Sukkerforum

Hva syns dere om blogg?

Min personlige mening er at typiske rosablogger om hva slags klær du har på deg, osv osv i "intresange" versjoner er noe som hører 14tiser til.. Syns det seriøst er urteit når flere jenter rundt min egen alder driver med dissa greiene der blir jo reint flau på demses vegne jo! I tilegg får man stadig beskjed som "sjekk bloggen min a","kommenter da pliiis, se hva jeg har skrevet i dag" noen er jo helt på tuppa og gjør det samme på facebook..

hva synes dere guttene om en eventuell kjæreste som driver på sånn?

Og hva syns dere jentene om veninner som er helt into den greia der? Hvordan si på en pen måte at man ikke er så inn i hampen intresert i hva slags sokk hun hadde på seg i dag? :P`?

Jeg er 50 år, det står i profilen min. Har skrevet i profilen min at jeg søker menn i samme alder. Men hva opplever jeg? jo det kommer henvendelser fra søte gutter som er fra 22 år til 28 år. Søte er de , men jeg foretrekker noen som er mer mot min egen alder.....

Anbefalinger?
Jeg så kubansk zombiefilm forrige fredag, den var både spennende og lærerik.

Med tanke på alle inlegg om lite respons fra damer osv. tenkte jeg at dette kanskje kunne passe som inlegg. Men ett ltet snev av alvor er det kanskje og, har ikke bestemt meg helt :).

Äkta make varuhuset

Ett äkta-make-varuhus hade nyligen öppnats. Där kunde kvinnor gå och välja en make bland många män.

Varuhuset var i fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp kvinnorna kom.

Den enda regeln var, när en kvinna öppnat dörren till en våning, måste hon välja en man från den våningen.

Gick hon upp en våning kunde hon inte gå tillbaka annat än för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.


Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen.
"Dessa män har jobb och älskar barn." Stod det på skylten vid dörren in till våningen. Kvinnorna läste skylten och sa:
- Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?.

Så de gick en våning upp.

Andra våningen
"Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." Stod det på skylten vid dörren in till våningen.
- Hmmm, sa kvinnorna. Men jag undrar vad som finns på nästa våning?

Tredje våningen:
"Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." Stod det på skylten vid dörren in till våningen.
- Wow, sa kvinnorna. Mycket frestande.

Men eftersom det fanns fler våningar i varuhuset så fortsatte de högre upp.

Fjärde våningen:
"Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." Stod det på skylten vid dörren in till våningen.
- Oh, kära nån! utbrast ena kvinnan.
- Tänk bara, sa den andra, vad som måste finnas på nästa våning!

Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen:
På skylten vid dörren stod:
- Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt omöjliga att behaga. Utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

Hva foretrekker jentene der ute? At man tar kontakt direkte om dere er på chatten, eller foretrekker dere en melding i innboksen først? Legger merke til at svært få faktisk leser meldinger som blir sendt, tross at de er online. :)

Hva legger man i dette tro? Er det slik at alle som setter dette ikke vil flytte i det hele tatt, eller er det slik at noen snakker om lengre avstander her?
Hva mener dere?

Forliksråd

Siste svar on. 10 okt. 2012 21:21 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Bare veldig kjapt er det noen her inne jeg kan snakke med i 5 min angående litt informasjon om dette. Har lest litt på siden men har noen spørsmål.

Jeg opplever at det å dra en tur ut i helgen ikke er så positivt -
når man er i dialog med damer rundt 30+ - noe som har erfart det samme?

Et lurt tips, ikke sitt og syt over eksen på daten. Ikke sitt og klag over at du bare har et par sko/ en jakke ect. Jeg var på date med en sånn, han hadde sikkert hatt det helt forferdelig men det fristet ikke til gjentagelse. Det var 2 timer med syting og klaging. Trenger vel ikke å si at det ble bare en date etter på gikk jeg hjem og blokkerte han....

