Sukkerforum

Til tider blir jeg litt lei av mannfolk som sutrer over dårlig eller ingen respons fra kvinner her på forumet. Samtidig vil jeg si at jeg forstår hvorfor frustrasjonene og skuffelsene oppstår. Man skaper seg en profil her med høye forventninger, man får inntrykk av at Sukker er en seriøs nettdatingsside, og man håper på flere meldinger fra attraktive mennesker hver eneste dag.

Når disse forventningene ikke blir innfridd, så er det forståelsesfullt at man blir litt oppgitt, og begynner å lete etter feil hos en selv.

Jeg for min egen del får svært sjeldent meldinger, og jeg kan ikke huske sist gang noen jenter merket meg med et gult eller rødt hjerte. Men å sutre og klage over dette gjør faktisk bare vondt verre. Å klage er nemlig uattraktivt og usjarmerende i de fleste sine øyne. Istedenfor gleder jeg meg heller over at jeg faktisk får en del besøk. Kanskje ikke hver eneste dag, men i løpet av ei uke, så blir det noen tilsammen.

Det må jo bety at enkelte er nysgjerrige på meg, eller kanskje t.o.m. synes at jeg er litt attraktiv. Når dette er sagt, så holder jeg hodet hevet, og nekter å la meg irritere for mye over den lille responsen. Jeg gjør det bra på jobben som lastebilsjåfør for tiden, kollegene mine er fornøyde med innsatsen min, jeg har et godt forhold til vennene mine, samt foreldrene mine. Så jeg har lite å sutre over. Når jeg ser meg i speilet, så er jeg ikke like handsome som George Clooney og Johnny Depp, men jeg ser da helt ok ut. :) I september så skal jeg ta meg en velfortjent ferie. Noe som jeg ser veldig fram til.

Jeg sjekker Sukker hver eneste dag, og tror på at jeg en dag finner en kvinne som ønsker å møte meg på ordentlig. Eller så finner hun meg. Til de som synes at jeg er kvalmende positiv og naiv nå, så er jeg ikke slik til daglig. Forsøker å se litt realistisk på livet.

Men å være svarte pessimistisk fører i alle fall ikke noe godt med seg.

Jeg har etterhvert skjønt at jeg er en såkalt alfahann. En slik myteomspunnet type som det skrives så mange fortolkninger om. Men misforstå meg rett: det er ingenting å være stolt av å være en såkalt alfahann. Jeg er ikke lykkeligere enn andre. Heller blir man trukket inn i en evig jaktspiral, etter det som er "bedre". Jeg har også avkastet fire barn, noe som også kompliserer ting. En alfahann er ikke en usympatisk person, eller en bad-guy, eller en med psykopatiske trekk. Snarere tvert imot. Det sympatiske vesenet er en naturlig del av en alfahanns dametekke.

Hei alle sammen.

Er det flere her på sukker som føler seg litt klønete når det kommer til sjekking på byen? Er det noen som kunne tenke seg å legge litt tid og energi i å utvikle seg til å bli en mer selvsikker, utadvendt og pratsom, slik at sjekking ute vil føles mye mer naturlig?

Selv føler jeg å være ekspert på nettdating, men føler jeg har en del å lære når det kommer til sjekking ute. Jeg føler jeg kan teorien, men mangler praktisk erfaring. Jeg tror mange er som meg, at de ofte finner seg selv stående å observere og vente på at noe magisk skal skje.

Jeg ser for meg at vi kan gå ut 3-4 stykker hvor vi deler erfaringer og pusher hverandres grenser og hjelper hverandre til å bli bedre sjekkere. Alle er velkomne, uansett erfaringsnivå. Om vi ikke blir supersjekkere så vil forhåpentligvis lære noe og ha det gøy underveis.

Gooood morgen folkens! Endelig mandag morgen! Ny uke, nye muligheter. Solen skinner og SNART ER DET HELG! :) Herlig!

Kysse på 1 date? (hvis man er ute etter noe seriøst, og ikke bare ons)

Ett forumtroll i fra Son,
skaper stor irritasjon hos noen.
Så derfor logger han av,
og finner senga før han blir kastet på hav.
Kanskje morgendagen vil gi dem troen?

Pez dispenseren min skyver ikke ut den siste biten lenger. Man må fiske den ut manuelt!

...når man ikke har noen fuckbuddies og ikke vil dra med seg random ligg fra byen? Er singel og nøden!

