Sukkerforum

Kan noen svare på meg på dette, jeg har fått Mail på at jeg har motatt en mld her men når jeg går inn så er det ikke noe der? Hvorfor?

Er det sånn at mange som er her inne har sosial angst? Lurer på hvordan dere kan ha tid til å være så aktiv på forumet her?
Har dere ikke et sosialt liv der ute? Ikke vondt ment, bare greit å vite.

Hvor lenge har dere vært medlem, hvor ofte blir dere godt kjent med nye her inne og hvor ofte går dere på date?

Jeg lurer på om det er noen som har tips om selskaper som har slike turer. Fortell gjerne om egne efaring:) Både posetive og negative.

Hvor har det blitt av de søte grønne tallene som varsler besøk og meldinger?

Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, for jeg antar at et foruminnlegg alene ikke løser noe som helst, men allikevel...

Jeg blir slått av en ting her på forumet, og også ofte når jeg møter kvinner herfra, og det er noe... Kynisme er vel feil ord, men at troen på andre, evnen til å stole på og gi seg hen til andre er så tynnslitt og gjerne ødelagt...

Jeg vet ikke om nettdating i seg selv gjør noe med dette, her leter man gjennom profiler og forkaster og forkastes over en lav sko og det i seg selv kan jo gjøre folk dessillusjonerte. Mere trolig er det vel at langt de fleste her inne har forhold bak seg, forhold som ikke lenger er, av forskjellige grunner, og at vi bærer med oss dårlige erfaringer som står i veien for å tørre å gi oss hen på nytt.

Brent barn skyr ilden, sies det. Når en skilpadde er truet trekker den bena og hodet inn i skallet og blir der inne for det er trygt og ingen når inn, men den når jo heller ikke ut da, og den kommer seg ikke fremover før den igjen tør å komme ut...

Har man dårlige erfaringer, kanskje til og med har opplevd tillitsbrudd og utroskap, sinne og krangler, eller alle slags dårlige unnskyldninger for å forlate noen, så er det jo ikke rart at man blir forsiktig. Det gjør jo forferdelig vondt når et forhold faller i grus. Og at man kan trenge tid alene til å bearbeide det er helt naturlig og selvsagt greit.

Det jeg synes er mindre greit er at det ser ut som om ganske mange har gjort skepsis og vaktsomhet til et fast mønster... Her skal alt være trygt før jeg gir meg hen, alt skal være målt og veid og undersøkt med kritisk blikk, her kommer ingen igjennom porten før de har bevist på forhånd at de ikke kan gjøre meg noe vondt... Osv... Og problemet er jo, får man noensinne et forhold på plass da? Om man møter den andre med kritisk blikk og en vegg av vaktsomhet og skepsis, hva blir det til da?

Jeg har nettopp lest et innlegg her der menn og menns syn på kvinnekropp blir utførlig beskrevet på en fordomsfull måte som absolutt ikke rimer med det jeg opplever eller slik jeg selv ser på det. Tilsvarende ser jeg surmagede innlegg om forskjellige typer kvinner, med like stygge fordommer, og jeg tenker, - er vi virkelig så ødelagte? Er vi virkalig så dessillusjonerte?

Jeg er sikkert for dum til å forstå at jeg burde verge meg... Jeg møter alle nye med et åpent sinn, og har lett for å bli småforelsket, og blir stort forelsket iblant også... Det skal sies at den store gjensidige ikke har kommet til meg enda, men

Kan noen fortelle meg hva "Sukkerbyen" er ?

Jeg har sluttet å drikke! Altså, var ingen fyllik, men har jevnt drukket litt for mye og øl og vin vises på vekta :(
Har også startet med hjemmeblandet frokostblanding, og generelt forbedret kostholdet :)

Har dere forbedret dere på noe i det siste, eller har planer om det?

