Sukkerforum

Smileys!

Siste svar ma. 29 okt. 2012 19:12 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym t.søviknes

Bruker ofte smileys for å gjøre setninger mindre strenge, men føler kanskje det oppfattes som man er mer på og mindre mandig! Bør menn bruke smileys?

Jeg har datet endel menn fra Sukker. Og det har slått meg flere en en gang hvor raske mange er til å avskrive en bare etter en date. Her snakker vi ikke om kleine dater eller intetsigende, men veldig bra dater (sett fra begges side). Grunnen til at det bare blir med en date er den berømmelige kjemien.

Jeg vil ha kjemi jeg og, ikke misforstå...MEN! Å møtes via Sukker er ikke det samme som et spontant møte på byen, via venner o.l
Man møter opp med den forventningen at det skal krible i magen og kjærligheten skal slå ned etter 20 min. Altså....det må jo skje sånn ca nesten aldri. Ikke med forventningen at det skal skje...

Jeg mener at er fyren kul, praten går lett og jeg har lyst til å kysse han, så er han verdt mer en en date. Selv om jeg ikke er forelska før cortadoen er drukket opp.

Hva syns både gutter og jenter ved å bli sjekket på på treningsenter når man trener?

Jeg klager ikke over dette, og skriver innlegget mest av nysgjerrighet, men må like vel konstatere følgende: De fleste jenter her inne er ikke her først og fremst for å møte gutter in real life, og for få seg kjæreste. Årsakene kan sikkert være mange. Noen tør ikke ta steget, noen vil bare ha oppmerksomhet, noen vil bare ha uforpliktende sex, noen er bare forvirret, osv.

En "kaffedate" på 20 minutter trenger ikke bety at vi skal gifte oss. Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Vel, jeg vil si at når det kommer til nett-dating så sier én setning face to face mer enn tusen ord på Sukker.

Som nordmann oppvokst med janteloven liker jeg ikke å skryte av meg selv, men må påstå at jeg er en forholdsvis oppegående person, med gode verdier, har utdannelse, holder meg i form, har hyggelige venner, og er en minst gjennomsnittlig ok gutt. Like vel får jeg "ja til date" kun én gang i halvåret.

Jenter, dere er for kravstore! Eller så må dere gjerne hjelpe meg litt på vei og si hva jeg gjør feil, hehe ;o)

Nå er jeg kanksje ikke verdens mest avanserte på sexfronten, men det skulle ta meg 32år av livet før jeg opplevde noe jeg kan karakterisere som DÅRLIG sex. Det har selvsagt variert, og fylla har vell kanskje tatt livet av noen runder. Men skikkelig dårlig sex har det vært lite av.

Opplever dere ofte sex som dere synes har vært DÅRLIG?

Igjen synes jeg forumet har endret seg gradvis, men sikkert til å bli mer negativt....

Jeg vet ikke hvorfor dette skjer, men det skjer.
Synes jeg det er ganske utrolig at mange later til å mangle filtre som siler ut litt av hva man sprer rundt seg.
Det er ikke bare slitsomt å forholde seg til negativitet, det er ganske energikrevende for sjel og sinn å lese også.

Det er synd at vi ikke tenker oss litt om hva vi ønsker å formidle, hvordan vi ønsker å fremstille oss selv.
Jeg kjøper ikke argumentet med at hadde man være offentlig osv.
Det må gå an å oppføre seg uansett overfor sine medmennesker.

Er det bare meg som reagerer på dette om dagen? Jeg vet mange er uenige med meg, men er noe enige også?

google

Siste svar ma. 29 okt. 2012 05:30 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym flausa

dette er litt flaut. hadde en kunde som jeg synes var litt kjekk, og googlet han etterpå. han ene sjefen min skulle sjekke noe på nettet og lånte pcen min, og da så han at jeg hadde googlet han andre - som sjefen min kjenner!!! dødsflaut!!! hva ville dere sagt om en dere ikke kjente hadde googlet dere?

"Seriefinale" nå, støtt opp om hele landets Rosenborg her! ;)

Og er ganske stolt av det, faktisk!

