Sukkerforum

Litt mandagsmorgen blues her...
Ikke alltid lett å se gleden over hverdagen.. kanskje spesielt når man ikke har noen å dele med :)
Når huset er tomt og alt er stille.. masse som skulle vært gjort men motivasjonen til å begynne mangler :)

Mange har givende jobber og finner glede i den.. mange ikke...
Hva er rett og best.. lykke i en givende/spennende jobb og være oppslukt i den?
Et så godt forhold at jobb bare er jobb og man bare gleder seg til å komme hjem?

Ønsker meg hverdags lykke...
Glede meg til at det skal bli en ny dag.... ikke kunne vente med å stå opp og komme igang :)

Noen der ute som har gode innspill til hverdagslykken..??
Hva er den for dere??

Jeg lurer litt på hvor mange som er inne på din profil! Jeg har vært her i 4 uker og har fått besøk av litt over 3 000 besøkende profiler.. er det sånn ca., det dere har også?

- Nyskjerrig

Er ikke det litt sært da? Avtalte date i morgen, men ikke tid og sted enda. I dag er ikke vedkommende aktiv lenger..

Har en seriøs profil ,med et ønske om et langsiktig forhold, bildene er ikke utfordrende eller "avkledd" på noen måte ,
- vil si jeg har en ok profil som ikke skulle tilsi noen grove henvendelser, - uti fra mitt synspunkt...

- meeeeen - de kommer , i bøtter og spann , og om de skulle være velutstyrt ? , ja så gidder de omtrent ikke si noe annet enn målene på kjønnsorganet - skal jeg da liksom hoppe i været av fryd, å klappe i hendene???

Litt likere med unge gutter, de er i allefall høflig , og presenterer seg på en skikkelig måte, og svarer pent på et avslag.

- men seriøst??!! Leses ikke profiler? , ser de bare et bilde av ei dame de kunne tenkt seg et nummer med , å går for den liksom ??

-ikke rart man kan føle det som et kjøttmarked , og at det er litt skambetont å drive med nettdating...

Jeg kjenner at etter 1,5 måned her, så trenger jeg en sukkerpause..

Så hvor lenge har dere vært her?

Hau
Jeg skal kjøpe meg en ny og flott bil !

Har sett mest på diesel, siden det er kjekkest å ha masse trykk på lavt turtall.

Men hvordan fungerer en slik med kun småkjøring? Jeg putrer egentlig bare til fra jobb, og til fra treningsstudio. Langturer hører til sjeldenheten. Hvor mye ball blir det med tett partikkelfilter?

Det jeg finner på nett er at bensin er best ved mye bykjøring..men hallo.. hvor mye er mye?! Holder det å kjøre til Oslo en gang i året for å rense opp? eller må jeg kjøre rundt i ring 20mil hver helg?

D-:

Vi lever i et anarki.
Landet vårt er i oppløsning.

Nå har samme dama besøkt profilen min minst en gang pr dag i ca en uke (uten å si noe). Hvordan skal jeg tolke det?

Må si at jeg har problemer å svare på meldinger som inneholder "søt, vakker, pen" osv.
Jeg synes det ikke gir så store muligheter til å skrive videre.

"Takk" er det eneste jeg kan komme på. Men hva nå?

Ser på flere profiler at menn setter utseende høyt på sin prio-liste, noen kontakter meg, og synes jeg er attraktiv nok for dem.
Men jeg tenker liksom at det ødelegger litt. Ok, så er jeg pen nok til å få en melding, men virker litt overfladisk alle de meldingene.

Vil mye heller ha et hei, hvordan går det, så kan man bruke litt fantasi med å gi et hei og noen interessante og morsomme setninger tilbake.

Hva synes dere?

Har vært her en stund nå og skrevet og fått god kontakt med enkelte, men plutselig blir det stille fra mennene.

Skjønner jo at de ikke er interessert lengre, kanskje de har funnet noe som er mer interessant.
Og det er jo forsåvidt greit, men hva med å bare si ifra da?? Takler det som en dame :o)

Så til mitt spørsmål.
Hvordan få disse mennene bort fra lista over pålogget/ matcher? Eller går det ikke å få de bort?
Er jo ingen hensikt at de er der, når de alikevel ikke er interessert.

