Sukkerforum

Jeg ser på mange mannlige profiler,fleste faktisk,at menn som er fra førti og oppover søker seg kvinner fra et år yngre til tyve år yngre,og kaller seg gutter,,klart unge kvinner er pene,men tror de at kvinner på deres egen alder ikke også faktisk ta seg bedre ut enn de selv er,jeg hadde vært flau å skrive på min profil søker mann nedover tyve år enn det man selv er,man må jo innse man er godt voksen.og mye klaging på forumet de får ikke var,vel,det forstår jeg godt,fikk selv en melding fra en femten år eldre,helt uaktuelt.menn kalles det,ikke gutter.oppgitt.men ser det er en tendens her.,livet er ikke slik i virkeligheten med unntak.

Hmm hmm hmm

Siste svar fr. 2 nov. 2012 01:00 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym anderson

Om man skriver noe til noen og ikke får svar men heller ett rødt hjerte tilbake. Hva i huleste skulle det bety?

Hallo!

Noen som er på den fantastisk flotte Globaliseringskonferansen som pågår i Oslo i helga?

Det å bruke eller bli brukt, slik er livet.
(Og nei, det er ikke snakk om noe seksuelt, men snakk om å bruke/utnytte folk på alle andre områder.)

I en tråd her var det en som brukte 4000 på en vanlig førstedate, han ble brukt av ei luredame som bare ville bruke/utnytte ham og bli påspandert for store summer...
(Det lettlurte nautet fortjente å bli brukt!)
Jeg vet ikke om han ville ha blitt brukt på den måten over lengre tid, men å bruke folk slik er nok vanlig.

Ting som vennskap kan også kjøpes, og folk kan brukes eller bli brukt der.
Har de en god status, så er det sikkert noen som vil være venner med dem pga statusen.
Eller de kan finne noen som vil være venner fordi de vil bruke/utnytte dem (for egen fortjeneste/nytte).
Eller de kan utføre tjenester for folk, og som på som måten kjøper deres vennskap.
Eller de kan være veldig direkte og betale kontant for vennskap.
Det finnes mange som lar seg bruke/bruker andre slik (alt ettersom man ser det).
Bruker de noen, eller blir de selv brukt?

Det å bruke eller bli brukt, slik er livet.

(Forbrukersamfunnet, bruk folk og kast.)

Er det noen rocka, tatoverte musikergutter her? Det er nemlig det jeg faller for, men synes det er for lite av dem her. Menn i dress eller bar overkropp i speilet er ikke helt min greie, så hvor er min rufsete drømmeprins?

Og hvis du ikke har noe pent å komme med, så finn en annen tråd, for jeg vet jeg er kresen, men det er ikke det jeg vil ha svar på.

Kaffe

Siste svar to. 1 nov. 2012 22:09 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym anne

Hva med en kaffedate?

Hvor mange av de dere chatter med, ender dere opp med å gå på date med?

Jeg har vel chattet med fem stykker, men bare datet ei av de. Nå blir det snart "date" igjen. 2/5 føles litt slapt egentlig, men gidder liksom ikke ta bryet med å dra med noen ut, med mindre jeg virkelig har troen.

Heisann alle sammen!

Ville bare starte en tråd hvor vi kan tulle litt sammen!
Fler som er med på noe tull?

Leken er enkel... Nevn noe "grusomt", altså negativt ladet, forsett setningen, "fortellingen"
med;
"Men se lyst på det da" eller "på en annen side"
og snu deretter det negative til en positiv ting!

For eksempel;
"AAAArg! Ungene skal besøke denne og ditten og datten! Blir ikke annet enn kjøring og henting dag ut og inn!
Men på en annen siden, er det tydelig at de trives, og at de har gode venner!"

Ikke det beste eksemplet men....

I nesten alle Profiler jeg er innom eller så og si alle, så står det at jenta elsker snowboard og står på snowboard og bruker mye tid på snowboard.

Jeg hører til en guttegjeng som er vokst opp med snowboard, vi reiser over hele Norge for å stå og er mye i Oslo omegn på bakkene rundt om og bruker sesongkortene våre og har et par vidoer ute diverse sider med høy rating, vi er ikke proffe men vi er ok.
Men det er ikke så mange andre som bruker disse bakkene og det er veldig sjeldent vi ser jenter stå om vi ikke drar til Hemsedal eller Trysil.
Under høysesongen på Tryvann i januar-feb, spes i slutten av feb når snøe er løs nok til at du glir godt så er alt lagt i stand til at oslobeboere skal kunne stå på brett fra morgen til lyskasterne slåes av rundt 23.00....alikevel er det ofte ingen der når det ikke er aktivitetsdager, turister eller utflukter.
Alikevel har jeg tittet i flere 100profiler som tilhører Oslo som bokstaveligtalt skriver at de elsker snowboard, noe jeg da oppfatter som en lidenskap.

