Sukkerforum

Noen flere som merker en skikkelig boom på meldingsfronten både på sukker og andre steder?
Syns det er et fascinerende fenomen at så fort sola strekker seg over horisonten og vårhalvåret er her så popper det alltid frem intresange gutter fra hver en busk :P

Merker da sjøl at jeg allerede er i bedre humør og med mere futt bare fordi vi er på rette siden av året igjen :)

Etter et døgn har jeg fått både hjerte, meldinger, og blitt chattet opp.

Med et nick som Fettberget! Og en profil som suger, virkelig suger. Det er jo helt vilt.

ai ai ai så mange sinnsykt lekre frøkner her inne , blir helt overveldet. flere som er oppriktigehyggelige å skrive med også

Hvis naboen har en puddel som du har fått et godt øye til, hva gjør du så?

Begynner å henge med naboen, tilbyr deg å gå tur med bikkja, eller tar du den moralske vrien og tenker at du ikke skal bryte inn i andres forhold?

Jeg spør for en venn.

NÅ vart jeg nysgjerrig, hva skriver dere i SISTE melding??

Sliten, lei livet, halv feit, under middels kjekk, raper og promper i ditt nærvær som jeg selv ser for godt!
Søker noen andre å være sliten, lei livet, rape og prompe med i kveld!
Blir du med meg hjem så stapper jeg deg nok i Fritzel kjelleren min slik at du ikke kommer ut, og ingen kan høre deg skrike.

Jeg er høy og det håret som er på hodet er fortsatt mørkt, om det skulle appellere.

Ærlighet varer lengst sier det, men får ingen på det :p

Treff Oslo

Siste svar fr. 25 jan. 2013 15:55 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym SøteMus

Jeg skal til Oslo neste helg og trenger selskap hihi ^^

Forslag til ny og potensielt morsom sukkerfunksjon: spørreundersøkelser!

Så kan sukker på en fin og oversiktlig måte finne ut hva folk foretrekker; svar eller ikke svar, mulighet for å søke på div. ting osv. osv. osv.

En stemme per bruker, mulighet for anonym stemming (men med registrering per kjønn?)

Trenger mus til helgene.

Jeg fisker i grunn bare etter tips til egen middag.

Jeg er på vei hjem snart, er sulten NÅ, men har ikke lyst på noe som hest.

Jeg innser at dette er en kjedelig tråd, men jeg kan jo gjøre den litt mer juicy gjennom å dømme og fordømme dere som spiser for kjip mat/bruker for dårlige råvarer/er usunn i matveien/ikke finnes kreative osv...

Nei glem det forresten, jeg vil bare ha tips. Enkle og raske tips :)

Og dette er ein seriøs tråd. Det er heilt sant!

Eg er framleis jomfru, og kunne helst tenkt meg å debutere seksuelt med ei jomfru. Berre send meg ei melding om du er interessert. :)

(Eg kjem ikkje til å fylgje med på tråden. Eller Sukker over hovud. Eg elskar e-post-varslinga.)

Eg har vore inne på sukker lenge. Eg har hatt mine oppturer og nedturer. Inntil for eit halvt år sidan var eg mest ute etter sex. Det var relativt enkelt. Det var ikkje nødvendigvis enkelt å få sex, men det var ein enkel og grei innstilling å ha. Eg prøvde å få jenta til seng relativt kjapt. Enten greidde eg det eller så greidde eg det ikkje. Ingen blei såra trur eg. Men det gav veldig lite. Det var ein enkel, lettvint, billig og kortvarig glede.

No i det siste har eg tenkt at eg har lyst på ein kjærast. Jenter som er interesserte finst. Men eit spørsmål som dukker opp er. Skal eg date mange av gongen? Skal eg flørte med mange jenter av gongen? Ein del av meg har lyst til å halde meg til ei jente. Gi det ein sjanse. Kanskje prøve å få til ein forelskelse. Men ein annan del av meg synes dette er farleg. For kva om eg satser på ei jente, medan jente held på å flyg rundt med alle moglege slags gutter. Då blir jo eg sittande igjen med skjegget i postkassa som ein annan jomfru maria. Den dydige snille tøffelhelten som hadde lyst på kjærast.

