Sukkerforum

Norsk julebrus smakar bara skit. Svensk julmust är fantastiskt god.. Jag ville bara säga det, norsk julebrus smakar ju som äventyrsbrus, inget unikt med julebrusen...Men jag älskar er vilket som.. Alla kan ju inte ha god smak..

Vad är bäst?

Svensk julmust

Norsk julebrus.

Utdanning

Siste svar to. 6 des. 2012 18:58 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Uneducated

Hvor viktig er utdanning for dere jenter når dere ser etter en eventuell partner?
Selv kommer jeg fra et møblert hjem, men har av ulike årsaker ikke noe høyere utdanning å vise til.
Jenter anser dette som viktig med tanke på evne til å forsørge barn osv..
Dette var ikke ment som type klaging, men mer av nysgjerrighet.

...på det 20 år gamle bildet mitt! ;)

Finnes de også i naturen? Hvilken er den vakreste? Er de usynlige?

Ja, jeg mener det. Nå har jeg glemt å legge på nytt sengetøy igjen, og jeg er egentlig for trøtt til å gjøre det. Typisk. Det ser ikke ut til å skje av seg selv, og behjelpelige foreldre er et for lengst glemt fenomen... Hva gjør jeg da?

Og viktigst av alt, er det lov å gi blaffen å bare legge seg uten sengetøy?

Hvorfor kan man ikke søke mann eller kvinne her sånn?

Hvor seriøst er det egentlig?

Jeg for min del er jo ganske så seriøs rundt nettdating.
Lett måte å komme i kontakt med like sinnede mennesker på,
Jeg er jo litt ferdig med å dra på byen hver eneste helg, har mitt kontakt nett som jeg har hatt i mange år, jobb og barn som skal følges opp. Så hvor skal man da finne den rette?
Jeg mener det er helt genial måte finne noen på, så kan man også luke vekk de som er helt uinteressante før man i det hele tatt tar kontakt.

Hva mener dere?

Gutter!!!
Sjekk nye profilbilder

For dere som ikke har match med vedkommende, synd for dere hehehe

Kanskje det er julestria som setter sine spor som stillhet på forumet. Savner litt liv og røre her! Hvor er alle de med sterke meninger, som ikke var redd for å stå for det de mente og som bidro til at folk engasjerte seg mon tro. Kanskje alle har fått seg kjæreste :)

Hvorfor kan dere ikke opplyse om _når_ prisen øker, i stedet for "Prisene vil øke ettersom vi nærmer oss datoen." (som for øvrig er en teit/dårlig formulering) ?

På forhånd takk,
o.o

Hurra, da har jeg vært på min første sukkerdate.

Meldinger: 405
Tlf samtaler. 1

Vi bestemte oss for å møtes i byen hennes. Gikk en lang tur sammen og hadde middag sammen etterpå. Ble invitert hjem til henne der vi tok et glass vin og så på "Farmen" av alle ting. Hun sa hun utelukket ikke var interessert i sex på første date, noe jeg helt klart respekterte, så det forventet jeg ikke.

Senere på kvelden så spurte hun om jeg ville overnatte og jeg takket ja. Siste toget hjem var gått. Hun hadde en ekstra seng men ville jeg skulle dele seng med henne. Det var ganske koselig. Snakket i mange timer der vi lå. Til slutt bestemte jeg meg for å kysse henne. Så lå vi der ganske nakne og bare snakket halve natta. Ingen sex.

Dagen etterpå hadde vi frokost sammen i byen før jeg dro hjem.

Vet ikke helt hva jeg skal tro nå. Det virket jo ganske fint, men jeg følte ikke at jeg var veldig tiltrukket henne annet enn i øyeblikket. Hun er veldig pen.

Men draget har jeg fortsatt. Godt å vite.

Når jeg er på date, og jeg merker den andre kanskje ikke er så pratsom forsøker jeg iallfall å holde det gående, hvilket innebærer at jeg selvsagt spør litt for å bli kjent med den andre. Jeg har opplevd flere dater der jeg blir mer kjent med vedkommende enn han med meg. Da vil kanskje noen si at jeg må la han slippe til, og selvsagt har jeg gjort det, men det er påfallende hvordan mannfolk ikke spør tilbake for å holde dialogen i gang.
Etter en slik date har jeg følt at jeg har blitt kjent med han og at jeg synes daten ble kjedelig, hvorpå han syntes det var kjempe fint osv osv. Saken har i grunn vært at han ikke har blitt kjent med meg, men snakket utrøttelig om sin jobb f.eks.
Noen her på forumet vil sikkert gi meg inn her, men jeg vil høre om noen opplever det samme, og hva kan man best gjøre når daten går den veien?

Bare til litt ettertanke:

http://www.youtube.com/watch?v=AdymCQ5PXrs

Nå vill jeg møte den rette altså!!!

