Sukkerforum

Jeg er litt ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe [sett inn klisjé her om noen å ha en i armkroken etc ] noen, men alle virker som om de er på en uendelig høyere hylle en meg(ok, noen av dere er). Alle ser ut til å reise jorda rundt 24-7, har en 20 år lang utdannelse (og ønsker det samme fra 'drømme partner') har masse bilder som viser hvor fantastiske de er men veldig lite om hvem de virkelig er.

Jeg er ikke interessert i å vite hvor mye du reiser eller om du driver med Yoga, hvem bryr seg om slikt? Jeg bryr meg om hvem du er når vi snakker sammen, når vi depper sammen eller når vi jubler sammen. Hva vi snakker vi om når vi ligger i samme seng og leser hver vår bok? Jeg vil vite om hvordan du er når du er glad, hvordan du er når du er trist og hvordan du ser på meg når jeg gjør eller sier noe som du liker eller tenner på. Hvordan du er hvis du er skuffet eller sint på meg.

Er jeg den eneste?

PS for å sitere meg selv :

"Jeg er ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe..." Nei, jeg sier ikke dette til noen, dette er mine innerste tanker.

-mann 30+

Nå har jeg vært her en stund, akkurat når jeg begynte å betale husker jeg ikke, men var også medlem en god stund før det.
Og jo mer jeg leser igjennom jenteprofilene, jo mer innser jeg at ingen vil ha meg.
Jeg skal ikke påstå at jeg er noe fruktfat, helt normal, ok kanskje litt under par kjekk. Har hatt en date som jeg har fått igjennom sukker, har skrevet med noen men når "praten" kommer godt i gang så bare stopper de å svare. At man ikke svarer på førstemeldingen er helt greit. Men plutselig stoppe etter en del meldinger skjønner jeg ikke, da kan man bare si det som det er.
Selv så mener og tror jeg at jeg har nokså godt selvinnsikt, og prøver ikke å gjøre meg til noe jeg ikke er. Men når den jeg er ikke er god nok, hva skal jeg da være?

Jenter (stort sett) vil ha en kjekk, ambisiøs, aktiv, trent, reiseguru, høy, morsom og empatisk mann. Åssen klarer noen med noe som helst vanlig liv å trene og reise så ofte som de vil? Samt ha disse høye ambisjonene. Min hverdag, som jeg tror ikke er så meget forskjellig for de fleste andre, gutt eller jente. Består å komme seg ut av senga, på jobb, hjem igjen på ettermiddagen/kveld, lage middag og annet husarbeid som må gjøres. Jeg har en god jobb, og akkurat nå er det nok for meg å holde på den og streber ikke etter noe annet så sant yrkeslivet gjelder. Må jeg på død og liv ha så store ambisjoner om å bli noe annet, er det ikke bedre at jeg trives der jeg er i dag? Reising blir det ikke så mye til over til, så jeg finner heller på andre ting med venner/familie.
Er aktiv nok, men per i dag så er jeg ikke medlem på noe treningssenter pga diverse omstendigheter, må jeg virkelig trene 3 - 4 ganger i uka for å være attraktiv? Noe strammere kunne jeg helt sikkert ha vært, men hvem kunne ikke vært det? Det hadde vært noe problem for meg og blitt med på trening om det er det en fremtidig partner hadde ønsket.

Så da sitter jeg her, og tenker hva er det jeg kan tilby en fremtidig kjæreste. Jo jeg har en plass å bo, bil, båt,. Jobb og aktiviteter som jeg trives med, stort sett så er jeg blid og fornøyd, trofast, ærlig (kanskje litt for ærlig), morsom og alvorlig når det trengs, jo også er jeg litt høy. Ingenting av dette virker som teller noe som helst, med mindre jeg hadde bodd midt i en storby der det er lett å treffes, og det virker som at terskelen for å treffe noen er mindre.

Følelsen jeg sitter igjen med er at jeg har gitt litt opp, resignert rett og slett.

Hei folkens!

Jeg har et spørsmål som for så vidt går frem av tittelen.

