Sukkerforum

Jeg lærte nettopp at moskusokser møter sine utfordrere ved å stange hverandre i hodet med en fart på 50 km!
De veier 400 kg, og de holder på til den ene blir utmattet - altså kan de krangle i mange uker!

Dette er en "dette forundrer meg" eller "dette hørte jeg nettopp" tråd - der temaet kan være alt!
Del hva du måtte føle for å dele. Ingenting er for stort, ingenting er for lite :-)

Alle de fine damene som har kommet inn i det siste er fra Østfold, med Hordaland som en god nummer to. Oslojentene er helt borte. Hvor er de blitt av? facebook eller noe?

Er egentlig litt lei av sukker men de har et bra system. q500 suger. Noen som har forslag til andre bra steder? Hvor er de flotte Oslo damene, gjerne med litt utdannelse og erfaring, om dagen? Match, blink, nettby? andre?

Eget valg under "jeg søker" Hvordan skal man tolke det....??

En ung vakker blondine hadde som vane å sole seg naken ved Mjøsas bredder.
Dette gikk det fort rykter om, og stedet ble innvadert av surfere som kikket på godsakene.
Blondinen gikk etter en stund lei av dette og satte opp følgende skilt:

- SURF ITTE HER -

Det hender jeg sjekker hvem som er på onlinelista, enten i nærområdet, eller et bilde jeg ville se nærmere på.
Og da har det hendt, flere ganger, at jeg får en slags...pussig melding i retur, mer eller mindre småsur,om "Jasså, så du er inne å snoker?;)", og "Hvorfor bare snoker du, men skriver ingenting?" forskjellige varianter av ordet "snoker"
Og, noen av disse profilene kunne sikkert vært interessante å ha kontakt med, men de er kanskje litt for lite utfyllende til at jeg får et inntrykk av om det er av interesse, og jeg kjenner at å bli møtt med disse halvsure henvendelsene ikke akkurat trigger lysta til å bli kjent. Hvis de er interessert i å bli kjent, kan de ikke da heller sende en litt mer trivelig henvendelse....For eks: Hei, så du var innom, har du lyst til å bli kjent? Det er temmelig mye mer hyggelig og interessevekkende enn dette ordet SNOKER. Nei, jeg SNOKER IKKE, men det hender jeg titter innom. Og det er vel derfor vi alle er her, fordi vi synes det er greit om profilen vår blir besøkt. Så la nå heller være å henvend deg om du finner det plagsomt, eller blir fornærmet om du ikke får en melding. Ta heller saken i egne hender, og si hei da, eller hold tåta.
For hva skal jeg svare på slikt? Inne å snoker?

hvor ble det av den tråden med

Jeg vet ikke hvorfor, men plutselig går min mojo gjennom taket!

I løpet av de siste par dagene har jeg fått meldinger fra fem skitheite damer som ser ut til å ikke vil noe annet å enn at jeg drar frem kobraen og lar den gli inn i et valgfritt kroppshull.

Sist var det Ama.liee that got my juices flowin`, if you catch my drift!

Det eneste jeg trenger å gjøre er å registrere meg på en annen nettside. Farvel, sukker. Farvel ensomme netter!

Men nå har visst de slemme administratorene fjernet profilen hennes. Wonder why? :-\

Det å ha masse skrivefeil, i en samtalene. Kan jo være eller er lite sjarmerenes og, kanskje oppfattes som dumskap?
Bør mann derfor tidlig i en samtale, innrømme at mann har dette ?

Leser dette i mange jenteprofiler: "En ganske energisk jente som liker å leke!"

Betyr det at hun:

1. Liker å leke med mennesker og deres følelser?
2. Liker å bruke leketøy under samleie?
3. Er et barn som legger ut bilder til en voksen dame på nettet?

Noen andre forslag ??? Jeg er helt forvirra, skjø...

Noen her som skal til Kypros neste uke?:)

Syns egentlig sånne videoer er rimelig kleine, men denne fremgangsmåten var bare helt genial.

http://www.youtube.com/watch?v=kxTAjVGN4CE&feature=g-logo-xit

Hei!

Til alle dere som er dårlige på å huske telefonnummere eller som har lagt til kontakter på byen, men ikke husket navnet dagen etterpå: Det finnes en iPhone-app til det: DVS egentlig to som begge er gratis:

Partyboy - lister hvilke kontakter du nylig har lagt til.
mosaicContact - Inntastingsapp for telefonnummere, som samtidig tar bilde av den som taster inn nummeret. For de som er sveiseblinde på byen - eller dårlig til å huske ansikter ;)

Er det noen andre som har forslag til app'er som gjør singellivet lettere?

Den selverklærte sløvedagen.