Det verker som om svært mange jenter held på med mange menn samtidig. Har du litt flaks dater ho deg først. Har du litt uflaks dater ho den andre først.

Så kva skal ein gjere? vere kynisk og date mange samtidig sånn at ein ikkje blir for betatt av ei dame for fort? Eller date ei jente, flørte med ei jente på sukker og så risikere at ein blir rævpult av ei kynisk dame som speler på mange hester samtidig?

Hei

Jeg har brukt sukker en stund, og har noen spm.
For min del er det totalt uaktuelt og møte noen som har merkert av "noen kilo for mye" og "fyldig". Ville det vært en fiffig funksjon og kunne blokkert disse, evt. ikke fått dem opp matchlisten?
Jeg for min del bruker unødvendig ti på disse profilene, da jeg må på profilen og se, vi vet jo av erfaring at profilbilder ikke samsvarer med virkeligheten

Får man et rød felt på profilbildet sitt hvor det står at man svarer sjeldent? Hvorfor er det i tilfelle slik?

Ja, overskriften sier alt. Hva går du ut fra?

Tenker du å S E på din partner resten av livet eller L E V E med h*n og ha det fint sammen ?

Hei alle damer.

Jeg har et spørsmål til dere,det finnes sikkert flere slike innlegg men jeg prøver. Hva er trikset her inne for å sjarmere dere, er rimelig ny på nettdating så help me out.

Diego

Hvor mange menn gjør sånn? skjer det noengang med dere kvinner?

http://www.youtube.com/watch?v=ABgL2LcoBTU

Jeg føler sammfunnet i norge er så.. kaldt

Spørsmålet er ment for damer å besvare,men alle andre er også velkommen.

Pleier dere damer her inne på sukker å ta det første steget med å kontakte en mann? Eller venter dere på å bli kontaktet?

Hei,
Til alle jenter og gutter!

Hva foretrekker dere når dere har skrevet en melding til vedkommende dere finner interessant og denne personen ikke er interessert i å videreføre kontakten; At personen ikke svarer eller man blir sendt et høflig avslag?

Jeg svarer samtlige som skriver til meg, men ofte er svaret et høflig avslag om jeg ikke syns de er interessang eller utseendemessig min type og da har jeg opplevd flere ganger at personen skal diskutere rundt det, komme med frekke svar tilbake, forhåndsdømmende osv. Dette gjelder spesielt jenter som ser over gjennomsnitt bra ut og som jeg tenker meg ikke svarer på alle meldingene de får av gutter?

PS: Såklart det er mye mer enn utseendet som teller, men for meg er det et must at jeg syns jenta er attraktiv før jeg vil innlede noe mer.

Bruk gjerne pseudonym men svar da ærlig, er du snill.
Fortell også hvor mange nick bruker du på Sukker. Jeg mener ikke her inne på forum men på Sukker i det hele tatt.
Jeg ser nemlig at folk skifter, lager nye profiler, pynter på...

Jeg er forvirret, rett og slett..

Jeg har inntrykk etter å ha lest inne på forum at det som irriterer mest menn er at damer ikke svarer... correct me if I'm wrong?

Naiv som jeg er har jeg da vært "flink jente" og svart alle som har sendt meg melding, enten med et "takk, men nei takk", eller sendt et par intetsigende meldinger frem og tilbake med de som har sendt meg sånne, men hvor jeg har tenkt at jeg skal gi fyren en sjanse, det kan jo hende kommunikasjonsegenskapene tar seg opp.. (evig optimist der altså ;-) )

Og så får jeg kjeft av en mann fordi vi har skrevet bittelitt og sporadisk i en knapp uke, og hvor jeg nå kjente at dette absolutt ikke var noe, men det kan jo av og til ta litt tid før man faktisk innser det.. kan det ikke?

Så jeg sender en hyggelig melding hvor jeg sier at jeg synes kanskje det er greit at vi avslutter praten da jeg har innset at han ikke er "min type".

