Sukkerforum

Hva er klokka nå?

Inspirert av andre tråder og delvis egne erfaringer vil jeg spørre dere om dere har samme inntrykk som meg.
Er nettdatting stortsett letting etter gratis sex i påvente av noe bedre?

I dag er det virkelig høstkveld. det blåser og regner ute . Da er det godt å sitte inne med pledd og fyr i ovnen.
Hvordan har dagen din vært?
hvordan foretrekker du kvelden ?

Hvor turn off er egentlig det? Jeg har masse hår på ryggen, det begynte liksom å flytte seg fra hodet og bakover mot ryggen i begynnelsen av 20 årene..
Nå er jeg 32, har fremdeles litt hår på hodet, men altså en god del mer på ryggen.
Noen tips til fjerning av hår på ryggen?
Jeg har forsåvidt aldri hatt noen negativ opplevelse i forbindelse med damer og min hårete rygg, men det kunne kanskje vært greit å fjerne det til neste bikinisesong..

Så patetisk og tragisk man kan føle seg på en lørdagskveld, hvor man blir rastløs av å være alene,,,,,,
Hælvete så vanskelig det skal være å treffe noen å dele alt med,,,, sukk begynner å bli så lei :P

Følte det var nødvendig med en utblåsning :)

Hva er planene deres i julehøytiden. Jeg har barn annenhver jul. Så i år skal jeg være alene. Men min famile og venner syns jeg er helt teit som feirer alene. Er det flere som meg:-) som vil ikke feire jul uten barna sine.?

Morsom kommentar, og for en gangs skyld noe verdt å lese på db. ^^

Kjenner DU deg igjen?
Jeg bare lurer... (((^.^)

«Vi lever i et ulykkelig ekteskap med internett»
Derfor slettet Agnes Ravatn sin Facebook-konto.
KOMMENTAR
fredag 9. november 2012, kl.20:47

http://www.dagbladet.no/2012/11/09/kultur/debatt/kommentar/ideer/sel vhjelp/24285772/

Alternativ URL: http://preview.tinyurl.com/a2hhlxa

*humrer i skjegget og trekker lappeteppet tettere rundt seg i gyngestolen*

Først og fremst er dette en stor mulighet og finne noen man kan elske. nettdating er enklere iforhold til å gå på byen, pågrunn av de fleste vil bare ha one night stand!

Jeg ser på denne siden som en stor mulighet i å finne kjærligheten!. nå som ting forandres utenom det vanlige.

Tusen takk sukker for dere lar jenter/gutter finne skikkelige jenter/gutter som de kan dele livet med.

Dere sier lykkefargen
(oange, rød, lys gul, grønn, blå, gul, svart eller hvit)

Etterpå sier dere lykkedyret
(hva som helst)

Og så lykketallet
(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8)

Så vil jeg fortelle hva dere er.

Har vært mye om alternativ behandling i media den siste tiden. Tror du på alterativ behandling? Er det vanskelig å innrømme overfor andre at du har et forhold til alternativ behandling hvis du har det?

Hjelp.

Siste svar lø. 10 nov. 2012 10:08 (76 svar)
Skjult ID med pseudonym storlady

Etter å ha fulgt med på forumet i lang tid drister jeg meg til å lage en tråd som opptar meg svært. Håper derfor at tråden kan bli respektert som seriøs. I hele mitt voksenliv har jeg strevd med vekt og selvtillit som dame. Går ned til tider, men går også opp igjen. Har kjennskap og har prøvd ut Grete Roede mange ganger, men går lite ned på slike kurs. Har hatt personlig trener i lang tid, men går lite ned. Sliter med oppblåst mage og synes det også er trasig. Har snakket med legen min om det, men får ikke noe annet råd enn å spise mindre og ta kontroll over eget liv. Trene misliker jeg sterkt, og får heller ikke vesentlige resultater av dette. Har prøvd i snart 20 år å gå ned i vekt på lang sikt, men har hittil ikke lykkes. Nå er jeg ordentlig lei meg på grunn av dette problemet. Livskvaliteten min hindres ved at jeg ikke tør å bade om sommeren og isolerer meg til tider og orker ikke å gå ut. Har også vært i kontakt med foreningen for spiseforstyrrelser uten at de hadde noe tilbud til meg og har vært i kontakt med klinikker for operasjoner, men er ikke overvektig nok til å få utført en operasjon. Har også vært på timer hos kostholdsekspert, men fikk beskjed om at deres tilbud primært var for ungdommer som slet med mat. Nå vet jeg ikke hvor jeg kan henvende meg. Er godt voksen, men trenger likevel hjelp. Kanskje dumt å håpe på velvillig hjelp her, men antar at på et sted som sukker kan det finnes noen som har fått hjelp før meg til liknende problemstilling. Håper jeg slipper kommentarer som at jeg må ta meg sammen, for jeg vet ikke lenger hvordan.

