Sukkerforum

Hva er det aller beste du kan lage? Hva vil du helst servere av hjemmelaget mat? Hva er du best på?

Uff

Siste svar on. 14 nov. 2012 20:53 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym UffOgHuff

Uff, denne uken har det vært mye ståk. Jeg tror jeg bare kaller den for ståkuken.

Pluss og minus 10, 15 eller 20 (eg snakkar om år); jau, det er interessant nok, det! I alle fall for ein geriatrikar som er i ferd med å verte meir og meir lik Cary Grant - ser ut som eg har vore død i tjue år :-)

Den gode Grant heitte forresten Archibald Leach in real life. Nok om det!

Her kjem ei lita oppmuntrande oppfordring (?) til din fantasi knytta til dine aller siste ord. Altså: Kva vil du skal pryde gravsteinen din?

Nokre framlegg:
a. Eg SA eg var sjuk!
b. Kva står du der og glor på?
c. Heisan. Har nokon sett trappa opp?
d. Kanskje bør eg skifte deodorant?

Kjapt og gale. Som alltid.

Fyr laus! Gode innspel?

Er fyren høy, så har han min oppmerksomhet! Det er noe med det altså;)

Var på førstedate med en dame på samme alder i dag og ble mektig skuffet.Hun var ikke akkurat noe glansbilde, fortalte at hun var alkoholiker,mistet førerkortet og var uføretrygdet.Overhodet ikke noe i nærheten av hvordan hun framsto på sin profil.

Da jeg kom hjem tikket det inn en sms og der sto det følgende " Kjemien og personligheten min stemte ikke med hennes krav"

Burde selvfølgelig være glad for at dama er ute av verden, men selvtilliten min fikk seg en alvorlig smell : (

http://www.youtube.com/watch?v=fsXhtJ9BTJA

Noen mediterer i stillhet i en gruppe rundt et bord. Andre har meditative erfaringer ute på byen eller tilsynelatende når som helst. Hva med dette? Sangen til Kate Bush er dratt ut så den varer 10 ganger så lenge. Denne langdragne melodien vil nok oppleves både som beroligende og stressende alt ettersom hvem som hører.

hei,dette er ikke en negativ tråd fra min side,jeg har vært litt av og på her nå i ca.to år,og hatt noen dater også,men,en ting,noen menn starter en samtale,men midt i en kansje fremtidig dialog slutter de å skrive,jeg forstår jo jeg er ikke aktuell lenger,men hva med takk for brev,men jeg skriver med andre nå,så jeg slipper sløse bort tid.om vi er på nettet er vi da mennesker ,Har andre,kvinner eller menn opplevt det samme.

Ville dere flyttet på dere hvis dere fant " den rette",,, Ut på landet/ bygda f eks ??

Jeg er forholdsvis ny her inne. Jeg forsøker å knekke koden for dialog/kontakt her inne. Kanskje noen av dere kan hjelpe meg?

Jeg fikk et hjerte fra en person, og markerte den samme personen med et hjerte. Noen timer etterpå hadde han blokkert meg uten at vi hadde hatt noen dialog. Hvis han ikke var interessert likevel - hvorfor ikke bare fjerne hjertet? Jeg trodde man primært blokkerte personer som hadde oppført seg upassende?

De siste 4 ukene har jeg ikke hatt et eneste besøk på min profil. De som jeg har tatt kontakt med, har ikke svart eller avist meg. jeg er slank, pen, er en positiv dame. Men er det sånn at når en har blitt 50 år, da er det over og ut? Har bestemt meg for å si farvell til sukker, nsker de andre lykke til videre.

Jeg vil begynne med å definere hva jeg tror de aller fleste her på Sukker er her for å oppnå.
Det er åpenlyst for meg at medlemmene her søker en partner. Dvs, en de ønsker å komme i kontakt med, flørte, date eller ha sex med. Altså på et tidspunkt, MØTE.

Flere bruker mye tid på å opprette en profil og skrive om seg selv for å gi et uttrykk for hvem de er. Det ikke alle tenker på er at måten du selv oppfatter deg på aldri er den samme som hvordan en annen ser deg.

Hvis vi tar utgangspunkt i at jeg har korrekt oppfatning av hvorfor man er medlem her, så er det relativt verdiløst å ha en lang forklaring på hvordan vi ser oss selv. Det er også verdiløst å sende masse meldinger til hverandre for å snakke om hvem vi er og hvordan vi er, hva vi ønsker i livet og alt vi verdsetter.