Resultatet er at jeg får kjeft fordi jeg har svart i det hele tatt i første omgang, jeg forklarer da hvorfor jeg har svart (1. han virket litt søt og interessant med én gang og 2. jeg er da høflig).

Responsen er da som følger: Ja, det er fint å være høflig, men hva med å respektere andres tid?

Hjelpes, hva skal en stakkars forvirret dame ta seg til?

Og møttes 7 mnd siden... Holdt på "profilen" for å gi den bort. Men nå gidder jeg ikke å få oppdateringer lengre, så da ryker den lille avgiften.. For jeg traff endelig noen som kunne spe på livet mitt med manndom, humor, flott smil, og mye mye mer.

Jeg elsker denne mannen, og deilig er det å bli elsket tilbake.. Jeg hadde innfunnet meg at jeg kunne nyte livets hverdager i singelhet, men lot døren være på gløtt.. foff, så var han der... Og skremte liv i meg... ;) ..

Må hele tiden minne meg på at livet mitt kretser ikke rundt å ha en mann, men at Denne flotte kjekke mannen skal så lenge han og jeg vil, nyte livet vårt sammen.

Lykke til alle som søker, leter, gløtter, nekter, gamer, drømmer,analyserer, bedømmer, flørter, leker og elsker. Må dere få ro i sjela m el uten bonus. Husk vi er jo bare dyr vi og, selv om vi er high tech..

Det er mye "okk og å" her om dagen, så her er dagens 'gladis'.

Jeg flyttet fra Bergen til Østlandet forrige uke, var på fest med gamle (og noen nye) kjente i helgen. Feiret bursdagen til nevøene mine som jeg tidligere har sett en gang eller to i året. Begynte i ny jobb igår, hadde en super dag med masse fremgang allerede idag.Tror jeg kommer til å stortrives. Humøret øker, stemningen stiger, smilet består.

Er det ikke rart hvor lite som skal til?

Dere må da vel være glad for noe også? Ikke bare buhu på interwebzen :)

Det går koster for mye unødvendig tid og energi.

Etterhvert som man ser nok profiler så er det noe rart som oppstår og det er spriket i ønsket alder på partner
Kvinner vil ha mye yngre menn som oftest og de på 50 år søker fra 30-40 osv og de på 60 likedan men vi kan ikke finne noen seriøse menn som søker etter såpass voksne damer om de da ikke lider av noe. At det dreier seg om 3-5 år går nok, men 20 år eldre?! Da er du enten syk,dum eller gamla er stinn av penger
Allerede nå hører jeg det feminine hylekoret i bakgrunnen som selv skriker opp når en mann har kjæreste som er yngre og forplantningen går som normalt
Noen som har meninger om dette?

Tråden er ikke grønn men den er seriøs, altså...

Jeg : *En gammel kjerring som håper på en kjekk Mann i passende alder*

:)

I tråd etter tråd her klages det over mannfolk som sender sexmeldinger, som "bare er ute etter mus", som lyver på alderen for å dra ungjenter osv...

Nå vil jeg tro og håpe at det er som i så mange andre sammenhenger... De mest høyrøstede er veldig få, men fordi de gjør så mye ut av seg så er det de som legges merke til og huskes, og det er jo synd for de mange mannfolkene som opptrer høvisk og fint og ikke er så opptatt av å komme raskest mulig til sengs...
(Her gjør jeg selvsagt unntak for Lowry... ;-) )

Så, den ene etter den andre kvinnen her gir uttrykk for stigende kynisme og tretthet i møte med dette uvesenet, og det går ut over mannfolk som tar kontakt ellers fordi kvinnenes antakelse etterhvert er at alle mannfolkene er playere til det motsatte er bevist...

Så, på vegne av alle høviske mannfolk her unnskylder jeg at det finnes neandertalere iblant oss som kun handler på egne vegne og ikke på vegne av mannfolk generelt.

