Sukkerforum

http://www.aftenposten.no/incoming/Rigger-seg-til-for-a-se-Gaza-bli-bombet--7048 008.html

"Lokalbefolkningen i Sedrot, som er Gazas nærmeste by på israelsk side, har i hele dag samlet seg oppe på en høyde med god utsikt over Gaza som bare ligger seks-syv kilometer unna. Enkelte klapper og nikker når det har sett en fulltreffer i Gaza."

Kva skal ein seie om slikt?
Er dette israels og jødenes ekte ansikt?
At det er GREIT med massemord, så lenge det ikkje er jøder, det er snakk om?
Kan ALT forsvares med ord som selvforsvar?

Heia Hødd!!!

Tror jeg må se veldig dumsnill og naiv ut. Får jo falske profiler i innboksen min nærmest daglig. Gjenkjennes lett og i tillegg er sukker flinke til å sende ut advarsler. Men jammen har det blitt mange i det siste.

Har vært på sukker i ca to måneder, har vært på flere dater, har sendt mange mld som ikke har fått svar....har lært og sendt flere mld som har blitt besvart........har "snakket" med flere hvor tonen har vært veldig god...for så at det blir hel stille.....har selv ikke besvart på mld...........noen ganger så har jeg ventet så lenge og da jeg skal svare……så finner jeg ut at jeg har blitt blokkert:-) . Er ikke alt dette en del av "pakka" med å være på nettdaiting. Hvis man kun "surrer" rundt på web over en lang periode så hadde jeg fått hetta og gått veldig lei. Det fungerer fint som et supplement på veien, men heller ikke noe mer en det.

Mange av trådene jeg har lest kan tolkes som åpenbare syte tråder hvor man klager på at damene her på sukker er overflatiske og vanskelige......."vesner"................oh boy kanskje ikke rart at D blir napp med den holdningen.tenker nå jeg..

Liker veldig godt alle damene her på sukker:-)

Hva tenker dere andre supre sukkerfolk??

Men senga mi, den er tom...

Hvor er du, kvinnen i mitt liv?

har noen timer og slå i hjel i oslo i dag... noen som er med på en kaffe? :)

kim

Jeg er nok blant disse "uhøflige" som ikke alltid svarer, og har noen ganger fått så hatten passer av den grunn. Selv føler jeg egentig at taushet er mest hensynsfullt, men samtidig er det aldri hyggelig å være avvisende, selv når det kun er implisitt. I den forbindelse kommer jeg med et juleønske til dere gutta/menn: les andres profiler nøye, og skriv en dekkende profiltekst!

Jeg får meldinger hver eneste dag fra menn som faller langt utenfor det jeg klart sier at jeg søker. Nå sikter jeg ikke til elastiske begrep som kjekk, spennende, sosial osv. Men feks, jeg søker kun menn fra utvalgte fylker, men likevel får jeg meldinger fra menn fra andre steder, og som ikke vil flytte på seg. Hveeeeer dag! Det samme med alder, ønsket varighet på forhold osv. Kan disse forvente å få svar? Jeg tror for øvrig ikke at jeg er i noen særstilling når det gjelder antall meldinger.

Så kjære dere som ikke tåler taushet, vær så snill og les profilen skikkelig! Kjenner du deg igjen i det kvinnen sier hun søker? Hvis ja, har du selv klart å lage en profil som reflekterer dette? Og hvis nei, kanskje det ikke er noe vits i å ta kontakt?

Sånn... det var godt å få det ut : )

"Mr Penis ønsker bedre lønn av følgende grunner:

Jeg gjør hardt fysisk arbeid. Jeg jobber ofte på store dyp. Uansett hva jeg blir satt til å gjøre, må jeg stikke hodet fram først. Jeg får aldri fri (i helgene - når andre slapper av - jobber jeg som regel hardest!). Jeg jobber i fuktige omg. Jeg får aldri betalt overtid. Jeg jobber i mørke områder, med dårlig ventilasjon. Jeg jobber på steder med h...øy temperatur. Jeg er utsatt for smittefare, og kan få alvorlige sykdommer..!

Kjære Hr. Penis,

Søknaden din om høyere lønn blir avslått av følgende grunner: Du jobber ikke 8 timer om gangen. Du sovner fort på jobben, selv etter korte arbeidsøkter. Du følger ikke alltid ordre fra ledelsen. Du beholder ikke alltid den stillingen du er satt til, og ofte besøker du andre forbudte områder. Du tar aldri initiativ selv, du må alltid bli presset og stimulert før du begynner å jobbe. Du forlater alltid arbeidsplassen din tilgriset og rotete etter at du er ferdig med å jobbe. Du følger ikke alltid sikkerhetsforskriftene, som å gå med fornuftige klær. Du klarer aldri å jobbe dobbeltskift. Du blir alltid observert med to mistenksomme bagger... uansett hvor du går!

