Sukkerforum

Filmstreaming

Siste svar sø. 26 feb. 21:23 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Jeg satte nettopp på Kill Bill: Vol. 1 - på Netflix.

Revenge is a dish best served cold.

Snurr film.

Hvorfor har du en sykkel ved siden av senga?
Fordi jeg er lei av og gå i søvne :)

Anonym

Siste svar sø. 26 feb. 18:02 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Kan dere anonyme tegne et bilde av hvem dere er ?

Alder, jobb og noenlunde lokalitet ..

Eller sjølvskryt. Dåkke får dømme sjølv. Men eg tykkjer denne er verdt å dele. Ja den handlar og vekt og livsstilsendring. Men fleire kan kanskje bli inspirert.

Eg har etter årevis med overvekt vore plaga med søvnforstyrrelser. Dei siste to åra har eg sove med pustemaske. Jepp c-pap. Ganske enkelt fordi eg fekk søvnapne. Hadde pustestopp som varte i 1 til 2 minutter, godt og vel 25 - 30 gonger pr natt (viste testane). Då eg fekk denne maska hadde eg skyhøgt blodtrykk. Søvnkvaliteten var so låg at eg nesten ikkje var i stand til å køyre bil dei verste dagane (sovna/ fell vekk når eg evt køyrde).

Vel eg har jo posta fleire "eg har gått ned i vekt" historier her den siste tida. Til forargelse for noken, til eeehhhh kanskje nytte for andre. Det har tatt ca 2 år å komme der eg er no (men skal ned 5 - 10 kg til...men drit i det 😃).

Det eg ville sei med dette er at eg dei siste nettene har sove utan c-pap, satt telefonen på opptak. Og overraskande nok so hverken snorker eg eller får pustestopp lenger. Og er nok heilt overtydd om at dette har med vektnedgong og betre helseaspekter å gjere.

Som sagt tidlegare, eg mangler litt filter på kva eg legg ut, men tykkjer dette er viktig nok til å formidle det offentleg. Med håp om å inspirere andre! Om nokon treng nokre råd mtp metode og "pedagogikken" med opplegget mitt, så er det berre å spørje.

Mange Dater

Siste svar sø. 26 feb. 17:30 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym koserMeg

Altså, en gjenganger her inne har jeg skjønt:) Men altså, historien... Sikkert vært på 10 dater på en måned, rakk t.o.m 2 dater på en dag 😂

Altså, veldig ofte møter jeg damer som enten har alt for gamle bilder, eller så er bildene tatt for 20 kg siden.... 😂

Når vi er på disse sidene, så er vi her for å treffe personen på bildet. Både av Utseende årsaker og andre mer kjemi årsaker...

Kan ikke damer bare legge ut " ferske" bilder ? De mister jo bare mulighet til å treffes igjen, når de ikke overhodet ser ut som på bildene!!!

2 av datene endte også med overnatting og kos, men det jeg oppfattet som damer, som ville ha et forhold, kom det frem over et glass vin, at de bare var ute etter sex... ( ja vin før sex altså 😂) Altså, var veldig koselig det, safe sex og alt mulig, meeeen hvorfor skal man da utgi seg for at man ønsker et forhold!! Hvis dere KUN er ute etter sex, skriv det i en mld da, så skal jeg vurdere det, basert på BILDER SOM IKKE ER 5 år gamle , eller 20 kg siden.!!!

Bare en tanke på søndags morgen:)

Disse to begrepene blir ofte brukt om hverandre.
De kan bety litt forskjellige ting og det ene kommer ikke naturlig etter det andre.

Selvfølelse er knyttet til selvinnsikt, mens selvtillit ikke nødvendigvis er det.

Selvfølelse og selvtillit er noe som skapes i oss i møte med andre mennesker.

Personlig tror jeg god selvfølelsen er viktigere for et individ enn god selvtillit.

Bare for å klargjøre hva jeg legger i begrepene :
Selvfølelse er måten vi kjenner oss selv på, hvem vi er og hva vi står for.
Selvtillit er hvilken verdi vi tillegger oss selv og hvilken tro vi har på oss selv.

Hva tenker du når det blir snakk om selvfølelse og selvtillit?
Hvordan kan selvtilliten økes om den er dårlig eller om selvfølelsen er lav?
Hvilke situasjoner tenker du det er godt å ha selvtillit?

