Sukkerforum

Fant et innlegg fra parterapeut og samlivsspaltist Sissel Gran. Synes det var så mye bra der at jeg tenkte å se hvordan forumsfolk ser saken an.

Selv mener jeg tillitt og gjensidig respekt er viktige fundament i ethvert parforhold. Det har vært en del triste temaer oppe i det siste, nå tar vi en positiv en om kjærligheten. Tror vi på den, stoler vi på en iboende og altoppslukende energi/kraft som ligger der og venter hvis forelskelsen tar oss og fører oss over i lykkeland? Eller blir det hard landing når hverdagen kommer. Jeg tror det kan vare også i hverdagen, hva synes dere? Jeg holder meg i kulissene slik at dere får lufte meningene og erfaringene, alt ettersom.

http://www.nrk.no/programmer/radio/radiodokumentaren/1.8339293

Jeg forundrer meg på hvor vanlig folkeskikk og høflighet er her inne sukker!!! Trodde virkelig at det var normalt oppegående mennesker som brukte disse sidene og det jeg tenker spesielt på er følgende: Når jeg sender en hyggelig melding til et menneske her inne..... så forventer jeg selvsagt ikke at det skal resultere i kirkeklokker, bleievask og digre flyttebiler, men at vedkommende som får et hyggelig og velment kompliment iallefall tar seg tid til å si TAKK..... eller DET VAR HYGGELIG...... gi et lite livstegn tilbake...... DET anser jeg som god folkeskikk...... men jeg blir stadig overrasket over mange jenter som IKKE vet hva folkeskikk er....... tankevekkende og trist!!!
Veit at det ikke er noe lovpåbud..... men allikevel......... Mvh A

Hmmm, datt over denne artikkelen:
http://www.tv2.no/underholdning/ettermiddagen/stadig-flere-kjoeper- seg-designervagina-3912230.html

Merkelig hvor langt man er villig til å gå for tiden. Kan man ikke bare være naturlig? :D
Noen synspunkter på temaet? :)

Jeg har vel sendt rundt 100 meldinger til forskjellige her inne, men jeg kan telle på to hender de som har svart. Jeg lurer på, hvorfor er jenter registrert her hvis de ikke gidder å svare på henvendelser?

Noen som andre som sitter å ser litt på Farmen 2012 ?

Hva syns dere så om Andreas Nørstrud sine holdninger å meninger om kvinnfolka ?
Dei er for lettkledde, kvinnfolk skal gjøre kvinnfolk jobb,, Kvinner og menn skal ikke sove i samme seng..

Holdningene er jo hinsides,

Jeg vil bare gi en oppfordring til dere mannfolk der ute da tenker jeg dere over 30år og oppover (for gammelt for meg) , er selv 18.
Når det står ganske klart i en profil hvilken aldersgruppe enn søker , og du er ganske mange år eldre , å velger fortsatt å sende brev, hva tenker du da?

Nå vet jeg at det finnes jenter som liker eldre menn, men de pleier vel å gjøre det synlig?

Jeg synes dette er uhøflig og ekkelt rett og slett!

Godt tips: finn dere noen på deres egen alder, eller finn de unntakenene som eventuelt er her.

http://www.youtube.com/watch?v=ibEdgQJEdTA&feature=g-vrec

Jeg kan ikke slutte å se, selv om jeg burde.

Lurte bare på, hvor mange av dere sover nakene? Jeg har gjort det i sikkert 10 år, men mange jeg snakker med gjør ikke det.. Så da begynner jeg å lure på om det er uvanlig? Jeg syntes det er deilig å befriende å sove helt naken, slippe trange boksere...
Jeg er en mann på 28 år, skriv gjerne hva slags kjønn du er å alder..

Ok. Dagens sukkerquiz. Egenprodusert denne gangen.

1. Hadde du vært med på nudistdating på stranda?
2. Har du praktisert nudisme?
3 a) Hvis ja på spm. 2 - Er det digg?
3 b) Hvis nei på spm. 2 - Ønsker du å prøve? Eventuelt hvorfor ikke?

Eksen min er elendig med økonomi, og nå har han ikke betalt for SFO på to måneder. Det er det eneste han betaler overhode for sønnen sin.

Han skylder meg allerede over 30 tusen for SFO og et lån til bil som det nå er over to år siden jeg lånte ham.

Jeg låner ham ikke en krone til....får det aldri igjen.