Nå må jeg bare spør om hva det er som skjer enkelte ganger. Jeg har hatt kontat med noe menn, mailene har gått frem og tilbake med fin tone. V har pratet på telefon og jeg får høre at dette var en flott samtale og de gjerne vil prate videre med meg.De har ment at jeg er av interesse. Jeg har til da ikke vist bilder av meg. Jeg er langt fra stygg, jeg får titt og ofte høre at jeg er en flott og høyreist dame, jeg har ingen problem med å komme i kontakt med andre mennesker, men når disse mennen får se bilder av meg så er det stille, eller jeg bare blir blokkert.
Jeg har ingen problem med å bli avist, men når en i det ene sekundet vil forsette å prate og finne ut av meg, for i det neste blokkere meg, det er da jeg blir skeptisk til om det finnes seriøse menn her inne?
Om noen er det så hadde det vert kjekt med et tegn...for maken til useriøse menn her inne skal en lete lenge etter. Enten er det kun sex en spør om elleren blir blokkert..
Tror ikke jeg blir medlem her noe mer jeg.

Så mange med høye matchtall, så mange som mener de ikke matcher meg.
Lurer litt på hva jeg gjør galt. Flere som har det sånn?

Det er såvist ikke enkelt dette, hvertfall om man ser etter den store kjærligheten. Tror mange ikke helt vet hvor og hva de vil.
For 2 år siden melde jeg meg på samme opplegget men skjønte ganske fort at jeg ikke da var klar til det jeg søkte, så i løpet av et års betalende medlemskap så hadde jeg logget meg inn 2 ganger. Ville jo så veldig da, men når det er tomt så er det det og man må bare ta den tiden man trenger på å fylt opp "sekken" igjen. Er man ikke klar så er man ikke mottakelig og man har selv svært lite å gi og det er ikke fear for noen. Opplever at noen blir litt useriøse her og at det er et eller annet som ikke stemmer overens med profiltekst når jeg har blitt litt kjent med de og blir i grunn bare litt forvirret av det. Skulle ønske det at man kan være ærlig og oppriktig også mot seg selv og kanskje ikke søke etter ting man ikke er klar for. Det er bare dumt å kaste bort tiden til andre og mulig også skuffe/såre andre. Tenk litt på dette.....

Hva vil dere jenter helst ha? For at dere skal fatte interesse.

Litt kos og trøst... Noen som er mann nok..?

-og tenker ofte hvor heldig jeg er på mange måter : ) Menfy flate så bra det hadde vært å møte den store kjærligheten også ..

om trenden fra USA og nå også England. Betale for å kose uten kyss og deodorant. Noe for kalde nordmenn, eller er vi bleike?
www.abcnyheter.no/livet/2012/12/02/finner-varme-på-koseseminar .

Alder

Siste svar ti. 4 des. 2012 01:12 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Cecily

Hei, der!
Ingen hyggelige menn på min alder der ute? Når jeg søker, er eldstemann av de som dukker opp stort sett 63 år - sjelden mer. Ingenting i veien med menn i den alderen, sett fra mitt ståsted, men de fleste mennene vil, av en eller annen grunn, helst treffe kvinner ganske mange år yngre enn seg selv......
Så: Voksne trøndere - kom frem!
Cecily.

Har vært her inne en stund nå ,men synes det er veldig vanskelig å få kontakt med damer her inne ..Er jeg for gammel ???

Flere som har det sånn? -> http://sinfest.net/archive_page.php?comicID=4472

:)

Hotellweekender

Siste svar ma. 3 des. 2012 22:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym femmeninne

Har noen av dere vært på en sånn tur i Sukkers regi?

Kva er hensikta vår med å vere aktive her?
Skal vi syne oss fram i all vår ekvillibrisme, i all vår prakt, i all vår endelause kunnskap om alt og alle - kort sagt: spegle oss i vår eigen narssissme, vår eigen glans?

Eller har vi langt meir altruistiske motiv? Vi ynskjer ause av vår viten om livet og deromkring - og rettleie andre om eine og hint, om kreti og pleti, om vist og gale, om liv og død og alt imellom?

Heisann

Siden det er en ganske viktig dag i dag så legger jeg ut linker til en litt artig film. Den passer jo faktisk inn med temaet for denne nettsiden også...

Del 1:
http://youtu.be/FZfOVNwjFU0

Del 2:
http://youtu.be/A9a2ZqLhuAw

Så kan dere jo gjette hvilken dag det er bortsett fra 3. desember...