Dersom man besøker en profil med et bilde som man vanligvis kanskje ikke ville klikket på, og når man ser litt nærmere på bildet innser at vedkommende egentlig var ganske pen, men mest sannsynlig er det et elendig bilde.

Bør man da sende en melding og si i fra om dette?

I verste fall er det egentlig et av de bedre bildene.... :P

Jeg føler meg egentlig litt skitten bare av å stille spørsmålet, men det må ut i lyset! :D

Lurer på o noen kunne si antallet besøkende dere har på sida deres....? Lurer bare på fordi jeg veit ikke om sida mi er usynlig for kvinner, eller... Har vært her ei stund, dvs. to måneder, og har 15 besøknde....Hvordan ligger dere andre an....? Hørt om noen som har over 10 000.!!!!

Nettdating er en merkelig greie - og jeg er ikke heeelt komfortabel med å bli kjent med noen over tid via meldinger.

Når er det akseptabelt å spørre om nr. og om å ta en kaffe? Jeg tenker hvertfall i løpet av en uke om man har sendt en to-tre meldinger hver dag her inne.

Hva tenker folket? Blir du skremt om noen spør om å møtes etter 5-6 dager?

Dette spørsmålet går egentlig mest ut til den kvinnelige delen av denne siden, men siden det kan hende at kvinner lurer på det samme angående menn er det jo fritt frem for alle å svare.

Hva legger dere mest vekt på når dere bestemmer dere om dere skal svare en person eller ikke? Er det hva som står i meldingen eller er det profilen generelt. Har sendt avgårde et par "hei alt vel?" til en del kvinner som jeg finner sånn halvveis interssante og det gir omtrent samme svar-ratio som de jeg har sendt en lengre melding til der jeg faktisk har tenkt meg om hva jeg skriver.

Kan jo for saken skyld nevne at jeg er mann i slutten av starten av 20-årene (24) så det er jo først og fremst fra denne målgruppen jeg ønsker svar, men som nevnt øverst er det egentlig litt samme hvem som svarer.

Harlem Shake

Siste svar ti. 12 feb. 2013 19:53 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Noen som har noen meninger/synspunkter om dette? :)

Selv så syntes jeg det er litt teit, men det er bare meg.

Rød hjerte

Siste svar ti. 12 feb. 2013 19:15 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Sintpåhenn

Jeg gav mitt første røde hjerte til en jente her på sukker i tillegg til at jeg la igjen den hyggeligste meldingen. Hva skjer? Jo hun blokkerer meg???
Lol

Hei,

synes dere jeg er for tøff med hun jeg skriver med i dialogen under?

meg:

Ser du på nytt på nytt forresten? Jeg humret litt i sjegget av Kong Harald;)
Hva gjør du en fredagskveld?

svar:

Jo, jeg så på Nytt på nytt jeg også. Den var morsom på fredag.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med deg. Du virker som en grei fyr og det er hyggelig å få meldinger fra deg. Samtidig har jeg ikke lyst til at du skal få for store forhåpninger. Hvis bildene dine er noe å gå etter, er du overhodet ikke en type som jeg faller for. Uten at jeg kan gi deg noen god grunn for det, det er ikke noe opplagt "feil" med deg. Det bare er ikke riktig heller. For meg. Utfra det jeg ser på bildene. Vi kan godt skrives og bli bedre kjent, men du må vite at det er 98% sikkert at det ikke fører til noe. Dårlige odds, med andre ord.

mitt svar:

Hei

jeg synes du langt på vei oppsummerer situasjoen fint.

mht hva vi kan gjøre med det så burde du skjerpe deg seriøst. At jeg skriver hyggelige meldinger til deg og rent faktisk synes du er alldeles fantastisk, betyr ikke at jeg er idiot. De eneste prosentene som finnes er 0% og 110%. Enten så kaster du deg over meg full av begestring og energi eller så kan du vel eeegentlig i all vennskapelighet dra til helvete. En bitteliten stund ihvertfall;).

