Sukkerforum

Hvor mange gratulasjoner klarer jeg å få ? :) (21år)

Inner slut :)

Siste svar to. 20 des. 2012 22:19 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym kjelbendik

There is a dirty slut in every woman but not every man can bring her out :p
Hva sier dere jenter? fakta? eller løgn?

Etter to år...med opp og nedturer...og en haug med gode venner, som er skaffet her på sukker!
Og mine venner tar jeg med meg videre..og til alle dere andre lykke til på ferden...:))

Jeg aner ikke hva dette vil bringe, men har en god følelse..på at dette er han som var gjemt til meg..phuu...sommerfugler sånn midt vinters er jammen ikke til å spøke med...jeg er glad, yr og smilet hadde vel gått rundt..hadde det ikke vært for ørene...:)
Så jeg er optimist på egne vegne...at 2013 er mitt..og forhåpentligvis hans år.....så får tiden vise.......

Goood jul alle sammen, måtte lykken stå der bi..:)

Klemmer fra 2 Be........

...når daten ikke liker fisk ( finnes 30 000 fiskearter i verden) og grønnsaker ( hallo, er du 3 år og trassig?) i en alder av 30.
...hater lukten av kaffe ( litt spesielt, men OK.. kan ikke like alt)
...er inadvendt og eneste måten å kommunisere på er å forsøke komme ned i buksene på deg (joda det er mange måter å kommunisere på, men se meg hvertfall inn i øynene når vi prater sammen)
Nevnte jeg inadvendt? At man faktisk har en bedre dialog med ALLE andre rundt enn daten selv...

Allikevel vil han treffe meg igjen. Hmm, det er mye man ikke skal forstå seg på..
Jeg vet hva jeg skal, og det er IKKE på noen flere dater med denna karen.

Hei,

Jeg er helt ny her inne og opprettet profil med bilder for et par dager siden. Nå har jeg fått 35 henvendelser på mail. Er det lite eller mye? Jeg har ikke peiling på hva som er vanlig og dermed ikke hva jeg kan forvente. Er jo mange tusen profiler her inne. Jeg er en dame på 40 år og får ofte høre at jeg ser mye yngre ut. De som tar kontakt er i alderen 34-50.

Hilsen meg

En man kom in på en bar, lutade sig över bardisken för att beställa en dubbel, och sade sedan till bartendern: “Jag är så förbannad!”

“Jaså? Vad har hänt?” frågade bartendern artigt.

Jo, jag träffade en vacker kvinna, som bjöd med mig hem till sig. Vi klädde av oss och hoppade i sängen, och skulle precis börja älska då hennes förbannade man kommer hem. Därför var Jag tvungen att hoppa ut genom fönstret, och hänga på fingertopparna från kanten.”

“Oj, jobbigt!” sade bartendern medlidsamt.

“Precis, men det är inte vad som gjorde mig riktigt upprörd”, fortsatte gästen.

“När hennes man kom in i rummet sade han ‘ Toppen, du är redan naken! Jag ska bara slå en sjua ‘, och jävlar om den late fan inte pissade ut genom fönstret, rätt i huvudet på mig?”

“Uusch!” Bartendern skakade på huvudet. “Inte konstigt att du är på dåligt humör.”

“Ja, men då har du ändå inte hört vad som verkligen, verkligen,irriterade mig. Sedan tvingades jag lyssna på deras stönanden, och då de var färdiga kastade mannen ut sin kondom genom fönstret. Och var landar den? På MIN jävla panna!”

“Fan, det var verkligen för jävligt!” sade bartendern.

“Åh, jag är inte färdig. Du förstår, vad som verkligen gjorde mig förbannad var när mannen behövde skita. Tydligen är deras toalett trasig, så han stack ut röven genom fönstret och släppte lasset rätt i huvudet på mig!”

Bartendern bleknade. “Nåt sånt skulle verkligen sabba min dag.”

“Visst, visst, visst” fortsatte killen upprört, “men vet du som VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN gjorde mig förbannad?
Jo, när jag tittade ner, och såg att jag bara hängde en HALVMETER från marken!!”