Leter litt videre mens jeg venter på svar :)

Hva i alle dager er det egentlig denne setningen, dette absolutte kravet, dette åpenbart verste man kan være som mann, egentlig betyr? Hva konkret gjør man hvis man tar seg selv høytidelig? Det finnes jo knapt en dameprofil som ikke har dette kravet spesifisert noe sted, så hvorfor vet tydeligvis alle damene så godt hva dette er, og hvorfor er det så usexy, og igjen: hva pokker betyr det?

Det er helt normalt å være på en datingside, det er mange tusen mennesker som er det. Men når du ser kjentfolk så dømmer man vel bittelitt for det?

Det er flere her som sier at de er in for å finne en annen forklaring på hvordan man møttes, men hvorfor ? er det så flaut å se etter sin date/flørt/kjæreste via nett?? Om ja, hvorfor er det flaut?

Er det bedre å ha blitt kjent med en kjæreste gjennom andre mennesker, møttes tilfeldig på en cafe o.l?

Jeg fikk vite om sukker gjennom en venninne. Vi måtte begge le høyt når vi snakket om det, men her er jeg jo!

Benytter du deg av svargaranti-funksjonen?
Ser du annerledes på de brevene du får via svargaranti vs. vanlig brev?

Fleire som opplever Sukker treig idag, både med å åpne nye sider, sende brev o.l. eller er det kun her hjå meg det er slik?

Sol fra nærmest skyfri himmel, deilig og varm..
Har kost meg ute i hele dag, lest, dormet og kost meg i solen...utsatt alt som burde vært gjort og bare nytt dagen til fulle.
Avsluttet hos noen venner med ett iskaldt glass rosevin...ahh..akkurat nå er livet deilig...selv som singel..;))

Idag kommer jeg rett fra skikkelig bondebryllup med tradisjonrik kirkebryllup, og mens brudeparet ble fraktet til låven i deres eget rike med traktor og tilhenger, satt gjestene spent i oppusset låve :)
Jeg var i bryllup til min ste søster og hennes mann :)
utrolig rørende med alle taler osv.. men jeg følte samtidig at jeg var den eneste blant familie og næreste venner som ble rørt til tårer... er jeg en sentimental tulling, eller er et ikke lenger en "big deal" å gifte seg?
mens jeg ble rørt til tårer, så jeg ikke en neste blant 150 gjester som tørket en tåre... er jeg rett og slett for sentimental, og lett å røre? er det vanlig å ikke bli rørt av personlige taler av personer som står en nært etc?
hva skjer liksom? :P
meninger?

Hva tenker dere om det?
Er det greit eller ikke greit at en person som du dater og har datet over en stund er stadig inne på sukker?

Noen som har gjort noe morsomt de vil dele?

interesant

Siste svar sø. 19 aug. 2012 22:16 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Gikk inn på online nå. Klikket på ei jente ifra nordland der. Fikk følgende: ******** er ikke lenger medlem

Hva er det som skjer egentlig?
Jeg har draget på utenlanske kvinnfolk men ikke norske..
hvorfor?

Min gamle døende pc-tass..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bønna

Sitter og hører på skjermspareren atter en gang..min gamle acer-pc.

Sniff..

http://www.youtube.com/watch?v=O0sjJsuM4x4&feature=related

Hvis du er interessert i noen her inne og er så heldig å opprette kontakt med dem - hva er da greia med å ikke stille ett eneste spørsmål???? Men derimot bare bable i vei om deg selv ... kan jeg da regne med at dette er en tendens som vil fortsette? Jeg synes det er helt merkelig at folk gjør det der. Faktisk på grensa til uforskammet.

Og ja, jeg stiller spørsmål selv. Men når jeg ikke får ett eneste spørsmål tilbake, mister jeg lysten på å svare, rett og slett. Synes egentlig det vitner om dårlig utviklet sosial intelligens.

Hallo Jenter.

Ingen svar
(mann 25 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Hei jenter/damer :)
hvem vil prate. jeg liker å prate om alt mulig rart er bare å ta kontakt begynner å bli lei av å måtte ta kontakt med alle andre først. og kanskje syns vi etter hvert at vi bør møtes for vi finner en god tone vell jeg er mer enn gjerne med på date.

