Sukkerforum

Har lest gjennom mange innlegg her som sier at drømmemannen / drømmedamen skal være ditt og skal være datt. Skal ha en katt, eller langrennski, eller orden på økonomi, eller være tiltrekkende, høy og mørk etc.

Crap like this
in
s p a d e s.

Det eneste som gjelder, folkens, for at man blir kjærester lenger enn èn natt er at hun er god i senga for ham og han er god i senga for henne. Dette er det viktigste kriteriet, og er vel hardt nok å oppnå i seg selv.

Punktum.

Er det så fryktelig vanskelig å si det ifra for en gangs skyld?

Jeg ser disse fine filmer - Lili Marleen, Schindler's List - som handler om sivilbefolkningen under andre verdenskrig.

Og så slår jeg på PC, og logger inn på forumet... Og leser alt dette her. Smått og smålig.

Jeg mener:

Hva skjedde med oss?

Er vi mennesker virkelig laget slik at vi trenger grusomheter som WWII for å begynne å vise våre beste / verste egenskaper?

Det var vel samme folk der, samme som oss... Ka skjedde ???

Men det er jo en alder det også

Er det for det meste utsende dere går etter. Eller hva søker dere.? Hallo prøver dere ikke å finne den rette eller hva. Har noen av dere verdier i livet?

ut i oslo

Siste svar lø. 27 okt. 2012 00:20 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen som skal ut i kveld? Jeg er i oslo i helgen.

Dumpet :)

Siste svar lø. 27 okt. 2012 00:03 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym svekling

Alle dater jeg har hatt her fra sukker har jeg vært den som har avsluttet det. Men nå endelig har jeg blitt dumpet av en jente. Og ikke bare en jente, men den absolutt fineste jeg har møtt de siste årene. Skål!

Jeg: "skaff deg Gule Sider", kvinne.

Noen andre forslag?

Har nettopp flyttet i ny leilighet og det slår meg hvor vanskelig livet er uten menn! Hvorfor kan ikke vi damer også være handy eller ha muskler som dere? Savner en mann som kan løfte mine esker og slå inn mine spikre. Helst med bar overkropp.

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10055356

"Selv om tilbudene kommer daglig, har han ingen umiddelbare planer om å innlede et nytt forhold. Men han har likevel klare oppfatninger om hvordan hans kvinne skal være. Han vet at hans meninger vekker oppsikt, men for ham er det viktig å være seg selv. Han er ikke redd for å stikke hodet frem og har ikke noe imot å skape litt debatt heller.

- Hun bør være jomfru og hun må akseptere at jeg som mann er sjefen i forholdet. Det er jeg som bestemmer. Men jeg ønsker å være en god og trygg leder som gir mye kjærlighet, sier Andreas."

"Han legger stor vekt på bibelens ord om forholdet mellom kvinne og mann. Også når det gjelder mannens rett til å «tukte» sin kvinne.

- Slik jeg ser det handler det om å oppdra, irettesette, lære en kvinne hva som er rett og galt, sier Andreas, og tilføyer:

- Tukt er ikke det samme som vold, men dersom en kone ikke vil ta til seg mine beslutninger, er jeg ikke fremmed for fysiske sanksjoner, sier Andreas."

Når man ser hvor populær 50 Shades of Grey er i dag, er det vel ikke rart at jenter løper til karer som dette? Er dette mannen med stor M alle sukkerjentene etterlyser i profilene sine? ;)

Jeg er ei sprudlende jente på 25. En helt normal sukkerjente. Trener 3-4 ganger i uka. Men samtidig tar meg selv ikke altfor høytidelig. Elsker og le, men bare mangler noen som får meg til og le og le og le hele tiden. Er ofte i skog og mark. Både langrenn og nedover bakken. Spiller håndball og fotball i bedriftsturneringer (selv om ikke så ofte siden jeg begynte med klatring og fallskjermhopping). Spiser sunt. Er veldig sosial og utadvent, venner og familie betyr mye for meg.