Så, undertegnede ser ingen grunn til å stresse for å få dere jenter oppi senga mi raskest mulig... Det privilegiet får dere for pokker gjøre dere fortjent til først! ;-)

En endret livs situasjon og anbefaling fra velmenede venner gjorde at jeg tok det skritt å bli medlem her.
Uten bilde og med en litt bevisst ikke så flatterende profil fordi jeg tviler om jeg er klar for eller om det er plass for en ny mann i mitt liv etter at jeg ble enke, følger jeg med på dette diskusjons forumet. Dette for å få en innblikk i nettdating.
Og jeg lurer - er det i det hele tatt noe som har positive opplevelser? Kan dere i såfall skrive litt om det?
Kanskje ha 2 forum - ett for de som er seriøse og ett for de som stadig kommer med de barnsligste tilbakemeldinger.

Med jevne mellomrom ser jeg innlegg her der påstanden om at grunnen til at det er vanskelig å finne noen her, er "Sukkersyken", beskrevet som den stadige jakten på et "bedre" alternativ.

Jeg tror dette er en sjelden lidelse. Jeg tror mange er her av samme grunn som meg, det har vist seg vanskelig å finne "den rette" irl. Men merk: det har ikke nødvendigvis vært vanskelig å finne "noen". Sannsynligvis har man flere forhold med "noen" bak seg, og har ikke lyst til å gjøre de samme feilene igjen. Kanskje har man hatt familie som nå er oppløst, mange vanskelige valg, og tunge stunder etter brudd. Man begynner å få en viss anelse om hva man trenger, hva man ser etter, og hva man ikke ser etter. Det handler ikke om å finne en "perfekt" partner, det handler mer om å finne en partner som utfyller en på den rette måten, med alle sine gode og mindre gode sider.

Antageligvis kommer det mye an på erfaring og/eller alder hvordan man ser på dette. Hvordan man ser for seg drømmekjæresten, er som oftest ganske annerledes som 18 enn som 38. Også andre ting vil variere med erfaring og menneskekunnskap, for eksempel om man føler for å gi alle en sjanse, eller er litt rask til å avvise muligheten for et forhold. Hvor mye tid man har lyst til å legge ned i brev til personer man ikke er interessert i et forhold med, varierer med hvor mye tid man har til rådighet og hvordan man vil prioritere i denne tiden.

Hvis denne sukkersyken finnes, tror jeg det kan sammenlignes med jaget etter materielle ting. Man tror lykken følger med tingen, oppdager at den ikke gjør det, og jager videre etter neste ting. Og dette kan bare brytes ved å innse at muligheten for lykke ligger inni en selv og ikke utenfor. Men om dette kan overføres til Sukkersyken, må det bli ved å kjenne seg selv og vite hva man søker. Problemet blir vel at det også da vil være en del dating som ikke fører fram. Men det tror jeg vi bare skal være glad for, tross alt. Ingen kan være tjent med å kaste seg ut i et forhold med den første "noen" man treffer.

Hmm, så nettopp noe litt space. Gå inn på en profil med både album og leilighet.
Trykk så på album før du trykker på leilighet. Er det en eller annen freaky sublim mld/bilde som kommer i svart/hvitt på det tiendedelet som går mellom du trykker på album og leilighet? Eller er det bare jeg som er helt ute på syre kanskje..

...gjør meg glad. Tross alt vonde de kommer borti. De gir håp. Kjærligheten har håpet i seg.
Enkelte sover på gata nå i kulda i Oslo, men de må ikke... Frelsesarmeen har sted for dem.
Og varm drikke og annet.

Dry flat

Siste svar ma. 21 jan. 2013 23:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Agaton

Stretch into shape when wet and dry flat.....gjeldere det bare gensere?

..var det fyrverkeri å høre. Heelt riktig klokkeslett, men feil dato spør du meg :-)

Lurer på hva dere skriver i første mld..?
Har motatt noen mld å er ikke videre imponert over kreativiteten.
Er dette vanlig eller?

Hafjell til helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym FjellReven

Skal på hyttetur på Hafjell til helgen. Torsdag - Søndag... Kanskje noen andre herfra også skal i den rettninga omtrent samtidig? - Det hadde vært gøy! Hyttetur og hyttekos! Afteski og morro. Gleder meg som bare det. Sees vi?

:D

Siste svar ma. 21 jan. 2013 18:26 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym :)

Etter et par ukers chatting, og et par timer på telefonen, var jeg på date idag med en utrolig hyggelig sukkerklump!

