Sukkerforum

Søndager er perfekt for tur, god mat og så lande i sofaen med en god film på TV.

Åååå. Som jeg savner en å spoone med.

Hva savner du og er det forskjell på dager?

Hei! Nå spør jeg litt freidig: Er det noen flere her inne som er nygjerrig på omvendt aldersforskjell, altså eldre kvinne/yngre mann? Hvordan finner man hverandre, i så fall...? Det finner ingen søkefunksjon som kan hjelpe oss i riktig retning - eller?

Burde det legaliseres? Ville det skape mindre risiko for kvinnene som velger denne veien, samtidig som at frustrete menn også kan få "kjærlighet" uten å risikere hele karierren og venneflokken? Ville kvinnene som har velgt denne veien føle seg mer akseptert i samfunnet og ikke trenge å være flaue over "karierrevalget"?

Eller ville det føre til en massiv innvandring av utenlandske prostituerte som da kan holde på akkurat som de vil (eller som sjefen i Praha tvinger de til), i tillegg til at flere norske kvinner som egentlig er mot hele opplegget vil lettere bli dratt mot denne "enkle" løsningen på økonomiske problemer?

Spør du meg er dette et vanskelig tema!

Når mener dere det er rett å ta "skal-vi-slette-alle-datingappene-våre-samtalen" ?

Når man har datet en lengre periode? Når man har blitt enige om at man er kjærester? Hva tenker dere?

Jakt.

Siste svar ma. 23 okt. 2017 00:33 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Det er høst. Mange menn er på jakt og mange av mine venninner puster lettet ut over litt tid for seg selv.

Jeg derimot har nok tid for meg selv 😊.. og skulle gjerne sett at jaktperioden var over snart.

Det er helt vilt hvor mye tid man bruker på å finne en partner gitt... jeg tror jo selv at det er det jeg driver på med her inne.. . Men kjenner jo at tiden jeg legger ned blir mindre og mindre konstruktiv fra min side. Jeg kjenner at jeg er mindre positivt og bruker alt for mye tid på å være streng i samtale med lugubre profiler. Rapportert flere den siste uka enn jeg noen gang har gjort.. aldri rapportert noen før forresten.

Så tenker jeg... at det kan jo ikke bare være tilfeldig. Det må jo være meg? At jeg har kjørt meg oppi et ikke fult så flatterende hjørne... at jeg ikke oppsøker noen men bare bruker tid på å holde de useriøse litt i gang før jeg må snekke på fingeren.

Jeg tror sannelig jeg trenger noen gode råd fra dere jeg. Litt konstruktiv tilbakemelding på hvordan lokke frem litt skjerpings i jakten.

Hvilken funksjoner bruker dere?
Jeg har endt opp med å bare se på de profilene som har sett på meg og svarer de som sender melding( uavhengig av om jeg er interessert eller ikke)

Fikk fiks ide om å starte denne tråden med litt skitkasting mot noen av klikken her på forumet. Altfor ofte invaderes tråden av klikken og debatten spores vekk fra temaet over til personifisert snikk-snakk og diverse skit-kasting.

Tråden er ment for de som faller inn under punkt 2 i "Regler for forumbruk"

Det må være plass for alle, også dere som liker skit-kasting og action.
Her er det bare å pepre løs på okser, høner og andre dyr som løper rundt, uten sko med rumpa bar. ☺️

Vet man kan deativere profilen sin her inne, men noen som veit hvordan man sletter profilen sin ??

Er det noen relasjon mellom hva folk kaller seg, hvordan de oppfører seg og hva slags intensjoner de har?

Lever folk opp til nicket sitt?

Skaper det forventninger?

Har det mer å si enn vi tror?

Er en Pepper flink å pepre og ei Chilla flink å roe ned?

Tilfører ei Antonyma, ofte en ny vinkel, som fort kan bli motsatt av andres?

Hva forventes av en Hovmester, et Hull eller en Sleike69?

Kan det være noe magisk over det hele, a magic spell (name spelling) ?