Mvh Ledelsen..:)

Lider vi gutta av at jenter ikke klarer å bruke mulighetene på sukker?
Det er sjelden at noen nye besøker profilen min uten at jeg f.eks har vært innom deres profil først.

Så si meg jenter, søker dere noen gang opp noen selv eller får dere så mye respons at dere bare klikker på de som sender melding omtrent?

PS
Ja, jeg har bilde, superbruker, album, alt mulig som jeg har brukt masse tid på men det hjelper lite når man får så få besøk.

PS2
Jeg ser normalt bra ut og vel så det

Jeg føler virkelig med mannen i disse dager. De har gått fra å være den som jobbet og tjente penger og var således svært nyttig for samfunnet historisk sett , til og bli så til de grader nedgradert at de nå ikke aner "hva" de er... Mannens rolle i samfunnet ser ut til å være svært utvannet. Kvinner har blitt selvstendige og trenger ikke lengre enn mann i livet for å ha tak over hodet eller mat på bordet. Kvinner er derfor blitt mye mer bevist i sitt valg av partner, da de selv dekker de fleste behovene man trenger for å overleve. I tillegg har norske menn fått "konkurranse" i form av at det stadig vekk ankommer nye mennesker til Norge. Utvalget har økt betraktelig. Grensene er ikke det de engang var, og takket være lavprisselskap som Ryan Air, er det fult mulig å pendle litt rundt omkring i Europa til en billig penge. Nettet gjør det og mulig å "nå" flere. Markedet er med andre ord blitt enormt. Norske menn har virkelig fått det tungt !

Så, vi får kanskje være litt overbærende med tanke på en del av "sutre" innleggene som kommer fra mennene her inne. De har virkelig ikke enkelt ;)

Vist man er på matbutikken, treningen, hundeparken, hvor som helst, og man ser noen man syntes er attraktiv, eller blir nysgjerrig på , kanskje man skal gå bort og si hei.

Eller kanskje ikke.

Lenge leve sukker for de som er litt små sjenerte!

Fra dagens DN.

Psykopater ønsker seg en jobb der de kan utøve makt og være med på å ta viktige beslutninger, skriver Herald Sun.

På arbeidsplassen kan du avsløre en psykopat ved at han eller hun prøver å overkjøre medarbeidere eller ødelegge dem mentalt ved å dominere dem.

I forrige måned gikk en australsk psykoterapeut ut og advarte ledere om at de trenger klare strategier for å håndtere psykopater på arbeidsplassen. Du finner dem nemlig i de fleste større virksomheter.

- De føler aldri skyld og de angrer aldri, faktisk liker de å se andre folk lide, sa John Clarke på en konferanse i Tasmania.

Her er yrkene psykopater tiltrekkes av:

1) Toppsjef
2) Advokat
3) Media (TV/radio)
4) Selger
5) Kirurg
6) Journalist
7) Polititjenestemann
8) Geistlige personer, som for eksempel prest
9) Kokk
10) Offentlig tjenestemann

Her er yrkene psykopater unngår:

1) Hjelpearbeider
2) Sykepleier
3) Terapeut
4) Håndverksarbeider/kunstner
5) Hudpleier/stylist
6) Veldedighetsarbeid
7) Lærer
8) Kreative yrker
9) Lege
10) Revisor

Enige/uenige?

(Psykopat er det fremdeles brukte og populariserte uttrykket forut for antisosial personlighetsforstyrrelse.)

Hvor tålmodige er folk sånn i forhold til å vente på svar? Nå tenker jeg ikke på svar på førstemelding her, men mer når man har en samtale gående og så plutselig begynner det å gå lang tid mellom hvert svar, f.eks. uker. Hvor tålmodig klarer folk her å være ift. sånt? Kjøper man ditten og datten av forklaringer på hvorfor det går så treigt med svarene?

At det har eksistert ett menneske som kan lage en sang så vakker som denne?

http://www.youtube.com/watch?v=UaY7TwMBHuc

En lett omskriving av sucker.no's standardsvar, og bingo!

