Sukkerforum

Alder

Siste svar ti. 4 des. 2012 01:12 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Cecily

Hei, der!
Ingen hyggelige menn på min alder der ute? Når jeg søker, er eldstemann av de som dukker opp stort sett 63 år - sjelden mer. Ingenting i veien med menn i den alderen, sett fra mitt ståsted, men de fleste mennene vil, av en eller annen grunn, helst treffe kvinner ganske mange år yngre enn seg selv......
Så: Voksne trøndere - kom frem!
Cecily.

Har vært her inne en stund nå ,men synes det er veldig vanskelig å få kontakt med damer her inne ..Er jeg for gammel ???

Flere som har det sånn? -> http://sinfest.net/archive_page.php?comicID=4472

:)

Hotellweekender

Siste svar ma. 3 des. 2012 22:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym femmeninne

Har noen av dere vært på en sånn tur i Sukkers regi?

Kva er hensikta vår med å vere aktive her?
Skal vi syne oss fram i all vår ekvillibrisme, i all vår prakt, i all vår endelause kunnskap om alt og alle - kort sagt: spegle oss i vår eigen narssissme, vår eigen glans?

Eller har vi langt meir altruistiske motiv? Vi ynskjer ause av vår viten om livet og deromkring - og rettleie andre om eine og hint, om kreti og pleti, om vist og gale, om liv og død og alt imellom?

Heisann

Siden det er en ganske viktig dag i dag så legger jeg ut linker til en litt artig film. Den passer jo faktisk inn med temaet for denne nettsiden også...

Del 1:
http://youtu.be/FZfOVNwjFU0

Del 2:
http://youtu.be/A9a2ZqLhuAw

Så kan dere jo gjette hvilken dag det er bortsett fra 3. desember...

"Siden det er lørdag og alt.....og mange tar seg ett glass vin i helgen, har jeg lyst å dele noen vintips med mine venner.
Jeg har brukt en god del av min tid til å tillegne meg litt kunnskap om vin og her er noen tips til deg som kanskje ikke er like bevandret i vinens rike som jeg er. Jeg tar det derfor ganske detaljert og enkelt:

Først og fremst - hvordan skille på røde og hvite viner:... Enklest skiller man på disse vintypene ved å skvalpe en liten skvett på en hvit bordduk.Den vinen som etterlater seg en lilla flekk ...- er rødvin.Er man en riktig kjenner så kan man bare ved å smake skille på rødt og hvitt.

Portvin er en vin man serverer i porten når gjestan kommer. Har man ingen port går det like greit å servere i heisen eller trappeoppgangen.

Serverer man tørr vin bør det ikke være gjennomtrekk eller at noen av gjestene nyser - da vinen lett kan støve ned hele huset.

Man kan bestille sin vin og få den hjemkjørt. Skulle man likevel bære den med fra Polet sjøl, så velg en lettvin.

Til fisk, som fiskeboller og sild foretrekker de fleste hvitvin, mens man til kjøtt, som til pølser og innmat bør drikke rødt.

Til viltkjøtt serveres villvin. Til grillmat er det et unntak på hvitt og rødt. Til dette serveres helst brennevin da det harmonerer best med svartbrent mat.

Ord som er vanskelige å si når man har drukket litt vin:-
Uovertreffelig
Innovativt
Kosteskaft

Ord som er vanskelig å si når man har drukket for mye vin:-
Vestkystsk
Substansiere
Konstituere
Gjennomsnittlige

Ord som er helt umulig å si når man har drukket for mye vin:
Nei takk, ikke mere vin til meg
Sorry, du er ikke helt min type
Nei, du får ikke være med meg hjem i natt.

Det har mange ganger vært et omstridt tema at en rekke kvinnelige Sukker-deltakere ikke svarer på meldinger. Og selv om man godt burde vite at det ikke nytter å sutre over dette, så har det allikevel blitt en del klagetråder som omhandler dette, av skuffete menn, nettopp her på forumet.

