Sukkerforum

Melding fra sukker:

"Vi har slettet profilbildet ditt fordi det enten er for mørkt, for lyst, eller deler av ansiktet er lyssatt uheldig.
For at det skal være behagelig å se på en samling profilbilder er det viktig at de er passe lyse.
Både lyse utblendete og mørke bilder gjør at det er er vanskelig å se personen bak så dette må unngåes."

Really?

Da får de det de ber om også; ennå en profil uten et profilbilde.
Nå har de slettet ørten bilder av meg den siste måneden og denne gangen var jeg veldig fornøyd med det selv. Disse bildene var helt ok, uten at de har vært uklare, mørke eller lyse. Utrolig vanskelig det skulle være da?

Menn rundt 50, skjerp dere!!!! Å ha solbrillene godt plassert på den blanke issen eller en eller annen fjortislue tredd ned over hodet for å skjule manglende hår ser bare dumt ut!!! Tør dere ikke å face det at håret har blitt borte med alderen??

Dette lurer æ på, om det bare noe æ mener?

Greit nok at man er deilig og pen å se på for noen, men når æ e tydelig i min profil hva æ søker , så e det tydeligvis mange som ikke kan ta hensyn til det.
Seff vet æ også at det opp til mæ å svare, men man blir jo utrolig kritsik til de fleste som sender meldinger da....
Spesielt fordi de fleste ikke bor hær æ bor, og æ gidder ikke møte tilreisende eller æ reise noen sted bare for sex.

Ønsker seriøse tilbakemeldinger, hvis det e mulig ;-D

Det er sånn passe..

Hei der ute....
Er det noe spennende som skjer i Oslo til helga, som er verdt å få med seg? Kom med tips...
Er på 2 dagers konferanse og kunne tenkt meg å være sosial, oppleve noe nye ting, konsert, utstillinger, noe fartsfyllt f.eks..

:-)

Mange menn som matchet meg for noen uker siden, matcher meg ikke lenger nå. Jeg har snakket med noen av dem, og de raegerer på samme måte:

"Her har det skjedd noe i bregningen av matchtall!"

Menn med knallgrønne matchtrær, står nå bokført med matchtall på 70. For noen måneder siden var det 80-90.

Jeg misstenker at Sukker har innført en slags aldersmoralisme hvor det ikke hjelper hvor god match vi har på de fleste områder, hvis alderen ikke stemmer. Dette er moralisme på lavt plan!

Jeg kjenner mange, mange som har blitt sammen og lever kjempefine liv selv om det er +/- 20 år mellom dem. Alder er noe enhver vurderer forskjellig, og det klarer vi utmerket godt uten hjelp av Sukkermoral-politiet!
Nå havner mange utenformatchlista fordi en eller annen moralist i Sukker (antagelig ei datamaskin;) sensurerer ut par med mer enn 10 års forskjell i alder!

http://www.dagbladet.no/2012/10/22/tema/klikk/samliv/23986627/

Jeg jobber ikke for Dagbladet på noen som helst måte. Leste bare artikkelen, og synes det var mange gode råd her.

Selv om jeg selvfølgelig innehar alle disse egenskapene, så har jeg etterhvert bestemt meg for å drite i å være mann med stor M. Det blir for mye mas, rett og slett... Jeg kan godt være mann med stor M, dersom M står for Meg. Ordet "Meg" skrives visst ikke med stor M heller, har jeg hørt, så da blir det vel enda vanskeligere.
Ut fra det jeg har forstått her på Sukker, så skal Menn skal være handy, tøffe, muskuløse, ha stor tiss, tørre der andre ikke tør, ikke bruke tøfler, være gourmetkokker på kjøkkenet, flink med husarbeidet, drite i hva andre tenker, bry seg om hva andre tenker, være følsomme, kunne gråte en skvett, ikke sippe, flink med barn, villmarksfolk, snille og omtenksomme, se kvinnens behov før hun eksploderer, aktiv, ha en bra jobb og orden på økonomien - og samtidig skal vi altså ha tid til å ha et eget liv med venner.
Hvis jeg hadde skrevet typiske "tradisjonelle kvinne-egenskaper" på mine krav til kvinnen med stor M...eh...K, hvordan hadde kvinnene med stor K sett på meg da?