Jeg oppfatter det slik at grunnen til at så mange bruker internett til å komme i kontakt, rett og slett er at det lettere og mer oversiktlig enn noe annet sted. For meg er det ganske innlysende at hvis man møter en person som man har dannet seg et stort inntrykk av gjennom meldinger her på Sukker, møter opp og får et helt annet inntrykk på stedet under fire øyne, så kan det sette en ut.

Jeg er relativt sikker på at hundrevis har opplevd akkurat dette, og kanskje mistet en mulighet rett og slett på grunn av masken man hadde på.

Sum av summarum: Dere er her for å møtes, vær mennesker, kom dere ut og møt!!

Siste gang jeg kontaktet de var aug for å invitere til sønnen min sin fødselsdag- de kunne ikke-akkurat som i fjor. Så jeg sa at de kunne si ifra når det passer for de-akkurat som i fjor Har ikke hørt noe fra de siden- akkurat som i fjor. Han har to barnebarn- et hos hvert avsine 2 første barn- min søster og meg.Han har ikke gjort noenting for å bli kjent med de eller være sammen med de.. Håper han ikke forventer noe herfra da.. Flere som har det slik?

Lite tolmodig, gidd ikkje leite her inne, så spør heller: Korleis går eg fram for å "logge av" for godt??!

Hva skal man gjøre nå da? Blir vel høyrehånda i all fremtid tenker jeg.

http://www.dagbladet.no/2012/11/12/nyheter/forskning/sex/penis/storrelse /24328581/

Etter litt småpress fra omgivelsene tok jeg i helgen alt skjegget vekk... Litt uvant må jeg innrømme.. Føles litt nakent...
Så er jo da det store spørsmålet.. Forbli glattbarbert... eller la det gro ut igjen..???
Meninger/synspunkter... ??

Med;
http://i835.photobucket.com/albums/zz275/marhund/bilde-4.jpg

Uten ;
http://i835.photobucket.com/albums/zz275/marhund/portrettutenskjegg.jpg

Ville du valgt hjemmefødsel eller ikke? Forstår at det er behagelig å være hjemme for moren, og mindre stress med å komme seg til sykehuset. Men risikoen er stor, derfor ville jeg ALDRI født hjemme. Skjer det noe med barn eller mor kan det bety døden fremfor å da være på sykehus med nødvendig utstyr. Hva er deres holdning?

Sjenert

Siste svar ti. 13 nov. 2012 01:16 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Dubidu

Møtte en god venn jeg ikke har sett på mange år igår. Han var veldig kjekk, og jeg kjente jeg ble litt varm av å ha han i rommet... Det som er: han er singel, jeg er singel. Han er sjenert, jeg er sjenert... Er for stolt og høflig til å gjøre noe. Er vel derfor jeg er singel... Hva skal jeg gjøre? Tør ikke si ifra til han - i redsel av å bli avvist og lage klein stemning...

Har noen hatt sex på første date og likevel fortsatt å treffe hverandre etterpå, blitt sammen etc? Eller er det alltid en mislykket start?

Joda, størrelsen har noe å si

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym JohnH

http://www.dagbladet.no/2012/11/12/nyheter/forskning/sex/penis/storrelse/2432858 1/

ÅÅååh jeg skulle ønsket det var like mange artikler om hvorvidt størrelsen på musa hadde noe å si. Så kunne vi alle satt oss godt til rette og vurdert det andre kjønn til vår egen tilfredsstillelse: "neida størrelsen på musa betyr ingenting, det er det indre (høhø) som teller!".. eller noen menn ville kanskje sagt "ja den betyr noe, er den stor så kjenner jeg ingenting".

Så kunna vi alle følt oss vel, og puffet et hvert friksjonsmessig ansvar over på motparten. Det hadde vært stas! :D

Og gjennomsnittlige kvinner hadde vi definert som slappe. Alt over 14år er en skikkelig nedtur.

I artikkelen har de faktisk tatt med innspill fra en seksolog, som snakker litt mot artikkelen.

Men uansett, jeg synes alltid det er litt komisk med slike artikler. Nå er vel dagbladet kun ute etter klikk, og de fikk jo ett av meg. Så da er det vel ikke så rart at de publiserer slikt gang på gang :P

Da var ikke denna karen singel lenger :-D Så da tar jeg med meg både meg selv og Kman ut herfra og takker for oss! Lykke til til alle dere andre som er igjen her ;-)

Tidsrom

Siste svar ma. 12 nov. 2012 19:01 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Carl V

Hvor lang tid kan det maks gå fra date 1 til 2? :-)

Hva ER det med folk her inne som synes det er greit å komme med fullstendig uanstendige forslag, som de bare slenger ut i en vilkårlig mail? Nå har jeg mottatt flere mail på to dager, hvor vedkommende med sin profil (uten bilder og informasjon selvfølgelig), kommer med ekle forespørsler. Enten det er om ting som S&M, der vedkommende har til hensikt å være utro eller noe i den gata. Er det flere som opplever å få slike henvendelser? Menn som damer? Og hvor ofte?

