Sukkerforum

Hva skal du idag? :)

Hei fremtidige drømmedame, møter du opp i denne vil det automatisk gi deg masse plusspoeng i boka mi:

http://www.blackmilkclothing.com/collections/star-wars/products/artoo-dre ss

Jeg er ingen stalker, hvis definisjonen på det er en som finner ut hvem du er her inne og kontakter deg på facebook eller sms.
Jeg synes derimot det er utrolig morsomt med alle dere som legger opp til at vi på 1-2min faktisk kan finne ut hvem dere er.
Er det det dette du ønsker? Jeg blir bare så nysgjerrig jeg altså.
Og da har jeg egentlig lyst til å fortelle vedkommende at du bør endre på profilnavnet ditt.
Jeg er ingen psyko og kommer ikke til å plage deg.

Jeg ønsker meg en danse partner

Hvor mange sex partnere har du hatt?

Perfekt innedag for alle sukkerbitene dette !

Kaldt , regn.......de fleste er her inne for å titte ,lete, skrive og kanskje t.o.m ende opp med en date ?

:-)

Noen som har lest boken "fifty shades of grey"? Der har du drømme mannen min ;) hva tenker du om denne boken?

Hva er mest kledelig? Skinnvest eller lisseslips?

Har merket meg at for mange jenter er det viktig at man har felles økonomi i et forhold.
Dvs. at begge har lik tilgang til en konto og at begge lønningene går inn på denne kontoen hver måned.
Jeg tenker ikke på at man har en felles regningskonto der man betaler fellesutgifter som lån o.l fra.
Men at man har tilgang på alle pengene til den andre.

Hvorfor er dette viktig?Noen som kan forklare poenget.?

Jeg tenkte at jeg skulle ta opp et tema, som jeg tror berører mange mennesker. Spesielt hvis man er en person som alltid har foretrukket å stå mer på sidelinjen, enn å være midt i oppmerksomhetens senterpunkt. :) Jøsses, så avansert jeg skriver.

Jeg har ofte gjort meg noen tanker rundt noe av det aller deiligste vi mennesker kan (og bør) oppleve. Og de fleste av oss er opptatt av det, i større eller mindre grad. Kommer jo veldig an på dagsformen, ikke minst psyken, livssituasjonen, tidligere erfaringer +++.
Men sex er ikke alltid bare positivt. Nå tenker jeg ikke på overgrep og/eller noen former for tvungen sex. Det er mishandling og ren utnytting til egen personlig vinning...
Nei, jeg tenkte mer på de negative tankene og den usikkerheten som kan kverne rundt i hodet og gnage i kroppen. Med tanke på sex, og hvordan man betrakter sine egne ferdigheter på det området. Og hva man tror en eventuell sexpartner forventer av en også.

Det er litt pinlig å si det, men jeg har kun hatt sex to ganger. Dette er nok mye fordi jeg har slitt med sosial angst tidligere, og derfor har holdt meg unna utelivet på byen, og en rekke hjemmefester. Og hvis man utstråler nervøsitet blant andre, at man viser med kroppsspråket at man har det ukomfortabelt med situasjonen, så er det en helt naturlig reaksjon at mange ser på det som utiltrekkende og turn off. Derfor har sjansen svært sjeldent bydd seg.

De siste årene har jeg fått det bedre med meg selv, fått mer tro på at jeg kan stable et godt liv på beina, og føler at jeg kanskje kan være attraktiv i noen kvinners øyne. Men jeg framstår fremdeles ikke som spesielt selvsikker, og vet ikke om jeg noensinne vil bli det. Eller ønsker det. :)

I den forbindelse så tror jeg at det kan bli utfordrende med intimitet og sex. Neste gang sjansen byr seg igjen. For de to første gangene jeg skulle ha sex, så var det en mer pinlig og klein opplevelse for begge parter, enn nytelse og begjær. Dessverre. Når man er naken og skal vie kroppen sin til andre, så er man veldig eksponert. Det blir utrolig nært og personlig på mange måter. Hvis man da ikke kjenner personen så godt, så føles det feil, selv om det burde føles riktig.
Jeg ble så fryktelig nervøs og anspent, og tenkte mer på sex som en teknisk oppgave enn at to mennesker skal nyte hverandre intimt, og følelsene som strømmer gjennom kroppen. Og det blir jo helt feil.