Klem fra Øystein

Makan altså..!!
Enten så vil jeg..og ikke han....eller så vil han og ikke jeg.....så er det for mye, eller for lite...
Fader'n meg ikke lett og finne han som er holdt av for meg altså..;)

"Blir vel samma runde som i fjor da ser det ut til, så:

Snart er det Valentine's Day... ♥ får vel kjøpe de jævla blomstene og lage middagen selv ♥ ..." :)

Var på tur til Åre i helgen som var og lurte på om drømmekvinnen jeg traff på der er her. Traff hu fredag kveld/natt 8-9 feb på et utested som kalles Bygget. Kun med smil og blikk fikk vi kontakt og uten å si så mye som et ord, danset vi natta lang, Jeg hadde nok mye innabords, men erre mulig å ikke vite noe som helst eller spurt noe som helst til denne fantastiske jenta. Vet bare at hu er trønder og har de vakkreste øyene jeg noen gang har sett. Føler meg så sinnsykt teit.

Så lurer jeg på følgende.
-Er du her inne?
-Tror dere jeg har noen som helst mulighet til å finne henne igjen?
-Hvor dum går det ann å bli?;)

Men uansett var det en skikkelig bra tur til Åre! :)

Som man sitter her sammen med de andre trofaste forumskriverne så tenker man jo ofte litt:

Hvorfor er alt så lett å gjøre vanskelig, og så vansklig å gjøre lett?
Hvorfor vil hjertet èn ting og hjernen noe annet?
Hvorfor er det vakreste ønsket også ett av de aller vondeste?
Hvorfor får dyr lettere partner enn menneset, og klaå være trofast,ofte livet ut sammen.
Horfor skriver jeg dette? :P

Hvor lang tid bruker dere på å søke gjennom Matchlister etc. Og hvordan foregår selve søket, egentlig? Søker du gjennom alle som er Online? Eller spesifiserer du søket ditt? Eller sitter du bare å venter på mail fra andre?

Undrer meg over hva det er som tillater menn som virkelig ikke er guds gave til kvinnen og behandle jenter som dritt? Skjønner jo at det må være dårlig selvtillit osv... Har hørt om flere tilfeller, men heldigvis- pene og oppegående jenter lar seg ikke bruke av idioter!;)
Kjøp dere horer- er nok mer passende til tapere det;)

Itte og ha vært her inne noen uker,har eg fått med meg at en del menn/kvinner har dårlig efaring med nett dating. Eg må vel innrøma at det har vel eg også :-) Men har også positive. Å det er vel det som har fått meg til og lure på hvorfor så mangen bruker mangen timer på og tillate at det motsatt kjønn behandler deg dårlig!!!
Misten nesten min sønn for 6mnd siden og det fikk meg til og tenke annerledes:-) men har vel de siste ukende latt meg rive med i leken:-/
Men nå e det nok!!!
Live er mer en og søke itte en mann her inne på "bruktbuå" så eg kalle det!!! :-)
Menn/kvinner som leker med andre sine følelser finnes både på nett og ute i den virkelige verden.
At mangen som er her inne finner seg noen,det tror eg nok. Men det e viktig og leva live og ta vare på de som virkeligt bry seg om deg til den rette dukker opp :-)
Ønsker med disse ord alle der ute lykke til på "jaktmarkede" :o))

Ukepenger

Siste svar ti. 12 feb. 2013 13:02 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Jeg kom over denne artikkelen:

http://www.dinepenger.no/bruke/vestlandsbarn-faar-mest-i-lommepen ger/20333555

Beløpet skremmer meg. Jeg forstår at 700 - 900 (i måneden) ikke er det samme i dag som det var før, men allikevel det er mye penger!
Jeg fikk kanskje 30,- i uken, og det var ikke hver uke, så jeg fant ut, ville jeg ha penger så måtte jeg finne på en annen måte å skaffe de på enn fra gamlingene mine. Så jeg begynte å sykle med lokal avisen, er det helt slutt på det nå? Sånne jobber som en kunne ta som 10 - 11 åring før?

kvinne som er intressert i frimerker?har en stor samling hjemme hos meg.