Men ja....er dette noe kanskje som diktes opp, og skal egentlig være slik....at en finner på noe som er trendy og at en da bedriver dette mye og elsker det? Er det like ille som å bruke ett gammel profilbilde eller fugleperspektiv for å se slank ut eller burde det være lov til å dikte opp litt interesser?

Hei

Finnes det en mann her inne som er glad i en armkrok

Se for deg at du møter en person for første gang, ikke gjennom Sukker, men f.eks. jobb, skole eller annen omgangskrets. Han/hun virker rar eller overlegen, frekk eller kjedelig... Ditt førsteinntrykk er ikke bra. Men så noen dager senere, etter en del timer med prat og sosialisering, begynner du faktisk å falle litt for personen. Du har blitt kjent med han/hun, og førsteinntrykket var helt feil.

Har dette aldri hendt deg?

Hvorfor tror da jenter at de kan bedømme en person ved å lese noen maskinskrevne linjer her på Sukker, se på et par bilder og et matchtall? Hvorfor er det så få som vil på date? Selv om ikke profilen virker 100%, er det ikke tenkelig at førsteinntrykket er feil når du ikke en gang har møtt han i levende live? Er det ikke verdt å satse på en kort, liten date?

Syns dere bør løpe ut på date hver eneste uke! ;) Ja, virker kanskje noe desperat, men det er jo definisjonen på Sukker i seg selv mener nå jeg. Eller så hadde man ikke vært her.

(Hvis ikke min teori nr 2 er sann da: Jenter er her kun for å få oppmerksomhet. Å bli bedt på date er viktigere enn å dra på date.)

Har du opplevd og har du noen historier der du trodde du gikk seirende ut og tok med deg en "bad-boy" hjem.
for så å bli lettere sjokkert over at det bak fasaden skjuler seg en liten gutt under snittet utstyrt og eller med ereksjonsproblemer
her inne eller IRL ?

Tør du dele dine erfaringer med oss på forum ?

Kort oppsummering: Gutt 25 År, 188 høy, normal/slank, utseende 8 (fra 1-10), ganske utadvent, hyggelig, fast jobb, egen leilighet, røyker ikke, snuser ikke, bruker ikke stoff, super bruker.

Jeg har vært her på sukker i nå over 6 mnd, jeg har sendt brev til over 400 jenter/damer, jeg har lest igjennom ALLE profilene, sendt brev jevnt fordelt, med en hyggelig oppsummering om hva jeg har lest igjennom profilen demmes, hva jeg liker med dem osv. Hva jeg søker, hva dem søker osv. Jeg har alltid vært hyggelig, seriøs og ærlig! Hva har jeg fått igjen?

Jo, det skal jeg si dere jenter og damer, av de 400, så har 387 lest meldingen, 374 av dem har ikke svart, 13 av dem har svart, der 4 har takket høflig nei, det er jo helt greit, de 9 andre har jeg pratet en del med, men da ikke samtidig, jeg har alltid kun pratet med en jente omgangen. Vi har da funnet tonen, felles interesser osv. dem sier, du virker som en flott fyr, jeg har lyst til å møte deg osv. men så plutselig så hører man ikke noe mer fra dere! Etter vi har pratet sammen i over 2 uker osv. Ut av de all jentene har kun en møtt meg på date, jeg skulle da allerede luktet lunten?

Det som endte med den daten der var: Vi møttes på Akerbrygge, jeg hadde med blomst, pent kledd, var gentelmann, hadde reservert bord for to, vi fant raskt tonen, pratet om alt, hadde felles humor, hun sa hun aldri hadde møtt en så hyggelig og ærlig person, at kemien stemte osv. Vi satt der sammen over 2 timer å pratet, å hadde det koselig, jeg spandert alt selvfølgelig, siden jeg var gentelmann, vi gikk da videre rundt på Akerbrygge å pratet sammen mer, holdt hverandre i hendene. Fant en benk der vi satte oss ned å pratet mer, så kysset vi, holdt rundt hverandre osv. Så bestemte vi oss for å dra på et utested ved bryggen, vi satt oss ned å pratet, drakk, hadde det gøy sammen. Vi satt der til det stengte, jeg betalt alt selvfølgelig, så gikk vi bort til taxi holde plassen, jeg sier da at jeg kan spandere taxien hjem for hun, siden hun bodde på andre siden av byen av meg, men så sier hun at hun ønsker at hun kan bli med meg hjem. Går helt greit for meg det, men jeg vil ikke tvinge deg eller noe. Så tar vi taxien hjem.

