Sukkerforum

Har ikke vært innom på en mnd....og kommer til å deaktivere meg igjen altså..., men vil beholde medlemskapet mitt litt til...
Må jo følge med litt på forumet og se hva som skjer i sukkerverden også..:)

Så er det noe spennende nytt?

Mange jenter drikker seg dritings og går runt med låra omtrent oppi mannfolk.Nakne nesten også! Fulle er de og vifter med pupene! Gdder ikke ha sånne jenter. Skal være sexy men for MEG!

Under beskrivelsen av drømmedama tror jeg det står i mist annenhver herreprofil noe om at Det er kjemien som avgjør og at det er vanskelig å beskrive drømmedama, men at han vet det når han treffer henne.

Så mange som er så er så romantiske her? Så naive? Ja, jeg kaller det naivt, fordi jeg kan, hvis jeg vil, SKAPE den kjemien i de fleste tilfeller om jeg går inn for det. Jeg mener ikke si at jeg kan kapre hvem jeg vil...men jeg kan nok trylle fram kjemi hos de fleste om jeg virkelig vil. Hvordan? Ved å te meg slik menn elsker at en kvinne skal te seg (og lese mannen og se hva han vil ha og trenger). Men det er bare det at jeg ikke gjør det om jeg ikke samtidig føler at vi kan passe sammen. Da føler jeg meg falsk. Så jeg avventer gjerne litt med å sette blikket i ham og gi ham mitt varmeste smil.

Det jeg prøver å si er at det finnes kvinner som ikke skrur på alt av sjarm før man er blitt litt bedre kjent. Og at det kanskje er dumt å tro at kjemien må slå gnistrer etter 5 minutter for at det skal være noe der.... Bare en tanke!

I to sjeldne tilfeller har jeg opplevd jenter med luremus syndrom . Det menes med at jenta er kjempe hyggelig helt til hun får facebooken din deretter går hun helt MIA (missing in action)

Lurer bare på om enkelte har så dårlig selvtillit at de må søke validering på denne måten eller om annet ligger bak. Hva tror dere? Noen som har opplevd lignende?

Hva synes dere med å date flere samtidig via sukker.
Da tenker jeg et par dater og ikke noe seriøst eller noe sånt.

Hvor går grensen? Er det en gylden "regel" på noe sånt?

Jeg sitter med papirer fra "senter for bygdekultur" og ser at jeg har meldt meg på kurs i blant annet "rævskorolaft".

Er rævskorolaft noe en Handyman bør kunne? Eller holder det å beherske rævkrok i tillegg til å inneha armkrok??

Æ sier bare 1 ord:

Smuuud!!

Ellers goood helg til alle dere sliterne som sitter å sturer på forum en fredagskveld ;) (Mæ selv inkludert)

Noen som skal ut på livet denne kvelden i Bergen by?

Det å ha ølmage og se på fotball helgen lang er naturen sin måte å si: Du er en maskulin mann som er flink på å drikke øl.

Dessuten viser faktisk alle undersøkelser at ølmage topper ønskelisten til damer når de ser etter drømmemannen.

UT I KVELD ??

Siste svar lø. 19 jan. 2013 15:22 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Direktøren

Noen likesinnede som har planer om å gå ut på et eller flere utesteder ikveld kanskje ?
Og hvor er det lett å komme i snakk med og bli kjent med likesinnede på +-35 i Oslo ?

Blå ?- Bjørungs ? Noen med gode erfaringer og evt skal ut som er på søken som meg ??

Karvinen

Siste svar lø. 19 jan. 2013 14:05 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Hey min franske venn. Kan jeg spørre deg om litt hjelp? Jeg trenger litt oversettelsehjelp. Kan du gå inn på denne siden og fortelle meg hva som er forskjellen på disse tre billettkategoriene?

http://livenationfh.trium.fr/index.php/12/manifestation/5 383?tkn=7150000756500005

På forhånd takk og skal prøve å få spandert en øl på deg ved en anledning :-)

http://youtu.be/V71QTyNSFfg

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym -

God lørdag ;)

Nå har jeg i et par uker bladd opp og ned i tusen(?)vis av profiler, og funnet noen som er ok, men nå er det stopp... At det er mulig! Flere som har det slik?

SOS!

Siste svar lø. 19 jan. 2013 08:34 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym lusa

The One, husker du (eller noen andre) at jeg postet en lenke til noen slags "samlede Bergenspatriotistiske låter" i en tråd for en tid siden? Kan jeg få frisket opp minnet litt, jeg kunne tenkt meg å vite hva tråden het..

