Sukkerforum

Har nettopp kost meg med brødskiver som ble varmet opp med varmluft i ovnen. Omelett med sjarlottløk, salami i strimler og litt parmesan revet over på slutten. Kaffe og farris ved siden av gjorde dette til en finfin start på søndagen.

Legger dere noe mer i lunsjen enn vanlig på en søndag? Kanskje særlig om det er gjester i huset?

Er det andre enn meg som har lagt merke til profilen, gjetter på at den er sletta innen en halv time er gått......noen bedre?

Hvorfor?

Siste svar sø. 28 okt. 2012 10:20 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym bIFFEN

Kort innpå:
Hvorfor er det så få jenter som legger ut sånne "hoppe"-bilder i albumene sine her?

God kveld.

For å gjøre en lang historie kort...
Grei profil, flott bilde av en kjekk kar. Har ikke allverdens tid til dating, så jeg foreslår at han kan komme i galleriet hvor jeg jobber. Det tikker inn en mms, av en falleferdig kar som ser ti- femten år eldre ut. Ikke for å være slem, men ærlig talt, så er han ikke den Prince Charming`en jeg fikk se på profilen, så jeg melder tilbake at jeg plutselig hadde mistet interessen, og at det faktisk var lov å opdatere bildene sine.
Avvisningen fører til mas om bilde av meg, syv tapte anrop, og masse tyske gloser og stofer.
For det første: Hvorfor i alle dager bruker man i utgangspunket gamle bilder av deg selv? Starte det hele med en løgn?
For det andre, hva skal til for å overbevise den respektive motparten når man først har begynt å lyve? I hvertfall ikke mas og tyske gloser.

Alle vil vel ha den ene personen som dekker alle sine behov:) (Nå snakker jeg ikke materialistisk)
En bestevenn, elsker, samtalepartner...alt i en person...:)
Men hva når dette er forskjellige personer? Hvor lett er det da å finne den ene...? Den ene som ikke bare skal dekke mine behov,(og jeg hans) men som skal konkurrere med flere andre som har sitt "særemne" i mitt liv, om du vil...

Jeg har en super bestevenn, som jeg har det utrolig moro med, og gjør de tingene som mange kjærester ofte gjør... All underholdningen, spiser mat sammen, lager mat, kino, teater, går turer, ligger slengt på sofaen og ser en film (i hvert vårt hjørne)... Han dekker alle mine behov for "underholdning" på samme måte som en kjæreste ville gjort, men det er hverken nærhet eller romantisk kjærlighet (eller sex)

Jeg har en elsker, en som dekker mine behov for fysisk utfoldelse (;)) Vi matcher bra i senga og kjenner hverandre godt nok til å ha det bra på den måten... men her er det ingen romantikk, kjærlighet, og heller ikke noe av det min bestevenn dekker av behov.
Det er rett og slett en gjensidig utnyttelse for å dekke et behov vi alle har, uten å måtte dra med seg hva som helst hjem...

De dekker på hver sin måte store deler av mine behov, men ingen av de er den personen som blir en kjæreste...
Jeg ser jo at det vil bli vanskelig for en person å skulle konkurrere på flere arenaer, med noen som allerede er gode på disse arenaene... ikke bare må han vinne mitt hjerte, men han må "slå" de andre gutta på deres "hjemmebaner"...
Jeg er kanskje vanskelig, og det er nok grunnen til at jeg har vært singel lenge... men...Hva gjør man? Vil den personen som "kaprer mitt hjerte" automatisk slå disse andre ned i støvlene?

Når eksen som har hatt deg på blokk et helt år på facebook plutselig unblocker deg uten å ta kontakt med deg. Er ikke det litt creepy?

Jeg hadde sex på første date , vi drakk vin og hadde det veldig koselig. Jeg ble godt brisen siden jeg ikke drikker noe særelig.
Siden jeg ikke hadde fått meg noe på en god stund , ble det til at jeg tok for meg av godsakene. Han ble sjokket , men veldig fornøyd. Etter at jeg var fornøyd dro jeg hjem til meg selv, godt tilfredstilt. Han reiste på ferie var borte 1 mnd, ble sur fordi han ikke fikk tak i meg på chatten, fikk noen sure mld på mobilen fra han. Det endte med at jeg blokkerte han, da kom mld, hvorfor jeg blokkerte han osv. Ok, jeg er vel en egoist som datet og pløyde over han, for så å stikke av. Ja jeg var vel stygg, men det var artig og. Andre som har gjort det samme? Andre damer som har gjort det samme?

