Sukkerforum

Vi følger opp den irriterende test deg selv trenden fra fb med den tidsaktuelle "Hva slags julekalender er du?"

f.eks er du

- en kjernesunn julekalender med fersk frukt i alle luker
- en der alle lukene er åpnet fra før, og godteriet er spist opp for lengst?
- osv..

Selvsagt, det måtte skje....andre skoledag og første time med det faget...og der kom hun......frøken, lærerinnen, kjært barn har mange navn...
Så for å gjøre en lang historie kort.....hva gjelder??...kan lærerinne/elev date?..eller er det tabu i forhold til retningslinjer?? må hun holde igjen pga regler??

Hva gjør jeg??

Og en annen ting...dette er min første forum post..er jeg nå dømt til et evig liv på forumet og kan egentlig glemme alt håp om noensinne å få et liv i den virkelige verden igjen?

skulle jeg aldri postet denne tråden?

Hva skjer nå?..eller kanskje ..kniv og gaffel??..

Hjelp!

Forskning.no skriver om planter som forandret verden:

"Kaffe førte til revolusjon:

Kirka motarbeidet først den svarte drikken som så mistenkelig djevelsk ut, men gjorde helomvending da de så den store fordelen.

– Kaffen forandret vår sosiale omgang totalt, sier Lauritzen.

Før kaffen gjorde sitt inntog, drakk folk nemlig surmelk eller alkohol når de var på besøk eller møter.

Dikteren Ludvig Holberg skrev blant annet «takket være kaffen kan våre mødre og døtre komme edru hjem etter dagens visittrunde».

Denne nye edrueligheten førte til at folk kom sammen og snakket om (og husket) samfunnsforhold, økonomi, politikk og handel. Dermed fikk kaffen stor betydning for samfunnsutviklingen og derfor også for demokratiet.

– Man sier at kaffehusene i Paris var det indirekte arnested for den franske revolusjon, sier Lauritzen.

Kanskje det er derfor kommunalrådene i Trondheim ikke får ta kaffe fra rådmannens kaffemaskin?"

............

Skal vi møtes over en kefir? Kefir ikkje??

Nå er jeg dritlei av å sitte inne når møkkaværet er ute:( Slumreuke, sløvehelg, slumreuke, sløvehelg, slumreuke og sløvehelg! Makan. Hva er nå det for et liv?!

Jeg vil heller slite meg gjennom dagene, gå klissvåt å jobbe når jeg vil....selvfølgelig på luselønna til arbeidsgiver...jiipiii!

Nå begynner jeg å bli lei av å være singel her! Har all tid i verden etter jobb, og vennene mine er godt etablerte.. Æsj bæsj! Har lyst på mann og barn, en å kose med og finne på ting med! Føler meg nesten litt patetisk pga ensomheten, men er egentlig langt ifra patetisk! Bare mangler en mann.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Din sjel er et krystall. I det vil guden bo

som lys. Og se, din kropp er skrinet for de to.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

(Angelus Silesius)

Har lest flere steder at folk har åpnet for nettopp dette... Hvor stiller man inn dette?

Har jo ikke funka med de damene jeg har match med over 70, så dere under 70, here I come..HA

Jeg er møkklei av å sitte inne og se på at det er fint vær ute. Jobbeuke, studiehelg, jobbeuke, studiehelg, jobbeuke, studiehelg.... Makan. Hva er dét for et liv liksom?

Jeg vil heller leke meg gjennom dagene, gå på tur når jeg vil og reise når jeg vil - selvfølgelig ved hjelp av deres skattepenger. Yey! :)

Vi har et problem angående skjenkebevilling i DogA. Restauranten som hadde bevillingen (Kafe transformator) gikk plutserlig, uten forvarsel, konkurs. Muligheten for å videreføre bevillingen for DogA forsvant dermed. Ny søknad er levert fra DogA, men det tar 3 månder!

Hvis vi skal kjøre hjemme alenefesten så har vi en mulighet: Den må være gratis, og man må ta med drikke selv!
Hva tenker dere om det? For å få sikre en viss seriøsitet på gjestene vil det kun være Super og VIP+ som inviteres til en slik ekte hjemme alene fest.