Fortsetter under:

Mye følelser ute å går på dette forumet. Det er forståelig nok i og med at vi er mennesker, og livet har sine opp, og nedturer. Vi er alle single, og ensomheten kan gjøre sitt. Så for å fokusere på noe positivt lurer jeg på hva som gjør dere skikkelig glade? :D

Bare å få handlet inn gotteri i dag for her kommer det mange på døra i kveld..

Halloween er over og alle bøttene er fulle av snop :) så ha en fin kveld med chatinga sukkerbyen, og en søt november ;)

Endelig har jeg funnet drømmemannen. Lurer på hvor han har vært hele livet. Satser på at dette blir veldig bra :)

så befinner det seg en hel del på Cocoa Kakaobar på Grünerløkka. Stappfull kafe med bare kvinnelige gjester i alle aldre, og det eneste maskuline innslaget er kakao-mesteren bak disken. Hvis dette er typisk for klientellet her, så er det et tips til gutta som vil hilse på jentene IRL i stedet for å luske rundt på nettet ;) Happy hunting!

Synes jentene/damene nå kan oppdatere profilbildene sine der de er uten sminke så vi mannfolk kan bli litt skremt, det er tross alt Halloween ;)

Har vondt alle steder jeg ,,,, rygg, nakke knær osv... Samme hva jeg prøver å trene lugger det!
Så driiiit lei!!!
Noen andre som har det slik???

Har en liten utfordring som det har vært morsomt å sjekke hvordan andre takler...

Grunnen til at jeg er på nettdating er å finne en O.K. dame. Vil gjerne bruke litt tid og bli kjent med flere da jeg tidligere stort sett har plukket opp noen på byen og da er det litt tilfeldig hvem man involverer seg med. Det er lite aktuelle damer på jobb og i venne flokken min.

Har prøvd nettdating et par ganger før og da har jeg stort sett bare innledet noe med en av de første jeg har møtt, hvorpå etter laang tid jeg har sett at vi ikke passer sammen alikevel. Så så i prinsippet har det vært som å møte noen på byen. Vil derfor bli kjent med flere før jeg bestemmer meg og sile ut den hvor magefølelsen sier er mest riktig..

Utfordringen er at hvis jeg ikke flørter særlig aktivt under datingen har jeg fått beskjed om at jeg er mer "vennetype" etter en 2-3 dates. Det er ikke noe morro for noen parter - derfor har jeg begynt å skru på litt mer flørting, som gjør at vi havner i loppekassa ganske raskt da vi begge blir trigget og det faller unaturlig og ikke ta det steget...

Selv om det ikke er galt å ha sex når man er voksen og singel og jeg er åpen på at jeg dater flere, så føler jeg meg uansett nesten som en drittsekk. I sær når jeg føler at jeg nesten må "slå opp" med 5-6 stykker for å velge ei som jeg allerede føler jeg har vært utro mot. :(

Føler nå mest for å kutte ut alle og stikke på byen og finne ei tilfeldig der i stenden...

Hva gjør dere som har lyst til å bli kjent med flere her inne for å unngå dølle dater og gå i vennefella versus ende opp som en drittsekk som leker med andres følelser?

Livets vei?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym janolsen

Jeg hadde en dyp samtale med sjefen min i dag, og på spørsmål om hvordan det går, så sa jeg at det går til helvete.
Han var enig, men sa så fint at selv om alt går til helvete så er det viktig å ha det så fint som mulig på veien dit.
Har han rett? Jeg tror det. Hittil i livet har jeg lært en ting, og det er at ingenting varer evig. Det kan være fint i en kortere eller lengere periode og så går det faktisk til helvete.
Alle forholdene jeg har hatt f.eks. De har vært fine, men de har jo ikke vart evig og når det er slutt så er det et helvete.

Finnes det noen andre veier?

Fant et innlegg fra parterapeut og samlivsspaltist Sissel Gran. Synes det var så mye bra der at jeg tenkte å se hvordan forumsfolk ser saken an.

