Sukkerforum

Er tilbake på sukker etter et ganske tåpelig brudd som etterlot meg ganske frustrert og litt klokere.

Jeg vet ikke om jeg er mer moden enn andre menn på min alder (28), men de kvinnene jeg har møtt har som regel vist seg å være umodne jentunger uten noen som helst kontroll på egne følelser eller mot til å prøve noe, stiller man noe som helst krav til dem trekker de seg unna. Man skulle tro at etter å ha kjent noen i seks måneder, hvor de to siste hadde et litt mer seriøst preg at hun var klar for noe mer? Etter mange år som student og singel med alt det innebærer ser jeg etter noe mer voksent og seriøst, mens de fleste andre i tyveårene ser ut til å være mer opptatt av å prøve litt av hvert, holde det platonisk og leve livet. Jeg liker å ha det gøy, misforstå meg rett, men er det helt uaktuelt i dagens samfunn å ville ha noe mer?

Nå har jeg faktisk prøvd å få kontakt med litt eldre jenter (fra min alder og noen år over meg) i håp om at det ville gi meg det jeg ser etter, men de ser som regel etter noen som er eldre enn seg igjen. Og det har jeg selvfølgelig full forståelse for.

Hva gjør jeg da?

God kveld.

Jeg meldte meg inn her for tre- fire uker sia og etter å ha sendt meldinger til noen jenter her har jeg ennå til gode å få noen svar. Jeg ser også at jeg av én er blitt blokkert. Litt merkelig, med tanke på at det var den mest interessante.
Har sett gjennom en del poster og skjønner det sånn at det er ganske vanlig. Så sånn er jo det.

Så da må jeg fokusere på det jeg kanskje får gjort noe med; profilen og meldingene jeg sender.
Skriver typisk: "Hei. Du virker som en hyggelig person." "Det" og "det" er interessant. Kan du fortelle mer om det?", osv, noe jeg skulle tro var greit som melding nummer 1, men uten hell.
Er også sånn "ok" fornøyd med profilen.
Allikevel lurer jeg på om jeg gjør noe feil. Føler jeg trenger litt starthjelp.

Noen som tror de kunne hjulpet meg litt? Forslag til første melding eller tilpasning i profil?
Hadde satt stor pris på det.:)

Hilsen meg :)

Jeg har ikke hatt noe problem med å treffe jenter. Men å få den gode magefølelsen er vanskelig.

Når jeg dater så ender det oftest med at ingen av oss vil prøve noe mer. Har truffet noen vakre søte jenter, men av en eller annen grunn funker det ikke. Får ikke noe god følelse. Og når jeg får en god følelse, har ikke damen det (eller omvent).

Er dette en greie når man nettdater?
Positivt da at det er lett å treffe jenter, men kan vere slitsomt når det ikke blir noe av.
Hva anbefaler dere?

Hei folkens! Hvor er dere?

@HerrFekt, hva driver du med nå for tiden?

@grimstad, hvordan har du det?

@iKommode1, hvor er dine rørende innlegg?

@@@ dere andre som har gått i dvale, hva driver dere nå for tiden?

@Z og @lusa trenger ikke å svare, vi vet alt om dere og deres følelseslivet.

Hilsen

Meg

Håper jeg snart får en kjæreste! Er lei mei og ensom. Ønsker meg en snill jente som vil ha en snill mann uten noen andre baktanker en å være god mot, ha et godt liv samen med og som er snill tilbake...

Chatter med noen damer her inne og føler de tar seg veldig god tid til og svare på mine meldinger!!
Greier ikke helt og tolke om det de gjør seg kostbare eller bare jatter med!?

Trodde det og svare noenlunde raskt på meldingene viste at en var interessert, men det ser ikke ut som jeg tenker riktig der !? jeg prøver og få logget meg inn en gang om dagen for og svare på noen meldinger. men det kan ta alt fa en til tre dager før damene svarer :O

(Nå har jo jeg forståelse for at folk lever ett liv uten for sukker og ikke har muligheten for og svare vær dag)

Hva tror dere om dette?

Hei!

Jeg trenger kjæreste! Noen tips?