Vel, jeg prøver nå å belyse at dette med å ikke svare ikke burde myntes for mye bare på kvinnene. Hvis man som mann påstår at man svarer på alle meldinger man får inn, så tror jeg nok at det er løgn. :)
For å ha "større muligheter på markedet", så er jeg også medlem på Møteplassen. Og her fikk jeg for to dager siden en av de aller kjedeligste og mest intetsigende meldingene som det går an å skrive, rett ned i innboksen min...

Ei 30 år gammel dame fra Kristiansand skrev et "hei" til meg, og ingenting annet. Det er akkurat så vidt man kan kalle det ei melding egentlig. Det sto bare hei, skrevet med liten "h", og ikke noe mer. :) Og profilen er totalt bildeløs i tillegg. Da må jeg virkelig si at jeg ikke følte noe interesse. Og ja, jeg forventer at man bruker bilder på profilen. Ellers får jeg et inntrykk av at hun prøver å skjule noe. Ikke misforstå meg, det er hyggelig at noen tar kontakt med meg, men i likhet med mange andre bør det ligge mer innlevelse og ektefølt interesse bak. Så jeg valgte å ikke svare. Kanskje det er arrogant og kaldt av meg, jeg vet ikke.

Men hvis kvinnene her har fått mange slike fantasiløse og intetsigende henvendelser av mannfolk, så har jeg full forståelse for at de ikke gidder å svare. Hvis jeg føler interesse for noen her, så prøver jeg å sette fingeren på hva jeg liker på profilen hennes. Stille et spørsmål, eller tre. Og ikke kommentere for mye på hennes utseende, selv om jeg virkelig liker det jeg ser. :)

Hva var bak luka i dag? hæ? hæ?
Og ikke kom å si dere venter lenge over midnatt før dagens luke åpnes ass, det er det ingen som tror på uansett ;p

Sånn for min egen nysgjerrighets skyld:

Har dere kjøpekalender (hvilken, og lover den bra?) eller hjemmelaget?

Hva synes dere om Østfold-dialekten? Tenner ikke helt på den selv men....noen som har meninger der?

Når du er overbevist om at den kjekke taxisjåføren liker deg..men kommer så på det er jobben hans være hyggelig og "selge"...men men, fin avslutning på en fantastisk lysfest i bergen:))

Har sett tre av mine exer her de siste to dager. Sier vel mer om meg en om de :(

Jaja Førstemann til mølla!!!!

Lurer på ??? Er det sex de fleste vil ha her inne? Eller drømmer dere om den ekte kjærligheten . Fyr løs !!! Jeg er nysgjerrig :)

De gangene jeg har blitt satt opp på blinddate, så har jeg hver gang fått høre at hun er ei skikkelig godjente. Og det som møter opp er ei skikkelig stor jente... Er god blitt synonym for stor?

En liten hilsen fra trenings treningsleir på Sjusjøen

Hvor går man ut på en fredag i Oslo?
Var på Jaeger på Grensen i går, en plass jeg liker meg godt. Men, det er ofte stappfullt der og dermed ikke så mye sitteplasser o.l.
Så jeg lurer på om noen har gode tips til hvor man kan gå? :)

Er det ikke fint, sist jeg var på datested var nettby.no, mange år sia, da var det speed dating på høyt plan. Men nå, null stress...35, litt eldre....jo, litt eldre;)

Noen jenter / kvinner fra hedmarken som blir med å tar et glass vin eller to på Hamar i helgen?
Hilsen gutt 33

til den nydelige damen fra nord-trønderlag som viser oss et nytt profilbilde minst en gang i uken. Du er så pen du!!!!

Fa..! Oppdaget Rotte som jeg hørte i veggen, og tok den på fersken i gårdsplassen...
Hvordan bli kvitt dette dyret???

Tips anyone?