Noen som har peiling hvordan jeg kan finne ut om tennpluggene har surnet? Må jeg ta de ut?

http://bstv.no/8530/vaffelmix-online-dating/

Hvordan skal jeg tolke det når en mann skriver og foreslår en date - jeg svarer ja, det hadde vært hyggelig, og han deretter lar være å følge det opp...

Jeg har skjønt at høflighet er avlegs, og jeg er sikkert gammeldags, men er ikke det litt underlig oppførsel? Eller er det vanlig praksis?

Hahah herregud. Denne her var helt stjerne!!

"Hei! Jeg liker profilen din. Dessverre har jeg ingen mate a kommunisere pa en datingside. Du kan skrive til min e-postadresse?"

...men å kommunisere dét på en datingside, det går altså helt fint, selv om "hun" har inge mate å kommunisere pa en datingside. Spenstige greier altså. =)))

Har vært her inne i over to år nå.
Har vel kanskje datet litt mer enn normalen på de åra gjennom siden. Resultatløst, iallefall når det kommer til å finne en kjæreste/match.
Spennende i begynnelsen, men jeg følte etterhvert at jeg ble emosjonelt drenert.
Siden det å treffe noen på en date igjennom en slik side er så påtatt, mener jeg det ødelegger sjansene for noe varig dramatisk.

Så nå har jeg bestemt meg for å gi byen en sjans :-))
Freddan så stiller jeg dønn alene på et utested med søkemotor i blikket :-P

Hvorfor er jeg på datingsiden ? Jeg avviser alle. Jeg har en blokkering fra barndommen som gjøre at jeg ikke tørr å gi meg hen til noen. Kun den mannen som holder meg på gress vil jeg klamre meg til. Der løper jeg ingen risiko. Tar han utfordringen og snur på flisa, da vil jeg løpe som en hund med halen mellom bena.....vurderer hypnose...

Har endelig kommet i gang med å skrive litt med et par jenter. Responsen har vært bra, men det er noe som lugger med begge og jeg tror egentlig ikke jeg kommer noen vei. Samtidig er det ikke så lett å gi slipp og avvise de, for det kan jo hende tingene snur seg, eller at man spiser noen kameler og overkommer utfordringene.

Når vet man egentlig at det er like greit å droppe det?

Mr.Uerfaren dater...

Hvordan er en typisk "work out" for deg? Beskriv hvordan du trener på trenings studio. Ikke overdriv eller skryt deg selv opp i skyene. Jeg vil ha ærlige svar. Grunnen til at jeg spør er at jeg føler at jeg ikke trener hardt nok på trening. Så vil bare vite hva er godt nok liksom. Jeg skal ikke være supertrent for å løpe maraton eller være med i noe fitness katalog. Vil bare være i god form fysisk.

Så hvordan trener du? Hva er ditt mål med treningen? Er du mann eller kvinne?

Ok, da er en date planlagt og siden jeg er helt ny på dette med dating så lurer jeg på om dere gutta men også jentene her kan gi meg noen gode tips til en bra date? :) Tar imot alt fra store til små tips! (Jente 21)

Klokker over hele landet. Vi som selv har et ønske kan blåse det opp i luften. Alle. Om to timer, imens klokkene ringer, kan vi i stillhet be om at de andres ønsker oppfylles.

Adiós

Siste svar ti. 9 okt. 2012 23:40 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym poppy

*sukk*...Det nærmer seg tiden hvor det blir mest rett for meg å slette profilen min på sukker. Det burde være en lettelse, men skal innrømme at jeg har ambivalente følelser for det. Det er jo så morsomt å ha forum å titte og skrive på...Men nå er den tiden snart over. På ene hånda er det godt, på andre litt vemodig. Men i løpet av uken takker jeg for meg. Jeg må satse på han som jeg nå føler er rett for meg. Jeg er jo ikke interessert i å møte noen andre og han er jo perfekt for meg. Så selv om jeg ikke kan bestille brudekjolen enda, må jeg nok innse at en profil på sukker blir veldig feil.