Hva tenker du? Fort! :-)

Hei

Er nylig registrert her og alt er fint, men er det noen måte å endre størrelsen på meldingsrammen når man skriver meldinger til folk? Jeg liker å skrive ryddig og med avsnitt, og når teksten kommer under rammen, får jeg verken sett eller scrollet ned slik at hele teksten vises.

Driver nå og skriver alt på en linje og deretter dele inn på avsnitt og det er så tungvint. Er dette gjort bevisst så folk ikke skal skrive lange meldinger, eller?

Håper det er en måte å løse dette på. Ellers takk for et supert sted.

Noen som har vært i Warsawa og kan gi meg, og ni venninner på tur noen, gode reise tips?
Hva bør vi se? Smake? Oppleve? Kjøpe?

Riktig God Helg til dere alle :D

Jeg sjekka ut litt gamle mail - og klikka på en kar jeg hadde kontakt med for en tid tilbake.

Der var det plutselig bilde av en helt annen kar (ok -så har en annen overtatt hans profil, og jeg skal ikke bry meg) meen vårt matchtre ser perfekt ut - allikevel vi har ikke noe matchtall..
Er jeg "egentlig" blokkert av han - men siden jeg har åpnet min profil for dem under 70, så vises han fremdeles, eller?
Jeg er ikke ute etter å vite 'feilen' mellom oss - men jeg liker å vite logikken i dette sukker-systemet.
That's all.

Hei,

To korte spm som en ny bruker.

1. Hvordan ser jenter egentlig på bruk av komplimenter/flørte funksjonen som f.eks jeg blir så varm av å se på deg? Er det for "lettvint"? :p

2. Når man er betalende medlem V+ ellerno og sender et kompliment/flørt, kan da denne personen se min profil/svare? Om det i prinsippet skal fungere kan jeg i såfall bekrefte at denne "flørte" funksjonen ikke fungerer for fem flate øre :)

Stakkars Petter Solberg!
Nå kjører han vel snart ørkenrally i Afrika hvor han nå skal ødelegge motorsykler!

DAKAR Petter!

Hva er det kuleste verktøyet å få i julegave? Tenker på gave til menn som allerede har masse verktøy fra før.

Har merket at mens jeg egentlig har veldig lyst til å finne en ny kjæreste her, så forsvinner gnisten og pågangsmotet så snart kontakten med en dame her kommer til punktet at vi snakker om å møtes. Og damen kan være helt ok, hun. Det er *meg* det er noe galt med. En gammel sang beskriver det jeg føler slik:

I'm on the backside of thirty, the short side of time. Back on the bottom with no will to climb.

Jeg orker liksom ikke maset og stresset lenger, føles det som. Av og til er det imidlertid kvinnen som synes å miste interessen (eller energien?). Er dette, denne følelsen av motløshet som kommer over en, er det vanlig?

Dette skal være en positiv tråd.Jeg ser med forundring at todredjedeler av menn går lange skiturer,oppover,nedover,sitter på en fjelltopp,trener mange ganger i uka.etc.Det er helt greit det,men for deres egen del så er det ikke alle kvinner som er så interressert i dette som dere kansje tror.Jeg tror dette er en manneting,for å si det slik.Kjekt at man holder seg i form,men det er ikke det første man ser etter egentlig.Bare et lite tips.

Pils i kveld

Ingen svar
(mann 36 år fra Oslo) Privat melding

Er det noen som er keen på en pils eller tre i Oslo i kveld?

Norsk julebrus smakar bara skit. Svensk julmust är fantastiskt god.. Jag ville bara säga det, norsk julebrus smakar ju som äventyrsbrus, inget unikt med julebrusen...Men jag älskar er vilket som.. Alla kan ju inte ha god smak..

Vad är bäst?

Svensk julmust

Norsk julebrus.

Utdanning

Siste svar to. 6 des. 2012 18:58 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Uneducated

Hvor viktig er utdanning for dere jenter når dere ser etter en eventuell partner?
Selv kommer jeg fra et møblert hjem, men har av ulike årsaker ikke noe høyere utdanning å vise til.
Jenter anser dette som viktig med tanke på evne til å forsørge barn osv..
Dette var ikke ment som type klaging, men mer av nysgjerrighet.