Dette er jo et sted for å finne seg en å dele et eller annet med :P

Så.. hva med litt matchmaking her?
Hvem mener du burde gått på date med hvem? Eventuelt, om det er noen du kunne tenke deg en date med, men ikke våger å spørre, post anonymt og match deg selv med den du vil?

Kanskje noen får opp øya, og noen et spark i baken. Eventuelt vi får litt morro ut av det.

Kjør på :D

Mornja! De siste timene har det vært mange uberlekre karer innom min profil. Nå har ikke den særlig mye innhold enda, mtp at jeg aktiverte for typ 48 timer siden, men jeg har en plan.

Mitt spørsmål er: Når dere surfer rundt på profiler, kikker dere mye og sender en melding her og der eller sender dere melding med en gang dere finner noen som er søte?

Jeg spør av ren usikkerhet, det er nemlig 2-3 gutter som har besøkt min profil ila de siste timene som jeg godt kunne tenke meg å sende en melding til. Men så tenker jeg: de var jo innom meg først og har ikke sendt meldng...bør ikke det bety at de bare..ikke gidder? SÅ tenker jeg: naturligvis sender de ikke melding, for det er jo ikke noe info å sende melding utifra. (working on it)

Svar!

Med tanke på hvor mange det er som ikke vil vise ansiktet sitt til alle, så hadde det vært kjekt om det på sukker også, hadde vært mulig å sende med vedlegg i mailene. Der en kunne sende med et bilde om en ville? Eller hadde det fort blitt misbrukt til bare nakenbilder da..? :O

Jeg har vært her på Sukker i et par mnd nå, og begynner å lure om jeg bommer totalt...

Jeg sender hyggelige meldinger til de jeg finner interessante, som passer mine tall og profil. Jeg trodde ikke jeg virket hverken avskrekkende eller på nonen måte fremstiller meg som noe annet enn seriøs.
Klart, jeg har lagt lite jobb i selve profilteksten. Synes det både er vanskelig og kjedelig å skulle finne "de rette ordene" for å fange de rettes oppmerksomhet. Etter å ha lest mange mannlige profiltekster, må jeg si at de er utrolig like, antar det samme gjelder oss kvinner?

Men uansett, jeg opplever stadig at jeg aldri får ens et lite svar fra de jeg skriver til. Kanskje de er opptatt med å bli kjent med andre, midt i en flørt eller allerede i et forhold. Eller faktisk ikke finner noe i min orofil interessant.

Så. Er det bare jeg som opplever dette? Hva sier dere andre damer her?
Hvor evt feiler jeg? Og nei, jeg er absolutt ikke desperat etter å finne drømmeprinsen ;-)

Skjult

Siste svar sø. 13 jan. 2013 21:34 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym SalutT

D e jo litt moro at 50 minutt inn i den dagen eg har bursdag så bikker eg nøyaktig antall besøk på profilen min som d året eg e født ;-)

Og match tallet på hu som besøkte meg er det samme som dei to siste tall i fødselsåret mitt. Antagligvis får eg ikkje andre besøk i dag viss dette er en normal dag.

Så det må vel bety giftemål og 3-4 ungar dette?

Jeg fikk høre følgende betraktning rundt temaet her om dagen...

Det er vel noe godt i meg også, sa jenta.
Ja, sa gutten, men nå tar jeg den snart ut....

Nå har det kommet "Svarer sjelden" tekst under enkelte profiler.

Burde sukker også legge til "Svarer ofte" og "Svarer alltid" i tillegg?

Hei, som overskriften igjen sier, så har jeg mottatt enkelte meldinger om mottatt melding / flirter på min e-post flerfoldige timer etter at de faktisk kom, hva skyldes dette?

hvor går man for å redigere min arbeids status, har fått jobb nå å d står arbeidsledig, noen som vet??