Snakk om kjemi og stjerneskudd! Har aldri opplevd å sitte og prate så bra med noen jeg ikke har møtt før. Var som jeg hadde kjent han i evigheter! Tror aldri jeg har hatt så mye og lang blikkontakt i hele mitt liv med noen, og ikke føltes det hverken kleint eller rart. Bare helt naturlig. Da vi skulle gå hvert til vårt, fikk jeg klem etter klem, og vi sa vel "hadet" sikkert 5 ganger før vi skiltes. Hadde jammen ikke mye lyst til å dra...

Håper vi ses igjen!

Noen som gidder, tror ikke det!

Jeg har ingen interesse av å date menn som kunne vært faren min (eller som jeg kunne vært moren til, jeg er 41), men så kom jeg altså borti en som løy på alderen. Han skrev at han var 49 men så var han jo nærmere 60! Vet ikke om han trodde jeg aldri skulle oppdage det eller hva. Datet ham en gang og da fikk jeg jo fullt navn, googlet ham for å finne ut mer om ham og da kom dette aldersjukset frem.
Jeg har mitt aldersspenn jeg forholder meg til, og så lyver noen seg på meg! Slike burde det vært en advarsel mot. Det er jo utrolig dårlig start å begynne med en slik løgn...eller synes man det er greit dette her?

Siste to ukene har jeg fått 5 brev fra tilsynelatende oppegående smarte menn.
Jeg har likt både profil og det de har skrevet til meg, så jeg har svart.
Så svarer jeg, så svarer de, .........så blir det stille.

Kan noen svare meg?
Er det

1. De har begynt å skrive med en annen som virker mer attraktiv, og dropper derfor meg?
2. De er ikke som meg, og synes det er greit med 3 dagers pause fra brevskriving?
3.Jeg har skrevet noe de ikke har likt?
4. Jeg viser gjensidig interesse, og derfor blir interessen mindre (jaktinstinktet blir borte)?

Hvorfor ikke skrive med flere samtidig, og også møte flere? Sjansen for at det klaffer er jo ikke så stor, og da må det vel være greit å møte flere. Eller hvorfor ikke bare være ærlig og si: Du nå har jeg funnet en annen å skrive med som jeg liker bedre?
Er litt uhøflig å bare bli borte uten forklaring synes jeg.
Noen som har innspill?

Synes det er flott at det kommer opp "svarer sjeldent" tekst over profilbilde på de som svarer sjeldent! :)
Noen andre som synes det er kjekt?

Kom hjem nå.
Har tatt en Mojito / hjemmelaget en, hvis dere lurer, med ekte lime og selvdyrket mynte og med dobbelt rom, altså!!!/.
Skrelte poteter og bestemte meg å lage potetkaker av dem gitt. Nå står jeg her og river potetene og tenker på denne saftpressen jeg har her hjemme. Er det ikke bedre å bruke den istedet å stå og rive? Men nei, jeg skal fortsette å rive. Befriende det, nesten som å kna brød-deigen, bare enda sunnere.

Jeg er meg selv, 100% altså og jeg tenker aldri å gi meg. "Cellulliter"skal ikke stoppe meg, det kan dere være sikre! Og jeg har dem bare på underarmer. Noen sier det er ikke mulig. Tro ikke på dem! Jeg kan vise dere at det er mulig, jeg kan ta noe bilder og legge dem i albumet mitt så dere kan se at jeg snakker sant...

Har fått tre eller kanskje fire brev, noen av dem er førstemeldinger men jeg svarer alle. Tenker forresten å melde meg til denne "jeg svarer alle, uansett" liste, jeg... Hva synes dere. forresten? Er det lurt?

Hva synes dere om profilen min. Hvorfor får jeg bare 4-5 meldinger om dagen og nesten alle som meldinger til meg er enten gifte eller ugifte.

Jeg vil ha en overvektig, skilt mann, så fyr løs dere som tør...

Hilsen lille z

Glefs!

Siste svar ma. 21 jan. 2013 00:09 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym knurr

Voff voff voff vov vov ooo voff voff... voffor er det ingen som byr på vaff vaff vaff vaff vaff vaffelkake og kaffe??