Og så er jeg litt i tvil hva jeg skal gjøre med albumet mitt her på sukker: Burde jeg lagt ut 3-4 hundre undervannsbilder eller heller et par tusener gode landkspsfoto som jeg tok på min siste reise til Tanzania? Hva syns dere?

Hvordan bør man gå frem hvis man skal foreslå for noenman har god kjemi med å ta en hotellnatt sammen? takk for svar!

Fredag <3

Ingen svar
(kvinne 42 år fra Akershus) Privat melding

Fredag er ukens beste dag, deilig å tenke på to fridager helt ubrukt foran seg..:)
Min helg skal nytes hjemme med jentene mine..:))
Deres helg?

Hva om man bare trenger noen til å holde rundt en..?

Jeg er 173 cm høy, men liker jenter som er 180+.

Hvordan oppfatter dere damer (og menn) dette? Er litt nysgjerrig på om dere syns det er noe... rart i det i det hele tatt? Er det mange menn som elsker når dama er betydelig høyere enn dere?

Hva syns dere gutter om bikini/ kløft bilder?

Tar dere dette som at hun kun er ute etter sex?

ser at jeg kan se på profiler jeg har under 70match med. Noen som har prøvd seg på noen de har har under 70 match med? :) Kan de se at du har tittet på profilen deres? kan de se din profil om du skriver til dem?

Det er visst motsatt! Så nå kan vi gutta skrive med mange flere jenter samtidig og gå på mange flere dates, og banke solid forskning i bordet for å si at det går helt fint! ;)

http://www.forskning.no/artikler/2012/oktober/337761

Fra matchsøk kan man more seg med å leke statistiker. Jeg er 44 og synes, som en generell regel, at kvinner over 38 egentlig er utenfor min definerte matchalder. Nå er det sikkert noen her som vil begynne å frese, men det er altså ikke de jeg er interessert i. Men altså, på matchsøk-siden kan man blant andre ting krysse av for "har besøkt meg". Her er min statistikk:

16-42 år: 45 stk
44-100 år: 49 stk

Skal jeg more meg enda mer, ser jeg at den forholdsvis uinteressante aldersgruppen 40-100 har begunstiget meg med 79 besøk, mens den mer interessante gruppen 16-38 har gitt meg 17 besøk (flesteparten returbesøk).

Er det flere som har moret seg med statistikk?

med Christopher Nolan's hjernetrimmer Memento. Flere anbefalinger/eksemler på tidlige (gjerne ukjente) perler fra store filmregissører?

Skal på kurs i Bergen fra onsdag til fredag. Og lurte på om det var ei flott dame som kunne å feire min bursdag, selv om det egentlig er på lørdag. Har veldig lyst å gå på escalon og spise tapas. Er du med ? ;-)

Trenger ikke en så veldig stor søknad. Men litt om deg selv ;-)
Snx

hva skjer, bare meg og safari på mac som har trøbbel?

Er det mulig å være venner etter datting ?
Jeg vil påstå at det ikke er mulig, altså....

Hva smaker de? Hva tilfører de? Hva kan vi lære av dem?
Har forresten gjort meg en erfaring: Hvis man tråkker på bakdelen av dem så splætter kroppen istykker overalt. Tråkker man derimot på hodet og fremre halvdel så skyter en lang stråle ut av bakdelen.
Flere tanker om brunsneglen?

Ja, hvor er dere ? Dere jenter som seriøst ønsker å finne noen.
Dere jenter som ikke er redd for å virkelig prøve, og se om det er mulig å bli lkkelig igjen.

Er det noen av dere her som våger å prøve, og se hvem som er personen bak profilen,

Ser det er mange flotte jenter her,, men er det noen av dere som tørr å hive seg uti det å bli kjent ?

Førstevalg_utseende

Ingen svar
(mann 65 år fra Østfold) Privat melding

Hvis man bare skulle velge etter utseende, så hadde der dæleme blitt trangt på seierspallen, er så mange vakre og søte damer herinne.

