Sukkerforum

Men jeg mister fort interessen for gutta som svarer på mine meldinger.
F.F. så vanskelig. Jeg er bare ei jente jeg som vi få meldinger fra ekte manfolk.

Come on gutta... Få se på barten!

Skummelt tema, men... here goes! Jeg har ikke vært lenge på sukker, men får litt ymse henvendelser. Stort sett går det på utseendet, og at jeg er vakker, pen, flott, sexy etc. Det er svært hyggelig å få komplimenter på melding, men jeg sliter litt med å tro på det. Hvorfor? Vel, om jeg er så vakker og flott som disse meldingene antyder; hvorfor er det da så sjelden jeg får høre det IRL? Er det ett forsøk på "øy, hun der er passe schtøgg, hun er sikkert brukandes, så jeg hiver på litt komplimenter så blir hun ett lett bytte" eller kan det være sannhet i det? Misforstå meg rett, jeg vet at mange mannfolk bruker det de har av komplimenter for å få seg noe, men hvordan klarer jeg å sile ut de som faktisk mener det? Og om man er pen og flott osv, hvorfor er det så vanskelig for folk å gi komplimenter IRL? Jeg begynner nesten å tro at jeg er vakker her, og det er litt farlig vel? Tenk om jeg skulle nå gå rundt og tro jeg er vakker IRL også... En kamerat av meg sa til meg, ganske spontant; "du vet virkelig ikke hvor flott du egentlig er du!". Nei, om ingen sier noe - så antar jeg vel at jeg ikke er det. Altså, jeg syns selv jeg ser bra nok ut, men vakker? Tja.

Det er veldig hyggelig å få slike meldinger, til tross for min skepsis. Men for en som sjelden, eller aldri, får komplimenter ellers, skaper det enorm prestasjonsangst - dvs. jeg vet ikke om jeg tør å møte noen IRL.

Hvis vi ser bort fra meg, og snakker helt generelt; er det slik at mennesker som er pene sjelden eller aldri får komplimenter, fordi folk antar de får høre det så ofte likevel? Eller er det slik at om man aldri får høre det, så er man rett og slett stygg?

1)iPAD er jaggu en kjekk duppeditt, og 2)Sukker har jammen mange flotte damer (og det med stor "D"?). Men ingen grønne tall på høyresiden av skjermen min :-(. Mon tro om ikke alle like passive som meg og venter på at HUN skal ramle ned i fanget.
:'''-( snufs..snufs. ;-) .

Hei,

Surfer en del rundt og kommer ofte over superbrukere med profilbilde, men uten profiltekst, eller kun en tekst av typen: "Send melding dersom du lurer på noe".

Misstenker ikke dette for å være falske profiler, og i utgangpunktet burde det være oppegående mennesker, men for meg virker det ganske useriøst. Samtidig betaler de jo for å være medlemmer og det står ofte at de er ute etter langvarige forhold.

Så til dere som har profiler av denne typen: Hva er tanken? Det byr i alle fall meg i mot å kontakte slike profiler.

For dere andre er det lov til å spekulere i tråden.

Fine norske ordtak "direkte" oversatt til engelsk (directly oversat to english):

- Now the chimney got another sound
- Go to the aunt and get vica
- Little tune can whale a big lass
- A fool in the hand is better than tence on the roof
- No one knows the day before the son has gone away
- He shall early be crutched, to be a good crook

Drive on, folks!

Basisregler for gode relasjoner og et godt samliv:
(Fritt oversatt fra spansk til norsk)

Når du kommer frem: Hils...
Skal du gå? Si ha det...
Slo du noe på? Slå av igjen...
Åpnet du noe? Lukk igjen....
Ødela du noe? Fiks det...
Skitnet du noe til? Vask det...
Sølte du? Tørk opp...
Vet du ikke hvordan noe virker? Ikke rør det...
Kan du ikke gjøre det bedre selv? Ikke kritiser...
Kom du ikke for å hjelpe til? Ikke plag den som gjør det...
Lånte du noe? Lever det tilbake...
Er det ikke ditt? Be om tillatelse...
Sa du noe? Stå for det og vær ansvarlig i forhold til det...
Lovte du noe? Hold løftet...
Fornærmet du noen? Si unnskyld...
Kjøpte du noe? Betal for det...
Er du glad i noen? Si det...
Hjalp noen deg? Vis takknemlighet...
Tok du feil? Innrøm det...

