Sukkerforum

Lurer på hva damene og herrene her på sukker liker best ?

Selv er jeg utrolig glad i samuel adams, faktisk hele serien. Var i USA i år og fikk også smake på en rekke "limited edition" øl fra produsenten. En av de mange favorittene mine er cherry wheat. Smakte denne for første gang iår, utrolig digg!

Burde jeg skrevet det på min profil ?
(med tanke på att ingen jenter er horer & går etter KUN etter pengene her i livet....)

Har du opplevd den? Fortell din historie, hva gjorde den så anderledes og ekte?

Det sies at den kommer kun en gang i livet. Selv har jeg opplevd den to, kanskje tre ganger. Den ene gangen var følelsen som ofte beskriver den store kjærligheten veldig til stede i meg, nemlig at "man har en sterk følelse/erkjennelse av å ha kommet hjem". Den andre gangen kunne jeg gå over lik for mannen, og den tredje, der falt jeg for noe som ikke var liv laga men hvor kjærligheten til vedkommende virkelig var ekte og veldig sterk fra min side. Jeg kunne gjøre, og gjorde alt for han, i ren kjærlighet, og ba ikke om noe tilbake. Jeg trengte ikke det. En dag ville det stoppe, fordi vi var på forskjellige og uforenelige steder i livet.

Når man er blitt voksen, moden, levd et liv en stund, blir ofte nye bekjentskaper en blåkopi av tidligere forhold. Men jeg kan leve resten av livet på det å ha opplevd den store kjærligheten. Og det sies også at om man har følt den store kjærligheten, kan man nettopp det.

Det er ikke bare positivt å ha denne erkjenelsen, for på et vis er det hele over, selv om jeg vet det kan skje igjen. Men oddsene er små.

Jeg tror forumet trenger en tråd om ekte kjærlighet. For det er dette vi alle sammen vil ha. Det er det vi søker, håper og drømmer om. Den ekte, stor kjærligheten stiller ingen spørrsmål ved den andre. Man evaluerer ikke eller må bruke lang tid på å finne ut om man vil satse. Man VET. Ofte fra første stund.

Treet

Siste svar sø. 30 des. 2012 14:10 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym singel

Jeg gikk inn på en profil med match over 90. Der var alle bladene grå, men unntak av tre som var gule...hva betyr det?

Har skrevet litt med en fyr i et par uker, bare litt egentlig. Det har liksom gått noen dager imellom svarene. Så vi jo ikke kommet i dypden med samtalen ennå. Han har ligget syk også så det forklarer noe.

Nå spør han om vi skal treffes og jeg fikk telefonnummer. Da kunne jeg sjekke ut hvem han er og gikk inn på Facebook. Der er det bilde av ham med en liten to-tre måneder datters. I profilen står det at han ikke har barn. Jeg ble litt sjokkert i grunnen. Før jeg så dette hadde jeg allerede sendt en sms hvor jeg skrev at jeg gjerne ville treffe ham og skulle bare finne et tidspunkt som kunne passe. Men nå fikk jeg kalde føtter.

Ikke så mye for at han ikke hadde skrevt eller nevnt det, men for at da blir det en helt annen situasjon.

Hvordan hadde dere reagert? Tror ikke jeg er så klar for småbarn jeg.....har selv en på ni og er veldig fornøyd med å være ferdig med babiser.

Hva gjør dere? Virker som om jeg er den eneste i hele distriktet mitt som ikke skal ut i dag! Vurderer å se "Tha Raven", noen som har sett den?

Noen som har sett snøen?

Uff faen jeg kjeder meg sånn. Va skal jeg gjøre.

Jeg er ikke " drikke meg drita hver lørdag kveld " typen, så nå ligger jeg ut i sofaen med Litago sjokolade melk... Hva gjør du?

Nordlandsbanen minutt for minutt!
Noe bedre ?

Jeg må bare innrømme at jeg er ekstremt dårlig på førstekontakt, sånn generelt her i livet. Det er akkurat som om jeg til og med blir sjenert på interwebben! Men anywho:

Det er en del besøk på profilen min (hva som er mye eller lite for mannsprofiler aner jeg ikke, men det er vel ingen drøy gjetning at jenter får en god del flere), men det er fåtallet som legger igjen et "hei". Og selv hjerter er vanskelig å få. Nå er jo ikke dette for å klage - så teit er jeg ikke. Men det ender med at jeg skriver nye profiler hver eneste uke for å se hva som fenger jentene mest. Og det kan virke som jo mindre jeg skriver, jo lettere er det å få en hilsen.

Betyr det at dere liker mystiske menn og liker å gjette - også her? ;-)
Personlig liker jeg å lese andres profiler der det står en del, men det er sjokkerende mange jenter som bare legger igjen noen få ord - eller ingenting i det hele tatt (what!?). For ikke å snakke om mangelen på bilder. Altså, kjærleik er litt bingo, men det går an å høyne oddsene littegrann. :-)

Kjør...eh, debatt.