Jeg har hørt fra en venn at sommertiden er over i helgen og klokkene skal flyttes. Følte at jeg måtte begynne i god tid ...
Har allerede flyttet klokken fra soverommet til stuen og klokke fra stuen til badet.
Mest vanskelig var mikro klokke ... nå er mikron i soverommet og vanskelig å bruke. Gjorde alt rett! Jeg holdt på i en time.
Var det ikke en time det skulle flyttes ? Er helt utslitt ...
Dette føles så unødvendig, for hvert år er det det samme og hele vinteren må jeg vente med å flytte mikrobølgeovnen tilbake til kjøkkenet.
Nå var jeg litt bekymret når jeg leste i avisen at noen telefoner og datamaskiner er selvgående, lurer på hvor jeg kan finne dem på søndag morgen når jeg våkner ... :/
Hva med bilen da, den har jo selvfølgelig også klokke? Endrer posisjonene seg i løpet av natten, hvor kan jeg finne bilen på søndag?
Ønsker å dele dette med deg, så huske og begynne i god tid, og jeg håper virkelig at alt går bra for deg også ...

Er det noen som har planer om å begynne å trene på Fresh fitness som åpner 3.november i Kirkeveien?

Kleskode

Siste svar sø. 28 okt. 2012 00:17 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Klementin

Hvorfor kommer dere menn ofte på date utkledd som en dass?

Så treig som jeg er har jeg i dag fått greie på at de holder konsert på Rockefeller om noen dager. Frister å dra. Noen andre som tenker seg dit?

Hallo! Skal vi ha en Halloweenfest?
Dere som er hjemme og sitter på forumet....

Ditt innlegg med skjult ID med pseudonym Metz67 - on. 24 okt. 08:21 Slett
*gjesp*
(Skjult ID med pseudonym Mia) - on. 24 okt. 08:33
Metz: ta litt morgentrim så våkner du...;)
Ditt innlegg med skjult ID med pseudonym Metz67 - on. 24 okt. 08:37 Slett
*grøsser ved tanken*

Mia, du er pervers. -.-

Fikk nettopp følgende melding i innboksen, skrevet med halvdårlig engelsk:

hi how are u
I have no head, you can go to see my photo album
I hope we can talk

Den som sendte denne meldinga kaller seg for "liwen", og det ser ut som at profilen (falsk?) nettopp har blitt laget. Går man inn på albumet finner man faktisk et bilde av ei ganske søt og attraktiv, asiatisk, ung dame.
Når noen skriver til meg på engelsk, og jeg i tillegg ser et bilde av ei påfallende pen dame, så blir jeg alltid svært skeptisk, og tenker svindel og pengelureri med en gang. At det står en mannsperson bak som prøver å lure til seg penger fra dumsnille mennesker.

Har jeg for sterke fordommer, eller er det bare sunn fornuft å reagere slik jeg gjør? Dette med "I have no head" var jo ganske morsomt faktisk, skjønte jo at det var profilbildet (hun?) mente med dette. :)
Hvis profilen allikevel er ekte, så kan jeg vanskelig se for meg blomstrende kontakt, og et eventuelt forhold til noen som kun snakker gebrokkent engelsk. Jeg er ikke spesielt rasistisk, men jeg foretrekker å møte norske kvinner, som jeg kan ha en helhetlig dialog med. Og forhåpentligvis noen felles interesser med også.

Kan snakke noe engelsk selv, men tror det blir veldig anstrengende i lengden.

Hadde vært så koselig med selskap i kveld.....et glass vin og en armkrok....

Har lest gjennom mange innlegg her som sier at drømmemannen / drømmedamen skal være ditt og skal være datt. Skal ha en katt, eller langrennski, eller orden på økonomi, eller være tiltrekkende, høy og mørk etc.

Crap like this
in
s p a d e s.

Det eneste som gjelder, folkens, for at man blir kjærester lenger enn èn natt er at hun er god i senga for ham og han er god i senga for henne. Dette er det viktigste kriteriet, og er vel hardt nok å oppnå i seg selv.

Punktum.

Er det så fryktelig vanskelig å si det ifra for en gangs skyld?

Jeg ser disse fine filmer - Lili Marleen, Schindler's List - som handler om sivilbefolkningen under andre verdenskrig.

Og så slår jeg på PC, og logger inn på forumet... Og leser alt dette her. Smått og smålig.

Jeg mener:

Hva skjedde med oss?

Er vi mennesker virkelig laget slik at vi trenger grusomheter som WWII for å begynne å vise våre beste / verste egenskaper?

Det var vel samme folk der, samme som oss... Ka skjedde ???

