Sukkerforum

Leste en artikkel i en kjent stor avis i Oslo , det ble nevnt at Norge skårer 8 poeng av 100 i maskulinitet mens land som Italia skårer
80 poeng av 100 , tilsvarende skåring er oppnåd av land som Spania , Hellas ,Frankrike , kort fortallt ble det nevnt at Norge manglet de store heltene , eller heroismen i vårt samfunn som er skapt av maskuline figurer, Påstand er at Norge er et godt og trygt land å bo i , nettopp på grun av dette og at denne trenden gjør at vårt samfun er mer utviklet enn i resten av Europa.

Persolig har mine helter alltid vært polfarene , gutta på skaugen , hvalfangerer , skilløperer og den største av alle Thor Heyerdahl.

Tror du på dette , eller er dette et pr jippo fra en vis politisk parti , personlig mening er at denne journalisten er ordentlig på bær tur
eller er det sant , ?

Har et spørsmål. Når en mann sier at han ikke er ute etter noe seriøst, men bare vil leve singellivet uten forpliktelser. Kan dette endre seg? Altså hvis jeg fortsetter å treffe denne fyren, kan det plutselig bli noe seriøst ut av det? Nå vet jeg ikke om det er det jeg vil jeg heller altså, men bare lurer på om en sånn uforpliktende flørt kan utvikle seg til noe mer eller om det er helt kjørt? Er litt redd for at jeg plutselig får følelser hvis jeg fortsetter å treffe han, men samtidig er jeg så lei av å lete etter den rette som jeg aldri finner, at det kunne vært fint med noe uforpliktende en periode. Vet det ble litt mange spørsmål her kanskje, men hva mener dere?

Hei dere. Sitter å tenker litt over hva jeg har opplevd siden jeg ble singel og igjen kastet meg ut i jakten på kjærligheten.
De damene jeg har møtt har i følge sukker høy match med meg på kosete og varm, og sexlyst. Og det stemmer også irl :). Om noen lurer så er den veldig stor :)
Det som undrer meg er at alle de jeg har møtt og fått veldig god kontakt med som matcher meg her har savnet akkurat dette i deres tidligere seriøse forhold. Dette gjelder også mitt forhold. Så betyr det da at dette faktisk er grunnen til at forholdet gikk i dass?
Det kunne jo tenkes at man har vært i et forhold med masse kos og varme og masse bra sex, men at det kun er helt andre ting som ikke funker. Interesser, felles verdier etc. Kunne vært interessant å møte å date en dame som har hatt det veldig bra på disse punktene. For det blir det samme hver gang jeg møter noen. De skjønner ikke at det finnes en mann som meg som har så må å gi på det området de har savnet så veldig. Finne du??? :) Og det blir nesten for mye for damene. :) Så tanken slår meg at at damer som ville satt høyt på disse to punktene og har opplevd å ha det bra på disse punktenen, ja hun er nok fremdeles sammen med sin mann. :)
Har du møtt noen du har høy match med på kosete og varm, som ikke har sagt til deg at dette dette har de savnet i livet sitt. :)

New York

Siste svar ti. 6 nov. 2012 10:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Herre

Skal til New York, som overskriften signaliserer. Om noen har vært der før og har gode tips til ting å foreta seg, kan dere kanskje dele? Alltid fornuftig å høre andres erfaringer :)

Det er jo også en del kjekke menn her også...
Så, hvorfor er vakre kvinner single?
Teorier noen?
Personlige meninger eller opplevelser?

Stigeregelen hevder at menn er villige til å ha uforpliktende sex med kvinner som de ikke anser som attraktive nok til å innlede faste forhold til. Dette skaper en illusjon hos en del kvinner - som kan komme til å tro at de er mer attraktive enn hva de egentlig er - rent "markedsmessig" på sjekkearenaen. Skuffelsen kan derfor bli stor for henne når hun skal finne en mann for et fast forhold, og innser at hun må være villig til å ta et steg ned på forventningsstigen.