...skulle tro de måtte velge mellom pes pes pes pes pes pes pest eller kolera her inne. . jeg grr grrr grrrrrr grrr gremmes!

Heisann, eg er ny her :)

Lurte litt på kossen detta her fungerer i praksis. Har gjort litt ting på min egen måte til nå og lurte rett og slett på hva mitt neste steg burde være.

Stega te nå:

1. Har lagt meg ein profil,som eg har spikka og pynta på. Og så har eg tatt den testen med 70 spørsmål, og svart ærlig.
2. har lagt meg ett søk som søke rpå alle aktuelle jenter.
3. har gått gjennom ALLE profilene som har matchscore helt ned til 87 (VELDIG mange profiler), og lest alle og gitt ut gule hjerter til alle som kan være interresante. De som eg er usikker på har jeg merket med "på vent".
4. De profilene som har fått meg til å le høyt har eg sendt melding/kompliment til i tillegg.

har fått 14 besøk på profilen min, ingen hjerter, men noen meldinger tilbake(type useriøse samtaler, egentligt bare litt tull fram og tebars). (har egentligt bare hatt konto i 3-4 dager dog)

ka er det nesta eg bør gjøra, ser kje heilt at de meldingene kommer til å ende noen bra plass, virker veldig dødt akkurat nå.

Lyst og bli kjent ?:) ta kontakt

Skal man le eller gråte når man er nede i å betale 8 kr. for medlemskapet på sukker?
I tillegg får man spørsmål i e-posten om fornyelse av medlemskap: " Går det bra med deg på sukker?"
Er vel egentlig litt usikker på om det går bra, siden jeg fortsatt har profil og er nede i 8 kr. måneden.
Men konkluderer med å ta det hele med et smil, og tenker muligens det er på tide å prøve noe annet :)

Når det lages tråder på forumet om nettdating og opplevelser knyttet til dette, er det sjelden de gode opplevelsene det lages tråd om. Det klages over damer som driver med ekstremsport, det klages over menn som bare vil knulle OSV.
Det jeg vil frem til er at det klages på ting som egentlig ikke er noe tema. Det finnes mange eskempler men jeg skal holde meg til disse.

Desuten klages det rundt tema sende/motta brev,

Nå synes jeg det er på tide med en tråd om det samme men med positivt utgangspunkt.
Fordi det er nemlig mange damer som driver med ekstremsport, og fordi flertallet menn faktisk ikke bare er ute etter sex.
Og når det gjelder brev så er det mange som skriver bra og som svarer.
Jeg har selv mottat flere brev som kun er ment som kompliment til noe ved meg selv. Har fått brev fra noen damer som selv uten interesse for tilbudet jeg har gitt dem, vil gi kompliment for godt skrevet brev eller noe annet. Har også fått noen brev uten at jeg har sendt, bare fordi avsender vil skryte av noe hun finner positivt.
Nå er jeg mann og mottar derfor bare brev fra damer, men jeg er sikker på at dere damer også har fått tilsvarende brev.

For å oppsumere så vil jeg bare si at all denne negative fokusen er ufortjent, damer og menn er bedre enn sitt rykte!

Trenger rett og slett en elskerinne. Noen som vil ? Har gitt opp å finne et bra kjæresteemne. Tror ikke jeg er klar for et fast forhold.

Hvis man har datet en stund, men blir enige om at det ikke vil være mulig med et seriøst forhold, og at man er fri til å treffe hvem man vil, drar så på en date med en annen hvor det ender med sex, men finner til slutt tilbake til den første og vil fortsette å prøve... Bør man fortelle om det, eller er det best å la være?

(Når jeg tenker meg om, er kanskje det dummeste her å fortsette et forhold som man egentlig hadde bestemt seg for å avslutte, men ok, det er komplisert...)

Sorry men henne har jeg aldri klart.. Og jeg bruker ikke på å dømme noen..men henne takler jeg ikke..
Godt man ikke er ment til å like alle..
Så nå bytter jeg kanal på tv..eller bare slår av...