordene her på Sukker. Ikke er jeg korrekturleser av yrke, men har lært meg å skrive ordet "nysgjerrig". Men du verden så mange skrivemåter det finnes på det ordet... – snakk om å være sær, når jeg legger merke til sånne ting?? Eller er det andre som reagerer på skriveleifer i profiler?

petimeter - big time