Hva mener dere om det ??

Tørr dere kvinner og sende deres første mail/brev i kveld til den dere liker ???

Jeg skriver så klart om den kvinnelige delen av sukker.no.
Det er et under at dere er single slik jeg ser det.
Men dere har vel ikke funnet den rette for dere.

Derav er komplementet til kvinnene gitt.
Regner med at mange av dere blir opptatt av nær fremtid eller i løpet av 2012.
Uansett, lykke til.
Fortsatt god romjul og ikke minst et vakkert nytt år ønskes til alle sammen både kvinner og menn..

Perfekt barn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mrPerfekt

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9gPktcV0A-g

Som har problemer med denne hendelsesboksen nederts til høyre? Hos meg kommer den rett og slett ikke langt nok ut til at jeg kan nå pilene å togle frem og tilbake! Jeg kan bare bruke tilbakepila!
Noen som opplever det samme?

Og dette er en seriøs tråd. Det er helt sant!

Jeg har enda ikke hatt sex med ei jomfru, og kunne helst tenkt meg å hatt sex med ei jomfru. Bare send meg ei melding om du er interessert. :)

(Jeg kommer til å følge med på tråden, og sukker generelt. E-post varslingen suger.)

Skal jeg bare hoppe i det?

Har aldri eid en bil og er 46 år. Alene med en ni-åring. Har klart oss veldig bra så langt....men tror vi kan utvide horisonten og radiusen betraktelig hvis jeg kjøper meg en bil.

Har lappen, men må nok ta det veldig pent i starten. Hva koster det å ha bil på årsbasis? Er en SUV å anbefale for en nybegynner? Tenkte litt på den nye som kommer til Norge på nyåret. Dacia Duster?

Laks og pasta, i fløtesaus, med litt vårløk og vitløk, så en dæsj med pesto. gleeeder meg.
( ja, facebook er nede :P )

Må som regel skrive minimum 1mnd med damene her før man kan spørre dem ut. Noe som er helt teit, å bli "kjent" før man så skal prøve å bli kjent gjen. Noen som får til å speede opp dette litt, er det noen som tåler å bli spurt ut tidlig?

www.dagbladet.no/2012/10/29/magasinet/erlig_talt/nettsjekking/24090147/

Morso m sak.

Vet ikke hvordan det er med gutteprofilene, om mange av oss flasher med hyttenøkler og store båter, men det er i alle fall mange av jentene som søker menn med sterk økonomi og som synes det er hyggelig å skjemme bort sin utvalgte.
Det som ikke blir nevnt i artikkelen, men jeg har registrert er at den største andelen av jentene som søker dette (eller tar det opp i dp beskrivelsen) også stiller krav om høy intelligens, høy utdannelse, store biceps osv osv alt rullet inn i en herlig mann, er jenter i "kvinneyrker". Dermed kan man jo spørre seg, som artikkelforfatter tar opp, om mange på nett reduserer seg til 2012 utgaven av caveman og cavewoman.

At flere pynter litt på sine profiler er jo ikke så rart, skal jo tross alt "selge" seg selv.

Sex-biten blir også tatt opp i artikkelen.

Nettopp ferdig med 4 dager hopp og sprett ute i felt, noe tilgriset av kruttslam, svette, 4 dagers klær, diesel, våpenolje, jord/gjørme. Ankom leiren i formiddag, klar som FAEN for en dusj, vrenger av det jeg har på, hopper inn i dusjanlegget. Og JIPPI kun kaldt vann, er sikker på at Forsvaret skrur det av rett før en øvelse for så å tømme varmtvannsberederen. Tenker jaja, bedre å få vasket seg i kaldt vann enn ingenting. Ser en badstue, hopper inn der, setter meg ned og ser på nåla, jada 32 grader! Prøver å finne hvor jeg kan stille opp varmen men ingenting hjelper. Nå er jeg så klart noe svett igjen etter denne romsteringen, så da er det ut i dusjen igjen....deilig.

