Sukkerforum

Radio Norges topp 1000 resulterte med "Imagine" på førsteplassen, hvilken sang ville dere hatt øverst?

Jeg tror nemlig på kjærligheten, jeg ..

Happy now?

Siste svar fr. 19 okt. 2012 17:18 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym AliBaba

.

skal si opp jobben i dag...men tør ikke:( hva gjør jeg?

Dette er jo moro! men også veldig kjipt!
Sitter her å tester ut litt. valgt 8 veldig viktige punkter. Satt Høyt og lavt på flere.
Så står jeg der da med 15damer i hele norge. :) Hun ene var jo utrolig pen. Bor for langt borte. :(
Så kommer jeg til Friluftsliv. Jeg setter middels. Da forsvant hun. haha!
Setter høyt på det. She´s back. Jeg er middels. Så prøver jeg meg på reiseglad.
Jeg er middels glad i år reise, men burde sette lavt på det da det ikke er rom for så mye reise.
Da forsvant hun også. Høyt på reise hun. Nå sier jo ikke parametersøket noe om match på utseende da men :p
Så kan jo stå der med tre damer og det er bare helt feil alikvel..

Så det som viser seg er at at de damene som matcher meg på det som er viktig for meg, som vil være grunnlag for konflikt i et forhold. ja de har jeg ikke match med på reiseglad.
Hva gjør jeg nå da. ??? Fader så opptatt dere ar av å reise hele tiden. :p
Eller kan "høyt" på reiseglad for noen bare være en drøm å reise mye? Ikke nødvendigvis noe som skjer så ofte.

Hei jenter og gutter =D

bare lurte, andre som legger merke til hvor ofte jenter skriver at de liker en tur på byen, men ikke har noe imot en helg i sofakroken med en god film?

funny stuff

eller hvor ofte jenter påpeker reiselyst.
Eller hvor mye de liker å møte nye hygglige mennesker...

anyway, topic'en var, hva er det gutter skriver så man kan se at det går igjen og igjen?

http://www.youtube.com/watch?v=W7ZrBCY9ipI
seems about right, hehe :P

Vi har i dag lagt ut en oppdatering på Sukker.

Matchsøk har fått en oppdatering, og superbrukere kan søke med fritekst i tillegg til de andre alternativene. En ny oppdatering med flere søkemuligheter kommer i løpet av oktober.

Opplasting av profilbilde krever ikke lenger Adobe Flash Player (med mindre man bruker Internet Explorer). Vi håper å få ut ny albumviser som også fungerer uten Flash samtidig som vi oppdaterer med nye søkemuligheter.

Feilmelding kan sendes til support@sukker.no

Skal danse zumba i kveld, gleder meg. Blir i sånt godt humør av latino musikk, føler meg ganske så sexy når jeg vrikker på rumpen. Jeg er i sånt knall humør, måtte bare fortelle det :-))))) Ha en fin torsdag sukkertroll :-)))

Hva er det noen av disse damene prøver å oppnå med duckface ? Altså bilder hvor jenter prøver å "nusse" noen i løse lufta. Det ser bare helt teit ut :-) Beklager min ærlighet, men det er så mange pene damer her inne som gjør seg selv så stygge ved å etterlikne en and.. Kvak Kvak.

Jada, jeg også har ryggprolaps, og lurer på om andre sliter med det her inne.
Og om det er noen her som vet om legene har blitt bedre på å operere ryggprolaps.
Sist jeg var i kontakt med en lege, så fikk jeg beskjed om at det var 50% sjanse for å bli lam etter en operasjon,

Jeg har hatt litt kontakt med en på treningsenteret mitt. Vi trener veldig ofte sammen og det kjennes ut som det er slags kjemi der. Jeg vet ingenting om han annet enn hva han jobber med og at vi har noen felles interesser. Vi har sagt i en halvveis pleipete tone at vi skal gå en tur i fjellet sammen.
Nå har det seg sånn at jeg har veldig lyst til å bli bedre kjent med han, så derfor lurer jeg på om det vil virke desperat av meg å spørre om vi skal ta en kaffe eller noe en dag? Eller er det ok at damene tar intiativet til en "date"?