Fra nå av sender jeg alltid denne som førstemelding: ( selv om jeg selvfølgelg aldri leser en profiltekst, se kun på bildene)

Hei xxx,

Jeg opplever din profil som om du er altfor fiksert på sex. Selv om du kunne hatt mulighet til å bli kjent med meg har profilen din gjort at jeg ikke er interessert. Du har dermed spolert dine sjanser. Hvis du ønsker bedre resultater her på Sukker, så må du skrive profilen på en langt mindre direkte måte hva gjelder sex.

Lykke til og ha en fin dag.

Hilsen,
dr.dude

Jeg synes egentlig ikke synd på kvinner eller menn i det hele tatt :)
Vi har jo tross alt full frihet til selv å velge våre liv, uansett kjønn :)

Men jeg synes litt synd på syterne :P
Det må være veldig slitsomt å hele tiden se problemene fremfor løsningene, det negative fremfor det positive, alt som er eller kan gå galt fremfor det som faktisk går helt fint, og sist men ikke minst, det å se hva som er problemet med andre, men ikke at feilene og evt løsninger på problemene egentlig ligger rett foran en selv ;)

Hjelper det å klage?
Hvordan hjelper det?
Og gir det noen konstruktive løsninger på problemene man har?
Løser det evt problemer som man går rundt og tror at andre har skylden for?

Jeg bare lurer av og til på hva folk egentlig får ut av det :P

Nå har jeg surret litt rundt her inne og lest litt i datingmagasinet...
Her skriver ei jente at hun er over middels attraktiv og sliter med å få kontakt med de gutta/mennene hun mener hun er kompatibel med.

Hun spør om hjelp til å komme med en salgspolitikk (pitch om du vil) som hjelper henne med å bli mer attraktiv på markedet for de hun føler hun ikke strekker opp til... Et råd hun fikk var å: gjøre seg selv mer tilgjengelig. Denne likte jeg. At man i det virkelige liv skal fange blikket for å få interessen om den er der. Vanskelig her inne, det er forståelig.
Andre rådet hun fikk var: Å ikke være 100% seg selv... quote: "Er ikke selve definisjonen på god markedsføring å skape et kunstig behov?" (Han skriver senere i svaret at hun må tenke seg til om hun vil fremstå som noe annet.)

Med det rådet kjente jeg at det steilet litt for meg. Skal man virkelig selge seg selv som noe man ikke er- lyve på cv'en så å si? Jeg er en av de han beskriver som er seg selv til det fulle. Men han skriver til henne som ett råd, at hun kan sette opp et skuespill; å spille på menns fantasier; sex, ømfintlighet, ydmykhet og omsorg.

Er dette ok for dere menn? At vi skal utgi oss for å leve opp til deres fantasier (fraud), selv om vi ikke er slik av personlighet? Selv vil jeg aldri bukke under for markedsførings presset på denne måten. Det du ser utseende messig er det du får hos meg. Personligheten kan man ikke markedsføre her inne uansett, da måtte man stilt opp med youtube video over 2-3 uker for å kunne pinpointe om den er god nok.

Hva er deres tanker om dette? Er det greit å lyve for å få det man vil ha?

Må innrømme at jeg sitter på gjerdet og lar menn ta initiativ. Har erfart at menn som virkelig finner meg interessant, gir seg til kjenne på en eller annen måte. Har de ikke guts nok til å ta første skritt når de synes jeg er potensiel for dem, da er de ikke min type alikevel. Og har jeg tatt initiativ først har jeg bommet hver gang. Får nok heller finne meg i å ha andre valget og velge blandt dem som velger meg.

Og vil gjerne fortelle deg mer om myself.My navn er Clementine singel og jeg har en god kjærlighet å dele med deg nå og alltid. Jeg er en 35 år gammel. Enkelt, ingen barn, 5-7 m høy, 140 pounds, svart hår og Fair farge. Jeg vil også gjerne finne en likesinnede mann hvor vi kan delta i aktiviteter sammen og oppmuntre hverandre til å forfølge sine interesser, så vel.

Kontakt meg på caring2012@hotmail.com eller Skype clementina.love3

Tillater meg å poste en vits jeg fant, håper det er lov! ^^

Danny sets up Andy to go on a blind date with Shirley, a friend of his. But Andy is a little worried about going out with someone he has never seen before.

"What do I do if she's ugly?" says Andy, "I'll be stuck with her all night."

"Don't worry." Danny says. "Just go up to her door and meet her first. If you like what you see, then everything goes as planned. If you don't, just shout Aaauuuggghhh! and fake an asthma attack."