Er takknemlig for alle seriøse råd.

Flere enn meg som bare sitter hjemme og tar det med ro denne fredagskvelden?

er det mulig å bli avhengig av dette tullet! ? for da sletter jeg kontoen! kanskje det er de hyggelige meldingene som trekker :)
noen her som kan innrømme at de er avhengig? for der vil ikke jeg bli...skumle greier :P

Du gjør vel som meg og skriver med noen stykker på en gang.. Og etter å ha skrevet en stund og blitt litt kjent så avtaler en å kanskje møtes en dag.. Og av å til så avtaler en med en eller to til om å kanskje treffes en dag... Men treffer du en, å du liker den personen å kjemien er der, gå for den personen.. Ikke lur på hvordan den andre er eller om det kan være noen andre intresanne..

Jeg traff ei jente en gang som jeg likte veldig godt, ei superjente rett å slett... Men var nyskjerrig på ho andre jeg hadde skrevet med en stund avtalt å treffe en gang å gikk for å treffe ho andre å det er det dumeste jeg har gjort :( For vi fant ikke noe kjemi slik vi følte det da vi skerv.. Ho første fant en annen å jeg har ingen å må begynne på nytt...

Vet ikke om noen kjenner seg igjen og gjort det samme?? Men håper noen tar lærdom i den feilen jeg har gjort...

Lykke til med kjærligheten

Hilsen gutt 28 år

Jenter - nå har jeg sett at mange av dere mødre legger ut bilder av barna. Jeg synes det er helt feil, og jeg har også barn. Barna hører absolutt ikke hjemme på et sjekkested. De som ikke het skjønner det, oppnår bare turn-off hos oss menn, i hvert fall denne mannen. Hvis hensikten er å signalisere at barna er viktige, fins det opptil flere måter å gjøre det på her på sukker. Noen legger ut et bilde av seg selv som er klippet ut av et større bilde med barn i - det synes jeg er mye mer sjarmerende.

Tar gjerne synspunkter fra både menn og kvinner på dette.

Fredags Musikk

Siste svar fr. 9 nov. 2012 17:08 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Miniblomst

Så folken, nå har jeg virkelig en gooood morgen :D
Sitter her å tenke på å lage en musikk tråd,hva hører dere på når det er Fredag? Noe sanger som får deg opp i godt humør, sensuelle fantasier eller headbanger som sprenger tromhinnen...hehe^^,

Jeg selv høre på noe lett som: Jason Mraz : Lucky
Får meg til å tenke på vår..nyforelskelser :)

Vi opplevde nedetid på sukker idag mellom kl 13:30 og 13:45. Problemet skyldes restart av en av våre servere og hvor dens backup server ikke tok over oppgavene som den skulle. Serveren er nå oppe og vi skal undersøke hvorfor backupserveren ikke tok oppgavene.

Beklager avbruddet

hei,jeg har vært litt av og på her to år,jeg skal ikke klage forsåvidt,men nå undrer jeg,er jeg alene her som relaterer med til en person når det gjelder å bli kjent,eller er jeg naiv,og at menn skriver det samme til flere kvinner og kontra.jeg kunne aldri hatt kontakt med flere på en gang.synes uansett det er et dårlig ståsted.

Falske profiler

Siste svar fr. 9 nov. 2012 10:23 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym OnkelSkrue

Hei,

Får av og til en "hyggelig" melding på noe gebrokken norsk fra noe jeg oppfatter som øst-europeisk kvinne. Meldingen inneholder som regel en mailadresse som hun kan kontaktes på. Det er åpenbart at dette er et slags svindelforsøk og Sukker er som regel rask til å fjerne disse profilene, men jeg lurer på hvilket opplegg disse prøver seg på?

Siden jeg må være oppe litt til, så kan jeg likså godt kjøre i gang et lite eksperiment,
Om du har lyst til å bli med så send en melding, det innebærer bruk av cam og mic fra meg, og du må ha en mic.
Og det er ikke noe chatroulette ting du kommer til å se, jeg vil bare teste noe med en kortstokk.

Alderen begynner å tynge og øyenbrynene vokser som pokker.En jente jeg hadde ett forhold til nappet de noen ganger og resultatet var strålende.Nå gjør jeg det sjøl med en knipetang.Den pinsetten jeg kjøpte på Vita var ubrukelig.
Det jeg lurer på er om hårene etterhvert vil slutte å gro ut igjen ? Det har begynt å gro lange hår ut av ørene også.
Jeg har dreisen på den knipetangen og det ser ganske symmetrisk og bra ut : ))

Jeg har bursdag og dermed får jeg masse meldinger og besøk på profilen min. Hurra!