Men nå er jeg hjemme, og her er det varmt vann!
Skal ikke mye til for å glede en enkel mann.

Hva legger egentlig folk her i akkurat det å beskytte eller bli beskyttet i et forhold?

Sleit litt med tittelen på dette innlegget, og føler vel at den ikke heeeelt er riktig for det jeg vil si her, men det var det beste jeg kom fram til.
Jeg er relativt "utrent" etter et veldig langt forhold, og sist jeg var på sjekkern, så var jeg ung og fryktløs :-). Nå er det nok litt annerledes, tror jeg. Jeg har veldig mange gode venninner, og er nok en som jenter liker å være sammen med og føler seg komfortabel sammen med, - men det er vel ofte der det stopper hos meg. Jeg bruker for lang tid, er for "snill", vil ikke gå over noens grenser (spesielt fysisk), vil helst være sikker på at følelser er gjensidige osv, og når jeg tenker at "ja, nå kanskje", så kommer like fort tanken om at "...men nå har vi blitt så gode venner, så nå føles det litt feil å tenke sjekking". Jeg ser ikke på meg selv som en spesielt usikker type, men akkurat her kjenner jeg litt på denne ukomfortable følelsen.

Jeg har vært på flere hyggelige dater, der interessen tydelig har vært der hos begge, men så ender vi ofte opp som veldig gode venner, Jeg tror jeg trenger noen råd på hvordan man tar steget videre. Alt var så mye enklere da jeg var ung og erfaren! :-)

Så, hva er oppskriften på å gjøre en date til noe som fører til noe annet enn "bare" vennskap?

To ganger har jeg sendt melding til menn med profiler jeg har funnet særdeles interessante, og opplevd at meldingen blir stående ulest (selv om han i dag var online), og når jeg så går inn på meldingen jeg sendte, står det "Du kan ikke sende melding til (...) fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Er han faktisk ikke aktiv lenger, eller er jeg blitt blokkert? Hvilken melding får man om man er blokkert? Ellers hvordan kan det ha seg at jeg skriver til akkurat de som melder seg ut samme dag...

Bare det jeg ville si. Godhet er en underkjent egenskap i vår tid. Hadde alle bare vært gode ville det meste vært løst og vi ville hatt kjærester alle sammen fordi da ville vi sluttet å spille spill og heller blitt bedre kjent med hverandre.

bilkjøring alene kjiipt. trengerselskap

Det er tydeligvis noe jeg ikke har skjønt...
Er det mange som seiler under falsk flagg her inne?

Jeg driver ikke med sjekking i den forstand at jeg prøver å imponere noen med mine positive sider eller strø ut komplimenter.
Jeg ønsker å bli kjent med noen, for så å se om det er noe å gå videre med.
Dette er den andre parten helt klar over før vi møtes. Likevel har samtalene, de gangene jeg har hatt dates, nesten umiddelbart etter møte blitt snakk om mye mer enn det "nybegynnervenner" snakker om.
Føler meg litt som en skurk når jeg holder på den forhåndsavtalte "bli godt kjent først". Noe som da tydeligvis tolkes som en avvisning.
Har jeg bare vært uheldig å funnet utålmodige kvinner? Eller er de bare sånn?
Har de hørt dette fra menn før som ikke helt mente det de sa?

(Det er ikke snakk om dusinvis her, for jeg har ett ganske så vanlig utseende, men man kommer langt med godt humør og en solid dose humor.)

Det er ekkelt når mannfolk som nærmer seg 70 år, legger ut toppløst bilde på profilen. Få på dere klær !!!

Jeg kjenner at jeg begynner å bli klar for å treffe noen karer på ekte, i stedet for å bare surfe på profiler og underholdes av mailer her inne. Må prøve byen en tur.... Men da er spørsmålet: Hvor går jeg ut hvis jeg skal treffe oppegående, hyggelige, morsomme og alrighte karer i 40 - 50 års alderen (som det går an å flørte og ha en samtale med, - og uten at hele stedet er et eneste kjøttmarked) ??
Noen erfaringer?

