Sukkerforum

<Rantmode on>
Hvorfor er det ikke mulig å sende meldinger på over 5000 tegn??
Må rett som det er knekke de opp i to og tre bolker... Dæmmitt!!

5000 tegn? Hva er dette? 1980 ?
<Rantmode off>

Ahhh!! Det var gøtt!

Fengselsfugler

Siste svar sø. 6 jan. 2013 01:51 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym Isbjørnen

Hei, hva tenker dere der ute om menn som har vært i fengsel? Er det bare å gi opp for meg å møte noen her på sukker?

Hilsen håpefull:)

Jeg har hatt en forhold i ca 2 mnd med en herlig mann.
Alt var fryd og gammen, jeg trodde endelig på forelskelsen igjen (prøvd mange menn de siste to årene..).
Han møtte meg på alle måter, traff venner, det var romantisk etc
Så kommer dagen da han ikke svarer på sms eller tlf når vi skal avtale treff. Får ikke tak i han hele kvelden og lover den natten var vond - han hadde mange ubesvarte og fortvilte anrop.. Reiste hjem til han på ettermiddagen dagen etter, måtte vite hva dette var, skjønte ingenting. Finner et aspeløv av en mann som forteller at eksen har vært innom og vil ha han tilbake. Han vil ikke tilbake for de har sloss og kranglet og bruddet deres var veldig stygt. Dette er 6 måneder siden. Han sier bare gi litt tid så jeg får henne bort igjen. Ingenting skjedd etc. Det gikk en uke så falt han for fristelsen og jeg ble lamslått av sjokk.. Store sterke fine mannen ble full av angst og mistet seg selv fullstendig.. Han ba på sine knær om godt vær og jeg holdt han på armlengs avstand i et par uker for jeg trodde virkelig på oss to. Han fortalte om at han var Hekta (noen som har lest boken?) på henne. Det har ikke med kjærlighet å gjøre bare makt mente han. Forsiktig begynte jeg å stole på han igjen, vi diskutert og snakket masse masse. Han sa han bare vil få det til med meg, hun er gift sa han... I dag hadde vi avtalt date, får ikek svar igjen og alarmklokkene kimer.. Drar til han - HUN er der... Han helt aspeløv igjen - jeg er død innvendig.. Noen som har vært borte i noe lignende?

Uff så vondt det er mulig å ha det..

Anslår at 80-90 prosent av jenter fra 20 til 28 her hovedsakelig vil ha gutter som ikke er selvhøytidelige og som vil prøve alt livet har å by på.

Satt å tenkte litt over mine tidligere forhold og på hva som egentlig gikk galt så gikk det opp for meg at jeg aldri har blitt dumpa av noen. Joda forhold har gått over av seg selv uten at noen har blitt eller følt seg dumpa men jeg innser nå at i løpet av mine 39 år kanskje selv i særlig stor grad har ungått dette ved at jeg har blitt sammen med menn som jeg liker godt men ikke har elsket.
Så har jeg møtt den helt store kjærligheten et par ganger men den har jeg sørget for å dumpe fort som f.
Tror jeg hadde trengt å bli dumpa jeg bare sånn for å se at man fint kan overleve det så kanskje frykten for å kunne bli dumpa i et forhold ikke blir stående i veien for meg og min egen lykke.

Så sitter jeg her igjen. Har møtt en del hyggelige jenter på sukker. Hatt noen fine dater, men ikke møtt den ene som virkelig setter hjertet i brann enda...

Men, selv om sukker gjør det mulig å møte mange som man ellers ikke ville møtt, og dermed er et gode, så er det også en arena for frustrasjon og skuffelse.

Jeg er ikke en som sender sexmeldinger, er bråtøff, påtrengende, plagsom... Når jeg ser en profil jeg liker skriver jeg respektfullt, tar utgangspunkt i ting jeg liker i profilen hennes, ting hun sier hun ønsker som jeg mener jeg passer inn i. Jeg er høflig, hyggelig og legger arbeid i å ta kontakt på en fin og personlig måte.

Men, minst 80% av gangene blir det ikke besvart, og i omtrent 10% av tilfellene sender de et standardsvar... Dette er fryktelig frustrerende. Alternativet er selvsagt å ta kontakt med en to linjers melding, "Hei, fin du! Se på meg og skriv tilbake", men det vil selvsagt ikke bedre sjansene.

Så,hvorfor legge tid og energi i å ta kontakt når majoriteten her ikke ser noen grunn til å være alminnelig høflig en gang?

