Sukkerforum

...man tilbake etter noen måneders pause...

hva er greia? skjønner de som skriver litt her på forumet som gir seg, men de som ikke deltar her på forumet som mener det er på tide å takke for seg?? Siste desperate forsøk på å få til noe her inne?
Hvem er du? og nå stikker du!!! :)

I Dagblad-kommentarfeltet ser man alltid folk som klager over norsk prisnivå. De stemmer gjerne FRP, og liker ikke å betale 80kr for en pils. De hadde helst sett at de selv beholdt sin lønn, mens alle andre tjente mindre.

Nå i det siste har landets næringstopper gått ut med sine meninger. Norsk lønnsnivå må ned! Hvis nordmenn går ned i lønn, så vil firmaets lønnsutgift gå ned, de kan selge flere varer, og lederne kan ta et større utbytte.

Klimaforandringer kan bli et problem, eller det kan ikke bli et problem. Mange velger å tro at det ikke vil bli et problem; på den måten kan vår generasjon fortsette med vårt høye og bekymringsløse forbruk. Hvis det viser seg at klimaforskerne hadde rett, og våre barnebarn arver et dårlig klima, med medfølgende ressursmangler..så kan vi bare si at vi ikke visste bedre.

Vi har sykehuskø og dårlige aldershjem, selvfølgelig må vi bruke mere oljepenger! Til tross for at olje-verdiene i sin helhet blir tatt opp på et historisk blunk (60-100år), så vil vi ha mer av de pengene. De forrige og de neste generasjonene får bare leve med at det var vi som fikk jackpotten.

Så, hva er ditt syn på griskhet? Tenker du noe på de andre i samfunnet, eller på den neste generasjon?

Dette er altså ikke ment som et sinna-innlegg, men heller noen tanker rundt litt av våre krav og ønsker. :-)

Da er det på tide å takke for seg - medlem i sju fulle måneder, men traff da ei til slutt :)
Så satser på at det er en god stund til jeg må tilbake hit igjen (bank i bordet).

Konklusjonen nå på enden er at jeg har vært relativt fornøyd med Sukker.
Uttellingen avhenger av innsatsen, men det burde da bare mangle.
Har sikkert gått fram mye saktere enn hva en del andre gjør, men synes det å treffe en ny person i måneden IRL er passe tempo for mitt vedkommende.

Så til det som en del av oss synes er gøy - tallenes tale (med forbehold om at arkivet ikke lyver alt for mye) :

Svarandel på førstemeldinger - ca 40-50% (Skal en tro sutringa på forumet er dette latterlig bra?)
Førstemeldinger mottatt - 12 (Og ingen har vært desperate furier (igjen, uventet i følge forumet))

Antall meldinger sendt - 1107
Antall meldinger mottatt - 1094 (nært 99%)
(Kontakt med en person står for bortimot halvparten av all korrespondanse).

Antall åpenbare spam-meldinger - 1

Antall førstedater - 7
Antall dater (minus hun jeg er sammen med nå) - 12

Korteste førstedate - 40 minutter
Lengste førstedate - 5 1/2 time (!)
Førstedatetaktikk - "Lyst til å ta en halvliter?"
Flest dater har vært på - Nabo'n, tett fulgt av Bær & Bar

Korteste tidspunkt fra første kontakt til første date - ca 24 timer
Lengste tidspunkt fra første kontakt til første date - 1 mnd 20 dager

Antall blokkeringer - 1 (som jeg er klar over)
Antall Facebook-venner/brevvenner/drikkekompiser fått - 4
Antall fiender fått - forhåpentlig ingen

Antall profiler besøkt - vanskelig å si siden avsluttede profiler ikke vises, sikkert hundrevis.
Antall besøk på egen profil - 794

Antall hjerter gitt - 1
Antall hjerter fått - ca en million, seriøst hvem bryr seg om hjertene?

Når man får svar fra damer her, uten at det kommer ett spm tilbake, er det= ikke noe vits i å skrive noe mer?

Tror jeg skrev til ei i ukesvis engang. Hun gav aldri ett spm tilbake:p Skrev korte svar, sånn 1-2 linjer. Men førte aldri noen steds.

Jeg har googlet dette spørsmålet og svaret synes å være et overveldende øredøvende ja. Er det noen som har erfaring med det?