"Siden det er lørdag og alt.....og mange tar seg ett glass vin i helgen, har jeg lyst å dele noen vintips med mine venner.
Jeg har brukt en god del av min tid til å tillegne meg litt kunnskap om vin og her er noen tips til deg som kanskje ikke er like bevandret i vinens rike som jeg er. Jeg tar det derfor ganske detaljert og enkelt:

Først og fremst - hvordan skille på røde og hvite viner:... Enklest skiller man på disse vintypene ved å skvalpe en liten skvett på en hvit bordduk.Den vinen som etterlater seg en lilla flekk ...- er rødvin.Er man en riktig kjenner så kan man bare ved å smake skille på rødt og hvitt.

Portvin er en vin man serverer i porten når gjestan kommer. Har man ingen port går det like greit å servere i heisen eller trappeoppgangen.

Serverer man tørr vin bør det ikke være gjennomtrekk eller at noen av gjestene nyser - da vinen lett kan støve ned hele huset.

Man kan bestille sin vin og få den hjemkjørt. Skulle man likevel bære den med fra Polet sjøl, så velg en lettvin.

Til fisk, som fiskeboller og sild foretrekker de fleste hvitvin, mens man til kjøtt, som til pølser og innmat bør drikke rødt.

Til viltkjøtt serveres villvin. Til grillmat er det et unntak på hvitt og rødt. Til dette serveres helst brennevin da det harmonerer best med svartbrent mat.

Ord som er vanskelige å si når man har drukket litt vin:-
Uovertreffelig
Innovativt
Kosteskaft

Ord som er vanskelig å si når man har drukket for mye vin:-
Vestkystsk
Substansiere
Konstituere
Gjennomsnittlige

Ord som er helt umulig å si når man har drukket for mye vin:
Nei takk, ikke mere vin til meg
Sorry, du er ikke helt min type
Nei, du får ikke være med meg hjem i natt.

Det har mange ganger vært et omstridt tema at en rekke kvinnelige Sukker-deltakere ikke svarer på meldinger. Og selv om man godt burde vite at det ikke nytter å sutre over dette, så har det allikevel blitt en del klagetråder som omhandler dette, av skuffete menn, nettopp her på forumet.

Vel, jeg prøver nå å belyse at dette med å ikke svare ikke burde myntes for mye bare på kvinnene. Hvis man som mann påstår at man svarer på alle meldinger man får inn, så tror jeg nok at det er løgn. :)
For å ha "større muligheter på markedet", så er jeg også medlem på Møteplassen. Og her fikk jeg for to dager siden en av de aller kjedeligste og mest intetsigende meldingene som det går an å skrive, rett ned i innboksen min...

Ei 30 år gammel dame fra Kristiansand skrev et "hei" til meg, og ingenting annet. Det er akkurat så vidt man kan kalle det ei melding egentlig. Det sto bare hei, skrevet med liten "h", og ikke noe mer. :) Og profilen er totalt bildeløs i tillegg. Da må jeg virkelig si at jeg ikke følte noe interesse. Og ja, jeg forventer at man bruker bilder på profilen. Ellers får jeg et inntrykk av at hun prøver å skjule noe. Ikke misforstå meg, det er hyggelig at noen tar kontakt med meg, men i likhet med mange andre bør det ligge mer innlevelse og ektefølt interesse bak. Så jeg valgte å ikke svare. Kanskje det er arrogant og kaldt av meg, jeg vet ikke.

Men hvis kvinnene her har fått mange slike fantasiløse og intetsigende henvendelser av mannfolk, så har jeg full forståelse for at de ikke gidder å svare. Hvis jeg føler interesse for noen her, så prøver jeg å sette fingeren på hva jeg liker på profilen hennes. Stille et spørsmål, eller tre. Og ikke kommentere for mye på hennes utseende, selv om jeg virkelig liker det jeg ser. :)

Hva var bak luka i dag? hæ? hæ?
Og ikke kom å si dere venter lenge over midnatt før dagens luke åpnes ass, det er det ingen som tror på uansett ;p

Sånn for min egen nysgjerrighets skyld:

Har dere kjøpekalender (hvilken, og lover den bra?) eller hjemmelaget?

Hva synes dere om Østfold-dialekten? Tenner ikke helt på den selv men....noen som har meninger der?

Når du er overbevist om at den kjekke taxisjåføren liker deg..men kommer så på det er jobben hans være hyggelig og "selge"...men men, fin avslutning på en fantastisk lysfest i bergen:))

Har sett tre av mine exer her de siste to dager. Sier vel mer om meg en om de :(

Jaja Førstemann til mølla!!!!

Lurer på ??? Er det sex de fleste vil ha her inne? Eller drømmer dere om den ekte kjærligheten . Fyr løs !!! Jeg er nysgjerrig :)

De gangene jeg har blitt satt opp på blinddate, så har jeg hver gang fått høre at hun er ei skikkelig godjente. Og det som møter opp er ei skikkelig stor jente... Er god blitt synonym for stor?