So that night, Andy knocks at Shirleys door, and when she comes out he is awe-struck at how beautiful and sexy she is. Andy's about to speak when the girl suddenly shouts, "Aaauuuggghhh!"

Dette var noe de drev med på Stalins tid,men sukker har kommet langt i plannene om en ny HOTELLWEEKEND1

Hva slags bildet har du av deg selv? Klarer du å gi en karakteristikk på både godt å vondt?

Altså ,, ser du også dine mindre gode sider ?

..imot syting.

Da er vi SIKKERT også svært negative til alle disse "prinsessene" som

a) vræler så hele cyberspace rister om billedlløse profiler eller

b) føler ynkelig, barnslig, sadistisk tilfredsstillelse over å fortelle om alle de "stygge" mennene de har vært på date med. (Samtidig som de selv åpenbart tror at de er Guds gave til mannen, og kan velge på øverste hylle.)

Eller hva?

Slike innlegg pleier jo ellers å bli fulgt av en masse svar av typen "stakkars lille deg" - eller liknende.

Hvordan disse små motbydelighetene, unnskyld drømmedamene ville følt seg dersom de selv var blitt utsatt for massiv. terroristisk mobbing på grunn av utseende (eller andre ting) får vi aldri vite. De mangler jo all evne til å forstå hva slags inntrykk de gjør på andre med selvopptattheten sin. Sosial tonedøvhet, kalles slikt på voksne menneskers språk.

Men det er jo per definisjon bare de "stygge" og mislykkede (mennene) som kan syte. De "pene" og vellykkede (kvinnene) kan egentlig aldri syte - uansett hvor selvopptatte og ufordragelige de er med alt sitt gnål om "stakkars lille meg som må holde ut med så mange stygge menn."

Ikke sant?

Hei. En venn av meg har laget en kort (2.min) undersøkelse om nettdating i forbindelse med MA-utdanning på BI,
Så hvis noen har to min til overs ville det vært knall om dere kunne sjekket ut linken:

https://response.questback.com/hyre/bi_nettdate/

Det er faktisk litt gøy også, ser en selv på en litt annen måte i forbindelse med nettdating!

Savner du nærkontakt? Er du for one night stands?

Hilsen ensom mann

Desperat

Siste svar ma. 19 nov. 2012 23:10 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Flyver'n

Noen som har lyst å date en SAS pilot?

Norge rundt

Siste svar ma. 19 nov. 2012 23:07 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Cowboy-Kai

For mange år siden bestemte jeg meg for å ta en Norge rundt-reise der jeg planta flagget i hvert av våre 19 flotte fylker. Siden da har jeg stort sett vært i forhold, men blant annet takket være sukker mangler jeg nå bare 3 av 19 fylker. Og jakten fortsetter! :D

Opplever dere å støte på noen falske profiler her inne?

Er det addre edd beg sob er forkjøla? Tror jeg skal dø:(

Dagens gladsak, norsk nettbrett !

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Viggo

http://www.amobil.no/artikler/studenter-laget-billig-nettbrett/114513

Jepp, dette kan virke spennende, helt til man leser i diskusjonsfeltet.

Importør-"gründerne"...forferdelig imponerende..*sarkasme*

Ville bare oppfordre alle til å se filmen. Trodde vel aldri jeg skulle komme til det punktet å si at en fransk film er kanskje årets beste film...

Jepp det er det jeg mener denne siden burde hete istedet for Sukker.

Måneder har gått uten at en eneste kvinne har gitt et pip fra seg på min profil.
Den siste uken har hele to personer vært innom profilen.
Lei av å lete etter noen her inne som vil ha meg for den jeg er og særlig når jeg ser hvor liten respons jeg får på min profil.

Jeg kan jo ikke finnes interessant whatsoever. Må være stygg som nøkken eller noe.

Blir for useriøst for meg dette. Om ikke annet, utrolig kjedelig!

Vært medlem en stund. Har ikke lagt inn tekst før nå nylig, å skjønner jo at det er det som gjelder (??). Men... ikke for å virke super usikker, men kunne noen av forumets kvinner bare ta en titt å gi meg en tilbakemelding på om det virker ok? Jeg er bare helt naken når det kommer til å skrive sånn om DEN og ikke minst MEG. Er det på det gjevne....? Ikke ta dette som en ekstra sjekkegreie, men heller en seriøs henvendelse! Tusen takk til de som tar tid til å se, og ikke minst svare!:-)

Jeg har de siste ukene lagt merke til at noen av dem jeg får meldinger av ikke ses i historikken i siste besøkende! Jeg vil jo tro at når man sender melding til noen så er man også innom profilen og kikker! Skyldes dette at de har lavt matchtall mot min profil? Sensurerer sukker?