En på min facebook la dette ut, sikkert noe flere har lest før, men jeg syns det var litt artig. Hva syns dere? Hvis man tenker litt igjennom det er det sånn vi kan sammenligne det med sukker blant annet? Hehe

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende: Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned e
n etasje, bortsett fra å forlate butikken! En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står: Første etasje - Disse mennene har fast jobb. Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et skilt: Andre etasje - Disse mennene har fast jobb og elsker barn. 'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet: Tredje etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ekstremt godt utseende. 'Jøss', te
...nker hun, men føler at hun må gå videre. Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det: Fjerde etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet. 'hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!' Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det: Femte etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske. Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet: Sjette etasje - Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK: For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten. Første etasje har damer som elsker sex. Andre etasje har damer som elsker sex og liker øl. Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

Humor

Siste svar to. 8 nov. 2012 17:55 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Skjeggete

Jo altså, en mann skal jo tydeligvis være komiker, det er 90% av damene enig i. Men hva betyr det å være morsom? Forventer dere latterkramper første date? Jeg tenker på humor som to ting, det ene er hverdagshumor som gjerne blir best når man kjenner hverandre godt, det andre er underholdningshumor som gjerne har en gjeng med tekstforfattere bak seg. Jeg klarer virkelig ikke å være morsom på første date! Men skaper da latter sammen med venner og kolleger titt og ofte, så jeg har da humor.

Jeg har bestemt meg for at nå gir jeg meg, jeg innser at jeg ikke vil finne noen og forblir single. Jeg hadde muligheten her i sommer, to ganger faktisk, men greidde å kaste det bort. Så jeg blir alene, og det er ingen skam i det. Høytidene blir kansje litt triste og jeg vil visst nok dø tideligere enn menn i forhold, men sånn er det, jeg tar min hatt og går når min forhåndsbetalte tid er over.

jeg sitter her og tenker litt før jeg tar kvelden...

Har de siste to månedene bestemt meg for å ikke ta sukker så seriøst.
F.eks skrive til flere samtidig. Noe jeg aldri har taklet før.
Bare noen få har svart, men det har blitt noen hyggelige meldinger :)
Ingen av samtalene som utviklet seg videre til treff, men det er helt greit.
Og det har ikke vært helt greit før.
Og i dette tidsrommet hvor alt er helt greit. Mest den siste måneden.
Ja da får jeg mitt første hjertet her på sukker.
Nettverket mitt var eksens familie og de har jeg jo nå lite kontakt med og nytt nettverk har jeg ikke klart å skaffe meg. Jeg bestemte nå nylig for å ta en bytur alene. Nå må jeg bare komme meg ut. Jeg møtte ingen kjente, men det er helt greit. Gav en søt dame et kompliment og hun ble så glad :) :)
En dame jeg datet i fjor som jeg har hatt litt kontakt med på facebook innviterer meg nå med på en helgetur med en gjeng jeg ikke kjenner . Så inviterer hun meg med på fest. Hun har kjæreste nå, så slapp av :) ikke noe der.
På festen møter jeg en nydelig ung dame og det ble en date med henne :) Det var igrunn topp!! Vi er på totalt forskjellig steder i livet så vi valgte å ikke utforske det mere. Igrunn trist, men på sikt et smart valg tenker jeg. Og det går helt greit :)

Og nå, akkurat nå, som jeg tenker HELT GREIT, ja da blir jeg plutselig kontaktet av 3 mannfolk og en dame på et sted hvor man søker aktivitetsvenner. Har vært medlem der i over et år. Aldri blitt kontaktet av noen. Men nå, akkurat nå som det skjer så mye annet fint. Ja da tar noen kontakt der også. Et sted jeg hadde glemt helt at jeg var medlem.
Og ikke nok med det. Nå ønsker eksen også mere kontakt?? Vi må bli gode venner igjen. Viktig for barna.
Og hun tenker også at kanskje det kan bli oss igjen en dag.. bare kanskje, men det skjer også nå!!! Nå som alt annet skjer.

Så hva skjer?? Og vi snakker tidsrom 1 måned her. Jeg sitter bare her jeg og så skjer det ting. haha. jaja.

God natt.

Hvor mange dater har dere hatt her inne? Vært medlem i 2 år og hatt 2 dater. Kommer kanskje en tredje, og har skullet gå på en 3-4 dater til som ikke har blitt noe av. Er jeg en av de som dater minst her inne, eller?