Men det er jo en alder det også

Er det for det meste utsende dere går etter. Eller hva søker dere.? Hallo prøver dere ikke å finne den rette eller hva. Har noen av dere verdier i livet?

ut i oslo

Siste svar lø. 27 okt. 2012 00:20 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen som skal ut i kveld? Jeg er i oslo i helgen.

Dumpet :)

Siste svar lø. 27 okt. 2012 00:03 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym svekling

Alle dater jeg har hatt her fra sukker har jeg vært den som har avsluttet det. Men nå endelig har jeg blitt dumpet av en jente. Og ikke bare en jente, men den absolutt fineste jeg har møtt de siste årene. Skål!

Jeg: "skaff deg Gule Sider", kvinne.

Noen andre forslag?

Har nettopp flyttet i ny leilighet og det slår meg hvor vanskelig livet er uten menn! Hvorfor kan ikke vi damer også være handy eller ha muskler som dere? Savner en mann som kan løfte mine esker og slå inn mine spikre. Helst med bar overkropp.

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10055356

"Selv om tilbudene kommer daglig, har han ingen umiddelbare planer om å innlede et nytt forhold. Men han har likevel klare oppfatninger om hvordan hans kvinne skal være. Han vet at hans meninger vekker oppsikt, men for ham er det viktig å være seg selv. Han er ikke redd for å stikke hodet frem og har ikke noe imot å skape litt debatt heller.

- Hun bør være jomfru og hun må akseptere at jeg som mann er sjefen i forholdet. Det er jeg som bestemmer. Men jeg ønsker å være en god og trygg leder som gir mye kjærlighet, sier Andreas."

"Han legger stor vekt på bibelens ord om forholdet mellom kvinne og mann. Også når det gjelder mannens rett til å «tukte» sin kvinne.

- Slik jeg ser det handler det om å oppdra, irettesette, lære en kvinne hva som er rett og galt, sier Andreas, og tilføyer:

- Tukt er ikke det samme som vold, men dersom en kone ikke vil ta til seg mine beslutninger, er jeg ikke fremmed for fysiske sanksjoner, sier Andreas."

Når man ser hvor populær 50 Shades of Grey er i dag, er det vel ikke rart at jenter løper til karer som dette? Er dette mannen med stor M alle sukkerjentene etterlyser i profilene sine? ;)

Jeg er ei sprudlende jente på 25. En helt normal sukkerjente. Trener 3-4 ganger i uka. Men samtidig tar meg selv ikke altfor høytidelig. Elsker og le, men bare mangler noen som får meg til og le og le og le hele tiden. Er ofte i skog og mark. Både langrenn og nedover bakken. Spiller håndball og fotball i bedriftsturneringer (selv om ikke så ofte siden jeg begynte med klatring og fallskjermhopping). Spiser sunt. Er veldig sosial og utadvent, venner og familie betyr mye for meg.

Og så er jeg litt i tvil hva jeg skal gjøre med albumet mitt her på sukker: Burde jeg lagt ut 3-4 hundre undervannsbilder eller heller et par tusener gode landkspsfoto som jeg tok på min siste reise til Tanzania? Hva syns dere?

Hvordan bør man gå frem hvis man skal foreslå for noenman har god kjemi med å ta en hotellnatt sammen? takk for svar!

Fredag <3

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Akershus) Privat melding

Fredag er ukens beste dag, deilig å tenke på to fridager helt ubrukt foran seg..:)
Min helg skal nytes hjemme med jentene mine..:))
Deres helg?

Hva om man bare trenger noen til å holde rundt en..?

Jeg er 173 cm høy, men liker jenter som er 180+.

Hvordan oppfatter dere damer (og menn) dette? Er litt nysgjerrig på om dere syns det er noe... rart i det i det hele tatt? Er det mange menn som elsker når dama er betydelig høyere enn dere?

Hva syns dere gutter om bikini/ kløft bilder?

Tar dere dette som at hun kun er ute etter sex?

ser at jeg kan se på profiler jeg har under 70match med. Noen som har prøvd seg på noen de har har under 70 match med? :) Kan de se at du har tittet på profilen deres? kan de se din profil om du skriver til dem?

Det er visst motsatt! Så nå kan vi gutta skrive med mange flere jenter samtidig og gå på mange flere dates, og banke solid forskning i bordet for å si at det går helt fint! ;)

http://www.forskning.no/artikler/2012/oktober/337761

Fra matchsøk kan man more seg med å leke statistiker. Jeg er 44 og synes, som en generell regel, at kvinner over 38 egentlig er utenfor min definerte matchalder. Nå er det sikkert noen her som vil begynne å frese, men det er altså ikke de jeg er interessert i. Men altså, på matchsøk-siden kan man blant andre ting krysse av for "har besøkt meg". Her er min statistikk:

16-42 år: 45 stk
44-100 år: 49 stk

Skal jeg more meg enda mer, ser jeg at den forholdsvis uinteressante aldersgruppen 40-100 har begunstiget meg med 79 besøk, mens den mer interessante gruppen 16-38 har gitt meg 17 besøk (flesteparten returbesøk).