Man kan jo ikke gi opp, hun finnes der ute et sted, men i mellomtiden sitter man jo her og roper ut i tomheten og det kommer ikke en gang et ekko tilbake.

Jenter, hadde det ikke vært ok med et to linjers svar, ihvertfall til sånne som meg som skriver høflig og respektfullt? Så slipper avsenderen å gå der og vente og håpe på svar? Det er nedslående å legge sjela si i å skrive gode meldinger som bare forsvinner ut i tomme intet...

Sol og bra føre i Norefjell i morgen. Jeg kjører, hvem er med? :)

Jeg vil ikke ha en selvhøytidelig mann som er mye bedre enn alle andre i alt og som ikke innehar et snev av ydmykhet. Rasister eller voldsomt fordommsfulle menn som ikke har forståelse for at ikke folk er enig i alt de sier, og slenger ut at man er dum og lite opplyst om man har et annet synspunkt.

Jeg vil ha en mann med humor, som er ydmyk, og som ønsker at vi er to om forholdet. Jeg ønsker ikke en som er enig i alt jeg sier eller mener, men en som kan diskutere med meg uten at vi blir uvenner. En som respekterer at vi er forskjellige og som ikke ønsker å forme meg til det han vil.
Veldig fint om han er handy, og jeg vil sette pris på om han er litt romantisk. Jeg er nemlig sånn som blir superglad for en liten lapp med "glad i deg" eller en tekstmelding med tanker til meg. Småting! Men jeg setter utrolig stor pris på det.
Han må være tilltisfull og villig til å være der i tunge stunder også.

Utseende vil jeg ikke si noe om, fordi jeg faller for sjarmen, ikke hvordan man ser ut ved første øyekast.

Neida, har ingen date i kveld, men det er lov å drømme.... Og det gjør jeg! Ett glass vin under varmelampene på Aker brygge... En spennende mann og flørte med...
Men, er fint under teppet på sofaen i kveld også. Kanskje neste helg??
God helg, folkens:)

Da er turen til New York bestillt å betalt.

Er det andre som skal til NY i sommer ?

hvis Diskusjonsforumet ikke var her..? :P

Av Norske damer får jeg gjerne meldinger om å treffes etter 3 settinger og hva de er ute etter er helt åpenbart.
Av utenlandske damer får jeg hjerter, men de vil ha et fast forhold som er hemmelig. No cant do....
Ser jeg ut som et ludder for norske damer og som en fremtidig man for de utenlandske?
Wtf? hehe

Sukker fest

Siste svar lø. 5 jan. 2013 11:50 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Skaramanga

Hadde vært artig å hørt hva dere synes om sukker festene?

Erfaringer:

Positive og negative ?

Selv titter jeg på film. Hva med dere? Flere som er skravlesjuk på natta?

Hva er det som skjer for tiden da? Er nok en stund siden jeg har vært her. Husker det var en del privat sukkerfester en stund, er det slutt på det ? Ellers så ser jeg temaene i forum ikke har forandret seg stort!. Det ordner seg skal dere se ;) Carpe diem

Det er en på sukker som ikke har annet å si Hvem er det? H_n skriver ikke med seudonym engang.

Synes det er urettferdig å bare ha en tråd om hvordan kvinner ikke skal være. Så vil derfor starte en om mennene... Selv om jeg egentlig syns det er litt tåpelig, folk må vel få være som de vil. Jeg har ingen intensjoner om å passe sammen med alle, i hvert fall. Men det kunne jo kanskje være litt interessant å høre noen synspunkter...

Jeg synes både høyde og vekt burde stå i profilen, og sist oppdatert dato bak vekten..
Å personer som svindlet til seg en date burde bli bannet fra sukker :D

Personer som liker tynn eller normal får ikke seksuell appetitt for overvektige

Jenter. Ja, årets store konkurranse retter seg kun mot kvinner/jenter, uansett hva likestillingsombudet måtte ha å si om saken! Beklager gutter.

Har dere noensinne tenkt over følgende paradoks: Dere er her på Sukker og er single, men jeg er jo her allerede. Det betyr at ei heldig jente heretter vil få slippe å være single lengre. Ja, - en av dere som leser dette kan bli den heldige vinner av et deilig, langt og givende samliv.