Lurer så å si fælt om hva som skal til for at dere kvinner skal ta kontakt. Er det sånn at du må ha Robert pattinson utseendet, eller Brad-pitt, for at kvinner i det hele tatt skal synes du er interessant, og ta initiativ til å sende en melding?

En annen ting er, hvor ofte får dere kvinner melding fra oss? Er det slik at dere får så mye overflod av meldinger at det er derfor, dere ikke tar tid til å ta initiativ? Med andre ord, dere har nok å velge av fra før?

Begynner å lurer sterkt på om det er noe galt med meg, kanskje det er profilen min, bildene mine, kjedeligste er jo at jeg ikke kommer til å få vite, hva som er galt?

Eller er det slik at mentaliteten til kvinner er slik at, de ikke gidder å ta kontakt, med mindre de VIRKELIG er kjempe interessert?

Kjenner at jeg begynner å bli litt engstelig no, fordi jeg originalt tenkte at jeg skulle være anonym, men da vil jo jeg ikke få så veldig mye svar, hva som eventuelt kan være feil?

Fyller 50 om 9 dager!

I går fikk jeg min første tatoering! ;)))
En stor en - og jeg er kjempestolt!

HeiHei,

Jeg synes det er veldig bra respons hos de fleste jentene, er veldig glad for at jeg valgte å bli superbruker :)

Nå har jeg hatt tre forhold i min tid på Sukker som har vært forbausende like i utviklig. Og det rare er, jeg skjønner lite og ingenting av hva som skjer.

Dette er opplegget: Vi treffes, finner raskt tonen, venter sånn passe lenge med sex, ting blir bare mer og mer heftig. Det er nærhet, humor og varme i tillegg til bra sex. Det er han som fører an med oppmerksomhet og meldinger... Slik er ting bra og det ser lovende ut i 2-3 mnd. Og så skjer det noe. Umerkelig, men likevel tydelig. Han blir liksom borte. Ikke sånn at han ikke svarer på en melding, men luften går helt ut av ballongen, meldingene blir mer svadapregete. Han tar ikke noe initiativ. Bare sier ja og nei til det jeg måtte foreslå. Selv om jeg trekker meg helt unna en uke eller to, skjer det ingenting. Da er det HELT stille. Så jeg forstår at jeg er dumpa eller at interessen forsvant, men får aldri noe beskjed om dette eller svar på hvorfor det ble sånn.

Det som forbauser meg er at forholdene varer såpass lenge før den tause tilbaketrekkingen. Dermed har han fått meg til sengs mange ganger alt, så det kan ikke være det. Han vet hvordan kropp jeg har og hvor høyt jeg måtte snorke. Alt sånt vet man jo.... Kan det være noe jeg gjør etter at det er gått så lang tid, tro? Eller er det menn som kjenner seg i gjen dette, og som kan prøve å gi meg en forklaring,... Er det noen mekanismer ute og går her? Takknemlig for alle innspill.

sjekk denne: http://www.side3.no/article3522436.ece

Snakk om frustrert ugle som vil ha seg

Jeg leter egentlig etter reisepartnere...!

Jeg jobber 7 dager på 10 dager av så sitter igjenn med litt fritid så kunne tenkt meg og reise litt i dem 10 dagene jeg var av.

Det kan være alt fra en helg i paris til en mini backpacking i russland!

Jenter / Gutter i alle aldere, uten problem!

Eneste forutsetningene jeg har er :

Nulltolleranse for narkotika ( Og da mener jeg NULL selv om vi er i amsterdam )
Ingen pedofile, jeg drar ikke til thailand for og være med små barn sånne ting gjør meg kvalm
Man må stille med egne penger, ingen snyltere
Godt humør og like og reise!

Helst kun serriøse henvendelser =)

Hei,siden den andre tråden blir litt vel mye utenom snakk om sexfantasier. Så tenkte jeg at her i denne tråden kan vi diskutere om sexfantasier,kommer med råd til andre,flørter osv.