Jeg vil takke for meg og for at jeg har fått møtt så utrolig mange fantastiske personer. Dere er en super gjeng alle sammen. Jeg skal nok følge med forum fra sidelinjen og mulig jeg dukker opp på et forumstreff en gang. Sånn bare for skøy skyld! :-)

Så lykke til i jakten på kjærligheten. Så lenge dere er positive og har tro på at det finnes noen for akkurat DEG så vil dere lykkes!;-)

poppylove to all <3

Hvorfor skal det være så vanskelig å ta det første "steget" i å sende en meld her på sukker?? Da snakker jeg om meg selv! Jeg trenger litt MOT! Noen som har det samme problemet eller vil gi meg litt mot? :) (jente 20)

Jippi, endelig datoen for operasjon kom i posten i dag. Etter å ha gått med store smerter i begge håndleddene er det endelig snart slutt. Jeg er så utrolig glad, høyre hånd i om 1 uke og andre i november en gang. puh..........

Love

Siste svar ti. 9 okt. 2012 22:38 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Draconis

"In a scientific point of view, love is just a series of biochemical responses, triggering an emotional cascade, impairing normal functioning. A physiological condition similar to a disease."

Føler meg litt oppbrukt her på sukker nå :P Flere ?

Ikke sjelden kommer jeg innom manneprofiler der vedkommendes kjærestepreferanser er negativt vinklet, dvs. det beskrives hva slags person man IKKE vil ha. Greit nok det, men dette skjer gjerne i det jeg oppfatter som en litt nedlatende og frekk tone. Type "hvis du er en dame som er helt desperat etter å finne en å avle barn med, trenger du ikke lese videre". Nei vel. Jeg vil ikke ha barn, men jeg vet neimen ikke om jeg vil ha en som skriver sånt i profilen sin heller. Det samme med "Hvis du bare vil sitte i sofaen og stappe i deg ostepop, er nok ikke vi noen god match". Jeg liker å trene, men jeg vet ikke om jeg synes en sånn profil vitner om en veldig sympatisk fyr.

Og så videre. Jeg skjønner at man vil si fra hva man ikke ønsker, men et godt tips er å si det på en litt rundere måte. Hvis ikke tror jeg faktisk man risikerer å skremme bort både sofagrisene som kun vil ha en far til sine barn OG dem som er nærmere målgruppa ;)

Folk tiltrekkes av blide og positive mennesker :)

(Nå kan det selvsagt innvendes at det er bare bra at folk avslører seg som de usympatiske drittsekkene de er, men ...)

Da er det meg en glede og kunne si lykke til, til alle dere letende sukkerbiter der ute!
Fant for ca 5 måneder siden mtt livs store lykke! og vi har akkurat vært sammen offisielt i 4 mnd.

Så nå er det på tide og avslutte mitt medlemskap her inne :D
Og med det vil jeg bare si til dere som enda ikke har funnet en/ei å dele livet med: IKKE gi opp! han/hun venter på akkurat DEG! jeg var medlem her i over 1 år før det skjedde, det kan ta lengere tid, og det kan gå ganske fort... ingen vet det!

Lykke til videre til dere alle! hilsen to lykkelige eks-sukkerbiter!

Gikk gjennom lista over profiler jeg har besøkt. Jeg velger tydeligvis 100% å besøke profiler hvor menn smiler, ikke en eneste alvorlig surpomp i lista :) Noen som har den samme tendensen?

Har vært på sukker i rundt 3 uker og har lest en god del profiler og sendt litt meldinger med enkelte. Det som stadig kommer opp er at det er "veldig viktig at du er trofast", men så står det at hun bare har lyst på en flørt eller så får jeg kanskje inntrykk av at hun ikke er så seriøs som jeg skulle ønsket.