Tilbudet innebærer gode og trivelige hverdager, filmkvelder med levende lys og vin, reiser til spennende steder, søte serenader framført av kompetent trubadur med egen gitar, masse kos og trivsel, og sist men absolutt ikke minst en endeløs rekke med hete netter... Alle elementer i tilbudet, nettene inklusive, av høyeste kvalitet og sammensatt av de beste råvarer. Troskap og ærlighet er selvfølgelig inkludert i gevinsten.

Er det mulig å si nei til et slikt tilbud? Selvsagt ikke!

Alt du behøver å gjøre for å være med i konkurransen er å sende en hyggelig privat melding så er du med i vurderingen. Fagjuryen, - bestående av meg, vil vurdere alle innkomne bidrag seriøst, besvare alle henvendelser, og til slutt kåre en vinner. Det er bare å beklage, men i denne konkurransen utlyses kun en hovedgevinst til en heldig vinner. Eventuelle trøstepremier får finnes i andre menns profiler her på sukker...

Så, hva venter dere på? Dann en ordentlig kø, ingen knuffing eller sniking i køen, vi er siviliserte mennesker.... Hiv dere over tastaturet og send inn deres bidrag snarest, den rette vinneren vil aldri angre på de minuttene det tar å skrive meldingen. Hvem vet, det kan forandre akkurat ditt liv til det bedre!

Hei, jeg er en gutt på 20 år. Jeg ble adoptert som baby fra thailand.
Dessverre er det utrolig vanskelig for meg å få kontakt med kvinner fordi det er så mange utenlandske mennesker som oppført seg dårlig mot det norske folket.

Jeg selv ser på meg selv som en norsk statsborger, men alikevel stemplet utlending.
Hva må jeg gjøre for å klare å vise kvinner og folk generelt at jeg ikke er en voldsom utlandet mann som vil gjøre noen vondt?
Jeg endte opp på sukker pga at folk går unna meg når jeg søker kontakt.
Og det er ofte bare ved at jeg sier hei.

jeg ønsker råd og hjelp fra alle som er villig til å hjelpe :)
Takk!

(Håper ingen føler at jeg fornærmer noen ved dette innlegget)

Hei

Jeg ser svært mange klager på manglende respons her inne.
Selv opplever jeg selvsagt også at noen ikke svarer etter at jeg har sendt de en melding, selv om det ikke er i nærheten av slike tall som enkelte her prater om (80%++ ser jeg det prates om)

Etter mitt syn er det normal høflighet å svare, uavhengig av om man synes vedkommende virker interessant eller ei.

Hva tenker dere om det?

Jeg vil egentlig bare oppfordre alle, både menn og damer til å sende et kjapt svar tilbake dersom dere finner noen uinteressant, og heller si at man føler det er en dårlig match.

Selv gjør jeg det, og jeg tror fort det kan bli hyggeligere her inne dersom alle forsøker å opptre med normal høflighet.

PS: Dette er ikke en sutretråd, men altså en oppfordring til alle om å tenke en ekstra gang før man bare dropper å sende et svar.

Definisjonen av ensomhet er enkel: Savn av sosial kontakt. Det er ingen sykdom, men en tilstand.

Det er tabu å stå fram som ensom. Det kanskje at ensomhet forbindes med dårlige sosiale evner. Fagfolk som kommer med råd om å komme ut av ensomheten er med på å bygge opp denne forestillingen, og forsterker derfor tabuet.

En undersøkelse fra Statistisk Sentralbyrå i 2007 viste at 21 prosent av Norges befolkning er ensomme. De viktigste årsakene til ensomheten var å være singel og å ha dårlig helse. I tillegg var kvinner oftere ensomme enn menn.

Dermed er det nærliggende å tro at det er mange ensomme her på Sukker. Jeg nekter å tro at alle vi har dårlige sosiale evner! :-)

Hva får deg til å tenke "nei, dette her er helt uaktuelt"
?

Jeg fikk akkurat invitasjon til bryllup til ei god venninne "hjemme" i tyrkia! Har så sykt lyst å dra!
Skal klare det økonomisk, men så var det unga da... Kryss fingra for at jeg klarer å fikse barnevakt!!

Regner med at dette, som alle andre gode forslag, blir trollet ned, men jeg er evig optimist!

Driver å organiserer hyttetur i påsken med kjente og ukjente single mennesker. Aldersgruppen er 20-35 år, forsøker å bli 50/50 jenter og gutter. Skiegenskaper er ikke nødvendig, det er ledig plass i barnebakken, men godt humør og sosiale egenskaper er å foretrekke :)

Vi ser på noen forskjellige hytter med god plass, boblebad, kort vei til bakke, osv.