Det meste her er jo selvfølgeligheter kanskje, men jeg syntes det var en god liste som jeg skal minne meg selv på i dag.

Ha en finfin helg alle!

Jeg er er en mann som er snart 25 år gammel og det har fortsatt ikke blitt noe på meg. Er det uvanlig?
Jeg har et helt greit utseende som jeg ikke har fått noe negative kommentarer på, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal går frem. Kan noen hjelpe meg?

God morgen, sukker!

Det hender jeg ser på arkady39 sine dating tips på youtube, og denne gangen tar han for seg tre situasjoner hvor menn bør ringe en dame i stedet for å tekste:
http://www.youtube.com/watch?v=lxifSyswkxI&feature=em-subs_digest&list= TLDybV_xXXdyE&noredirect=1

Han nevner blant annet
- Første kontakt etter at man har møtt hverandre
- Første gang man skal arrangere en date
- Når man skal be om unnskyldning.

Han har en formening om at å ringe viser en bedre selvsikkerhet og samtidig hever verdien på kommunikasjonen den aktuelle damen, og at teksting på motsatt vis reduserer verdien av kommunikasjonen til noe businessaktig og lite romantisk.

Personlig synes jeg ikke det gjør så stor forskjell om kommunikasjonen kommer i form av en telefonsamtale eller en tekst, men at innholdet er det viktige.

Men hva tenker dere? Har dere noen gode tanker om forskjellen på det å ringe og det å tekste og når man bør/skal gjøre hva? Målet er selvsagt en best mulig kommunikasjon og å oppnå det man ønsker i forhold til den andre.

Hei folkens! :)

Nå har jeg vært på sukker i 3 uker, og 20% av de som har tatt kontakt med meg er i et forhold.
Noen av fyrene sier det i 2-3 mail, mens andre ikke sier det før det har kommet dit hen at det er stor mulighet for et treff/date.

Er det virkelig nødvendig og ta kontakt med en som ønsker "langvarig forhold", eller også "flørt med mulighet for mer" når man egentlig ikke er tilgjengelig... ?

Jeg er sikkert ikke den eneste som får slike henvendelser, og sikkert ikke den eneste som synes det er helt ubrukelig.

Har dere synspunkter og opplevelser i forhold til dette så skriv dem. - Jeg er interessert i hvordan dere andre takler dette, og hva dere synes om sånt.

God kveld fra Snusa! :)

Hyllest

Siste svar fr. 23 nov. 2012 22:33 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Herre

Ønsker å hylle Thorvald Stoltenberg fordi han virker som et fantastisk menneske både privat og yrkesmessig. Hvis det er noen du mener fortjener en hyllest, er dette tråden for deg.

jeg har inntrykk av at det er mange nysingle her inne som bruker sukker for å komme seg over en kjærlighetssorg enten bevist eller ubevist. personlig så syns jeg disse personene har et stort ego som kaster bort andre sin tid og krefter kun for at de selv skal føle seg bedre.
Selv har jeg hatt mest jentevenner opp igjennom og jeg har erfart hvordan de bruker gutter for å komme seg over xer uten å selv skjønne at de sårer gutten de gir forhåpninger før det er for sent. Dette er også en gjenganger i romantiske komedier btw :-P dette gjelder begge kjønn vil jeg tro.

hva er deres synspunkt på dette?

Okey, jeg er helt ny her på sukker og finner det litt vanskelig hva jeg skal si til nye personer? Det blir liksom litt dumt og bare tilfeldigvis si "Hei hva skjer". Tror jentene blir utrolig lei av disse postene xD Det er vanskelig å komme på noe interessant å si hver eneste post du skriver :P

Noen som har lyst til og dele sin story? Eller sine erfaringer?

Hva er de mest irriterende som går igjen på profilene her ? :)

Jeg er ikke spesielt attraktiv, og får aldri noen meldinger. Jeg må typisk sende 50-100 meldinger før jeg får svar fra noen.