Av og til ser jeg at folk lager tråder for å få opp besøkstallet på profilen sin. De skriver selvfølgelig ikke det rett ut, men det er ikke så vanskelig å forstå. Jeg bare lurer på om det funker? Skyter besøkstallet i været? Blir det flere dater?

Om noen dager kan jeg kanskje svare på mitt eget spørsmål :)

Jernbaneverket informerer om endringer i togrutene som vil gjelde fra 9. desember. Deriblant skriver de om en forbedring av Bergensbanen.
"Alle fjerntogene på Bergensbanen skal nå kjøres med lokomotiv og vogner og togene får dermed bedre kapasitet."
(Kilde: http://www.jernbaneverket.no/no/Nyheter/Nyhetsarkiv/2012/Flere-tog-og-nye-ruter- fra-9desember/ )

Nå har jeg aldri kjørt Bergensbanen, og føler brått at jeg kanskje burde skynde meg å gjøre akkurat det, for nostalgien sin skyld. Men er det noen som vet hva slags forhistorisk transportmiddel som trafikkerer Bergensbanen i disse dager? Kjører de lokomotiv uten vogner, dresin med esel, eller noe helt annet?

Jeg er han duden på julefesten du burde ha gått ut med isteden for Hugh Grant. Men du valgte Hugh Grant gjorde du ikke? Og hvordan endte det? Utgående, ambisiøs, selvtillit, sosial, noen jenter her som ser etter det motsatte av det? Du vet, en mann. Vi er bare utgåenede og sosiale vis vi må, vi prøver å skjule hvor lav selvtillit vi egentlig har fordi vi vet jenter faller for det og vår eneste egentlige ambisjon er å få ei bra jente. Alle som sier noe annet lyver eller vet ikke bedre. Eneste grunnen til at han har den utdannelsen og jobben er fordi han vill imponere jenter, enest grunnen til at han virker så selvsikker er fordi han prøver å imponerer jenter, han er veldig utgående og sosial fordi han prøver å møte jenter. Du kan være utgående, ambisiøs, ha selvtillit, og være sosial, så kan jeg se på en film og varme soffaen mens du gjør det. Jeg vill heller gi meg ut for å være en total taper, finne ei jente som liker meg for meg så kan hun heller bli possitivt overaska seinere. Han drømme prinsen du leter etter finnes ikke, og alle menn som prøver å være han kommer til å bli tråkka på og knust. Mark my words.

Jeg har blitt kjent med et par av mannfolka her på sukker, og etter en liten stund for jeg til svar at "jeg føler ikke at jeg er der jeg bør være", ergo vedkommende er ikke interessert..
Kjipt, ja men thats life. Og dum som jeg er blir jeg deppa en stund før det er helt greit igjen.
MEN så gåår det 1 mnd eller 2 og den samme personen som ikke følte det vedkommende mener h*n bør føler tar kontakt og "angrer" på valget det har gjort!! Og dum som jeg er går jeg med på å gi vedkommende en sjanse.

MEN kjære mannfolk der ute... (ja for om du ikke har skjønt det e rjeg ei dame) ser dere etter fyrverkeri av en første date eller andre elller tredje??
Var det slik det var med eksen? I såfall bør du prøve noe nytt da vi vet begge hvorfor du er her nå????

Fyrverkeri funker ikke!!

....

Siste svar on. 7 nov. 2012 21:24 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Sofus

De fleste her hopper over bekken etter vann...

Movember

Siste svar on. 7 nov. 2012 20:28 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Analbert

Negativt å oppdatere profilbildet?
1 mnd med undernesehår er jo litt tid:)

lakenskrekk? eller er det flere som er ville hele døgnet?

Jeg har "meldt" meg inn her rett og slett fordi jeg mistenker at kjæresten min er utro og jeg ønsker egentlig å "leie" en mann til å sjekke hvor langt hun går når hun er på byen.
Og JA: til alle som kommer med den moralske pekefingeren, bare la være. Ikke les dette og finn på noe annet!....

JEG TROR DET ER NOE GALT MED MASKINA, UANSETT HVA JEG TRYKKER PÅ SÅ KOMMER DET BARE STORE BOKSTAVER???? HJELP!

Hei!

Er det noen som blir med på ski til helgen? Fortrinsvis damer, men også menn. Starter i Oslo og tar en dagstur til feks Hemsedal eller et annet sted avhengig av hvor det har snødd. Jeg har bil og kjører, forholdsvis habil på ski og foretrekker løssnø, men du trenger ikke være det.

Før jeg avslører det kom med forslag!

