Sukkerforum

Sukker har avvist profilbildet mitt to ganger nå... Prøver å laste opp på nytt, men jeg får det ikke til! Frustrerende!!! Hva har skjedd? Er det flere som har det samme problemet?

Heisann folkens, kanskje det er noen som har noen meninger om dette:

Hvordan går man frem når man fyller ut tekst under "drømmepartner" i profilen sin? Ja, man har jo sannsynligvis en del mer eller mindre ufravikelige meninger og krav angående hvordan en eventuell fremtidig partner skal være. Men samtidig har jeg jo erfart gjennom tidligere forhold at når man først treffer en man liker så har jo en del av de mindre viktige meningene og kravene en tendens til ikke å spille så fryktelig stor rolle lenger.

Så, det jeg lurer på er hvor mye informasjon det er fornuftig å beskrive drømmepartneren med..? Detaljerte beskrivelser kan vel medføre en viss fare for at en potensiell drømmepartner er inne på profilen din, ser et par ting i beskrivelsen og tenker noe sånt som "Hmm, nei, ikke aktuell for meg altså!" ? Så har man jo motstykket da, å ikke fylle ut noe, men er det noe som peker i retning useriøst?

Vanskelig å vite altså, tar gjerne imot tips! ;)

Lurer på..
Jeg er ny her inne. Forrige dagen fikk jeg ett hjerte i svar på en mld jeg sendte, men ikke noe svar.
Hva betyr det hjerte egentlig? Takk for oppmerksomheten. Ikke ring meg, jeg ringer deg?

Dere damer her på Sukker, hva betyr "orden på livet"?

Date

Siste svar to. 18 okt. 2012 19:13 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym MANn

Hei!

Et sprørsmål til gutta: Hvordan planlegger du første date med ei dame du har møtt på internett?
Jeg har aldri vært på en sånn date, så jeg er åpen for tips! :) ( hvordan få hun til å bli glad, før sjarmen slår til ;) )

Takk på forhånd!

Profil (form), formen på omriss, gjerne skjematisk og enten gjengitt som lengdeprofil eller tverrprofil (tverrsnitt)
Profil (kontur), kontur eller ytterlinje
Profil (hode), bilde av et ansikt sett fra sida i motsetning til forfra
Profil (geologi), strukturgeologisk profil, et snitt av fjell, berggrunn eller løsmasser i geologi
Profil (image), identitet / image, hovedinntrykk eller særpreg, gjerne konstruert eller tydeliggjort gjennom profilering

Også kan du profilere ting (verb).. du kan f.esk. profilere en bil ..

Så fikk jeg besøk og gult hjerte, veldig koselig :-) Men når jeg klikket 'vis profil' fra pop-up greia på siden, har jeg blitt blokkert :S

Klikket han feil på det gule hjertet, eller feil på blokkering? Jeg tipper det gule hjertet var feil, han siktet litt lenger ned og ble et offer for at sidene laster seg om igjen. Men hva om han ga meg hjerte, fikk panikk, og blokkerte umiddelbart? Powpowgutt som tok motet til seg og besøkte en profil? LOL

Hva er det vi gjør?

hei,atter en gang samme tema,jeg skulle ønske flere menn hadde profilbildet på profilem sin,undrer har dere menn det likedan,eller,,

God morgen godtfolk!

Hvilke låter gjør dere glad når de spilles over radioen, eller hvilke låter finner dere frem når humøret trenger en oppsving?

Mann 22.

Så i dag regnet det noe helt vilt. Som vanlig stod jeg på bussholdeplassen og ventet på bussen på vei til jobb med en paraply. En jente kom gående og stilte seg sånn 3 meter fra meg. Hun hadde en tynn jakke og var helt klart våt. Jeg kan nok si at hun var på min alder. Jeg sa "Hei, vil du låne denne frem til bussen kommer?" og rakte henne paraplyen. Hun smilte og sa hun angret på at hun ikke tenkte på å ta med en paraply selv. Vi små-pratet litt frem til bussen kom og så fikk jeg den tilbake og dro på jobb - end of short story -.

Kanskje det var dagens lille gode hjerning. Jeg ønsket ikke noe mer enn bare å være snill i øyeblikket.