Profilbilde

Siste svar ti. 27 nov. 2012 21:48 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Ny på nett

Nå har jeg vært på Sukker i ei ukes tid og begynner å ane hvordan noe av dette virker.. tror jeg..
Men det jeg lurer på er hvorfor så mange hverken har album eller profilbilde?? Er det den gammeldagse brevvekslinga dere vil ha?
Jeg gidder ikke gå inn på en eneste profil uten bilde, og det er jo forbaska synd for da finner jeg jo aldri ut av om det er der mannen med stor M gjemmer seg. Så hva er grunnen egentlig?
Burde jeg vært helt anonym selv også?

Anta dette hypotetiske tilfelle: En av det annet kjønn kontakter deg og hevder at vedkommende aldri har hatt sex, og at de har lest din profil og synes at du synes å være et følsomt og omsorgsfullt menneske. Og så spør de om du kunne tenke deg å gi dem litt erfaring. Ville du ha gjort det?

Og dette gjør at jeg vil finne et annet nettsted . Ikke et av bildene mi e blir godkjent . Ikke kun ansiktet engang . Nå har j prøvd de fleste bildene mine og alle er blitt fjernet .

Undrer av og til om folk vet 100% hva de leter etter / vil ha? Jeg famler litt, tror jeg vil ha kjæreste, men så kommer tvilen og det er så godt å være singel. Har datet meg gjennom en fin haug her inne, en varte en del måneder men da jeg ville mer ville ikke han. Når jeg finner tonen med en som faktisk vil ha mer, skrubber det for meg. Jeg finner årsaker til at jeg ikke er tiltrukket til de jeg møter på løpende bånd. Er det fordi jeg møter en del jeg aldri hadde sett to ganger på i en real life setting, eller er det noe annet som f.eks at jeg bare er halvinteressert i hele greia? Men innimellom er motivasjonen knallsterk for å finne noen, og da slår jeg gjerne til med seriedating. Så er det bråstopp. Hvordan kan jeg vite hva jeg vil sammen med en mann før det har gått litt tid? Som sagt, jeg 'tror' jeg helst vil ha en kjæreste. Men med det utgangspunktet blir det masse masse feiling. For min del hvertfall. Satans mange frosker man skal kysse altså.

Som overskriften sier, hva er den morsomste/kuleste/teiteste/mest tragiske førstemelding du har fått her på sukker?

Selv har jeg tilgode å få førstemelding her inne, så jeg kan desverre ikke starte, men hadde vært interessant å se hvilke meldinger folk får og hvordan de blir oppfattet.
Og vær så snill, ikke heng ut folk, keep it clean! :)

Satt akkurat å så Lindmo der Gunnhild Stordalen var gjest.
Petter har fått alt.Godt utseende,berømmelse,rikdom,popularitet,overflod av venner og er tilsynelatende veldig lykkelig.Og ikke minst den vakre kvinnen han er gift med.Hun er pen,slank,lang,utdannet,dannet og smart.
Dette til tross at han har ADHD og er self made. Han hadde visstnok en omsorgsfull far.

Føler meg som en mislykket og stakkarslig idiot : (

Veldig glad jeg ikke er mellom 30 og 38 år og barnløs og på jakt etter en mann og far til barnet mitt. Man føler man har en skjult agenda som må for alt i verden holdes hemmelig for ikke å skremme vannet av mannen man er på date med.

Men har inntrykk av at det finnes mange verpesjuke menn også....? Særlig når man selv ikke er det. Da kommer de frem og spør .....synes det er litt rart. Er tross alt 46.

Er ferdig med å få barn, og føler det er en befrielse både for meg selv og for de som viser meg interesse at dette ikke er noe tema.

Damer med samme erfaring?

Er det mulig og få til noen auto logg ut funksjon pga inaktivitet?

Støtt og stadig får jeg opp at brukere er online og sender derfor melding / Chat, mens personen egentlig ikke har vært aktiv på en del timer.

Andre forum o.l har en automatisk logg ut funksjon som logger deg ut om du ikke har gjort noe på feks 1 time. Det samme gjelder vell om du bare krysser ut vinduet, systemet plukker fortsatt opp at du er aktiv en veldig lang periode etter dette.

Bare jeg som savner dette?

Er det noe sted man kan se når en profil er opprettet?

Hadde for leenge siden en ons med en ung mann? på 25 år..., han har vært meget ivrig på sms, men jeg heller lunken..
Nå ringer han fra byn og vil komme til meg...for all del, veldig kjekk..men litt ung for meg sånn egentlig..., jeg er snart 40 år...

Jey or ney...???

Hvorfor være så anonyme? Hvem blir interessert i å svare på slike henvendelser? Åsså all denne klaginga på ikke å få svar. Er det slik både med menn og kvinner?