Jeg har gjennom hele livet tatt det som en selfølge at jeg en dag skulle ha barn. Men etter jeg fylte 30 har jeg egentlig blitt mer og mer i tvil om jeg egentlig ønsker det. Kanskje er det fordi jeg har vært singel ganske lenge som gjør at dette med barn virker så fjernt. Men jeg lurer også på om det er fordi at det å få barn er "normen" at jeg før i tiden ville ha barn...

Hvordan er det med deg, har du noen gang tvilt på at du vil ha barn? Er det et møst at du en gang får barn? Og hva er grunnen til at du (ikke) vil ha barn? Ser du på folk uten barn (og som ikke vil ha barn) som litt rare? Skriv gjerne hva du vil om temaet!

skjønner vel at mange ikke ønsker å gi info på hvor i fylket man bor, men for oss med barn hadde det vært veldig fint.
Jeg gjør et matchsøk i fylket mitt. Klikker inn på en søt dame. Ser hun har barn så sikkert ikke flyttbar, men hvor bor du da??
Så da må man jo skrive da. Og en førstemelding på hvor du bor er ikke det jeg føler for å skrive på en førstemelding.
Jeg ønsker jo ikke å vise interesse for denne søte damen om hun er stuck på feil sted. Klart hun kan væe flyttbar, men svært sjelden er man det. Så da må jeg jo starte samtalen med noe annet og da viser jeg jo interesse....
Synd man ikke kan søke på kommune. Det er mulig å søke på avstand fra deg. 5km, 10km... men det er jo avhengig av at personen har ticket av sin posisjon på kartet og vært ærlig.

JA.det høres rart ut,og føles rart.Jeg har fått endel hjerter,og tenkte,nå svarer jeg høflig,og sier send noen ord om deg selv,hyggelig.
Det har gått en uke,ingen svar.To er uleste,resten lest.Kan de ikke bare la være å sende disse hjertene da,,det betyr jo ikke noe uansett.Da nytter det ikke mye med klaging at man får ikke svar.Har andre opplevt liknende,ja,dette er nettdating på sitt verste,og vennligst ingen tullesvar.

Fra Datingmagasinet i dag:

https://sukker.no/datingmagasin/2013/02/hva-lyver-vi-om-pa-nett/#more-29 59

Lyver menn på nettet virkelig på seg sju cm på høyden i gjennomsnitt? Seriøst? Da føler jeg meg som en fjott her, for siden jeg ikke har lyvet på meg noe så ender jeg jo da opp som en dverg i forhold til alle disse høyreiste kjempene. Nei, dumt å være den "eneste" som ikke jukser hvis alle andre gjør det.

Jeg er fra og med i dag 1,84 høy, ikke 1,77, så nå forventer jeg at meldingene vil strømme på fremover!

youre love is my drug...oh yeh baby :)

Feeen!!

Siste svar ma. 11 feb. 2013 18:31 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Dumme dumme bilist! Hvorfor måtte du og to andre esel kræsje i en buss like ved en bro? Anbefaler alle som bedriver fenderbender-aktiviteter til å gjøre det på steder med omkjøringsmuligheter.

Jeg ønsker meg mann, barn og stasjonsvogn kjapt. Noen som kan hjelpe?

Mange har sikkert rukket å gå på en eller flere dates etter å ha vært her inne en stund. Hva slags tanker gjør du deg etter en hyggelig kveld med noen du har truffet? Fokuserer du på detaljer eller helheten hos den andre personen?

Er i Kristiansand på jobbtur. Og da må en jo spise.. Servitør kommer å spør vil du ha middag til 100 kr? Ja hm hva er dette sier jeg litt forfjamset.. Jo er en kanpanje vi har her:)) http://matcirkus.sitegen.no/customers/matcirkus/files/spisfor100_lommefolder.pdf.. Nydelig mat var det, god ide. Kanskje noe for andre byer?

Gutt i uti 30 årene, søker stram dame i 40 -50 årene for litt deilig kos...

I morgen er det morsdag, kan ikke fordra den dagen. Ikke farsdag heller. dagen er til kun fordi butikkene skal tjene penger. Når det er sagt, jeg kan ikke fordra karneval, hellowin og de andre nye dagene som har kommet til Norge. Er jeg sær?

