Sukkerforum

Godt nyttår!

Ingen svar
(mann 24 år fra Østfold) Privat melding

Nå er det nye året like rundt svingen, og det virker som om veivesenet setter opp fartsgrensa på den svingen for vært år som går, fordi årene går bare fortere og fortere! Så ta deg nå litt tid til å tenke tilbake på året som snart er omme. Tenk på alle de gode og lykkelige minnene det har gitt deg, og litt på de ikke fullt så lykkelige. Ta lære av ting en har gjort feil og riktig, og som en har lært av andre. Ta også noen sekunder til å tenke på alle de menneskene som fikk oppleve frem til 2012, men ikke er med oss i 2013. Og tenk på de som opplevde 2012 som sitt første år, og har mange igjen å leve.
Nå gjenstår det bare og ønske deg og dine en flott nyttårsaften og ett godt godt nytt år! Måtte det bære mange magiske, lykkelige og håpefulle dager!
!!GODT NYTT ÅR!!

Hva gjør jeg da?

Finner ingen interessant mann! Tror jeg trenger anbefalinger for å få åpnet øynene mine!

Ettersom jeg har veldig mye å gjøre i morra, så ser jeg at jeg ikke har for mye tid til å være her inne.

Jeg vil dermed ønske alle medlemmer her inne et riktig godt nyttår ! :)
Takk til alle jeg har pratet med her inne :)

Denne siden er stappfull av flotte mennesker :)
Noe som virkelig gjør at jeg velger å bli på denne siden :)

Klem til alle jenter !
High Five til alle gutter !
Hehe :)

En vanesak

Siste svar sø. 30 des. 2012 23:18 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Uglyface

Skulle på date med en i morgen, hadde bestilt bord på restaurant. Så er han blitt "syk" og ikke kan likevel. Visste innerst inne at dette kom til å skje, ikke første gang det har skjedd med en mann. Er jeg da blitt helt følelseskald som ikke blir lei meg pga det her, eller er det bare blitt en vane?

Hei,

Er ganske ny her, men har et spørsmål til dere menn. Når dere skriver "Flørt som kan utvikle seg med kvinne fra..." betyr det i praksis at det ikke er et fast forhold dere er ute etter, men mer en elskerinne?

Jeg har skrevet at jeg ønsker et langvarig forhold. Har vel fått 90-100 mail på et par uker og jeg svarer høflig nei på disse henvendelsene fra de jeg tror ikke er ute etter et seriøst forhold. Mulig jeg har bommet stygt...

Bare lurer

For min del får jeg bare opp 44stk i listen over profiler med svargaranti? Hvorfor er det så utrolig få? Er det virkelig så få som har ryggmarg nok til å garantere at de også gir avslag direkte?

Håper dere får en heidundrende feiring, om dere velger å ta den alene eller ilag med noen. Kanskje er noen så heldig at de har funnet noen å feire ilag med i år? ;)

Uansett, Feir med måte, så håper vi at 2013 blir VÅRT kjærlighets år. <3

"Her er de 50 siste med matchtall over 70 som tittet på din profil. Totalt har xx sett din profil." skriver sukker (sånn omtrent).

Hvorfor er det da bare en håndfull profiler som vises i listen av de xx antall kvinnfolk som har besøkt min profil?

Eller lei meg når jeg ser at en eks har fått seg ny dame, eller har gått etter en av mine venninner.

Min mor lærte meg nemlig å dele med de mindre heldige!

Lurer på hva damene og herrene her på sukker liker best ?

Selv er jeg utrolig glad i samuel adams, faktisk hele serien. Var i USA i år og fikk også smake på en rekke "limited edition" øl fra produsenten. En av de mange favorittene mine er cherry wheat. Smakte denne for første gang iår, utrolig digg!

Burde jeg skrevet det på min profil ?
(med tanke på att ingen jenter er horer & går etter KUN etter pengene her i livet....)

Har du opplevd den? Fortell din historie, hva gjorde den så anderledes og ekte?