Jeg savner en funksjon hvor jeg kan markere de som ikke svarer meg på en eller annen måte slik at jeg slipper å se dem i søkene mine. Noe a-la den der "Private vurderinger", men altså slik at jeg kan krysse av "svarte ikke på melding", og bruke dette i søkekriteriene mine senere for å luke bort disse. Jeg ønsker ikke å bruke blokkering.

Var dette vanskelig forklart?

Selv har jeg bestemt at i år skal jeg ikke gi så mange gaver økonomien er jo ikke den beste når man er singel. Funnet noen bøker jeg skal gi og de parene får få en konfekteske eller no tenker jeg. Er jo jr det er morsomt å kjøpe til..hvem syns dere det er vanskeligst å finne noe til? Jeg syns mormor hun har liksom alt :P klart hadde man sluppet å sende alle gavene i posten kunne man jo kjøpt en juleblomst eller no :)

Åpenhet?

Siste svar fr. 23 nov. 2012 16:27 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym -livsboble

Forteller kvinner hverandre at de er på sukker, eller er det like tabu som det er mellom menn?

Fikk litt bakoversveis her da mamma fortalte at hennes xforlovede/xsamboer hadde begynt med sminke! Dv maskara og eyliner i følge henne..holdt omtrent på å le meg ijæl! Gubben er 50-60 år gammel og den mes shabby jeg veit om! Hadde det vær typ en bærumsoss eller noe hadde det kansje ikke vært SÅ rart..men dette er en mann som går rundt i fk-dress med møkkete skrubil hender og når han ikke går i det den samme svarte dongrin og svarte t-shorta..og hans dusjevaner var vell å dusje når mamma begynte å mase...såe ? Har opplevd kun 1 gang at en mann jeg deita brukte sminke, det var en sånn bærumsoss som brukte masse brunkrem, ikke 1.date men 2.date smurte han seg inn og spurte meg om det vistes..hehe noe det jo gjorde siden han hadde ganske mange toner sterkere enn det som passet huden hans :P men når gamliser selv begynner med sminke..er det jeg som bare er veldig gammeldags eller? bruker dere gutter sminke? og hva tenker jentene? Jeg liker at menn er menn så er sikker t derfor jeg ikke har vært borti det så mye :P altså gutter kan godt nappe bryna, bruke ansiktskrem og bodylotion..men sminke! da begynner det å bli litt drøyt syns jeg :P

Noen som her som har tenkt seg ut i bergen denne helgen?

Hei, eg er då ein gutt og eg ønskjer å spørre andre gutter /menn:

Er det nokon av dykk som synes det er morosamt eller positivt med damer som har såkalla "morobilder" der dei lager ein grimase?

Eg kjenner alltid at eg tenker: Uff, herregud. Enda eit ustyrteleg morsomt "morobilde": Ei jente som blåser opp kinna sine eller lager trutmunn eller gjere noko rart med augo...

Så eg berre lurte på om damene var heilt på bærtur når dei heile tida skulle legge ut slike bilder, eller om det faktisk er ein skokk men mannfolk her som synes slike ting er kjempemorsom.

Hvilke tips/erfaringer har dere med det å gå tilbake til en eks?

Ikke et nylig brudd, det ligger noen år tilbake. Bruddet skyldtes manglende villighet til å flytte den ene eller andre veien. Vi har allikevel beholdt et vennskap og alltid sovet hos hverandre når vi har vært i området, noen ganger besøkt kun for å besøke henne osv... Nå var jeg der i helgen og vi booket en storbyweekend sammen og jeg lurer på om jeg rett og slett bare må finne meg i det at hun er den jeg vil ha, og at jeg bare får flytte om jeg vil få det til å funke. Hun gir meg følelser og en glede innvendig som ingen andre har vært i nærheten av å gi meg. Har vært med andre damer i kortere perioder, men de faller rett og slett igjennom og jeg tar meg til å ville dra til eksen igjen. Jeg finnes ikke i tvil om at hun føler noe i samme grad, vi har vært ganske åpenhjertige etter litt alkohol med hverandre.