Aldri mer!
I løpet av ett langt liv er det ikke mulig å komme unna skuffelser og overraskelser.
Du finner noe som er trygt, solid og...mykt.
Det koster litt mer, men det er verdt det. Så hvorfor velger man likevel å endre på denne daglige "rutinen"? Det faste. Det trygge.
Man løper gjennom livet. Løper gjennom butikker, uten å stoppe. Rasker med seg det man ser på veien.
Da ender man opp med å ta feil valg.

Jeg skal ALDRI kjøpe billig dopapir igjen!

I lærerrollen er det få ting som kan måle seg opp mot følelsen man har når elevene sitter oppslukt i faget. Småprater og diskuterer. Kanskje ikke rart med et tema som "Sex og politikk".

Når jeg gikk på ungdomsskolen tok læreren med seg en koffert med en innpakket kondom, pessar, p-pute og spiral. Hun tok dem opp og viste dem fra kateteret og forklarte kort om de ulikes funksjoner. Ingenting om følelser, press, skam osv

Hvordan var deres seksualundervisning?

Hvordan fungerer denne chatten? er det med webcamera eller fungerer den bare som en vanlig chat?

Synes jeg har litt uflaks med de to siste datene jeg har vært på. Det slår meg hvor mye folk kan snakke om seg selv, og når de gjør det er det mye klaging. Den første klaget over vondtene sine, den andre klaget over jobben sin og sladring på bygda. Mitt forsøk på å endre tema var vanskelig.
Å følge opp med spørsmål og være nysgjerrig viser seg å være vanskelig for slike folk.
Her er et råd jeg fant om nettdating: Prøv å ikke bare prate om deg selv. Still spørsmål, inviter til samtale, og vis interesse for daten din.

Skal det være så vanskelig, hva er det med disse misfornøyde mennene? Forstår de ikke at det er skikkelig turn-of å snakke så mye om seg selv, og avbryte og ikke vise interesse for daten? Saken er vel at de ikke ser det selv...?

Jeg blir ofte beskyldt for å mangle empati, men lar ikke slike beskyldninger gå inn på meg.

Hei
Lurer på om det er mange på sukker som kjem frå gard?

Nå har jeg nok en gang laget noe tjukt, drepende oljesøl på den nærmeste trakteren på jobb. Kan ikke skjønne hvordan det skal være mulig å lage noe drikkende på noe sånt.. Vurderer å maile support og høre om de kan sende en mann med en presskanne. Vel anvendte ressurser, tenker jeg!

Håper for all del at ingen så at det var jeg som laget den - da kan jeg skylde på karen på nabokontoret. Bedre at skulende blikk addresseres dit enn hit. Mihi.

"Min kona er syk. Sie gikk ned i vekten og hadde dårlig humor, hun gråt og sluttet å ta vare på seg selv. Jeg trodde vi skille oss snart….men da bestemte jeg meg å handle…Jeg ga henne blomster, gaver, komplimenter, jeg levde for henne, alt dreide seg kun om henne. Man ville neppe tro det, men hun blomstret opp og ble mer forelsket i meg enn noensinne før.
Og jeg har skjønt noe : En kvinne er et speilbilde av ektemannens handlinger!" (Brad Pitt)

Trist lesning. Sikkert en kvinne med lav selvfølelse det dreier seg om her.

Eller hva synes du?

Oslo

Siste svar on. 6 feb. 2013 23:13 (110 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Siden jeg ikke vet hva som skjer i ukedagene i Oslo, så spør jeg dere oslofolk.
Jeg skal være i Oslo fra mandag til torsdag, er det noe artig som skjer de kveldene? Det bør være en plass som er nokså lett å finne frem til, ellers må jeg ha med meg en satans lang tråd, slik at jeg kan finne veien tilbake til hotellet.

Nå har jeg vært her inne på Sukker i neste en måned, og jeg må si at stedet er litt nifst. Jeg har forsøkt å komme i dialog med menn som jeg finner interesante. Sist jeg var her inne så opplevde jeg mye bra og fikk mange trivelige henvendelser. Det var et trivelig sted å lete etter en kjæreste.......

Denne gangen så opplever jeg at stedet er kaldt. Mennene er uhøflige og direkte frekke mot meg. Jeg bryr meg ikke så mye om det, gitt at jeg ikke skal finne mer enn en mann, men allikevel.