Der var de første julesjokoladene på plass i butikkhyllene.
Og øverst på min ønskelisten står det En Mann.
Trenger ikke å få den innpakket under juletreet, kan egentlig få den før jul også, som adventspakke? Hmmm kan egentlig få den før advent også.
Må bare finne ut hvor jeg skal sende ønskelisten min...

Hva skjer med den nye visningen og "uklikkbare" bilder i album?

Og nå føler jeg meg plutselig veldig dum! :(

Test igjen ....

Siste svar to. 25 okt. 2012 17:03 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym ..........

Ja, hvorfor slettet dere ?????

Er det noen andre som følger litt med på dette?

Synes der er sånn passe. Ikke noe å skrive hjem om.

I sommerferien møtte jeg en jente her inne som virket veldig snill og god.. vi hadde masse gode studer frem til i dag. hvor jeg da fikk en facebook meld om at hu hadde truffet en annen..ironisk å møtes på nett får å slutte på nett xD At hu hadde bytta ut meg med en annen...henne sa senest for to dager siden at hu gledet seg til å se meg... vi pratet mye om det at vi ikke liker players og løgnere..men når denne personen er akkurat det , blir jeg kvalm inni meg jeg føler avsky mot kvinner...for noe liggnene har skjedd før at de finner en annen, elr bare bam stop uten noen forvarsel. det jeg lurer på er om det er fler her som har opplevd dette!, og hvorfor jenter gjør slik så skal de slenge på noen hvite løgner om at hun er så lei seg, noe som er større bullshit en mount everest...

Har datet en ung kvinne i snart 1mnd. Hun har barn fra før, og forteller nå at hun er gravid i 4 mnd. Hun var på gråten når hun fortalte det, og var tydelig at hun har grublet fælt på hvordan hun skulle si det til meg! Hun sa det rett ut at hun var redd for at jeg skulle dumpe henne! Nå er ikke det aktuelt fra min side å dumpe henne, så mitt spørsmål er: Hva tenker dere andre om å date og bli sammen med ei som er gravid?

Les boken Elsk meg avlogget. En venninne av meg har skrevet den og den utgis av Juritsen`s forlag. Forfatter Gunn Helen Øye har skrevet en roman om livet her inne på sukker. Utrolig bra bok. Sukker blir nesten som heroin for mange her inne. Alt for mange blir alt for avhengig og ikke minst litt kyniske i sin jakt på den rette her inne.
Jeg er mektig lei av denne jakten, men er fordømt ta alikevel her inne. Hvor er du rette kvinne som kan redde meg ut herfra ?

Hvor mange timer kan enkelte(utrolig mange) holde det gående uten pause? Ligger svaret i siden kunne en konkuranse være noe.

Eller hva synes dere der ute i det store universe`?

Dere, menn, burde forstå det og stoppe å klage på dette elendige forumet. Ta dokk sammen.

Noen andre som får meldinger fra US army menn som snakker like dårlig engelsk som norsk? Jeg skjønner jo at disse profilene er fakes, men er det kvinner her inne som faktisk må betale for sex siden de tydeligvis holder koken her inne?

Jeg datet ei jente i september i fjor, men så dumpa hu meg, Nå har det gått over et år, og jeg har ikke sett henne siden. Men jeg greier ikke å komme over henne. Tenker på henne med jevne mellomrom, og når jeg dater andre damer så sammenligner jeg de med henne, og de er aldri like bra. Både personligheten og utseende hennes var helt fantastisk, og hun har gjort at mine krav til potensielle partnere har blitt mye høyere.

Jeg ser ikke for meg at jeg noen gang kommer til å finne en så fantastisk dame igjen... hun var rett og slett for god for meg. Jeg kan noen ganger fremstå litt sjenert, og har et helt gjennomsnittlig utseende. Hun var utadvent, sosial og hadde et utseende som vekket oppmerksomhet.

