Sukkerforum

Mange har sikkert rukket å gå på en eller flere dates etter å ha vært her inne en stund. Hva slags tanker gjør du deg etter en hyggelig kveld med noen du har truffet? Fokuserer du på detaljer eller helheten hos den andre personen?

Er i Kristiansand på jobbtur. Og da må en jo spise.. Servitør kommer å spør vil du ha middag til 100 kr? Ja hm hva er dette sier jeg litt forfjamset.. Jo er en kanpanje vi har her:)) http://matcirkus.sitegen.no/customers/matcirkus/files/spisfor100_lommefolder.pdf.. Nydelig mat var det, god ide. Kanskje noe for andre byer?

Gutt i uti 30 årene, søker stram dame i 40 -50 årene for litt deilig kos...

I morgen er det morsdag, kan ikke fordra den dagen. Ikke farsdag heller. dagen er til kun fordi butikkene skal tjene penger. Når det er sagt, jeg kan ikke fordra karneval, hellowin og de andre nye dagene som har kommet til Norge. Er jeg sær?

Lusa!

Siste svar sø. 10 feb. 2013 21:24 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Dater du eller bare fjaser du fortsatt?

Da har eksen funnet en ny flamme. Akkurat som jeg sa kom til å skje, for 2 uker siden, men hun sa det ikke var noe som helst mellom dem. Utrolig, etter 2 år hopper hun fra en mann til en annen på bare 2 uker.

Så sitter jeg her med hjertet i bånn og føler meg skikkerlig trist.

Jeg er 100% sikker på at hun aldri vil finne noen som er bedre enn meg. Har aldri sagt det til henne selvsagt, men det gjør vondt å vite at hun har tatt ferie for å reise ned til han i England. Og jeg var helt sikker på at jeg skulle klare det hvis det kom til å skje, men det gjør utrolig vondt.

Trist :(

Trylling

Siste svar sø. 10 feb. 2013 20:18 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Dette kommer sikkert til å høres utrolig teit ut, men la gå.

Tidligere så drev jeg på med dette som hobby (3 - 4 år) sluttet for en del år siden. Jeg har nå tatt denne hobbyen opp igjen og de som kjenner meg vet at jeg har drevet en del med det.
I går så var jeg på fest, og der var det en som visste at jeg hadde drevet litt med dette tidligere. Ble spurt om å gjøre noe, så jeg fant en kortstokk og tok et par triks. De er helt ok men når du vet åssen du gjør de så er det jo liksom ikke så kult.

Men over til poenget: Det var noen damer som syntes dette var utrolig morsomt og sa: "Du burde gjøre noe sånt på byen fordi det liker damer." Og det har jeg aldri hørt før.

Så da er mitt spørsmål til dere voksne forums damer. Hadde dere likt det?

Bare sånn for sikkerhetsskyld så er det ikke noe store greier, men det er triks der deltakerne føler de gjør trikset.

Hvem er hu derre Nope... som svarer meg hvergang jeg sender mail til noen...??
Er hun utenlansk.....??

Aua!!

Siste svar sø. 10 feb. 2013 17:27 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym MoiNoir

Muskelknuten som jeg fikk en gang før jul og som jeg trodde var løst opp, har nå sniket sed tilbake. Sitter mellom venstre skulder og nakken. Er sikkert nødt til å gå til behandling til uken men enn så lenge, har dere noen forslag til noe jeg kan gjøre? Tar en paracet nå snart og tenkte kanskje på noe yoga-greier? Strekke ut armene i alle himmels retninger? Kverne eikenøtter, hvalross tenner og blande med ekorn tårer?

Nesten hva som helst, er takknemlig for gode tips :-)

Bakgrunnen er kombinasjonen av belastning gjennom klatring, ensformet verktøybruk og en del stress. Kanskje mest av alt stress, siden jobben har bare forandret seg på det punktet i det siste halvåret.