Det virker som dette er et sted for de perfekte, om du ikke har den rette ditten og den rette datten så er en ikke interesant som menneske.

Jeg kan ikke forklare forskjellen med klare ord, bare at dette stedet kjenner kaldt og nifst nå. En skulle jo tro at det var plass til "vanlige" damer også. Et innlegg nedefor om kvinners utseende er nærmest nifst å forholde seg til.

Jaja, jeg er bare en smilende trivlig dame med en kilo eller to ekstra på kroppen. Jeg trener ikke 100 timer i uken og jeg kan ikke alt. Jeg bare smile rog er glad jeg har et godt liv, og kunne tenke meg å dele det men en spesiell og trivelig kar, som ikke heller er perfekt, om dette ikke er bra nok, vel da er det ikke bra nok.

Med smilet om munnen så vandre jeg ut irl, og kanskje finner en flott fyr der......

She46

Jeg lurer på om jenter som nærmer seg 30 byrjar å bli stressa med å finne seg ein mann?

Eg synes dette er bra for jeg synes generelt sett at jentene inne her på sukker altfor travle og altfor laid-backe. Jeg forstår jentene som er slik og som er tyve år. De har jo all verdens av tid før alderen innhenter dei.

Men hva med jentene som er 27 år gamle? Hvorfor er de ikke mer desperate? Hvorfor er de ikke mer på?

Alle jenter ser ut til å være veldig klar over at deres markedsverdi reduseres kraftig når de har fylt 30.

Hva om?

Siste svar on. 6 feb. 2013 21:46 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym BOFF

Hvis Sukker kun hadde hatt 10-15 alternativer til partner..?
Hadde man vært like "kresen" da?

Jeg har ikke datet mange, men det slår meg at det er stor forskjell på å simpelthen møte et menneske i en eller annen setting - og møte noen fra nettet. For situasjonen er liksom "låst". Og det kan slå ut på mange måter. Enten trekker man seg ut tidligere enn man ellers ville fordi løpet er liksom satt (her skal det kjærlighet, ja!!) eller man går for tidlig inn i noe.

Har vært skikkelig uheldig med èn fyr som har stalket meg i snart et år og en annen som nærmest flyttet inn i leiligheten min etter bare noen ukers bekjentskap. Kanskje er jeg for snill? Dumsnill? Føler ihvertfall på at nettdating er som et brettspill på den måten at jeg føler meg tvunget til å holde meg på brettet. Kan liksom ikke være åpen, søkende, bli kjent, la tiden virke?

Mange her uttrykker skuffelse over manglende respons og den typen ting, men det er egentlig litt meningsløst? For veldig lenge inn i et forhold er den annen mer eller mindre en fantasi?

Jeg tror jeg er en positiv person, men er blitt skremt og er her kanskje bare fordi jeg har betalt for det? Kanskje andre "passive" har det på samme måten?

Fikk en melding fra en mann for en stund siden der han skriver at han takker ja til oppdraget om å komme på jentefesten, oppgir tlf nr og e-postadresse. Jeg svarer nå høflig at han nok har send mailen feil, da jeg ikke har bestilt noen mann til noen jentefest. Han svarer sååååå forferdet at ...oiii, den er sendt feil, jeg svarer , greit det, lykke til på festen. Tenkte ikke mer på det, før min venninne viser meg akkurat samme meldingen fra akkurat samme mannen.

Jeg antar domstolen nå har satt presedens for at promillekjøring ikke lenger skal straffes med fengsel, så lenge du ikke skader eller dreper noen:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10106950

Jeg er egentlig bare nysgjerrig på om noen her i det hele tatt ville sett min profil som interessant?

Andre som opplever at meldinger/svar ikke kommer før dagen etter, selv om de er sendt til meg feks akkurat NÅ?

For det første lurer jeg på utrykket 'friends with benefits'.. jeg tror vel det oftest brukes til venner som har sex i 'vennsapet' men kan det også brukes til vennskap som er nærere enn vanlige venner, der det er mye kos, kanskje overnattingsbesøk med spooning og allslags klenging, men uten sex?