...på det 20 år gamle bildet mitt! ;)

Finnes de også i naturen? Hvilken er den vakreste? Er de usynlige?

Ja, jeg mener det. Nå har jeg glemt å legge på nytt sengetøy igjen, og jeg er egentlig for trøtt til å gjøre det. Typisk. Det ser ikke ut til å skje av seg selv, og behjelpelige foreldre er et for lengst glemt fenomen... Hva gjør jeg da?

Og viktigst av alt, er det lov å gi blaffen å bare legge seg uten sengetøy?

Hvorfor kan man ikke søke mann eller kvinne her sånn?

Hvor seriøst er det egentlig?

Jeg for min del er jo ganske så seriøs rundt nettdating.
Lett måte å komme i kontakt med like sinnede mennesker på,
Jeg er jo litt ferdig med å dra på byen hver eneste helg, har mitt kontakt nett som jeg har hatt i mange år, jobb og barn som skal følges opp. Så hvor skal man da finne den rette?
Jeg mener det er helt genial måte finne noen på, så kan man også luke vekk de som er helt uinteressante før man i det hele tatt tar kontakt.

Hva mener dere?

Gutter!!!
Sjekk nye profilbilder

For dere som ikke har match med vedkommende, synd for dere hehehe

Kanskje det er julestria som setter sine spor som stillhet på forumet. Savner litt liv og røre her! Hvor er alle de med sterke meninger, som ikke var redd for å stå for det de mente og som bidro til at folk engasjerte seg mon tro. Kanskje alle har fått seg kjæreste :)

Hvorfor kan dere ikke opplyse om _når_ prisen øker, i stedet for "Prisene vil øke ettersom vi nærmer oss datoen." (som for øvrig er en teit/dårlig formulering) ?

På forhånd takk,
o.o

Hurra, da har jeg vært på min første sukkerdate.

Meldinger: 405
Tlf samtaler. 1

Vi bestemte oss for å møtes i byen hennes. Gikk en lang tur sammen og hadde middag sammen etterpå. Ble invitert hjem til henne der vi tok et glass vin og så på "Farmen" av alle ting. Hun sa hun utelukket ikke var interessert i sex på første date, noe jeg helt klart respekterte, så det forventet jeg ikke.

Senere på kvelden så spurte hun om jeg ville overnatte og jeg takket ja. Siste toget hjem var gått. Hun hadde en ekstra seng men ville jeg skulle dele seng med henne. Det var ganske koselig. Snakket i mange timer der vi lå. Til slutt bestemte jeg meg for å kysse henne. Så lå vi der ganske nakne og bare snakket halve natta. Ingen sex.

Dagen etterpå hadde vi frokost sammen i byen før jeg dro hjem.

Vet ikke helt hva jeg skal tro nå. Det virket jo ganske fint, men jeg følte ikke at jeg var veldig tiltrukket henne annet enn i øyeblikket. Hun er veldig pen.

Men draget har jeg fortsatt. Godt å vite.

Når jeg er på date, og jeg merker den andre kanskje ikke er så pratsom forsøker jeg iallfall å holde det gående, hvilket innebærer at jeg selvsagt spør litt for å bli kjent med den andre. Jeg har opplevd flere dater der jeg blir mer kjent med vedkommende enn han med meg. Da vil kanskje noen si at jeg må la han slippe til, og selvsagt har jeg gjort det, men det er påfallende hvordan mannfolk ikke spør tilbake for å holde dialogen i gang.
Etter en slik date har jeg følt at jeg har blitt kjent med han og at jeg synes daten ble kjedelig, hvorpå han syntes det var kjempe fint osv osv. Saken har i grunn vært at han ikke har blitt kjent med meg, men snakket utrøttelig om sin jobb f.eks.
Noen her på forumet vil sikkert gi meg inn her, men jeg vil høre om noen opplever det samme, og hva kan man best gjøre når daten går den veien?

Bare til litt ettertanke:

http://www.youtube.com/watch?v=AdymCQ5PXrs

Nå vill jeg møte den rette altså!!!