Andre som har det slik? Er det å kanskje være for snill en turn off? Jeg endte med å bli rimelig våt da jeg kom på jobb.
Jeg kunne latt som ingenting.

finnes det noen tilgjengelige tall om hvor mange menn og kvinner som er registrerte på sukker?

hadde vært litt interessant å se.

Har dere noen tanker om hvor de mest joviale menn kommer ifra? Tenker da på landsdeler i Norge, og på forskjellige nasjonaliteter.

Jeg har lagt merke til at danske og hollandske menn ofte er joviale. Hva med de norske? Hvor i landet finner man flest joviale menn mon tro?

Ikke veldig seriøs tråd:-)

"Tror" du på dette med horoskop? Hvem er du i horoskopet?
Leser du ditt horoskop?
(Jeg er ei stolt skytte) :)

Andre som har samme problemet? Står bare finn bilde, og når jeg trykker på den knappen så skjer ingenting...

Noen som har troen på Norge mot Kypros i kveld? Jeg har to lag jeg holder med i kveld, så hvis det går dårlig med ene, har jeg altid det andre (England). Må nok til byen for å ta en halvliter til kampen. :p

Ok, så jeg kjeder meg.

Mercdes 240GD - sta som faen, starter alltid uansett tilstand, går på det meste av driftstoff :)

er det ikke deilig når du har datet en i lengre tid, brukt masse energi på å tenke, hatt håp, våknet og lagt deg med personen i tankene...og endelig innsett at det ikke blir noe? for en frihetsfølelse,-))) ikke tenke en ørlite tanke på han engang. og han du tenkte på, ble fortryllende borte fra tenkeboksen;-)nye blanke ark og farvestifter til....skål!

Noen som husker denne?

http://youtu.be/ANquX0YHFhw

Jeg tok mot til meg å spurte om vi kanskje skulle ta en kaffe en dag, sånn en gang det passer etter trening kanskje en dag? :P Det ble ganske fomlete, men det funka! Han hadde ikke tid i dag, men vi utveksla telefonnummer og jeg fikk en melding etter en stund hvor han lurte på om vi skulle ta en dagstur på fjellet til helgen! Ettersom vi har fleipa litt med det. Jeg sa ja, så til helgen skal vi på fjelltur :)

LA IKKE DE "VERSTE" FÅ DET BESTE AV DEG.
SPAR DET HELLER TIL DE BESTE - DE SOM VET Å SETTE PRIS PÅ DEG.

Er dette ord som er nyttig å huske på, eller er dette selvfølgelig pjatt for deg?

Hva tenker du? :-)

Ærlig talt folkens! Forventer du virkelig at den du selv tar kontakt med skal drive hele samtalen alene?

Bah, blir litt oppgitt over enkelte :p

Og ja, dette innlegget er bare rettet mot de som føler seg truffet.

Noen tips?

...som betalende medlem....
Tvilsomt om jeg beholder kontoen aktiv så veldig lengre.
Så de jeg har utvekslet meldinger med...send en til for mailadresse dersom det er interessant :)

Kjærlighets roman

Siste svar ma. 15 okt. 2012 23:19 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Månestråle

Jeg har blitt så ivrig til å lese kjærlighetsromaner. Fant frem noen gamle som jeg kjøpte tidlig på 90 tallet.

Jeg lurer på, jeg...

Dersom man har vært i et dateforhold i to mnd, og det fra dag en var full klaff... :-) Og tekstmeldinger har gått veggimellom med et snitt på 5 hver dag hver vei, noen helger og en del telfonsamtaler. Og så blir det brått stille. Helt stille i 4 dager. Hva gjør man da? Jeg står mellom følegende alternativer:

1. Spør om det er en grunn til at det er så stille? (Er det usexy? Ville du svart ærlig på noe sånt på SMS?)

2. Later som ingenting, og sender en ny Hei og hopp, savner deg og godnatt-melding? (den sitter litt langt inne)

3. Venter til h*n tar kontakt uansett hvor lang til det tar... ( Er litt utålmodig alt... så den er også tøff)

Hva tror DU er det smarteste valget?

Hva er den ALLER skumleste filmen du har sett?
"The Shining" skremte vettet og puberteten ut av meg da jeg var fjorten. Flere anbefalinger og terapeutiske betroelser mottas med både takknemlighet og medfølelse.