Også jeg lurer på menn som er i sånne type forhold, om de kan holde ut i lengden uten at de til slutt etter en stund MÅ ha sex? finnes det menn som kun ønsker seg dette av er forhold, og klarer å holde seg på matta?

Jeg har tidvis hatt sånne forhold, men om det var ønskelig fra dems side at det skulle bli sånn (og ikke mer)er jeg usikker på :p dette har også vert i kortere perioder.

Så hva tenker dere gutter/menn?

Det er vår i luften og på tide å rette blikket opp og fram! Denne våren har jeg bestemt meg for å bli litt modigere når det gjelder fløring IRL. Jepp - har bestemt meg.. og er på vei!

Her om dagen handlet jeg på ICA, og en sjokolade som mannen før meg i køen hadde kjøpt, havnet blant mine varer og ble slått inn på meg. Han sier fra om dette til hun i kassen.. Jeg smiler og sier: "Det går greit det, det betyr jo bare at du må be meg på kaffe!" Jeg syntes jeg var modig, for jeg pleier aldri å tenke på å si sånt, og enda mindre våge det.. Han smilte pent tilbake, jeg tror han likte kommentaren... Men hun i kassen slår sjokoladen ufølsomt ut på meg og han venter til jeg er ferdig med å få betale sjokoladen sin. Jeg pakker varene saakte, men så går vi hver vår vei da... Vi tør jo aldri ta den helt ut! Neste gang skal jeg spørre om han er singel i tillegg. :-)

Andre som har vært modige i det siste eller som har planer om å bli det?

... Ny her (på sukker), eller har vel vært her i 3-4 dager. Min første tanke var 'hopp i det'. Og bare ta initiativ. Men responsen her er utrolig fraværende. chat-chattet litt med et par stykker, men det har vært med mennesker som jeg allerede kjenner etc etc. .

Jeg har fått både profil tittere, og folk som viser interesse. Men prøver jeg å snakke med de, løper de å gjemmer seg (virker slik ihvertfall).

Så det jeg egentlig lurer litt på er:

1. Gjør jeg det feil?
2. Er det slik det er her, eller har det blitt sånn?
3. Am i wasting my time?`

=)

Så en tråd om useriøs chit-chat, og at det var kjedelig. Hvor går grensa fra å "hilse med et Hei e.l" til det faktisk er chit chat?

Må bli INCEPTION......
Ingen over, mange under......

Har sendt mange meldinger nå, og om jeg får svar, så er det stort sett at 1) Man bor for langt unna, 2) man tror ikke det er helt match, selv om det kan være på 90-95, 3) Man skriver med noen andre og synes det er urett å blande inn flere... unnskyldningene er mange... Har datet noen, men da er det etter hvert meg som trekker meg, oftest fordi det er noe med utseendet som ikke tiltaler meg... Hva pokker er det som skjer.....? Er det noe alvorlig galt med meg....? Jeg veit jeg ser bra ut, og det er mange som er interessert i meg i mitt nærområde, men jeg VIL finne ei bra dame her... Sikkert teit dete her, men noen har vel erfaring som ligner....?

Jeg foretrekker menn mellom 1.73 og 1.80. Jeg er selv 1.63.

Har inntrykk av at menn fortviler over høyden sin her inne. Skjønner ikke dette. Må da være mange damer med samme preferenser som meg her inne?

Eg har vært på sukker bare noen dager.

Men merker alerede at eg ikje e så tålmodig med sånn "smal talk"
Eg irriterer meg over alle de som svare med enkle ord, eller korte settninger. Som ikje gidder å skrive om seg sjøl, eller by på seg sjøl her inne, nå som de har muligheten til å bli kjent med nye mennesker i en rolig setting.

Kanskje eg ikje skjønner greia med sukker, men for meg er det å bli kjent, en langsom prosess, der en gir av seg selv, å får tilbake en annen persons personlighet. Å her på sukker ligger alt til rette for å få servert mange hyggelige. Å så finner en ut i samtalen, om den personen er noe en er nysgjerrig på.

Men, det er jo nesten bare tullprat her inne.

