Sukkerforum

Når det blir spurt om seksuelle prefeanser i de første mailene.....er man allerede vurdert til ikke kjærestmateriale. Da er det vel bare å si bye, bye.

Hva gjør du? Klager du eller ser du etter løsninger? Her har du en god grunn til å gjøre sistnevnte:

http://www.hegnar.no/kvinner/article702789.ece

Ønsker deg en glad uke full av muligheter :-)

Hadde en vanvittig fin drøm i natt. Møtte ei jente som var utrolig søt og bra på alle måter. Var ikke noe supermodell eller treningsfanatiker, men det trenger jeg heller ikke. Ansiktet hennes så jo litt kjent ut, men jeg kunne ikke huske hvem dette var.

Har opplevd Deja vu før etter å ha drømt noe mange år i forveien,,,kan dette være et sånt tilfelle? Måtte inn å sjekke matchlistene mine og steike!!! DER var hun! Har aldri skrevet et ord med henne, men hun var der! Mulig jeg må samle meg og få sendt avgårde et åpningsbrev og se hva som skjer. I drømmen bodde hun ikke så langt herfra, men i virkeligheten er det 3-4mil...vell vell, vi får se :)

Har dere hatt lignende opplevelser og bare MÅTTE sjekke det ut?

Jeg har nå vært på date ca en gang i uka etter sommerferien, fra en times kaffe til hele kvelden. Men selv om det har vært hyggelig nok å treffe nye jenter, så har det ikke vært det helt store noen av gangene. Det jeg er usikker på nå er om jeg burde gi det mer tid; det er kanskje litt i overkant håpløst romantisk å forvente love at first sight? Jeg vil at det skal kile i magen før kaffekoppen er tom!

Kontinuerlig vurderer jeg å flytte ut av Oslogryta, men er veldig i tvil rundt hva jeg egentlig vil...
Jeg kommer fremdeles til å jobbe i Oslo, så det er i så fall snakk om pendling.

Noen som har gjort dette, som har noen erfaringer å dele? :-)

Det slo meg plutselig at jeg sansynligvis er fanget i et galskap. Sukker kan likestilles med spilleautomaten som frister med den store gevinsten. Hver gang det lyser gult er det jo kanskje toppgevinsten som venter på deg?.Og vi spiller og spiller og spiller og kommer ikke ut av det igjen.

Kanskje denne tråden blir slettet av sukker....jeg bare måtte lufte tankene litt.

Hei. Hvorfor er det slik at jeg er mye mer interessant for damer ute enn her inne på sukker?
Når jeg drar på fester eller er på byen så er det helt annerledes.
Jeg vet jeg ikke er så fotogen, men det er da ikke så ille.

Har noen tilbake meldinger. Jeg var der. Men syns ikke det var no for meg. Følte deg som på et kjøtt marked.gutta sto og bedømmte deg opp og ned. Men mange hyggelige damer. Så for dere gutta. De er masse finne sukker damer. Gled dere:-)

Jeg snakker ikke om damer rundt min egen alder, for de har alle mulige slags sveiser. Mange halvbarberte hoder som tusler rundt for tiden.

Jeg snakker om de 80+. Er det fordi det er den eneste frisyren de ser sånn halvveis anstendige ut med? Vil stritt hår få de til å bli snarlike historiefortelleren fra "Tales from the crypt"? (For de som er gamle og krøllete nok til å huske denne grøsserserien)

Bilde:

http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&client=firefox-a&sa=N&rls=o rg.mozilla:nb-NO:official&biw=1366&bih=674&tbm=isch&tbnid=Tvr1uZ8P9iLTbM:&imgref url=http://cinemaslasher.com/2012/04/30/the-10-greatest-episodes-of-tales-from-t he-crypt/&docid=98EJjlRjpXsOVM&imgurl=http://cinemaslasher.files.wordpress.com/2 012/04/talesss.jpg&w=450&h=300&ei=l1pfULu8CILm4QTA8oCYCg&zoom=1&iact=hc&vpx=191& vpy=158&dur=0&hovh=183&hovw=275&tx=163&ty=132&sig=109104321691902547417&page=1&t bnh=140&tbnw=216&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68

Eller er det fordi krøller var "the shit" i deres ungdomstid og voksne liv, og at de derfor ikke har gitt slipp på den trygge moten og stilen de er så komfortable med?

Hvorfor skjer dette meg.. Den ene gangen jeg får en samtale rullende. Da kommer jeg ikke på noe som jeg kan si ! Dang it :P

Du, mann, er gal etter å ligge med en dame, men kun det. Du sender smser med seksuellt innhold og på grensen til maser om å få sex igjen, men du vil ikke noe mer. Hva skal til for å snu deg slik at du blir interessert i mer enn sex?

