Sukkerforum

Alderen begynner å tynge og øyenbrynene vokser som pokker.En jente jeg hadde ett forhold til nappet de noen ganger og resultatet var strålende.Nå gjør jeg det sjøl med en knipetang.Den pinsetten jeg kjøpte på Vita var ubrukelig.
Det jeg lurer på er om hårene etterhvert vil slutte å gro ut igjen ? Det har begynt å gro lange hår ut av ørene også.
Jeg har dreisen på den knipetangen og det ser ganske symmetrisk og bra ut : ))

Jeg har bursdag og dermed får jeg masse meldinger og besøk på profilen min. Hurra!

En på min facebook la dette ut, sikkert noe flere har lest før, men jeg syns det var litt artig. Hva syns dere? Hvis man tenker litt igjennom det er det sånn vi kan sammenligne det med sukker blant annet? Hehe

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende: Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned e
n etasje, bortsett fra å forlate butikken! En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står: Første etasje - Disse mennene har fast jobb. Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et skilt: Andre etasje - Disse mennene har fast jobb og elsker barn. 'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet: Tredje etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ekstremt godt utseende. 'Jøss', te
...nker hun, men føler at hun må gå videre. Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det: Fjerde etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet. 'hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!' Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det: Femte etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske. Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet: Sjette etasje - Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK: For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten. Første etasje har damer som elsker sex. Andre etasje har damer som elsker sex og liker øl. Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

Humor

Siste svar to. 8 nov. 2012 17:55 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Skjeggete

Jo altså, en mann skal jo tydeligvis være komiker, det er 90% av damene enig i. Men hva betyr det å være morsom? Forventer dere latterkramper første date? Jeg tenker på humor som to ting, det ene er hverdagshumor som gjerne blir best når man kjenner hverandre godt, det andre er underholdningshumor som gjerne har en gjeng med tekstforfattere bak seg. Jeg klarer virkelig ikke å være morsom på første date! Men skaper da latter sammen med venner og kolleger titt og ofte, så jeg har da humor.

Jeg har bestemt meg for at nå gir jeg meg, jeg innser at jeg ikke vil finne noen og forblir single. Jeg hadde muligheten her i sommer, to ganger faktisk, men greidde å kaste det bort. Så jeg blir alene, og det er ingen skam i det. Høytidene blir kansje litt triste og jeg vil visst nok dø tideligere enn menn i forhold, men sånn er det, jeg tar min hatt og går når min forhåndsbetalte tid er over.

jeg sitter her og tenker litt før jeg tar kvelden...

Har de siste to månedene bestemt meg for å ikke ta sukker så seriøst.
F.eks skrive til flere samtidig. Noe jeg aldri har taklet før.
Bare noen få har svart, men det har blitt noen hyggelige meldinger :)
Ingen av samtalene som utviklet seg videre til treff, men det er helt greit.
Og det har ikke vært helt greit før.
Og i dette tidsrommet hvor alt er helt greit. Mest den siste måneden.
Ja da får jeg mitt første hjertet her på sukker.
Nettverket mitt var eksens familie og de har jeg jo nå lite kontakt med og nytt nettverk har jeg ikke klart å skaffe meg. Jeg bestemte nå nylig for å ta en bytur alene. Nå må jeg bare komme meg ut. Jeg møtte ingen kjente, men det er helt greit. Gav en søt dame et kompliment og hun ble så glad :) :)
En dame jeg datet i fjor som jeg har hatt litt kontakt med på facebook innviterer meg nå med på en helgetur med en gjeng jeg ikke kjenner . Så inviterer hun meg med på fest. Hun har kjæreste nå, så slapp av :) ikke noe der.
På festen møter jeg en nydelig ung dame og det ble en date med henne :) Det var igrunn topp!! Vi er på totalt forskjellig steder i livet så vi valgte å ikke utforske det mere. Igrunn trist, men på sikt et smart valg tenker jeg. Og det går helt greit :)

Og nå, akkurat nå, som jeg tenker HELT GREIT, ja da blir jeg plutselig kontaktet av 3 mannfolk og en dame på et sted hvor man søker aktivitetsvenner. Har vært medlem der i over et år. Aldri blitt kontaktet av noen. Men nå, akkurat nå som det skjer så mye annet fint. Ja da tar noen kontakt der også. Et sted jeg hadde glemt helt at jeg var medlem.
Og ikke nok med det. Nå ønsker eksen også mere kontakt?? Vi må bli gode venner igjen. Viktig for barna.
Og hun tenker også at kanskje det kan bli oss igjen en dag.. bare kanskje, men det skjer også nå!!! Nå som alt annet skjer.