Lusa!

Siste svar sø. 10 feb. 2013 21:24 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Dater du eller bare fjaser du fortsatt?

Da har eksen funnet en ny flamme. Akkurat som jeg sa kom til å skje, for 2 uker siden, men hun sa det ikke var noe som helst mellom dem. Utrolig, etter 2 år hopper hun fra en mann til en annen på bare 2 uker.

Så sitter jeg her med hjertet i bånn og føler meg skikkerlig trist.

Jeg er 100% sikker på at hun aldri vil finne noen som er bedre enn meg. Har aldri sagt det til henne selvsagt, men det gjør vondt å vite at hun har tatt ferie for å reise ned til han i England. Og jeg var helt sikker på at jeg skulle klare det hvis det kom til å skje, men det gjør utrolig vondt.

Trist :(

Trylling

Siste svar sø. 10 feb. 2013 20:18 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Dette kommer sikkert til å høres utrolig teit ut, men la gå.

Tidligere så drev jeg på med dette som hobby (3 - 4 år) sluttet for en del år siden. Jeg har nå tatt denne hobbyen opp igjen og de som kjenner meg vet at jeg har drevet en del med det.
I går så var jeg på fest, og der var det en som visste at jeg hadde drevet litt med dette tidligere. Ble spurt om å gjøre noe, så jeg fant en kortstokk og tok et par triks. De er helt ok men når du vet åssen du gjør de så er det jo liksom ikke så kult.

Men over til poenget: Det var noen damer som syntes dette var utrolig morsomt og sa: "Du burde gjøre noe sånt på byen fordi det liker damer." Og det har jeg aldri hørt før.

Så da er mitt spørsmål til dere voksne forums damer. Hadde dere likt det?

Bare sånn for sikkerhetsskyld så er det ikke noe store greier, men det er triks der deltakerne føler de gjør trikset.

Hvem er hu derre Nope... som svarer meg hvergang jeg sender mail til noen...??
Er hun utenlansk.....??

Aua!!

Siste svar sø. 10 feb. 2013 17:27 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym MoiNoir

Muskelknuten som jeg fikk en gang før jul og som jeg trodde var løst opp, har nå sniket sed tilbake. Sitter mellom venstre skulder og nakken. Er sikkert nødt til å gå til behandling til uken men enn så lenge, har dere noen forslag til noe jeg kan gjøre? Tar en paracet nå snart og tenkte kanskje på noe yoga-greier? Strekke ut armene i alle himmels retninger? Kverne eikenøtter, hvalross tenner og blande med ekorn tårer?

Nesten hva som helst, er takknemlig for gode tips :-)

Bakgrunnen er kombinasjonen av belastning gjennom klatring, ensformet verktøybruk og en del stress. Kanskje mest av alt stress, siden jobben har bare forandret seg på det punktet i det siste halvåret.

Jeg fikk lyst til ta bort profilbildet mitt, men finner ikke ut av hvordan jeg gjør det. Har prøvd å gå inn der man setter inn bilde, men når jeg trykker på profilbilde kommer ikke bildet opp, dermed ingen kryss å trykke...

er det mulig å deaktivere profil hvis du har betalt. eg kan ikke finne knappen???

Klar og pakket inn i ull, hvem tar en liten tur i Vestlandssolen i dag? Skal opp på et fjell, finne et tre å sove litt på og jobbe på å få ansiktsfargen til et levende menneske igjen :-)

Over og UT! Gode tanker til alle som kryper og går, det er snart vår :-)

Jeg traff en kar her å sukker.

Startet som vennskap og en masse skriving. Vi skrev mange timer om dagen.
Han visste ALT om meg, vi kunne avslutte hverandres settninger osv... dere skjønner bildet.
Vi hadde SÅ mye felles og han ble tilslutt en god venn og støtte.
Etterhvert ble det kaffe og date.

Jeg var ikke så intressert i starten men vennskapet og støtten gjorde at jeg ønsket å se han mer, tar tid for meg å la en mann slippe in.
Han var veldig betatt, litt sånn på grensen til pinlig.