Hva hadde dere gjort? Ubehagelig å tenke på at SFO ikke er betalt. De har ringt ham og purret.

Er det noen som skal feire jul i bergen i år og tilfeldigvis ta toget dit 21 desember??

Ensomhet

Siste svar ti. 30 okt. 2012 18:58 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym Pumpkin

Sitter og kjenner på ensomheten, nok en helg uten at jeg har snakket med andre enn kassadamen på Rema.
Jeg har mange venninner, men jeg er den eneste som ikke har barn eller samboer. Og når jeg er sammen med venninnene føler jeg meg ofte enda mer enson enn før, de har felles referanser med barn som de snakker utstanselig om. Da blir det til at man føler seg utenfor.
Jeg pleier å være flink til å nyte mitt eget selskap, men noen ganger føler en seg ensom.
Nå nærmer 17.mai seg, en dag jeg er veldig glad i, se festpyntede mennesker overalt som vifter med flagg og er fornøyde:)
Iogmed at alle mine venninner har familie, så er det ingen som husker på den single som ikke har noen å feire dagen med, har vært sånn nyttårskvelder også. Flere har blitt tilbragt alene. Jeg er heller ikke av den typen som iviterer meg hjem til andre og være 5. hjul på vogna. Ønsker ikke noen medlidenhet med dette innlegget, bare lurer på om det er andre som også har det sånn og hva dere gjør med saken?

I dag er det min dag for å dele noe veldig personlig.
Jeg har ei venninne, nei jeg har flere venninner som har blitt utsatt for overgrep som barn. Kanskje er det ganske spesielt at jeg kjenner så mange, eller kanskje ikke... For jeg er også en av dem...

Da jeg leste tråden "Dårlig sex" var det en som skrev
"Kommunikasjon er viktig, men vrient å få til når hun ikke åpner seg mentalt. Tok kontrollen, men det er ikke så stas å kjøre på når hun bare er der. Jeg kommer jo i mål, men det er jo ikke dermed sagt at det var god sex fordet."

Jeg har iblant vært en slik jente, ei jente som bare ligger der, stiv som en stokk. Ei jente som egentlig ikke vil, men som ikke klarte si i fra. Ei som håpet at han som var ved siden av eller oppå ville forstå dette ikke var greit for meg. Ei jente som foraktet seg selv for ikke å si i fra, og som ikke hadde mindre forakt for han som kom "i mål"
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg i løpet av mitt liv har hatt såkalt frivillig sex, samtidig som ansiktet til min overgriper har vært på netthinna. Så lå jeg der stiv som en pinne og i mitt hode ble jeg voldtatt av min stefar.

Så kjære gutter og menn, det er så mange av oss som opplevd ting vi ikke skulle. Ligger hun stiv som en pinne, hold heller rundt henne, for du vet ikke hva hun kan ha opplevd eller hvordan hun opplever at du kjører på.

Hvor fort er det egentlig vanlig at man prater på andre arenaer? Altså at man tar praten over til skype, msn, facebook osv? Jeg synes det er like greit å sende meldinger her jeg, helt fram til man finner ut om man har lyst til å møtes. Hva mener dere a?

Vi har netopp lagt ut en oppdatering som her på Sukker som gjør at Flash ikke lenger er nødvendig for å se albumbilder. Kom gjerne med tilbakemeldinger på denne endringen, og gi beskjed om det er noe som ikke fungerer.

det at nett-sjekking skal være så mye lettere enn i virkeligheten er jo en gigantisk myte. man(meg i hvert fall) får jo kanskje svar fra en av ti jeg sender meldinger til. det må da være mange flere menn enn kvinner innpå her? i hvert fall hva gjelder folk på 20-30 år.

Etter å ha vært på forumet i ett år må jeg bare konstatere at jeg kunne ikke tenke meg å datet noen av de damene som er her inne.
Kan derfor nå forstå hvorfor mange opptrer kun med pseudonym.

DVS jeg har stor sans for Minney men hun bor for langt unna.

...som reddet livet ditt.

Takk for det og jeg ønsker deg alt godt.

Jeg sitter på restaurant, og han på bordet bak meg forteller om sukkerlivet sitt mens kameratene skrattler... Han har profilbilde som er 20 år gammelt, har bevisst løyet på seg interesser og nå leser han jenteprofiler, og mailer han har fått høyt til kameratenes begeistring. Kan j stikke han med gaffelen min?