Finns det något bättre än norska tjejer? Vad tycker ni norska killar?

Läste en undersökning där svenska killar föredrog norska tjejer och vice versa, rätt intressant eftersom svenska killar och norska killar är väl rätt lika, synpunkter på detta?

Jag föredrar norska tjejer framför svenska tjejer eftersom de är mer öppna och sociala:)

Oslo!

Siste svar ma. 26 nov. 2012 19:50 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Khione

Skal til Oslo i helgen og lurer på om noen har tips til overnatting? Vil gjerne bo fint, men ikke svindyrt og helst sentralt! :)

I dag sov jeg til 14:( Føler meg som ett dass nå, hva skal man gjøre for å få god samvittighet igjen? Føler meg som den slasken. Nå er klokken snart halv fire og det kjennes ut som om det er 09 på morgenen.

Hei hvorfor går det ikke an å få lagt bilder fra mob over til albumet ?
Er lenge siden jeg sendte dere en mail om det ,men ikke fått noe svar på den ???

Jeg fikk en meget hyggelig melding fra en fantastisk flott dame, etter først å ha fått et gult hjerte av henne. Men jeg var nok litt for treg i avtrekkeren for da jeg skulle svare henne, så hadde hun blokkert meg.

Det er jo litt synd, for jeg tror at hun virkelig ønsket kontakt, men at jeg såret henne ved ikke å svare umiddelbart. Har noen andre opplevd tilsvarende? Hva kan jeg gjøre nå?

Mistet linken til en streaming side hvor æ så endel ameikanske serier. Greeys osv.

Noen som kan hjelpe?? Hvor streamer dere?

Skal man innrømme at man har sterke meninger eller skal man bare la det være?Hva synes dere?Hvis det er noe dere absolutt ikke liker i livet eller et forhold?

http://www.youtube.com/watch?v=ApVg9lRs7JY

Hvorfor har mange menn disse stygge lær/hamp/bomullskjedene rundt halsen som ser ut som er kjøpt på sydenferie i Thailand eller lignende?

Hva skal til for at dere tar dere tid til å svare på et brev dere får ?
Og hvorfor tar dere ikke tid til å se litt i profilen til den dere fikk brev fra ?

Enkelte syns at det kan være litt vanskelig å skrive et førstebrev, men er mye bedre til å skrive når et får svar tilbake. Kanskje noe å tenke på ?

Føler du noe særlig til kjærlighet ovenfor foreldrene dine, søsken eller den øvrige familien?

Føler du noe særlig til kjærlighet fra foreldrene dine, søsken eller den øvrige familien?

Eller er det ikke så mye?

Tenker dere gutter over hvor mange meldinger vi jenter kan få?I løpet av en dag? Og hvor intetsigende
de kan være?
Meldinger som " Hva skal du i kveld" "Du var søt" "Hei" " Fortell om deg selv" som gjerne kommer fra en hverken med bilde eller profiltekst. "Spør om det er noe du lurer på" er
jo nesten den beste! Er du ikke her for å vise et bilde av deg?
Så har vi disse som helt tydelig er klipp og lim på 100 ord som sendes til alle.
Det er tråd opp og tråd ned over hvor uforskammende, uhøflige og høye på pæra vi er som ikke svarer. Svarer på hva? Ditt ego? Om jeg ikke får svar så går jeg videre. Trenger ikke å ha noe med meg å gjøre i det hele tatt. Han kan ha det akkurat som meg!
Jeg har i skrivende stund 190 uleste mail. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, og vet dessverre at jeg går
glipp av fine fyrer fordi jeg ikke hardt nok jobber meg igjennom mailene.
Har også satt meg ned og gått igjennom de som kan virke interessante, og da skjer det at jeg kan være blokkert pga en eller annen tidsfrist.
Jeg får også mail fra mange som spør hvorfor jeg ikke har svart, og det treffer en samvittighet på at jeg ikke leverer det jeg skal. Skjønner jo også det fra utallige tråder her inne. Det er bare å svare ikke interessert, så er det løst. Tro meg, det er ikke det!
Slik holder jeg på i ett par uker og så ender det med at jeg deaktiverer profilen min. Så aktiverer jeg den når ønsket om å treffe noen overgår følelsen av at det bare er mas her inne.
Så de gode gutta drukner i oppmerksomhetsbehovet til de andre som egentlig ikke kommer med noe. Så til de gode gutta: Jeg skjønner at det er litt kjipt at akkurat hun du sendte mail til ikke svarer. Hun du sendte en oppriktig, ærlig og åpen mail hvor du både ga av deg selv og viste din interesse for hva du har fanget opp om henne av hennes profil. Ikke ta det personlig. Hun drukner trolig nok i spammet fra de andre.