Det sies at den kommer kun en gang i livet. Selv har jeg opplevd den to, kanskje tre ganger. Den ene gangen var følelsen som ofte beskriver den store kjærligheten veldig til stede i meg, nemlig at "man har en sterk følelse/erkjennelse av å ha kommet hjem". Den andre gangen kunne jeg gå over lik for mannen, og den tredje, der falt jeg for noe som ikke var liv laga men hvor kjærligheten til vedkommende virkelig var ekte og veldig sterk fra min side. Jeg kunne gjøre, og gjorde alt for han, i ren kjærlighet, og ba ikke om noe tilbake. Jeg trengte ikke det. En dag ville det stoppe, fordi vi var på forskjellige og uforenelige steder i livet.

Når man er blitt voksen, moden, levd et liv en stund, blir ofte nye bekjentskaper en blåkopi av tidligere forhold. Men jeg kan leve resten av livet på det å ha opplevd den store kjærligheten. Og det sies også at om man har følt den store kjærligheten, kan man nettopp det.

Det er ikke bare positivt å ha denne erkjenelsen, for på et vis er det hele over, selv om jeg vet det kan skje igjen. Men oddsene er små.

Jeg tror forumet trenger en tråd om ekte kjærlighet. For det er dette vi alle sammen vil ha. Det er det vi søker, håper og drømmer om. Den ekte, stor kjærligheten stiller ingen spørrsmål ved den andre. Man evaluerer ikke eller må bruke lang tid på å finne ut om man vil satse. Man VET. Ofte fra første stund.

Treet

Siste svar sø. 30 des. 2012 14:10 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym singel

Jeg gikk inn på en profil med match over 90. Der var alle bladene grå, men unntak av tre som var gule...hva betyr det?

Har skrevet litt med en fyr i et par uker, bare litt egentlig. Det har liksom gått noen dager imellom svarene. Så vi jo ikke kommet i dypden med samtalen ennå. Han har ligget syk også så det forklarer noe.

Nå spør han om vi skal treffes og jeg fikk telefonnummer. Da kunne jeg sjekke ut hvem han er og gikk inn på Facebook. Der er det bilde av ham med en liten to-tre måneder datters. I profilen står det at han ikke har barn. Jeg ble litt sjokkert i grunnen. Før jeg så dette hadde jeg allerede sendt en sms hvor jeg skrev at jeg gjerne ville treffe ham og skulle bare finne et tidspunkt som kunne passe. Men nå fikk jeg kalde føtter.

Ikke så mye for at han ikke hadde skrevt eller nevnt det, men for at da blir det en helt annen situasjon.

Hvordan hadde dere reagert? Tror ikke jeg er så klar for småbarn jeg.....har selv en på ni og er veldig fornøyd med å være ferdig med babiser.

Hva gjør dere? Virker som om jeg er den eneste i hele distriktet mitt som ikke skal ut i dag! Vurderer å se "Tha Raven", noen som har sett den?

Noen som har sett snøen?

Uff faen jeg kjeder meg sånn. Va skal jeg gjøre.

Jeg er ikke " drikke meg drita hver lørdag kveld " typen, så nå ligger jeg ut i sofaen med Litago sjokolade melk... Hva gjør du?

Nordlandsbanen minutt for minutt!
Noe bedre ?

Jeg må bare innrømme at jeg er ekstremt dårlig på førstekontakt, sånn generelt her i livet. Det er akkurat som om jeg til og med blir sjenert på interwebben! Men anywho:

Det er en del besøk på profilen min (hva som er mye eller lite for mannsprofiler aner jeg ikke, men det er vel ingen drøy gjetning at jenter får en god del flere), men det er fåtallet som legger igjen et "hei". Og selv hjerter er vanskelig å få. Nå er jo ikke dette for å klage - så teit er jeg ikke. Men det ender med at jeg skriver nye profiler hver eneste uke for å se hva som fenger jentene mest. Og det kan virke som jo mindre jeg skriver, jo lettere er det å få en hilsen.