Alkohol

Siste svar sø. 29 juli 2012 23:40 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym TooMuch

Jeg har bestemt meg for å kutte ut alkohol. Og nei, ikke fordi jeg var på fylla i går og derfor sverger å leve et nyrr & bedre liv i dag:) Men fordi jeg blir helt satt ut av fyllenerver i dagesvis etter å ha gått på en bender. Selv om jeg har oppført meg sånn nogenlunde! Go figure. Så rekker man akkurat å bli menneske igjen før det bærer ut på nytt. True, jeg går litt bonkers når jeg er ute, sliter med å gi meg mens leken er god, men jeg er på langt nær den verste jeg kjenner. Andre folk ser ikke ut til å bli så JÆVLIG prega av nerver, depresjon og totalt fravær av tiltak dagen(e) etterpå. Det jeg lurer på er om det er noen som har erfaring med å kutte ut fylla over en lengre periode, og eventuelt hvordan dette bedrer/endrer livskvaliteten mentalt og fysisk. Anyone?

Jeg var på Giske sommerfestival i går, på lørdag 28 juli, sammen med 20.000 andre glade festivaldeltakere.
Dette er en av festivalane Sukker har lagt opp for sommerens Festival Matching.
Jeg dro til tilfestival området i god tro og håp om at dette skulle bli suksess.
Vel innenfor portene logget jeg meg inn på Sukkers hjemmeside og søkte opp festivalen på Festival matching.
Da fikk jeg til svar; "Det finns for øyeblikket ingen tilgjengelig matcher. Prøv igjen om litt".
Dette er en festival for alle aldersgrupper med varierende musikk med Jan Teigen, Travis, osv.
Timene gikk og jeg prøvde flere ganger men fikk den samme beskjeden hver gang.
Det var helt tydelig at dette med festival matching ikke virket overhode, i hvertfall ikke på denne festivalen.
Andre her som har dårlige ærfaringer med Festival Matching?

Det er ganske gale når mannfolk ikke vet hvor lenge en potet skal koke, eller ikke kan koke pasta en gang :P Eller vil dere bare ikke lære å lage mat?

Hvorfor får jeg 90% visninger av personer som ikke vil flytte på seg?

Hva er vitsen med å kikke på forbuden frukt? Eller har du krysset av ved feil i profilen?

Eller er man villig til å flytte dersom man finner den rette allikevel?

Hvor viktig er det med bilder i album synes dere ? Interesserer meg lite for profiler med lite bilder jeg, og ihvertfall bare ett.
Kjedelig å kjøre i gang en dialog med noen og bli dus, også får man flere bilder etterhvert og skjønner at dette blir det ikke noe av..

Det er så gale når kvinnfolk ikke kan lage mat. Det er utrolig usjarmerende når jeg er på date med damer i mellom 25-32 år som ikke kan lage mat. Spesielt tror jeg dette gjelder damer på Oslo vest, Frogner osv. De lever på take away hele uken! Jeg kunne ALDRI blitt sammen med noe slikt!

En merkelig dag på byen i går. Hadde moroa av å være på byen med en jentegjeng. Traff opptil flere damer som (sa de) var i slutten av forhold til notorisk utro partnere. Og de var tydeligvis ikke ferdig med dem. Samtidig som de selv ikke var klare for å gå inn i noe forhold til andre før de hadde avsluttet sine forhold til disse partnerne. Flotte damer som utad ser ut til å lykkes med alt de gjør både i arbeidslivet og privat.
Den ene. Ektefellen har bedratt henne med jevne mellomrom, men sier det bare er sex og ikke noe mer. Det er bare henne for ham, han klarer bare ikke la være å flørte med andre, og løpe linjen helt ut, og ikke bare til ONS, men til forhold over måneder. Sier han til disse kvinnene han bedrar henne med at det bare er sex? Jeg tror vel heller han sjekker ut om de han sjekker opp er bedre enn ektefellen, for hele tiden å kunne velge den beste.
Den andre av damene har vært samboer med en fyr noen år. Og det er alvorlig nok til at det er ring på fingeren. Det ble sagt det var slutt med samboeren, men det var tydeligvis ikke noe hun ønsket, bare konsekvensen av at hun ikke godtok hans notoriske sidesprang. Han var også på byen, og fikk beskjed om at hun ønsket å snakke med ham, og at hun var på naboutestedet. Men han ble ikke med dit.
Begge disse damene flørtet med meg, men både de og jeg har tydeligvis noen sperrer her som gjør at vi kobler følelser og å gå videre med flørt. Dermed ender jeg som betrakter fra sidelinjen.
Mine spørsmål til det ærede forum.
1. Er det sånn at noen av oss ikke fikser å spille på flere hester samtidig, mens noen alltid vil ha en tendens til det? Stemmer det gamle ordet «En gang utro, alltid utro»?
2. Hvorfor blir damene i sine forhold til notorisk utro menn, når de selv ikke godtar utroskap, eller selv klarer å være utro?