Alikevel føler jeg at jeg ikke helt tør risikere det vi har ved å si at jeg er villig til å flytte. Er vi litt som ulovlig smågodt for hverandre som man ikke kan få og derfor vil ha? Jeg føler at jeg rett og slett må ha en slags angrepsplan for hele greia, ikke bare hoppe rett i det og plumpe utti med begge beina.. Tips, råd og erfaringer verdsettes!

Hei der,

Nå lurte jeg på om noen kan forklare meg når Søndagkjøreste, i Din vurdering skal brukes...
Stusser litt på den altså...

Mistenker at det er mange tolkninger av det! Man skal jo ikke være seriøs som på jobb, åpenbart. Jeg kan ikke vite om jeg vil gifte meg med deg før vi er godt kjent. Og er vi gutta for _lite_ frempå og flørtete blir det aldri noen tredjedate, for dere skal jo ikke ta initiativ må vite. Så hva betyr det for deg?

Etablerte, resursterke med ønsker å finne noe som ikke ekisterer...

Dere er ikke 18 lenger og dere letter ikke eter sex. Det skjønner jeg godt. Men ... Dere vil, lengter og drømmer.. Hva drømmer dere om ?

Jeg ser noen tråder fra gutter som klager over at jenter ikke sender førstemeldinger, og noen jenter klager over at gutter sender alt for mange meldinger. Hva med et lite eksperiment?

Fram til og med mandag skal ingen gutter sende førstemelding til noen jenter. Kun jenter får lov å ta den første kontakten. Så ser vi resultatet på tirsdag her i forumet, hvem som ble mest frustrert? Om i hele tatt noen blir frustrert :)

The game is on, for de som tør ;p

Respons!

Siste svar to. 22 nov. 2012 14:07 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Ny på nett

Jøje meg, mulig denne nettdatinga ikke er kanskje ikke helt mi greie..
Har ikke helt turt å sende meldinger til de som har vekket min interesse, men nå har jeg i det minste kastet ut noen hjerter i forskjellige farger. Så da lurer jeg på; når vedkommende stadig står som innlogga men ikke gir respons tilbake, betyr det da at jeg er ikke er interessant? Her sitter jeg og føler jeg jeg sitter og vifter med tilbudsplakaten, men jeg legger muligens for mye i dette?
Hvor mye initiativ tar dere? Og gir dere respons uansett? Jeg svarer på alle meldinger, høflige avslag,men jeg sier fra hva som ikke stemmer.
Minst to uker igjen her, hadde vært greit å skjønt kodene før jeg går ut...

Falsk profil

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mørk

Vær obs på profilen:Frazoluv11,den er falsk!!!!!!

http://www.aftenposten.no/incoming/Rigger-seg-til-for-a-se-Gaza-bli-bombet--7048 008.html

"Lokalbefolkningen i Sedrot, som er Gazas nærmeste by på israelsk side, har i hele dag samlet seg oppe på en høyde med god utsikt over Gaza som bare ligger seks-syv kilometer unna. Enkelte klapper og nikker når det har sett en fulltreffer i Gaza."

Kva skal ein seie om slikt?
Er dette israels og jødenes ekte ansikt?
At det er GREIT med massemord, så lenge det ikkje er jøder, det er snakk om?
Kan ALT forsvares med ord som selvforsvar?

Heia Hødd!!!

Tror jeg må se veldig dumsnill og naiv ut. Får jo falske profiler i innboksen min nærmest daglig. Gjenkjennes lett og i tillegg er sukker flinke til å sende ut advarsler. Men jammen har det blitt mange i det siste.

Har vært på sukker i ca to måneder, har vært på flere dater, har sendt mange mld som ikke har fått svar....har lært og sendt flere mld som har blitt besvart........har "snakket" med flere hvor tonen har vært veldig god...for så at det blir hel stille.....har selv ikke besvart på mld...........noen ganger så har jeg ventet så lenge og da jeg skal svare……så finner jeg ut at jeg har blitt blokkert:-) . Er ikke alt dette en del av "pakka" med å være på nettdaiting. Hvis man kun "surrer" rundt på web over en lang periode så hadde jeg fått hetta og gått veldig lei. Det fungerer fint som et supplement på veien, men heller ikke noe mer en det.