Siden det er moro å bli kjent med nye mennesker og mikse litt omgangskretser så tenkte jeg å lufte tanken om noen her kunne vært interessert.

Vi spleiser på leie av hytte, påsken koster litt mer, rundt 1500-2000 kroner.

Ta kontakt om dette kunne være noe for deg. Selvfølgelig mulighet for å ta med seg en venn eller to, avhengig av ledig sengeplasser.

Snakk om perfekt helg!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rulleben

I dag: to venninner kommer og kokkelerer + et vennepar og en venninne som kommer til middag. Jeg står for drikke og lokaliteter. Spise, drikke og hygge oss!
I morgen: får to herlige nieser på overnatting. Kino, gå ut å spise og "onkeldessert" når vi kommer hjem og bare kose oss.
Søndag: stå opp og bli servert frokost av to vidunderllig nydelige sjarmtroll!

Ha en fortreffelig helg!

Hvor viktig synes du det er å ha det gøy her i livet? Hva er gøy for deg? Og har du det gøy?

Har 2 billetter til konserten 30/06, men ingen date.. Grrrr! :P

Dette spørsmålet har sikkert blitt stilt før, men jeg er for lat til å lete. For en nybegynner som meg, er det mulig å si noe generelt/gjennomsnittlig om antall meldinger eller antall dager etter kontakt det er normalt å foreslå å treffes over en kopp kaffe?

Godt nyttår folkens!

Jeg har registert at mange menn på sukker(forumet) misliker damer med "kravlister lange som et vondt år" i profilen. Jeg kan forstå det hvis "kravene" er veldig detaljerte (og urealistiske?) og fremstår som nettopp absolutte krav, men nå står det jo at man skal beskrive DRØMMEpartneren, da ... ;) Og hvorfor er det så ille å skrive hva man I UTGANGSPUNKTET ser etter? Er det ikke fint å få vite sånn noenlunde hva vedkommende er på jakt etter, så slipper man kanskje å kaste bort både sin egen og vedkommendes tid? Ingenting er jo så kjedelig som en tom profil ... Og så er det jo ofte sånn at man kan fire på noen av ønskene sine hvis man møter noen man virkelig har kjemi med.

Jeg har skrevet litt i profilen min (i en positiv og ikke-krevende tone, håper jeg!) om hva jeg ser etter, men er jo egentlig livredd for å "kreve" noe som helst, siden det tydeligvis betyr kroken på døra ....

Hvorfor ikke tolke folks ønsker litt mer positivt og ikke som at personen bak er et dårlig menneske med ditto selvinnsikt? Hvis folk ønsker seg en partner som er med på tur i marka eller liker å reise - er det så ille, da?

Burde jeg skrevet det på min profil ?
(med tanke på att alle jenter er horer & går etter KUN etter pengene her i livet....)

"Naving"

Siste svar fr. 4 jan. 2013 06:57 (89 svar)
Skjult ID med pseudonym ung"naver"

Jeg satt her og leste i en tråd hvor det blir spurt om menn blir skremt av en dame med høyere utdannelse og lønn.
Det jeg ser er at flere blir skremt av, ser ned på og blir kvalm av de som naver.
Jeg kjenner jeg blir provosert. Vet dere bakgrunnen og grunnen til de som naver som dere så fint kaller det?

Jeg kan kun snakke for meg selv, og det er også det jeg skal gjøre nå.

Jeg er i 30 årene og singel. Jeg har en god utdannelse med fagbrev, og mange års erfaring innen mitt felt. Jeg har i alle år kjempet i jobben min for å oppnå samme status som en mann i mitt yrke, fordi jeg er kvinne i et utradisjonelt yrke.
Ofte har jeg gjort jobben bedre enn mine mannlige kollegaer til tross for at de har hatt mer erfaring enn meg. Men det er ikke dette som er poenget.

For noen år tilbake fikk jeg en skade som gjorde at jeg ble sykemeldt. Etter flere år med prøving i forskjellige jobber innen min utdannelse, og innad i bedriften, med flere grader av arbeidstid, måtte jeg krype til korset og innse at jeg dessverre ikke kan fortsette i min jobb. Skaden gjør og at det er vanskelig for meg å kunne jobbe fullt i noen jobb. Jeg ble satt til arbeidsavklaring hos Nav, og begynte å nave som dere kaller det.