Betyr det at dere liker mystiske menn og liker å gjette - også her? ;-)
Personlig liker jeg å lese andres profiler der det står en del, men det er sjokkerende mange jenter som bare legger igjen noen få ord - eller ingenting i det hele tatt (what!?). For ikke å snakke om mangelen på bilder. Altså, kjærleik er litt bingo, men det går an å høyne oddsene littegrann. :-)

Kjør...eh, debatt.

Så lenge de er ærlige.
Sitt og lyv meg rett opp i ansiktet, og du kan finne døra selv.

hva er det med folk som sitter å lyver en rett opp i fjeset, og sitter og nekter og nekter når de blir busta, og til slutt må innrømme løynen?
I tillegg så frekk at å be om en klem på vei ut.
Kjøss meg i ræva heller!
Er så jævla drittlei av løgnere og "venner" som går bak ryggen på folk.

*skuffa*

Noen som har gamle amcar og lignende som intresse her? Treffer, utstillinger, fester osv

Hei igjen!!!

Siste svar sø. 30 des. 2012 02:09 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym femmeninne

Ja, hei på dere!
Står til? Har dere overlevd JULA?

Hvordan har dere det igjen akkurat nå?

Nyttårsaften gifter Playboy-kongen Hugh Hefner (86) og Playboy-modellen Crystal Harris (26) seg i Playboy Mansion.
http://bit.ly/W6Z3AB

go hef!

f.eks i Fredrikstad, eller ladere dere opp til nyttårsaften? Følte meg for gammel til å ta turen ut på 1dag og på nyttarsaften har jeg barna. Det er jo tross alt helg og jeg har barnefri. Eller kanskje bare holde seg inne fordi det er såpeglatt ute. :p

Ønsker......

Siste svar lø. 29 des. 2012 17:18 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym beundrende

Beundrer menn som bare gyver løs med hammer sag på alt som ser ut til å trenge det. En mann som ikke bryr seg så mye om hvordan han ser ut, men at han er ren og har sans for kvalitet. Glimt i øyet og jeg er solgt.

Skal stå klar med yndlingsmiddag jeg da, når du kommer inn for å ta en pust i bakken. Og så tar vi oss en kveldstur og ser på solnedgangen før vi legger oss. M m m m koselig.

Blir litt trist jul og nyttår når man ikke har en kjæreste føler jeg. Ingen og kysse kl 12.00 på nyttårsaften foreksempel. Hva tenker dere?

Leiligheten

Siste svar lø. 29 des. 2012 16:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym lykkeliten

Hei!

Hvordan kan jeg deaktivere den flotte "Leiligheten" i profilen?

Eller må man slette hver enkelt...off..

Rart det skal være så vanskelig å finne ei dyrekjær godjente, som har sansen for friluftsliv/natur osv. Er jakten på kjærligheten siste utvei(bonderomantikken på tv2)? Håper ikke det da:) Er det ei sånn jente her inne,så ta kontakt:)

legge meg nå?
Ikke trøtt, rastløs, selskapssyk osv osv

burde jeg heller bare kaste inn håndkleet, trosse lakenskrekken, og sparke meg sjøl i seng, eller sitte en stund til og kope

For 37 år siden, ti over tolv i natt ble Looyd født :-)

Det snør det snør tidelibom,ja er det det gjør.....
Folk for eller mot snø???

Skjønner ikke helt det "online" systemet jeg... Er noen som er online 24 timer i døgnet og så tror jeg ikke de egentlig er det...
Noen som vet noe? :).

Når du sitter og ser på en film, og oppdager at en av hovedrolleinnehaverene er nesten dønn lik en tidligere date!
Måtte sjekke bildene på fjesboka, og jaada det kunne vært (tvilling) broren.
Jeg må si det satte ganske mange tanker i spinn.
Spessielt når det er den berømte "the one that got away"

Har dere deita noen celebrity lookalikes?