Hadde vært veldig gøy å få litt tilbakemelding på profilen min... Og det er lov til å være helt ærlig ;)

Stakkars damer, de har gått fra å være noen som ble passet på og dullet med til å ha "frigjøring" og tøffelifisere den svakere gruppen av menn i samfunnet. På veien mistet de sine feminine egenskaper og er nå i stor grad like som de patetiske tøffelheltene de ikke vil ha både i utseende og væremåte.

Så sitter de her på sukkerforumet, utpulte, brukt og klager over at ekte menn ikke vil ha dem. Ekte menn, som det definitivt har blitt mangelvare på i Norge etter feminiseringen og tøffelifiseringen av de lettpåvirkelige, ønsker seg ekte kvinner.

Vi ønsker oss rett og slett Kvinner. Du må gjerne ha jobb og kariere osv, det er bare flott, så lenge du stadig er feminin. Når jeg leser på forumet her og surfer profiler, så slår det meg nettopp hvor maskuline damene er. Omtrent like maskuline som en patetisk tøffelhelt. Det er ikke snakk om å tilbe at kvinner er underkuet eller noe slikt, det er snakk om væremåte og hvordan de ser ut og ter seg. Det er bare å se litt sydover i europa så ser man straks hvor mye mer feminine kvinnene er.

Du trenger faktisk ikke dra lenger enn til Sverige. Allerede der ser man det.

Ekte menn ønsker seg Kvinner. Ikke en mann med fitte.

Hei.. Jeg skal ta med en spanjol ut på livet i Oslo, men kjenner ikke til så mange steder.. Noen som har noen forslag til evt en restaurant med god norsk mat og noen barer/ utesteder det er verdt å ta han med på? Vi er i 30 åra.

Veldig takknemlig for hjelp med dette!

Jeg er en av de som har blitt grundig lurt av falsk profil. Og dermed er jeg jeg blitt overskeptisk. Kommer det en kjekk fyr som har en fantastisk fin profil, så tror jeg det er fake. Særlig når det er engelskspråklig. Ikke nødvendigvis en som spør etter msn adresse i første mail, heller ikke dårlig engelsk, så kan jo være ekte....men han som lurte meg sist var perfekt i engelsk samt hjerteløs psykopat...så nå ser jeg fanden ved høylys dag...egentlig synd hvis jeg tar feil, men heller safe enn sorry.

Den andre tråden ble så lang, ble så sliten å holde fingeren, så ny!

Hva lytter du på nå!

Det er jævlige filmscener på fjernsynet nå... TV står på i kveld. Akkurat nå skulle jeg skrive noen få ord om hvor godt det er å leve. Helt løst. Bare daglige inntak av skjønnheten rundt meg. Men så kommer dette på TV..... Jeg skrur av. Det skal ikke hindre meg i å få fram noen enkle ord. ....Bare så fælt at ordene gikk litt istykker i meg akkurat nå.
Tenkte å skrive noe om lengsel, søken, lykke, takknemlighet, og annet.
Verden er tilsynelatende så urettferdig. Det blokkerte seg i meg. God kveld alle. Imorgen står nok solen opp igjen.

Ting er tøft og jeg trenger litt tips. Hva gjør du når ingenting går din vei?

Har vært på SUKKER mange år men aldrig opplevd...

Liker ikke å skrive for mye før man møter noen, da er bare forventningene høyre. Er det ett magisk antall brev før man ber ut? Etter 1-2 brev er det ikke noe poeng.

Tenk om vi var like flinke til å date som Professor Balthazar er med sitt.

Var på en ulitmat morsom aften igår, men angrer litt.

Pyntet meg opp og snek meg inn på et staselig julebord på et fornemt sted i byn (venninnen min jobbet i firmaet så hun "hjalp" med inn). God humor i seg selv. Jeg minglet rundt og hadde det veldig hyggelig og fikk danset mye.

Men - jeg fikk tilbud av en fyr om å være med på bakfra på toalettet. I all min uskikkelighet fikk jeg rush av at jeg måtte oppføre meg anstendig og takket nei. Det angrer jeg på...

Tørr du å takk ja til slike tilbud.
Er det vanlig at menn øser ut tilbud om ekstra morro på offentlige toalett?

...man finner en utrolig søt og vakker kvinne, men barna hennes er rett og slett motbydelige?