Hvilken egenskap setter du høyest når det kommer til det andre kjønn?
Nevn kun en.

Leste en artikkel i en kjent stor avis i Oslo , det ble nevnt at Norge skårer 8 poeng av 100 i maskulinitet mens land som Italia skårer
80 poeng av 100 , tilsvarende skåring er oppnåd av land som Spania , Hellas ,Frankrike , kort fortallt ble det nevnt at Norge manglet de store heltene , eller heroismen i vårt samfunn som er skapt av maskuline figurer, Påstand er at Norge er et godt og trygt land å bo i , nettopp på grun av dette og at denne trenden gjør at vårt samfun er mer utviklet enn i resten av Europa.

Persolig har mine helter alltid vært polfarene , gutta på skaugen , hvalfangerer , skilløperer og den største av alle Thor Heyerdahl.

Tror du på dette , eller er dette et pr jippo fra en vis politisk parti , personlig mening er at denne journalisten er ordentlig på bær tur
eller er det sant , ?

Har et spørsmål. Når en mann sier at han ikke er ute etter noe seriøst, men bare vil leve singellivet uten forpliktelser. Kan dette endre seg? Altså hvis jeg fortsetter å treffe denne fyren, kan det plutselig bli noe seriøst ut av det? Nå vet jeg ikke om det er det jeg vil jeg heller altså, men bare lurer på om en sånn uforpliktende flørt kan utvikle seg til noe mer eller om det er helt kjørt? Er litt redd for at jeg plutselig får følelser hvis jeg fortsetter å treffe han, men samtidig er jeg så lei av å lete etter den rette som jeg aldri finner, at det kunne vært fint med noe uforpliktende en periode. Vet det ble litt mange spørsmål her kanskje, men hva mener dere?

Hei dere. Sitter å tenker litt over hva jeg har opplevd siden jeg ble singel og igjen kastet meg ut i jakten på kjærligheten.
De damene jeg har møtt har i følge sukker høy match med meg på kosete og varm, og sexlyst. Og det stemmer også irl :). Om noen lurer så er den veldig stor :)
Det som undrer meg er at alle de jeg har møtt og fått veldig god kontakt med som matcher meg her har savnet akkurat dette i deres tidligere seriøse forhold. Dette gjelder også mitt forhold. Så betyr det da at dette faktisk er grunnen til at forholdet gikk i dass?
Det kunne jo tenkes at man har vært i et forhold med masse kos og varme og masse bra sex, men at det kun er helt andre ting som ikke funker. Interesser, felles verdier etc. Kunne vært interessant å møte å date en dame som har hatt det veldig bra på disse punktene. For det blir det samme hver gang jeg møter noen. De skjønner ikke at det finnes en mann som meg som har så må å gi på det området de har savnet så veldig. Finne du??? :) Og det blir nesten for mye for damene. :) Så tanken slår meg at at damer som ville satt høyt på disse to punktene og har opplevd å ha det bra på disse punktenen, ja hun er nok fremdeles sammen med sin mann. :)
Har du møtt noen du har høy match med på kosete og varm, som ikke har sagt til deg at dette dette har de savnet i livet sitt. :)

New York

Siste svar ti. 6 nov. 2012 10:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Herre

Skal til New York, som overskriften signaliserer. Om noen har vært der før og har gode tips til ting å foreta seg, kan dere kanskje dele? Alltid fornuftig å høre andres erfaringer :)

Det er jo også en del kjekke menn her også...
Så, hvorfor er vakre kvinner single?
Teorier noen?
Personlige meninger eller opplevelser?

Stigeregelen hevder at menn er villige til å ha uforpliktende sex med kvinner som de ikke anser som attraktive nok til å innlede faste forhold til. Dette skaper en illusjon hos en del kvinner - som kan komme til å tro at de er mer attraktive enn hva de egentlig er - rent "markedsmessig" på sjekkearenaen. Skuffelsen kan derfor bli stor for henne når hun skal finne en mann for et fast forhold, og innser at hun må være villig til å ta et steg ned på forventningsstigen.

Hva mener dere om det ??

Tørr dere kvinner og sende deres første mail/brev i kveld til den dere liker ???

Jeg skriver så klart om den kvinnelige delen av sukker.no.
Det er et under at dere er single slik jeg ser det.
Men dere har vel ikke funnet den rette for dere.

Derav er komplementet til kvinnene gitt.
Regner med at mange av dere blir opptatt av nær fremtid eller i løpet av 2012.
Uansett, lykke til.
Fortsatt god romjul og ikke minst et vakkert nytt år ønskes til alle sammen både kvinner og menn..

Perfekt barn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mrPerfekt

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9gPktcV0A-g