Men i dag skal man rydde og vaske litt i kåken.
Journey's album Raised On Radio spiller for fullt....på repeat.
Så blir det treningsøkt på 3T.
Avslutter så dagen med å klatre oppi sofaen og slappe av til utvalgte filmer.

Noen som vet hva forskjellen på "Beste match" og "Jeg søker" er i onlinelista?

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10046281

Enkelt og greit, Jaquesson yey, Jørgen Foss ney!

Hva er den beste sjekkereplikken dere har brukt på Sukker? Jeg føler jeg bommer på alt ;)

Hva liker dere best å høre på av gitarspilling?
El-gitar eller kassegitar?

Så vet jeg hva jeg må øve på hehe

Heisann
har problemer når jeg skal chatte .... kommer opp kode 8001 og hun jeg skulle chatte med fikk 8004 og at jeg chatta med en annen ...
noen som vet hva problemet kan være ???

Jeg mener begge! :)
Nå har jeg aldri blitt dumpet av en mann, så litt vanskelig for meg å si, men jeg ser for meg at mange av oss kan være egoistiske når vi virker interessert i en jente, men kun er ute etter sex.

Men jeg har derimot opplevd og bli dumpet og avvist av damer.
Et eksempel: Jeg har opplevd at jeg skulle møte en jente jeg var forelsket i på byn etter at hun hadde dumpet meg. Vi hadde avtalt det bare for å si hei liksom. Mens jeg satt der så satt hun og råklinte med en annen rett for ansiktet på meg, uten sjenanse. Hvis man har et minimum av respekt for andre mennesker, så gjør man ikke sånt.

I tiden rett etter at jeg har dumpet en dame så unngår jeg helt bevisst å "holde på" med andre damer når hun er tilstede. Det syns jeg hun fortjener.

Et annet eksempel: Jeg har sittet en hel kveld med en dame og vi har fått veldig god kontakt. Så senere på kvelden ankommer en kamerat av meg som er ganske kjekk, og hun dumper meg på sekundet og ender opp hjemme hos han i stedet.
For min egen del har jeg en regel, hvis jeg har sjekket opp en dame hele kvelden, ja da har jeg tatt mitt valg så får jeg være fornøyd med det. Jeg snur ikke ryggen til henne så snart det dukker opp en annen som er bedre. Litt respekt synes jeg man må ha, med mindre den nye damen som kommer er min fremtidige kone da. Men det er det sjelden:)

VIKTIG! Målet mitt her er ikke å rakke ned på damer, men å forstå hvorfor (noen av) dere gjør dette og hva dere tenker. Ikke la denne tråden bli en tråd der damer og menn sitter og kaster dritt på hverandre. Sannsynligvis er vi like egoistiske alle sammen, uavhengig av kjønn.

Hvorfor bruker ca 90% pseudonym i forumet?

Mvh
Thomas
Som ALLTID står fram med ekte navn og profil :)

Jeg var på date med en jente jeg møtte her. Det var en hyggelig date og vi sender fremdeles meldinger til hverandre. Hun har lyst til å møtes igjen, og det har for så vidt jeg også. Jeg ser ikke for meg at det blir oss to i fremtiden, men man kan vel allikevel ha det gøy sammen (dvs. jeg har lyst til å ha sex med henne).

Men jeg føler det blir feil å gi henne forhåpninger også, og da blir det vanskeligere å avslutte det senere. Så hva gjør jeg, kutter kontakten med en gang, eller holde på litt til?
For alt jeg vet vil hun bare ha sex med meg også, og det ville være utrolig kjedelig å la den sjansen gå fra meg:)

Da går turen til Tyskland og Polen :)

Flere som skal noe spesielt?

Hva skal du bruke lørdagskvelden på?

Det er mye kjønnsdiskriminering i samfunnet, også i regi av staten.

Foreløpig har vi, som brororganisasjon til OTTAR (vi er minst like smart og oppegående), funnet følgende viktige fanesaker:

- Billigere alkohol for menn! Menn må drikke mer alkohol enn kvinner for å bli drita. Dette er kjønnsdiskriminering, og vi krever å kunne bli drita like billig som kvinner kan.
- Menn får i snitt dårligere karakterer på skolen. Her krever vi at menn får kvoteringskarakterer, eller lavere krav for å oppnå karakteren, så karakternivået blir likt for kvinner og menn.
- Menn begår oftere selvmord. Her må staten ta ansvar og traumatisere noen kvinner så de begår selvmord og statistikken jevner seg ut.
- Det er fler menn som dør i trafikken. Her foreslår vi sabotering av bremsesystemet på biler eid av kvinner så statistikken jevner seg ut.
- Vi vil ha masse fordeler, og en ny Ferrari, rett og slett fordi vi er menn.