Er det flere som har moret seg med statistikk?

med Christopher Nolan's hjernetrimmer Memento. Flere anbefalinger/eksemler på tidlige (gjerne ukjente) perler fra store filmregissører?

Skal på kurs i Bergen fra onsdag til fredag. Og lurte på om det var ei flott dame som kunne å feire min bursdag, selv om det egentlig er på lørdag. Har veldig lyst å gå på escalon og spise tapas. Er du med ? ;-)

Trenger ikke en så veldig stor søknad. Men litt om deg selv ;-)
Snx

hva skjer, bare meg og safari på mac som har trøbbel?

Er det mulig å være venner etter datting ?
Jeg vil påstå at det ikke er mulig, altså....

Hva smaker de? Hva tilfører de? Hva kan vi lære av dem?
Har forresten gjort meg en erfaring: Hvis man tråkker på bakdelen av dem så splætter kroppen istykker overalt. Tråkker man derimot på hodet og fremre halvdel så skyter en lang stråle ut av bakdelen.
Flere tanker om brunsneglen?

Ja, hvor er dere ? Dere jenter som seriøst ønsker å finne noen.
Dere jenter som ikke er redd for å virkelig prøve, og se om det er mulig å bli lkkelig igjen.

Er det noen av dere her som våger å prøve, og se hvem som er personen bak profilen,

Ser det er mange flotte jenter her,, men er det noen av dere som tørr å hive seg uti det å bli kjent ?

Førstevalg_utseende

Ingen svar
(mann 64 år fra Østfold) Privat melding

Hvis man bare skulle velge etter utseende, så hadde der dæleme blitt trangt på seierspallen, er så mange vakre og søte damer herinne.

Der var de første julesjokoladene på plass i butikkhyllene.
Og øverst på min ønskelisten står det En Mann.
Trenger ikke å få den innpakket under juletreet, kan egentlig få den før jul også, som adventspakke? Hmmm kan egentlig få den før advent også.
Må bare finne ut hvor jeg skal sende ønskelisten min...

Hva skjer med den nye visningen og "uklikkbare" bilder i album?

Og nå føler jeg meg plutselig veldig dum! :(

Test igjen ....

Siste svar to. 25 okt. 2012 17:03 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym ..........

Ja, hvorfor slettet dere ?????

Er det noen andre som følger litt med på dette?

Synes der er sånn passe. Ikke noe å skrive hjem om.

I sommerferien møtte jeg en jente her inne som virket veldig snill og god.. vi hadde masse gode studer frem til i dag. hvor jeg da fikk en facebook meld om at hu hadde truffet en annen..ironisk å møtes på nett får å slutte på nett xD At hu hadde bytta ut meg med en annen...henne sa senest for to dager siden at hu gledet seg til å se meg... vi pratet mye om det at vi ikke liker players og løgnere..men når denne personen er akkurat det , blir jeg kvalm inni meg jeg føler avsky mot kvinner...for noe liggnene har skjedd før at de finner en annen, elr bare bam stop uten noen forvarsel. det jeg lurer på er om det er fler her som har opplevd dette!, og hvorfor jenter gjør slik så skal de slenge på noen hvite løgner om at hun er så lei seg, noe som er større bullshit en mount everest...

Har datet en ung kvinne i snart 1mnd. Hun har barn fra før, og forteller nå at hun er gravid i 4 mnd. Hun var på gråten når hun fortalte det, og var tydelig at hun har grublet fælt på hvordan hun skulle si det til meg! Hun sa det rett ut at hun var redd for at jeg skulle dumpe henne! Nå er ikke det aktuelt fra min side å dumpe henne, så mitt spørsmål er: Hva tenker dere andre om å date og bli sammen med ei som er gravid?

Les boken Elsk meg avlogget. En venninne av meg har skrevet den og den utgis av Juritsen`s forlag. Forfatter Gunn Helen Øye har skrevet en roman om livet her inne på sukker. Utrolig bra bok. Sukker blir nesten som heroin for mange her inne. Alt for mange blir alt for avhengig og ikke minst litt kyniske i sin jakt på den rette her inne.
Jeg er mektig lei av denne jakten, men er fordømt ta alikevel her inne. Hvor er du rette kvinne som kan redde meg ut herfra ?