Expendables 2 har skutt blink med castingen når filmens desidert beste og morsomste skuespillerprestasjon leveres av Dolph Lundgren.
Flere glade filmatiske åttitallsminner? Både filmer, skuespillere, scener og udødelige replikker tas imot med glede (gjerne youtube-klipp).
Yippie-kay-yay, muthafuckas, sett igang!

Jeg får konstant ereksjon av jul. Har gått rundt med loffen i angrepsposisjon i to uker nå. Noen andre som har det samme?

Er det bare meg eller dukker den amerikanske skuespillerinnen, Raven Riley, opp på påfallende mange "nye brukere" bilder:)?

ut i bergen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bobbo

Noen som skal ut i stormen?

hvor jeg gjør akkurat hva jeg vil, og drar hvor jeg vil.
Plassere unga trygt hos besteforeldre, og ta meg en velfortjent alenetur et eller annet sted.
Tror det hadde gjort godt nå.

Er vel 4-5 år siden sist, og den turen har jeg aldri angra på. Helt på sparket, kasta meg på et fly, leide meg suite på hotell, og bestilte roomservice med deilige middager og frokoster. Kosa meg med å traske rundt i byen, og bare nyte livet.
Traff på bekjente tilfeldig i byen, og dro på besøk til venner jeg skjelden ser pga avstand og jobb.

Lurer på om det er på tide med en sånn tur igjen. Spørsmålet er bare hvor skal jeg eventuelt ta veien denne gangen da?
Noen som har gode forslag?

Et litt heavy spørsmål, kanskje, men...

...har noen her erfaringer fra forhold til kjærester med borderline personlighetsforstyrrelse, eller lignende adferd?

Seriøs ment tråd.

Hva foretrekker du i livet, penger eller venner?

Penger er det eneste håndfaste, og har du nok penger kan du nok ta for gitt at de du kaller venner er som blodigler og andre parasitter å regne.

Ville du ha forrådt en venn (til en stygg skjebne) hvis du fikk 2 millioner?

online?

Ingen svar
(mann 34 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Er noen online så sent/tidlig og lyst på en chat?

Holdt på å miste laptopen på gulvet da min firbeinte venn hoppa opp i fanget mitt.
Enten har han eller så har jeg trykka på noe, og nå står bildet på skjermen opp-ned!
Jeg vet det er noe man kan trykke på for å få snudd det tilbake, men husker ikke for alt i verden hva det var...

noen som kan hjelpe??

crap

ny rekord på tauing av fastkjørte biler i dag. 7 stykker på 14 timer.

Det kan være en ting, kjensgjerning, tilstand, hendelse, person, annen dyreart, et scenario, noe konkret eller abstrakt, virkelig eller uvirkelig... forsåvidt ekte eller uekte.

Du kan svare i så mange, eller få, ord du vil. Ingen hindringer. Ingen sensur.

Jeg spør fordi jeg er nysgjerrig og liker å undres.

Hva bedriver dere tiden med, når dere ikke sitter her på sukker eller er på jobb?
Lurer litt på hobbyene til folket.

Selv er jeg veldig glad i å bake og lage mat, så det tar jo en god del tid. Noe av det kjekkeste jeg gjør er å pynte kaker. Problemet er bare at de må spises også. Ikke lett når en liker best å bake, men ikke spise det.
Ellers er jeg veldig glad i å synge, så når unga er i seng og jeg er aleine, finner jeg mikrofonen og karaokeanlegget og gauler løs. Veldig gøy det og. Ikke like gøy om noen hører da :P

Skjer det noe i Oslo nå i romjula, og hvor?

God jul alle sammen :)

Noen andre som har tilbringt høytiden med krampetrekninger pga hosting, "dotter" med papir i nesen,
uante mengder te med honning, lite søvn og tildels høy feber? Dette går ut til dere, jeg føler med dere!

Anyways, noen som har noen gode kjerringråd? Og ellers har lyst å spre ut litt medlidenhet? ^^

sitter jeg med stumpen godt planta i en deilig massasjestol, unga løper rundt i lekeland og legger fra seg litt energi.
tror det er dette som kalles vinn-vinn situasjon