Sukkerforum

Noen som syntes det hadde vært hyggelig å gå dit sammen ?
Send meg en mail davel!

sukkerklumpen7@gmail.com

Hilsen
kvinne 38

Finnes det ingen seriøse gutter her inne?

Begynner rett å slett og bli lei alle som bare er ute etter én ting!

Er det bare jeg som har det sånn?

I meldingsvinduet på noen profiler jeg har vært på , står det ,, svarer sjelden,, på profilbildet.
Er det et valg de foretar selv? Eller er det sukker som genererer det?

Hvordan er det med personer mellom 20- 26/27 på sukkerfestene? Har inntrykk av at det bare er 30 +

å møte en mann, en mann som jeg kan våkne opp sammen med.
Spise en god frokost, prate med om alt og en jeg kan le sammen med.
Savner en å gå sammen med på kino, teater,konserter, cafe ol
En å gå turer med, det være korte som lange.
En som ikke bare vil møtes for sengekos....viktig det også,men alt det andre rundt er også viktig for meg.

Et lite hjertesukk fra meg på en lørdagsmorgen...

Har dere lest bøkene?
Hva synes dere, kvinner og menn?

Den følelsen når det piper i mobilen og jeg ser navnet ditt i displayet.....støkket i hjertet...varmen som sprer seg i fra hjertet ut i kroppen, helt ned til tærne....det kan ikke kjøpes for penger.

Men du er ikke en vanlig mann. Du har ikke evnen til å knytte kjærlighetsbond. Så jeg blir bare hengende i luften og dingle.....hvor lang tid skal det ta før jeg faller ned, forhåpentligvis på bena mine.

http://www.youtube.com/watch?v=HCeIAqeWq3Q

Skulle sende ei mld til ei jeg har prata med tidligere. Men, nå kom det opp at jeg ikke kunne sende henne mld fordi hun ikke er aktiv lenger. Får man samme mld om man er blokkert eller er eneste alternativ at hun ikke er her lenger?

hehe - nå ser jeg naboen har logget seg på sukker. Det hadde jo vært spennende å se hvem han søker, men jeg tørr ikke. Og jeg som er så "tøff i trynet"

Sitter her med et glass rødvin og tenker tilbake den rare,triste og merkligste dagen i mitt liv. 9januar 2012 var dagen jeg fikk beskjed om at jeg hadde kreft i magen. Gikk jo selvfølgelig rett i kjelleren og trodde jeg skulle dø sporenreks, men jeg gjorde jo selvfølgelig ikke det:=) Faktisk så har dette året vært et av mine beste år. Jeg ble opperert og tappet for 8liter væske i magen.Årets raskeste slankekur....Pofff 7kg ned på et døgn...Så var det å vralte rundt på en prekestol noen dager på Radiumhospitalet. Jeg klarte 100m på ca 17min og er stolt innehaver av rekorden. Og så var det på tide med cellegift....hmmm...ikke KOM å si at kvinner kler å være SKALLET!!!!!.Nope.Var sterkt fristet til å velge parykk med langt lyst hår, men tok til fornuft. Så fikk jeg en vill trangtil å reise litt(husk at jeg trodde jeg skulle dø da)så da gjorde jeg unna London,Paris og Budapest på under et halvt år..Og etter det ryddet jeg i kleskapet mitt og kastet alle klær som var litt store. Trodde jo som kreftpasient skulle bli tynn og skranglete, men neida...Det hjelper vel ikke å ligge på sofaen og spise sjokolade som mine gode skjønne venner kjøpte til meg:=))) Og det hjelper vel kanskje ikke å bo over et konditori.. Så da sitter jeg her et år etter. Kreften minsker, men jeg har en slankekur foran meg. SKAL begynne i morgen altsååå:=) Men jeg er LYKKELIG. (og SINGEL)

Nå går jeg berserk... Jeg skriver til dere... Alle sammen.... Nesten... Bare noen.. De interessante... Så vet dere det.

Jeg møtte en kar her inne for 6 måneder siden. Vi hadde matchtall over 90. Han er 20 år yngre enn meg.
Uansett - nå har vi brått fått under 70 i match uten at noen 'blomst' har visnet, eller at det er flere røde blader.

Avstanden mellom oss er den samme, så mitt spørsmål er : Skjer det noe når vi bikker et visst årstall?

Fyr løs. Seriøs tråd.

Trodde at man fikk flere seriøse mld etter at man ble betalende medlem, men neida...bare flere useriøse? Hvorfor..!??

Mr Ca$

Jeg har vært med så utrolig mye damer at jeg er lei av kun sex, har vært med de peneste damene andre menn står bare der å måper.
Dette pågikk stund, men du vokser det fort av deg, har mistet hele interessen for slike damer.
Har nok såret en del på veien, og tenkt at dette kommer de nok over.

