Sukkerforum

Irriterer meg litt over at gamle meldinger blir lagret i loggen.
I hovedsak fordi jeg har byttet ut mange av bildene mine og da opplevd at mange flere svarer eller sender meg melding først. Men de jentene jeg har mest lyst på har jeg jo allerede skrevet til, skriver jeg da igjen til de vil de jo se at jeg sendte melding til de for 1-3 mnd`er siden og sjansene for å få svar da er jo minimal ettersom de fort tenker "han svarte jeg ikke sist gang, så han virker litt desperat som prøver igjen".

Er det en viss periode før disse meldingene slettes? Eller må man rett og slett slette profilen sin og lage ny for å få en "fresh start" her inne? Isåfall mister man jo rabattordningen, men det tjener jo sukker på...

Så jeg lurer rett og slett på om sukker spekulerer i dette?

Date på fredag, gleder meg masse :D

Wish me luck...

Love fra et kjent forumtroll :D

Bare 1 dag igjen på ferie nå. Så går turen til korfu. Noen andre her som skal til korfu i august?

Hei, jeg har kommet i kontakt med ei her som jeg liker ganske godt, vi har hatt lange samtaler sammen og har vært på skype og sett hverandre der, vi hadde strålende kjemi og liker hverandre kjempe godt og vi ble fort betatte for hverandre og skal møtes om ikke så alt for lenge, men hun dro bort i noen dager og nå merker jeg at følelsen begynner å svinne mens hun dro.
Er dette normalt? Jeg har utrolig lyst at dette skal utvikle seg til noe, men jeg er engstelig for at følelsen ikke kommer og at jeg ender med å såre hun...

Bare lurer på hvordan andre bruker disse hjerte taggene. Jeg legger et gult lite hjerte på de jeg prater med for å holde litt oversikt. Enkelte har også fått et uten at jeg har fått sendt noen melding ennå, men det gjør jeg sånn etterhvert.

Hvordan blir dette med hjerter mottatt av dere andre? Jeg har et og annet gult hjerte og syntes jo det er hyggelig, men betyr jo ikke så mye. Er det noen som blir skremt eller irritert av å få et slikt? Eller er det bare hyggelig?

Hvis du svarer med psudo, legg til om du er gutt eller jente for se om det er noen forskjell da vel... :-)

Man ser så mangt når man er ute på handlerunden sin. I går var jeg en tur innom Smart Club, hvor de hadde skåret opp appelsiner slik at kundene kunne teste fortreffeligheten deres. Prisen var ikke så gal, så jeg tenkte jeg kunne kjøpe et par kilo. Samtidig med at jeg plukker opp en appelsinbåt, skjener en dame, noe opp i årene, inn fra venstre og griper sin appelsinbit. Bøyd over fatet hvor appelsinbåtene ligger, slafser og slurper hun i seg sin smaksprøve, før hun med noe som kan oppfattes som en hånlig armbevegelse, kaster skallet fra smaksprøven tilbake i fatet. Bon appétit!

Først da jeg kom hjem, kom jeg på at jeg hadde glemt å kjøpe appelsiner.

Jeg har fått karpaltunnellsyndrom, lurer på om det er noen her inne som har / hatt det samme? Jeg skal opereres i oktober, men så kom brevet , det det stod at det ikke var prioritert. Jaja jeg må vist smøre meg med tolmodighet og bite i meg smertene.
Det er som å ha en stor bolt i håndleddet og en bolt i hånden. Så alle de andre smertene som opptrer om natten. Har blitt storforbruker av pinexforte så nå går jeg rundt i en evig rus.....

Gamle tanter i fritt forfall som stolte småbarnsmødre med barnevogn og baby har blitt et tiltagende fenomen. Løkka er full av dem der de surrer rundt og tyranniserer gatecafeene. Og mange tror at de har den samme sjarm, freshness og utstråling som ungmøene. Latterlig.

Når jeg treffer en jente, så kunne det selvfølgelig skjedd at jeg kunne vurdert barn med henne dersom ting utviklet seg. Men når hun er i midten av 30-årene, og allerede fått de første markeringer av nedtur, så tenker jeg jo mitt nå.

Og dere?

Er det noen som kan hjelpe til? Når jeg går inn på "Hva søker du" får jeg spørsmålet "Vil du aller helst treffe personer med barn (unge eller voksne)?" Får tre alternativer, men ikke "nei". Ser at andre har fått til i profilene sine, men ikke jeg.

"Du blir sikkert overdynget av mail her inne, men tar du sjansen...? "

"Jeg stoppet brått opp og måtte skrive noen få ord når jeg så deg... du er utrolig vakker og jeg fikk lyst til å bli kjent med deg.."