Hei! jeg har nemelig hatt bursdag for en månde siden. og viser forsatt at jeg er 25 og ikke 26. Noen som har svar på hvordan man kan endre dette?

takk :D

Burde Sukker også spesifisert mer detaljert om hvilket land vedkommende kommer fra når en søker på personer med matchtreff? Og hva synes dere andre om det??

Hvor mange sex-partnere skal til før du synes mannen/ damen er "billig"?

Skriv navn og kjønn når du svarer.

Behold automatisk fornyelse så neste månedspris blir kr: 130,-.Dette tilsvarer 52% rabatt i forhold til normal månedspris 269,-. Prisen vil fortsette å synke med 10% ved hver fornyelse. Neste fornyelse skjer tirsdag 16 oktober.

Så er det å føre musepekeren fra automatisk fornyelse til ikke automatisk fornyelse. Det er en laaaaang vei.

Jeg har bestemt meg for å ikke fornye og å deaktivere profilen her. Hvorfor? Fordi jeg er i en livssituasjon som er et jævla kav å forklare for folk. Er vel rett og slett ikke helt åpen for å treffe folk på det nivå Sukker og mine samtalepartnere forventer.
Hadde egentlig tenkt å bare tømme profilen og å bruke forumet til å fjase, men i en eller annen tråd heromdagen skrev en eller annen: Ingen er vel interessert i brevvenner.
Godt poeng. Det føles ikke riktig å bli værende her uansett hvor mange "useriøse" folk som bruker nettstedet.

Så..Jeg ville bare bruke denne tråden til å si adjøss, lykke til. Og TAKK til alle for at dere skaper underholdningsverdien som sukkerforumet er. Selv om det er spydigheter iblandt og en sjelden gang direkte ufinhet, så er det mest moro og hygge.

Tusen takk til de som har møtt opp på to treff i Oslo og ett i Bergen. Det har vært legende for meg å treffe nye mennesker fra andre miljø. Mennesker jeg for et halvt års tid side aldri i verdens hadde giddet å tilbringe tid med, bare fordi jeg selv satt på en voldsom mengde fordommer. Like barn leker best osv. Det har vært en flott opplevelse å innse at det ikke er slik.

Håper dere alle finner det dere leter etter :)

Og ja..dukker nok opp igjen når situasjonen blir enklere å forklare for folk og selvtillitten økes litt :)

Er det bare meg, eller er andre enige om at mange menn ser eldre ut enn det de er?
Kan det være slik at mange lyver om sin alder? Vet at det ikke er uhørt- fikk kontakt med en som sa at han var 38 år, men så innrømmet han etter litt prating at han egentlig var 42 år gammel, snart 43. (Han tok det opp selv- jeg spurte ikke om hans alder stemte.)

Man må da lure på om det kan være andre ting som han lyver om/ overdriver?

Og så er det de profilene der mannen ser ut som han er 47-50 år, men så står det 40 år!! Det er ikke slik at jeg er 22 år gammel og synes at alle ser mye eldre ut- Jeg er selv 42 år, og synes at mange mannfolk her inne ser eldre ut enn man hadde forventet for deres biologiske alder.

Norske menn kan ofte se eldre ut, og jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg har bodd i 4 forskjellige land og kan lett sammenligne hvor godt menn holder seg- Norske menn har ofte lys nordisk hud. Tidlig aldring forekommer av røyking og bruk av solarium, og masse turer i skog og mark i vær og vind, og fjellturer uten solfaktor, osv. Håret til mange blir ofte fortynnet i 30-årene, osv. men kan alt dette være grunnen til at så mange menn ser mye eldre ut enn det de er (eller sier at de er)?

Eller er det rett og slett pga at mange menn her på Sukker.no lyver om sin alder?

Synes at kvinnene ser vesentlig bedre ut- er det fordi vi er flinkere til å ta vare på huden og farger ofte grått hår og bruker litt sminke? Hva synes dere? Lyver mange om alderen?

Lager en tråd hvor man kan dele på disse gullkornene som kommer fra barnas munn. Som vi allerede vet, er de veldig direkte og har sterke meninger.