Jeg ble etterhvert betatt/forelsket og alt var toppers, vårt forhold gikk i lynets hastighet og lia. to måneder så var det veldig seriøst.
Han pratet med sitt eks, sin familie og venner at han fått seg kjæreste, noe jeg var litt ukomfortabel med da vi ikke hatt "praten" og det gikk veldig fort.

Så snudde det omtrent over dagen, han såg bare problemer med oss, med mitt eks, med sitt eks, med jobben, med barna, med bosted osv..

Når vi traff hverandre sist forteller han at han var redd vi var på forkjellige steder, og han ville ikke gjøre det verre. Men vi kunne jo være venner? Så fikk vi se i fremtiden...
Etter dette møtet svarer han ikke på sms, gikk umiddelbart på sukker igjen. Ikke for å flørte sa han men for å kontakte andre han datet og fått kalde føtter med??

Okeiiiii.... jeg skjønner tegninga men likevell ikke... mitt hjerte kan ikke skjønne dette.
Det er så sjelden en finner en "tvillingsjel" og det er så forbannet vanskelig å slippe han.

Jeg ser nok ganske bra ut, har ihvertfall nok av tilbud, men får ikke denne dusten ut av hodet!
Irriterer meg så grenseløst!
Jeg har aldrig før tillatt at noen behandler meg så dårlig, men nå klarer jeg rett og slett ikke å la være.

Til historien hører også at fler her på sukker, har "stalket" han enligt han selv. Damer som blitt "psyko" og dykket opp på døra hans osv. Jeg kan nå si at jeg skjønner hvorfor.

Hvis jeg skal "dumpe" noen så gjør jeg det klart at følelsene ikke er der, er aldrig noe problem så lenge en er ærlig.

Ble etter mange måneder så drittlei av meg selv og mitt hode at jeg tok kontakt med han her igjen, ba han å ringe meg.
Han gjorde det og vi avtalte en kaffe etter ønskemål fra meg. Jeg ville ha svar på hva som skjedde og jeg fortalte at jeg følte at jeg mistet en god venn.

Hva skjer? Han blir borte igjen, svarer ikke på sms.

Hva faen er problemet? Si at du blir kvalm av meg så er du kvitt meg!

Hilsen Frustrert frue!

Ønsker alle en strålende Søndag :-)
Å kom deg ut og nyd det herlige være :-)

La oss håpe bidragene blir bedre nå enn forrige uke. Faktum er ikke bare at samllige melodier sist gang var rein møkk,
men at selve åpningsmelodien m/ fiolinister og masse annet var ti tusen ganger bedre enn bidragsmelodiene.

Er det fullstendig turn-off og Nei når du vurderer å bli kjent med en person?

Har opplevd noen ganger nå at ved kontakt er det om jobben min damene lurer mest om. De spør ikke om jeg har det bra eller for å se om noe kan stemme, men går rett på jobbspørsmål. Dette gjelder voksne damer, 40+
Er det mange her inne som er på jakt etter gullkortet?

Jeg har ikke nevnt hva jeg jobber med i profilen..

Hva er det jentene her inne søker?:)

Tenkte jeg måtte anbefale filmen jeg så i går..herregud. Om ikke bare for at den er genial men for at hovedrolleinnehaveren er svaret på alle mine romantiske fantasier;)
Og takk for responsen vedrørene min utlodning av meg selv btw..men jeg hadde jo min x..han holdt i massevis, hadde jo annet sikle etter:) Så løp og se..

Tarantino....<---- genius

Slik blir andre forelsket i deg:
Vær der mye - for så å bli utilgjengelig
For etter å ha pleid kontakten mye og jevnlig, er tipset dette: Start tilbaketrekningen. Sakte, men sikkert, bør du gjøre deg mer og mer utilgjengelig, inntil du til slutt blir fullstendig umulig å nå.
Teorien er denne: Folk vil ha det de ikke kan få ... og oppdager de at du ikke er så tilgjengelig som du var, så vil de ha deg enda mer.