Finnes det kondomer som ikke lukter gummi, fikse ikke den lukta og den blir søren meg hengene igjen i rommet etter bruk (lukta altså :))

Jeg skjønner ikke helt greia med at folk som enten setter hjerte på deg eller sender en flørt og når man selv tar kontakt, så svarer ikke den andre.. En annen ting, hvorfor sende hjerte eller flørtmelding når man er superbruker og KAN sende melding fremfor hjerter og dyr (Holder med å sende *Hei, lyst til å bli kjent med meg? * ?? Noen som skjønner seg på den?

Hvordan er det med oss forumbrukere,,, er det noen som betrakter seg som attraktive her,, eller er dette et tilholdssted for for de som får lite post. Altså er spørsmålet, er det bare "bærmen" som er her :) ?

Satt på Kafe med ei venninne i dag. På nabobordet satt det en fantastisk kjekk fyr. Han satt sammen med ei dame, lita jente og ett eldre par. Jeg var så sikker på at dette var en familie ute med foreldrene. Han smilte ofte til meg og så ofte i min retning. Jeg smilte så vidt tilbake for jeg var så sikker på at han var sammen med hu dama.
Etterhvert så legger jeg merke til hun har giftering med ikke han, og da skjønner jeg at muligens kan være broren hennes.
Etterhvert så går de, han smiler og blunker til meg på vei bort. Jeg smiler tilbake..
Jeg har vanskelig for å skjønne når noen prøver å sende flørtende blikk til meg, jeg oppdager det som regel for sent.. Flere som har det slik?

Er det mange som har lest artikkelen "Masochistiske kvinner" som finnes på DatingMagasinet her på sukker? Artikkelen virker velskrevet og veloverveid, men jeg lurer på om det mange der ute som kjenner seg igjen (1. hånds eller god kjennskap til)?
Er dette "vanlig"?

Hvorfor har menn det så travelt. Det har vært flere som jeg har datet som kommer på daten, der opplyser de at de er samboer. De holder på å bryte ut av forrholdet, veldig smart spør du meg. En sa jeg rett ut til at han burde gjøre seg ferdig med eksen, før han begynte å lete etter noen ny partner. De andre får gjøre som de vil, men når de skriver at de er ute etter noe langvarig og seriøst. Det virker ikke særlig seriøstpå meg....

Jeg har vært på 3-4 ulike norske sider og har lite post og lite tilbakemeldinger fra jenter. Jeg har blå øyner og skiller meg svært lite ut fra mengden. Jeg har en tanke om at motsetninger tiltrekker hverandre og tenkte jeg skulle gå litt i dybden. At menn med brune øyner er veldig attraktive for norske jenter er ikke til å komme fra, da burde jo absolutt gutter med blå øyne være attraktive for jenter med brune øyner.

Som sagt jeg skulle gå litt i dybden og gikk inn på en latinamerikansk side(over 1.5 millioner medlemmer) min tanke var og at her kan det umulig være mange menn som jeg måtte konkurrere med som har blå øyne. Colombia og Venezuela er også kjent for å være landenene med de vakreste jentene i verden så jeg var ganske spent.

Har vært medlem en måned og jeg har fått 1300 forespørsler fra jenter, ca 70% av de som er innom profilen ligger igjen beskjed eller vil chatte med meg. Topp 30 som har lagt igjen meldinger ser helt fantastiske ut mens jeg holder på å slite meg ihel får å få et par meldinger her på sukker.

Opp og hopp

Ingen svar
(mann 35 år fra Oslo) Privat melding

Selv om det er fristende å bli sittende i sola så får man vel komme seg opp og inn i treningsklærne. Skal kjøre en Cycling 75 min på sats Solli plass. Håper på litt oppmøte til tross for godt vær. Go hard or Go Home! :)

så blir livet forhåpentligvis anderledes. Dette har jeg jobbet hardt for i 2 år.

Tenk om vi nå kan leve et "normalt" liv igjen!

Nerver nå ja!

I morgen går medlemskapet mitt ut og ha ikke planer om å fornye, så da blir jeg bare *tilskuer* som mange andre her.. Lykke til folkens :)

Hva faen er det som skjer med dette landet? Hva skjedde med sunt bondevett? Har alle blitt så tjukke i huet at folka i USA (som vi ofte liker å le av) skammer seg på våre vegne nå?