Var på date med en nydelig jente som jeg følte med temmelig tiltrukket av, men som jeg følte at daten ikke gikk så bra med. Er det vits i å gå for noen andredate ettersom det ble litt stille øyeblikk og vi ikke fant helt tonen? Umulig å vite hva hun tenkter og syntes. :o

Blir man lei av å se de samme ansiktene hele tiden, litt brukt opp liksom? Kan det lønne seg for å få flere besøkende på profilen å ta bort profilbildet en periode? Har jo bilder i albumet. Hva tror dere?

Etter å ha lest litt på forumet ser jeg at det finnes individer som sikkert fyller ut hele skalaen når det kommer til hyppighet av samleier.

Det jeg lurer på er hvordan dere opplever at sex forbedrer, eller mangelen på sex forverrer, deres livskvalitet. Eller føler dere at det ikke har noe å si?

Grønn tråd.

Scenariet er som følger: man har en hyggelig førstedate varer lenger enn man kunne forvente fordi ingen egentlig vil gå. Man fortsetter med en god tone og avtaler å møtes en gang til, og utveksler en del meldinger for å finne ut hva man skal gjøre. Plutselig blir det dog stille, og jeg ser at den siste meldingen forblir ulest selv om hun har vært online.

Jeg har selvsagt gjort meg mine tanker om hvorfor det plutselig ble stille, men siden jeg likte denne jenta veldig godt lurte jeg på om noen kanskje har noen mulige forklaringer på dette som ikke innebærer at jeg bare kan begynne jakten på nytt.

Jeg har sett noen sette annet på politikk på profilen sin. Blir selvfølgelig nysgjerrig og noe sier meg at de mener FrP. Stemmer det for dere som har satt " annet"? Hva er vanlig når det står "annet"? Er nemlig ikke særlig begeistra for den siden av politikken, og da er det jo litt greit luke ut først som sist! Hehe

Hva med en god, grisete mandagsprat i Poppys ånd nå på søndagskvelden? Ble det noe på deg i helgen, hva skjedde? Englekor og fyrverkeri, eller helt håpløst? Få høre om han som ikke fikk den opp, hun som spydde på den,...

Jeg fikk besøk av en eks i natt. Grundig rundpult.

Ikke èn tråd om tidenes villeste stunt?
Vet ikke om jeg skal kalle dette galskap eller ei. Men dette kan vel definitivt kalles å leve livet fullstendig i nuet.
Håper alt går etter planen, og at han lander i god behold - med sine 4 rekorder.
:-)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/10/09/foelg-verdensrekordforsoeket-i-f ritt-fall-her

Hva skal du idag? :)

Hei fremtidige drømmedame, møter du opp i denne vil det automatisk gi deg masse plusspoeng i boka mi:

http://www.blackmilkclothing.com/collections/star-wars/products/artoo-dre ss

Jeg er ingen stalker, hvis definisjonen på det er en som finner ut hvem du er her inne og kontakter deg på facebook eller sms.
Jeg synes derimot det er utrolig morsomt med alle dere som legger opp til at vi på 1-2min faktisk kan finne ut hvem dere er.
Er det det dette du ønsker? Jeg blir bare så nysgjerrig jeg altså.
Og da har jeg egentlig lyst til å fortelle vedkommende at du bør endre på profilnavnet ditt.
Jeg er ingen psyko og kommer ikke til å plage deg.

Jeg ønsker meg en danse partner

Hvor mange sex partnere har du hatt?

Perfekt innedag for alle sukkerbitene dette !

Kaldt , regn.......de fleste er her inne for å titte ,lete, skrive og kanskje t.o.m ende opp med en date ?

:-)

Noen som har lest boken "fifty shades of grey"? Der har du drømme mannen min ;) hva tenker du om denne boken?

Hva er mest kledelig? Skinnvest eller lisseslips?

Har merket meg at for mange jenter er det viktig at man har felles økonomi i et forhold.
Dvs. at begge har lik tilgang til en konto og at begge lønningene går inn på denne kontoen hver måned.
Jeg tenker ikke på at man har en felles regningskonto der man betaler fellesutgifter som lån o.l fra.
Men at man har tilgang på alle pengene til den andre.

Hvorfor er dette viktig?Noen som kan forklare poenget.?