Jeg er betalende medlem her inne, og det der blir det samme som å få spam på den vanlige e-post kontoen min. Det finnes forøvrig ingenting i min profil som oppmuntrer til dette. Jeg synes selv jeg fremstår som ganske så seriøs, siden mitt mål her er å få en kjæreste.

"Traff en muslim her om dagen som sa han hadde hele Koranen på DVD.
Jeg spurte om han ikke kunne brenne en kopi til meg. Det var da helvete brøt løs..."

Det sies jo ofte at utseendefokus er overfladisk, og det materielle er uviktig, og det er det indre som teller. Litt sånn for at folk som mangler litt på de to første skal føle seg bedre. Men hva med oss som rett og slett skårer lavt på det indre? Som er kjedelige, rare, teite, eller på andre måter har en personlighet under snittet?

1. hva er det første dere skriver på den første meldingen dere sender?
2.hvor direkte kan man være og hvor fort kan man spørre om å treffes ?


Er ikke her for å skrive i flere mnd. er her for å treffe damer og først da vet jeg om det er kjemi.
trenger hjelp eller veiledning... enkelt og greit :)

Hei, er en mann har, 30 år gammel, har en ikke etnisk norsk bakgrunn, østeuropeisk for å være helt presis
Som tittelen sier, så får jeg veldig lite respons her.
Kanskje 1 av 20 meldinger muligens mindre enn det også.
Tror dette kan ha noe med at jeg ikke er og heller ikke ser nordisk ut.

Vil bre spørre gutta her hvor mye respons får dere?Jeg kan ikke tro at dere får så lite som meg.

Og et spørsmål til jentene, vil dere eliminere en fyr som ikke ser nordisk ut vanligvis?

Jeg liker mye forskjellig musikk. Alt fra opera, rock, power metal til hip hop og jazz. Men så har jeg også en lidenskap for progressive instrumental. Mange som ikke har hørt om denne 'sjangeren', så jeg liker å kaste den litt rundt når jeg møter nye mennesker.

Hva syntes du?

http://www.youtube.com/watch?v=dOwfiJX2BxE

Hva bør en god profil inneholde? Og har du noen eksempler på profiler du virkelig liker?

ER det virkelig mulig!?!?!

Har funnet ei fantastisk nydelig dame, tre dater, snart fire. Har ikke vært sånn siden jeg var 16-17år for 16år siden eller noe hehehe. Så sykt flott når attraksjonen er lik for begge.

Det var kanskje ikke så moro å lese for alle de frustrerte her inne, MEN! Det er et men her, husk, det kan snu for dere også, det kan skje veldig brått!

øyyy!

Siste svar sø. 11 nov. 2012 22:24 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym man 30

Hiver meg rundt i stua som ett sexsymbol sammen med guns`n roses på full gnu! det har faenmæ klikka for meg!!! :D

Løper rundt i stilongsen her, og føler meg ganske sexy :) Synd det ikke er en smukke her å beundrer herligheten :P

FRP-menn

Siste svar sø. 11 nov. 2012 20:49 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Logger det noe i det at menn som stemmer FrP har mest suksess med damene her inne og i RL?

Har lagt merke til at mange oppegående kvinner faller for menn som mener og gjør alle de dumme tingene. Som å interesserre seg for biler og hate muslimer fks.

Hvem har vel ikke sett damer som erklærer at "Jeg er en sporty og livsglad dame som liker å ferdes både til lands og til vanns. Glad i sjø og båtliv, men har også fjell-sko og liker meg godt ute i naturen." Min (riktignok veldig begrensede) erfaring med disse damene er at det er svært lite interessant ved dem. De jeg har møtt har veldig lite fornuftig å si, de er skremmende lite oppdatert!

Lurer på om andre har opplevd det samme, eller om det bare er jeg som har vært særdeles uheldig til nå?

Etter å ha vært på datingsider ganske lenge, slår det meg at mange søkere ikke vet hva de søker. Og enda viktigere; Det kan late til at mange ikke er klar for et seriøst og stabilt forhold med langt tidsperspektiv. Personlig baggasje er naturlig, men ubearbeidet fortid er noe mer problematisk.

Muligens bare uheldige opplevelser fra min side, men lurer på om realiteten er at dette er korrekt. Synspunkter?