Men altså, dette er ikke noe problem for meg, siden jeg innehar alle disse egenskapene, men det kan virkelig ikke være lett for andre Menn med stor M. Eller liten m, for den saks skyld. :-)

noen gang opplevd at den eneste du finner interesse av på sukker aldri er pålogga? har sjekka meldingen hver eneste kveld de siste to ukene, og hun har fortsatt ikke lest den. vi har samme interesser, bor relativt nære hverandre og jeg føler ikke at jeg ser noe dårligere ut enn henne(det er jo selvfølgelig subjektivt).

finnes det noen mulighet for å sende henne en mail via sukker?

Når man har tatt noen i å være utro , skal man da sifra til den andre halv delen ? Det er ikke felles barn i bildet

Fant denne artikkelen om nettdating på Dagbladet i dag.

Mange nyttige tips hvis man er usikker på hva man skrive i profilteksten sin ;)

http://www.dagbladet.no/2012/10/22/tema/klikk/samliv/23986627/

Nå er jeg lei meg... det lovet så bra dette her. Sjelden har jeg opplevd noe mer gjensidig. Sjelden har jeg opplevd likere klff og bedre kommunikasjon fra to parter. Og så plutselig dabber meldingene av... Det kommer bare en om dagen mot 7 og bilder av alt mulig rart.
Så går det noen dager mellom hver melding. Så kommer det ikke svar på mine spørsmål eller kommentarer på det jeg forteller.

Ingenting har endret seg fra min side. Antakelig må det ha gjort det fra hans side. Eller er det mulig at det bare er en midlertidig tilbaketrekking? Rart at det skal gjøre så vondt og faktisk være så trist å ikke vite... Kjenner at en konfrontasjon er uungålig. Må ta det i morra. Ønsk meg lykke til, om det er noen snille mennekser der ute i natten! ;-)

Kunne selvfølgelig bare holdt meg unna også. Kommer han ikke tilbake har jeg fått svaret mitt.... Men det er ikke helt min stil.

Og hva fikk deg til å ønske å skrive den?
Var det bare en innfall av "Nå ønsker jeg ikke være singel mer så nå skriver jeg til de jeg ikke finner som totalt usansynlige på onlinelista mi" ?
Var det et ansikt som rullerte på siden her som fikk deg til å stoppe opp og kikke nærmere?
Kikka du kjapt matchlista og blei betatt av noe i noens bilde?
eller var det noe annet?

Kanskje er det så lenge siden du sendte noen en første meld at du kanskje skulle vurdere å gjøre det i kveld?

Law of drama

Ingen svar
(kvinne 46 år fra Oslo) Privat melding

Med tanke på en del tråder i det siste, tillater jeg meg å legge ved en link til den fantastiske tegneserien xkcd hvor man i dag tar opp forholdet mellom hvor ofte noen skaper drama med hvor ofte de sier at de hater drama og prøver å unngå det:

http://xkcd.com/1124/

*fnis*

Og god start på ny uke, ny mandag, ny dag på jobb, på skole, på ferie og på jakten etter kjærligheten. (Eller hva dere nå holder på med).

Hva starter du med i dag?

Hva gjør dere på en søndag? Gidder dere å fyre opp grillen i ensom majestet,,, eller blir det grandiosa,sofa og pledd?

Er jeg den eneste som føler at kvinner er veldig "kravstor" når det kommer til å komme i kontakt med menn. Tenker da når man sjekker opp en dame, det er utrulig få som vil føre samtalen videre. Det kan jo være at jeg ikke ser bra nåkk ut, eller ser ut som en dust der jeg står. Men jeg vet jeg er morsom og kan få en dame til og le og like meg, som venn eller flørt. Men da kan jeg ikke stå og flørte med en vegg.

Jeg tenker da, at jeg ikke er nålen i høystaken som hun leter etter. For jeg får det sån for meg at, det må være nøyaktig den fargen på øynene, det håret og den klesstilen hun liker. Det må være "drømmetypen" som hun først vil ta initiativ til. og som oftes får man aldri en 10/10 uansett!

Vil bare få en diskusjon på om DU som man eller kvinne ignorerer når noen prøve og komme i kontakt med deg siden den personen ikke har akkurat det utseende du er "into". Hvorfor ikke prøve å "flørte" litt eller bli litt kjent med vedkommende før man avgjør om personen er interessant som venn eller videre flørt.

Hvordan er du mot andre som prøve å komme i kontakt med deg?