Analsex

Siste svar to. 20 des. 2012 00:12 (111 svar)
Skjult ID med pseudonym pølsevev

Hvis man er mann og ikke har lyst på analsex bør man da oppsøke psykolog?

http://www.youtube.com/watch?v=B22bNEJPxiU

Symphony In Blue(s)

Noen som vet det?

Jeg har veldig lyst til å være med på denne festen, men problemet er at jeg lurer på om det kommer folk på min alder? (21-28) hadde vært katastrofe om jeg var den yngste på denne festen! :) så skal du dit? Og hva er din alder? :)

Dommedag

Siste svar on. 19 des. 2012 15:58 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym stridig

Er det noen her som tror på at verden går under 21.12.12? =P

"Du er farlig", sier jenta. "Hvorfor det? Fordi du liker meg litt for godt?" sier jeg, men jeg ser henne dypt i øynene. "Jaaaaa, men altså, det kan ikke bli oss. Jeg dater jo en annen allerede, og jeg tror ikke vi to hadde passet så bra sammen. Vi er jo så forskjellige! Det hadde sikkert bare vart en måned eller to, også hadde det blitt slutt. Og da hadde vi vel kanskje ikke vært venner lenger heller". Jeg sier meg enig, i det minste litt enig. Jeg er 35, hun er 21, og selv om det helt klart er seksuell tiltrekning mellom oss så tror vel heller ikke jeg at det kunne blitt noe langvarig. Og hun er en herlig jente på alle måter, pen og sexy og engasjert, og en hyggelig jente å ha som venn også. Jeg har jo andre alternativer, jeg må jo ikke ha akkurat henne. "Så dater du noen nye nå da?" spør hun etter en stund. "Nei", sier jeg, skjønt akkurat det er vel ikke helt sant siden jeg har møtt noen sukkerjenter den siste måneden og trolig skal møte en av dem på nytt om noen dager. Men det er bare en date nr. 2, så ingen big deal ennå, og jeg velger å tolke henne som om jeg dater noen fast slik hun gjør. Og det gjør jeg ikke nå tross alt. "Men jeg meldte meg på Sukker for litt siden så får vi se…"

Hun holder på å le seg i hjel. "Hvorfor er du på nettet?" ler hun. "Du er jo kjekk og sosial og klarer å snakke med folk? Hvorfor kan du ikke bare gå ut og møte noen?" Jeg prøver å forklare henne at den tiden det bare var litt rare og snåle mennesker som brukte nettdating for lengts er forbi, om det noen gang var slik i det hele tatt, men det går ikke igjennom. Og at hun faktisk selv har møtt ganske normale mennesker i samme miljø som oss som jeg vet har funnet seg noen på Sukker. Jeg prøver å snu det på hodet og beskylder spøkefullt henne for å være den av oss som er umoderne og gammeldags, til tross for at hun er 14 år yngre enn meg. Hun biter ikke på den heller, og jeg skjønner jo egentlig veldig godt hvorfor hun selv aldri har prøvd nettsjekking. Hun er rett og slett en nydelig, ung kvinne og gutta kommer til henne, uten at hun behøver å gjøre noe som helst. Det skjønner jeg jo. Akkurat som jeg også gjorde da jeg ble kjent med henne, må jeg vel innse. "Haha, endelig har jeg noe jeg kan erte deg for også" ler hun. "Det der skal du få høre lenge".

Æsj! Neste gang holder jeg kjeft...

Til noen andre.

Alle damene her er bare ute etter sex, hva med mine følelser?

Jeg føler meg brukt....

Jeg lurer på om det er noen spennende folk som skal på swedish house mafia?

Bigbang

Siste svar ti. 18 des. 2012 20:36 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym ufopilot

Vel, da er jeg avgårde til kveldens Bigbang konsert. Noen andre sukkere i Bergen som skal dit??..afterparty på Garage etterpå:))!!!

Kanskje vi sees?????

Etter et noen dates med manglende uttelling har jeg nå tenkt jeg skulle senke kravene litt. Har begynt på en slags prioriteringsliste, foreløpig fått ned to punkter:

1. Puls
2. Pupper

Forslag til flere punkter mottas med stor takk.