Synes noen forjener litt ros for det, fyr løs :)))

Men feig som jeg er, tør jeg ikke si noe til henne. Det blir bare hei, ja, takk og hadet bra. Jeg handler der bare når jeg handler inn lunsj på jobben, som er en uke annenhver måned. Nå er det dessverre to måneder til neste gang, denne uka så jeg henne bare en gang. Det hender jeg tar turen ned og kjøper en sjokolade eller noe, i håp om at hun er der. Jeg skulle gjerne ha fått litt kontakt med henne, men er ikke noe flink til slikt. Noen gode tips?

Det er et ønske jeg kommer over relativt ofte når jeg surfer rundt på profilene her inne. Selv er jeg i midten av 30årene, og dette med å ha en partner jeg må sette litt på plass var jeg lei før jeg var ferdig på videregående. Jeg har ingen problemer med å klare å sette noen på plass, men jeg ønsker ikke en slik partner. Jeg søker en likeverdig kvinne å dele livet mitt med, ikke en hormonell usikker tenåring i en voksen kvinnes kropp som jeg må oppdra.

De fleste av kvinnene jeg leser dette hos er selv i 30- og 40årene. Klarer de ikke sette seg selv på plass? Trenger de virkelig ekstern hjelp for å forstå når de får dramatiske anfall eller overreagerer?

Hva er det de egentlig søker, en partner, eller en pappa?

Tar meget glass vin eller tre jeg.
Se om det roer ned temperamentet litt.

Det er veldig skjelden jeg blir sinna, og enda skjeldnere jeg blir forbanna. Tror det kan telles på en hånd, men idag toppa det seg, og jeg eksploderte en smule i topplokket.
Noen som har en punchingbag til utlån?

Så.. roe ned med et glass vin, og ta en liten verbal utblåsning... enn så lenge :)

Skål!

Sjekker en melding på sukker via mobil mens jeg er ute å handler. Har tenkt å svare når jeg kommer hjem og da har jeg blitt blokkert ! Snakk om "trigger-happy"...

Finnes det ingen seriøse jenter her inne?

Begynner rett å slett og bli lei alle som bare er ute etter én ting!

Er det bare jeg som har det sånn?

Denne tråden er utelukkende et svar til den nesten identiske tråden hvor spørsmålet rettes til menn. Når Gutter synes og kun være ute etter en ting, synes jenter kun å være ute etter en annen.....

pff

Siste svar lø. 12 jan. 2013 19:42 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym O_o

Er tilbake ifra sukker etter en stund off.
MEN! Tenkte jeg skulle sende ei melding til ei dame. Da får jeg opp flere valg, med bilder og standard tekst.
Hvordan kan man sende melding uten bilde. Samtidig er jeg ikke noe fan av hunder. Skulle vært flere bilder av katter.

Jeg fikk akurat brev fra en som ikke har vært inne på 6 dager, hva kan dette være mon tro...noen?

Utesteder i Oslo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym O_o

Er det noen her som vet om noen bra utesteder i Oslo med mye folk?

Har ikke vært på sukkerfest før!
Lurer på hvor pyntet folk har tenkt å være?? :)

Jeg besøkte brodern en tur idag. Han hadde fått seg Nintendo 8 bit. Den der gamle boksen med kassettene som vi måtte blåse i for å få de til å virke orntlig. De som tålte det meste, og som gjerne ble kasta veggimellom om de ikke funka. Så blåste man litt til i de, og de virka likevel
Snakk om å gå tilbake... Med ett var jeg 10 år igjen, og satt på pikerommet mitt hjemme hos mamma og pappa, og spilte Supermario og duckhunt.
Brodern og jeg ble som unger igjen, og krangla om hvem som skulle spille... Vi glemte helt ut arvingene mine, som satt like klare som oss for å teste klenodiumet. Vi var ikke lenger 2 voksne og 2 barn, men 4 drittunger, alle like klare for å vinne over kjempen!

Da jeg skulle gå hjem, stoppa broderen ved trappa, åpna ei eske, og løfta ut en god gammel nintendo 8bit med kontroller, spill og full pakke :D Han hadde en ekstra til meg også!