Jeg var en skikkelig drittsekk.

Har ikke mistet teften er alltid ute med en god åpner, og noen banter linjer, men dette skjer i det virkelige liv.
Her på geek/ nerd sentralen er jeg på kjempe dypt vann hjelp meg å knekke denne koden har ikke tid til å gå rundt grøten mer ...

Mvh
Cas_Alpha_Han

...og som mener at alle bør gjøre det samme - hvor mange meldinger er det egentlig snakk om at dere svarer på? Sånn ca? Siste måned f.eks?

(Forventer egentlig ikke å få veldig seriøse eller ærlige svar her, men verd et forsøk hehe...)

Og dere som ikke svarer på alle meldinger (men noen), hvor mange har dere svart på sånn ca, siste måned?

Det er noe magisk med det derre med hvem som bruker sukker å sånn. Forstår det liksom ikke.

Blir alltid så full av tanker sent på kvelden når jeg nyter noen glass i all ensomhet.

Ta for eksempel de to turtelduene i FARMEN. De fikk spørsmål om de var kjærester bla bla..og svarte (lenge etter programmet) "Vi dater, så får vi se".

Jeg leser også iblandt ellers, ofte blandt kjendiser o.l da, "Jeg har datet endel det siste året bla bla"...Eller Mike The Situation som datet ei dame i evig tid.

Så mitt spørsmål blir: Hvor lenge skal man date før man blir kjærester? Og hvorfor date så lenge? (Man kan jo bare slå opp).
Og når man dater i all evighet, betyr det da at man dater andre samtidig? På 49'ende date...hva finner man på da som ikke kjærester kan gjøre?

Jeg forventer faktisk litt mer effektivitet.

-er når en kan be en person om å dra til Helvete på en så fin måte, at vedkommende smiler, takker, og ber deg om veibeskrivelsen!

Et av mine mange "motto" i livet.

Tenker dere på hvordan dere ordlegger dere overfor andre, for å få frem et poeng, enten det er positivt eller negativt?
Eller buser dere bare frem med hva som måtte falle seg der og da?

Jeg har vel gjort litt sport i det for meg selv, å prøve å få frem de fleste poeng, enten positive eller negative, på en slik måte at mottakeren ikke vil tolke det som et angrep. Det kan faktisk være litt morsomt til tider, og se hvor positivt en kan klare å lage et negativt budskap, med valg av ordene man bruker.
Og er det i en krangel, eller med noen man misliker, så funker det faktisk enda bedre syns jeg, fordi ofte vet ikke mottageren hva som "traff" h*n, når h*n egentlig hadde venta ei skyllebøtte eller lignende.

Andre her som elsker milfs??

...og kjøpt meg en undulat!

Nå skal jeg slippe den fri.

Når folk krysser av på profilen sin hvordan kroppsfasong de har. Skal vi da krysse av for det vi ønsker at vi har eller for det vi faktisk har?
For hvis det som kommer opp når jeg krysser av på atletisk og slank stemmer så må jeg ha en ny forklaring på hva som er hva her..

Jeg trenger hjelp fra noen "treningseksperter her". Jeg har ikke trent på noen år nå, rett og slett fordi jeg har vært og er slank og ganske fornøyd med kroppen min. Men jeg er nå glad i mat da og har en liten søt rund mage som jeg gjerne vil ha litt mindre. Jeg er ikke ute etter noen six-pack eller Gwen Stefani mage, for det synes jeg rett og slett er stygt på damer. I tillegg vil jeg gjerne trene rumpe og lår litt, bare av forebyggende hensyn.

Jeg har barn 100 prosent og kommer meg ikke av gårde til treningsstudio, og har blitt tipset om TRX slyngetrening, og har nå kjøpt både slyngesett og sånn stang til å ha i døråpning til å feste slyngejævelen i. Men hvordan setter jeg i gang? Jeg har funnet mange videosnurter på nettet med eksempler på øvelser, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne og etterhvert eskalere treningen. Jeg synes det er kjedelig å trene, så jeg kommer vel ikke til å holde ut 1 time per dag, men det er vel mulig å se litt resultater etterhvert allikvel.

Jeg får vel legge til at selv om jeg spiser mye, så spiser jeg sunt, så jeg har ikke tenkt å stappe meg full med pizza hver dag for deretter å forsøke å trene den bort igjen etterpå.

:-)

22 000 besøkende og fremdeles singel. Håper på flaks i år;) Skal vi legge bort datamaskinen og ta oss en tur ut? Hva har du lyst å finne på?

Oh yeah
Legg ut.

Nytt hjerte

Siste svar to. 10 jan. 2013 00:57 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Dritt lei

Det er temmelig mange uaktuelle damer her på sukker, vil si 90 %
Er det mulighet for og kunne luke bort de man ikke vil ha opp på skjermen? Slik som hvem som er online, søker osv?