Har et spørsmål til ALLE dere menn UTEN BILDE / BILDER. Ser at 8 av 10 som tar kontakt med meg er UTEN bilde. Vet ikke hvordan jeg skal tolke det og kan noen gi et noenlunde forståelig svar på dette. Det er fullstendig uinteressant for meg med kontakt uten bilde! Det burde ikke være vanskelig å forstå. Synes det er utrolig uhøflig, lite galant, nesten så det er frekt. Mest sannsynlig er dere gifte eller ute etter en elskerinne. Men skulle jeg ta feil, så vit at det er akkurat slike signaler det sender og jeg er fryktelig lei av dette. Det er rett og slett utidig. Ta det innover dere og jeg er nok ikke alene om denne oppfattningen.Kanskje det er på tide at sukker gjør noen endringer på regler her inne, at alle profiler skal ha minst ett bilde. Da blir det litt hyggeligere å være på sukker.

Et lite spørsmål angående blokkering. Dersom jeg har blokkert en person, kan denne personen da fortsatt se meldingene vi har utvekslet?

Sukker har avvist profilbildet mitt to ganger nå... Prøver å laste opp på nytt, men jeg får det ikke til! Frustrerende!!! Hva har skjedd? Er det flere som har det samme problemet?

Heisann folkens, kanskje det er noen som har noen meninger om dette:

Hvordan går man frem når man fyller ut tekst under "drømmepartner" i profilen sin? Ja, man har jo sannsynligvis en del mer eller mindre ufravikelige meninger og krav angående hvordan en eventuell fremtidig partner skal være. Men samtidig har jeg jo erfart gjennom tidligere forhold at når man først treffer en man liker så har jo en del av de mindre viktige meningene og kravene en tendens til ikke å spille så fryktelig stor rolle lenger.

Så, det jeg lurer på er hvor mye informasjon det er fornuftig å beskrive drømmepartneren med..? Detaljerte beskrivelser kan vel medføre en viss fare for at en potensiell drømmepartner er inne på profilen din, ser et par ting i beskrivelsen og tenker noe sånt som "Hmm, nei, ikke aktuell for meg altså!" ? Så har man jo motstykket da, å ikke fylle ut noe, men er det noe som peker i retning useriøst?

Vanskelig å vite altså, tar gjerne imot tips! ;)

Lurer på..
Jeg er ny her inne. Forrige dagen fikk jeg ett hjerte i svar på en mld jeg sendte, men ikke noe svar.
Hva betyr det hjerte egentlig? Takk for oppmerksomheten. Ikke ring meg, jeg ringer deg?

Dere damer her på Sukker, hva betyr "orden på livet"?

Date

Siste svar to. 18 okt. 2012 19:13 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym MANn

Hei!

Et sprørsmål til gutta: Hvordan planlegger du første date med ei dame du har møtt på internett?
Jeg har aldri vært på en sånn date, så jeg er åpen for tips! :) ( hvordan få hun til å bli glad, før sjarmen slår til ;) )

Takk på forhånd!

Profil (form), formen på omriss, gjerne skjematisk og enten gjengitt som lengdeprofil eller tverrprofil (tverrsnitt)
Profil (kontur), kontur eller ytterlinje
Profil (hode), bilde av et ansikt sett fra sida i motsetning til forfra
Profil (geologi), strukturgeologisk profil, et snitt av fjell, berggrunn eller løsmasser i geologi
Profil (image), identitet / image, hovedinntrykk eller særpreg, gjerne konstruert eller tydeliggjort gjennom profilering

Også kan du profilere ting (verb).. du kan f.esk. profilere en bil ..

Så fikk jeg besøk og gult hjerte, veldig koselig :-) Men når jeg klikket 'vis profil' fra pop-up greia på siden, har jeg blitt blokkert :S

Klikket han feil på det gule hjertet, eller feil på blokkering? Jeg tipper det gule hjertet var feil, han siktet litt lenger ned og ble et offer for at sidene laster seg om igjen. Men hva om han ga meg hjerte, fikk panikk, og blokkerte umiddelbart? Powpowgutt som tok motet til seg og besøkte en profil? LOL

Hva er det vi gjør?

hei,atter en gang samme tema,jeg skulle ønske flere menn hadde profilbildet på profilem sin,undrer har dere menn det likedan,eller,,

God morgen godtfolk!

Hvilke låter gjør dere glad når de spilles over radioen, eller hvilke låter finner dere frem når humøret trenger en oppsving?

Mann 22.

Så i dag regnet det noe helt vilt. Som vanlig stod jeg på bussholdeplassen og ventet på bussen på vei til jobb med en paraply. En jente kom gående og stilte seg sånn 3 meter fra meg. Hun hadde en tynn jakke og var helt klart våt. Jeg kan nok si at hun var på min alder. Jeg sa "Hei, vil du låne denne frem til bussen kommer?" og rakte henne paraplyen. Hun smilte og sa hun angret på at hun ikke tenkte på å ta med en paraply selv. Vi små-pratet litt frem til bussen kom og så fikk jeg den tilbake og dro på jobb - end of short story -.