"Nysgjerrig" er vel et av de mest brukte ordene her på Sukker. Ikke er jeg korrekturleser av yrke, men har lært meg å skrive ordet "nysgjerrig". Men du verden så mange skrivemåter det finnes på det ordet... – snakk om å være sær, når jeg legger merke til sånne ting?? Eller er det andre som reagerer på skriveleifer i profiler?

petimeter - big time

Jeg har fått mange hjerter i løpet av kvelden. Nysgjerrig som jeg er kikket jeg på profiler som satt hjertene på profilen min. De som virker seriøse og er interessante har fått en hyggelig melding tilbake. Nesten alle så på profilen min igjen og leste mailene mine men ingen som har svart.

Er det normalt?

Hva betyr et hjerte? Hvor lenge skal man vente på svar?

Da fisken beit.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bønna

I mange fiskehistorier fortelles det om fisk som endelig beit, om stor fisk som blir tatt, og fisk som unnslapp etter en hard kamp. Her er endelig alt i samme pakke, og for en gangs skyld - uten overdrivelse :-)

http://www.youtube.com/watch?v=OdnHGm5VGwM

Har nå vært her inne i snart 3 år og møtt mange flotte kvinner. Har hatt deilig sex og samvær, men med en gang det har væt sex, så blir det nesten som en skal gifte seg eller være et parr. Jeg sier at det er det ytre som selger, men det indre som teller, men til syvende og sist, så er det kjemien som gjelder. Det med kjemi er så viktig. De jeg har møtt er flotte vakre og veldig fint verdisyn. Derimot den berømte kjemien er ikke der. Når det er sagt, så savner jeg en hånd å holde i, nærhet, hudkontakt, men tror jeg er et dårlig kjæreste emne. Tror nok når den rette dukker opp, så sier det pang og da er jeg solgt. Er det galt å ha en elskerinne i mellomtiden ??????

Jeg har prøvd å logge meg på messenger, men får en feilmelding om at den fungerer ikke... what's up?

Nå har jeg sittet og bladd meg gjennom den ene profilen etter den andre og ALLE har bilder av sjø eller vidde. Alle er kjempesporty og legger ut om hvor mye de trener.

For det første ser det ikke ut som noen egentlig har tid til en kjæreste i livet sitt. For det andre kan dere vel ikke være så like alle sammen?!!!

Det kan nesten se ut som om mange her inne ikke har noen personlighet i det hele tatt. Så mitt råd til de som ikke får oppmerksomhet: Skriv om det som gjør nettopp deg spesiell. Ingen vil nemlig ha en kopi.

Håper ikke jeg støter noen nå, jeg er bare så innmari LEI......

Jeg er en mørkhudet mann på 28, født og oppvokst her i Norge. Vært her på sukker i noen måneder, har vanskeligheter med å komme i kontakt med jenter/damer her. Virker som alle forhåndsdømmer meg, føler på en måte at jeg ikke får noen mulighet til å bli kjent.

Så.. har et spørsmål til dere jenter/damer der ute, er dere redde for de som ser utenlandsk ut? Ingen som liker høye mørke menn der ute? :)

Etter å ha vært gjennom en skilsmisse, så tenker jeg at det skal ikke skje en gang til. Finner man ei dame som tidligere ikke har gått ut av et forhold, så er nok generelt sjansene større for at hun blir i forholdet. Dvs. hun bør være jomfru. En konklusjon mange sikkert vil himle med øynene av - bare ikke få kink i nakken nå da.

Men hva er da sjansene for å finne ei slik dame rundt 30? Greit at de har blitt litt voksne, synes jeg, og selv er jeg rett over 40. Et problem er at mange av kandidatene er litt snodige – som regel er det en grunn til at de fremdeles er jomfru. Men noen er nok i vater, må man vel tro.

Men hvor mange er det av dem – f.eks. her på sukker? Gi et lite hint om det gjelder deg.

Jeg fant ei nærmere 40, men årsaken til at hun var jomfru var at hun hadde et svært negativt forhold til sex, selv om hun selvsagt aldri har prøvd. Etter lang tid gav jeg opp det prosjektet – hun rikket seg ikke en millimeter og har muligens noen personlighetsforstyrrelser. Så jeg lurer på hvor mange 30-40-årige jomfruer det gjelder?