Jeg fikk lyst til ta bort profilbildet mitt, men finner ikke ut av hvordan jeg gjør det. Har prøvd å gå inn der man setter inn bilde, men når jeg trykker på profilbilde kommer ikke bildet opp, dermed ingen kryss å trykke...

er det mulig å deaktivere profil hvis du har betalt. eg kan ikke finne knappen???

Klar og pakket inn i ull, hvem tar en liten tur i Vestlandssolen i dag? Skal opp på et fjell, finne et tre å sove litt på og jobbe på å få ansiktsfargen til et levende menneske igjen :-)

Over og UT! Gode tanker til alle som kryper og går, det er snart vår :-)

Jeg traff en kar her å sukker.

Startet som vennskap og en masse skriving. Vi skrev mange timer om dagen.
Han visste ALT om meg, vi kunne avslutte hverandres settninger osv... dere skjønner bildet.
Vi hadde SÅ mye felles og han ble tilslutt en god venn og støtte.
Etterhvert ble det kaffe og date.

Jeg var ikke så intressert i starten men vennskapet og støtten gjorde at jeg ønsket å se han mer, tar tid for meg å la en mann slippe in.
Han var veldig betatt, litt sånn på grensen til pinlig.

Jeg ble etterhvert betatt/forelsket og alt var toppers, vårt forhold gikk i lynets hastighet og lia. to måneder så var det veldig seriøst.
Han pratet med sitt eks, sin familie og venner at han fått seg kjæreste, noe jeg var litt ukomfortabel med da vi ikke hatt "praten" og det gikk veldig fort.

Så snudde det omtrent over dagen, han såg bare problemer med oss, med mitt eks, med sitt eks, med jobben, med barna, med bosted osv..

Når vi traff hverandre sist forteller han at han var redd vi var på forkjellige steder, og han ville ikke gjøre det verre. Men vi kunne jo være venner? Så fikk vi se i fremtiden...
Etter dette møtet svarer han ikke på sms, gikk umiddelbart på sukker igjen. Ikke for å flørte sa han men for å kontakte andre han datet og fått kalde føtter med??

Okeiiiii.... jeg skjønner tegninga men likevell ikke... mitt hjerte kan ikke skjønne dette.
Det er så sjelden en finner en "tvillingsjel" og det er så forbannet vanskelig å slippe han.

Jeg ser nok ganske bra ut, har ihvertfall nok av tilbud, men får ikke denne dusten ut av hodet!
Irriterer meg så grenseløst!
Jeg har aldrig før tillatt at noen behandler meg så dårlig, men nå klarer jeg rett og slett ikke å la være.

Til historien hører også at fler her på sukker, har "stalket" han enligt han selv. Damer som blitt "psyko" og dykket opp på døra hans osv. Jeg kan nå si at jeg skjønner hvorfor.

Hvis jeg skal "dumpe" noen så gjør jeg det klart at følelsene ikke er der, er aldrig noe problem så lenge en er ærlig.

Ble etter mange måneder så drittlei av meg selv og mitt hode at jeg tok kontakt med han her igjen, ba han å ringe meg.
Han gjorde det og vi avtalte en kaffe etter ønskemål fra meg. Jeg ville ha svar på hva som skjedde og jeg fortalte at jeg følte at jeg mistet en god venn.

Hva skjer? Han blir borte igjen, svarer ikke på sms.

Hva faen er problemet? Si at du blir kvalm av meg så er du kvitt meg!

Hilsen Frustrert frue!

Ønsker alle en strålende Søndag :-)
Å kom deg ut og nyd det herlige være :-)

La oss håpe bidragene blir bedre nå enn forrige uke. Faktum er ikke bare at samllige melodier sist gang var rein møkk,
men at selve åpningsmelodien m/ fiolinister og masse annet var ti tusen ganger bedre enn bidragsmelodiene.

Er det fullstendig turn-off og Nei når du vurderer å bli kjent med en person?