Tråden er merket som seriøs, kanskje unødvendig å påpeke men jeg gjør det lell.

Kun damer!

Siste svar sø. 26 feb. 12:43 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Reservert

Tråden bare damer skal svare på!
Hvor mange har du hatt sex med?
Tør du være ærlig om temaet?
Min og også mange andre som jeg kjenner har erfart at en trygt/lett kan legge til xx antall ligg ifht. hva dama sier.
Ikke kommenter om du ikke er kvinne!

Hei igjen!

Siste svar sø. 26 feb. 12:18 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

De dukker opp igjen, noen av dem jeg har vært på date med. De virker bare litt nysgjerrige. Så mimrer vi litt om det kysset. Jeg synes det er litt hyggelig, men jeg lar det forbli en hemmelighet.

jeg er 22 år jeg har en type jobb som er ulønnet og jeg er uføretrygdet pga. medfødt skade i ryggen og arbeid skade. vet flere har sakt til meg tidligere at jeg bør leve livet litt, men jeg klarer ikke det! jeg trenger noen ved min side!

Nærmare bestemt Hjørneviks Store Norske Lekskon. Har du ei bok du ynskjer å fortelje om?

Får opp stadig at jeg er den eller den sin beste matsch, klikket en av dem nå, han søkte dame fra 30 - 46. Hallo, jeg er mer enn 10 år eldre enn hans øvre grense, det synes ikke før jeg har trykket på bildet.
Føler meg jo som en oldis uten realitetsorientering.

"This one's for the ladies in the house"

https://www.youtube.com/watch?v=xOdO_8IiM3o

Jeg har tenkt meg ut i kveld.

Starter på Café Mir på Grünerløkka og tar det så derfra. Café Mir er et lunt sted. Levende musikk i helgene, hyggelige folk og sympatiske priser i baren.

De av dere som har lyst til å bli med er velkomne.

Utelivet i byen begynner sånn ved 22 tiden og jeg vil være på Café Mir da. Kafeens, eller rettere sagt barens, stengetid er kl. 01. Det er ikke noe problem. Plenty andre bra steder i nærheten.

Her er nettsiden til Café Mir:

http://www.lufthavna.no/mir-3/

Vi trenger noe å smile av,noe litt seriøst men lekent...så hva syns dere da om leketøy for voksne?

Sjakk

Siste svar lø. 25 feb. 16:28 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Flott gest Putin!

Men hadde du gratulert Magnus Carlsen hvis han var homofil og ikke heterofil? Trukke det nei.....

Om Sukker skal være seriøs, bør det være mulig å gjøre en innsats får å få bukt med uhøflige menn som sender slibrige førstemeldinger? Det er utrolig nedverdigende for meg at jeg bare må fortjene dette. Dere legitimerer at vi sitter med en annenrangsfølelse. Ta ansvar! Start med en viss bare titter fra Vestfold..

E d omplaseringsgrunn?? :O)

Min nye heltinne

Ingen svar
(mann 46 år fra Hordaland) Privat melding

...er tidligere flamenco danser, og "gründer" av undergrunns nettverket X-net. LIke før helgen postet DN denne saken som følge av hennes arbeid:

http://www.dn.no/nyheter/2017/02/24/0924/Finans/banktopper-brukte-hemmelige-kredittkort-pa-nattklubber-smykker-og-reiser-domt-til-fengsel

Har selv tysk gjeterhund "german shepard". Hvem selv har hund og interesse i det? Katte eiere også lov delta.

Hva slags gave skal dere gi deres hund/katt til gave til jul?
Her er det kyllingfile(uten bein) og leke gummi gris.

For mye av det gode - hvor går grensen?
Har du f.eks. en kvote for hvor mange ekte og elektroniske klemmer du kan gi per dag?

Noen som har noen forslag til bra steder for rekreasjon i Norge ?
Er sykemeldt/ "utbrent"- og skulle nok hatt godt av et miljøskifte for inspirasjon og avslapping.

På tide med middag nå, som blir hjemmelagde grove kjøttkaker med poteter, gulrøtter, brokkoli, brun saus og tyttebærsyltetøy. Jeg krydrer kjøttkakene med grov pepper, muskat og allehånde.