Vanligvis så kommer det jo opp nederst i hjørnet dersom noen besøker profilen min eller sender meg et brev :)
Men den funker jo ikke i det hele tatt i dag :P
Noen flere som sliter med at dette ikke funker som det skal?

Forundrer meg ikke om det er et eller annet jeg har gjort galt et sted....*teknisk kløne* B-)

Da har jeg blitt medlem av sukker etter å ha vurdert det nøye og lenge.
Hva nå?
Sender jeg hjerter eller kontakter jeg folk?

Vil jo ikke sende et hjerte for så å virke creepy. Har allerede blitt blokkert av 1 bruker allerede som bare så på profilen min.

Tar jeg også feil om det er gutta som gjør mest av jobben her? Har blitt tipset om sukker av venner og de se at gutta MÅTTE ha superbruker, for nesten ingen jenter har det.

Håper på noen tips for å komme i gang!

God natt Norge .

Å date er en risikosport av de helt sjeldene...
Endelig dukker det opp noen man liker bare så alt for godt... Man prøver å vise hvem man er, ja og jeg er jo så mye rart. Jeg tror ikke jeg fikser å stadig skulle bli veid, og funnet for lett eller for tung.

Er én nok?

Siste svar ma. 29 okt. 2012 23:02 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym overklar

Jeg hører med til de som omtrent aldri blir kontaktet. Det er helt sikkert et resultat av mine "krav" i profilen, så for så vidt skjønner jeg det. Det som derimot synes meg merkelig, er at jeg av og til får omtrent følgende svar når jeg har tatt kontakt: "Beklager, jeg skriver allerede med en dame og vil gjerne følge opp det. Da synes jeg det er feil å spre meg på flere".
Herregud - skriver de bare med EN om gangen?? Det tar da litt tid før man finner ut om det er noen man vil møte vel? Da nytter det ikke å bruke all tid på bare EN!
Det kan da ikke være bare jeg som tenker sånn? Eller er dette menn som ikke kan multi-taske?

Sukker, Match og virkeligheten et helsikkes tivoli med masse karuseller som går opp, ned, rundt og rundt. Skulle gjerne kommet meg ut herfra, det begynner å koste nok syns jeg.

Skrev egentlig dette innlegget for å kommentere et annet innlegg. Men så ser jeg alle disse kommentarene fra damer som klager på menn de har møtt eller hatt kontakt med.

Hva sier dere om jeg provoserer litt her, med å forvente at vi damer ser oss selv i et større perspektiv. Vi har slukt alle muligheter dagens samfunn gir oss når det gjelder selvstendighet, selvutvikling og ivaretakelse av egne behov. Vi er livsnytere (selv om ikke alle har det like godt på alle områdene, selvfølgelig), men også livsmaschosister. Da må vi kanskje reflektere litt over hva dette innebærer - hva dette krever av ettertanke rundt vår egen situasjon? Vi må vel kanskje først og fremst finne oss til rette i den rollen vi har skapt for oss selv gjennom flere års «kvinnekamp»? Og så må vi vel definere behovene på det mentale og det fysiske plan ut fra dette? I vår samfunnsutvikling ser vi vel ganske tydelig at kvinners behov for en mann handler om å dekke behov du ikke kan dekke selv, med mindre du nøyer deg med en katt og en dildo.

Jeg bare vil sette fingeren på hvor vanskelig det er – både for menn og kvinner - å leve opp til dagens kvinneideal. Det innebærer fordeler. Og det innebærer ulemper. For begge kjønn. Ja, for det viser seg at vi ikke klarer oss uten mannfolk, uansett hvor mye vi måtte legge opp til det eller ønske det.

Jeg synes synd i mannfolkene, som skal leve opp til å passe inn som små brikker i et puslespill sammensatt av alle de verdier vi kvinner setter høyest. Vi begynner kanskje å føle oss ferdig med å forme vår egen virkelighet. Skal vi nå starte med å forme mannfolkenes virkelighet slik at den passer med vår?

Jeg er selv en selvstendig kvinne som forventer å få være det. Jeg trives med de muligheter jeg har i dagens samfunn. Men jeg ser at det kan bli vanskelig å finne et mannfolk som passer inn. Han må jo få lov å være en person han også, må han ikke? Ergo må jeg tenke etter hva det er jeg krever og forventer ut fra min situasjon.