Vær så snill å frels meg fra "Smal Talk"

Jeg legger merke til at det er svært få som er aktive her for tiden. Selv nye medlemmer, som er pålogget, i rett alder, på rett sted og med en relativ høy match, gidder ikke titte engang på meg. Kanskje dumt formulert, men jeg lurer da på om det faktisk er noen personer bak disse nye profilene? Smaken er som baken, og jeg faller nok utenfor til tider. Det er helt greit. Men jeg skulle tro at nye medlemmer i alle fall titter av ren nysgjerrighet..
Jeg lurer..

Hei til alle,

Sjekk ut linken til Venneklubben i Oslo for single mellom ca. 30 til 45 år. Uteliv, turer, quizkvelder, hyggelig samvær, etc.

http://www.facebook.com/groups/377371522339523/

Om 11 dager reiser jeg til Thailand , Vietnam og Kambodsja :) er det noen flere her som skal nedover!? Blir der fra 16 feb-14 mars :)

Jeg tror Jon blund har parkert tøflene. Han gjør iallefall en elendig jobb her hos meg ikveld..
gikk og la meg, men får ikke sove, og finnes ikke trøtt.
what to do? stå opp igjen og gi faen?

Så i en annen tråd her, hvor det ble litt snakk om det med gamle bilder, og datering av bildene etc.
Jeg må jo si meg enig i at det er vel litt greit å ha et mest mulig oppdatert profilbilde i det minste, men så kommer spørsmålet.
Hva er "akseptabelt" for hvor lenge siden bildet er tatt? Hvor nytt bør det være?

Jeg føler ikke jeg har forandra meg så himla mye siden mitt ble tatt, men kom til å tenke på at det bildet snart er 2 år gammelt, er det på tide å få et nyere bilde opp, eller er det ok?

Hei. Kjekk mann ønsker å treffe ei dame for å ha sex. Garanterer at den første som gir meg tilbakemelding, som jeg kan svare på (Dvs. kontakte) skal jeg komme og ha deilig elskov med. ir garanti for du kommer.....! Bare å slette meldinga etter at vi har fått kontakt.....! Da er det kun vi som ser meldinga :)

Jeg ser med undring at noen menn bruker bildet av seg selv fra ugdommen,det ene som barn faktisk.
Hva i alle dager er poenget med det.
Det er da ingen damer som faller for et tredve år gammelt bilde vel.undrere hva er tanken bak.rart.
Mitt profilbilde ,som var helt nytt ble avvist da de sa det var uklart,da undrer man hvorfor andre kommer med
barndomsbilder.

Anbefaler du den? Hvorfor?

Selv leste jeg Hundreåringen som hoppet ut av vinduet og forsvant.

Den er hysterisk morsom og den anbefales på det varmeste...

Hvorfor kommer det opp damer på over 40 år i side-banneren?
Er det noe feil en plass? Eller hva er sidebanneren egentlig for?

Har ikke noe imot damer over 40, men det er ikke det aldersspennet jeg søker etter i et forhold.
Jeg vil være ganske streng og strikt når jeg først leter etter den jeg vil åpne meg opp for og dele livet med.
Jeg har ikke mye erfaring i forhold heller, og er kanskje ikke ute etter å finne noen som har det heller.

ENDELIG

Siste svar ma. 4 feb. 2013 17:40 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym så skuffet

Endelig fant jeg en profil som jeg likte og ville skrive en første melding til. Hva var svaret? Jo, at han er fortsatt gift....men....

“Det er umulig!” sa Tvilen
“Det er risikabelt!” sa Frykten
“Det er dødfødt!” sa Fornuften
“Gjør det likevel!” hvisket Hjertet

Ett møte, en helsikens kjemi. Øyne som møtes, blikk som drukner i det blåe dypet av en annens sjel over bordet. Timer som flyr raskere enn sekundene, hjerter som banker, og mager fulle av sommerfugler og andre småkryp med vinger.
En seiersdans for seg selv i det en runder hjørnet og blir ute av syne, og kommer for seg selv.
Tanker som vandrer hen, drømmer som man trodde var døde for lenge siden, bobler med ett opp i overflaten igjen.
Man kjenner man lever, for første gang på åresvis. Det er dette en har venta på og nesten ikke turt håpe på.