Har opplevd noen ganger nå at ved kontakt er det om jobben min damene lurer mest om. De spør ikke om jeg har det bra eller for å se om noe kan stemme, men går rett på jobbspørsmål. Dette gjelder voksne damer, 40+
Er det mange her inne som er på jakt etter gullkortet?

Jeg har ikke nevnt hva jeg jobber med i profilen..

Hva er det jentene her inne søker?:)

Tenkte jeg måtte anbefale filmen jeg så i går..herregud. Om ikke bare for at den er genial men for at hovedrolleinnehaveren er svaret på alle mine romantiske fantasier;)
Og takk for responsen vedrørene min utlodning av meg selv btw..men jeg hadde jo min x..han holdt i massevis, hadde jo annet sikle etter:) Så løp og se..

Tarantino....<---- genius

Slik blir andre forelsket i deg:
Vær der mye - for så å bli utilgjengelig
For etter å ha pleid kontakten mye og jevnlig, er tipset dette: Start tilbaketrekningen. Sakte, men sikkert, bør du gjøre deg mer og mer utilgjengelig, inntil du til slutt blir fullstendig umulig å nå.
Teorien er denne: Folk vil ha det de ikke kan få ... og oppdager de at du ikke er så tilgjengelig som du var, så vil de ha deg enda mer.

La dem gjøre ting for deg. Ikke vær den som er snill og gjør ting for dem - la dem gjøre snille ting for deg

Øyenkontakt. Se vedkommende som du ønsker skal bli forelsket i deg, inn i øynene minst 75 prosent av tiden dere snakker sammen. Hjernen hans eller hennes skal da bli lurt til å tro at dere er forelsket, og begynne å produsere forelskelsesstoffet phenylethylamin (PEA) - vips, han eller hun føler seg forelsket i deg!
Ikke se bort
Trikset her er å holde blikket til den du er interessert i og som du har en samtale med, litt ekstra før du ser opp på eksempelvis en annen kompis som krever oppmerksomhet. Tre-fire sekunder ekstra skal være nok. Får du ditt kjærlighetsoffer til å gjengjelde blikket ditt like lenge, vil enda mer av forelskelsesstoffet PEA angripe hjernen hans/hennes - og vedkommende vil føle seg enda mer forelsket.
Det anbefales at når du må trekke blikket unna, at du gjør dette litt slepende, som å dra i en karamell. Og dersom du må innlemme en annen person i samtalen, så se så lite som mulig på denne personen, og så mye som mulig på din utkårede ...

Spill på lag med pupillene. Forskning har vist at vi føler oss mer tiltrukket av mennesker med store pupiller. At man får store pupiller når man føler seg tiltrukket av noen, er også en sak - men det er ikke noe man kan manipulere med uten videre. Det man imidlertid kan gjøre, er å dempe lyset og på den måten påvirke pupillene til dere begge til å utvide seg. Din utkårede vil synes du er mer attraktiv kun på bakgrunn av det ...

Fasiten er altså: Innfiltrer gjengen grundig før du gjør sakte retrett, demper lyset og stirrer din utkårede (nesten) i senk - og vær gjerrig på oppmerksomheten du gir til andre når du en gang har fått din utkårede under fire øyne.

Hørt om Trine?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Hun flytta til USA, en stor by på vestkysten. Så nå kaller de henne bare for L.A. Trine..

seriøst. hvis man ikke er ute etter noe forhold. da gjelder vel ikke 3 dagers regelen.
og man ikke kan ta kontakt pga at man er opptatt og har mye å gjøre. hvis normen er 3 dager, da må jeg bare beklage om at jeg er veldig treig.

Stand-up

Siste svar lø. 9 feb. 2013 19:22 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Er det flere enn meg som kan sitte å se på stand-up og le så man griner?
Sitter og ser på et eldre Dave Chappelle stand-up show, og snart så klarer jeg ikke å le mer.