Så hva kan jeg gjøre for å komme over henne? Er det noen andre som har opplevd dette?

Did you know? the most versatile word in the english vocabulary, is the word "fuck"... Go figure..;)

En mann vet ikke hvordan han skal gjøre det slutt. En kvinne vet ikke når hun skal gjøre det slutt.

Tenke seg til at Google Translate oversetter Tender med Anbud. Er jo riktig, men liksom ikke den meningen av tender som er ønsket for de som sender oversatte meldinger... Fikk nettopp en melding fra noen som var anbud. Jaja... hyggelig å få melding, i det minste :-)

Mange av dere som får Google Translate-meldinger?

Jeg har datet en mann og alt har stemt bra. Kjemien var tilstede og vi hadde det bra sammen. Så kommer det frem at han har problemer med depresjon og andre problemer som gjør at han ikke kan fortsette å møte meg. Han sier selv at det ikke er meg som er problemet, men at han har for mye å tenke på og for mye styr i livet sitt. Av den grunn kan han ikke involvere seg med noen.Han sier også at han må avslutte med meg fordi han ikke kan be meg om å vente på han. Han er åpen og ærlig og det er ingen grunn til å tvile på at han snakker sant. Problemet er at jeg er betatt av han og føler at han kunne vært den rette for meg. Jeg har snakket med han og jeg hadde jo ikke noe annet valg enn å respektere valget hans og gå videre. Men jeg undrer meg om jeg nå gir opp for lett. I dag virker det som om at flere bare gir opp og ikke tørr å satse på kjærligheten. Så hva gjør jeg nå? Lar jeg han bare forsvinne ut av mitt liv og går videre? Eller skal jeg gi han litt tid for så å ta opp kontakten igjen?

Folk som ikke orker å løpe mila på timen er nesten alltid stygge. Flere som har lagt merke til det samme?

Kle deg helt vanlig, ikke bruk sminke.

Her kan man komme med forslag til hva man ØNSKER på Sukker.no

Sett gjerne en rating på ønsket om hvor mye du tror det vil forbedre din opplevelse og bruk av Sukker.no

Og så kan man jo bare håpe på at Sukker.no setter pris på bra innspill.

Husk! Grønn tråd.

Jeg ville velge meg raushet... (og da ikke i penger forstand)
Jeg liker mennesker som gir av seg selv, både i ord og gjerninger:)
Syntes det sier veldig mye om hvordan de er som person.

Har det litt tøft om dagen, vært veldig mye på jobb i det siste. Er nå sykemeldt med den poulære diagnosen utbrenhet.
Det som var litt positivt i det her var at jeg samtidg datet en mann, for første gang i mitt liv har jeg møtt en som jeg følte meg trygg på, og som jeg kunne snakke med om absolutt alt. Jeg trodde det her virkelig kunne bli noe stort.
Så kommer sms'n, at han ikke hadde de rette følelsene for meg.

Så sitter jeg her og synes utrolig synd på meg selv, har ingen å snakke med. Nå er det vel snart min tur til å oppleve kjærligheten, aldri vært i et seriøst forhol før. Jeg føler meg mindreverdig og lite attraktiv, og at jeg ikke er verdt noen ting.
Jeg trenger noen å snakke med, men er alltid redd for å bry andre med mine problemer da jeg synes alle har mer enn nok med sitt og de har sikkert sine egne problemer som er større enn mine.

Dypt hjertesukk fra meg på en søndag.

Dette lurer æ på, om det bare noe æ mener?

Greit nok at man er deilig og pen å se på for noen, men når æ e tydelig i min profil hva æ søker , så e det tydeligvis mange som ikke kan ta hensyn til det.
Seff vet æ også at det opp til mæ å svare, men man blir jo utrolig kritsik til de fleste som sender meldinger da....
Spesielt fordi de fleste ikke bor hær æ bor, og æ gidder ikke møte tilreisende eller æ reise noen sted bare for sex.

Ønsker seriøse tilbakemeldinger, hvis det e mulig ;-D