Ikke at jeg forventer noen fasitsvar, men dersom du er over 30 og jomfru, kanskje du kan si litt om hvorfor det er slik i ditt liv? En ting er at man betrakter sex som forpliktende – det er jeg enig i – men noen går vel for langt og forblir kanskje jomfruer av den grunn?

(Scene: En stue i et hus. En mann går litt rastløst og nervøst rundt i stua, retter på ting, tørker over en flate med en klut, alt må være klart, det er noe litt nervøst og rastløst, men forventningsfullt over ham. Han snur seg og sier med drømmende stemme: )

Snart ringer det på, snart nå…

Det ringer på døren, jeg åpner mens hjertet hamrer og jeg blir litt svett i håndflatene… Det er som om pusten stopper et øyeblikk. Og der, utenfor døren står hun, med et varmt smil med et lite hint av nervøsitet i seg og med et blikk så vakkert at det nesten gjør vondt å se henne i øynene.

Hun kommer inn, tar av seg jakken og skoene, kjenner duften av middagen jeg har laget. Alt er ferdig, det gjenstår bare noen få siste ting å tilsette, klippe opp noen friske urter over hovedretten, bare det lille som vil heve måltidet enda litt…

Jeg byr henne et glass vin, vi skåler, hun smiler varmt og nydelig, nervøsiteten la hun visst fra seg i yttergangen med jakken, hun virker trygg nå, det er så godt å se. Jeg bærer inn maten, setter den på spisebordet der jeg for lengst har dekket på til to, hun setter seg, kommer med noen fine ord om hvor godt det lukter, hun forsyner seg og får mere vin i glasset.

Praten går lett og fint gjennom forrett, hovedrett og dessert. Vi ler mye, hun har en deilig smittende latter, og et blikk så vakkert…
Når maten er ryddet av blir vi sittende ved bordet, snakker og ler, flørter sågar, fekter lekent med ord og tonefall. Timene raser av gårde, men vi enser dem ikke. Jeg sitter med hendene foran meg på bordet. På et tidspunkt er det naturlig for henne å gripe om hånden min når hun understreker et poeng, men hånden blir der etter at poenget for lengst er over og jeg tar hånden hennes og holder den i begge mine hender. Den kjennes liten og deilig og levende…

Noen av dere som har testa ut det.. ? Vanvittig fett.. Lenge siden jeg har hatt en app på telefonen som har sørget for interaksjon med andre av SÅ høy grad. (Gud jeg er nerdete..) Men jeg mistenker at dette er det mange andre som digger... Hmmmm?

Ingen som vil si noe om sukkerfesten i helga?

Hei, jeg er en gutt på 20 år. Som er litt lei av å dra med damer fra byen etter en kveld ute. Og jeg har nå prøvd sukker litt for å finne en mer seriøs dame, men det virker som jentene her er veldig overlegne eller er det bare jeg som har feil fremgangs metode?

Relativt ofte kommer det tråder her der det påståes at det er så mange flere menn enn kvinner på Sukker. Dette er ikke riktig.
Vi tok en stikkprøve over alle innlogget i går og den eksakte andelen kvinner var 47,2 %.
Dette er så nære 50% at alle argumenter som går i den retningen blir feil.

Vi ønsker alle en fortsatt fin dag! :-)

Koselig å åpne innboksen sin når det ligger et slikt brev:) Må bare le jeg, med tanke på hvor vedkommede har brukt tid til å analysere meg og min profiltekst:) Jeg har slettet hans nick i tråden. Morsomt at gutter engasjerer seg på godt og ..VONDT!

Teksten er under:

Hvis du må lære fra en bok hvordan man skal være overfor det motsatte kjønn er det ikke noe håp for deg...!
16 jan. 17:33

Det er bra du har selvinnsikt nok til å innse at du ikke er et "offer" for disse tiders skrudde kjønnsroller....
16 jan. 17:39

Hvorfor vil du ha en fast elsker...? Er det ikke bedre å bytte litt på...?
16 jan. 17:41

Kan ikke jeg få lov til å bli kjæresten din etterhvert når du er ferdig med disse faste elskerne dine...? Vær så snill...!
16 jan. 17:48

Eller var det kanskje han faste elskeren din som også hadde et par andre faste samtidig...? Eller var han kanskje gift, og fant ut at dame er dame..., og hun jeg er gift med er like bra som noen andre... Ha det bra til deg..., lykke til på ferden videre..., med nye faste elskere..., liksom Du er jo virkelig ødelagt av tiden vi lever i..., særlig fremstilt gjennom TV, Hollywood og kvinnebøker..., til trøst for damer i fastgrodde ekteskap... Ikke ment, tror jeg, som en bruksanvisning for usikre, uselvstendige og innsiktsløse damer uten egne meninger og standarder for hvordan livet bør leves...