Realiteten treffer en som et slag i magen. Skåret i gleden er der. Avstander er store, og med barn og hus er man låst på hver sin kant av landet. Sannsynligheten for at det vil fungere i lengden er liten. Fallhøyden er allerede etter første møtet større enn noen sinne.
Skal man gi opp mens man enda har de gode minnene med varme blikk og en følelse som overgår det meste. Ta det med seg og verne om det som en skatt i sitt hjerte, og håpe at man en gang vil oppleve det igjen?
Skal man våge å satse, i visshet om at sannsynligheten for at det vil gå er liten, men gevinsten er stor om en holder ut? Hvor lenge vil man klare det?

Skal man ta imot med åpne hender, tillate seg selv å falle, og føle igjen, uten å tenke konsekvenser og utfall?

Valget er der, skal man våge og satse, og heller angre på at en prøvde, enn å gå videre og lure på hva som kunne ha vært?

Hvem sa at kjærligheten skulle være enkel, og at Norge er et lite land?

Dårlig stil

Siste svar ma. 4 feb. 2013 12:24 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Rosalita

Når man har skrevet massevis av hyggelige meldinger og avtalt å møtes (ikke tid og sted ennå, men AT man skal møtes så snart man får det til mht. praktiske ting som jobb etc.), ja, da synes jeg faktisk det er ganske kjipt gjort å bare deaktivere seg / blokkere (vet ikke hva han har gjort, det spiller ikke så stor rolle heller) uten å si NOE. Jeg hadde tålt helt fint å høre at han har truffet noen andre, funnet ut at han ikke vil treffe noen akkurat nå, eller hva søren det var som var grunnen. Det var han som kontaktet meg i utgangspunktet, så at jeg plutselig er uinteressant er litt merkelig, men uansett synes jeg det er så utrolig dårlig å bare stikke av uten å si noe.

Jeg tåler fint ikke å få svar på førstemailer, men dette synes jeg var litt lavmål.

Er dette vanlig?

Når du har vasket og hatt på rent sengetøy.
Fått poden i seng og sitter og hygger med en kopp kaffe.
Brått hører en mistenkelig lyd fra soverommet.
Går inn og blir møtt av arveprinsens mageinnhold utover både seng og vegger........

DEN følelsen.... :(

Jeg satt og surfra gjennom kanalene her nå nettop, og på tvn sender de "unkarskvinnen".
Jeg har jo sett det før, og syns egentlig det er litt rart.
Er det ikke ganske utrolig at de kan sette 1 dame og 25(?) menn i et hus, og omtrent samtlige faller for og blir forelska i dama? Eller omvendt om det er 1 mann.
Er det settingen og alt det de får være med på som gjør at "følelser" blomstrer opp så lett? Og hvordan kan unkaren/kvinnen klare å ha et "forhold" til så mange samtidig? Leie og kysse på den ene en dag, og på en annen en annen dag.

Kunne du ha deltatt på noe sånt? Isåfall, som unkaren/kvinnen, eler som en av beilerne?

Just wondering

Bare ut av ren nysgjerrighet..
Hva er deres argument for å ikke bruke den folkeskikken dere sannsynligvis har fått inn med morsmelken?
Jeg ønsker å forstå hvorfor det er så mye uhøflighet her inne, hva som får noen til å totalt forandre personlighet?

Innspill og svar av begge kjønn ønskes:)

Hva er det?

Jeg er antakeligvis skrudd sammen litt rart, så dagen derpå går det som regel i grønne grønnsaker (asparges, spinat, broccoli..), ren fisk, rent kjøtt, stavmiksede supper av rene grønnsaker, vann eller farris blå - og frukt og mørk sjokolade som snacks.

Men i dag har jeg fått det for meg at jeg vil ha noe skikkelig e-stoffgreier (hoho), og tenker å raske meg ned på butikken nå straks. Nå skjer ikke dette så ofte, så jeg har ikke særlig god peiling eller oversikt, så da lurer jeg på: Hva er ditt favorittgodteri, generelt sett - og dagen derpå?

https://pbs.twimg.com/media/BCBhyqACIAIbPDD.jpg

Hva tenker forumfolket om det?

(som et apropos til et annet innlegg med lignende tittel) ;-)

Mye seriøst her i dag, så da tenkte jeg å få noe nye innspill på kule steder på nettet.

Min favoritt i det siste er reddit,com .. Genialt sted :)