Ja, det var programmet så langt. Fler forslag?

Noen som er hyppe på et vors i helga? Gjerne fredag for min del.

Når jeg er inne på sidene til mange av de flotte damene som er her, så kikker jeg på dette match-treet. Og her er det noe rart med bladene. Spesielt dette med barn/når barn. På noen er de der og andre er de delvis/helt borte. Hva betyr dette?

Eller så får alle ha en flott kveld, og hvis det er noen (som det helt sikkert er) flott damer som vil taste litt i kveld, så er det bare hyggelig..

Jeg ser på meg selv som en helt gjennomsnittlig person når det gjelder det sosiale, så da har jeg svart rundt 5 på dette. Noe som slår meg da er at når jeg ser på matchtreet til de aller fleste, så har jeg et orange blad når det gjelder Sosial IQ. Er det bare meg eller er det mange som overdriver denne delen av profilen sin? ALLE kan ikke være over gjennomsnittlig sosialt smarte. Trodde det var meninga at man skulle være ærlige her jeg. :S

sukker fest?

Siste svar lø. 29 sep. 2012 12:25 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym søtsvensk

ær det någon mer som var besviken på sukker festen den 22 sep? det var førsta gången jag varpå en dejt fest, och visste inte vad man skulle førvænta sig! men de dær foto lapparna, fungera ju inte! man hade varken tid eller chans och hitta någon dær inne! næsta gång, dela in folk i grupper før exempel... så man iaf kan snacka med dem! eller speed dating hade vart bættre. lycka till allihop :) vi får gøra jobbet sjælv..

http://www.videobash.com/video_show/the-horror-the-horror-iuml-raquo-iquest-3006 27

If she was my girlfriend... skremmende og fin ;-)

Hei!

Er det noe galt med store bokstaver etter et punktum? Er det noe galt med et komma her og der? Hvorfor må kjempesmart deles i to ord? Er det noen sjan(g)se for at du i fremtiden vil droppe g-en som ikke skal være der? Aner du virkelig ikke hva som er forskjellen på "å" og "og"?

Jeg har fått flere hyggelige meldinger med så mange skrivefeil at jeg ikke har svart. Særlig de med profiler av typen der det skrives (dette er ikke cut-and-paste, men heller et typisk eksempel)

"Jeg liker å ta sjangser er nysjerrig på livet å kjempe glad i og reise til Nord Amerika. jeg leter etter noen som er smart og kjekk og er like inteligent som meg. like å fest. hopper å høre fra deg. Klemz"

Beklager! Men du faller rett gjennom!

I norrøn og nordlig europeisk mytologi har alltid den blonde mannen (og kvinnen) blitt sett på som et symbol på makt og storhet. Den blonde mannen Jarl fra Rigstula nedstammer fra en dominant kriger rase. Og jeg leste en gang i illustrert vitenskape at blonde mennesker ofte ble generellt sett på som verdifulle personer og fikk ofte lederposisjoner i samfunnene de levde i.

Når jeg leser igjennom de fleste profiler nå, ønsker de fleste jenter seg en høy og mørk mann? Så jeg må spørre av ren nysgjerrighet hva som ligger til grunn for det? Er det slik at den høye og mørke mannen i dag er symbolet på maskulinitet ? Hvorfor ikke en høy og lys en?

..gjør meg litt nervøs må jeg innrømme:-)

Altså først en liten faktaboks (les salgsplakat) om meg selv: jeg er kvinne, jeg er 40+ og velholdt, jeg har bra utdannelse, en jobb jeg trives i, eget hus og bil. Jeg har en sønn som er på vei ut av redet, og er fri som fuglen til å leve som jeg ønsker. Jeg er høy og slank og fornøyd med mitt ytre, og syns ikke det indre er så verst heller,. selv om vi alle selvsagt har forbedringspotensiale:-) Jeg trenger ingen mann,,,men jeg ønsker meg en mann. MEN...og her er mitt dilemma, JEG LIKER IKKE Å GÅ PÅ SKI OPP ALLE FJELLTOPPER:-)

Så mitt spørsmål til dere menn er ; Må jeg det? Eller kan jeg bli på hytta og lage mat og lese og drikke rødvin i solveggen mens du flyr opp og ned allverdens fjelltopper? Eller er det en dealbreaker?

Kan legge til at jeg gjerne blir med nedover...dvs dykker, at jeg gjerne går en fjelltur på beina og har mange andre interesser.

Dere skjønner det,,,at alle menn i passende alder og passende avstand som jeg liker profilene til har sånne derre bilder i albumet sitt. Jeg blir vettaskremt jeg, gitt:-) Noen innspill fra dere fjellski-menn? Evt anti-fjellski-damer? :-)

Tønsberg

Ingen svar
(mann 35 år fra Vestfold) Privat melding

Noen som skal ut i tønsberg i dag?:)

Hva er egentlig greia med den?
Hva brukes den til?
Er det noen som faktisk bruker den?