Mange av trådene jeg har lest kan tolkes som åpenbare syte tråder hvor man klager på at damene her på sukker er overflatiske og vanskelige......."vesner"................oh boy kanskje ikke rart at D blir napp med den holdningen.tenker nå jeg..

Liker veldig godt alle damene her på sukker:-)

Hva tenker dere andre supre sukkerfolk??

Men senga mi, den er tom...

Hvor er du, kvinnen i mitt liv?

har noen timer og slå i hjel i oslo i dag... noen som er med på en kaffe? :)

kim

Jeg er nok blant disse "uhøflige" som ikke alltid svarer, og har noen ganger fått så hatten passer av den grunn. Selv føler jeg egentig at taushet er mest hensynsfullt, men samtidig er det aldri hyggelig å være avvisende, selv når det kun er implisitt. I den forbindelse kommer jeg med et juleønske til dere gutta/menn: les andres profiler nøye, og skriv en dekkende profiltekst!

Jeg får meldinger hver eneste dag fra menn som faller langt utenfor det jeg klart sier at jeg søker. Nå sikter jeg ikke til elastiske begrep som kjekk, spennende, sosial osv. Men feks, jeg søker kun menn fra utvalgte fylker, men likevel får jeg meldinger fra menn fra andre steder, og som ikke vil flytte på seg. Hveeeeer dag! Det samme med alder, ønsket varighet på forhold osv. Kan disse forvente å få svar? Jeg tror for øvrig ikke at jeg er i noen særstilling når det gjelder antall meldinger.

Så kjære dere som ikke tåler taushet, vær så snill og les profilen skikkelig! Kjenner du deg igjen i det kvinnen sier hun søker? Hvis ja, har du selv klart å lage en profil som reflekterer dette? Og hvis nei, kanskje det ikke er noe vits i å ta kontakt?

Sånn... det var godt å få det ut : )

"Mr Penis ønsker bedre lønn av følgende grunner:

Jeg gjør hardt fysisk arbeid. Jeg jobber ofte på store dyp. Uansett hva jeg blir satt til å gjøre, må jeg stikke hodet fram først. Jeg får aldri fri (i helgene - når andre slapper av - jobber jeg som regel hardest!). Jeg jobber i fuktige omg. Jeg får aldri betalt overtid. Jeg jobber i mørke områder, med dårlig ventilasjon. Jeg jobber på steder med h...øy temperatur. Jeg er utsatt for smittefare, og kan få alvorlige sykdommer..!

Kjære Hr. Penis,

Søknaden din om høyere lønn blir avslått av følgende grunner: Du jobber ikke 8 timer om gangen. Du sovner fort på jobben, selv etter korte arbeidsøkter. Du følger ikke alltid ordre fra ledelsen. Du beholder ikke alltid den stillingen du er satt til, og ofte besøker du andre forbudte områder. Du tar aldri initiativ selv, du må alltid bli presset og stimulert før du begynner å jobbe. Du forlater alltid arbeidsplassen din tilgriset og rotete etter at du er ferdig med å jobbe. Du følger ikke alltid sikkerhetsforskriftene, som å gå med fornuftige klær. Du klarer aldri å jobbe dobbeltskift. Du blir alltid observert med to mistenksomme bagger... uansett hvor du går!

Mvh Ledelsen..:)

Lider vi gutta av at jenter ikke klarer å bruke mulighetene på sukker?
Det er sjelden at noen nye besøker profilen min uten at jeg f.eks har vært innom deres profil først.

Så si meg jenter, søker dere noen gang opp noen selv eller får dere så mye respons at dere bare klikker på de som sender melding omtrent?

PS
Ja, jeg har bilde, superbruker, album, alt mulig som jeg har brukt masse tid på men det hjelper lite når man får så få besøk.