Førstemeldingen lyder:

"Etter å ha lest profilen din, så konkluderte jeg med at vi to burde hatt en date.
Du kan koke kaffe på bål i skogen, og jeg kan stille med hjemmelaga kanelboller"

Tror dere jeg får svar? Eller er det litt drøyt til førstemelding å være?

På jobben idag ble jeg fortalt om en ny "plug in" til facebook om heter "BangWithFriends".

Dette fungerer slik at man helt anonymt registerer hvem av sine venner (motsatt kjønn) man ville ha hatt sex med. Hvis begge har tatt i bruk dette og har tagget hverandre som "doable" får man en mail som informerer om at begge vil ha sex med hverandre også kan man selv ta det derfra :)

Hva synes folket? Genialt eller idiotisk?

hm, etter å ha gått gjennom en del profiler, og sendt meldinger til de som har enten fått meg te å le eller har vært av ekstra interresse.
Så har noen svart, andre ikke, men etter 3- 4 meldinger så blir det slutt på meldingene. Andre har sendt melding til meg først etter å ha lest profilen min og.

Nå er heile postkassen min grønn, og eg forstår ikkje heilt ka eg har gjort galt.

er det noen typiske ting vi gutter driter oss ut med når det gjelder sånt? har fått flere av de til å le, pleier å spørre de ett lite spørsmål på hver melding, går ofte laaang tid før de svarer om eg får noe svar i det hele tatt.

tillegspørsmål: hvor mange meldinger kan man sende til noen før man har "forstått hintet" eg har prøvd å holde meg til to for folk eg ikkje kjenne(som feks på sukker)

Mulig dette står en eller annen plass allerede, hvis så; beklager!

Får den du trykker på vis interesse noen form for beskjed når du gjør dette?

På forhånd mange takk!

Er det noen gutter som har kommet over et par jenter som har begge deler?

Altså en jente som både er utrolig vakker og som samtidig har en interessant personlighet? Her inne på sukker?

Med interessant personlighet mener eg humor og det at hun har en hobby som hun er brukbart god i slik som klatring, matlaging, fotografering, filosofi, lese bøker, male, gå i fjellet, tegne etc etc.

Klær

Siste svar fr. 8 feb. 2013 21:35 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Flux

Jeg har sett at mange jenter er opptatt av at gutta kler seg ordentlig. Jeg vet ikke helt hva det betyr, men jeg spør dere jenter / damer.

Hvor legger dere lista for å droppe date nr 2 pga antrekk? Har dere noengang vært på en date hvor alt har stemt, men dere har allikevel droppet karen pga klærne?

Ønsker alle en hyggelig helg, det kryper mot sommer! ;) Hva har dere tenkt til å finne på? Tips?

Når fredagen er der, gleder jeg meg til kveldsroen senker seg og til jeg sitter komfertabelt på sofaen og kikker tv. Det blir min fredagskveld denne gangen også, etter trening.

Hvordan skal forumsfolket bedrive fredagskvelden?

Vi hadde ikke pratet så lenge før vi fant ut at vi måtte treffes.

Det var full klaff med en gang.
Vi kunne prate om alt- og han forstod meg bedre enn noen andre noen gang har gjort. Han leste meg som en åpen bok, jeg skjønte det var liten vits å prøve å skjule noe som helst.

Jeg hadde ikke tenkt å ha sex på første date. Men det var uunngåelig.
Vi sov nesten ikke den natten.

Neste dag spiste vi god frokost, gikk en lang tur, hadde enda mere sex......
Da jeg kom hjem sendte jeg han en sms og sa jeg hadde hatt det fint. Fikk en høflig kort sms tilbake- hadde hatt det fint han og.

Dette var i desember, og etterpå hadde jeg ikke barnefri før romjula.

Da traff vi hverandre igjen.
Hadde enda bedre sex og koste oss veldig.