Noen sier også at de har datet en god del, og noen har dated flere av gangen. Jeg personlig hadde følt at det var litt rart om hun jeg datet hadde også hatt ting på gang med andre. Føler kanskje at hun ikke gir det samme tilbake når hun ønsker at jeg skal være trofast.

Gjelder det å være trofast bare i et forhold eller gjelder det om man dater også?

Hva syns dere egentlig om den gamle "shotgun approach" der du skriver samme melding til mange personer og håper på svar fra samtlige?

Og hva gjør man visst man får god kontakt med f.eks 2 eller 3 stykker og finner en/ei som du liker?

Hva skal man si til de andre som man har fått veldig god kontakt med? Sliter litt med den skyldfølelsen som kommer.

Liker du ostepop?

Og mitt svar er nei.
Det er noe med tørstheten, smaken underveis og etterpå.

Har det skjedd at noen faste personer her på forumet (gjerne kjent som forumtroll) har funnet hverandre?

Hva tror dere, er alle disse ekstrem jegerene egentlig bare "syke" på lik linje med en alkoholiker?

http://www.dagbladet.no/2012/09/07/magasinet/hovedsaken/sex/sexa vhengighet/23298451/

statsbudsjettet

Siste svar ma. 8 okt. 2012 19:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

"Skal tjene 8 milliarder på dokumentavgiften"

Jippi...............

Ok, jeg har veldig mange besøkende men det er absolutt ingen som tar kontakt! Blir veldig frustrert, er det sånn at dere gutta venter på at vi jentene skal ta kontakt først eller er det bare fordi dere rett å slett ikke er interessert?
Sier ikke det at jeg ikke får meld men det skjer ikke så ofte som jeg hadde håpet..

Bergen

Siste svar ma. 8 okt. 2012 18:34 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym PåKurs

Skal på kurs ifra mandag til onsdag i Bergen. Er det noe uteliv i Bergen på disse dagene? Isåfall hvor er det best for å sjekke damer?

Ny uke, nye muligheter og en frisk start?

JA hvem vet hva som lurer :)

Har du trua på en bra uke?

Kan dere hjelpe meg litt med profilen min, slik at jeg får litt seriøse henvendelser?

Feirer med premium i 1 mnd... Hurra!

Det står å lese i noen profiler, (ikke alle) at en rekke kvinner ønsker seg en selvsikker mann, en som ikke står sjenert igjen i en krok som en usikker skolegutt. En som tør å by på seg selv, som rett og slett liker å ta iniativ og være handlekraftig i flere settinger.

Jeg forstår hvorfor usikkerhet og sjenanse kan virke avtennende, kjedelig og i det hele tatt negativt med tanke på et eventuelt forhold. Og jeg for min egen del legger lettere merke til den frampå, sexy og udadvendte jenta, enn hun som er stille og svært ukomfortabel med seg selv.
Men her er poenget mitt at selvsikkerhet kan være et vidt begrep. Som ikke trenger å reflektere alle aspekter av ens eget liv.
Jeg bør vel ikke si dette som medlem av en datingside, men jeg har dårlig selvtillit med tanke på å kontakte jenter jeg finner attraktive og interessante.

Joda, det er "enkelt nok" å skrive ei velformulert melding til noen her på Sukker, og by litt på seg selv. Men i virkeligheten har jeg alt for store personlige sperrer, og har vel egentlig aldri forsøkt å bli kjent med jenter jeg liker på ordentlig. Når det er sagt, så har jeg derimot selvtillit på jobben, fordi jeg mestrer hverdagen ganske bra i arbeidslivet. Jobber som lastebilsjåfør, og opplever få problemer per i dag. Fordi det meste har blitt en innarbeidet rutine, hvor jeg ikke støter på mange ubehagelige opplevelser. Kanskje litt arrogant sagt føler jeg også at jeg er en god sjåfør.