Jeg finner kun deaktivering, men ingen plass hvor jeg kan slette hele profilen! Noen som vet?

Nå har jeg havnet på Eidsvoll for helgen. Ikke akkurat det mest inspirerende sdet i kveld ser det ut som.
Er det noen som har et godt forslag å fylle kvelden med?
Nei, jeg skal ikke drikke meg full, det er for kjedelig - men ellers kan det ikke være sprø nok for meg :-)

Om det er tilstrekkelig antall feststemte som ikke vil vente.
Noen som vil ta noen øl på Oslo S og mingle litt ikveld igjen ?

Nå fant jeg ut hvordan jeg kunne få flere til å besøke min profil:

Det hjalp å ha profilbilde :D

men det er jo akkurat sånn det er:

Smack the Pony:
http://youtu.be/W7ZrBCY9ipI

(velkjent klipp, men kan vel gjentas)

Noen av profilene her inne har jo en kravspesifikasjon på fremtidig partner som er til å grine av... :)

Etter et par uker med ”lette” meldinger her – ble jeg og ”den der ute” enige om at vi skulle møtes
Onsdag foreslo han lørdag ettermiddag/kveld!
Jeg bekreftet strålende - og foreslo Oslo sentrum som møtested!

Og siden har ikke mannen vært logget på og da selvsagt ikke lest min siste melding!

Hvorfor er det så vanskelig å si – beklager dette er feil for meg!

Er det mange fake profiler her inne eller er det nogenlunde troverdig?

PORNO 2 !

Siste svar lø. 3 nov. 2012 18:45 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Regisøren

Hvis vi menn er helt ærlige. Liker vi egentlig porno og hvilket type porno ?

Gamla

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Konsert

Hei, noen som skal på konsert på Gamla i Oslo i kveld? Ev ut i Oslo andre steder?

Har inntrykk av at menn er veldig stolte om det kommer mye sæd. Hva har det å si i grunnen? Tror veldig få kvinner er opptatt av om det kommer mye eller lite. Jeg beskjeftiger meg overhodet ikke med det i hvertfall. Er vel mindre interessert for å si det sånn. Det er jo akten og de seksuelle følelsene som teller. Ikke om det kommer mye eller lite ut.

Noen som tenker som meg?

Devin Townsend Oslo 04.11

Ingen svar
(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Flere som skal i vei? (:

Her inne holder jeg meg til 6-7 år yngre og et par år eldre. Helst yngre :)
Hva gjør jeg når jeg treffer verdens nydligste dame utenfor nett og hun er bare 21?
Og ikke min skyld at kjemien er så bra. Hun vil ha en eldre mann. 8-10 år eldre. Så møter hun meg.
Da er vi oppe i 13år. Hun vil finne ut av det. Jeg kan vel ikke si nei til det ? :) men kan man få det til? Blir man bare mange erfaringer rikere?
Lest alt jeg kan komme over på diverse forum. Og ingen som sier at dette er perverst, at mannen er en gris med så stor aldersforskjell. Bare damen er voksen. Min indre stemmer sier ja! bli kjent. Hun er topp!!
Fornuften sier. Hjelp!!!!!!!!!! :p, Lest en del om stor aldersforskjell her inne også. Mye av det har ikke vært seriøst.
Det som har vært seriøst har tydligvis ikke fungert siden dere er her inne.
Tenker jeg for mye? :) Man har ingen garanti uansett. 3år yngre, 10 år yngre, 5 år eldre...

Er i den situasjonen hvor jeg snart gir litt opp. Har vært her nå litt over 3 mnd, har skrevet til noen men fått minimalt med respons tilbake. Anser meg som kjekk, profilen er ok og bilder har jeg nok av. Allikevel, ikke mye napp. Har vært på 1 date, men fant ut at personen løy om både det ene og det andre. Så skjedde ikke mye der.