Hei jeg klarer ikke treffe noen og har fått dårlig selvbilde. Det har ikke blitt sex siden i våres og de løper om morningen. Noen som har råd i forhold til litt kos?

Er det noen av dere jenter som ville ha datet og evt blitt sammen med en mann/gutt som kler seg i kvinneklær ? Ikke at en går kledd og sminket 24/7, men ofte liker å bruke kvinneplagg fremfor herreplagg innenfor husets vegger.

Kanskje finner du drømmemann og er så heldig å ha fått med en bestevenninne på kjøpet samtidig ? :)

Æ trenger en til og rydde i huset :-)

Ipad

Siste svar sø. 28 okt. 2012 21:51 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Ipad

Finnes det noen måte å bruke dennesiden med ipad?

Heihei

Noen som har noen ferdigheter på snowboard som de har lyst til å dele videre?

Helst på vestlandet :)

Jeg er en løgner og har drevet med usannheter på min profil, jeg har holdt kvinnene på Sukker for narr, latt som jeg var noe helt annet enn hva jeg egentlig er, jeg står forann dere nå som en angrende synder.

Jeg skrev på min profil at jeg er 178cm høy, men i følge passet mitt er jeg kun 177..kan dere tilgi meg

Har nettopp kost meg med brødskiver som ble varmet opp med varmluft i ovnen. Omelett med sjarlottløk, salami i strimler og litt parmesan revet over på slutten. Kaffe og farris ved siden av gjorde dette til en finfin start på søndagen.

Legger dere noe mer i lunsjen enn vanlig på en søndag? Kanskje særlig om det er gjester i huset?

Er det andre enn meg som har lagt merke til profilen, gjetter på at den er sletta innen en halv time er gått......noen bedre?

Hvorfor?

Siste svar sø. 28 okt. 2012 10:20 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym bIFFEN

Kort innpå:
Hvorfor er det så få jenter som legger ut sånne "hoppe"-bilder i albumene sine her?

God kveld.

For å gjøre en lang historie kort...
Grei profil, flott bilde av en kjekk kar. Har ikke allverdens tid til dating, så jeg foreslår at han kan komme i galleriet hvor jeg jobber. Det tikker inn en mms, av en falleferdig kar som ser ti- femten år eldre ut. Ikke for å være slem, men ærlig talt, så er han ikke den Prince Charming`en jeg fikk se på profilen, så jeg melder tilbake at jeg plutselig hadde mistet interessen, og at det faktisk var lov å opdatere bildene sine.
Avvisningen fører til mas om bilde av meg, syv tapte anrop, og masse tyske gloser og stofer.
For det første: Hvorfor i alle dager bruker man i utgangspunket gamle bilder av deg selv? Starte det hele med en løgn?
For det andre, hva skal til for å overbevise den respektive motparten når man først har begynt å lyve? I hvertfall ikke mas og tyske gloser.

Alle vil vel ha den ene personen som dekker alle sine behov:) (Nå snakker jeg ikke materialistisk)
En bestevenn, elsker, samtalepartner...alt i en person...:)
Men hva når dette er forskjellige personer? Hvor lett er det da å finne den ene...? Den ene som ikke bare skal dekke mine behov,(og jeg hans) men som skal konkurrere med flere andre som har sitt "særemne" i mitt liv, om du vil...

Jeg har en super bestevenn, som jeg har det utrolig moro med, og gjør de tingene som mange kjærester ofte gjør... All underholdningen, spiser mat sammen, lager mat, kino, teater, går turer, ligger slengt på sofaen og ser en film (i hvert vårt hjørne)... Han dekker alle mine behov for "underholdning" på samme måte som en kjæreste ville gjort, men det er hverken nærhet eller romantisk kjærlighet (eller sex)

Jeg har en elsker, en som dekker mine behov for fysisk utfoldelse (;)) Vi matcher bra i senga og kjenner hverandre godt nok til å ha det bra på den måten... men her er det ingen romantikk, kjærlighet, og heller ikke noe av det min bestevenn dekker av behov.
Det er rett og slett en gjensidig utnyttelse for å dekke et behov vi alle har, uten å måtte dra med seg hva som helst hjem...