Så hva skjer?? Og vi snakker tidsrom 1 måned her. Jeg sitter bare her jeg og så skjer det ting. haha. jaja.

God natt.

Hvor mange dater har dere hatt her inne? Vært medlem i 2 år og hatt 2 dater. Kommer kanskje en tredje, og har skullet gå på en 3-4 dater til som ikke har blitt noe av. Er jeg en av de som dater minst her inne, eller?

Av og til ser jeg at folk lager tråder for å få opp besøkstallet på profilen sin. De skriver selvfølgelig ikke det rett ut, men det er ikke så vanskelig å forstå. Jeg bare lurer på om det funker? Skyter besøkstallet i været? Blir det flere dater?

Om noen dager kan jeg kanskje svare på mitt eget spørsmål :)

Jernbaneverket informerer om endringer i togrutene som vil gjelde fra 9. desember. Deriblant skriver de om en forbedring av Bergensbanen.
"Alle fjerntogene på Bergensbanen skal nå kjøres med lokomotiv og vogner og togene får dermed bedre kapasitet."
(Kilde: http://www.jernbaneverket.no/no/Nyheter/Nyhetsarkiv/2012/Flere-tog-og-nye-ruter- fra-9desember/ )

Nå har jeg aldri kjørt Bergensbanen, og føler brått at jeg kanskje burde skynde meg å gjøre akkurat det, for nostalgien sin skyld. Men er det noen som vet hva slags forhistorisk transportmiddel som trafikkerer Bergensbanen i disse dager? Kjører de lokomotiv uten vogner, dresin med esel, eller noe helt annet?

Jeg er han duden på julefesten du burde ha gått ut med isteden for Hugh Grant. Men du valgte Hugh Grant gjorde du ikke? Og hvordan endte det? Utgående, ambisiøs, selvtillit, sosial, noen jenter her som ser etter det motsatte av det? Du vet, en mann. Vi er bare utgåenede og sosiale vis vi må, vi prøver å skjule hvor lav selvtillit vi egentlig har fordi vi vet jenter faller for det og vår eneste egentlige ambisjon er å få ei bra jente. Alle som sier noe annet lyver eller vet ikke bedre. Eneste grunnen til at han har den utdannelsen og jobben er fordi han vill imponere jenter, enest grunnen til at han virker så selvsikker er fordi han prøver å imponerer jenter, han er veldig utgående og sosial fordi han prøver å møte jenter. Du kan være utgående, ambisiøs, ha selvtillit, og være sosial, så kan jeg se på en film og varme soffaen mens du gjør det. Jeg vill heller gi meg ut for å være en total taper, finne ei jente som liker meg for meg så kan hun heller bli possitivt overaska seinere. Han drømme prinsen du leter etter finnes ikke, og alle menn som prøver å være han kommer til å bli tråkka på og knust. Mark my words.

Jeg har blitt kjent med et par av mannfolka her på sukker, og etter en liten stund for jeg til svar at "jeg føler ikke at jeg er der jeg bør være", ergo vedkommende er ikke interessert..
Kjipt, ja men thats life. Og dum som jeg er blir jeg deppa en stund før det er helt greit igjen.
MEN så gåår det 1 mnd eller 2 og den samme personen som ikke følte det vedkommende mener h*n bør føler tar kontakt og "angrer" på valget det har gjort!! Og dum som jeg er går jeg med på å gi vedkommende en sjanse.

MEN kjære mannfolk der ute... (ja for om du ikke har skjønt det e rjeg ei dame) ser dere etter fyrverkeri av en første date eller andre elller tredje??
Var det slik det var med eksen? I såfall bør du prøve noe nytt da vi vet begge hvorfor du er her nå????

Fyrverkeri funker ikke!!

....

Siste svar on. 7 nov. 2012 21:24 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Sofus

De fleste her hopper over bekken etter vann...

Movember

Siste svar on. 7 nov. 2012 20:28 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Analbert

Negativt å oppdatere profilbildet?
1 mnd med undernesehår er jo litt tid:)

lakenskrekk? eller er det flere som er ville hele døgnet?

Jeg har "meldt" meg inn her rett og slett fordi jeg mistenker at kjæresten min er utro og jeg ønsker egentlig å "leie" en mann til å sjekke hvor langt hun går når hun er på byen.
Og JA: til alle som kommer med den moralske pekefingeren, bare la være. Ikke les dette og finn på noe annet!....

JEG TROR DET ER NOE GALT MED MASKINA, UANSETT HVA JEG TRYKKER PÅ SÅ KOMMER DET BARE STORE BOKSTAVER???? HJELP!

Hei!