Juleklemz fra mann ca. midt i trettiårene :-D

Hva ser du frem til i 2013? :)

Hva gjør man hvis man kun tenner på porno og ikke den radmagre lolitaen som ligger i senga?

Hvilken by er den beste i verden?

Oops.

Siste svar ti. 18 des. 2012 09:22 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym lusa

I dag tok jeg meg selv i å tenke at kanskje jeg skal vurdere å være litt mer åpen for å skritte inn i et nytt forhold, til tross for at kjæresteri etter programmet er strengt nedprioritert. Jeg ante ikke at jeg var inne på slike tanker! Litt bekymringsverdig, men pytt, ikke så mye å gjøre med det...

Så pass opp, dette er nemlig en advarsel: plutselig står jeg der og peker på DEG.

Hva er det ved din person som gjør at du kaller deg selv utadvendt? Hva er det du gjør i hverdagen som er utpreget utadvendt?

Tar du initiativ til å prate med fremmede på bussen?
Tar du initiativ til å prate med fremmede i butikken?
Tar du initiativ til å prate med fremmede på kafeen?
Er du et naturlig midtpunkt i forsamlinger fordi du nyter å prate med alt og alle?

Eller er du livredd for å bli oppfattet som en kjip kjedelig faen her inne om du ikke nevner at du er utadvendt?

Vi innadvendte fjellaper som knapt tør møte blikket til folk på gaten elsker visst å betegne oss selv som utadvendte. Det er ikke vanskelig å få øye på en utadvendt person, for denne skiller seg som regel ganske ut fra resten. Jeg så 1 utadvendt person i dag på butikken. Hun pratet ikke norsk.

Så hvorfor lyver du om at du er utadvendt?

Så hva er jeg? Jeg er stille og beskjeden blant fremmede, men prater lett og ledig med mine venner. Typisk norsk kanskje?

Joda, klart det finnes enkelte utadvendte individer her som sikkert kan stå inne for det. Men det er jaggu ikke mange av dere.

Hva ønsker du deg til jul?
Bortsett fra snille barn og fred i verden?

Skal man hoppe til sengs og ha sex på første date, eller vente til man har truffet hverandre en stund. Når blir det riktig å ha anal sex, første gang man har sex sammen eller vente...........Forresten....liker jentene anal sex..... Er jeg litt skaphomse som liker det?

Aseksuell

Siste svar ma. 17 des. 2012 22:04 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym pølsevev

Hva gjør man hvis man er aseksuell og har lyst på nærhet og samvær med en gift kvinne med 5 barn?

Hvis jeg setter noe som absolutt krav, gjør jeg det umulig for noen å skrive melding til meg da?

Endret på et krav i går, og brått er det INGEN som svarer meg. Litt påfallende... Liker å tro at det er på grunn av endringen, men ;))

hva betyr når det når noen har meldt seg på det som heter svargaranti ?

"Jeg får aldri svar fra de jeg kontakter!"
Løsning: prøv å kontakte noen du egentlig ikke synes er så attraktiv. Kanskje du vil bli overrasket?

"Jentene liker bare badboys."
Løsning: det er ikke noe som heter badboys. Begrepet er oppfunnet av damer som har slumpet til å ha sex med en mann som ikke er (nok) interessert i dem til å inngå et forpliktende forhold. Det kan like gjerne hende han ender opp med å gifte seg med den neste damen han møter.

"Det er mange flere menn på sukker enn det er damer. Derfor kan de velge og vrake."
Løsning: Jeg spurte sukkeradmin om dette og svaret var at det er ca 50/50. Litt flere menn enn kvinner.

God morgen alle sammen! Ny uke nye muligheter! Dette er uken hvor alt kan skje. Miraklenes tid er kanskje enda ikke forbi?

Personlig har det vært 3 hektiske måneder i høst, men nå begynner roen å senke seg. Ser frem til 2 uker etterlengtet ferie!

Ønsker meg en seriøs forhold men det er ikke så enkel som jeg trodde.

Måtte bare dele det... Drar til Madeira på mandag.. hopp på tur... Sol og varme gleder meg til å møte deg igjen!!!!! Juhuuuu!!