Skulle gjerne hatt en kombinasjon av elsker, pappa og kompis. Skulle gjerne hatt en mann som skifter personlighet etter mitt humør, og en som gjør alt det jeg selv ikke synes er morsomt å gjøre. Men jeg er ikke sikker på om den mannen finnes :-p

Når du treffer et ukjent menneske, hva gjør du for å få denne til å åpne seg? Hva spør du om for å få frem den gode samtalen? Hvordan får du den andre til å vise frem seg selv, og ikke bare ytre staffasje? Hva liker du selv å bli spurt om? Det lurer jeg på.

I dag kjørte jeg 54- bussen fra byen sånn ca kl 15.00, og der satt det en utrolig kjekk fyr! Vi kikket på hverandre en del, jeg fikk lyst til å si noe, men feiget selvfølgelig ut. Da jeg gikk av, snudde han seg i vinduet (satt bakerst) og vinket eller et eller annet. Litt vanskelig å se. Jeg vinket og smilte tilbake. Og håpet veldig på at han skulle gå av på neste stopp. Men nei...

Så, er du her på sukker, min prins på 54-bussen? I såfall, så si fra :)

Typisk altså, ser han jo aldri igjen. Må nok bli litt tøffere!

Ekkelt!!!

Siste svar ma. 29 okt. 2012 21:54 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym feminin

Våknet en dag til en kjempehyggelig mail fra en mann på drøyt 50 år. Ble litt mailing fram og tilbake og han lurte på om vi skulle ringes. Kjempekoselig tlf. samtale og flere ble det. Noen sms fram og tilbake og begynte å avtale treff. Gledet meg, følte at vi virkelig hadde en kjempefin tone.
Tlf. samtalene, sms og mailingen har ikke vært av seksuell karakter, trodde dette var en ordentlig fyr. Så her om kvelden etter å ha pratet i tlf kom det mms med et bilde av mannens edlere deler i full blomst!!! Sendte mld om at dette syntes jeg ikke var akseptabelt, og beklagelse kom.
Min interesse er selvfølgelig borte......han trodde nok av en eller annen grunn jeg var et lett bytte, lite å høre fra den kanten nå. Må jo nesten le litt av fyren også da, hvem er det som er oppegående, seriøs og ved sitt fulle fem gjør sånt??? Noe helt annet hvis man er i et forhold, jeg er definitivt ikke prippen!!

tror ikke meldingsboksen min virker. Utboksen virker fortreffelig, for jeg sender og ser at de leser, men det må være noe galt med innboksen, for det kommer ikke noen meldinger inn :) For det kan jo ikke være noe annet galt...

Jeg setter på musikk og drikker litt vin :)

Tråd for sesongens første snø.

Noter observasjoner av sesongens første snø her, med sted, temperatur, mengde etc.
Så kan vi følge med etterhvert som den kommer nærmere :)

bein i nesa

Siste svar ma. 29 okt. 2012 20:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Har du en

bein?
Hvordan bruker du den?

Smileys!

Siste svar ma. 29 okt. 2012 19:12 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym t.søviknes

Bruker ofte smileys for å gjøre setninger mindre strenge, men føler kanskje det oppfattes som man er mer på og mindre mandig! Bør menn bruke smileys?

Jeg har datet endel menn fra Sukker. Og det har slått meg flere en en gang hvor raske mange er til å avskrive en bare etter en date. Her snakker vi ikke om kleine dater eller intetsigende, men veldig bra dater (sett fra begges side). Grunnen til at det bare blir med en date er den berømmelige kjemien.

Jeg vil ha kjemi jeg og, ikke misforstå...MEN! Å møtes via Sukker er ikke det samme som et spontant møte på byen, via venner o.l
Man møter opp med den forventningen at det skal krible i magen og kjærligheten skal slå ned etter 20 min. Altså....det må jo skje sånn ca nesten aldri. Ikke med forventningen at det skal skje...

Jeg mener at er fyren kul, praten går lett og jeg har lyst til å kysse han, så er han verdt mer en en date. Selv om jeg ikke er forelska før cortadoen er drukket opp.

Hva syns både gutter og jenter ved å bli sjekket på på treningsenter når man trener?

Jeg klager ikke over dette, og skriver innlegget mest av nysgjerrighet, men må like vel konstatere følgende: De fleste jenter her inne er ikke her først og fremst for å møte gutter in real life, og for få seg kjæreste. Årsakene kan sikkert være mange. Noen tør ikke ta steget, noen vil bare ha oppmerksomhet, noen vil bare ha uforpliktende sex, noen er bare forvirret, osv.