Utrolig irriterende og bla side opp og side ned med de samme gamle trøtte trynene!

Modal Mystory?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Dummy

Hvordan virker den greia da? Fikk lyst å prøve men ser verken snakkebobblene eller + tegnet til å laste opp egne bilder......

At jenter har former og ikke er syltynne? (Jeg sier ikke at det er galt å være tynn) jeg er en jente med former og er fornøyd men lurer på hva dere gutta synes :)

Jeg gjorde min plikt som helsearbeider i dag, adlød "ordre" og vaksinerte meg for å unngå å smitte pasientene. Har du vaksinert deg?

Møtte ei utrolig nydelig dame jeg. Det var kjemi. Vi kosa oss hele tiden. Vi klina masse. Vi hadde lideskapelig sex, Alt var topp. Jeg var så betatt. Hun i meg også. Så vakker hun er! Hun synes jeg er så utrolig kjekk :) Hun ville ha meg hun.
Nesten ikke til å tro dette her. Så ringte vekkeklokka.
Det hel føles så urettferdig. Jeg vil ha henne. Hun vil ha meg. Nå blir det aldri oss. :(
Takk skal du ha vekkeklokke.

Fikk en gratis uke og ble fristet til å prøve igjen etter å ha vært logget av et år, men her har det blitt kaldt!

Jeg har datet et års tid, har draget på menn og langtfra desperat. Jeg har ikke bilde på profilen min, men jeg er ikke stygg eller usikker.
Er bra dame :)

Jeg har sendt meldinger til 10 menn jeg synes hadde tiltalende profiler. 2 har ikke svart, 7 sier jeg er uinteressant fordi jeg ikke har bilde på profilen, 1 har jeg fått god kommunikasjon med. Hehe - menn gidder ikke lese prfilen min engang fordi jeg ikke har bilde??

PS jeg hadde sendt bilde på epost hvis de bare hadde spurt selvsagt.

Hva har skjedd her da? Nope - blir ikke noe nytt medlemskap her nei.. Lykke til alle sammen :)

Har aldri vært på topptur, men det må da være mer folk på norske fjelltopper enn det er på Karl Johan 17. mai etter hva jeg leser på profilene her inne:):)

Smil!

Siste svar on. 9 jan. 2013 20:06 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Solstråle

Går mot lysere tider, så da er det bare å håpe at sola snart titter frem! Ønsker alle lykke til!

Jeg var lykkelig!
Kjæresten min og jeg hadde vært sammen over ett år, og vi hadde bestemt oss for å gifte oss.
Mine foreldre hjalp til på alle tenkelige måter, mine venner oppmuntret meg,- og kjæresten min?
- Hun var en drøm.
Det var bare en ting som bekymret meg,- ganske mye også faktisk,
- og det var min kommende svigermor...
Hun var en omtenksom kvinne, intelligent, men mest av alt en nydelig og utrolig sexy kvinne.
Noen ganger flørtet hun med meg, ganske åpenlyst også,
og det gjorde at jeg noen ganger følte meg usikker og utilpass.
En dag ringte hun og ba meg komme over til henne og sjekke bryllupsinvitasjonene.
Så jeg dro. Hun var alene, og når jeg kom dit så hun på meg med sløret blikk og sa;
Snart er du gift, men jeg har følelser og begjær for deg, så før du gifter deg med min datter,
- vær så snill å elske med meg,- en eneste gang.... Hva kunne jeg si?
Jeg var totalt sjokkert, kunne ikke si ett ord.
Så hun sa; jeg går opp på soverommet og kler av meg,
- og hvis du har lyst kommer du etter,- ingen vil noen gang få vite noe...
Jeg stirret på den sexy baken hennes der hun gikk opp trappen til andre etasje.
Jeg sto der en liten stund, så snudde jeg meg og gikk mot utgangsdøren.
Jeg åpnet den og gikk utenfor på gårdsplassen.
Der sto min kommende svigerfar,- og med tårer i øynene tok han rundt meg og sa;
Heldigvis besto du vår lille test,- vi kunne ikke ønsket oss en bedre mann til vår datter.
Velkommen til familien!

Moralen er: Ha alltid kondomene dine i bilen............

Vanskelig

Siste svar on. 9 jan. 2013 17:28 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Despus

Begynner å bli sliten av å lete jeg,,, Treffer noen en sjelden gang som er interessante, men det dukker opp overraskelser etter den søte kløe har vart en stund. Begynner kanskje å bli litt vel sugen etter en partner,,,
Men det er det som er "livet" for meg,, Ha noen å pakke og dra sammen med til hytta i helgene, noen å ligge på sofaen å løse kryssord med på søndagen. Noen å dele vinflasken med på fredag,,,,

Gud så vanskelig dette er ;)

Alder

Siste svar on. 9 jan. 2013 15:59 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym lusa

Nå gikk det akkurat noe opp for meg...