Men jeg mister fort interessen for gutta som svarer på mine meldinger.
F.F. så vanskelig. Jeg er bare ei jente jeg som vi få meldinger fra ekte manfolk.

Come on gutta... Få se på barten!

Skummelt tema, men... here goes! Jeg har ikke vært lenge på sukker, men får litt ymse henvendelser. Stort sett går det på utseendet, og at jeg er vakker, pen, flott, sexy etc. Det er svært hyggelig å få komplimenter på melding, men jeg sliter litt med å tro på det. Hvorfor? Vel, om jeg er så vakker og flott som disse meldingene antyder; hvorfor er det da så sjelden jeg får høre det IRL? Er det ett forsøk på "øy, hun der er passe schtøgg, hun er sikkert brukandes, så jeg hiver på litt komplimenter så blir hun ett lett bytte" eller kan det være sannhet i det? Misforstå meg rett, jeg vet at mange mannfolk bruker det de har av komplimenter for å få seg noe, men hvordan klarer jeg å sile ut de som faktisk mener det? Og om man er pen og flott osv, hvorfor er det så vanskelig for folk å gi komplimenter IRL? Jeg begynner nesten å tro at jeg er vakker her, og det er litt farlig vel? Tenk om jeg skulle nå gå rundt og tro jeg er vakker IRL også... En kamerat av meg sa til meg, ganske spontant; "du vet virkelig ikke hvor flott du egentlig er du!". Nei, om ingen sier noe - så antar jeg vel at jeg ikke er det. Altså, jeg syns selv jeg ser bra nok ut, men vakker? Tja.

Det er veldig hyggelig å få slike meldinger, til tross for min skepsis. Men for en som sjelden, eller aldri, får komplimenter ellers, skaper det enorm prestasjonsangst - dvs. jeg vet ikke om jeg tør å møte noen IRL.

Hvis vi ser bort fra meg, og snakker helt generelt; er det slik at mennesker som er pene sjelden eller aldri får komplimenter, fordi folk antar de får høre det så ofte likevel? Eller er det slik at om man aldri får høre det, så er man rett og slett stygg?

1)iPAD er jaggu en kjekk duppeditt, og 2)Sukker har jammen mange flotte damer (og det med stor "D"?). Men ingen grønne tall på høyresiden av skjermen min :-(. Mon tro om ikke alle like passive som meg og venter på at HUN skal ramle ned i fanget.
:'''-( snufs..snufs. ;-) .

Hei,

Surfer en del rundt og kommer ofte over superbrukere med profilbilde, men uten profiltekst, eller kun en tekst av typen: "Send melding dersom du lurer på noe".

Misstenker ikke dette for å være falske profiler, og i utgangpunktet burde det være oppegående mennesker, men for meg virker det ganske useriøst. Samtidig betaler de jo for å være medlemmer og det står ofte at de er ute etter langvarige forhold.

Så til dere som har profiler av denne typen: Hva er tanken? Det byr i alle fall meg i mot å kontakte slike profiler.

For dere andre er det lov til å spekulere i tråden.

Fine norske ordtak "direkte" oversatt til engelsk (directly oversat to english):

- Now the chimney got another sound
- Go to the aunt and get vica
- Little tune can whale a big lass
- A fool in the hand is better than tence on the roof
- No one knows the day before the son has gone away
- He shall early be crutched, to be a good crook

Drive on, folks!

Basisregler for gode relasjoner og et godt samliv:
(Fritt oversatt fra spansk til norsk)

Når du kommer frem: Hils...
Skal du gå? Si ha det...
Slo du noe på? Slå av igjen...
Åpnet du noe? Lukk igjen....
Ødela du noe? Fiks det...
Skitnet du noe til? Vask det...
Sølte du? Tørk opp...
Vet du ikke hvordan noe virker? Ikke rør det...
Kan du ikke gjøre det bedre selv? Ikke kritiser...
Kom du ikke for å hjelpe til? Ikke plag den som gjør det...
Lånte du noe? Lever det tilbake...
Er det ikke ditt? Be om tillatelse...
Sa du noe? Stå for det og vær ansvarlig i forhold til det...
Lovte du noe? Hold løftet...
Fornærmet du noen? Si unnskyld...
Kjøpte du noe? Betal for det...
Er du glad i noen? Si det...
Hjalp noen deg? Vis takknemlighet...
Tok du feil? Innrøm det...

Det meste her er jo selvfølgeligheter kanskje, men jeg syntes det var en god liste som jeg skal minne meg selv på i dag.

Ha en finfin helg alle!