En "kaffedate" på 20 minutter trenger ikke bety at vi skal gifte oss. Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Vel, jeg vil si at når det kommer til nett-dating så sier én setning face to face mer enn tusen ord på Sukker.

Som nordmann oppvokst med janteloven liker jeg ikke å skryte av meg selv, men må påstå at jeg er en forholdsvis oppegående person, med gode verdier, har utdannelse, holder meg i form, har hyggelige venner, og er en minst gjennomsnittlig ok gutt. Like vel får jeg "ja til date" kun én gang i halvåret.

Jenter, dere er for kravstore! Eller så må dere gjerne hjelpe meg litt på vei og si hva jeg gjør feil, hehe ;o)

Nå er jeg kanksje ikke verdens mest avanserte på sexfronten, men det skulle ta meg 32år av livet før jeg opplevde noe jeg kan karakterisere som DÅRLIG sex. Det har selvsagt variert, og fylla har vell kanskje tatt livet av noen runder. Men skikkelig dårlig sex har det vært lite av.

Opplever dere ofte sex som dere synes har vært DÅRLIG?

Igjen synes jeg forumet har endret seg gradvis, men sikkert til å bli mer negativt....

Jeg vet ikke hvorfor dette skjer, men det skjer.
Synes jeg det er ganske utrolig at mange later til å mangle filtre som siler ut litt av hva man sprer rundt seg.
Det er ikke bare slitsomt å forholde seg til negativitet, det er ganske energikrevende for sjel og sinn å lese også.

Det er synd at vi ikke tenker oss litt om hva vi ønsker å formidle, hvordan vi ønsker å fremstille oss selv.
Jeg kjøper ikke argumentet med at hadde man være offentlig osv.
Det må gå an å oppføre seg uansett overfor sine medmennesker.

Er det bare meg som reagerer på dette om dagen? Jeg vet mange er uenige med meg, men er noe enige også?

google

Siste svar ma. 29 okt. 2012 05:30 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym flausa

dette er litt flaut. hadde en kunde som jeg synes var litt kjekk, og googlet han etterpå. han ene sjefen min skulle sjekke noe på nettet og lånte pcen min, og da så han at jeg hadde googlet han andre - som sjefen min kjenner!!! dødsflaut!!! hva ville dere sagt om en dere ikke kjente hadde googlet dere?

"Seriefinale" nå, støtt opp om hele landets Rosenborg her! ;)

Og er ganske stolt av det, faktisk!

Hei jeg klarer ikke treffe noen og har fått dårlig selvbilde. Det har ikke blitt sex siden i våres og de løper om morningen. Noen som har råd i forhold til litt kos?

Er det noen av dere jenter som ville ha datet og evt blitt sammen med en mann/gutt som kler seg i kvinneklær ? Ikke at en går kledd og sminket 24/7, men ofte liker å bruke kvinneplagg fremfor herreplagg innenfor husets vegger.

Kanskje finner du drømmemann og er så heldig å ha fått med en bestevenninne på kjøpet samtidig ? :)

Æ trenger en til og rydde i huset :-)

Ipad

Siste svar sø. 28 okt. 2012 21:51 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Ipad

Finnes det noen måte å bruke dennesiden med ipad?

Heihei

Noen som har noen ferdigheter på snowboard som de har lyst til å dele videre?

Helst på vestlandet :)

Jeg er en løgner og har drevet med usannheter på min profil, jeg har holdt kvinnene på Sukker for narr, latt som jeg var noe helt annet enn hva jeg egentlig er, jeg står forann dere nå som en angrende synder.

Jeg skrev på min profil at jeg er 178cm høy, men i følge passet mitt er jeg kun 177..kan dere tilgi meg

Har nettopp kost meg med brødskiver som ble varmet opp med varmluft i ovnen. Omelett med sjarlottløk, salami i strimler og litt parmesan revet over på slutten. Kaffe og farris ved siden av gjorde dette til en finfin start på søndagen.

Legger dere noe mer i lunsjen enn vanlig på en søndag? Kanskje særlig om det er gjester i huset?

Er det andre enn meg som har lagt merke til profilen, gjetter på at den er sletta innen en halv time er gått......noen bedre?