PS2
Jeg ser normalt bra ut og vel så det

Jeg føler virkelig med mannen i disse dager. De har gått fra å være den som jobbet og tjente penger og var således svært nyttig for samfunnet historisk sett , til og bli så til de grader nedgradert at de nå ikke aner "hva" de er... Mannens rolle i samfunnet ser ut til å være svært utvannet. Kvinner har blitt selvstendige og trenger ikke lengre enn mann i livet for å ha tak over hodet eller mat på bordet. Kvinner er derfor blitt mye mer bevist i sitt valg av partner, da de selv dekker de fleste behovene man trenger for å overleve. I tillegg har norske menn fått "konkurranse" i form av at det stadig vekk ankommer nye mennesker til Norge. Utvalget har økt betraktelig. Grensene er ikke det de engang var, og takket være lavprisselskap som Ryan Air, er det fult mulig å pendle litt rundt omkring i Europa til en billig penge. Nettet gjør det og mulig å "nå" flere. Markedet er med andre ord blitt enormt. Norske menn har virkelig fått det tungt !

Så, vi får kanskje være litt overbærende med tanke på en del av "sutre" innleggene som kommer fra mennene her inne. De har virkelig ikke enkelt ;)

Vist man er på matbutikken, treningen, hundeparken, hvor som helst, og man ser noen man syntes er attraktiv, eller blir nysgjerrig på , kanskje man skal gå bort og si hei.

Eller kanskje ikke.

Lenge leve sukker for de som er litt små sjenerte!

Fra dagens DN.

Psykopater ønsker seg en jobb der de kan utøve makt og være med på å ta viktige beslutninger, skriver Herald Sun.

På arbeidsplassen kan du avsløre en psykopat ved at han eller hun prøver å overkjøre medarbeidere eller ødelegge dem mentalt ved å dominere dem.

I forrige måned gikk en australsk psykoterapeut ut og advarte ledere om at de trenger klare strategier for å håndtere psykopater på arbeidsplassen. Du finner dem nemlig i de fleste større virksomheter.

- De føler aldri skyld og de angrer aldri, faktisk liker de å se andre folk lide, sa John Clarke på en konferanse i Tasmania.

Her er yrkene psykopater tiltrekkes av:

1) Toppsjef
2) Advokat
3) Media (TV/radio)
4) Selger
5) Kirurg
6) Journalist
7) Polititjenestemann
8) Geistlige personer, som for eksempel prest
9) Kokk
10) Offentlig tjenestemann

Her er yrkene psykopater unngår:

1) Hjelpearbeider
2) Sykepleier
3) Terapeut
4) Håndverksarbeider/kunstner
5) Hudpleier/stylist
6) Veldedighetsarbeid
7) Lærer
8) Kreative yrker
9) Lege
10) Revisor

Enige/uenige?

(Psykopat er det fremdeles brukte og populariserte uttrykket forut for antisosial personlighetsforstyrrelse.)

Hvor tålmodige er folk sånn i forhold til å vente på svar? Nå tenker jeg ikke på svar på førstemelding her, men mer når man har en samtale gående og så plutselig begynner det å gå lang tid mellom hvert svar, f.eks. uker. Hvor tålmodig klarer folk her å være ift. sånt? Kjøper man ditten og datten av forklaringer på hvorfor det går så treigt med svarene?

At det har eksistert ett menneske som kan lage en sang så vakker som denne?

http://www.youtube.com/watch?v=UaY7TwMBHuc

En lett omskriving av sucker.no's standardsvar, og bingo!

Fra nå av sender jeg alltid denne som førstemelding: ( selv om jeg selvfølgelg aldri leser en profiltekst, se kun på bildene)

Hei xxx,

Jeg opplever din profil som om du er altfor fiksert på sex. Selv om du kunne hatt mulighet til å bli kjent med meg har profilen din gjort at jeg ikke er interessert. Du har dermed spolert dine sjanser. Hvis du ønsker bedre resultater her på Sukker, så må du skrive profilen på en langt mindre direkte måte hva gjelder sex.

Lykke til og ha en fin dag.