Lenge siden jeg har blitt SÅÅ glad for en gave! Gjett hvem som har kosa seg, og vært 10 år igjen, i hele kveld!!

Små barn... store gleder. Store barn, større gleder :D

Noen som syntes det hadde vært hyggelig å gå dit sammen ?
Send meg en mail davel!

sukkerklumpen7@gmail.com

Hilsen
kvinne 38

Finnes det ingen seriøse gutter her inne?

Begynner rett å slett og bli lei alle som bare er ute etter én ting!

Er det bare jeg som har det sånn?

I meldingsvinduet på noen profiler jeg har vært på , står det ,, svarer sjelden,, på profilbildet.
Er det et valg de foretar selv? Eller er det sukker som genererer det?

Hvordan er det med personer mellom 20- 26/27 på sukkerfestene? Har inntrykk av at det bare er 30 +

å møte en mann, en mann som jeg kan våkne opp sammen med.
Spise en god frokost, prate med om alt og en jeg kan le sammen med.
Savner en å gå sammen med på kino, teater,konserter, cafe ol
En å gå turer med, det være korte som lange.
En som ikke bare vil møtes for sengekos....viktig det også,men alt det andre rundt er også viktig for meg.

Et lite hjertesukk fra meg på en lørdagsmorgen...

Har dere lest bøkene?
Hva synes dere, kvinner og menn?

Den følelsen når det piper i mobilen og jeg ser navnet ditt i displayet.....støkket i hjertet...varmen som sprer seg i fra hjertet ut i kroppen, helt ned til tærne....det kan ikke kjøpes for penger.

Men du er ikke en vanlig mann. Du har ikke evnen til å knytte kjærlighetsbond. Så jeg blir bare hengende i luften og dingle.....hvor lang tid skal det ta før jeg faller ned, forhåpentligvis på bena mine.

http://www.youtube.com/watch?v=HCeIAqeWq3Q

Skulle sende ei mld til ei jeg har prata med tidligere. Men, nå kom det opp at jeg ikke kunne sende henne mld fordi hun ikke er aktiv lenger. Får man samme mld om man er blokkert eller er eneste alternativ at hun ikke er her lenger?

hehe - nå ser jeg naboen har logget seg på sukker. Det hadde jo vært spennende å se hvem han søker, men jeg tørr ikke. Og jeg som er så "tøff i trynet"

Sitter her med et glass rødvin og tenker tilbake den rare,triste og merkligste dagen i mitt liv. 9januar 2012 var dagen jeg fikk beskjed om at jeg hadde kreft i magen. Gikk jo selvfølgelig rett i kjelleren og trodde jeg skulle dø sporenreks, men jeg gjorde jo selvfølgelig ikke det:=) Faktisk så har dette året vært et av mine beste år. Jeg ble opperert og tappet for 8liter væske i magen.Årets raskeste slankekur....Pofff 7kg ned på et døgn...Så var det å vralte rundt på en prekestol noen dager på Radiumhospitalet. Jeg klarte 100m på ca 17min og er stolt innehaver av rekorden. Og så var det på tide med cellegift....hmmm...ikke KOM å si at kvinner kler å være SKALLET!!!!!.Nope.Var sterkt fristet til å velge parykk med langt lyst hår, men tok til fornuft. Så fikk jeg en vill trangtil å reise litt(husk at jeg trodde jeg skulle dø da)så da gjorde jeg unna London,Paris og Budapest på under et halvt år..Og etter det ryddet jeg i kleskapet mitt og kastet alle klær som var litt store. Trodde jo som kreftpasient skulle bli tynn og skranglete, men neida...Det hjelper vel ikke å ligge på sofaen og spise sjokolade som mine gode skjønne venner kjøpte til meg:=))) Og det hjelper vel kanskje ikke å bo over et konditori.. Så da sitter jeg her et år etter. Kreften minsker, men jeg har en slankekur foran meg. SKAL begynne i morgen altsååå:=) Men jeg er LYKKELIG. (og SINGEL)

Nå går jeg berserk... Jeg skriver til dere... Alle sammen.... Nesten... Bare noen.. De interessante... Så vet dere det.