Stikker til byen etter middagen. Tar en rusletur på Grünerløkka og kikker på folkelivet. Jeg liker Løkka og er der endel. Vil drikke kaffe på Café Mir. En av de fineste og mest spennende cafeene på Løkka, synes jeg. Der er det live musikk i helgene. Også kunstutstillinger der.

Etterpå rusler jeg til Herr Nilsen. En bra klubb om man har sansen for jazz og blues. I kveld er det "Søndagsjammen" der ulike amatører spiller. Selv om de er amatører er nivået bra. Herr Nilsen er jo kjent for å være byens ledende jazzscene. Det begynner kl. 20 og er gratis. Kom hvis dere har lyst. Herr Nilsen er et meget trivelig sted.

Dere vet hva det betyr. Helgen nærmer seg med stormskritt.
Og hva betyr det? FULL KRIG!!!!!

Har dere funnet deres allierte?
Er knivene slipt?
Er skyttergravene klare?
Kan alle ensomme ulver gi seg til kjenne?

Muhhahaha!

Eller så kan dere gå ut i finværet som normale folk, og se hva spennende som skjer utenfor denne psykriatiske avdelingen ^^

God helg! :)

Jeg er som dere veit ny her. Har vært her litt over en uke nå. Kan derfor ikke uttale meg skråsikkert om hvordan det er her. Likevel har jeg dannet meg et visst inntrykk.

Mye bra folk her, og det gjør at at jeg fremdeles blir værende.

Men!

Også mye fokus på negative ting, krangling, skittkasting og spydigheter ute og går. Litt for mye for min del.

Og jeg forstår det bare ikke?

Hva får mange av folka her til å boltre seg i dritt og møkk? Hvorfor er det kult?

Forumet har all mulighet til å bli kanon bra. Forutsatt at vi vil. Det er oss det går på til syvende og sist. Hvordan vi opptrer overfor hverandre og hva vi fokuserer på.

Det har vært fokus på flere sterkt negative ting iløpet av den korte tiden jeg har vært her, slikt som satan, krig, nazismen, etc. Og språket følger opp. Det er til tider meget upassende og grovt.

Bevares! Hvis det er sånn det skal være på forumet får det bare være slik, men da sier jeg takk for meg. Jeg er her for å ha det gøy samt delta i givende diskusjoner. Og forhåpentligvis finne en jeg liker, eller at hun finner meg. Jeg er ikke her for å oppleve at dritt og møkk slenges i alle retninger. Jeg har til nå ikke sett en eneste tråd som har hatt ting som hengivenhet, ømhet, nærhet eller kjærlighet som tema? Har noen av dere gjort det?

Vi KAN få forumet kanon bra. Til syvende og sist opp til oss. Det er vi som bestemmer hvordan det skal være her. Ingen andre. Ikke sant?

Jeg synes Hund er så utrolig turn off.

Det er bare fint om damen er glad i dyr, men akkurat damer med hund er utrolig turn off. Har hun katt, hamster, gaupe, slange, edderkopp, loppesirkus eller hva som helst, så er det greit. Bare ikke hund..

Det kunne ikke falle meg inn å date en dame med hund. Bare tanken på at hun har latt dette sikledyret slikke henne i fjeset gjør at jeg ikke har lyst til å kysse et hundemenneske.

Flere som har det på samme måte?

Som jeg har fortalt dere har jeg vært i psykiatrien. Prognosen var meget dårlig og legene antok at jeg ville være pleietrengende livet ut. Mot alle odds klarte jeg å bli frisk. Da jeg ble friskmeldt for omlag 10 år siden var det som en forløsning og en tung bør ble løftet av mine skuldre.

I India har de et ordtak som lyder følgende:

"Mennesket oppdager livet først etter en alvorlig ulykke."

Det var akkurat slik jeg opplevde det da jeg ble friskmeldt. Jeg fikk en veldig sterk følelse inni meg om at livet er grunnleggende godt. I tiden som fulgte surfet jeg på denne sterke følelsen. Ennå i dag har jeg den inni meg.

Men, ikke misforstå. Selvsagt opplever jeg tunge dager innimellom, slik alle andre også gjør det. Det er menneskelig og noe annet ville vært rart. Dagene er som non-stop sjokolade der noen er i lyse farger og andre er i mørke farger. Sånn er dagene. Det vet vi alle.