Hei dere, jeg lurer lit på hvor mange det skal være nødvendig å skrive til før noen gidder å svare,
Jeg bare lurer er det 'normalt' å skrive til 10 - 15 jenter som har god match her inne uten å få noe som helst svar tilbake ?

Her har de hatt minst et tiår på seg til å få seg den "snille, gode og sympatiske" mannen de innbiller at de har ønsket seg. Men når denne samfunnsutviklingen har skjedd sitter de fremdeles på gjerdet og vil ikke "jakte" selv.

Forskning viser at det fremdeles er de mest direkte, pågående, mannssjåvinistiske, overfladiske casanovaene som lettest får seg dame, og neste helg kanskje ei ny, eller to eller tre. Kvinnene lurer seg selv, og kaller dette menn med god selvtillit og trygghet.

Vel, vi (samfunnet) har gitt de mulighet til å lære. Det har de ikke klart, der de sitter og venter på at den neste casanovaen skal komme og bergta dem. Mitt råd til gutta: Se og lær av de pågående og "selvsikre" drittsekkene som får jente etter jente i seng uke etter uke ;o)

Kjekk gutt,skriv til meg da!

Fikk denne på innboksen nå nettopp...

"Jeg er en 32 år gammel. enkelt, ingen barn, 5-7 fot høy, £ 140, svart hår og Fair farget. Jeg vil også gjerne finne en likesinnede mann hvor vi kan delta i aktiviteter sammen og oppmuntre hverandre til å forfølge sine interesser, så vel. Am Online nå Du kan kontakte på Hotmail Messenger eller Skype
iwanturmoney@hotmail.com Eller clementina.love3"

Varierende høyde kan jo være fint det, for man liker jo tilpasningsdyktige kvinner, men er ikke prisen litt vel stiv???

Hei folkens, så en artikkel i dag som summerer opp mye av det jeg prøver å dytte på folk. Se dere i speilet og fortell at dere er flotte, helt ok som personer og ikke minst utseende er bra (nok). Det er ikke bare det ytre som kan jobbes med. Ja, jeg er en optimist, alltid det til det motsatte er bevist. Hva mener dere om artikkelen www.abcnyheter.no/livet/2012/11/12/darlig-selvtillit-kan-odelegge-forholdet .Nb, er ikke fagperson, men mener at vi alle lærer så lenge vi lever..Ka synes dokke, då?

Noen våkne i natten ;-)

indianere, fire,fem og seks indianere..

Det er først nå jeg oppdager hvor mange fine damer finnes det på sukker , rart jeg ikke har lagt merke til det før ....sukk !

Det florerer av sutretråder om dagen . De finnes to måter å se det på du kan nedgradere deg selv til å være en stakkars mann , eller du kan bestemme deg for å bl en MANN og oppgradere ditt selvbilde , hva vil du velge .....

I dagens samfun hvor (skjevstillingen) har kommet ganske langt er vi menn nødt ti tilpasse oss .

Kom , del gjerne med innspill dine tanker om hva bør vi gutta gjøre og ( please dette er en postiv tråd )

Etter å ha vært innom en del profiler og sett mye rart er det merkeligste jeg ser de som omtrent kliner med bikkja si. Tenker folk der ute at en fremtidig partner blir sjarmert av hundespytt? Bare spør - jeg trykker fort X når jeg ser sånne bilder.

Jeg skriver 92 ord i minuttet og er ganske stolt av det.

Hvor mange klarer du? Dette er en manndomsprøve.

http://10fastfingers.com/typing-test/english

Words per minute (WPM) 92
You are better than 94.59% of all users (position 4895 of 90457 - last 24 hours)

Vet du om du fikk nok kos og omsorg da du var liten?

Eller om du har glemt det? (Hvorfor?)

Heerlig og akkurat våkne fra en "powernapp" etter at alle andre har lagt seg. Flere som ikke får sove?

Det er så mange som skriver "visst" i stedet for "hvis", jeg blir gal! Snart må jeg nok til terapeut for å håndtere dette. Hvis du absolutt vil bruke v i stedet for hv, så er "viss" lov i moderne rettskriving. Men "visst" i stedet for "hvis" er bare feil ord! Det er sikkert og visst! ARggh!1!1!! Noen som har en grammaterapeut å anbefale?