Selv mener jeg tillitt og gjensidig respekt er viktige fundament i ethvert parforhold. Det har vært en del triste temaer oppe i det siste, nå tar vi en positiv en om kjærligheten. Tror vi på den, stoler vi på en iboende og altoppslukende energi/kraft som ligger der og venter hvis forelskelsen tar oss og fører oss over i lykkeland? Eller blir det hard landing når hverdagen kommer. Jeg tror det kan vare også i hverdagen, hva synes dere? Jeg holder meg i kulissene slik at dere får lufte meningene og erfaringene, alt ettersom.

http://www.nrk.no/programmer/radio/radiodokumentaren/1.8339293

Jeg forundrer meg på hvor vanlig folkeskikk og høflighet er her inne sukker!!! Trodde virkelig at det var normalt oppegående mennesker som brukte disse sidene og det jeg tenker spesielt på er følgende: Når jeg sender en hyggelig melding til et menneske her inne..... så forventer jeg selvsagt ikke at det skal resultere i kirkeklokker, bleievask og digre flyttebiler, men at vedkommende som får et hyggelig og velment kompliment iallefall tar seg tid til å si TAKK..... eller DET VAR HYGGELIG...... gi et lite livstegn tilbake...... DET anser jeg som god folkeskikk...... men jeg blir stadig overrasket over mange jenter som IKKE vet hva folkeskikk er....... tankevekkende og trist!!!
Veit at det ikke er noe lovpåbud..... men allikevel......... Mvh A

Hmmm, datt over denne artikkelen:
http://www.tv2.no/underholdning/ettermiddagen/stadig-flere-kjoeper- seg-designervagina-3912230.html

Merkelig hvor langt man er villig til å gå for tiden. Kan man ikke bare være naturlig? :D
Noen synspunkter på temaet? :)

Jeg har vel sendt rundt 100 meldinger til forskjellige her inne, men jeg kan telle på to hender de som har svart. Jeg lurer på, hvorfor er jenter registrert her hvis de ikke gidder å svare på henvendelser?

Noen som andre som sitter å ser litt på Farmen 2012 ?

Hva syns dere så om Andreas Nørstrud sine holdninger å meninger om kvinnfolka ?
Dei er for lettkledde, kvinnfolk skal gjøre kvinnfolk jobb,, Kvinner og menn skal ikke sove i samme seng..

Holdningene er jo hinsides,

Jeg vil bare gi en oppfordring til dere mannfolk der ute da tenker jeg dere over 30år og oppover (for gammelt for meg) , er selv 18.
Når det står ganske klart i en profil hvilken aldersgruppe enn søker , og du er ganske mange år eldre , å velger fortsatt å sende brev, hva tenker du da?

Nå vet jeg at det finnes jenter som liker eldre menn, men de pleier vel å gjøre det synlig?

Jeg synes dette er uhøflig og ekkelt rett og slett!

Godt tips: finn dere noen på deres egen alder, eller finn de unntakenene som eventuelt er her.

http://www.youtube.com/watch?v=ibEdgQJEdTA&feature=g-vrec

Jeg kan ikke slutte å se, selv om jeg burde.

Lurte bare på, hvor mange av dere sover nakene? Jeg har gjort det i sikkert 10 år, men mange jeg snakker med gjør ikke det.. Så da begynner jeg å lure på om det er uvanlig? Jeg syntes det er deilig å befriende å sove helt naken, slippe trange boksere...
Jeg er en mann på 28 år, skriv gjerne hva slags kjønn du er å alder..

Ok. Dagens sukkerquiz. Egenprodusert denne gangen.

1. Hadde du vært med på nudistdating på stranda?
2. Har du praktisert nudisme?
3 a) Hvis ja på spm. 2 - Er det digg?
3 b) Hvis nei på spm. 2 - Ønsker du å prøve? Eventuelt hvorfor ikke?

Eksen min er elendig med økonomi, og nå har han ikke betalt for SFO på to måneder. Det er det eneste han betaler overhode for sønnen sin.

Han skylder meg allerede over 30 tusen for SFO og et lån til bil som det nå er over to år siden jeg lånte ham.

Jeg låner ham ikke en krone til....får det aldri igjen.

Hva hadde dere gjort? Ubehagelig å tenke på at SFO ikke er betalt. De har ringt ham og purret.

Er det noen som skal feire jul i bergen i år og tilfeldigvis ta toget dit 21 desember??