Han svarer på sms. Noen ganger sender han en også, men det er sjelden.

Vi har truffet hverandre to ganger til- annenhver helg, når mine barn er hos sin far.

"Har du fortalt om meg til noen?" spør jeg.
Jo han hadde fortalt det til en venn. Han grudde seg til å si det til sin mor- hun kom til å hugge av han armen sa han. Og kona ville ha han tilbake- men det var uaktuellt.

Og han begynte bli glad i meg.

Så. Hva gjør jeg nå? Jeg pleier skremme bort menn med en gang det begynner bli seriøst.
Han her bor i nabobyen, og vi har begge små barn- så vi er enig om å ta ting sakte.

Men jeg begynner bli glad i han. Og vet ungene hadde elsket ham.

4 dater- er det for tidlig å spør om han vil treffe mine venner? For tidlig å spørre om vi kanskje skulle planlagt å ha ferie samtidig, sånn i tilfelle vi fremdeles treffes når sommeren kommer?

Hvordan skal man utrykke dette da...?

Jeg som skriver dette er en helt vanlig mann, absolutt ikke noen Don Juan eller rundbrenner. Har ikke noen utpreget store evner som sjekker heller. Jeg har ikke behov for å ha mere enn ei dame å være med. Det holder godt for meg. Vil ha et nært og godt forhold til ei jeg kan ha det fint med i fremtiden, det er alt jeg ønsker meg.

Har kontakt med ei her som jeg har møtt og hatt det veldig moro med og som jeg møter igjen nå i helgen, og jeg tror hun kan være den rette for meg. Det er for tidlig å vite sikkert, men det er fryktelig lovende.

Men, verden ser ut til å ville teste tålmodigheten min og standhaftigheten min. For, alt som kan skje på en gang har skjedd nå. Det har vært en seksuell og følelsesmessig tørkeperiode en stund.Så kom denne uka...

Først kommer ei jeg hadde et forhold til før og vil ha mer av meg, kåt som et uvær... Det er grunner til at vi ikke er sammen, så nei... Så kommer ei god venninne. Vi har flørtet litt før i tiden og hatt oss en gang for lenge siden, men de siste årene har hun vært sammen med en drittsekk som hun endelig har kvittet seg med, og nå vil hun invitere meg ut en dag snart, og hun lar det skinne igjennom at hun kan være interessert i noe mer, den middagen har nok potensiale til å ende med "dessert" og mye mer om jeg vil det. Så kommer ei jeg hadde kontakt med tidligere på sukker, som ikke var så interessert så det ble ikke noe, med ny interesse og lyst til å møtes snart, hun foreslo denne helgen, men det passer jo ikke.

Så, hva faen er det som skjer? Uker og måneder uten at noe særlig har hendt, og nå er det ikke ei, men fire som banker på døra mi, den ene lekrere enn den andre... Og, bortsett fra hun ene jeg dater nå fra sukker så er alt sammen ut av det blå uten at jeg har tatt noe som helst intiativ... Jeg skjønner ingenting, jeg er da ikke så attraktiv? Det er jo bra for selvfølelsen dette, man blir jo smigret, men det er også ufattelig at alt hender på to tre dager samtidig. Og det blir jo et dilemma eller tre ut av det...

Men, jeg er altså ingen rundbrenner. Jeg har ikke lyst til å ha flere samtidig og sjonglere frem og tilbake. Jeg har ikke lyst til å bedra noen, så jeg holder meg til henne jeg dater herfra, og de andre får få høflige og venlige, men klare, avslag. Jeg skriver ikke dette for å be om råd i så måte. Jeg vil ha sjelefred og da er første bud å ikke drive med løgn og bedrag.

Men, dette er den rareste kloden jeg noensinne har vært på! Hva s

Er det mange av dere som bare dater på nett??

Er tilbake på sukker etter et ganske tåpelig brudd som etterlot meg ganske frustrert og litt klokere.