Hver dag sliter jeg med selvfølelsen fordi jeg mista på en måte identiteten, og noe jeg var stolt av og mestret. I dagliglivet kan du ikke se på meg at jeg er syk. De rundt meg blir ikke påvirket av min skade/sykdom. Jeg klarer meg selv, har eget hus og egen inntekt, som er bra til tross for at jeg ikke kan jobbe slik jeg ønsker lenger. Dette fordi jeg alltid har stått på, og valgt å jobbe, selv om jeg lett kunne valgt å ikke jobbe, og likevel ha grei inntekt til å klare meg i årene som har vært. (Dette av igjen andre grunner)

Tror dere virkelig at jeg ønsker å nave? Og ønsker å gå hjemme uten å ha en jobb å gå til? Tror dere at det er gøy å gå med smerter 24/7, og måtte leve med det sannsynligvis resten av livet?

Hva har jeg gjort som er så galt at dere blir kvalme og ser ned på meg fordi jeg ble skada og dessverre må nave?

Jeg bare lurer.

Det lurer jeg på! Jeg har høy utdannelse, ser helt ok ut, er veldig snill...
Skremmer det dere menn om dama har høyere utdannelse og mer "statusjobb" enn dere?

Så.

Siste svar fr. 4 jan. 2013 01:17 (25 svar)
(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Hvorfor skal jeg bruke penger på Sukker.no?

Fri,hva nå?

Siste svar fr. 4 jan. 2013 00:49 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym sugardaddy

Hele bedriften jeg jobber i har blitt permittert.
Etter en lang juleferie,så forsetter jo "ferien" på ubestemt tid.
Det begrenser seg hvor mye ski og trening jeg klarer, huset er skinnende reint og jeg kjeder meg!!

Så,mitt spørsmål til dere som ikke jobber,eller dere som jobber turnus og har mye fri, hva pokker finner dere på å gjøre?

Damn!!! ;P det er mange flotte menn her inne, men hva gjør man når avstanden blir så stor???
Bare å gi opp med engang? ;)

Nå syns jeg det har vært litt for mye negativitet på forumet siden jul...starter den nye året også med å hakke på hverandre ,enne tråden etter den andre her..

Nei finn fram det positive i deg selv..og prøv heller å smil litt mer til de du møter på din deg :-)

Etter en utrolig flott og givende date i går, har vi funnet tonen.
Endelig en jeg føler meg på bølgelengde med, og han føler det samme!
Riktig gentleman, høflig, snill, morsom, hendig, kjekk, og verdens mest sjarmerende smil!

Er så glad, så glad!

Så lykke til, alle sammen!

Hei dere single..

Jeg er ny her inne og vet lite om hva jeg har begitt meg ut på :)

Jeg trenger noen generelle tips til hvordan jeg kan komme i kontakt med de jeg "tror" kan passe for meg uten å virke for frempå...

Noen erfarne som har noen tips??

Var på en 1.date i ettermiddag på en sushiestaurant i tigerstaden før idag der sushitod på menyen

Det ble bestilt to retter med vin til. Praten gikk avslappet og lett både før og i strten av måltidet men,
russerberta var ikke førnøyd med smaken og fikk sogar en ny rett og påfyll selvfølgelig.

Det var tydelivis ikke nok og tonen ble noe mer dempet og det endte med at hun måtte "rekke butikken"
på veg hjem. vi ba om regningen og dama føk på badet så jeg tok den selvfølgelig.

Ikke sa hun takk engang men bare hadebra og en motvillig klem god og mett.

Mulig jeg slapp med skrekken å et tidlig stadie om dama kun forventet servering ala RUSSISK KAVIAR .

Så pass opp for "hobbyrussere i Oslo" gutta boys !!

Etter at dere i de beslektede trådene har kommet frem til at dere faktisk IKKE ønsker en av det motsatte kjønn i det hele tatt...
Hvilke muligheter står igjen da?
Dere må satse på samme kjønn!

Hva får deg til å tenke "nei, dette her er helt uaktuelt" med en person av samme kjønn?

Når alle andre later til å være mer bekymra over singelstatusen min, enn hva jeg er selv?

dattra mi syns det er på tide at jeg finner meg noen, og sa så fint " det er på tide du får deg kjæreste, du kan jo bare finne noen å leke kysseleken med" (hadde det bare vært så enkelt)
Mora mi maser at jeg kanskje burde finne noen snart...
Venninner maser om at jeg bør finne noen, og andre mener at de skal finne noen til meg.
Kompiser kommer og sier de har funnet mann til meg...