Nå må jeg bare spør om hva det er som skjer enkelte ganger. Jeg har hatt kontat med noe menn, mailene har gått frem og tilbake med fin tone. V har pratet på telefon og jeg får høre at dette var en flott samtale og de gjerne vil prate videre med meg.De har ment at jeg er av interesse. Jeg har til da ikke vist bilder av meg. Jeg er langt fra stygg, jeg får titt og ofte høre at jeg er en flott og høyreist dame, jeg har ingen problem med å komme i kontakt med andre mennesker, men når disse mennen får se bilder av meg så er det stille, eller jeg bare blir blokkert.
Jeg har ingen problem med å bli avist, men når en i det ene sekundet vil forsette å prate og finne ut av meg, for i det neste blokkere meg, det er da jeg blir skeptisk til om det finnes seriøse menn her inne?
Om noen er det så hadde det vert kjekt med et tegn...for maken til useriøse menn her inne skal en lete lenge etter. Enten er det kun sex en spør om elleren blir blokkert..
Tror ikke jeg blir medlem her noe mer jeg.

Så mange med høye matchtall, så mange som mener de ikke matcher meg.
Lurer litt på hva jeg gjør galt. Flere som har det sånn?

Det er såvist ikke enkelt dette, hvertfall om man ser etter den store kjærligheten. Tror mange ikke helt vet hvor og hva de vil.
For 2 år siden melde jeg meg på samme opplegget men skjønte ganske fort at jeg ikke da var klar til det jeg søkte, så i løpet av et års betalende medlemskap så hadde jeg logget meg inn 2 ganger. Ville jo så veldig da, men når det er tomt så er det det og man må bare ta den tiden man trenger på å fylt opp "sekken" igjen. Er man ikke klar så er man ikke mottakelig og man har selv svært lite å gi og det er ikke fear for noen. Opplever at noen blir litt useriøse her og at det er et eller annet som ikke stemmer overens med profiltekst når jeg har blitt litt kjent med de og blir i grunn bare litt forvirret av det. Skulle ønske det at man kan være ærlig og oppriktig også mot seg selv og kanskje ikke søke etter ting man ikke er klar for. Det er bare dumt å kaste bort tiden til andre og mulig også skuffe/såre andre. Tenk litt på dette.....

Hva vil dere jenter helst ha? For at dere skal fatte interesse.

Litt kos og trøst... Noen som er mann nok..?

-og tenker ofte hvor heldig jeg er på mange måter : ) Menfy flate så bra det hadde vært å møte den store kjærligheten også ..

om trenden fra USA og nå også England. Betale for å kose uten kyss og deodorant. Noe for kalde nordmenn, eller er vi bleike?
www.abcnyheter.no/livet/2012/12/02/finner-varme-på-koseseminar .

Alder

Siste svar ti. 4 des. 2012 01:12 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Cecily

Hei, der!
Ingen hyggelige menn på min alder der ute? Når jeg søker, er eldstemann av de som dukker opp stort sett 63 år - sjelden mer. Ingenting i veien med menn i den alderen, sett fra mitt ståsted, men de fleste mennene vil, av en eller annen grunn, helst treffe kvinner ganske mange år yngre enn seg selv......
Så: Voksne trøndere - kom frem!
Cecily.

Har vært her inne en stund nå ,men synes det er veldig vanskelig å få kontakt med damer her inne ..Er jeg for gammel ???

Flere som har det sånn? -> http://sinfest.net/archive_page.php?comicID=4472

:)

Hotellweekender

Siste svar ma. 3 des. 2012 22:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym femmeninne

Har noen av dere vært på en sånn tur i Sukkers regi?

Kva er hensikta vår med å vere aktive her?
Skal vi syne oss fram i all vår ekvillibrisme, i all vår prakt, i all vår endelause kunnskap om alt og alle - kort sagt: spegle oss i vår eigen narssissme, vår eigen glans?

Eller har vi langt meir altruistiske motiv? Vi ynskjer ause av vår viten om livet og deromkring - og rettleie andre om eine og hint, om kreti og pleti, om vist og gale, om liv og død og alt imellom?

Heisann

Siden det er en ganske viktig dag i dag så legger jeg ut linker til en litt artig film. Den passer jo faktisk inn med temaet for denne nettsiden også...

Del 1:
http://youtu.be/FZfOVNwjFU0

Del 2:
http://youtu.be/A9a2ZqLhuAw

Så kan dere jo gjette hvilken dag det er bortsett fra 3. desember...