Julegaver

Siste svar ma. 17 des. 2012 04:36 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym tresnitt

10 MENNESKER I 10 GLEMTE KRISER
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

www.legerutengrenser.no "Ti mennesker - og hva DU kan gjøre for å hjelpe dem"

Hvis vi gidder kan vi bruke 12 min på å høre om disse 10 menneskene også sette oss inn i deres situasjon.

Ved siden av kan man trykke på "Julegaven som redder liv"
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hva skal vi rike her i Norge med dyre julegaver?
Vi kan gi hverandre noe symbolske småtterier.
Også noe hyggelig til barna, selfølgelig.
Også gir vi GAVENE til de fantastiske hjelpeorganisasjonene.
Leger Uten Grenser er virkelig å anbefale.

http://fitnessbloggen.no/jenter-derfor-fungerer-ikke-treningen-og-dietten-deres/

Drycember - The act of abstaining from masturbation during the month of December.

drycember.blogspot.no

Hvordan går dette da folkens?

Og det blir mer av det samme i morgen :D

Selv har jeg vært innom sukker flere ganger de siste fem årene. Ser mange kjente fjes som fortsatt er her, sammen med meg.
Hva gjør at du ikke har funnet deg en kjæreste?
Har du datet mye disse årene?

(Og jeg vet at det neppe har med utseende å gjøre, for mange av de som frekventerer forumet ser helt ok ut.)

Er det flere enn meg som er her inne på denna tida? Har akurat karva meg hjem gjennom snø og is og på toppen av det hele begynte det å striregne!! Skulle ønske jula var på sommeren sånn som den er i Afrika:(

Er det sånn at mange av oss er redd for å binde oss med potensielle kjærester i frykt for å gå glipp av "noen som er bedre" som kanskje kommer senere i livet? Har man høyere forventning av potensielle kjærester enn hva som er realistisk?

Jeg tror jeg er sånn.. Og egentlig så er det helt fryktelig... Man blir jo aldri fornøyd..

Ser det er veldig mange jenter som oppgir at vin er veldig viktig for dei, og dei vil gjerne ha en mann som liker vin.

Kva er greia med vin eigentleg? Eg synes ikkje det er spesielt godt, og eg synes øl er veldig mykje betre. Er det ingen som hugsar på at vi har ein tusenårgamal ølkultur her i landet?

Så det eg lurer på er vel om de jenter her inne som er opptatt av vin. Er det greit om mannen drikk øl? :)

http://www.kjendis.no/2012/12/13/kjendis/mote/victorias_secret/24813259/

"og gir unge gutter et feil inntrykk av hvordan en kvinnekropp skal se ut"

Beklager alle slanke damer, det er bestemt at dere har feil kvinnekropp. Dere SKAL ikke se slik ut.

har vært inne og sett på de forskjellige sidene, og det som slår meg er at mangen av de damene som var på de sidene for to år siden, er fortsatt aktiv inne på disse sidene.
Viss de er så utrolig søkende etter et forhold, så er det jo sikkert litt lurt å være aktiv å snakke og bli kjent med de som er inne på disse dating sidene, ellers så blir en jo en evig singel, men de er vel egentlig ikke interessert i noe forhold, de ser vel på disse plassene som en vanlig chatte side...

Jeg dater en jente om dagen, og på date nr to kom det fram at hun hadde hatt et forhold til en jente,,
Litt skeptisk på sånt jeg når, det gjelder en eventuell partner..

Hva tenker dere i forhold til det temaet ? Flere som meg ?

Ny dag, nye muligheter :)
Noen anbefalinger på hvor man kan ut i kveld?

Hva ønsker du deg til jul? og hva er den beste gaven du kunne fått og gitt til en kjæreste? :)

Jeg sendte inn en liten notis om en profil her om dagen, og jeg får ingen respons tilbake.
Hva gjør sukker med sånt?
Det er ikke mulig å få noe hjelp til dette på support/faq.....

Forventer svar fra SUKKER.

Ble litt mye drikke på første date og vi kjørte hele løpet. Sitter i det no ja!!!!!