Hilsen,
dr.dude

Jeg synes egentlig ikke synd på kvinner eller menn i det hele tatt :)
Vi har jo tross alt full frihet til selv å velge våre liv, uansett kjønn :)

Men jeg synes litt synd på syterne :P
Det må være veldig slitsomt å hele tiden se problemene fremfor løsningene, det negative fremfor det positive, alt som er eller kan gå galt fremfor det som faktisk går helt fint, og sist men ikke minst, det å se hva som er problemet med andre, men ikke at feilene og evt løsninger på problemene egentlig ligger rett foran en selv ;)

Hjelper det å klage?
Hvordan hjelper det?
Og gir det noen konstruktive løsninger på problemene man har?
Løser det evt problemer som man går rundt og tror at andre har skylden for?

Jeg bare lurer av og til på hva folk egentlig får ut av det :P

Nå har jeg surret litt rundt her inne og lest litt i datingmagasinet...
Her skriver ei jente at hun er over middels attraktiv og sliter med å få kontakt med de gutta/mennene hun mener hun er kompatibel med.

Hun spør om hjelp til å komme med en salgspolitikk (pitch om du vil) som hjelper henne med å bli mer attraktiv på markedet for de hun føler hun ikke strekker opp til... Et råd hun fikk var å: gjøre seg selv mer tilgjengelig. Denne likte jeg. At man i det virkelige liv skal fange blikket for å få interessen om den er der. Vanskelig her inne, det er forståelig.
Andre rådet hun fikk var: Å ikke være 100% seg selv... quote: "Er ikke selve definisjonen på god markedsføring å skape et kunstig behov?" (Han skriver senere i svaret at hun må tenke seg til om hun vil fremstå som noe annet.)

Med det rådet kjente jeg at det steilet litt for meg. Skal man virkelig selge seg selv som noe man ikke er- lyve på cv'en så å si? Jeg er en av de han beskriver som er seg selv til det fulle. Men han skriver til henne som ett råd, at hun kan sette opp et skuespill; å spille på menns fantasier; sex, ømfintlighet, ydmykhet og omsorg.

Er dette ok for dere menn? At vi skal utgi oss for å leve opp til deres fantasier (fraud), selv om vi ikke er slik av personlighet? Selv vil jeg aldri bukke under for markedsførings presset på denne måten. Det du ser utseende messig er det du får hos meg. Personligheten kan man ikke markedsføre her inne uansett, da måtte man stilt opp med youtube video over 2-3 uker for å kunne pinpointe om den er god nok.

Hva er deres tanker om dette? Er det greit å lyve for å få det man vil ha?

Må innrømme at jeg sitter på gjerdet og lar menn ta initiativ. Har erfart at menn som virkelig finner meg interessant, gir seg til kjenne på en eller annen måte. Har de ikke guts nok til å ta første skritt når de synes jeg er potensiel for dem, da er de ikke min type alikevel. Og har jeg tatt initiativ først har jeg bommet hver gang. Får nok heller finne meg i å ha andre valget og velge blandt dem som velger meg.

Og vil gjerne fortelle deg mer om myself.My navn er Clementine singel og jeg har en god kjærlighet å dele med deg nå og alltid. Jeg er en 35 år gammel. Enkelt, ingen barn, 5-7 m høy, 140 pounds, svart hår og Fair farge. Jeg vil også gjerne finne en likesinnede mann hvor vi kan delta i aktiviteter sammen og oppmuntre hverandre til å forfølge sine interesser, så vel.

Kontakt meg på caring2012@hotmail.com eller Skype clementina.love3

Tillater meg å poste en vits jeg fant, håper det er lov! ^^

Danny sets up Andy to go on a blind date with Shirley, a friend of his. But Andy is a little worried about going out with someone he has never seen before.

"What do I do if she's ugly?" says Andy, "I'll be stuck with her all night."

"Don't worry." Danny says. "Just go up to her door and meet her first. If you like what you see, then everything goes as planned. If you don't, just shout Aaauuuggghhh! and fake an asthma attack."

So that night, Andy knocks at Shirleys door, and when she comes out he is awe-struck at how beautiful and sexy she is. Andy's about to speak when the girl suddenly shouts, "Aaauuuggghhh!"

Dette var noe de drev med på Stalins tid,men sukker har kommet langt i plannene om en ny HOTELLWEEKEND1