Ensomhet

Siste svar ti. 30 okt. 2012 18:58 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym Pumpkin

Sitter og kjenner på ensomheten, nok en helg uten at jeg har snakket med andre enn kassadamen på Rema.
Jeg har mange venninner, men jeg er den eneste som ikke har barn eller samboer. Og når jeg er sammen med venninnene føler jeg meg ofte enda mer enson enn før, de har felles referanser med barn som de snakker utstanselig om. Da blir det til at man føler seg utenfor.
Jeg pleier å være flink til å nyte mitt eget selskap, men noen ganger føler en seg ensom.
Nå nærmer 17.mai seg, en dag jeg er veldig glad i, se festpyntede mennesker overalt som vifter med flagg og er fornøyde:)
Iogmed at alle mine venninner har familie, så er det ingen som husker på den single som ikke har noen å feire dagen med, har vært sånn nyttårskvelder også. Flere har blitt tilbragt alene. Jeg er heller ikke av den typen som iviterer meg hjem til andre og være 5. hjul på vogna. Ønsker ikke noen medlidenhet med dette innlegget, bare lurer på om det er andre som også har det sånn og hva dere gjør med saken?

I dag er det min dag for å dele noe veldig personlig.
Jeg har ei venninne, nei jeg har flere venninner som har blitt utsatt for overgrep som barn. Kanskje er det ganske spesielt at jeg kjenner så mange, eller kanskje ikke... For jeg er også en av dem...

Da jeg leste tråden "Dårlig sex" var det en som skrev
"Kommunikasjon er viktig, men vrient å få til når hun ikke åpner seg mentalt. Tok kontrollen, men det er ikke så stas å kjøre på når hun bare er der. Jeg kommer jo i mål, men det er jo ikke dermed sagt at det var god sex fordet."

Jeg har iblant vært en slik jente, ei jente som bare ligger der, stiv som en stokk. Ei jente som egentlig ikke vil, men som ikke klarte si i fra. Ei som håpet at han som var ved siden av eller oppå ville forstå dette ikke var greit for meg. Ei jente som foraktet seg selv for ikke å si i fra, og som ikke hadde mindre forakt for han som kom "i mål"
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg i løpet av mitt liv har hatt såkalt frivillig sex, samtidig som ansiktet til min overgriper har vært på netthinna. Så lå jeg der stiv som en pinne og i mitt hode ble jeg voldtatt av min stefar.

Så kjære gutter og menn, det er så mange av oss som opplevd ting vi ikke skulle. Ligger hun stiv som en pinne, hold heller rundt henne, for du vet ikke hva hun kan ha opplevd eller hvordan hun opplever at du kjører på.

Hvor fort er det egentlig vanlig at man prater på andre arenaer? Altså at man tar praten over til skype, msn, facebook osv? Jeg synes det er like greit å sende meldinger her jeg, helt fram til man finner ut om man har lyst til å møtes. Hva mener dere a?

Vi har netopp lagt ut en oppdatering som her på Sukker som gjør at Flash ikke lenger er nødvendig for å se albumbilder. Kom gjerne med tilbakemeldinger på denne endringen, og gi beskjed om det er noe som ikke fungerer.

det at nett-sjekking skal være så mye lettere enn i virkeligheten er jo en gigantisk myte. man(meg i hvert fall) får jo kanskje svar fra en av ti jeg sender meldinger til. det må da være mange flere menn enn kvinner innpå her? i hvert fall hva gjelder folk på 20-30 år.

Etter å ha vært på forumet i ett år må jeg bare konstatere at jeg kunne ikke tenke meg å datet noen av de damene som er her inne.
Kan derfor nå forstå hvorfor mange opptrer kun med pseudonym.

DVS jeg har stor sans for Minney men hun bor for langt unna.

...som reddet livet ditt.

Takk for det og jeg ønsker deg alt godt.

Jeg sitter på restaurant, og han på bordet bak meg forteller om sukkerlivet sitt mens kameratene skrattler... Han har profilbilde som er 20 år gammelt, har bevisst løyet på seg interesser og nå leser han jenteprofiler, og mailer han har fått høyt til kameratenes begeistring. Kan j stikke han med gaffelen min?

Vanligvis så kommer det jo opp nederst i hjørnet dersom noen besøker profilen min eller sender meg et brev :)
Men den funker jo ikke i det hele tatt i dag :P
Noen flere som sliter med at dette ikke funker som det skal?

Forundrer meg ikke om det er et eller annet jeg har gjort galt et sted....*teknisk kløne* B-)

Da har jeg blitt medlem av sukker etter å ha vurdert det nøye og lenge.
Hva nå?
Sender jeg hjerter eller kontakter jeg folk?