"Siden det er lørdag og alt.....og mange tar seg ett glass vin i helgen, har jeg lyst å dele noen vintips med mine venner.
Jeg har brukt en god del av min tid til å tillegne meg litt kunnskap om vin og her er noen tips til deg som kanskje ikke er like bevandret i vinens rike som jeg er. Jeg tar det derfor ganske detaljert og enkelt:

Først og fremst - hvordan skille på røde og hvite viner:... Enklest skiller man på disse vintypene ved å skvalpe en liten skvett på en hvit bordduk.Den vinen som etterlater seg en lilla flekk ...- er rødvin.Er man en riktig kjenner så kan man bare ved å smake skille på rødt og hvitt.

Portvin er en vin man serverer i porten når gjestan kommer. Har man ingen port går det like greit å servere i heisen eller trappeoppgangen.

Serverer man tørr vin bør det ikke være gjennomtrekk eller at noen av gjestene nyser - da vinen lett kan støve ned hele huset.

Man kan bestille sin vin og få den hjemkjørt. Skulle man likevel bære den med fra Polet sjøl, så velg en lettvin.

Til fisk, som fiskeboller og sild foretrekker de fleste hvitvin, mens man til kjøtt, som til pølser og innmat bør drikke rødt.

Til viltkjøtt serveres villvin. Til grillmat er det et unntak på hvitt og rødt. Til dette serveres helst brennevin da det harmonerer best med svartbrent mat.

Ord som er vanskelige å si når man har drukket litt vin:-
Uovertreffelig
Innovativt
Kosteskaft

Ord som er vanskelig å si når man har drukket for mye vin:-
Vestkystsk
Substansiere
Konstituere
Gjennomsnittlige

Ord som er helt umulig å si når man har drukket for mye vin:
Nei takk, ikke mere vin til meg
Sorry, du er ikke helt min type
Nei, du får ikke være med meg hjem i natt.

Det har mange ganger vært et omstridt tema at en rekke kvinnelige Sukker-deltakere ikke svarer på meldinger. Og selv om man godt burde vite at det ikke nytter å sutre over dette, så har det allikevel blitt en del klagetråder som omhandler dette, av skuffete menn, nettopp her på forumet.

Vel, jeg prøver nå å belyse at dette med å ikke svare ikke burde myntes for mye bare på kvinnene. Hvis man som mann påstår at man svarer på alle meldinger man får inn, så tror jeg nok at det er løgn. :)
For å ha "større muligheter på markedet", så er jeg også medlem på Møteplassen. Og her fikk jeg for to dager siden en av de aller kjedeligste og mest intetsigende meldingene som det går an å skrive, rett ned i innboksen min...

Ei 30 år gammel dame fra Kristiansand skrev et "hei" til meg, og ingenting annet. Det er akkurat så vidt man kan kalle det ei melding egentlig. Det sto bare hei, skrevet med liten "h", og ikke noe mer. :) Og profilen er totalt bildeløs i tillegg. Da må jeg virkelig si at jeg ikke følte noe interesse. Og ja, jeg forventer at man bruker bilder på profilen. Ellers får jeg et inntrykk av at hun prøver å skjule noe. Ikke misforstå meg, det er hyggelig at noen tar kontakt med meg, men i likhet med mange andre bør det ligge mer innlevelse og ektefølt interesse bak. Så jeg valgte å ikke svare. Kanskje det er arrogant og kaldt av meg, jeg vet ikke.

Men hvis kvinnene her har fått mange slike fantasiløse og intetsigende henvendelser av mannfolk, så har jeg full forståelse for at de ikke gidder å svare. Hvis jeg føler interesse for noen her, så prøver jeg å sette fingeren på hva jeg liker på profilen hennes. Stille et spørsmål, eller tre. Og ikke kommentere for mye på hennes utseende, selv om jeg virkelig liker det jeg ser. :)

Hva var bak luka i dag? hæ? hæ?
Og ikke kom å si dere venter lenge over midnatt før dagens luke åpnes ass, det er det ingen som tror på uansett ;p

Sånn for min egen nysgjerrighets skyld:

Har dere kjøpekalender (hvilken, og lover den bra?) eller hjemmelaget?