La dem gjøre ting for deg. Ikke vær den som er snill og gjør ting for dem - la dem gjøre snille ting for deg

Øyenkontakt. Se vedkommende som du ønsker skal bli forelsket i deg, inn i øynene minst 75 prosent av tiden dere snakker sammen. Hjernen hans eller hennes skal da bli lurt til å tro at dere er forelsket, og begynne å produsere forelskelsesstoffet phenylethylamin (PEA) - vips, han eller hun føler seg forelsket i deg!
Ikke se bort
Trikset her er å holde blikket til den du er interessert i og som du har en samtale med, litt ekstra før du ser opp på eksempelvis en annen kompis som krever oppmerksomhet. Tre-fire sekunder ekstra skal være nok. Får du ditt kjærlighetsoffer til å gjengjelde blikket ditt like lenge, vil enda mer av forelskelsesstoffet PEA angripe hjernen hans/hennes - og vedkommende vil føle seg enda mer forelsket.
Det anbefales at når du må trekke blikket unna, at du gjør dette litt slepende, som å dra i en karamell. Og dersom du må innlemme en annen person i samtalen, så se så lite som mulig på denne personen, og så mye som mulig på din utkårede ...

Spill på lag med pupillene. Forskning har vist at vi føler oss mer tiltrukket av mennesker med store pupiller. At man får store pupiller når man føler seg tiltrukket av noen, er også en sak - men det er ikke noe man kan manipulere med uten videre. Det man imidlertid kan gjøre, er å dempe lyset og på den måten påvirke pupillene til dere begge til å utvide seg. Din utkårede vil synes du er mer attraktiv kun på bakgrunn av det ...

Fasiten er altså: Innfiltrer gjengen grundig før du gjør sakte retrett, demper lyset og stirrer din utkårede (nesten) i senk - og vær gjerrig på oppmerksomheten du gir til andre når du en gang har fått din utkårede under fire øyne.

Hørt om Trine?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Hun flytta til USA, en stor by på vestkysten. Så nå kaller de henne bare for L.A. Trine..

seriøst. hvis man ikke er ute etter noe forhold. da gjelder vel ikke 3 dagers regelen.
og man ikke kan ta kontakt pga at man er opptatt og har mye å gjøre. hvis normen er 3 dager, da må jeg bare beklage om at jeg er veldig treig.

Stand-up

Siste svar lø. 9 feb. 2013 19:22 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Er det flere enn meg som kan sitte å se på stand-up og le så man griner?
Sitter og ser på et eldre Dave Chappelle stand-up show, og snart så klarer jeg ikke å le mer.

Førstemeldingen lyder:

"Etter å ha lest profilen din, så konkluderte jeg med at vi to burde hatt en date.
Du kan koke kaffe på bål i skogen, og jeg kan stille med hjemmelaga kanelboller"

Tror dere jeg får svar? Eller er det litt drøyt til førstemelding å være?

På jobben idag ble jeg fortalt om en ny "plug in" til facebook om heter "BangWithFriends".

Dette fungerer slik at man helt anonymt registerer hvem av sine venner (motsatt kjønn) man ville ha hatt sex med. Hvis begge har tatt i bruk dette og har tagget hverandre som "doable" får man en mail som informerer om at begge vil ha sex med hverandre også kan man selv ta det derfra :)

Hva synes folket? Genialt eller idiotisk?

hm, etter å ha gått gjennom en del profiler, og sendt meldinger til de som har enten fått meg te å le eller har vært av ekstra interresse.
Så har noen svart, andre ikke, men etter 3- 4 meldinger så blir det slutt på meldingene. Andre har sendt melding til meg først etter å ha lest profilen min og.

Nå er heile postkassen min grønn, og eg forstår ikkje heilt ka eg har gjort galt.

er det noen typiske ting vi gutter driter oss ut med når det gjelder sånt? har fått flere av de til å le, pleier å spørre de ett lite spørsmål på hver melding, går ofte laaang tid før de svarer om eg får noe svar i det hele tatt.

tillegspørsmål: hvor mange meldinger kan man sende til noen før man har "forstått hintet" eg har prøvd å holde meg til to for folk eg ikkje kjenne(som feks på sukker)