Hva velger du den dagen du kanskje skal vise deg i undertøyet?
For meg ble det en wake upp call, investert i nytt lekkert med blonder i dag .

Hva er så galt med en mann på samme alder eller 10+? Om ikke annet enn gå på date for å se/oppleve???? 😇

Satyr

Siste svar sø. 22 okt. 2017 10:29 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

https://youtu.be/IGCp3xcrybI

Prøver igjen.

Maks 5 linjer pr. innlegg.

Kun tillatt med ærlige, oppriktige og positive meldinger til andre forumister.
Ingen satire eller ironi tillatt!

Denne gang begynner dere. ...Throw yourself into the abyss:

Jeg mister totalt håpet når jeg ser godt voksne damer som bruker snapfilter og trur de er kjempe sjarmerende. Er det bare jeg som er sær? M 32

Det ble i en annen tråd spurt hvor vi hadde tallene våre fra og om Sukker funker. De tallene vi har er fra tilbakemeldinger, fra der vi spør folk hvorfor de deaktiverer profilen sin. Vi passerte i år 800.000 profiler, og fra de 261,000 som har svart på hvorfor de deaktiverer viser deg seg at 68% av de som har funnet en kjæreste, fant kjæresten på Sukker og ikke andre steder. Dette er tallet blant våre betalende brukere. Vi er i grunn svært fornøyd med det resultatet for det betyr at uavhengig av hvor kresen man er, er det på Sukker de lykkes, de som er seriøse (betalende medlemmer). Blant gratisbrukerne er andelen en del lavere og det sier vil litt om at intensjonen ikke er helt den samme eller at man selv ikke er like "behjelpelig" med å komme seg i et forhold.

Tallene fra Aftenposten viste at man må satse på folk over 80 i matchtall, hvis det skal være noe vits med et forhold. Om man i tillegg vil at det skal være bra bør man ha ca 90 eller mer i matchtall. Det var ca 9000 som påbegynte relasjonsprofilen som Aftenposten oppfordret sine par til å teste. Kun 5% hadde under 80 i matchtall og disse oppga dessuten at de ikke hadde det spesielt bra.

Det var en sterk korrelasjon mellom matchtall og opplevd kvalitet på forholdet. Jo høyere matchtall, desto bedre oppga de at de hadde det. Dette, gitt at man først finner kjemi og tiltrekning, som stort sett er uavhengige kvaliteter.

Er forumdeltakelse eller kjæresteleting grunnen til at dere er her?

Angående menn som klager de får ikke svar,,
Jeg mottok et rødt hjerte igår,noe jeg også har fått før,men denne mannen gadd ikke svare da jeg sa takk for komplimentet,og send noen ord om du vil prate,hva er dette for en oppførsel,så uhøflig,eller sender de i hytt og vær og leker seg,eller har de ølbriller,disse hjertene bør ikke misbrukes,leker jo med mennesker.

Men problemet e jo det at man ikke har nån å ta med. Kom me forslag om plassa man kan dra i disse tider på.

Håper alle har en fin kveld og koser seg og flørter masse her på Sukker 😊

Hva er greia med de som er inne og ser på profilen , og når du klikker for å se deres profil, så får du opp at de er deaktivert 😳😳?? Dårlig gjort 😝

Har dere noen morsomme dating-uttrykk å dele med oss? Deler to her:

Ghosting - å bare forsvinne uten å si hade
Catfishing - å lure noen til å ha et forhold med deg på nett mens du later som du er en annen

Har vi det fortsatt like koselig og gøy på forum mon tro? Noen av de ivrigste pseudonymer har kanskje fått seg kjærest?

Finnes det ei hyggelig jente som kunne tenke seg å være med på en trenings date?