Kanskje det var dagens lille gode hjerning. Jeg ønsket ikke noe mer enn bare å være snill i øyeblikket.

Andre som har det slik? Er det å kanskje være for snill en turn off? Jeg endte med å bli rimelig våt da jeg kom på jobb.
Jeg kunne latt som ingenting.

finnes det noen tilgjengelige tall om hvor mange menn og kvinner som er registrerte på sukker?

hadde vært litt interessant å se.

Har dere noen tanker om hvor de mest joviale menn kommer ifra? Tenker da på landsdeler i Norge, og på forskjellige nasjonaliteter.

Jeg har lagt merke til at danske og hollandske menn ofte er joviale. Hva med de norske? Hvor i landet finner man flest joviale menn mon tro?

Ikke veldig seriøs tråd:-)

"Tror" du på dette med horoskop? Hvem er du i horoskopet?
Leser du ditt horoskop?
(Jeg er ei stolt skytte) :)

Andre som har samme problemet? Står bare finn bilde, og når jeg trykker på den knappen så skjer ingenting...

Noen som har troen på Norge mot Kypros i kveld? Jeg har to lag jeg holder med i kveld, så hvis det går dårlig med ene, har jeg altid det andre (England). Må nok til byen for å ta en halvliter til kampen. :p

Ok, så jeg kjeder meg.

Mercdes 240GD - sta som faen, starter alltid uansett tilstand, går på det meste av driftstoff :)

er det ikke deilig når du har datet en i lengre tid, brukt masse energi på å tenke, hatt håp, våknet og lagt deg med personen i tankene...og endelig innsett at det ikke blir noe? for en frihetsfølelse,-))) ikke tenke en ørlite tanke på han engang. og han du tenkte på, ble fortryllende borte fra tenkeboksen;-)nye blanke ark og farvestifter til....skål!

Noen som husker denne?

http://youtu.be/ANquX0YHFhw

Jeg tok mot til meg å spurte om vi kanskje skulle ta en kaffe en dag, sånn en gang det passer etter trening kanskje en dag? :P Det ble ganske fomlete, men det funka! Han hadde ikke tid i dag, men vi utveksla telefonnummer og jeg fikk en melding etter en stund hvor han lurte på om vi skulle ta en dagstur på fjellet til helgen! Ettersom vi har fleipa litt med det. Jeg sa ja, så til helgen skal vi på fjelltur :)

LA IKKE DE "VERSTE" FÅ DET BESTE AV DEG.
SPAR DET HELLER TIL DE BESTE - DE SOM VET Å SETTE PRIS PÅ DEG.

Er dette ord som er nyttig å huske på, eller er dette selvfølgelig pjatt for deg?

Hva tenker du? :-)

Ærlig talt folkens! Forventer du virkelig at den du selv tar kontakt med skal drive hele samtalen alene?

Bah, blir litt oppgitt over enkelte :p

Og ja, dette innlegget er bare rettet mot de som føler seg truffet.

Noen tips?

...som betalende medlem....
Tvilsomt om jeg beholder kontoen aktiv så veldig lengre.
Så de jeg har utvekslet meldinger med...send en til for mailadresse dersom det er interessant :)

Kjærlighets roman

Siste svar ma. 15 okt. 2012 23:19 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Månestråle

Jeg har blitt så ivrig til å lese kjærlighetsromaner. Fant frem noen gamle som jeg kjøpte tidlig på 90 tallet.

Jeg lurer på, jeg...

Dersom man har vært i et dateforhold i to mnd, og det fra dag en var full klaff... :-) Og tekstmeldinger har gått veggimellom med et snitt på 5 hver dag hver vei, noen helger og en del telfonsamtaler. Og så blir det brått stille. Helt stille i 4 dager. Hva gjør man da? Jeg står mellom følegende alternativer:

1. Spør om det er en grunn til at det er så stille? (Er det usexy? Ville du svart ærlig på noe sånt på SMS?)

2. Later som ingenting, og sender en ny Hei og hopp, savner deg og godnatt-melding? (den sitter litt langt inne)

3. Venter til h*n tar kontakt uansett hvor lang til det tar... ( Er litt utålmodig alt... så den er også tøff)

Hva tror DU er det smarteste valget?

Hva er den ALLER skumleste filmen du har sett?
"The Shining" skremte vettet og puberteten ut av meg da jeg var fjorten. Flere anbefalinger og terapeutiske betroelser mottas med både takknemlighet og medfølelse.