Date!!!

Siste svar sø. 14 okt. 2012 07:27 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Minnie

Kan noen snille mennesker gi meg noen TIPS så en date kan gå relativt bra?? Hva skal man snakke om og hva skal man absolutt ikke snakke om? Hva skal man finne på å gjøre på en date og ikke? Setter stor pris på om noen kan komme med tips :) Tusen takk!! (Jente 23)

http://www.youtube.com/watch?v=i6pxh2JzpMM

Kom med forslag.

starter lørdag 6. oktober i en by på 5 bokstaver
http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_norske_byer

Alder? Kjønn? Høyde? Vekt?

Kjeder meg. Noen som gjør noe gøy i dag?

Religion satte jeg helt til venstre (Ateist da, regner jeg med), og "Svært viktig". Så får jeg rødt blad på "Åpen/tvilende/ Agnostiker (Nokså)". Nå regner jeg meg som "Åpen/tvilende/ Agnostiker (Nokså)" selv, så det er jo litt komisk. Grunnen til at jeg satte den helt til venstre er at det er alt for mange med rødt blad og høyt matchtall, så matchingen fungerer ikke bra på dette punktet, slik jeg ser det.

Møtte en kjekk fyr, som prøvde å kysse meg nesten med en gang. Jeg avslo, han tok handa mi å strøyk den. Så prøvde han å putte den mellom bena sine. Jeg sa neitakk!! Han unnskydte seg og skulle gå på do. Han kom aldri tilbake!

Nå har jeg fått avlyst 5 dates på meg de siste to månedene.

I alle tilfellene har jeg på forhånd vekslet med dem i ukesvis, og ett i månedsvis.

Vi avtaler å møtes, hvor vi begge er helt klare på at det er uforpliktende og at vi ikke forventer noen ting og ikke skal gjøre en klein date av det.

Likevel ender dette på samme måte hver gang. Først så utsetter hun, alltid dagen før, eller samme dag. Så blir vi enige om ett nytt tidspunkt. Deretter utsetter hun en gang til, men denne gangen så vil hun ikke komme med forslag til et nytt tidspunkt.

Etter det så opphører gjerne kontakten. Så jeg bare spør, ka farsken er det med dokker, da, jenter?

Ble kontaktet av ei som kalte seg "bliski" fra sør-trøndelag og skrev på tilnærmet perfekt norsk, men etter 2-3 meldinger så klarte visst ikke google translate og oversette avansert riktig fra engelsk til norsk.. Hun var dessuten fra canada kom det frem så jeg blokket henne med en gang uten å gi henne noe svar tilbake.

F... brødhuer som ødelegger dette datingforumet!!!

Dere jenter som har profiler uten informasjon, tekst og beskrivelser... Hvorfor har dere album? Det betyr jo at dere er oveflatiske og kun ute etter å bli vurdert utseendemessig... Synes sukker.no burde kreve utfyllende profiler slik at dere ikke har mulighet til å bli vurdert, vurdere, gi hjerter, få hjerter, oppmerksomhet eller andre aktiviteter her inne...

Jeg forstår ikke dette! Når man sender meldinger til hverandre, snakker, men plutselig blir det stilt fra andre siden? Merkelig oppførsel spør du meg!
Hehe, beklager, blir bare litt frustrert over at man plutselig bare forlater en samtalte sånn helt uten videre....!!

Fant igjen Wolfenstein og Doom II for ikke så lenge siden på Steam. Er det galt at jeg husker de skjulte skattene, har ikke spilt noen av de siden forrige år tusen.

Ultravox 21/10

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Noen her som har vokst opp på 80 talet og blir helt Nostalgisk når de hører Ultravox og som har tenkt seg på konserten neste søndag i Oslo?

Ligger akkurat nå og har nostalgitripp på kjellergulvet (da det er i kjeller jeg har stereoanlegget) til deres Best of CD.

Dette blir gøy.... Håper jeg

Skyfall

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre som skal på premieren?

Har kjøpt meg dress for anledningen, måtte bare ;)

Hvordan får jeg trykket meg ut av svargarantilisten ?