Likevel, jeg har altså en sterk følelse inni meg om at livet er grunnleggende godt. Følelsen har vart i mange år nå og jeg håper at den fortsatt vil vare. Fordi jeg har denne følelsen er jeg som regel glad. Noen ganger nærmest "bobler" jeg over av glede, nesten som en rus.

Å oppleve glede er avgjørende for oss alle. Vi trenger alle glede, ellers visner vi hen. Og vi trenger den hver dag. Opplever vi ikke glede blir livet trått og vi mister gnisten.

Jeg tror at hva man fokuserer på i det daglige betinger om man har det godt inni seg eller ikke. Fokuserer man på det negative vil man også ha dårlige følelser inni seg. Motsatt hvis man fokuserer på det positive. Da vil man ha gode følelser inni seg.

Akkurat slik som nå mens jeg skriver dette. Sola skinner ute. Fuglene kvitrer. Det er en vakker dag og snart vil det lysne av vår. Man kan ikke bli annet enn glad av sånt.

Og det fineste som er å spre glede. Når man sprer glede gir man noe helt essensielt til de man har rundt seg. Mennesker som opplever glede vil også føle at livet er godt.

Er damer selvopptatt og setter seg høyere en mange andre? Jeg har sendt ut noen i mitt syn hyggelige meldinger. Dåg kanskje kjedelige. Til flere damer som jeg synes virker interresante eller synes er søte. Jeg skriver ikke " hei skal vi ligge sammen" eller "få se på puppa dine". Men jeg startet normal med et spørsmål. Å det er her jeg ikke forstår dere damer. For er det så utrolig vanskelig å skrive "Hei" og et enkelt svar tilbake? Eller er dere som ikke svarer, for selvopptatte og kresne at dere føler at vi ikke fortjener et svar. Ei jeg skreiv til spurte jeg om det var en mulighet for meg å bli kjent med henne. Jeg så at hun hadde lest meldingen, men svarte ikke. Så skreiv jeg igjen etter en stund.. " fortsatt ikke interisert? " Ser at hu har lest meldingen. Men svarer ikke. Er jeg så frastøtende for dere at dere ikke klarer å komme med et lite hyggelig. " Hei" og event " Nei beklager" tilbake. Bare et så lite men konkret svar viser at dere faktisk bryr dere.

Jeg er litt til og fra her på forum, noen ganger synes jeg det er interessant å følge enkelte tråder, andre ganger har jeg en nysgjerrighet rundt emner å starter tråder selv.

Men det som forundrer meg veldig, og noen ganger frustrerer litt, er hvordan diskusjonen avsporer å bare blir løspjatt og fjas helt utenfor trådstarters emne.

Ofte er det de samme som holder på med dette... Som bryter inn med uvesentligheter, som hva de skal ta seg til, spise, eller annen uforståelig avsporing med privat mingling eller internt snakk.

Synes dere andre at dette er OK ??

Jeg merker ihvertfall at jeg synes det er en uting, og interessen for å følge med på tråder blir mindre. Det kan være at flere har samme oppfatning tenker jeg, ettersom det er et knapt dusin som er med i alle tråder.

Det kan kanskje være en ettertanke til de som er bekymret for deltagelsen her inne.

Hvis du synes forum er utrivelig, pga ditten og datten, hvorfor er du her da?

Kanskje dette kan belyse de positive sidene ved hvorfor man velger å bli?

For å bevise at fjas og pludder eller uttalelser à la alle-er-slemme/snille/vetikke smaker bedre i tråder med særrjøst tema, åpner jeg denne.

Hender det at kvinner/menn tar kontakt med h*n igjen etter at de har droppet de etter første eller andre date. Altså at de angrer og vil se h*n igjen likevel? Har noen av dere opplevd det eller gjort det?

Jeg personlig er jo ikke en Opera kar generelt selv om jeg har en forkjærlighet til Phantom Of The Opera.

Synes det var et fantastisk show, og noe av det bedre jeg har vært på :)

Jeg har lastet ned en app som gir mulighet å hente et brød, en smurt baguette el og to bakverk for 35 kr, har kjøpt og skal hente nå, så artig.
Det er for å hindre svinn hos bakeren, jeg er barnslig spent på hva jeg får, Har noen prøvd dette?

Regler?

Siste svar to. 23 feb. 20:35 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Før hadde jeg veldig strenge krav til menns profiler her inne, måten de kontaktet meg på, og hvordan de skulle oppføre seg. Det endte nærmest med at jeg lette etter feil.