Hva med å la ting komme av seg selv, greit... jeg har vært singel i mange år nå, men det er flere grunner til det, og jeg har enda ikke kommet dit hen at jeg føler desperat behov for å finne noen. Trives igrunn greit som singel, selv om det klart hadde vært godt å ha en person i livet da, en sånn spesiell en :)
Jeg leter ikke aktivt, men er jo åpen for nye bekjentskaper, og skulle det falle sånn at et av de nye bekjentskapene får det til å kile i magen, og dunke ekstra i pulsen, så er jo det bare en bonus!

Er det så ille å være singel da? Selv om det er over lengre tid?
Bør man kanskje høre litt på alle de andre og hva de sier og? Lurer på om de er redd jeg ska bli gammel og ensom alene :P

Når noen har besøkt profilen din å ikke legger igjen melding, da tar jeg det som en selvfølge at jeg ikke var hans type.? Vi er enige her eller gutter hvordan fungerer dette for dere?

"Naving" II

Siste svar to. 3 jan. 2013 15:12 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym nohastwerk

Naving er teit. Jeg hadde ikke villet nave. Liker ikke naving. Ikke ville jeg ha holdt på med det heller. Ikke bra. Det er ikke min stil.

Du kan nå få anledning til å presentere deg selv i beste sendetid!

NRK er i gang med et nytt TV-program og søker i den forbindelse deltakere. Serien skal følge mennesker på veien mot et «lykkeligere» liv ved hjelp av dokumenterte teknikker innenfor positiv psykologi.

Vi søker blant annet en "stresset karrierekvinne/mann som ikke er helt lykkelig": For mye jobb, for lite tid til venner og familie. Kanskje savner du en kjæreste, føler deg ensom og har liten opplevelse av tilfredshet i livet.

Sannsynligvis blir det lettere å treffe den rette når du har jobbet med å bli litt mer tilfreds med livet ditt på andre områder først?

Mer informasjon om programmet og søknadsskjema her: http://nrk.no/informasjon/delta/1.8350901

Legger også ved linken til promoen som gikk etter Puls på NRK1.

Den er kanskje litt "tung" og du trenger absolutt ikke føle det sånn for å delta:

https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10152246855250317

Ta kontakt! Dette er kanskje en sjanse til å bli litt lykkeligere som du ikke vil gå glipp av :-)

Hva er verst (eventuelt best)
En dårlig skrevet profiltekst, eller ingen profiltekst?

bare lurer...

Slik tolker jeg det når jenter skriver "jeg har bein i nesa" i profilen:

- Jeg ønsker å formidle at jeg er usikker og er vanskelig å ha å gjøre med. Jeg vil bestemme over deg. Om du ikke finner deg i å bli kuet, så er ikke du mannen for meg. Du må finne deg i at jeg skriker og hyler på deg, når jeg ikke får min vilje, for det er å ha bein i nesa!

Damer som virkelig har bein i nesa, er rettferdig, selvsikker og sosialt oppegående, og ville ALDRI funnet på å skrive det i profilen.
De forstår at et forhold handler om en sunn kommunikasjon og respekt for hverandre. Det å ha bein i nesa, er ikke noe man opparbeider seg ved å skrive det i sin profil, det er en sum av din personlighet som ikke kan beskrives med ord.

Jenter, vennligst slutt å misbruke ordet "bein i nesa", med tanke på at svært få av dere virkelig har det, i forhold til alle dere som skriver om det.

Har vært på noen dates med jenter herfra, og i 8 av 10 tilfeller har dama lagt på seg en drøss med kilo siden Sukker-bildene. Er også mange som kun har bilder som viser overkroppen for å skjule resten.Når skal jenter skjønne at å legge ut bilder som ikke er forankret i virkeligheten ikke lønner seg i lengden? Snakk om bjørnetjeneste, jeg gidder hvertfall ikke møte de igjen.

Er du chubby, ikke skriv at du er "slank" eller "atletisk" i profilen, det blir bare for dumt. Bedre å skrive gjennomsnittlig da isåfall.

Dette har irritert meg over lengre tid og er en av grunnene til at jeg vurderer å droppe sukker. Hva med å være ærlig mot deg selv og alle gutta her inne?
Det syndes sikkert mye blant gutta også, men det vet jeg ikke noe om (det må nesten dere svare på).

Virker som det er mye "rebound" damer her inne, som søker bekreftelse på at de fortsatt er attraktive etter å ha avsluttet et lengre forhold, og generelt oppmerksomhetstrengende.