Detter er egentlig ganske patetisk. Jenter som skriver at de er på jakt etter kjærlighet og de er litt sjenert i starten, men svarer på meldinger. De er her fordi de vil finne noen, men da kan de jo svare på melding som man sender. Hva er egentlig poenget med en bruker her der det står "søker den rette" visst det ikke engang gir personen som sender (meg) en sjangse.

Er det noen jenter fra Lillestrøm og omegn her?

Hadde det sinnsykt fett i helga!
hvordan var din helg?

taper
rik
fattig
kresen
vegetarianer
utadvendt
innadvendt
elsker å reise
hater å reise
har dr.grad
har ingen dr.grad
...

Multiple choice is possible.

...kom det fra programlederen av den ultrakleine VGtv-serien "Weltchmerz".

http://www.vgtv.no/?#!id=56340&index=6 @5:55

Er det ok at programledere av humorprogramer sier slikt?

Har gått gjennom flere websider, og kan ikke finne noen info. Einer er ikke rødlsta.

Noen som vet ?

Mange damer sier at de får alt for dumme meldinger til å svare på....!
Hva er for dumt?
Hei søta? Hehehe
Hva er det som gjentar seg i mange meldinger sendt fra gutt/mannfolk?

Eg lurer litt på kvifor nesten alle jenter her inne skriv at dei elskar å reise og at det er viktig at mannen også liker det?
Samtidig har dei bilder frå California, Italia og Gud veit kva andre plassar. Dei som ikkje har bilder frå utlandet, har gjerne fullt av bilder frå toppturar og grottedykking og alt mulig anna.
Finst det jenter som ser at året består av kvardagar, og at det går an å ha det bra uten å reise kloden rundt på jakt etter noko som ofte er rett framfor nasa?

Kanskje er eg berre heilt utdatert. Men lurer litt på kva de tenker om dette.

Seigmen var helt rått i går. Flere som var der? "hjernen er alene" var helt rått! :)

Akkurat i kvell skulle jeg hatt en armkrok en kar å legge meg intil i senga og ligge å skravle med...ikke sex bare kos, skravling og en go armekrok...desuten kjeder jeg meg så grasalt arg!!! Er jo singel og ingen jobb i morgen så kunne for all del dratt ut på byen å festa eller et eller annet men det gidder jeg heller ikke...vil at noen bare skal dukke opp som ånden fra lampen og ligge å holde rundt meg og få meg til å le, føle meg trygg og sovne inntil..sukk :P

noen andre som har det sånn i kvell?

Er det noen som har opplevd brystvorteorgasme?

Det har jeg. Vi stod og klinte, jeg var 17 han var 19. Han stimulerte brystvortene så lenge at jeg kjente jeg forsvant i en lykksalig rus/orgasme og jeg mistet styrken i bena så jeg bare sank ned på bakken. Han måtte dra meg opp igjen, jeg kunne ikke stå på bena. Var ung og jomfru og dette var min første orgasme med en mann. Kult:-)

Jeg er alenemamma til tre gutter (barneskole og bhg ). Jeg er selv 29 år og er en absolutt tiltrekkende jente, men jeg synes det er vanskelig å åpne meg helt for sjekkemarkedet pga mine små... Hva tenker dere menn om det om å date en med barn??

Ei svært attraktiv dame, hvor mange meldinger får hun fra menn her inne pr. time? Noen attraktive damer som vil svare?

Håper du vinner kampen. Lykke til Norges Women power.

Hei dere!
Jeg skal på date i neste uke (jippi) med ei nydelig jente jeg liker veldig godt. Vi har skrevet endel her inne på sukker og vi har sendt MANGE sms med bilder osv. Det er ikke noe tvil om at hun liker meg og jeg liker henne:))) Vi har snakket om at vi på en måte savner hverandre hvis det går noen timer uten meldinger....ja, det høres rart ut, men sånn er det!!

Så til spørsmålet mitt...har jeg nå fått et førsteinntrykk av henne? Eller er det noe man får når man fysisk møtes første gang?

Har noen her inne erfaring med at etter 3-4 uker kontakt som er veldig veldig bra...så blir det en nedtur når man møtes? I såfall; hva går det på da? Klesstil, stemmebruk, fakter osv osv.....jeg vil gjerne høre fra dere! Jeg tror nemlig at jeg kan bli forelsket i henne, samtidig så jeg ikke sett henne live enda....hjeeeeelpes dette er spennende!!!!!!!

angrer litt..

Ingen svar
(mann 38 år fra Oslo) Privat melding

På at jeg ikke dro på den sukkerfesten. jaja, jeg får dra neste gang :)

Middag...

Siste svar lø. 22 sep. 2012 20:07 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym 40+JenteBG

Hva hadde du til middag i dag? Eller er det sånn at du sjelden lager middag til bare deg selv? Jeg skal ha lasagne med neper i stede for pasta = lavkarbo kost :)

Det er jo ganske sjeldent man ser kvinner over 25 ca, som har så tykt og fint hår som jenter i tenårene ofte har.