Så jeg er altså ikke usikker i alle settinger av livets forløp. Jeg merker at jeg føler meg noe ukomfortabel helt i starten når jeg skal snakke med ukjente mennesker, men føler at disse mentale sperrene avtar når jeg blir bedre kjent med noen. Og at jeg da viser mer av min ekte personlighet, hvordan jeg virkelig er som menneske til daglig. Da er det jo synd at jeg blir avvist fordi jeg framsto som utilpass under et første møte.
Dette er tanker som streifet meg her på en søndagskveld. :)

Noen som skal på SHM (swedish house mafia, for de som ikke vet) 22desember? :)

Først skrev jeg at jeg hadde en "atletisk" kropp i det aktuelle feltet, men har innsett at jeg heller mer over til "muskuløs", og har nå endret det. Grunnen var vel at jeg ønsket å falle inn under "atletisk" da jeg ser for meg at "muskuløs" gir jenter negative vibber. Det er jo strengt tatt en viss andel av den muskuløse massen av karer der ute som ødelegger for oss vanlige med sin kleine atferd, bilder og ikke minst klesstil.

I tillegg har jeg til tider snoket i mine mannlige konkurrenters profiler for å se an hva jeg må kjempe mot her inne. Noen av disse har haket av for atletisk, men er så langt unna atletisk at jeg ikke skjønner hva de tenker på. Bare fordi man trener så så mye og går x antall fjellturer, så betyr det ikke at kroppen er atletisk bygd. Noen er ikke en gang normalt slanke. Og noen er normalt slanke, men haker av for atletisk. Jeg skjønner ikke helt dette, for det er på ingen måte noe galt med å være slank.

Nå er det jo til en viss grad en skjønnsmessig vurdering hva som er tynn, slank, atletisk og muskuløs, et par kilo for mye og overvektig etc. Men likevel synes jeg rammene for hvilken kroppstype man skal falle inn under er noenlunde objektive

(Når det er sagt kan det jo kanskje tenkes at også jeg har elendig selvinnsikt på dette feltet)

Dette ble et hjertesukk (om det kan kalles det) og et spørsmål i en og samme tråd: Hva foretrekker flertallet av jenter her inne av kroppstyper? Og da tenker jeg først og fremst på hvis mannen først enten er atletisk eller muskuløs, altså en av disse 2 valgene. Skjønner godt at mange jenter har andre preferanser enn disse to kroppstypene...

Og til mine brødre her inne: litt selvinnsikt er på plass ;-)

Helt virkelig, hadde det ikke vært for forumet så hadde jeg trodd at hele sukker bestod av en liste jenter som på står på stand-by til å vente 7 dager med å svare, eller ignorere, og resten var bare oppspinn for å gi akkurat håp nok til at jeg fortsetter =P

Er glad det er aktive folk på forumet jeg =)

Så.......

Siste svar ma. 8 okt. 2012 01:11 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym AwsomeMe

Jada, så her sitter jeg enda en natt på sukker... Hva skjer med at de fleste guttene her inne bare er ute etter én ting?? Har fått inntrykket av at de fleste guttene her vil bare nedi buksa på en! Hvor er dere som er ute etter noe seriøst?

Jeg har en kompis som har vært medlem her.men nå sier takk for seg. Og det er bare takket være noen trollkjerringer som legger seg opp i skrivefeil.om man har dysleksi, gjør det no.? Er man et dårligere menneske av den grunn. Jeg blir skikkelig lei meg og skuffet over at der finnes så overfladiske mennesker. Da fortjener man å bo alene da.

Kjære alle menn!

Gratulerer med den norske Mannsdagen i dag!
Dere fyller oss damer med magisk glede, varme og inspirasjon.
Vi setter enormt stor pris på dere.
Nyt dagen deres :)

http://www.dagbladet.no/2012/10/07/kultur/debatt/nettdebatt/internett/trolling/2 3756954/

Noen som kjenner seg igjen ?