Nå har jeg begynt å slappe litt mer av rundt det hele, og ser at jeg faktisk "tjener" på det.

Hvilke "regler" har du?

Som vil at jeg skal dele ut Email eller snapchat for at jeg skal se dem??
Føler liksom at det er litt feil.
Om DU ønsker at jeg skal se deg fordi du ønsker/håper på en date/samtale så får du vise det uten at jeg må utlevere min informasjon.

Hud. Berøring av naken hud.

Lite pirrer oss mennesker mer enn når vi berøres av en annen, eller når vi selv berører. Det ømme kjærtegn man gir og får av den man er glad i.

Jeg liker det veldig godt når en kvinne berører meg. Da kjenner jeg at varme brer seg i kroppen. Jeg blir glad, øm, myk og hengiven. Og jeg vil gjengjelde hennes berøring.

Å ta på et menneske man er glad i er alltid fint. Kjenne den myke og glatte huden under hendene og fingrene. Alle har en komfortsone rundt seg. Å slippe et annet menneske innenfor sonen og bli berørt med kjærtegn er det mest intime vi kan oppleve.

Når en kvinne jeg er sammen med berører meg med kjærtegn opplever jeg det som en rus. Det nærmest bruser inni meg. Og jeg bobler av fryd.

Slik intimitet er noe av det fineste livet har å by på, synes jeg.

Vennskap

Siste svar to. 23 feb. 16:25 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Har dere opplevd at noen dere har datet ønsker å forbli venn med dere, etter at dere har bestemt at det ikke blir dere to, og at kontakten faktisk opprettholdes?

Jeg har opplevd dette flere ganger, men det ligger alltid en liten nyanse av håp hos disse mennene, kjenner jeg.

Er det mulig at man kun er venner etter slike runder, uten noe mer "surr"?

Klaner

Siste svar on. 22 feb. 20:20 (179 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg er små allergisk mot "klaner". Synes jeg ser så mye av det i alle slags leire, i jobb, skole og fritid( venner, kolleger osv). Til og med her inne på forum dannes det en type klan. Man kan ane et visst hierarki, hvor enkelte buser fram med fasiten og vet det meste, mens andre er oppe med radaren og tilpasser seg litt etter hva de føler passer inn, utfra hva enkelte andre ytrer.
Heldigvis har man også de som er seg selv fullt og helt, på både godt og vondt. Jeg værer mer integritet og styrke hos disse, men ofte er de litt "ensomme ulver", fordi de ikke gidder spille med i dette spillet.

Er det noen her av disse "ensomme ulvene" ?

82 hjerter

Siste svar on. 22 feb. 14:14 (111 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

82 hjerter til meg, teller jeg. Ingen jeg kunne tenke meg å treffe i en date-situasjon. Jeg er ikke en del av løsningen. Jeg er en del av problemet😊

politikeren er ?

Fant ut at i mangel på egen blogg og som skral arkivar kan jeg likevel gjøre mitt.

Legger det mest fyldige av svarene jeg ga nyss her under en intuitivt søkbar overskrift.

(da vil den stå igjen som en påla i historien, kanskje søkbar lenge etter vi alle er under torva)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Du er mann og må regne med å gjøre jobben med initiativ. Jeg har over år mottatt kun en håndfull ikke avtalte førstemeldinger.

Du velger ut blant dem du liker best av de som besøker profilen ditt på eget initiativ, om du ønsker å øke sjangs for svar. Det å sende til de du 'har lyst på' som ikke har besøkt kan gå bra, men feilrisikoen øker vesentlig.

Får du svar er mye gjort. Da begynner imidlertid en ny utfordring. Du skal holde samtalen i gang, uten at det fisler ut i ingenting. Da er det en fordel om begge er både bra skribenter og kan en del om ting og tang som er hverandres og felles interesser. Prat mye om slikt løst og fast med islett av flørt innimellom. Du må være hintende småerotisk ganske tidlig - dette er dame/mann ting og tang og bla. halmen er delmål. Mangler det ryker du, overdoserer du for tidlig ryker du. Hårfin balanse. Elegant ikke plumpt - damene liker sånt. Når du er innafor i den varmen kan det meste drøftes, slik som musematte (viktig), 69 og slikt gøyt😜. Fremdrift må tilpasses henne. Noen trenger kort tid - en uke eller 2, noen lang tid, måneder. Motivasjonen din ligger uansett der i horisonten. Dette bør over innom på telefoni før date. Dere bør prates.