Hva er det beste du får eller lager selv? TRENGER tips jeg er så hoooooole ;D

Sukk!

Siste svar sø. 29 juli 2012 20:23 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym smurf

Følelsan dæm slit i mæ,, ka vil framtida gi??

Etter litt småklaging om kupping, trolling og usaklige innlegg så får jeg vel ta denna da.
I mitt hode er nå dette forumet til for å fremme sine synspunkter uansett om de er dumme eller ei. Og det igjen for å få profilere seg litt. Er mange andre grunner og seff. Men dette er da mine tanker om dette.
Hva synes dere?

Til høyre i facebook så dukker det opp litt av hvert. Anbefalte sider og slikt tull. Måtte nesten ta en screenshot av denne her... Hahahhahha.

http://tinyurl.com/d4pbx3p

...at når man først blir et par, så glemmer man at man kan kommunisere via SMS og telefon?

Ser ihvertfall sånn ut på Facebooken min. :hmm:

...så ville jeg tatt en fyllekule med meg i helga!. og kanskje Lusa (får vel overtalt deg??). I Bergen.

(skal forøvrig gjenta denne tråden i september, men da i oslo. Hold av helgen før sukkerfesten ;))'

Send pm :D

Som jeg kan kan ligge i sofaen, kose, se film og småprate med.
Noen å få nærhet og masse deilig sex med. Ellers så blir ukedagene så kjipe.

Med en flott fyr, som jeg i følg Sukker ikke matcher.
Jeg har datet et par fyrer med 96-97 i match tidligere, og det har vært flotte fyrer det også, men denne gangen kiler det faktisk i magen. Selvfølgelig aner jeg ikke hvor dette bærer, men det var en utrolig forfriskende opplevelse.
Kanskje er match systemet i overkant selektiv?

Det er folk som gifter seg. Jeg vil også gifte meg!!!

Blir man varig skadet av denne tilværelsen..??

Heisann,

jeg og en kompis sitter her og diskuterer hvorvidt alenemødre er mer desperate etter mann en damer uten unger?

Jeg mener at alenemødre er lettere å få kloa i en damer uten barn.

Hva syns andre om skjegg og bart på menn? Tenker da ikke på litt sånn 3.dagers,men lang bart som omtrent dekker overleppa og langt skjegg som i tillegg vokser nedover halsen?
Kom på at jeg ikke likte det da jeg så en fyr i forbifarten med sånt svineri i dag...usj..Ser jo direkte ustelt ut.Men det er min mening.

Jeg lurer på hvorfor 30 prosent av jentene på sukker i mitt alderssegment 20-28 er treningsinstruktør på Elixia?? :P

Penny for your thoughts.

Sitter og henger foran OL-tven og ser på sykkel, beina i fotbad, joggebukse, bustehue, sjokolade nær... trenger en som kan fikse meg en ny kopp med kaffe.. Fortissio Lungo takk, og ta gjerne oppvasken når du først er der...

På forhånd takk! Du er snill du...

Bare lurer, hvor lenge går dere vanlige mennesker uten å ha sex når dere er single?

Nei, nå var det kjedelig her inne! Skal vi ta en ny "ble det noe på deg i helga"?

Nærmer seg en date....

Både gleder og gruer meg. Tenk om vedkommende ikke liker meg likevel. forventer ikke love den første dagen, men tenk om det hele bare blir pinlig...

Er liksom anderldes når man treffes gjennom kjente....

Ta dere en tur ut dit i dag, det skal jeg. Det er ventet at 20 000 stk kommer- det blir en gedigen spleisefest det:)

Dyktig!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k

Nå begynner jeg å bli lei av å speide her kveld på kveld, tar masse tid og energi...