Jeg har for første gang sett dette mediumet for det verdien det har. Jeg skrev om hvorfor må en bli kjærester med en gang og har fått mange herlige tilbakemeldinger.
Hva sier dere damene her inne hvis jeg sier at jeg ikke er noe kjæreste emne, men ønsker en å pleie til de grader. Da mener jeg at jeg lager de beste matretter, god masagege, etc og ikke minst den gode praten. Hvordan tar duuuuuuuuuuuuuuu det ????????

hei er ny her hva er det dere leter etter her da? :)

mann snart halveis til 70 er dritt lei av å være stuck hjemme hver barnefri helg. Er det greit å ta seg en bytur alene? Hva skal jeg finne på der? Prate med dørvakta? Sjekke opp jenter på 20år? Noen flere som ofte blir sittende foran dataskjermen/tv, på sin barnefri helg, men så mye heller kunne tenkt seg å tatt en øl eller et glass vin i sosialt lag?

Dette er ikke ment som en sutretråd, jeg bare undres litt...

Har vært inne på sukkersidene siden i våres. Jeg har vel kanskje ikke vært den mest aktive brukeren, men sender ut en melding i ny og ne hvis det dukker opp en interessant fyr. Til nå har det vært relativt glissent med positive svar.

Det som slår meg at når gutta omtaler drømmepartneren sin, så beskriver de mange av mine egenskaper: Jeg liker turer i skog og mark, jeg liker peiskos og rødvin og jeg er glad i å bevege kroppen min (på alle måter....).

Jeg har et speil hjemme (helfigur), og når jeg ser meg i det, synes jeg at jeg ser helt ok ut. Når jeg har gjort meg litt flid med meg selv, har jeg ikke noe problem med å få napp i baren.
Men hva skal man skrive for at sukkergutta (40+) skal finne en interessant?

Trenger litt tips fra gutta her!

Synes jeg sjøl er et godt parti, eller som i overskriften, et kupp!

Noen som spiller? Jeg er utrolig dårlig, så det er bare å utfordre! For de uinvidde er det et mobilspill type ordlek. Nicket mitt er det samme som her.

Hva er din favoritt-restaurant i Oslo? Og hvorfor er den favoritten din?

Hei, alle på Sørlandet (Kristiansands- og Mandalsområdet)

Noen som henger seg med på en spontan fototur i Mandal i dag?
Jeg vil ta en tur i Furulunden og på Sjøsanden med kameraet og ønsker alle fotointeresserte i området til å hive seg med på tur. Jeg kjører fra Kristiansand ca klokken 13.30 og er i Mandal litt over 14.00. Kan eventuelt plukke opp folk langs veien dersom du ikke har tilgang på egen bil. Send i så fall et brev i innboksen.

Hilsen C.

Når man skuer alle dei vakre damer her på Sukker, hvorfor er dei single, der er ikke utseendet det står på iallefall, så hva er det då.
Gjelder sikkert det samme for menn.

Har vi brent oss ettertrykkeligt alle sammen eller?

Har et problem med Spotify som snart irriterer vettet av meg.
Når jeg prøver å spille av en låt, så får jeg beskjed om at det er noe galt med lydkortet mitt.
Har restartet Spotify fire ganger og restartet pcen. I tillegg har jeg prøvd å spille av album og videoer jeg har på pcen, hvor lyden er tipp topp. Ergo - jeg har lyd!

Tekniske ting er ikke helt min greie, sååå... Noen som har peiling? =)

http://vimeo.com/46304267

Bare å vente på fremtiden :-)

Vurderer å steike en pizza og finne en film i samlingen (ca 300) og bare ha en kosekveld i sofaen!! Noen som joiner?

Igjen synes jeg forumet har endret seg gradvis, men sikkert til å bli mer positivt....

Jeg vet ikke hvorfor dette skjer, men det skjer.
Synes jeg det er ganske utrolig at mange later til å mangle filtre som siler ut litt av hva man sprer rundt seg.
Det er ikke bare slitsomt å forholde seg til positivitet, det er ganske energikrevende for sjel og sinn å lese også.

Det er synd at vi ikke tenker oss litt om hva vi ønsker å formidle, hvordan vi ønsker å fremstille oss selv.
Jeg kjøper ikke argumentet med at hadde man være offentlig osv.
Det må gå an å oppføre seg uansett overfor sine medmennesker.

Er det bare meg som reagerer på dette om dagen? Jeg vet mange er uenige med meg, men er noe enige også?