Jeg vet ikke om jeg er mer moden enn andre menn på min alder (28), men de kvinnene jeg har møtt har som regel vist seg å være umodne jentunger uten noen som helst kontroll på egne følelser eller mot til å prøve noe, stiller man noe som helst krav til dem trekker de seg unna. Man skulle tro at etter å ha kjent noen i seks måneder, hvor de to siste hadde et litt mer seriøst preg at hun var klar for noe mer? Etter mange år som student og singel med alt det innebærer ser jeg etter noe mer voksent og seriøst, mens de fleste andre i tyveårene ser ut til å være mer opptatt av å prøve litt av hvert, holde det platonisk og leve livet. Jeg liker å ha det gøy, misforstå meg rett, men er det helt uaktuelt i dagens samfunn å ville ha noe mer?

Nå har jeg faktisk prøvd å få kontakt med litt eldre jenter (fra min alder og noen år over meg) i håp om at det ville gi meg det jeg ser etter, men de ser som regel etter noen som er eldre enn seg igjen. Og det har jeg selvfølgelig full forståelse for.

Hva gjør jeg da?

God kveld.

Jeg meldte meg inn her for tre- fire uker sia og etter å ha sendt meldinger til noen jenter her har jeg ennå til gode å få noen svar. Jeg ser også at jeg av én er blitt blokkert. Litt merkelig, med tanke på at det var den mest interessante.
Har sett gjennom en del poster og skjønner det sånn at det er ganske vanlig. Så sånn er jo det.

Så da må jeg fokusere på det jeg kanskje får gjort noe med; profilen og meldingene jeg sender.
Skriver typisk: "Hei. Du virker som en hyggelig person." "Det" og "det" er interessant. Kan du fortelle mer om det?", osv, noe jeg skulle tro var greit som melding nummer 1, men uten hell.
Er også sånn "ok" fornøyd med profilen.
Allikevel lurer jeg på om jeg gjør noe feil. Føler jeg trenger litt starthjelp.

Noen som tror de kunne hjulpet meg litt? Forslag til første melding eller tilpasning i profil?
Hadde satt stor pris på det.:)

Hilsen meg :)

Jeg har ikke hatt noe problem med å treffe jenter. Men å få den gode magefølelsen er vanskelig.

Når jeg dater så ender det oftest med at ingen av oss vil prøve noe mer. Har truffet noen vakre søte jenter, men av en eller annen grunn funker det ikke. Får ikke noe god følelse. Og når jeg får en god følelse, har ikke damen det (eller omvent).

Er dette en greie når man nettdater?
Positivt da at det er lett å treffe jenter, men kan vere slitsomt når det ikke blir noe av.
Hva anbefaler dere?

Hei folkens! Hvor er dere?

@HerrFekt, hva driver du med nå for tiden?

@grimstad, hvordan har du det?

@iKommode1, hvor er dine rørende innlegg?

@@@ dere andre som har gått i dvale, hva driver dere nå for tiden?

@Z og @lusa trenger ikke å svare, vi vet alt om dere og deres følelseslivet.

Hilsen

Meg

Håper jeg snart får en kjæreste! Er lei mei og ensom. Ønsker meg en snill jente som vil ha en snill mann uten noen andre baktanker en å være god mot, ha et godt liv samen med og som er snill tilbake...

Chatter med noen damer her inne og føler de tar seg veldig god tid til og svare på mine meldinger!!
Greier ikke helt og tolke om det de gjør seg kostbare eller bare jatter med!?

Trodde det og svare noenlunde raskt på meldingene viste at en var interessert, men det ser ikke ut som jeg tenker riktig der !? jeg prøver og få logget meg inn en gang om dagen for og svare på noen meldinger. men det kan ta alt fa en til tre dager før damene svarer :O

(Nå har jo jeg forståelse for at folk lever ett liv uten for sukker og ikke har muligheten for og svare vær dag)

Hva tror dere om dette?