Gratulerer med farsdagen! Håper alle pappaene her inne får en kjempefin dag :)

Hei alle kvinner som styrer unna manneprofiler i slutten av 30 årene og begynnelsen av 40 årene fordi de skriver at de sykler mye og trener en del, og er opptatt av utseende. Jeg har vært på date med mange av dem. Bildene dems er fra ca 35 års alderen (de i helfigur), mens ansiktsbildene gjerne er up-to-date. Uten unntak har de svær bilring rundt ølvommen sin. De er ikke trent i det hele tatt. Virker ikke som de har sett en manuell vekt på flere år, og all syklingen har hvertfall ikke gjort at de (maaaaange) ekstra kaloriene har blitt forbrent. Atletisk, slank og slikt, sier de, men burde ha sagt Noen ekstra kilo eller rett og slett småfeit. Gjennomsnittlig sier vi, for vi har så dårlig selvtillit selv om vår BMI ligger 20% under hans og langt innenfor normalen og vi egentlig er ganske slanke. Ikke bli skremt, sier jeg bare, de har ikke fine kropper i det hele tatt.

.. om det bare er jeg som kjeder meg såpass at jeg la merke til at vi nettopp passerte 10.11.12 13:14:15...

Og en slik linje skjer bare en gang til noen sinne, altså 11.12.13 14:15:16! xD

Nå har jeg bestemt meg for å blokkere en ny dame for hver gang jeg blir blokkert. Spent på hvem som vinner til slutt.
BRING IT ON BITCHES!

Jeg har blokkert endel folk her og husker selvfølgelig ikke pseudoen til alle. Nå er det en bestemt person jeg ønsker å fjerne blokkeringen på. Hvordan kan jeg gjøre det, når jeg ikke husker pseudoen?

Jeg tar meg selv i å slite med å gå inn på andres profil da jeg ikke vil avsløre at jeg synes det er noe interessant med vedkommende.

Føler meg også som en kikker.

Ikke huker jeg av for om jeg finner en person interessant heller.

Om man ikke tar initiativ selv så kommer man vel ingen vei med dette stedet kanskje?

Medlem 1 dag.

Om 14 dager sitter jeg i Oslo, sammen med mange tusen andre Tromsøværinger!! *smilerstort*
Gleder meg noe enormt til det...blir mye latter og god stemning.
Men mest av alt gleder jeg meg til å møte igjen mange av mine gamle venner :)
Savner dem kjempe mye og ser dem altfor sjelden når det er over 100 mil mellom oss.

Så ja..ser virkelig fram til den helga :)

Noen raskere?

http://www.youtube.com/watch?v=TUwsWDNeR

Hva er klokka nå?

Inspirert av andre tråder og delvis egne erfaringer vil jeg spørre dere om dere har samme inntrykk som meg.
Er nettdatting stortsett letting etter gratis sex i påvente av noe bedre?

I dag er det virkelig høstkveld. det blåser og regner ute . Da er det godt å sitte inne med pledd og fyr i ovnen.
Hvordan har dagen din vært?
hvordan foretrekker du kvelden ?

Hvor turn off er egentlig det? Jeg har masse hår på ryggen, det begynte liksom å flytte seg fra hodet og bakover mot ryggen i begynnelsen av 20 årene..
Nå er jeg 32, har fremdeles litt hår på hodet, men altså en god del mer på ryggen.
Noen tips til fjerning av hår på ryggen?
Jeg har forsåvidt aldri hatt noen negativ opplevelse i forbindelse med damer og min hårete rygg, men det kunne kanskje vært greit å fjerne det til neste bikinisesong..

Så patetisk og tragisk man kan føle seg på en lørdagskveld, hvor man blir rastløs av å være alene,,,,,,
Hælvete så vanskelig det skal være å treffe noen å dele alt med,,,, sukk begynner å bli så lei :P

Følte det var nødvendig med en utblåsning :)

Hva er planene deres i julehøytiden. Jeg har barn annenhver jul. Så i år skal jeg være alene. Men min famile og venner syns jeg er helt teit som feirer alene. Er det flere som meg:-) som vil ikke feire jul uten barna sine.?

Morsom kommentar, og for en gangs skyld noe verdt å lese på db. ^^

Kjenner DU deg igjen?
Jeg bare lurer... (((^.^)

«Vi lever i et ulykkelig ekteskap med internett»
Derfor slettet Agnes Ravatn sin Facebook-konto.
KOMMENTAR
fredag 9. november 2012, kl.20:47

http://www.dagbladet.no/2012/11/09/kultur/debatt/kommentar/ideer/sel vhjelp/24285772/

Alternativ URL: http://preview.tinyurl.com/a2hhlxa

*humrer i skjegget og trekker lappeteppet tettere rundt seg i gyngestolen*