Er det noen jenter her som kunne tenke seg en elsker tro... Lurer på om det er det jeg vil gå for nå :)

Det er en kjent sak at vi jenter får relativt tydelige sextilbud av og til, og at vi ofte klager på det. Hva med dere gutter? Fylles mailboksen deres av lett pornografiske sextilbud? Hvis ja, hvorfor klager dere ALDRI over dette?

Noen som skal på byen i kveld da? Jeg er på tur ut døra straks. Hadde vært koselig med litt selskap :-) Noen som joiner?

Har vært singel i et halvt års tid, og jeg kan med hånda på hjertet si at ja, jeg føler meg ensom. Og nei, jeg liker ikke å være singel. Jeg har snakket med noen her inne, noen skal jeg møte, og noen ser jeg at ikke passer for meg. Jeg savner armkrok, noen å snakke med, og ikke minst SEX! Måtte ta meg en tur innom Kondomeriet for å bøte på nettopp DET. Men å kose meg med den, klarte jeg ikke. Fikk meg bare til å føle meg enda mer ensom.
Hvis jeg ville hatt en engangsgreie med bare sex, så hadde jeg gjort det, det mankerer ikke på tilbud. Men jeg må være trygg på den jeg legger bena mine rundt. Jeg må vite at den personen vil bruke meg til noe mer enn tømming...
Idag sitter jeg og ser på at regnet spruter ned utenfor vinduet. Tenk å kunne løpe i regnet med noen! Komme inn å varme seg hos hverandre og med hverandre! Gir ikke opp drømmen, så jeg leter videre. Ser på profil etter profil, og sender melding på melding. MÅ da finnes en for MEG der ute....?

Lite hjertesukk - jeg er så lei av å sitte alene hjemme på lørdagene. Venner og kjente er stort sett opptatt med barn og familie, og jeg går trett av foreldre. På fredager skjer det en del på jobb og sosialt ellers, men da er jeg så fryktelig sliten etter uka bestandig. Jeg henger med alikevel, men er jo ikke i slaget når øynene lukker seg og hodet dundrer... Savner et sted å gå ut og kose meg og treffe likesinnede 2.hver lørdag når jeg er opplagt, har barnefri og føler meg vakker og attraktiv!
Anyone??

Vi stortrives som single, med alt hva det innebærer,,,,, Og er livredde fra å framstå som desperate.
Kan så vidt forsiktig si at det mangler det lille ekstra,,,, Derfor sitter vi her en fredags kveld, og endel andre kvelder kan jeg bevitne..
Men føle oss ensomme ,,, nei det gjør vi ihvertfall ikke!

Fælt det skal være så vanskelig å møtes på "midten" de fleste av oss her har nok flere profiler vi liker, men da gjengjeldes selvfølgelig ikke dette... Vi kunne sikkert fått et love kick hver og en av oss, rimelig momentant her og nå,,, >Hvis bare den vedkommende hadde satt et hjerte....

Sukk

siden det er en stund siden sist jeg var innom og kikka :)
Noe nytt her inne?
Sladder?
Hva skjer'a :P

*tasse ut og synde litt, før jeg atter vender snuten inn igjen (om ca 5 min) for å sjekke alle svarene jeg har fått*

såeh... jaddamh :D

God helg btw, og takk for sist og sånn :)

Føler for å slenge ut en skål jeg, for seier til hånballjentene. Å til alle andre glade å gode mennesker. :)

Klar for flotte idrettsdager, eller?

Noen som skal på bjørungs ikveld?

Det fins grenser for vår velvilje. Derfor må de fattige skjerpe seg...

http://www.dagbladet.no/a/22708521/

ehm

Siste svar lø. 28 juli 2012 19:49 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym O_o

dette er en flørting/datingside ikke sant?

Hei,

Jeg har laget følgende side, der jeg har lagt ut noen av mine artikler: www.superkis.no
Anbefaler alle gutter som føler seg litt klønete på byen til å lese. Bare send meg en epost på superkisen@gmail.com, dersom noen har noen spørsmål.

Hva skal folket i dag?
Her blir det innvielse av mine nye fine gummistøvler,litt shopping og baking av Nistemuffins iallefall.Begynner å jobbe igjen på mandag og da er det godt å ha ferdig niste i fryseren.

Og så blir det vel en film eller to og holde litt på med den ene hobbyen min.