Hei! jeg har nemelig hatt bursdag for en månde siden. og viser forsatt at jeg er 25 og ikke 26. Noen som har svar på hvordan man kan endre dette?

takk :D

Burde Sukker også spesifisert mer detaljert om hvilket land vedkommende kommer fra når en søker på personer med matchtreff? Og hva synes dere andre om det??

Hvor mange sex-partnere skal til før du synes mannen/ damen er "billig"?

Skriv navn og kjønn når du svarer.

Behold automatisk fornyelse så neste månedspris blir kr: 130,-.Dette tilsvarer 52% rabatt i forhold til normal månedspris 269,-. Prisen vil fortsette å synke med 10% ved hver fornyelse. Neste fornyelse skjer tirsdag 16 oktober.

Så er det å føre musepekeren fra automatisk fornyelse til ikke automatisk fornyelse. Det er en laaaaang vei.

Jeg har bestemt meg for å ikke fornye og å deaktivere profilen her. Hvorfor? Fordi jeg er i en livssituasjon som er et jævla kav å forklare for folk. Er vel rett og slett ikke helt åpen for å treffe folk på det nivå Sukker og mine samtalepartnere forventer.
Hadde egentlig tenkt å bare tømme profilen og å bruke forumet til å fjase, men i en eller annen tråd heromdagen skrev en eller annen: Ingen er vel interessert i brevvenner.
Godt poeng. Det føles ikke riktig å bli værende her uansett hvor mange "useriøse" folk som bruker nettstedet.

Så..Jeg ville bare bruke denne tråden til å si adjøss, lykke til. Og TAKK til alle for at dere skaper underholdningsverdien som sukkerforumet er. Selv om det er spydigheter iblandt og en sjelden gang direkte ufinhet, så er det mest moro og hygge.

Tusen takk til de som har møtt opp på to treff i Oslo og ett i Bergen. Det har vært legende for meg å treffe nye mennesker fra andre miljø. Mennesker jeg for et halvt års tid side aldri i verdens hadde giddet å tilbringe tid med, bare fordi jeg selv satt på en voldsom mengde fordommer. Like barn leker best osv. Det har vært en flott opplevelse å innse at det ikke er slik.

Håper dere alle finner det dere leter etter :)

Og ja..dukker nok opp igjen når situasjonen blir enklere å forklare for folk og selvtillitten økes litt :)

Er det bare meg, eller er andre enige om at mange menn ser eldre ut enn det de er?
Kan det være slik at mange lyver om sin alder? Vet at det ikke er uhørt- fikk kontakt med en som sa at han var 38 år, men så innrømmet han etter litt prating at han egentlig var 42 år gammel, snart 43. (Han tok det opp selv- jeg spurte ikke om hans alder stemte.)

Man må da lure på om det kan være andre ting som han lyver om/ overdriver?

Og så er det de profilene der mannen ser ut som han er 47-50 år, men så står det 40 år!! Det er ikke slik at jeg er 22 år gammel og synes at alle ser mye eldre ut- Jeg er selv 42 år, og synes at mange mannfolk her inne ser eldre ut enn man hadde forventet for deres biologiske alder.

Norske menn kan ofte se eldre ut, og jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg har bodd i 4 forskjellige land og kan lett sammenligne hvor godt menn holder seg- Norske menn har ofte lys nordisk hud. Tidlig aldring forekommer av røyking og bruk av solarium, og masse turer i skog og mark i vær og vind, og fjellturer uten solfaktor, osv. Håret til mange blir ofte fortynnet i 30-årene, osv. men kan alt dette være grunnen til at så mange menn ser mye eldre ut enn det de er (eller sier at de er)?

Eller er det rett og slett pga at mange menn her på Sukker.no lyver om sin alder?

Synes at kvinnene ser vesentlig bedre ut- er det fordi vi er flinkere til å ta vare på huden og farger ofte grått hår og bruker litt sminke? Hva synes dere? Lyver mange om alderen?

Lager en tråd hvor man kan dele på disse gullkornene som kommer fra barnas munn. Som vi allerede vet, er de veldig direkte og har sterke meninger.

Var på date med en nydelig jente som jeg følte med temmelig tiltrukket av, men som jeg følte at daten ikke gikk så bra med. Er det vits i å gå for noen andredate ettersom det ble litt stille øyeblikk og vi ikke fant helt tonen? Umulig å vite hva hun tenkter og syntes. :o

Blir man lei av å se de samme ansiktene hele tiden, litt brukt opp liksom? Kan det lønne seg for å få flere besøkende på profilen å ta bort profilbildet en periode? Har jo bilder i albumet. Hva tror dere?