Hei!

Jeg trenger kjæreste! Noen tips?

Aldri mer!
I løpet av ett langt liv er det ikke mulig å komme unna skuffelser og overraskelser.
Du finner noe som er trygt, solid og...mykt.
Det koster litt mer, men det er verdt det. Så hvorfor velger man likevel å endre på denne daglige "rutinen"? Det faste. Det trygge.
Man løper gjennom livet. Løper gjennom butikker, uten å stoppe. Rasker med seg det man ser på veien.
Da ender man opp med å ta feil valg.

Jeg skal ALDRI kjøpe billig dopapir igjen!

I lærerrollen er det få ting som kan måle seg opp mot følelsen man har når elevene sitter oppslukt i faget. Småprater og diskuterer. Kanskje ikke rart med et tema som "Sex og politikk".

Når jeg gikk på ungdomsskolen tok læreren med seg en koffert med en innpakket kondom, pessar, p-pute og spiral. Hun tok dem opp og viste dem fra kateteret og forklarte kort om de ulikes funksjoner. Ingenting om følelser, press, skam osv

Hvordan var deres seksualundervisning?

Hvordan fungerer denne chatten? er det med webcamera eller fungerer den bare som en vanlig chat?

Synes jeg har litt uflaks med de to siste datene jeg har vært på. Det slår meg hvor mye folk kan snakke om seg selv, og når de gjør det er det mye klaging. Den første klaget over vondtene sine, den andre klaget over jobben sin og sladring på bygda. Mitt forsøk på å endre tema var vanskelig.
Å følge opp med spørsmål og være nysgjerrig viser seg å være vanskelig for slike folk.
Her er et råd jeg fant om nettdating: Prøv å ikke bare prate om deg selv. Still spørsmål, inviter til samtale, og vis interesse for daten din.

Skal det være så vanskelig, hva er det med disse misfornøyde mennene? Forstår de ikke at det er skikkelig turn-of å snakke så mye om seg selv, og avbryte og ikke vise interesse for daten? Saken er vel at de ikke ser det selv...?

Jeg blir ofte beskyldt for å mangle empati, men lar ikke slike beskyldninger gå inn på meg.

Hei
Lurer på om det er mange på sukker som kjem frå gard?

Nå har jeg nok en gang laget noe tjukt, drepende oljesøl på den nærmeste trakteren på jobb. Kan ikke skjønne hvordan det skal være mulig å lage noe drikkende på noe sånt.. Vurderer å maile support og høre om de kan sende en mann med en presskanne. Vel anvendte ressurser, tenker jeg!

Håper for all del at ingen så at det var jeg som laget den - da kan jeg skylde på karen på nabokontoret. Bedre at skulende blikk addresseres dit enn hit. Mihi.

"Min kona er syk. Sie gikk ned i vekten og hadde dårlig humor, hun gråt og sluttet å ta vare på seg selv. Jeg trodde vi skille oss snart….men da bestemte jeg meg å handle…Jeg ga henne blomster, gaver, komplimenter, jeg levde for henne, alt dreide seg kun om henne. Man ville neppe tro det, men hun blomstret opp og ble mer forelsket i meg enn noensinne før.
Og jeg har skjønt noe : En kvinne er et speilbilde av ektemannens handlinger!" (Brad Pitt)

Trist lesning. Sikkert en kvinne med lav selvfølelse det dreier seg om her.

Eller hva synes du?

Oslo

Siste svar on. 6 feb. 2013 23:13 (110 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Siden jeg ikke vet hva som skjer i ukedagene i Oslo, så spør jeg dere oslofolk.
Jeg skal være i Oslo fra mandag til torsdag, er det noe artig som skjer de kveldene? Det bør være en plass som er nokså lett å finne frem til, ellers må jeg ha med meg en satans lang tråd, slik at jeg kan finne veien tilbake til hotellet.