...at så mange på et sted er alene. Her sitter vi kveld etter kveld og leter. Hvor er du? Siden puberten har jeg tenkt: Du finnes der ute, men jeg har ikke møtt deg enda, eller kanskje? Alt jeg vet er at jeg kommer til å bli himmelfallen. Det er vakkert, og jeg er ikke alene om det her inne. :)

God morgen!
Har vært her på Sukker siden påske-tider. Jeg må si at jeg ikke skjønner noe av dere mannfolk som er så MEGA "anonyme" uten bilde-album-kart , men likevel er veldig ivrige på å sende "meldinger" mere eller mindre spennende til "Gud og hvermann" Hva er det dere er ute etter ??????? Tenker bare syke menn..... Meninger av andre slag der ute ??

Skjønner ikke hva som er galt med dette bildet..men jeg får ikke lov å beholde det..!
I min pc, er det iallefall ikke for uklart...hmmmm....

Kan noen gi tips om piggfrie vinterdekk? Ufancye dekk med godt vintergrep

Ser at Sharif Europdekk har rimligere dekk enn de fleste - men selve Tommy er jo en skummelt sleip fyr, noen som har handlet trygt av han? Er det stor forskjell på Dunlop, Continental og Good year for eksempel??

Sikkert relativt teit spørsmål men jeg har ikke kunnskap om bil og dekk og spør dere dekk-intelligente om råd

Please

:o)

Hva er egentlig en grei åpningsreplikk her mot andre?

Hei du voksne mann over 39 år. Hva tenker du om det står følgende under drømmepartner :

Ønsker å finne deg trygge og ærlige mann, som tåler at jeg lener meg litt på deg. Har mye å gi deg tilbake, men jeg er en dame som ikke gir meg helt hen før jeg er veldig veldig trygg på at du er sterk nok til å "bære" meg.

Skygger du unna, eller tar du utfordringen?

tar det videre fra en annen tråd...

en som skrev her at man er jo ikke irl som på bildene. Rart ingen laster opp en videosnutt av seg selv til f.eks youtube? Vurderer faktisk å gjøre dette selv. Litt lei av at man kun blir vurdert utifra bilder. Sendte ei dame her en liten videohilsen av meg selv. Da fikk vi fart på sakene. :) Så var det denne avstanden som kom i veien da...
Man kan jo fremdeles være anonym. Trenger ikke prate heller. Rart det her synes jeg. Vi går nå snart inn i 2013 og vi holder oss bare til presentasjon med bilder og tekst??????? Klart, alle er ikke komfortabel med dette, men noen er vel det. Jeg er det. Er jeg alene om dette? Har da sett på dokumentar fra amerikanske dating byrå. Her kommer det en mann eller dame inn til byråer. De viser frem videohilsen fra potensielle matcher. ?
Jeg synes hele dette greiene med bilder og tekst hører dinosaurtiden til :p
Og i dag kan man ikke unskylde seg med at det tar stor plass og folk ikke har båndbredde nok.

eller blir det da sånn at de som ikke tør faller utenfor?

Hvilken låt er den vakreste du har hørt?
Jeg har den her...

http://www.youtube.com/watch?v=nnOgxabeh8Y

Må bare spørre om noe..hvis du sender meldinger frem og tilbake med en, og kontakten er veldig god, og NESTEN så dere har avtalt å møtes, men så slutter bare personen å skrive...og du ser han er pålogget og har lest din siste melding, er ikke det litt teit? kunne jo godt fått ett lite hint om at personen ikke vil skrive mer? eller er det bare meg som er rar? :)

Får litt for mye grise meldinger fortiden. Så håper dette vil hjelpe fremover...

Håper fler ønsker å ta en titt på profilen min. Har endret noen opplysninger som blir oppdatert om 12 timer.
For å beskrive meg kort og godt. Er 24år Mørkt hår blå øyne veldig maskulin kropp, er romantiker. Kos er kos det<3

Har fast jobb og har bosatt meg i Asker.

Har en livsstil som veldig få tørr å leve etter. Har sterk disiplin er lojal og veldig rolig type.

Aktiv livsstil og konkurrerer i athletic fitness.

Er båt glad og seiler en del når jeg får tid.