Hva skyldes denne voldsomme interessen for dette presidentvalget i USA?

- Har det noe betydning for en beboer ute i fks Nittedal om det blir Obama eller Rommey som får sitte i det hvite hus?

- Jeg tør påstå at denne interessen for dette valget skyldes fasinasjon for glamourbyer som New York og Los Angeles, for hva hvis disse byene hadde vært helt ordinære? Hva hvis Obama ikke hadde spilt basketball? Ikke vært folkelig? Ikke vært populær?

Nei, la amerikanerne ha det valget for seg selv. Så får vi i Norge konsentrere oss om valget i 2013.

Jeg lurer på hva dere tenker på dere som legger ut bilder av dere selv og barna? Bør ikke barna holdes utenfor? Jeg tenker ikke på at man ikke skal nevne at man har barn, men barna har tross alt ikke bedt om å få lagt ut bilder av seg på en matcheside på nettet.
Bare noen tanker, noen andre synspunkter?

Våknet til regn, ryggen var vond, smilet på femte knapphull.
Følte meg tiltaksløs, og visste ikke hva jeg skulle gjøre med dagen min.
Så klikket jeg meg inn på en fotoside jeg er medlem av på facebook, fant inspirasjonen,
smilet hevet seg til pluss fem.
Og nå vet jeg skal gjøre i dag, det kan bare regne! :-)

Hva skal du gjøre for noe? :-)

JO FLERE VALG VI STÅR OVENFOR, JO TREGERE GÅR UTVELGELSEN.

I de fleste produktkategoriene vil kundene kun ha mellom 2 og 4 merker som de kan fremkalle fra hukommelsen uten hjelp. Dette fenomenet gjelder de fleste aspekter ved livet og skyldes at mennesker kun anvender begrenset kognitiv kapasitet på hver oppgave. Akkurat nok til å utføre oppgaven.

Kategorisering er en mekanisme som effektiviserer forbrukerens informasjonsprosess gjennom begrensning. Forbrukeren vil søke å redusere antall valgmuligheter til et oversiktelig antall. Helst noen få, gjerne mellom 2 og 4.

Vi konkluderer:

DU MÅ ALDRI DATE FLERE ENN 4 SUKKERFOLK PÅ EN HELG

flere enn 4 og det blir bare krøll

Ja, forhold... Vennskapsforhold, kjæresteforhold, sexforhold... Ja, når er det forhold egentlig... etter 3, 5, 21 møte/samleie???

Kjekt å vite + gamle kjærringråd.

Her kan du dele gode råd og alt annet av slik interesse.
Du vet, kjekt å ha, man vet aldri når det kommer til nytte en vakker dag :)

Ja, er tidenes filmscene kåret?
Hva mener du tidenes filmscene er?

Er det når Darth Wader forteller Luke at han er faren hans! Priceless!!

Eller dusjscenen i Psycho?

For nå kunne jeg virkelig trengt å få meg litt! Uten at dette er en facerape så: jeg er så kåt atte hjælp!!!

Har observert at mange damer her skriver at de vil ha en mann som er høy og mørk (i tillegg til at kjemien fungerer og at han er en handyman, selvsagt).

Dette syns jeg er helt greit.

Det som overrasker meg er at hvis en mann skriver at han vil ha en kvinne som er feminin og som vet at det finnes sko med høye hæler, eller som vet at det fins pene kjoler og ikke bare joggebukser - så snart en gutt skriver noe sånt blir han stemplet som sexist / mannsjåvinist som ikke fatter hva likestilling handler om.

Syns dere ikke at det er et meget interessant fenomen ? ;-)

Vi bygger opp selvtilliten vår, folkes!

Hei og god morgen forumtroll og alle tilfeldige, potensjelle bidragere ellers:)

På tiden å få selvtilliten opp, kanskje?

Forslaget mitt går på å skryte litt av seg selv og fortelle noe fint.

Fortell hvor snill, pen, kjekk, dyktig, osv... du har vært/er. Bli dagens skrytepave, du vakre/kjekke/snille deg.

Merker ikke tråden grønn men løgnhalser har ikke tilgang!

Skryt i vei !

Det er vel like greit å bare fortelle sannheten, er det ikke?

http://networkedblogs.com/DGzQA?ref=nf

God natt, folkens! :)

Blir deppa når jeg ser så mange som tjener mer enn meg. Stikker ut og plukker noen tomflasker for å øke inntekten.