Så lenge de er ærlige.
Sitt og lyv meg rett opp i ansiktet, og du kan finne døra selv.

hva er det med folk som sitter å lyver en rett opp i fjeset, og sitter og nekter og nekter når de blir busta, og til slutt må innrømme løynen?
I tillegg så frekk at å be om en klem på vei ut.
Kjøss meg i ræva heller!
Er så jævla drittlei av løgnere og "venner" som går bak ryggen på folk.

*skuffa*

Noen som har gamle amcar og lignende som intresse her? Treffer, utstillinger, fester osv

Hei igjen!!!

Siste svar sø. 30 des. 2012 02:09 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym femmeninne

Ja, hei på dere!
Står til? Har dere overlevd JULA?

Hvordan har dere det igjen akkurat nå?

Nyttårsaften gifter Playboy-kongen Hugh Hefner (86) og Playboy-modellen Crystal Harris (26) seg i Playboy Mansion.
http://bit.ly/W6Z3AB

go hef!

f.eks i Fredrikstad, eller ladere dere opp til nyttårsaften? Følte meg for gammel til å ta turen ut på 1dag og på nyttarsaften har jeg barna. Det er jo tross alt helg og jeg har barnefri. Eller kanskje bare holde seg inne fordi det er såpeglatt ute. :p

Ønsker......

Siste svar lø. 29 des. 2012 17:18 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym beundrende

Beundrer menn som bare gyver løs med hammer sag på alt som ser ut til å trenge det. En mann som ikke bryr seg så mye om hvordan han ser ut, men at han er ren og har sans for kvalitet. Glimt i øyet og jeg er solgt.

Skal stå klar med yndlingsmiddag jeg da, når du kommer inn for å ta en pust i bakken. Og så tar vi oss en kveldstur og ser på solnedgangen før vi legger oss. M m m m koselig.

Blir litt trist jul og nyttår når man ikke har en kjæreste føler jeg. Ingen og kysse kl 12.00 på nyttårsaften foreksempel. Hva tenker dere?

Leiligheten

Siste svar lø. 29 des. 2012 16:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym lykkeliten

Hei!

Hvordan kan jeg deaktivere den flotte "Leiligheten" i profilen?

Eller må man slette hver enkelt...off..

Rart det skal være så vanskelig å finne ei dyrekjær godjente, som har sansen for friluftsliv/natur osv. Er jakten på kjærligheten siste utvei(bonderomantikken på tv2)? Håper ikke det da:) Er det ei sånn jente her inne,så ta kontakt:)

legge meg nå?
Ikke trøtt, rastløs, selskapssyk osv osv

burde jeg heller bare kaste inn håndkleet, trosse lakenskrekken, og sparke meg sjøl i seng, eller sitte en stund til og kope

For 37 år siden, ti over tolv i natt ble Looyd født :-)

Det snør det snør tidelibom,ja er det det gjør.....
Folk for eller mot snø???

Skjønner ikke helt det "online" systemet jeg... Er noen som er online 24 timer i døgnet og så tror jeg ikke de egentlig er det...
Noen som vet noe? :).

Når du sitter og ser på en film, og oppdager at en av hovedrolleinnehaverene er nesten dønn lik en tidligere date!
Måtte sjekke bildene på fjesboka, og jaada det kunne vært (tvilling) broren.
Jeg må si det satte ganske mange tanker i spinn.
Spessielt når det er den berømte "the one that got away"

Har dere deita noen celebrity lookalikes?

Expendables 2 har skutt blink med castingen når filmens desidert beste og morsomste skuespillerprestasjon leveres av Dolph Lundgren.
Flere glade filmatiske åttitallsminner? Både filmer, skuespillere, scener og udødelige replikker tas imot med glede (gjerne youtube-klipp).
Yippie-kay-yay, muthafuckas, sett igang!

Jeg får konstant ereksjon av jul. Har gått rundt med loffen i angrepsposisjon i to uker nå. Noen andre som har det samme?

Er det bare meg eller dukker den amerikanske skuespillerinnen, Raven Riley, opp på påfallende mange "nye brukere" bilder:)?

ut i bergen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bobbo

Noen som skal ut i stormen?

hvor jeg gjør akkurat hva jeg vil, og drar hvor jeg vil.
Plassere unga trygt hos besteforeldre, og ta meg en velfortjent alenetur et eller annet sted.
Tror det hadde gjort godt nå.

Er vel 4-5 år siden sist, og den turen har jeg aldri angra på. Helt på sparket, kasta meg på et fly, leide meg suite på hotell, og bestilte roomservice med deilige middager og frokoster. Kosa meg med å traske rundt i byen, og bare nyte livet.
Traff på bekjente tilfeldig i byen, og dro på besøk til venner jeg skjelden ser pga avstand og jobb.

Lurer på om det er på tide med en sånn tur igjen. Spørsmålet er bare hvor skal jeg eventuelt ta veien denne gangen da?
Noen som har gode forslag?

Et litt heavy spørsmål, kanskje, men...

...har noen her erfaringer fra forhold til kjærester med borderline personlighetsforstyrrelse, eller lignende adferd?

Seriøs ment tråd.

Hva foretrekker du i livet, penger eller venner?