Er det noen som blir med på ski til helgen? Fortrinsvis damer, men også menn. Starter i Oslo og tar en dagstur til feks Hemsedal eller et annet sted avhengig av hvor det har snødd. Jeg har bil og kjører, forholdsvis habil på ski og foretrekker løssnø, men du trenger ikke være det.

Før jeg avslører det kom med forslag!

Hvilken egenskap setter du høyest når det kommer til det andre kjønn?
Nevn kun en.

Leste en artikkel i en kjent stor avis i Oslo , det ble nevnt at Norge skårer 8 poeng av 100 i maskulinitet mens land som Italia skårer
80 poeng av 100 , tilsvarende skåring er oppnåd av land som Spania , Hellas ,Frankrike , kort fortallt ble det nevnt at Norge manglet de store heltene , eller heroismen i vårt samfunn som er skapt av maskuline figurer, Påstand er at Norge er et godt og trygt land å bo i , nettopp på grun av dette og at denne trenden gjør at vårt samfun er mer utviklet enn i resten av Europa.

Persolig har mine helter alltid vært polfarene , gutta på skaugen , hvalfangerer , skilløperer og den største av alle Thor Heyerdahl.

Tror du på dette , eller er dette et pr jippo fra en vis politisk parti , personlig mening er at denne journalisten er ordentlig på bær tur
eller er det sant , ?

Har et spørsmål. Når en mann sier at han ikke er ute etter noe seriøst, men bare vil leve singellivet uten forpliktelser. Kan dette endre seg? Altså hvis jeg fortsetter å treffe denne fyren, kan det plutselig bli noe seriøst ut av det? Nå vet jeg ikke om det er det jeg vil jeg heller altså, men bare lurer på om en sånn uforpliktende flørt kan utvikle seg til noe mer eller om det er helt kjørt? Er litt redd for at jeg plutselig får følelser hvis jeg fortsetter å treffe han, men samtidig er jeg så lei av å lete etter den rette som jeg aldri finner, at det kunne vært fint med noe uforpliktende en periode. Vet det ble litt mange spørsmål her kanskje, men hva mener dere?

Hei dere. Sitter å tenker litt over hva jeg har opplevd siden jeg ble singel og igjen kastet meg ut i jakten på kjærligheten.
De damene jeg har møtt har i følge sukker høy match med meg på kosete og varm, og sexlyst. Og det stemmer også irl :). Om noen lurer så er den veldig stor :)
Det som undrer meg er at alle de jeg har møtt og fått veldig god kontakt med som matcher meg her har savnet akkurat dette i deres tidligere seriøse forhold. Dette gjelder også mitt forhold. Så betyr det da at dette faktisk er grunnen til at forholdet gikk i dass?
Det kunne jo tenkes at man har vært i et forhold med masse kos og varme og masse bra sex, men at det kun er helt andre ting som ikke funker. Interesser, felles verdier etc. Kunne vært interessant å møte å date en dame som har hatt det veldig bra på disse punktene. For det blir det samme hver gang jeg møter noen. De skjønner ikke at det finnes en mann som meg som har så må å gi på det området de har savnet så veldig. Finne du??? :) Og det blir nesten for mye for damene. :) Så tanken slår meg at at damer som ville satt høyt på disse to punktene og har opplevd å ha det bra på disse punktenen, ja hun er nok fremdeles sammen med sin mann. :)
Har du møtt noen du har høy match med på kosete og varm, som ikke har sagt til deg at dette dette har de savnet i livet sitt. :)

New York

Siste svar ti. 6 nov. 2012 10:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Herre

Skal til New York, som overskriften signaliserer. Om noen har vært der før og har gode tips til ting å foreta seg, kan dere kanskje dele? Alltid fornuftig å høre andres erfaringer :)

Det er jo også en del kjekke menn her også...
Så, hvorfor er vakre kvinner single?
Teorier noen?
Personlige meninger eller opplevelser?

Stigeregelen hevder at menn er villige til å ha uforpliktende sex med kvinner som de ikke anser som attraktive nok til å innlede faste forhold til. Dette skaper en illusjon hos en del kvinner - som kan komme til å tro at de er mer attraktive enn hva de egentlig er - rent "markedsmessig" på sjekkearenaen. Skuffelsen kan derfor bli stor for henne når hun skal finne en mann for et fast forhold, og innser at hun må være villig til å ta et steg ned på forventningsstigen.

Hva mener dere om det ??

Tørr dere kvinner og sende deres første mail/brev i kveld til den dere liker ???

Jeg skriver så klart om den kvinnelige delen av sukker.no.
Det er et under at dere er single slik jeg ser det.
Men dere har vel ikke funnet den rette for dere.