Sitter her og ser igjennom ansikter i alle former og lurer på hvem min neste partner blir her i livet. Normalt sett har jeg ikke vært så opptatt av utsende da det er personligheten som betyr noe.Men jeg kan ikke se eller føle på noe personlighet her jeg blar rundt. Da slo det meg at dette er jo veldig upersonlig. Jeg får jo ikke vite hvordan denne personen er å leve med i virkeligheten.
Noen har veldig søte ansikt men noen har noen mer vanlige ansikter. Så når jeg skal lese tekst så går det stort sett på det samme. Alle liker å gå turer eller trene. Barn er viktig i livet. Men dette er jo ubetydelige ting som mer eller mindre er likt for alle. Og ja, jeg leser teksten til de søte ansiktene først. Er det unaturlig? Jeg vet ikke for det er vel ikke utseende som forteller meg hvordan den personen er å leve med. Jeg har også merket meg at de med penest ansikt er de som ikke har så mye tekst om seg selv. Betyr det at ansiktet sier alt om den personen og at det ikke er nødvendig med ekstra tekst?
Nå når jeg endelig har funnet noen der jeg føler at det er på plass ta kontakt prøver man å skrive en hyggelig melding; "Hei hvordan har du det i dag" eller "Snart helg, planer" Dette er vel normal måte å ta kontakt på?
Eller så kunne jeg gå for den unaturlige versjonen (for meg) "Hei jeg heter H. C.
Andersen, vil du ha et eventyr" Den gir vel prek av å være desperat føler jeg. Om du er heldig å få svar skvetter man faktisk litt til. Og fortsetter samtalen for så at den bare stopper opp etter 2 linjer. Var det noe feil jeg sa eller, vi hadde jo ikke fått begynt ennå samtalen ennå....

Det jeg egentlig vil frem til her er at jeg egentlig er ganske lei av dette. Dette føles veldig unaturlig for meg, muligens det har noe med alder å gjøre? "Kanskje, kanskje ikke, jeg vet ikke". Men det føles litt som å gå igjennom en moderne postordre bok får å finne en partner. Så hva er alternativene? Handle ofte på REMA, kan jo være noen der har jeg hørt. Eller en hobby der damer er i overtall?
Tanken på å date alle på listen for meg til å svette ganske bra her jeg sitter i en sofa fra IKEA.
Så hvordan gjør andre det? Tar de en basert på utseende for å å avtaler en date. Hvor lenge skal man melde før man møtes?
Litt oppgitt og lei man på jakt etter en partner.

Hei jenter 😃

Noen av dere som liker fotball? Hvilke lag heier dere på?
Liverpool er mitt lag, men liker og se på andre lag..

Så, forumfolka og andre som snikleser: Når var du på date sist? Og ble det flere dater med samme person? Hvor mange har du truffet siden juli?

Gøy å høre hvor mye action det egentlig er her.
.....Og ja, jeg skal svare selv og.

Mann 42

Siste svar sø. 15 okt. 2017 21:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Jeg er en mann på 42. Kunne tenke meg å date en jente/kvinne på 25. Dere kvinner på denne alderen: Liker dere oss over 40? Før jeg ble 40 fikk jeg dates hele tiden, og ofte med jenter som var en del yngre enn jeg er. Etter jeg ble 40 er det stille. Det er trist!

Hva? Hvorfor? Nytten? Skjønner det ikke.

Hei
Jeg vill ønske dere alle en strålende fin helg! 🤗

Vært på kino med datter og sett Home Again. Vil klassifisere den som en skikkelig damefilm. Ikke misforstå nå. Filmen var bra den og flirte godt av mange gode poenger. God stemning i salen og mye latter. Nesten bare damer. Så gutter. Den anbefales til dere også.

Lurer du på noe? La forum oraklene løse gåten.

Jeg starter.
Hvorfor sier noen «sånn er det bare»
Har de gitt opp/kapitulert?

Anyone? Er det nye plankinga? Dere hørte det her først!

Personlig har jeg ikke rukket sette meg inn i alt. Jeg registrerer aleneforeldre er tapere i dette budsjettet, det burde jo opprøre «noen», kanskje? Vinnerne ser tilsynelatende ut til å være forsvar og samferdsel hva tenker vi om det, venner?

Et forumtreff, folkens?
Down as a clown?
Cool as a fool in a swiming pool?
On like donkey kong?