Jeg håper noen der ute vill bli berede kjent med meg og være seriøs til å treffe nye. Og ikke send grisete meldinger, det får jeg mer en nok av, da svarer jeg ikke... jeg er ikke 14 år i hodet lenger hehe :)

Trenger deres hjelp i å ta et valg, dere får selvfølgelig ikke vite hva dette er siden det er personlig, men siden jeg ikke kommer frem til hva jeg skal så velger jeg å gjøre det på denne måten. Så, SKAL? - SKAL IKKE? Hva sier du?? Takker :)

Hei alle dere flotte kvinner som er her inne.hvor stor aldersforskjell synes dere er helt greit hvis alt stemmer.bare lurte jeg.
:) :)

har lenge hatt lyst til dette, men da blir man fort dømt for sine meninger. Hvordan jeg er her inne er ikke nødvendigvis helt sånn jeg er utenfor, men er jo ikke så langt unna. Hva opplever dere som har åpen profil her på forumet?

Hei folkens! Ser det er mye østlandsfolk her inne. Hvis nord for Dovre kan kalles huttaheiti, så er jeg derfra. Og jeg syns jaggu ikke sukker er noe stas. Sitte her og glane på noen bilder av stive glis og artige fjes, var ikke hva jeg forventet meg. Det sier kanskje noe om meg, da - at ingen syns jeg er pen nok - eller ung nok. Men jeg tenker kanskje også at det er fordi jeg er ei huttaheitidame......Samma det ! Spørsmålet er om det er noen andre fra huttaheiti her, som kan oppmuntre meg og fortelle meg at det går an å oppleve noe her inne ... Har jeg kastet bort penger på noe tull som bare funker for Oslofolk?

Jeg likte han, synes han er tiltrekkende, hadde det fint, og han vil faktisk treffes igjen også. Ikke sommerfugler i magen eller noe, men må det skje på første date? Er det ikke nok at jeg hadde lyst til å kysse han? Argh, eller er jeg bare desperat. Vet ikke om jeg kan se forskjellen nå.

Opphavsrett

Siste svar fr. 12 okt. 2012 22:48 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Er det noen her inne som kan mye om opphavsrett?

Hvor går egentlig grensen mellom normal trening og å være fanatisk i å trene?

Leser ofte i profiler hvor det står at de trener 4 ganger i uken eller mer, men er på ingen måte fanatisk! :-P
Fanatisk...er det for et ord egentlig og kan det brukes i en treningssammenheng?

Si at vi har vært på en første liten date med en kaffe eller øl eller to. Kanskje litt nervøsitet fra begge to, men si det har vært hyggelig i et par timer. Så må du dra, for du har en annen avtale, enten det er å treffe en venninne eller jobbe eller rydde loftet eller samme hva. Om unnskyldningen din høres litt tynn ut, så tenker jeg du ikke er interessert. Og et par litt hyggelige timer blir jeg ikke forelska av, så det gjør meg ikke så mye. Så da bryr jeg meg ikke om å ta kontakt igjen. Kan det tenkes at du egentlig sitter og venter på en melding? Er det for mye forlangt at den som avslutter daten på ett eller annet vis viser at det faktisk er interesse tilstede? Jeg bare lurer, hva tenker dere jenter? Har dere noengang vært den som avsluttet en date og så ventet forgjeves på å bli invitert igjen?

Fredagsmiddag for mons! Nachos, selvlaget guacamole, rømme og hot salsa gjorde sannelig susen :D Lite skår i glededen å spise uten kvinnelig selskap, men herregud, det var jo gull :D

Noe godt på bordet hos deg?

Hvor viktig er utseendet for dere?
Hvis alt annet klaffer og han/hun får deg til å føle deg bra med deg selv.
Er det da allikvel helt uaktuelt så lenge den store fysiske tiltrekningen ikke er tilstedet?

Nå har jeg klikket og tastet meldinger så mye at tastaturet er nesten utslitt men ingen respons.
Hva skal til dere kvinner/jenter?

I morra bærer det til fjells med gode venninner jeg har kjent i 3/4 deler av livet mitt:) kvelden ender på et høyfjellshotell med spa og vin :) :) :)

Hva gleder DU deg til?

Er det urimelig i et slikt fora og kun være på utkikk etter uforpliktende flørting? Ut ifra tilbakemeldinger virker det som en lite passende holdning her inn! hehe

Hva tenker du om å melde seg på et dating program på tv som f.eks; sønner av Norge, jakten på kjærligheten etc?
Tenker du kanskje at de jentene/guttene har et eksponeringsbehov? Og hva tenker du om de jentene/guttene som er med på sånne programmer på tv? :)