Da er det bare sette i gang folkenes :)

Tør du å leve ut dine sexfantasier eller er det vanskelig , synes du at det er vanskelig å snakke om eller ta det opp med en aktuelt kjæreste ?

Føl deg fri til å fortelle om dem her ..........

Du kan nå få anledning til å presentere deg selv i beste sendetid!

NRK er i gang med et nytt TV-program og søker i den forbindelse deltakere. Serien skal følge mennesker på veien mot et «lykkeligere» liv ved hjelp av dokumenterte teknikker innenfor positiv psykologi.

Vi søker blant annet en "stresset karrierekvinne/mann som ikke er helt lykkelig": For mye jobb, for lite tid til venner og familie. Kanskje savner du en kjæreste, føler deg ensom og har liten opplevelse av tilfredshet i livet.

Sannsynligvis blir det lettere å treffe den rette når du har jobbet med å bli litt mer tilfreds med livet ditt på andre områder først?

Mer informasjon om programmet og søknadsskjema her: http://nrk.no/informasjon/delta/1.8350901

Legger også ved linken til promoen som gikk etter Puls på NRK1.

Den er kanskje litt "tung" og du trenger absolutt ikke føle det sånn for å delta:

https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10152246855250317

Ta kontakt! Dette er kanskje en sjanse til å bli litt lykkeligere som du ikke vil gå glipp av :-)

M

Siste svar on. 28 nov. 2012 23:33 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym haha

hva mener dere kvinnfolk når dere skriver: ``ønsker mann men stor M`` hva innebærer det?
samme med: ``hadde ikke gjort noe om du var høy, mørk og sporty`` Er det målskiven deres? er vi andre normale bare tidsfordriv når dere svarer på meldinger?

Hvordan tenker dere egentlig, bare nygjerrig :)

Høh??

Siste svar on. 28 nov. 2012 23:00 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym klapp

Hva i alle dager mann? Har knapt hatt besøk på profilen min de siste 2 ukene, og plutselig i løpet av 1 time nå har jeg fått besøk fra 5 forskjellige jenter. Jeg er fra Sørlandet, de er fra midtnorge/nordnorge, og jeg besøker ikke profiler fra det området. Hehe, koselig med besøk, men mener å huske å ha fått slike "rush" på profilen min før også. Altså at det etter veldig rolige perioder, plutselig detter inn besøk uten at jeg har gjort noe med profilen eller aktivitetsnivået mitt.

Jaja, vil vel egentlig ikke noe med denne tråden, bare litt høylytt hodekløing og undring :D

hører det bare er byttedyr på sukker!!
tenkte å laste en film til kvelden... forslag?

...man tilbake etter noen måneders pause...

hva er greia? skjønner de som skriver litt her på forumet som gir seg, men de som ikke deltar her på forumet som mener det er på tide å takke for seg?? Siste desperate forsøk på å få til noe her inne?
Hvem er du? og nå stikker du!!! :)

I Dagblad-kommentarfeltet ser man alltid folk som klager over norsk prisnivå. De stemmer gjerne FRP, og liker ikke å betale 80kr for en pils. De hadde helst sett at de selv beholdt sin lønn, mens alle andre tjente mindre.

Nå i det siste har landets næringstopper gått ut med sine meninger. Norsk lønnsnivå må ned! Hvis nordmenn går ned i lønn, så vil firmaets lønnsutgift gå ned, de kan selge flere varer, og lederne kan ta et større utbytte.

Klimaforandringer kan bli et problem, eller det kan ikke bli et problem. Mange velger å tro at det ikke vil bli et problem; på den måten kan vår generasjon fortsette med vårt høye og bekymringsløse forbruk. Hvis det viser seg at klimaforskerne hadde rett, og våre barnebarn arver et dårlig klima, med medfølgende ressursmangler..så kan vi bare si at vi ikke visste bedre.