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3454994.ece

La spesielt merke til denne:
"Ifølge Hallingdølen har ikke Lensmannen fått noen oppbakking fra politiet. Beskjeden fra politiet er klar. Når utrykningstiden er så kort som i dette tilfellet, kunne han da rekke å gjøre en skikkelig vurdering av situasjonen? "

Så politiet mener at utrykningstiden ble for kort?

På motivasjonsseminaret jeg var på i går påpekte de at man må være flinkere til å ta ansvar for eget liv og selv skape de resultater man ønsker seg.

Når man må ta en besluttning så er det ikke noe mer "kanskje", "prøve", "tja..", "muligens", osv. Rett svar er "Fuckit, lets do it!"

Så når jeg i dag ble spurt av en kollega på SATS om jeg ønsket å være med på PT opplegg for høsten så var det ikke noe å lure på!

Fuckit, lets do it! En beslutning tatt i dag som bør forbedre noen aspekter av mitt liv fremover!

Hvilke beslutninger har dere tatt i dag (sists etiden) som har positiv betydning for deres liv?

Tanke..

Siste svar sø. 19 aug. 2012 05:05 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym meeg..

Begynte å tenke en dag at alt vi har av ting av tang hjemme... Kommer fra naturen.. Som for eksempel kaffekanner, omner, tv, lamper.. OSV
At alt blir laget av ting i naturen....
Aldri tenkt så masse over det før..
Ganske rart alt vi mennesker har fått til..

Serier!

Siste svar sø. 19 aug. 2012 03:13 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Persefone

Ok...Jeg trenger seriepåfyll! La oss hjelpe hverandre, men aller mest meg! :)

Jeg har nå fått med meg
smash
suits
once upon a time

b.la i det siste...

Ellers er mad men, lost og the event gøy.

Hva mer skal man se på?

Nå er jeg egentlig glad for at jeg ikke har noe kjæreste.
Orker ikke tanken på at hun må lide seg gjennom et sånt familieselskap hvor alle skal late som de har det 24/7!

Familieselskap må være det beste eksempelet på tvangssosialisering i vår tid!;)

Ja det lurer jeg på ;) finner dere drømme partner, er det mange som fanger deres oppmerksomhet her inne osv???
Jeg tviler vel egentlig på at jeg finner den store kjærligheten her inne egentlig, er litt kritisk til sånne ting her, men synes det er spennende fordi man snakker med så mange forskjellige mennesker ;)

Plutselig bare meg her hjemme....ungene forduftet på overnattingsbesøk, og jeg ble sittende her da...
Så er det noe morsomt som skjer i nærheten??...åpen for forslag..;)

...f.eks. en 10'er? En 3'er? En 7'er? På deilig-skalaen, altså. Finn gjerne linker til bilder å illustrere med!

Jeg er dame selv, så er mest interessert i å se eksempler på damer, men kanskje guttene også vil se?

Har lurt på det der lenge! (Og ja, smaken er som baken osv, men blir moro å se uansett, tenker jeg, og spesielt om dere begynner å krangle.)

...si hva Hilbertrom er uten å slå det opp i Wikipedia?

Då skriver jag mina första rader på forumet. Vet vel igentligen inte vad jag vill diskutera här, men vi kan vel börja med att fråga jentene/damene om dom tycker det är Ok att date en svensk?

Kan jo begynne med å si at jeg akkurat har våknet etter en ettermiddags-dupp, så er litt sløv i toppen :P
Men nå har jeg sjekket og dobbelt-sjekket, og jeg får ikke dette til å stemme :)

Kom tilfeldigvis til å se at jeg har fått hjerte fra en fyr, men han finnes ikke på lista over besøkende på profilen min.
Har aldri opplevd noe slikt før. Er det en teknisk svikt, eller er det en logisk forklaring til at slikt kan forekomme? :)

Ikke at det betyr noe sånn egentlig, men ble bare litt nyfiken på om det er jeg som er treg i toppen og har oversett noe, eller om det er noe annet som kan ha "gått feil" B-)

Det er så mye rart som skjer inne på dette forumet nå, så jeg starter en slik en jeg også.

Hvorfor i alle dager skal vi henge ut enkeltpersoner, for hvordan de handlet under krisen i fjor. Er ikke det viktigste nå, at det som gikk galt kommer frem i lyset, slik at vi kan lære av det? Slik at vi kan handle bedre om (måtte div makter forby) noe lignende skulle skje igjen.