Penger er det eneste håndfaste, og har du nok penger kan du nok ta for gitt at de du kaller venner er som blodigler og andre parasitter å regne.

Ville du ha forrådt en venn (til en stygg skjebne) hvis du fikk 2 millioner?

online?

Ingen svar
(mann 33 år fra Troms) Privat melding

Er noen online så sent/tidlig og lyst på en chat?

Holdt på å miste laptopen på gulvet da min firbeinte venn hoppa opp i fanget mitt.
Enten har han eller så har jeg trykka på noe, og nå står bildet på skjermen opp-ned!
Jeg vet det er noe man kan trykke på for å få snudd det tilbake, men husker ikke for alt i verden hva det var...

noen som kan hjelpe??

crap

ny rekord på tauing av fastkjørte biler i dag. 7 stykker på 14 timer.

Det kan være en ting, kjensgjerning, tilstand, hendelse, person, annen dyreart, et scenario, noe konkret eller abstrakt, virkelig eller uvirkelig... forsåvidt ekte eller uekte.

Du kan svare i så mange, eller få, ord du vil. Ingen hindringer. Ingen sensur.

Jeg spør fordi jeg er nysgjerrig og liker å undres.

Hva bedriver dere tiden med, når dere ikke sitter her på sukker eller er på jobb?
Lurer litt på hobbyene til folket.

Selv er jeg veldig glad i å bake og lage mat, så det tar jo en god del tid. Noe av det kjekkeste jeg gjør er å pynte kaker. Problemet er bare at de må spises også. Ikke lett når en liker best å bake, men ikke spise det.
Ellers er jeg veldig glad i å synge, så når unga er i seng og jeg er aleine, finner jeg mikrofonen og karaokeanlegget og gauler løs. Veldig gøy det og. Ikke like gøy om noen hører da :P

Skjer det noe i Oslo nå i romjula, og hvor?

God jul alle sammen :)

Noen andre som har tilbringt høytiden med krampetrekninger pga hosting, "dotter" med papir i nesen,
uante mengder te med honning, lite søvn og tildels høy feber? Dette går ut til dere, jeg føler med dere!

Anyways, noen som har noen gode kjerringråd? Og ellers har lyst å spre ut litt medlidenhet? ^^

sitter jeg med stumpen godt planta i en deilig massasjestol, unga løper rundt i lekeland og legger fra seg litt energi.
tror det er dette som kalles vinn-vinn situasjon

Mitt intrykk av en god del av dere på forumet er at nettdating er den eneste formen for "dating" dere driver med, noe som reflekterer seg i hvordan en del av dere kommuniserer. De av oss som har success med nettdating bruker ikke nettdating som en hovedskilde for å skaffe "dates", men som et suplement for å utvide det sosiale netverket ved å møte mennesker utenfor eget miljø.

Resten kan dere lese mellom linjene!

Ønsker meg en kjekk og ærlig kjæreste til jul ...hvor er du ???
Nei ikke for å få julegave av, det er du som er julegaven min ;-)

Det er ikke til å stikke under en stol at det er like ensomt her inne, som det er ellers. Er vel de høye mørke med god inntekt som stikker av med det meste.

Skal være med familien, pynte oliventreet, hjemmelaget KEBAB og sist men ikke minst så skal vi se alle de beste klassikerne, Imamene på låven, Hate Actually, Tre bomber til Bin Laden. God Jul

Selv er jeg en person som er mest glad i vår, sommer og litt tidlig høst, men nå om vinteren, og utiltrukket av eksempelvis Alpene, så er jeg positiv og holder ut til en ny vår kommer. (Liker afterski, da.) Så da drømmer jeg meg bort til (mer eller mindre) eksotiske, andre steder eksempelis Bora Bora, eller Karibiske hav. ;)

Har vært både på Kreta, Rhodos og i Nice, i Frankrike, i tillegg til Tykland, Sveits, Norge, selvsagt, Sverige, Danmark og USA, blant annet. Jeg drømmer også om å beøke England, Bali, Spania, Italia og Bulgaria, men for meg kan ingenting foreløpig måle seg med Florida, Miami, Orando og Key West av mine favorittsteder . :)

Hvilken destinasjon er ditt favorit og hvem er yndlingsreisepartneren?

Denne rører meg dypt, nydeligste sangen som gir meg frysninger!! <3 <3 O'Helga Natt er tidløs... :)

http://www.youtube.com/watch?v=2Tw5QHcARE4

nå har di vist sett en ulv rett borti gata her og det er stor opstandelse rundt det og hvor ille det er .
menn blei sittende og lure på hvorfor gråbein suser rundt alene =P
lurer på om hann rett og slett har rota bort alle di andre =P
får be hann inn på en ribbe betta i mårra

Lenge til sommeren, men noen sier at nudister enten er litt sånne gamle grise-menn, eller så er de eksibisjonister som liker å vise seg frem. Tror du det er slik?

Liker du å bade og sole deg naken der det er lov (eller ikke lov) eller er det en uting. Hva om du ikke liker det og partneren din gjør det - er det "skillsmissegrunn"?

Tønsberg ???

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Noen som skal ut i Tønsberg ikveld ????