Vi har sykehuskø og dårlige aldershjem, selvfølgelig må vi bruke mere oljepenger! Til tross for at olje-verdiene i sin helhet blir tatt opp på et historisk blunk (60-100år), så vil vi ha mer av de pengene. De forrige og de neste generasjonene får bare leve med at det var vi som fikk jackpotten.

Så, hva er ditt syn på griskhet? Tenker du noe på de andre i samfunnet, eller på den neste generasjon?

Dette er altså ikke ment som et sinna-innlegg, men heller noen tanker rundt litt av våre krav og ønsker. :-)

Da er det på tide å takke for seg - medlem i sju fulle måneder, men traff da ei til slutt :)
Så satser på at det er en god stund til jeg må tilbake hit igjen (bank i bordet).

Konklusjonen nå på enden er at jeg har vært relativt fornøyd med Sukker.
Uttellingen avhenger av innsatsen, men det burde da bare mangle.
Har sikkert gått fram mye saktere enn hva en del andre gjør, men synes det å treffe en ny person i måneden IRL er passe tempo for mitt vedkommende.

Så til det som en del av oss synes er gøy - tallenes tale (med forbehold om at arkivet ikke lyver alt for mye) :

Svarandel på førstemeldinger - ca 40-50% (Skal en tro sutringa på forumet er dette latterlig bra?)
Førstemeldinger mottatt - 12 (Og ingen har vært desperate furier (igjen, uventet i følge forumet))

Antall meldinger sendt - 1107
Antall meldinger mottatt - 1094 (nært 99%)
(Kontakt med en person står for bortimot halvparten av all korrespondanse).

Antall åpenbare spam-meldinger - 1

Antall førstedater - 7
Antall dater (minus hun jeg er sammen med nå) - 12

Korteste førstedate - 40 minutter
Lengste førstedate - 5 1/2 time (!)
Førstedatetaktikk - "Lyst til å ta en halvliter?"
Flest dater har vært på - Nabo'n, tett fulgt av Bær & Bar

Korteste tidspunkt fra første kontakt til første date - ca 24 timer
Lengste tidspunkt fra første kontakt til første date - 1 mnd 20 dager

Antall blokkeringer - 1 (som jeg er klar over)
Antall Facebook-venner/brevvenner/drikkekompiser fått - 4
Antall fiender fått - forhåpentlig ingen

Antall profiler besøkt - vanskelig å si siden avsluttede profiler ikke vises, sikkert hundrevis.
Antall besøk på egen profil - 794

Antall hjerter gitt - 1
Antall hjerter fått - ca en million, seriøst hvem bryr seg om hjertene?

Når man får svar fra damer her, uten at det kommer ett spm tilbake, er det= ikke noe vits i å skrive noe mer?

Tror jeg skrev til ei i ukesvis engang. Hun gav aldri ett spm tilbake:p Skrev korte svar, sånn 1-2 linjer. Men førte aldri noen steds.

Jeg har googlet dette spørsmålet og svaret synes å være et overveldende øredøvende ja. Er det noen som har erfaring med det?

Profilbilde

Siste svar ti. 27 nov. 2012 21:48 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Ny på nett

Nå har jeg vært på Sukker i ei ukes tid og begynner å ane hvordan noe av dette virker.. tror jeg..
Men det jeg lurer på er hvorfor så mange hverken har album eller profilbilde?? Er det den gammeldagse brevvekslinga dere vil ha?
Jeg gidder ikke gå inn på en eneste profil uten bilde, og det er jo forbaska synd for da finner jeg jo aldri ut av om det er der mannen med stor M gjemmer seg. Så hva er grunnen egentlig?
Burde jeg vært helt anonym selv også?

Anta dette hypotetiske tilfelle: En av det annet kjønn kontakter deg og hevder at vedkommende aldri har hatt sex, og at de har lest din profil og synes at du synes å være et følsomt og omsorgsfullt menneske. Og så spør de om du kunne tenke deg å gi dem litt erfaring. Ville du ha gjort det?