Derav er komplementet til kvinnene gitt.
Regner med at mange av dere blir opptatt av nær fremtid eller i løpet av 2012.
Uansett, lykke til.
Fortsatt god romjul og ikke minst et vakkert nytt år ønskes til alle sammen både kvinner og menn..

Perfekt barn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mrPerfekt

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9gPktcV0A-g

Som har problemer med denne hendelsesboksen nederts til høyre? Hos meg kommer den rett og slett ikke langt nok ut til at jeg kan nå pilene å togle frem og tilbake! Jeg kan bare bruke tilbakepila!
Noen som opplever det samme?

Og dette er en seriøs tråd. Det er helt sant!

Jeg har enda ikke hatt sex med ei jomfru, og kunne helst tenkt meg å hatt sex med ei jomfru. Bare send meg ei melding om du er interessert. :)

(Jeg kommer til å følge med på tråden, og sukker generelt. E-post varslingen suger.)

Skal jeg bare hoppe i det?

Har aldri eid en bil og er 46 år. Alene med en ni-åring. Har klart oss veldig bra så langt....men tror vi kan utvide horisonten og radiusen betraktelig hvis jeg kjøper meg en bil.

Har lappen, men må nok ta det veldig pent i starten. Hva koster det å ha bil på årsbasis? Er en SUV å anbefale for en nybegynner? Tenkte litt på den nye som kommer til Norge på nyåret. Dacia Duster?

Laks og pasta, i fløtesaus, med litt vårløk og vitløk, så en dæsj med pesto. gleeeder meg.
( ja, facebook er nede :P )

Må som regel skrive minimum 1mnd med damene her før man kan spørre dem ut. Noe som er helt teit, å bli "kjent" før man så skal prøve å bli kjent gjen. Noen som får til å speede opp dette litt, er det noen som tåler å bli spurt ut tidlig?

www.dagbladet.no/2012/10/29/magasinet/erlig_talt/nettsjekking/24090147/

Morso m sak.

Vet ikke hvordan det er med gutteprofilene, om mange av oss flasher med hyttenøkler og store båter, men det er i alle fall mange av jentene som søker menn med sterk økonomi og som synes det er hyggelig å skjemme bort sin utvalgte.
Det som ikke blir nevnt i artikkelen, men jeg har registrert er at den største andelen av jentene som søker dette (eller tar det opp i dp beskrivelsen) også stiller krav om høy intelligens, høy utdannelse, store biceps osv osv alt rullet inn i en herlig mann, er jenter i "kvinneyrker". Dermed kan man jo spørre seg, som artikkelforfatter tar opp, om mange på nett reduserer seg til 2012 utgaven av caveman og cavewoman.

At flere pynter litt på sine profiler er jo ikke så rart, skal jo tross alt "selge" seg selv.

Sex-biten blir også tatt opp i artikkelen.

Nettopp ferdig med 4 dager hopp og sprett ute i felt, noe tilgriset av kruttslam, svette, 4 dagers klær, diesel, våpenolje, jord/gjørme. Ankom leiren i formiddag, klar som FAEN for en dusj, vrenger av det jeg har på, hopper inn i dusjanlegget. Og JIPPI kun kaldt vann, er sikker på at Forsvaret skrur det av rett før en øvelse for så å tømme varmtvannsberederen. Tenker jaja, bedre å få vasket seg i kaldt vann enn ingenting. Ser en badstue, hopper inn der, setter meg ned og ser på nåla, jada 32 grader! Prøver å finne hvor jeg kan stille opp varmen men ingenting hjelper. Nå er jeg så klart noe svett igjen etter denne romsteringen, så da er det ut i dusjen igjen....deilig.

Men nå er jeg hjemme, og her er det varmt vann!
Skal ikke mye til for å glede en enkel mann.

Hva legger egentlig folk her i akkurat det å beskytte eller bli beskyttet i et forhold?

Sleit litt med tittelen på dette innlegget, og føler vel at den ikke heeeelt er riktig for det jeg vil si her, men det var det beste jeg kom fram til.
Jeg er relativt "utrent" etter et veldig langt forhold, og sist jeg var på sjekkern, så var jeg ung og fryktløs :-). Nå er det nok litt annerledes, tror jeg. Jeg har veldig mange gode venninner, og er nok en som jenter liker å være sammen med og føler seg komfortabel sammen med, - men det er vel ofte der det stopper hos meg. Jeg bruker for lang tid, er for "snill", vil ikke gå over noens grenser (spesielt fysisk), vil helst være sikker på at følelser er gjensidige osv, og når jeg tenker at "ja, nå kanskje", så kommer like fort tanken om at "...men nå har vi blitt så gode venner, så nå føles det litt feil å tenke sjekking". Jeg ser ikke på meg selv som en spesielt usikker type, men akkurat her kjenner jeg litt på denne ukomfortable følelsen.