Vil jo ikke sende et hjerte for så å virke creepy. Har allerede blitt blokkert av 1 bruker allerede som bare så på profilen min.

Tar jeg også feil om det er gutta som gjør mest av jobben her? Har blitt tipset om sukker av venner og de se at gutta MÅTTE ha superbruker, for nesten ingen jenter har det.

Håper på noen tips for å komme i gang!

God natt Norge .

Å date er en risikosport av de helt sjeldene...
Endelig dukker det opp noen man liker bare så alt for godt... Man prøver å vise hvem man er, ja og jeg er jo så mye rart. Jeg tror ikke jeg fikser å stadig skulle bli veid, og funnet for lett eller for tung.

Er én nok?

Siste svar ma. 29 okt. 2012 23:02 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym overklar

Jeg hører med til de som omtrent aldri blir kontaktet. Det er helt sikkert et resultat av mine "krav" i profilen, så for så vidt skjønner jeg det. Det som derimot synes meg merkelig, er at jeg av og til får omtrent følgende svar når jeg har tatt kontakt: "Beklager, jeg skriver allerede med en dame og vil gjerne følge opp det. Da synes jeg det er feil å spre meg på flere".
Herregud - skriver de bare med EN om gangen?? Det tar da litt tid før man finner ut om det er noen man vil møte vel? Da nytter det ikke å bruke all tid på bare EN!
Det kan da ikke være bare jeg som tenker sånn? Eller er dette menn som ikke kan multi-taske?

Sukker, Match og virkeligheten et helsikkes tivoli med masse karuseller som går opp, ned, rundt og rundt. Skulle gjerne kommet meg ut herfra, det begynner å koste nok syns jeg.

Skrev egentlig dette innlegget for å kommentere et annet innlegg. Men så ser jeg alle disse kommentarene fra damer som klager på menn de har møtt eller hatt kontakt med.

Hva sier dere om jeg provoserer litt her, med å forvente at vi damer ser oss selv i et større perspektiv. Vi har slukt alle muligheter dagens samfunn gir oss når det gjelder selvstendighet, selvutvikling og ivaretakelse av egne behov. Vi er livsnytere (selv om ikke alle har det like godt på alle områdene, selvfølgelig), men også livsmaschosister. Da må vi kanskje reflektere litt over hva dette innebærer - hva dette krever av ettertanke rundt vår egen situasjon? Vi må vel kanskje først og fremst finne oss til rette i den rollen vi har skapt for oss selv gjennom flere års «kvinnekamp»? Og så må vi vel definere behovene på det mentale og det fysiske plan ut fra dette? I vår samfunnsutvikling ser vi vel ganske tydelig at kvinners behov for en mann handler om å dekke behov du ikke kan dekke selv, med mindre du nøyer deg med en katt og en dildo.

Jeg bare vil sette fingeren på hvor vanskelig det er – både for menn og kvinner - å leve opp til dagens kvinneideal. Det innebærer fordeler. Og det innebærer ulemper. For begge kjønn. Ja, for det viser seg at vi ikke klarer oss uten mannfolk, uansett hvor mye vi måtte legge opp til det eller ønske det.

Jeg synes synd i mannfolkene, som skal leve opp til å passe inn som små brikker i et puslespill sammensatt av alle de verdier vi kvinner setter høyest. Vi begynner kanskje å føle oss ferdig med å forme vår egen virkelighet. Skal vi nå starte med å forme mannfolkenes virkelighet slik at den passer med vår?

Jeg er selv en selvstendig kvinne som forventer å få være det. Jeg trives med de muligheter jeg har i dagens samfunn. Men jeg ser at det kan bli vanskelig å finne et mannfolk som passer inn. Han må jo få lov å være en person han også, må han ikke? Ergo må jeg tenke etter hva det er jeg krever og forventer ut fra min situasjon.

Skulle gjerne hatt en kombinasjon av elsker, pappa og kompis. Skulle gjerne hatt en mann som skifter personlighet etter mitt humør, og en som gjør alt det jeg selv ikke synes er morsomt å gjøre. Men jeg er ikke sikker på om den mannen finnes :-p

Når du treffer et ukjent menneske, hva gjør du for å få denne til å åpne seg? Hva spør du om for å få frem den gode samtalen? Hvordan får du den andre til å vise frem seg selv, og ikke bare ytre staffasje? Hva liker du selv å bli spurt om? Det lurer jeg på.