Jeg møtte en kar her inne for 6 måneder siden. Vi hadde matchtall over 90. Han er 20 år yngre enn meg.
Uansett - nå har vi brått fått under 70 i match uten at noen 'blomst' har visnet, eller at det er flere røde blader.

Avstanden mellom oss er den samme, så mitt spørsmål er : Skjer det noe når vi bikker et visst årstall?

Fyr løs. Seriøs tråd.

Trodde at man fikk flere seriøse mld etter at man ble betalende medlem, men neida...bare flere useriøse? Hvorfor..!??

Mr Ca$

Jeg har vært med så utrolig mye damer at jeg er lei av kun sex, har vært med de peneste damene andre menn står bare der å måper.
Dette pågikk stund, men du vokser det fort av deg, har mistet hele interessen for slike damer.
Har nok såret en del på veien, og tenkt at dette kommer de nok over.

Jeg var en skikkelig drittsekk.

Har ikke mistet teften er alltid ute med en god åpner, og noen banter linjer, men dette skjer i det virkelige liv.
Her på geek/ nerd sentralen er jeg på kjempe dypt vann hjelp meg å knekke denne koden har ikke tid til å gå rundt grøten mer ...

Mvh
Cas_Alpha_Han

...og som mener at alle bør gjøre det samme - hvor mange meldinger er det egentlig snakk om at dere svarer på? Sånn ca? Siste måned f.eks?

(Forventer egentlig ikke å få veldig seriøse eller ærlige svar her, men verd et forsøk hehe...)

Og dere som ikke svarer på alle meldinger (men noen), hvor mange har dere svart på sånn ca, siste måned?

Det er noe magisk med det derre med hvem som bruker sukker å sånn. Forstår det liksom ikke.

Blir alltid så full av tanker sent på kvelden når jeg nyter noen glass i all ensomhet.

Ta for eksempel de to turtelduene i FARMEN. De fikk spørsmål om de var kjærester bla bla..og svarte (lenge etter programmet) "Vi dater, så får vi se".

Jeg leser også iblandt ellers, ofte blandt kjendiser o.l da, "Jeg har datet endel det siste året bla bla"...Eller Mike The Situation som datet ei dame i evig tid.

Så mitt spørsmål blir: Hvor lenge skal man date før man blir kjærester? Og hvorfor date så lenge? (Man kan jo bare slå opp).
Og når man dater i all evighet, betyr det da at man dater andre samtidig? På 49'ende date...hva finner man på da som ikke kjærester kan gjøre?

Jeg forventer faktisk litt mer effektivitet.

-er når en kan be en person om å dra til Helvete på en så fin måte, at vedkommende smiler, takker, og ber deg om veibeskrivelsen!

Et av mine mange "motto" i livet.

Tenker dere på hvordan dere ordlegger dere overfor andre, for å få frem et poeng, enten det er positivt eller negativt?
Eller buser dere bare frem med hva som måtte falle seg der og da?

Jeg har vel gjort litt sport i det for meg selv, å prøve å få frem de fleste poeng, enten positive eller negative, på en slik måte at mottakeren ikke vil tolke det som et angrep. Det kan faktisk være litt morsomt til tider, og se hvor positivt en kan klare å lage et negativt budskap, med valg av ordene man bruker.
Og er det i en krangel, eller med noen man misliker, så funker det faktisk enda bedre syns jeg, fordi ofte vet ikke mottageren hva som "traff" h*n, når h*n egentlig hadde venta ei skyllebøtte eller lignende.

Andre her som elsker milfs??

...og kjøpt meg en undulat!

Nå skal jeg slippe den fri.