Har du kikka i skattelisten for 2011?

Inspirert av en annen tråd her. Hvilke musikkvideoer vil du anbefale til andre her inne?
Min egen liste er laget med det i tankene at de som leser denne tråden for det meste er som barn å regne innenfor musikk. Med andre ord: Barnevennlig musikk.

Her er mine anbefalinger:

Metal:
http://www.youtube.com/watch?v=6dW6aNAZGTM
http://www.youtube.com/watch?v=DUi1yf97paw
http://www.youtube.com/watch?v=yGywo81G6lk

Ballader:
http://www.youtube.com/watch?v=smiFk6KHr_8
http://www.youtube.com/watch?v=p9Fyib7NZ8w (man skal lete lenge etter en vokalist som kan bruke stemmen sin som denne dama)
http://www.youtube.com/watch?v=J89Ja7FkdLc (Bonus: Norsk gruppe. ikke imponert over sminken til dama, riktignok)

Var sammen med en for litt mer enn 2 år, og så gjorde jeg det slutt for 1 måned siden. Det var litt fordi hun satt veldig mye press på skuldrene mine og med studier og slikt så hadde jeg det vanskelig å takle det. Kan nok si at jeg gjorde en liten feil med å slå opp. Når jeg tenker på det nå så hadde det vel vært bedre å jobbe rundt problemet.

Så prøvde vi å være 'venner' kategorien, noe som funket veldig dårlig med tanke på at jeg fortsatt liker henne.

Nå har hun funnet en annen som hun sier hun liker. De er bare 'venner'. Jeg finner det vanskelig å takle hvordan situasjonen er.
Jeg er nok litt sjalu. Klarer ikke slippe helt taket. Hun sier hun gjerne har lyst på 'space' og så kanskje vi sees om 3-4 måneder.

Noen tips? Har hørt at det å sove med en annen skal hjelpe, men slik er nok ikke jeg.

Hei folkens. :) Jeg lurer litt på hvordan folk tolker matchingspørsmålet "Vil du ha barn/evt. flere barn". Da tenker jeg på tolkning i forhold til hvordan poengscoren skal settes. Jeg har kommet i veldig hyggelig dialog med ei her, men jeg ser på matchingtreet at vi har rødt blad på "Ha barn". Bladet med "Når barn" er lysegrønt. Så det virker jo som hun faktisk vil ha barn, men da synes jeg det er merkelig at vi har knallrødt blad på førstnevnte.

Jeg vil veldig gjerne ha barn, og har derfor satt 10 på "Vil du ha barn/evt. flere barn", ettersom jeg tolker at poengscoren skal settes ut ifra hvor mye man har lyst til å få barn. Samtidig kan jeg tenke meg at noen tolker scoren som et spørsmål om hvor mange barn man vil ha. Spesielt siden scoren på spørsmålet representerer kvantitativt hvor mange år man vil vente før man får barn.

Er det noen som har erfaring med at dette kan være en vanlig misforståelse her? Håper forresten spørsmålet ble formulert slik at man kan forstå det. :)

Men....

I det siste har jeg fått førstemelding fra 3- forskjellige jenter. Meldingene er selvfølgelig av hyggelig karakter, litt klisjefylt men hyggelig.
Jeg svarer jo tilbake: " Hyggelig av deg å ta kontakt bla, bla, bla, men etter dette har det bare ebert ut i ingen ting, tyst som i graven. Personen er aldri lenger pålogget, gidder ikke å lese førstemeldingen eller så er det vel en eller annen som har lagd en falsk profil for bare å se hvor mye oppmerksomhet kvinner faktisk får her inne. Men den siste påstanden min regner jeg som lite sannsynlig.

Ja, jeg vet nå kommer det,vel en eller annen bedreviter og forteller meg at jeg bare må komme meg videre, ikke noe å bruke tid på, gå i deg selv osv.

Men hva skal jeg gjøre? Der virker som om jeg videre skal blokkere alle kvinner videre som først tar kontakt med meg heretter. Ikke at jeg får mange førstemeldinger fra jenter, men det er noen som av og til tar kontakt..

Radio Norges topp 1000 resulterte med "Imagine" på førsteplassen, hvilken sang ville dere hatt øverst?

Jeg tror nemlig på kjærligheten, jeg ..

Happy now?

Siste svar fr. 19 okt. 2012 17:18 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym AliBaba

.