Nå er jeg i den situasjonen hvor jeg egentlig lurer på om jeg bare skal gi hele sukker en pause. Kom nylig ut av ett forhold (9 år), trodde det var enkelt å starte med sjekking igjen, men ser at jeg har blitt skikkelig rusten etter alle de årene i dvale. Jeg tror også at jeg muligens trenger en pause fra damer.

Hva mener dere kan være det beste for meg? Helt ærlig.

1. Sjekkekurs?
2. Ta en lang pause?
3. Fortsette med sukker og heller blokkere de som ikke svarer ?

Tråden er merket som grønn :-)

http://m.db.no/2012/11/02/tema/klikk/helse/24169805/

Når du har lagt ned tilstrekkelig antall av det annet kjønn, og er blitt en tanke yber-kresen.

Hvor mye penger og energi er du da villig til å yte for å gjennomføre en gjennomsnittlig sex-weekend som du jo har mang av fra før.

En dags lønn- En ukes lønn- mere IRL ?

Nå er ikke jeg kjent for å ha verdens gunstigste døgnrytme. Og langt ifra så sosial som mange er. Men nå begynner ting jaggu å bli ensomt. Er en merkelig følelse å sitte her og lese om alle som er ute og fester osv. Håper jeg en dag finner ei som er litt som meg. Ikke så glad i festing og byliv feks. Men men. Får vel bare vente vel:)

Porno

Siste svar fr. 2 nov. 2012 23:52 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne

Hvis vi kvinner er helt ærlige. Liker vi egentlig porno?

Endeli hælg! Men æ plages!!

Jeg er over snittet interessert og vil langt på vei kalle det en hobby. Siden det finnes så utrolig mye forskjellig og listen til polet er på rundt 16000, har jeg begrenset meg til italiensk vin når det gjelder rødvin.

Er det noen som deler den interessen?

Sukker, slutt å lyv.. Hvordan i helv... kan dere komme til en slik konklusjon, når jeg er langt utenfor hennes område i alder og blomsten på alder henger mer enn pikken til en impotent.. Og hvorfor må jeg endre innstillingene hver jævl... gang jeg logger på her for å slippe disse varslene??

Sånn.. God helg :)

Er det noen som har forsøkt denne chatte tjenesten her inne? Positivt med tilbakemelding om det fungerer eller ikke :-)

Jeg har en måned igjen på Sukker, det vil si en måned igjen av de tre jeg har betalt for som superdupermedlem. Denne gangen er min tredje betalte periode, jeg kom først her til Sukker for et år siden (har hatt noen måneder opphold også) og lurer på om dette er og blir min siste gang. Men jeg lurer på 2 ting:

Jeg har sett ansikter som har gått igjen på forumet dette året, hvor lenge har den lengste hvert her og blir du aldri oppgitt og deprimert over å ikke finne noen, er du evig optimist som tenker at rundt neste hjørne er hun/han jeg har ventet på.

Som sagt jeg vet ikke om dette blir min siste periode, for jeg vet ikke helt hvor ellers jeg skal finne noen, føler meg for gammel til å henge rundt på nattklubber og håpe å se min fremtidige ekskone. Så mitt neste spørsmål er, om ikke online hvor møter voksne mennesker hverandre i dag?

Skulle du bli kjent med en mann som forteller deg at han må bruke viagra for å ha sex med deg , ville du akseptert ? Fortell hva dere mener og evnt erfaringer dere har

Er så lei av å ta kontakt og får man svar så er samtalen dørgende kjedelig...... girls, get your act together!!

På Nitimen i dag sa Anita Skorgan at hun forsøkte å nettdate for noen år tilbake, men bildet ble ikke godkjent fordi det var av en kjendis! hehe, jeg må le! Godt å høre at det er flere som prøver dette!

Hei

Ingen svar
(mann 44 år fra Oslo) Privat melding

Ønsker reisefølge til syden , da jeg ikke liker vinteren så veldig godt.

Vil ha sol og varme , å nyte livet.

Jeg kan betale deler av reisen.

Ønsker å reise i november å tilbake i desember

Hilsen arve123