Og dæven døtte

http://www.abcnyheter.no/video/2012/09/28/ikke-gjoer-som-disse?autoplay =1

Hei lurte litt på og ta turen på denne sukkerfesten men droppet av i siste liten .. noe som egentlig oversaket meg da jeg hiver meg på alt som potensielt kan være morro :-)

Hvordan er det på disse festene ?
kleint ?
små grupper med folk som står her og der ?
som å komme inn på et vanlig utested ?

Blir glad for litt info.. så kanskje denne karen dukker opp neste gang :-)

På et annet nettsted jeg vanker litt på, så dukker denne opp ganske ofte... Men det er ALDRI noen som vet hvordan spillet egentlig fungerer. Hva er greia? Det er da ikke så himla vanskelig akkurat.

Dagens eksempel:

"Vi leker mitt skip er lastet med.... men denne gangen en liten vri, er du med? Vi begynner som vanlig med alfabetet, men denne gangen si en ting du hater. Denne gangen skal vi være sure, sinte og bare angripe alt som er, det skal bli skikkelig rage!!!"

....hahaha fy faen.

Kvinner er minst like lystne som menn - vi bare liker ikke å bli ført bak lyset! Om en mann kun vil ha sex er det helt bra- men han må ikke late som noe annet- kommunikasjon, folkens... Og ingen delte høytider eller omantiske middager, vennekretser og familie som møtes, eller noe av det der. Bare god, ærlig sex! Spennende å ha noe vi skjuler for alle - DET liker kvinner...

Medbrødre!

Dette er tråden der vi deler maskuline emner som bil, fotball, actionfilmer, øl, slossing, friluftsliv etc.

Så brødre, dette er vår tråd.

Ser tema diskuteres på forumet innimellom....noen påstår de har fått flere besøk på profilen etter at de tok vekk profilbildet!
Jeg gjorde dette for en drøy måned siden men jeg kan ikke se noen som helst forskjell.

Kan det være fordi jeg er en person som ofte skriver med åpen profil elle rihvertfall med profilnick på forumet?
Kan det være fordi nicket klinger dårlig, eller har dette ingenting med virkeligheten å gjøre i det hele tatt?

Er det kun tilfeldigheter at de som har gjort dette får flere besøk på profilen, jeg vet av erfaring at profilen ofte er mere besøkt i perioder! Kan det være det som skjer når noen får flere besøk etter å ha tatt bort profilbilde?
Jeg vil gjerne høre andres erfaringer, og om noen har eksprimentert med dette.

Jeg trenger en seriøs person å trene med. En som trener for å få bedre helse ikke for å pumpe opp for damene.
Er det noen som liker ideen?

Glad jeg slutet på sats

Når Chuck Norris kaster en håndgranat dør 50 av totalt 80 menn.
De 30 siste dør når håndgranaten detonerer.

Noen fler her som spiller det?

I så fall, kjør på med en invite! iGlenn

Merket brått hvor lite trent man er på denne slags ting. Er vant til å prate med folk dagen lang, men når man plutselig får lyst til å skrive en førstemelding så står det fullstendig stille..Er det bare jeg som synes introfasen fort kan bli klein?

Heisann, ville bare gi et tips til de som sliter med å finne på noe sosialt fra tid til annen: Prøvd pubquiz?
Har prøvd det noen få ganger før og prøver igjen i morgen på Scotsman kl. 18. Aner ikke hvordan det er, men det er kanskje noen her inne som har erfaring med quizen der?

Jeg var forleden på date med en, daten varte i 2 timer. Jeg satt igjen med følelsen av at det var 1,5 timer med fri psykologi. Kan trygt si at jeg ble sliten, så jeg sier neitakk til han. Han hadde mye bagasje med seg, syntes synd på han. Jeg vil kke brukes for en som skal tømme seg for alle sine problemer. Jeg er sikkert en super ego, men jeg har slitt, og kommet meg på beina uten hjelp.

Hvorfor har jeg brått fått en strøm av driitlekre 38-40 åringer inn på profilen min da?

er det 40 års krisa som rulles opp der ute eller? ;) :P

Noe dere eldre kvinner har merka noe til? hmm og hvorfor får menn denne greia med at når de nærmer seg 40 begynner de plutselig og trene insanly hardt , se ut som en gresk gud og kjøre motorsykkel?

hmm får vi jenter en sånn 40 års krise?

var i vertfall mye fint å se på og skravle med i kvell selv om jeg ikke pleier å engasjere meg i den eldre garde :P ;)