Personer som er relativt nær meg i alder forholder jeg meg til som om de er den alderen de har oppgitt (og som jeg får anta er den riktige).
Men, når for eksempel en 45-åring sender meg melding, da tenker jeg forferdet at "Hva søren vil denne 50-åringen meg?" Og når en 21-åring melder meg så lurer jeg på "Hva denne fjortisen egentlig tenker på".

Men ja, kanskje er det ikke så rart i grunn, jeg liker jo å være fordomsfull der jeg kan. Mjihi. :P

Hva er det føste du legger merke til og setter pris på når du ser en potensiell kjæreste, hva fanger din oppmerksomhet?

Er det eksempevis a) øynene b) smilet c) både smil og øyne d) humør / humor e) kroppen f) alt sammen i kombinasjon? ;)

Er vel åpenbart "hele pakken," altså alternativ f), men pesonlig, for meg, begynner det med øynene, blikket og smilet, så kommer resten av seg selv! ;)

Morn!

Siste svar on. 9 jan. 2013 07:06 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym zzzz

...ingen kaffe, ingen alkohol, ingen røyk, ingen snus, ingen andre medikamenter... Likevel lukket jeg for litt siden øynene, og jammen meg spratt de ikke opp igjen før nådde REM.

Frustrerende.

Ha en fin dag dere! :)

Interessant artikkel om nettdating

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Suislier

http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2013/01/a-million-first-dates/309195 /

Interessant artikkel om hvordan (gratis) nettdating gjør at man ikke tør/vil å ta sjanser på mennesker som ikke "matcher" bra nok (fordi man tror man vet hva man vil ha) og om at verdien av forpliktelsen/involveringen til/i en partner går ned ettersom man kjapt kan snu seg rundt og finne en ny på nettet.

Les også:
http://www.theatlantic.com/sexes/archive/2013/01/the-many-problems-with-o nline-datings-radical-efficiency/266796/

Jeg kjenner meg igjen i deler av dette. Hva synes dere?

Nyttårsløfter

Siste svar ti. 8 jan. 2013 23:34 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Tjukkebell

Hei

Det er nå et nytt år, og jeg har tenkt å ta tak i meg selv og begynne å trene igjen. Jeg har en del kilo jeg ønsker å bli kvitt.

Jeg gjør dette av 2 grunner:
Ønsker å ha det bedre med meg selv. Jeg liker meg selv bedre når jeg trener.
Ønsker å få tilbake draget ;-)

Noen andre som har forsetter om å gå ned i vekt i det nye året? Hva er målet ditt og hvordan har du tenkt å gjøre det?

I kjent Seinfeld-ånd: Hva er den mest tåpelige grunnen til at du har dumper, sagt nei til date eller på andre måter avskrevet en annen person som interessant?

Noen interessante ting ( om jenter for min del ): for store hender ( manhands ), stygge sko, utalte ett ord feil.... blandt annet
Andre "gode" forslag?

Flere enn meg som har et spesielt øye for disse mannfolka

"Depresjon er et vestlig fenomen, forårsaket av århundrers bortvelgelse av ritualer, FESTER, og andre fellesskapsstyrkende handlinger".(Ehrenreich)

"Hadde det ikke vært for alkoholen ville det ikke blitt laget nye mennesker i Nord-Norge" (Brennmo)

"Alkoholen gjør deg sterk, sterk, sterk, for så å ødelegge deg. (Ambjørnsen)

Ovenstående, veldig omtrentlige sitater, rinnet meg i hu da jeg hørte på radioen noe interessant om alkohol og fellesskap i dag:

http://www.dagbladet.no/2013/01/08/nyheter/innenriks/alkohol/helse/25134 499/

Ja, jeg foreslår at vi snakker først om matvarer vi klarer oss foruten.

Altså, hva er kroppens fiende NR 1 og i hvilke matvarer finnes den?

Vi har sendt meldinger hver kveld siden rett før jul, i kveld la jeg han til på facebook, og jeg har hatt den hyggeligste, morsomste samtalen jeg kan huske å ha hatt!
Vi avtalte å treffes neste helg, og jeg er så spent!
Jeg virkelig håper at dette er klaff, for jeg har aldri fått denne følelsen for en sukkermann noen gang! Hverken før eller etter date!!

Hvorfor er det ingen "vanlig" chat her? Den løsningen som er nå er bare teit? Noen innspill?

Jeg driver å skriver dikt til drømmedamen, men synes det er vanskelig å komme i gang. Kan dere hjelpe meg med denne? Den begynner slik

Papen e heima så klø meg på beina, og kall meg for ......

Det er viktig at det rimer, og må være på stril.