De dekker på hver sin måte store deler av mine behov, men ingen av de er den personen som blir en kjæreste...
Jeg ser jo at det vil bli vanskelig for en person å skulle konkurrere på flere arenaer, med noen som allerede er gode på disse arenaene... ikke bare må han vinne mitt hjerte, men han må "slå" de andre gutta på deres "hjemmebaner"...
Jeg er kanskje vanskelig, og det er nok grunnen til at jeg har vært singel lenge... men...Hva gjør man? Vil den personen som "kaprer mitt hjerte" automatisk slå disse andre ned i støvlene?

Når eksen som har hatt deg på blokk et helt år på facebook plutselig unblocker deg uten å ta kontakt med deg. Er ikke det litt creepy?

Jeg hadde sex på første date , vi drakk vin og hadde det veldig koselig. Jeg ble godt brisen siden jeg ikke drikker noe særelig.
Siden jeg ikke hadde fått meg noe på en god stund , ble det til at jeg tok for meg av godsakene. Han ble sjokket , men veldig fornøyd. Etter at jeg var fornøyd dro jeg hjem til meg selv, godt tilfredstilt. Han reiste på ferie var borte 1 mnd, ble sur fordi han ikke fikk tak i meg på chatten, fikk noen sure mld på mobilen fra han. Det endte med at jeg blokkerte han, da kom mld, hvorfor jeg blokkerte han osv. Ok, jeg er vel en egoist som datet og pløyde over han, for så å stikke av. Ja jeg var vel stygg, men det var artig og. Andre som har gjort det samme? Andre damer som har gjort det samme?

Jeg har hørt fra en venn at sommertiden er over i helgen og klokkene skal flyttes. Følte at jeg måtte begynne i god tid ...
Har allerede flyttet klokken fra soverommet til stuen og klokke fra stuen til badet.
Mest vanskelig var mikro klokke ... nå er mikron i soverommet og vanskelig å bruke. Gjorde alt rett! Jeg holdt på i en time.
Var det ikke en time det skulle flyttes ? Er helt utslitt ...
Dette føles så unødvendig, for hvert år er det det samme og hele vinteren må jeg vente med å flytte mikrobølgeovnen tilbake til kjøkkenet.
Nå var jeg litt bekymret når jeg leste i avisen at noen telefoner og datamaskiner er selvgående, lurer på hvor jeg kan finne dem på søndag morgen når jeg våkner ... :/
Hva med bilen da, den har jo selvfølgelig også klokke? Endrer posisjonene seg i løpet av natten, hvor kan jeg finne bilen på søndag?
Ønsker å dele dette med deg, så huske og begynne i god tid, og jeg håper virkelig at alt går bra for deg også ...

Er det noen som har planer om å begynne å trene på Fresh fitness som åpner 3.november i Kirkeveien?

Kleskode

Siste svar sø. 28 okt. 2012 00:17 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Klementin

Hvorfor kommer dere menn ofte på date utkledd som en dass?

Så treig som jeg er har jeg i dag fått greie på at de holder konsert på Rockefeller om noen dager. Frister å dra. Noen andre som tenker seg dit?

Hallo! Skal vi ha en Halloweenfest?
Dere som er hjemme og sitter på forumet....

Ditt innlegg med skjult ID med pseudonym Metz67 - on. 24 okt. 08:21 Slett
*gjesp*
(Skjult ID med pseudonym Mia) - on. 24 okt. 08:33
Metz: ta litt morgentrim så våkner du...;)
Ditt innlegg med skjult ID med pseudonym Metz67 - on. 24 okt. 08:37 Slett
*grøsser ved tanken*

Mia, du er pervers. -.-

Fikk nettopp følgende melding i innboksen, skrevet med halvdårlig engelsk:

hi how are u
I have no head, you can go to see my photo album
I hope we can talk

Den som sendte denne meldinga kaller seg for "liwen", og det ser ut som at profilen (falsk?) nettopp har blitt laget. Går man inn på albumet finner man faktisk et bilde av ei ganske søt og attraktiv, asiatisk, ung dame.
Når noen skriver til meg på engelsk, og jeg i tillegg ser et bilde av ei påfallende pen dame, så blir jeg alltid svært skeptisk, og tenker svindel og pengelureri med en gang. At det står en mannsperson bak som prøver å lure til seg penger fra dumsnille mennesker.