Nå er jeg litt lei !!

Har dumpet borti en tviom kvinne for 3. gang,

Førs gang bet jeg på ei bere langveisfra sm viste interesse og ville møt meg på nøytral grunn (hotell-veekend i Oslo)
godroende som jeg var nøt jo jeg helgen og hun ble sogar invitert til langweekenderhjemmeos meg i et halvt år tid.
Gikk jo fintdette helt til jeg skulle i nærheten av hennes hjemsted et par timer unna og hun stammet em en tynn unnskyldning
om at dette ikke gikk... hennes hite løgn slo sprekker.. Doink...rett i fella og bort med hun !!

Neste berte var på sukkerfest i høst, matchet på kortet og IRL vi hadde ogå skrevet litt her..og hun ble med meg fra festen.
I beruset tilstand hadde hun gitt med telefonnummer om vi kom bort fra hverandre så etter helgen sjekket jeg ut henne.. litt mer skepsk enn sist og jodda. smått og stort på samme adresse på den andre siden avTigerstaden... Bort med hun.

Nå kom jeg litt i kontakt med ei berte.noen gater unna meg.. jeg kjenner noen som bor i hennes gate og tok en resurce og fant adressen.. og der.. står det 2 biler 2 navn og hun gikk brydd forbi meg med sin lille pode utenfor parkeringen igår..

Er det bare meg som tiltrekker meg ulykkelig giftepå jakt etter evntyr her inne eller finnes det ingen single her lenger??

VIl jo bare møte den ene med litt ære i behold...kun en...!!....(Gjelder sikkert begge kjønn )

Jeg får alltid dårlig match med menn på sexlyst og spørsmålene rundt dette.
Synes det er ganske rart siden jeg selv har svart ganske høyt der på de fleste spørsmålene.

Hva har dere svart på for eks hvor ofte dere vil ha sex?
Er det vanlig å ha dårlig match der?

iPad

Siste svar to. 17 jan. 2013 10:48 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Elinor33

Får ikke til å laste opp profilbilde. Det legger seg skrått, enda jeg roterer det rundt før jeg skal laste det opp her. Og beskjæringen går det heller ikke bra med. Og mobil utgaven får man ikke lastet opp i det hele tatt! Hva skal man da gjøre...?

Er så moro å lese en tråd som begynner seriøst også svarer folk, så kommer visse folk inn og bare tar over hele tråden og går over til helt andre ting. Ser i 90% av trådene her inne at det skjer. Man kan begynne å snakke om biler så ender tråden med hvordan farge naboen til katta har....
Er det slik at folk på forumet bare MÅ skrive? Går det ikke ann å bare lese og skrive hvis det er noe konstruktivt man har å komme med, enn å bare skrive piss?

Jeg er som sikkert mange andre mannfolk her inne av den sjenerte typen, så jeg vil gjerne bli godt kjent men ei jente før jeg går på date. Jeg har vært her nå i et par måneder, og har min første date på fredag :)

Jeg vil gjerne høre fra dere andre hvor kjapt dere prøver å sette opp en date etter den første meldingen :)

Sendte førstemelding...
Fikk svar...
tre meldinger til...frem og tilbake
= bedt med ut på en øl.

Noen bedre idag?

Ja, jeg er mann...

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10049198

Yeah!

Romantikken

Siste svar on. 16 jan. 2013 00:55 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym kvinne(n)

Ja, hvem er opptatt av de romantiske øyeblikk ?
Tror dere at romantikken har noe fremtid?

Har dere noen låter som er spesielle for dere ,,, som gir gåsehud,, få høre...

Lurer litt på hva dere andre tenker om kvinner som skriver at de har full jobb,trener 4-6 ganger per uke og for eksempel har 2 barn.... Hvordan i helsike kan det være mulig å date eventuelt å bli kjæreste med noe sånt.....? Jeg mister faktisk interessen når sånne meldinger kommer, eller at det står i profilen... Det er faktisk, i hvert fall ikke for meg, interessant.....!
Er selv en oppegående, godt utseende fyr, som ihvertfal ikke er under gjennomsnittet aktiv, men det får være grenser... Hva menes ute i verden om dette....?

Takknemlig for tanker omkring dette og lignende....