Og dette gjør at jeg vil finne et annet nettsted . Ikke et av bildene mi e blir godkjent . Ikke kun ansiktet engang . Nå har j prøvd de fleste bildene mine og alle er blitt fjernet .

Undrer av og til om folk vet 100% hva de leter etter / vil ha? Jeg famler litt, tror jeg vil ha kjæreste, men så kommer tvilen og det er så godt å være singel. Har datet meg gjennom en fin haug her inne, en varte en del måneder men da jeg ville mer ville ikke han. Når jeg finner tonen med en som faktisk vil ha mer, skrubber det for meg. Jeg finner årsaker til at jeg ikke er tiltrukket til de jeg møter på løpende bånd. Er det fordi jeg møter en del jeg aldri hadde sett to ganger på i en real life setting, eller er det noe annet som f.eks at jeg bare er halvinteressert i hele greia? Men innimellom er motivasjonen knallsterk for å finne noen, og da slår jeg gjerne til med seriedating. Så er det bråstopp. Hvordan kan jeg vite hva jeg vil sammen med en mann før det har gått litt tid? Som sagt, jeg 'tror' jeg helst vil ha en kjæreste. Men med det utgangspunktet blir det masse masse feiling. For min del hvertfall. Satans mange frosker man skal kysse altså.

Som overskriften sier, hva er den morsomste/kuleste/teiteste/mest tragiske førstemelding du har fått her på sukker?

Selv har jeg tilgode å få førstemelding her inne, så jeg kan desverre ikke starte, men hadde vært interessant å se hvilke meldinger folk får og hvordan de blir oppfattet.
Og vær så snill, ikke heng ut folk, keep it clean! :)

Satt akkurat å så Lindmo der Gunnhild Stordalen var gjest.
Petter har fått alt.Godt utseende,berømmelse,rikdom,popularitet,overflod av venner og er tilsynelatende veldig lykkelig.Og ikke minst den vakre kvinnen han er gift med.Hun er pen,slank,lang,utdannet,dannet og smart.
Dette til tross at han har ADHD og er self made. Han hadde visstnok en omsorgsfull far.

Føler meg som en mislykket og stakkarslig idiot : (

Veldig glad jeg ikke er mellom 30 og 38 år og barnløs og på jakt etter en mann og far til barnet mitt. Man føler man har en skjult agenda som må for alt i verden holdes hemmelig for ikke å skremme vannet av mannen man er på date med.

Men har inntrykk av at det finnes mange verpesjuke menn også....? Særlig når man selv ikke er det. Da kommer de frem og spør .....synes det er litt rart. Er tross alt 46.

Er ferdig med å få barn, og føler det er en befrielse både for meg selv og for de som viser meg interesse at dette ikke er noe tema.

Damer med samme erfaring?

Er det mulig og få til noen auto logg ut funksjon pga inaktivitet?

Støtt og stadig får jeg opp at brukere er online og sender derfor melding / Chat, mens personen egentlig ikke har vært aktiv på en del timer.

Andre forum o.l har en automatisk logg ut funksjon som logger deg ut om du ikke har gjort noe på feks 1 time. Det samme gjelder vell om du bare krysser ut vinduet, systemet plukker fortsatt opp at du er aktiv en veldig lang periode etter dette.

Bare jeg som savner dette?

Er det noe sted man kan se når en profil er opprettet?

Hadde for leenge siden en ons med en ung mann? på 25 år..., han har vært meget ivrig på sms, men jeg heller lunken..
Nå ringer han fra byn og vil komme til meg...for all del, veldig kjekk..men litt ung for meg sånn egentlig..., jeg er snart 40 år...

Jey or ney...???

Hvorfor være så anonyme? Hvem blir interessert i å svare på slike henvendelser? Åsså all denne klaginga på ikke å få svar. Er det slik både med menn og kvinner?