Når dere da skal date er det naturlig å være litt første møte sjenert, om ikke må det være megaklaff. Det overlever du da på at dere allerede er kjent og smått facinert. Der ligger den store forskjellen på denne metoden og en kjapp kaffedate.

Jeg anbefaler generelt helst så mange dater i en. Haraball fredag til søndag på hotell. Bli kjent og bond.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg opplever stadig vekk når jeg leser her på forum at det motsatte skjer. Hvorfor er det om å gjøre å kverulere, harselere og "ta " andre her inne.
Jeg undrer meg seriøst over hva de som ser det som sin oppgave å trykke andre ned sitter igjen med for å gjøre det. Gir det en bedre egenfølelse? Føler du deg så superior andre at din måte å leve på eller dine meninger er det som er rett?
Hvordan takler du selv om noen gjør det samme mot deg?
Stopper du selv opp og tenker før du sender ut innlegget ditt?

Det beste

Siste svar ti. 21 feb. 10:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Narvesen

Det beste med å dele intime øyeblikk er å kjenne kjemien mellom den maskuline energien og den feminine. Hvordan en som mann føler seg som en rustning rundt en kvinnes kropp og hvordan kvinnen lar seg selv åpne opp inne i rustningen og gjøre seg sårbar med all verdens tillit. Ingenting er vakrere.

Reflekterte ord fra ramma.

Pupper

Siste svar ti. 21 feb. 05:38 (314 svar)
Skjult ID med pseudonym Honey

Pupper - hvor viktige er de egentlig?

Hvor store skal de være?
Pleier du å ha en favoritt, eller passer du på å gi begge like mye oppmerksomhet?
Foretrekker du fine pupper eller fin rumpe?
Er silikonimplantater ok?
Gjør det noe om daten/partneren har fjernet det ene eller begge brystene f.eks. på grunn av kreft?
Er det greit at mannen har hengepupper? ...

Synd for dere, bra for meg. Håper alle for en god natts søvn. Koooooz og klemz. 😂 😂 😂 😂 😂

Jeg var i Nice en sommer for mange år siden sammen med noen venner. En fin tur som ga meg minnerike opplevelser. Noe av det jeg husker best fra turen var en ettermiddag da jeg og ett par av mine venner var på en café i gamlebyen.

Mens vi satt ved bordet ute på den åpne plassen der cafeen holdt til og drakk av hvitvinen kikket vi på de mange kvinnene som passerte forbi. Jeg syntes de var vakre og elegante, noe jeg bemerket overfor mine venner. De nikket samtykkende og de ene sa: "Husk det, Morten, at I Norden blir kvinnen bare flottere og flottere." Jeg svarte ham at jeg var enig.

Ikke misforstå meg her. Jeg mener ikke å si at unge kvinner ikke er vakre, for det er de jo. Alle kvinner er vakre, hver på sitt vis. Mennesket er vakkert. Punktum. Det jeg mener å si er at skjønnhet ikke er forbeholdt de unge alene.

Dessverre er vårt samfunn fokusert på at skjønnhet er knyttet til ung alder. Vi ser det tydelig innen media og reklame, for eksempel. Vi ser det også innen mote og fashion. Og vi ser det innen kosmetisk kirurgi.

Slik jeg oppfatter det bunner årsaken i at vi har tendens til å overfokusere på det rent visuelle. At vi altså "skuer hunden på hårene". Men! Skjønnhet er noe som først og fremst er i et menneskes indre. Når et menneske er vakkert i sitt indre gjenspeiles det i ytre skjønnhet. Det gjelder forsåvidt for både kvinner og menn.

Det som gjør kvinnen vakker er det rent menneskelige. Og det rent menneskelige er ikke avhengig av det å være ung. Tvert om! Med alder og modning kommer sider frem i en kvinne som gjør henne vakker på et dypere plan. Det er min påstand.

Velkommen til debatt!

Altså som biskop Aarflot som man hevdet alltid var bakerst i Køhn. For hver melding en sender og ikke får svar, så blir vel giddalausheten relativt påtagende hva "detlagelse" i dette dating-sirkuset angår også.