Når jeg er 44, og nesten bare får brev fra menn i 20-årene, hva gjør jeg galt da?

Ingen utfordrende bilder eller noe i profilen som skal kunne tyde på jeg er ute etter et leketøy her inne.

Hvor er de modne mennene hen?

Lurer på om det finnes noen damer her inne som tenner på at eldre menn skriver til dem og spør om de vil være med å leve ut noen ville sexfantasier? Uten profilbilde og for å ikke nevne at de faktisk er gift ...

For min del innebærte det igjen at jeg mistet matlysten for resten av dagen.. Til tross for at han faktisk lovet at det ville være verdt det...

Satt i lunchen idag der "de ordentlige" kollgaer satt og diskuterte slekts-forskning ett gårsdagens tv-program.

Det fIkk meg på minner om den sommern jeg føk rundt på krogen i min morfars slekts hjemkommune.

Og kom i passe lystig øl-modus i snakk med ei spennede lys fjong berte i rundt 30 og hennes veninne.
Joda hun var singel og de takket ja til et glass vin og n ble også ganske nyskjerrig.
Utover samtalen spurte hun hvorfor jeg ferierte på de kanter og jeg kom inn på et etternavn et stykke ut i slekta..

'Det heter jo jeg også.. ehhh...tror kanskje vi muligen er 4-meninger.. DOINK....

Og hun som var så "Fjong"

Noen værre ??

En kolega av meg stod plutselig på gaten, uten noe sted å bo. Jeg ble overtalt av sjefen min til å la henne å flytte inn til meg. Joda etter 1 uke har jeg bestemt meg for å hive henne ut, om hun må bo på en benk med en avis over seg hva så. Jeg kom hjem, hun hadde besøk av noen venner, jeg fikk beskjed om å pelle meg ut av min egen stue for hun hadde besøk. Jeg har betalt 2 mill for leiligheten, så får jeg beskjed om å pelle meg ut. Må få henne ut før hun bestemmer seg for å overta hele leiligheten min. Noe bedre....Hun har foreløpig ikke betalt for å bo hos meg, med andre ord en snylter.

Snart er et tiår over og jeg skal bevege meg inn i et nytt. Spennende, nyskjerrig og litt skummelt. Når jeg ser tilbake på de siste ti årene har jeg mange minner, både vonde og gode. Har lært så utrolig mye, fått lov å oppleve ting jeg alldri trodde jeg skulle få oppleve.Møtt så mange mennesker som har beriket livet mitt, og noen jeg skulle ønsket at hadde gått en annen vei..Mine to små er ikke lengre små, men bare få år unna å forlate redet. Det skremmer meg, samtidig som jeg stolt ser på de to som gjør klar vingene sine for å kunne fly så høyt og langt som ingen grenser kan stoppe ...Kjærlighet har kommet og kjærlighet har gått, .. nå er hjertet klar for mer:))

Hører om kriser her og krse der, men sitter med en sitring og forventning i kroppen:)) Kjenner at både kropp og sjel har dalt mer på plass og blitt min:)) Så når klokken slår 12 så har jeg tenkt å omfavne 40 årene som kommer meg i møte, og nyte hvert år, hver mnd hver dag og minutt som neste tiår har tenkt å sjenke meg, og leve det til det fulle hver da som den siste:))

Vi hadde et teknisk problem med en våre databaseservere, og hvor ikke automatisk failover fungerte. Vi beklager nedetiden på ca. 15min i kveld,

God morgen alle flotte sukkertroll :-)
Ønsker dere en fin fin man og en enda bedre uke..
GRIP DAGEN :-)

Idag er det kaldt. Brrrr.

Lurer bare på hvor mange som egentlig dater for tiden. Mange som har vært på date siste uka eller som skal på date i løpet av en uke? :p

Ja, som headingen sier; Jeg finner seng og dyne og reiser til Drømmel@nd, dersom ingen vil skravle! ;O)
*Lakenskrekk.net/*

Kan noen svare på meg på dette, jeg har fått Mail på at jeg har motatt en mld her men når jeg går inn så er det ikke noe der? Hvorfor?

Er det sånn at mange som er her inne har sosial angst? Lurer på hvordan dere kan ha tid til å være så aktiv på forumet her?
Har dere ikke et sosialt liv der ute? Ikke vondt ment, bare greit å vite.

Hvor lenge har dere vært medlem, hvor ofte blir dere godt kjent med nye her inne og hvor ofte går dere på date?