Hva sier dere? :) . !

Finnes det vellykket ansiktsløftning?

Ser på program med Synnøve Skarbø her nå, tenker at hva enn hun har gjort med fjeset, så er det mislykket.

Det er verdensdagen for psykisk helse i dag. Ordene Trygve Skaug delte på sin Facebook-side tidligere i dag er treffende. Ha en fin kveld.
.
Dikt til Verdensdagen
for psykisk helse
.
Det har blitt en
ryggmargsrefleks
det der
for deg og meg
det å
"ta først på
din egen maske
før du hjelper andre"
~ Trygve Skaug

Lurer på hvordan andre opplever det å komme i kontakt med folk her på Sukker. Syns det var enklere før, eller er det noe jeg burde/burde ikke skrive på profilen for eksempel?

Passer du inn i beskrivelsen av ditt stjernetegn ?

I dag mottok jeg en cd i posten, fra min glansperiode tidlig på 90-tallet. Det er merkelig hvordan minnene begynner å vrimle. Selve musikken er ikke god, men det gjør godt-vondt å lytte til den.

Hvilken musikk "kaster" deg tilbake til ungdomsårene?

Noen kaller seg for kosebamse, hva er man når man er en kosebamse?

Kan ikke skjønne aksepten for stygge taklinger, eller slåssing med direkte slag mot hodet og etc i denne sporten...

Trenger høstkos, følte meg plutselig så alene i kveld 😌

Hvor tar folk flosklene sine fra?
Finnes det en klisjemanual for uvørne?
Hva om man glimter til i begge?

Er det noen "klarsynte" her? Det hadde vært litt gøy.

Denne uken skjer det masse spennende - blant annet smugvisning av Skyggenes Dal : https://goo.gl/nv6fvs

og på tirsdag gratis filmvisning av Requiem for the American Dream: https://goo.gl/7sSRHz

Så et kult funk event på Ingensteds denne lørdagen! : https://goo.gl/AUxnF9

Noen andre spennende tips til kule ting som skjer til uka?

Hva tenker dere på når noen har valgt "kort flørt"?
Sex?

Hva synes du om en vilt fremmed stopper deg og gir deg et kompliment..f. eks .i butikken...på gaten?
Etter at jeg ble "voksen" mann fattet og begrep jeg at kvinner egentlig ikke er livsfarlige dyr som kaster seg over deg oralt eller fysisk dersom man henvender seg til dem...

De aller fleste lyser opp i et smil om man gir dem et kompliment for klesplagg, sminke, hårfrisyre, sko, valg av neglelakk ja alt hva som gjelder et menneskes anstrengelse for å føle seg vel. Vel å merke blir vel 2 av 10 noe perplekse...men det å se et smil bre seg i ansiktet på et annet menneske gjør det vel verd....alle mennesker blir vakre når de smiler av glede....

Et unntak kan derimot være når et kompliment eller svar skal avleveres i "ekteskapelige" rammer..

Hvordan er det med gjengen her, er det mye av dialogen her som bare svinner hen?

Rett som det er har jeg dialog med voksne og lovende interessenter, men nesten like ofte så dukker det opp noe... plutselig er det noen som blir betenkte pga avstand osv...

Jeg blir skremt av voksne folk som virrer så jævlig...

Nettdating er jaggu vanskelig!

Hei!
Ikke skrevet så mye her, har en tråd men.. Lest litt og lurer endel på hvorfor folk som skriver her ønsker anonymiteten, er ikke hele poenget å bli kjent med folk?
Er det fordi man ikke tør å stå inne for det man sier? Kan helt sikkert være mange årsaker, men jeg klarer ikke se dem.. Kan noen opplyse meg?

Hei! Er det andre nudister her? Noen anbefaler på resort nedover i Europa om sommeren? Vært i cap de siste to årene, men lyst på noe litt mer laidback, type bungalows på stranden..

Hva bruker du sukker til?

Har du vært på mange "dates" i det siste eller er du her mest for tidsfordriv og/eller for å få oppmerksomhet?