Har jeg for sterke fordommer, eller er det bare sunn fornuft å reagere slik jeg gjør? Dette med "I have no head" var jo ganske morsomt faktisk, skjønte jo at det var profilbildet (hun?) mente med dette. :)
Hvis profilen allikevel er ekte, så kan jeg vanskelig se for meg blomstrende kontakt, og et eventuelt forhold til noen som kun snakker gebrokkent engelsk. Jeg er ikke spesielt rasistisk, men jeg foretrekker å møte norske kvinner, som jeg kan ha en helhetlig dialog med. Og forhåpentligvis noen felles interesser med også.

Kan snakke noe engelsk selv, men tror det blir veldig anstrengende i lengden.

Hadde vært så koselig med selskap i kveld.....et glass vin og en armkrok....

Har lest gjennom mange innlegg her som sier at drømmemannen / drømmedamen skal være ditt og skal være datt. Skal ha en katt, eller langrennski, eller orden på økonomi, eller være tiltrekkende, høy og mørk etc.

Crap like this
in
s p a d e s.

Det eneste som gjelder, folkens, for at man blir kjærester lenger enn èn natt er at hun er god i senga for ham og han er god i senga for henne. Dette er det viktigste kriteriet, og er vel hardt nok å oppnå i seg selv.

Punktum.

Er det så fryktelig vanskelig å si det ifra for en gangs skyld?

Jeg ser disse fine filmer - Lili Marleen, Schindler's List - som handler om sivilbefolkningen under andre verdenskrig.

Og så slår jeg på PC, og logger inn på forumet... Og leser alt dette her. Smått og smålig.

Jeg mener:

Hva skjedde med oss?

Er vi mennesker virkelig laget slik at vi trenger grusomheter som WWII for å begynne å vise våre beste / verste egenskaper?

Det var vel samme folk der, samme som oss... Ka skjedde ???

Men det er jo en alder det også

Er det for det meste utsende dere går etter. Eller hva søker dere.? Hallo prøver dere ikke å finne den rette eller hva. Har noen av dere verdier i livet?

ut i oslo

Siste svar lø. 27 okt. 2012 00:20 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen som skal ut i kveld? Jeg er i oslo i helgen.

Dumpet :)

Siste svar lø. 27 okt. 2012 00:03 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym svekling

Alle dater jeg har hatt her fra sukker har jeg vært den som har avsluttet det. Men nå endelig har jeg blitt dumpet av en jente. Og ikke bare en jente, men den absolutt fineste jeg har møtt de siste årene. Skål!

Jeg: "skaff deg Gule Sider", kvinne.

Noen andre forslag?

Har nettopp flyttet i ny leilighet og det slår meg hvor vanskelig livet er uten menn! Hvorfor kan ikke vi damer også være handy eller ha muskler som dere? Savner en mann som kan løfte mine esker og slå inn mine spikre. Helst med bar overkropp.

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10055356

"Selv om tilbudene kommer daglig, har han ingen umiddelbare planer om å innlede et nytt forhold. Men han har likevel klare oppfatninger om hvordan hans kvinne skal være. Han vet at hans meninger vekker oppsikt, men for ham er det viktig å være seg selv. Han er ikke redd for å stikke hodet frem og har ikke noe imot å skape litt debatt heller.

- Hun bør være jomfru og hun må akseptere at jeg som mann er sjefen i forholdet. Det er jeg som bestemmer. Men jeg ønsker å være en god og trygg leder som gir mye kjærlighet, sier Andreas."