En liten hilsen fra trenings treningsleir på Sjusjøen

Hvor går man ut på en fredag i Oslo?
Var på Jaeger på Grensen i går, en plass jeg liker meg godt. Men, det er ofte stappfullt der og dermed ikke så mye sitteplasser o.l.
Så jeg lurer på om noen har gode tips til hvor man kan gå? :)

Er det ikke fint, sist jeg var på datested var nettby.no, mange år sia, da var det speed dating på høyt plan. Men nå, null stress...35, litt eldre....jo, litt eldre;)

Noen jenter / kvinner fra hedmarken som blir med å tar et glass vin eller to på Hamar i helgen?
Hilsen gutt 33

til den nydelige damen fra nord-trønderlag som viser oss et nytt profilbilde minst en gang i uken. Du er så pen du!!!!

Fa..! Oppdaget Rotte som jeg hørte i veggen, og tok den på fersken i gårdsplassen...
Hvordan bli kvitt dette dyret???

Tips anyone?

Lurer så å si fælt om hva som skal til for at dere kvinner skal ta kontakt. Er det sånn at du må ha Robert pattinson utseendet, eller Brad-pitt, for at kvinner i det hele tatt skal synes du er interessant, og ta initiativ til å sende en melding?

En annen ting er, hvor ofte får dere kvinner melding fra oss? Er det slik at dere får så mye overflod av meldinger at det er derfor, dere ikke tar tid til å ta initiativ? Med andre ord, dere har nok å velge av fra før?

Begynner å lurer sterkt på om det er noe galt med meg, kanskje det er profilen min, bildene mine, kjedeligste er jo at jeg ikke kommer til å få vite, hva som er galt?

Eller er det slik at mentaliteten til kvinner er slik at, de ikke gidder å ta kontakt, med mindre de VIRKELIG er kjempe interessert?

Kjenner at jeg begynner å bli litt engstelig no, fordi jeg originalt tenkte at jeg skulle være anonym, men da vil jo jeg ikke få så veldig mye svar, hva som eventuelt kan være feil?

Fyller 50 om 9 dager!

I går fikk jeg min første tatoering! ;)))
En stor en - og jeg er kjempestolt!

HeiHei,

Jeg synes det er veldig bra respons hos de fleste jentene, er veldig glad for at jeg valgte å bli superbruker :)

Nå har jeg hatt tre forhold i min tid på Sukker som har vært forbausende like i utviklig. Og det rare er, jeg skjønner lite og ingenting av hva som skjer.

Dette er opplegget: Vi treffes, finner raskt tonen, venter sånn passe lenge med sex, ting blir bare mer og mer heftig. Det er nærhet, humor og varme i tillegg til bra sex. Det er han som fører an med oppmerksomhet og meldinger... Slik er ting bra og det ser lovende ut i 2-3 mnd. Og så skjer det noe. Umerkelig, men likevel tydelig. Han blir liksom borte. Ikke sånn at han ikke svarer på en melding, men luften går helt ut av ballongen, meldingene blir mer svadapregete. Han tar ikke noe initiativ. Bare sier ja og nei til det jeg måtte foreslå. Selv om jeg trekker meg helt unna en uke eller to, skjer det ingenting. Da er det HELT stille. Så jeg forstår at jeg er dumpa eller at interessen forsvant, men får aldri noe beskjed om dette eller svar på hvorfor det ble sånn.

Det som forbauser meg er at forholdene varer såpass lenge før den tause tilbaketrekkingen. Dermed har han fått meg til sengs mange ganger alt, så det kan ikke være det. Han vet hvordan kropp jeg har og hvor høyt jeg måtte snorke. Alt sånt vet man jo.... Kan det være noe jeg gjør etter at det er gått så lang tid, tro? Eller er det menn som kjenner seg i gjen dette, og som kan prøve å gi meg en forklaring,... Er det noen mekanismer ute og går her? Takknemlig for alle innspill.

sjekk denne: http://www.side3.no/article3522436.ece

Snakk om frustrert ugle som vil ha seg

Jeg leter egentlig etter reisepartnere...!

Jeg jobber 7 dager på 10 dager av så sitter igjenn med litt fritid så kunne tenkt meg og reise litt i dem 10 dagene jeg var av.

Det kan være alt fra en helg i paris til en mini backpacking i russland!

Jenter / Gutter i alle aldere, uten problem!

Eneste forutsetningene jeg har er :

Nulltolleranse for narkotika ( Og da mener jeg NULL selv om vi er i amsterdam )
Ingen pedofile, jeg drar ikke til thailand for og være med små barn sånne ting gjør meg kvalm
Man må stille med egne penger, ingen snyltere
Godt humør og like og reise!

Helst kun serriøse henvendelser =)

Hei,siden den andre tråden blir litt vel mye utenom snakk om sexfantasier. Så tenkte jeg at her i denne tråden kan vi diskutere om sexfantasier,kommer med råd til andre,flørter osv.

Da er det bare sette i gang folkenes :)