"Hei! Jeg liker profilen din. Dessverre har jeg ingen måte å kommunisere på en datingside. Du kan skrive til min e-postadresse? (agapnata@yahoo.com) Jeg har ikke vært i stand til å laste opp bilder til nettstedet. Jeg vil sende deg mitt bilde via e-post. Med utålmodighet vil jeg vente for brevet ditt!"

Fikk nettopp denne meldingen, tror jeg hopper på med en gang!

Det er på tide med et nytt treff :) Hvem blir med?

Et hjertesukk en fredagskveld.

Det er vanskelig å nettdate. Det er ikke så vanskelig å komme i kontakt med det annet kjønn (jeg er mann i slutten av 30-årene) og komme seg på en og annen date. Det vanskelige er å få det til å bli noe. Å få følelser for en annen person og la det bli til noe mer. En person jeg møter via en algoritme, noen bilder og noen meldinger. En person jeg ikke kjenner, som ikke kjenner meg, uten felles bekjente men noen felles interesser og verdier. Der man så alt for lett begynner å vurdere om dette er noe mer eller ei lenge før man kjenner hverandre.

Tipper jeg har vært på 20-25 dater via Sukker. Som regel har det blitt med det første møtet, selv om det har vært hyggelig. Jeg er vel noe over snittet attraktiv ift aldersgruppa jeg tilhører, bra jobb, leilighet og det som de fleste ser etter rent materielt sett i et forhold. Noen har jeg møtt flere ganger, og tre-fire stk har vært hjemme hos meg og blitt over. Har egentlig ingenting å utsette på noen av dem, det har vært trivelige jenter. Det er det bakenforliggende som surrer hele tiden. Vi har møttes kunstig. Du er her fordi vi er på jakt etter det samme og passer kanskje inn i rammen. Vi har ikke møttes via venner, på jobb, på en DNT hytte eller på trikken. Vi har møttes via føkkings internettdating, så kjipt det kan bli. Jeg ønsker egentlig ikke å møte noen via nettet, men ser det nærmest som siste utvei. Man skal ha bra flaks for å møte noen i hverdagen når man er førtisj år.

Har det ikke skjedd noe "romantisk" i løpet av to-tre ganger er det kjørt har jeg tenkt før. Samtidig har alle gangene det har skjedd bare tryna. Jeg snakker bare for meg selv her, men å ha sex med en person man knapt vet hva heter til etternavn, vel det blir gjerne kort vei ut av et slikt "forhold". Samtidig har man kanskje datet et par til samtidig, et par andre "på vent" og får plutselig en melding fra en som virker litt mer spennende. Resultatet er surr. Umulig å bestemme seg, vanskelig å vite, kjenner jo ingen av dem.

Så hva gjør man, fortsetter i samme sporet? Går i samme fella til man går dritlei, eller endrer tankegang? Jeg prøver i hvert en annen strategi. Har møtt en fem-seks ganger og bare vært sammen. Vært hjemme, lagd middag, gjort ting, men ikke så mye som et kyss. Prøve å bli kjent først før noe skjer. Må si jeg tviler til tider litt på fremgangsmåten. Går man rett i vennefella? Det er i hvert fall noe annet. Det første funker nemlig ikke. I hvertfall ikke for meg. Ha en fin fredags

Hei hurra hurra hurra,
vi to har det jammen bra...

Dette sang Karius og Baktus.... De var glade fordi de hadde det bra i tennene til Jens...
Dette er jo commen knowladge....

Hva gjør dere som leser og skriver i forumet glad, da?
Når føler du for å synge "Hei hurra hurra hurra..."?
Kanskje det ikke er det samme hele tiden?
Kanskje det er noe som gjør deg glad akkurat nå???

Del med oss!
La oss sende hverandre små gleder!
Dette er en GLAD tråd!!!!