"Han legger stor vekt på bibelens ord om forholdet mellom kvinne og mann. Også når det gjelder mannens rett til å «tukte» sin kvinne.

- Slik jeg ser det handler det om å oppdra, irettesette, lære en kvinne hva som er rett og galt, sier Andreas, og tilføyer:

- Tukt er ikke det samme som vold, men dersom en kone ikke vil ta til seg mine beslutninger, er jeg ikke fremmed for fysiske sanksjoner, sier Andreas."

Når man ser hvor populær 50 Shades of Grey er i dag, er det vel ikke rart at jenter løper til karer som dette? Er dette mannen med stor M alle sukkerjentene etterlyser i profilene sine? ;)

Jeg er ei sprudlende jente på 25. En helt normal sukkerjente. Trener 3-4 ganger i uka. Men samtidig tar meg selv ikke altfor høytidelig. Elsker og le, men bare mangler noen som får meg til og le og le og le hele tiden. Er ofte i skog og mark. Både langrenn og nedover bakken. Spiller håndball og fotball i bedriftsturneringer (selv om ikke så ofte siden jeg begynte med klatring og fallskjermhopping). Spiser sunt. Er veldig sosial og utadvent, venner og familie betyr mye for meg.

Og så er jeg litt i tvil hva jeg skal gjøre med albumet mitt her på sukker: Burde jeg lagt ut 3-4 hundre undervannsbilder eller heller et par tusener gode landkspsfoto som jeg tok på min siste reise til Tanzania? Hva syns dere?

Hvordan bør man gå frem hvis man skal foreslå for noenman har god kjemi med å ta en hotellnatt sammen? takk for svar!

Fredag <3

Ingen svar
(kvinne 42 år fra Akershus) Privat melding

Fredag er ukens beste dag, deilig å tenke på to fridager helt ubrukt foran seg..:)
Min helg skal nytes hjemme med jentene mine..:))
Deres helg?

Hva om man bare trenger noen til å holde rundt en..?

Jeg er 173 cm høy, men liker jenter som er 180+.

Hvordan oppfatter dere damer (og menn) dette? Er litt nysgjerrig på om dere syns det er noe... rart i det i det hele tatt? Er det mange menn som elsker når dama er betydelig høyere enn dere?

Hva syns dere gutter om bikini/ kløft bilder?

Tar dere dette som at hun kun er ute etter sex?

ser at jeg kan se på profiler jeg har under 70match med. Noen som har prøvd seg på noen de har har under 70 match med? :) Kan de se at du har tittet på profilen deres? kan de se din profil om du skriver til dem?

Det er visst motsatt! Så nå kan vi gutta skrive med mange flere jenter samtidig og gå på mange flere dates, og banke solid forskning i bordet for å si at det går helt fint! ;)

http://www.forskning.no/artikler/2012/oktober/337761

Fra matchsøk kan man more seg med å leke statistiker. Jeg er 44 og synes, som en generell regel, at kvinner over 38 egentlig er utenfor min definerte matchalder. Nå er det sikkert noen her som vil begynne å frese, men det er altså ikke de jeg er interessert i. Men altså, på matchsøk-siden kan man blant andre ting krysse av for "har besøkt meg". Her er min statistikk:

16-42 år: 45 stk
44-100 år: 49 stk

Skal jeg more meg enda mer, ser jeg at den forholdsvis uinteressante aldersgruppen 40-100 har begunstiget meg med 79 besøk, mens den mer interessante gruppen 16-38 har gitt meg 17 besøk (flesteparten returbesøk).

Er det flere som har moret seg med statistikk?

med Christopher Nolan's hjernetrimmer Memento. Flere anbefalinger/eksemler på tidlige (gjerne ukjente) perler fra store filmregissører?

Skal på kurs i Bergen fra onsdag til fredag. Og lurte på om det var ei flott dame som kunne å feire min bursdag, selv om det egentlig er på lørdag. Har veldig lyst å gå på escalon og spise tapas. Er du med ? ;-)

Trenger ikke en så veldig stor søknad. Men litt om deg selv ;-)
Snx