Skal en da bli desp og "gå for hva som helst"?? Neh, jeg har vært igjennom "hva som helst" to ganger og det er jeg fint ferdig med. Er mulighetene mine føkked i og med at jeg ikke ser ut som Brad Pitt? Nai tror ikke det, man har da fått stjålne blikk som tyder på "noe" hvert fall.

Hva med når dialog klaffer max, men det visuelle ikke klaffer. Det er noe møkk da, både å få vite og å gi beskjed om.

Temaet er sikkert blitt diskutert dusinvis av ganger, for dere mer "erfarne" brukerne av sucker da tror jeg? Men finnes det noen gode svar?

Jeg tror som de fleste her inne som nå kauker etter vår....det er nok IRL det skjer. Og enn så rart det høres ut: de aller fleste av oss forelsker oss i mennesker vi møter om og om igjen. Til vi greier å åpne øynene for de egenskapene vi VIRKELIG så etter. Looks betyr noe, men det gjør penislengde i noen sammenhenger og.

Etter noen måneder her inne så finner jeg ikke den ekte følelsen. Gnisten som ulmer over tid og som skaper fyr. Det er det faktisk ikke tid til.......

Hei, og velkommen til denne tråden.
Denne tråden er for innlegg som er grusomme og lange.

Jeg vil sitere min gamle venn, Ordfører'n:

Ordfører'n står på scenen med en berusende trang
Svett i handa når æ rocke mic for tusende gang
Har bedre ting å snakk om enn ei mus som e trang
og æ like å lag låta som e grusom og lang
For det e du som e vrang hvis du itj høre feit skit
feite ord fett fremført over en jævli' feit beat
Du burde vit at du slit når du slenge skit hit og dit
Sett din lit te at æ bit når du kjæm for å teste

Hva menes med "litt rund" - Jeg er godt trent men har fremdeles litt glasur igjen før jeg er fornøyd. Dvs ca 6 - 8 kg for masse spekk! Jeg regner meg sjøl som litt rund. Dette er tydeligvis ikke den rette definisjonen......har jeg erfart! Vel kjør debatt.....eller la vær. Jeg mener ikke at alle her i verden skal være topptrent, men ha litt mer oversikt over hva en presenterer for andre. Just sayin. Grunn?? JEG???? kanskje det men hvert fall ærlig med hvem jeg er og hvordan jeg ser ut!!!

Kjenner jeg er mer motivert enn noen gang til å lete videre! Greit, så har jeg ikke de beste åpningene eller de mest eksplosive og gøyale meldingene her inne og den er på meg! Men det handler om innstilling så jeg kaller det en "work in progress".

Jeg har i hvert fall mer enn et lite "hei" faktisk så har jeg et lite avsnitt hvor jeg henviser til profilen "din" og at jeg er genuint interessert.. Får jeg svar? Nei.

Så sitter jeg å tenker: Jeg er glad jeg ikke får svar fra vedkommende, selv om det tok litt av tiden min til å tenke på: Svarer hun? kommer hun til å svare? fikk jeg det til denne gangen? For jeg vil jo ikke ha en person som ikke vil ha meg. Faktisk så er ditt mangel på et svar et godt svar! Hva skal jeg med en person som ikke viser interesse for meg? Det er jo ikke det jeg vil ha!
Da tenker jeg som så: Takk for at du hjalp meg til å finne ut at det ikke er deg jeg vil ha! Jeg var nysgjerrig, jeg prøvde...jeg gikk videre. :-P

No hard feelings! Jeg er glad nok i meg selv til å være tålmodig og vente på det jeg fortjener. Jeg håper virkelig du også finner personen i ditt liv som du vil vite alt om og være helt oppslukt i og være sammen med for å gi.

Blir du frustrert av å ikke få svar her inne og vier energien din på det, istedenfor å gå videre. Da vil jeg foreslå at du går i deg selv og lytter til deg selv om hvorfor du blir så frustrert. Start med å elske deg selv før du skal finne deg en partner du skal elske. Da vil du få langt mer å gi! Hvis ikke venter en mørk vei med å være "needy" og la det være opp til andre at du skal være lykkelig.

For hvert nei jeg får, jo mer hardhudet blir jeg, for hvert manglende svar blir jeg sterkere. Takk for at du bygger meg opp til å bli en bauta for henne som fortjener meg ;-) Ha en herlig søndag, her har du en digital vaffel! Enjoy!