La nå folk som kanskje ikke handlet helt prikkfritt få leve med den vissheten om at de gjorde så godt de kunne, i en situasjon der de kanskje selv var i sjokk.

Synes det er helt forkastelig at folk kan henge ut regjeringen, politiet og alle andre som gjorde en innsats i fjor, i stedet for å huske de som de som gjorde det de kunne. Ting kunne helt sikkert vært annerledes eller gjort bedre. Men det er jo akkurat det vi må lære av slike situasjoner.

Dette er det eneste jeg kommer til å skrive om det, for jeg gidder ikke starte en krangel med folk på grunn av dette. Det er bare min mening.

Hva sier man egentlig til slikt da? Godt forslag å gi grønland til muslimene eller? :-)

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10067780

Jeg hjelper deg gjerne uten å forvente noe tilbake. Om du er sneversynt, hold deg unna meg. Om jeg er uenig med deg vil jeg nok prøve alt jeg kan for å bevise at jeg har rett.

Jeg er en veldig privat person(tro det eller ei). Selv om jeg stoler på deg er det ikke sikkert jeg slipper deg inn. Jeg er eventyrlysten og kjeder meg fort om livet blir rutinepreget. Jeg har ikke blind respekt for autoriteter. Og jeg holder sjeldent tilbake om jeg har bestemt meg for noe. Jeg følger som regel magefølelsen, hvis ikke kan jeg fort bli usikker på meg selv. Noen ganger føler jeg at mine dypeste følelser er min svakhet. Der er ikke et skuespill fra min side, men om jeg liker deg vil jeg gjerne vite ALT om deg. Jeg har ingenting å skjule...det bør ikke du heller ha. Jeg er den ultimate sannhets søker. Er jeg i dårlig humør bør du gå i motsatt retning. Da er det nemlig mulig jeg tar det ut på deg enten det er din skyld eller ikke. Men hever meg lett over negative situasjoner.

Jeg sier ofte til folk det jeg mener. Jeg er kanskje litt for ærlig noen ganger og sier mer enn hva de er klar til å høre. Noen ganger blir jeg oppfattet som uhøflig, men jeg er bare ærlig.Som vanlig. Du kan si hva du vil, tenke hva du vil, gjøre som du må. Bare husk at jeg er ikke dum.

Jeg er alltid klar for å reise. Enten det er for fornøyelsen eller bare for å komme meg vekk. Jeg holder aldri tilbake om jeg har bestemt meg for noe. Jeg aksepterer lett et nei fordi jeg da bare tenker på hvem andre jeg kan spørre. Jeg holder meg unna drama....liker det ikke.

Jeg trenger en partner som kan gi meg mye frihet. Du vil sjeldent se eller oppleve at jeg synes synd på meg selv eller klager over små bagateller. Blir jeg stormende forelsket så gir jeg ALT. Men om du stikker meg i ryggen er det slutten for deg! Min uavhengihet gjør at jeg sånn innerst inne ikke stoler på noen andre enn meg selv.

Selv om jeg kanskje er kjent for å flørte, så er jeg meget selektiv. Og jeg elsker menn som lukter godt. Om du finner meg i dårlig humør er det som regel fordi jeg er sulten, trøtt eller så kjeder jeg meg. Jeg elsker å le. Det kan være ting som plager meg innvendig, men du vi neppe merke det. Jeg er ekspert på å skjule mine dype følelser. Jeg hater løgnere og tilgir dem sjeldent.

Så hva tror dere? Er det håp for et slikt kvinnemenneske å finne en mann? ;-) Eller er jeg et håpløst tilfelle ?

Du er på evig søken ute IRL og inne på nettsamfunn.
Iblant dukker det opp noe spennede du kommer innpå, du small-talker og roter litt og blir invitert hjem og roter mer.
Om det klaffer mentalt og til daglig finner man ofte noe feil med romantikken, er sexen himmelsk dukker det opp noe hverdagslig.

Og en evig runddans går videre i det uendelige.

Jeg har nettopp tilbakelagt en sistekategori og er her inne igjen, men merker det vil bli ennå mer vanskelig å lete fordi jeg nettopp forlot en aldeles perfekt figur og ganske himmelsk indre "yoga-opplevelse" men med noen ulikheter og små skjulte issues.

Flere som har det litt sånn ??