Hva skyldes det? Mister kvinner mye hår? Eller ødelegger mange håret sitt med kjemikalier og varme?

Håper dere koser dere i Oslo og får en knakende fin fest! Er nok sjelden god anledning til å finne seg et eller annet, vil jeg tro. Jeg tar nok turen neste gang, muligens, eller er jeg heldig så slipper jeg heheh.

Skål!

Sånn skikkelig stygge, sånn at du kjenner at du gulper opp frokosten! Ekle ord! Det er fredag, slå til nå! ^^

Folkens folkens. Hva skjer? Er det virkelig slik at mange planlegger å dra på byen i stedet for å dra på sukkerfest? Man kan da gå på byen hele året. Sukkerfesten er ikke like ofte. Selv er jeg usikker på om jeg vil kjøpe billett hvis det er slik at mange trekker seg på vorset og ikke orker dra......What to do??

Hvem skal på vors og GARANTERT på sukkerfesten etterpå?

Ville du føle deg truet?
Det er slik at jeg har 2 barn med 2 mødre,, ja ja,, jeg vet, Men har heldigvis et greit sammarbeid med begge, det er jo ikke nødvendigvis slik.
Og det er slik at vi kan prate sammen uten noe styr. Og nr 1 overnatter gjerne hos nr 2 (barna altså) ;-)
Nå er det slik at jeg (dater) ei flott jente, men er redd for å skremme henne vekk.
Så her trenger jeg noen råd jenter.
Hva kan jeg gjøre for å forsikre henne at det ikke er noe mellom meg og min mødre til mine barn.
Er det uvanlig å være venn med sine xkser osv, det er jo til det beste for barna...

Noen som skal ut i trondheim i dag?

knekkebrød

Ingen svar
(kvinne 44 år fra Akershus) Privat melding

Lager fantastisk sunne knekkebrød :)

http://matpaetfat.blogspot.no/2012/02/ny-uke-nye-muligheter.html

Er det bare jeg som er våken i natt? :)

Jeg ser at blant et av standarsvarene så finnes det Sextulling...åh kan ikke noen sende meg det standarsvaret det hadde underholdt meg.

Jeg er for øvrig veldig dårlig på å være sextulling, bra på sex og bra på å være tulling men ikke de to sammen

Idag, har eg ikkje spist sjokolade på 1 måned :D
*flink*

satse...

Siste svar lø. 22 sep. 2012 00:25 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym asfaltking

dem fleste søker...
men hvor mange tørr ta sjangsen???
må våge for å vinne;)

Inngikk et veddemål og måtte ta denne her på jobben forrige uke i lunsjen. Stas! Men da har jeg det inne da, satser på full uttelling i morgen! ^^

http://www.youtube.com/watch?v=xo-tWlETq8w

Ja!! Nemlig! Jeg burde definitivt blitt med venninnene mine på byen i dag likevel! :-) Skal du noe gøy i kveld?

Metaforer

Siste svar fr. 21 sep. 2012 21:14 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Detektor

Jeg liker metaforer har dere noen skriv dem ned

Jeg begynner

"Å være like innpåsliten som en G-streng."

app

Ingen svar
(mann 55 år fra Oslo) Privat melding

Hei.

vordan får jeg tak i sukkerappen? Har ingen app fra før og ser etter dette på www.sukker.no uten å finne noe.

Vh
Sokrates

Avogtil...

Siste svar fr. 21 sep. 2012 20:45 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd

har jeg lyst til å bare gi opp alt
har jeg lyst til å hyle ut høyt over hvor ensom jeg avogtil føler meg
har jeg lyst til å krampegråte
føler jeg meg som den styggeste i verden
vil jeg bare være sårbar og krype inn i en god varm og forsåelsesfull armkrok
føler jeg meg slettes ikke så verst
føler jeg meg nokså on the top of the world

Akkurat nå:
ønsker jeg meg ingenting mer enn å finne meg en kjæreste som jeg elsker over alt på jord og som elsker meg tilbake :)

Bah!

Siste svar fr. 21 sep. 2012 20:29 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym bolla

Jeg er så møkka lei mannfolk. Kanskje jeg heller burde satse på damer... Tro om de er noe bedre.

Hei er det noen fra forumet som skal på sukkerfesten lør 22 sep ??

Dating

Siste svar fr. 21 sep. 2012 18:46 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym jente26

Jeg orker ikke flere skuffelser, og situasjoner hvor man dater litt og begynner å like noen altfor godt og så bare dør det ut... Neste gang jeg møter en mann jeg liker kommer jeg bare til å si: Jeg dater ikke, men du kan godt få være kjæresten min med tre måneders prøvetid.. God idé?

Hvor på Sukker er det egentlig folk henger? Chatten, online nå, forum eller bare generell browsing?

Altså, sett at det hadde vært lovlig å eie, selge og kjøpe mennesker. Hadde alle blitt omsatt for den samme prisen?