Jeg har vært på flere hyggelige dater, der interessen tydelig har vært der hos begge, men så ender vi ofte opp som veldig gode venner, Jeg tror jeg trenger noen råd på hvordan man tar steget videre. Alt var så mye enklere da jeg var ung og erfaren! :-)

Så, hva er oppskriften på å gjøre en date til noe som fører til noe annet enn "bare" vennskap?

To ganger har jeg sendt melding til menn med profiler jeg har funnet særdeles interessante, og opplevd at meldingen blir stående ulest (selv om han i dag var online), og når jeg så går inn på meldingen jeg sendte, står det "Du kan ikke sende melding til (...) fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Er han faktisk ikke aktiv lenger, eller er jeg blitt blokkert? Hvilken melding får man om man er blokkert? Ellers hvordan kan det ha seg at jeg skriver til akkurat de som melder seg ut samme dag...

Bare det jeg ville si. Godhet er en underkjent egenskap i vår tid. Hadde alle bare vært gode ville det meste vært løst og vi ville hatt kjærester alle sammen fordi da ville vi sluttet å spille spill og heller blitt bedre kjent med hverandre.

bilkjøring alene kjiipt. trengerselskap

Det er tydeligvis noe jeg ikke har skjønt...
Er det mange som seiler under falsk flagg her inne?

Jeg driver ikke med sjekking i den forstand at jeg prøver å imponere noen med mine positive sider eller strø ut komplimenter.
Jeg ønsker å bli kjent med noen, for så å se om det er noe å gå videre med.
Dette er den andre parten helt klar over før vi møtes. Likevel har samtalene, de gangene jeg har hatt dates, nesten umiddelbart etter møte blitt snakk om mye mer enn det "nybegynnervenner" snakker om.
Føler meg litt som en skurk når jeg holder på den forhåndsavtalte "bli godt kjent først". Noe som da tydeligvis tolkes som en avvisning.
Har jeg bare vært uheldig å funnet utålmodige kvinner? Eller er de bare sånn?
Har de hørt dette fra menn før som ikke helt mente det de sa?

(Det er ikke snakk om dusinvis her, for jeg har ett ganske så vanlig utseende, men man kommer langt med godt humør og en solid dose humor.)

Det er ekkelt når mannfolk som nærmer seg 70 år, legger ut toppløst bilde på profilen. Få på dere klær !!!

Jeg kjenner at jeg begynner å bli klar for å treffe noen karer på ekte, i stedet for å bare surfe på profiler og underholdes av mailer her inne. Må prøve byen en tur.... Men da er spørsmålet: Hvor går jeg ut hvis jeg skal treffe oppegående, hyggelige, morsomme og alrighte karer i 40 - 50 års alderen (som det går an å flørte og ha en samtale med, - og uten at hele stedet er et eneste kjøttmarked) ??
Noen erfaringer?

Jeg finner kun deaktivering, men ingen plass hvor jeg kan slette hele profilen! Noen som vet?

Nå har jeg havnet på Eidsvoll for helgen. Ikke akkurat det mest inspirerende sdet i kveld ser det ut som.
Er det noen som har et godt forslag å fylle kvelden med?
Nei, jeg skal ikke drikke meg full, det er for kjedelig - men ellers kan det ikke være sprø nok for meg :-)

Om det er tilstrekkelig antall feststemte som ikke vil vente.
Noen som vil ta noen øl på Oslo S og mingle litt ikveld igjen ?

Nå fant jeg ut hvordan jeg kunne få flere til å besøke min profil:

Det hjalp å ha profilbilde :D

men det er jo akkurat sånn det er:

Smack the Pony:
http://youtu.be/W7ZrBCY9ipI

(velkjent klipp, men kan vel gjentas)

Noen av profilene her inne har jo en kravspesifikasjon på fremtidig partner som er til å grine av... :)

Etter et par uker med ”lette” meldinger her – ble jeg og ”den der ute” enige om at vi skulle møtes
Onsdag foreslo han lørdag ettermiddag/kveld!
Jeg bekreftet strålende - og foreslo Oslo sentrum som møtested!

Og siden har ikke mannen vært logget på og da selvsagt ikke lest min siste melding!

Hvorfor er det så vanskelig å si – beklager dette er feil for meg!

Er det mange fake profiler her inne eller er det nogenlunde troverdig?