Høres dette kjent ut..?
Lurer på om dere mannfolk noen gang har tenkt tanken på at vi jenter har venninner som også er her inne..?
Som får de sammen meldingene i innboksen fra dere..?
Når jeg mottar komplimenter må jeg jo si jeg setter pris på at de er til MEG og ikke til alle jenter dere syns ser ok ut der ute i nettverden... Og iallefall ikke som er spydd ut i en massemail for å se om dere får napp...! ;)
Det er mistenkelig mange like meldinger ute og flyr..
Bare en liten tanke og en notis, så dere kan tenke på det og kanskje lære av det..
Lettere å få "napp" om du er litt personlig neste gang.. ;)

Lykke til med jakten!
Jeg skal på date med en som sender meldinger til MEG, og ikke til alle andre ;)

Når jeg har satt hjerte, eller sendt kompliment, til en "fjott"... og vedkommende er inne og kikker på profilen min og ikke responderer på noen måte. Er det ikke da case closed? Er vel ingen vits i å håpe på annet da? Fjerne hjertet, slette melding (nei, jeg er ikke av dem som blokkerer. Jeg venter tålmodig på denne nye knappen som snart skal komme...) og lete videre?

Meninger mottas....

Jeg og mine to døtre på henholdsvis 11 og 13 år skal kjøre nedover i Europa.
Etter et 3 dagers opphold hos familie og kjente i DK, omtrent ved tyske-grensen, går bilturen nedover Europa. Målet er Rivieraen med Nice, Monaco, Cannes. Der skal vi oppholde oss i ca. en uke, før vi setter snuta hjemover igjen. Vi satser på å finne et sted å bo der nede i den uka vi skal være der.

Kanskje er det noen som har erfaringer og kan gi oss noen gode tips for turen? :)

...alle spørsmålene om hvordan man skal respondere på alle mulige scenario her inne? Noe må man vel kunne kunne tenke seg frem til selv...

Du ligger på 3. plass på Diamond Digger turneringen på king.com.............

hva sender man til en dame.. hvis hun ikke har svart bare lest meldinga. trenger tips. hvis man har sendt ei melding fra før av. det var noen her på forumet som hadde gjort det 7 ganger. hva burde jeg skrive i den neste meldingen? melding nummer 2. siden jeg ikke har fått svar.

Hei hei alle sammen. Hei hei

Hva skriver man egentlig i melding nummer 3? Er det noen regel for det? Lurer fælt.

Er det mange her som går på date. Jeg spørr dere ung kvinner her inne og helst dem som ikke er her å diskuterer til vanlig. Jeg har selv vært på date her for en stund siden med noen forskjellige. Jeg registrerte meg igjen og ser at mange av de samme fjesene er her inne samtidig som det har kommet mange fler her også.

Er det sånn at dere som har vært her en stund bare er Window shoppers. Hva med dere nye. Dere vil ha værdens beste , kjekkeste mann men får det ikke:). Mulig man er litt kravstore ?. Eller suger de mennen dere treffer her inne.

Tar dere unge søte kvinner her inne det man skriver i hurtigfakta og tekst, matchtall veldig seriøst. Hjelper det så mye når man ikke kjenner personen du møter eller har dette hjulpet etter møte med personen. Dater dere personer med høy match og lav match samtidig eller er det bare de med høy match??.

Når man skriver første brevet til dere, hva vil dere høre. Et langt brev med masse vas eller bare noen korte fornuftige ord som spørr deg om hvordan dagen har vært.

Humor i hurtigfakta og tekst er det viktig?

Hva med å ta dere ut på en date som inneholder litt aktivitet i stede for den vanlige ølen eller kafen, thats nice but a bit boring.

Homomas

Siste svar on. 1 aug. 2012 20:37 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mann30

...

Hvorfor?

Siste svar on. 1 aug. 2012 19:56 (96 svar)
Skjult ID med pseudonym Dominans

Ser kvinner så sykt sletne ut etter passert 30?

Kan noen av dere forumfolka gi noen tips/info til meg om ferie i Kroatia?

Jeg vurderer å dra på ferie i slutten av september/begynnelsen av oktober og lurer på om det er

1. varmt nok i den tiden for bading, kajakpadling, soling? (altså som en forlengelse av sommer'n)
2. fint i Dubrovnik og omegn?
3. om det er andre steder i Kroatia som er finere? (jeg liker små idylliske bukter, små hoteller, genuine steder imotsetning til forferdelige opparbeidede turistfeller med høyblokkhoteller)
4. om det er bedre å reise til f.eks Tyrkia pga varmere der?

Jeg har møtt en gift kvinne og hun er ikke så veldig lykkelig i sitt forhold. Hjemme så blir hun kommandert og blir bestemt over...
Til og med moren hennes liker ikke så veldig godt den personen hun er gift med, og sier at det er lov og ombestemme seg ang giftemålet.
Vi snakker sammen flere timer på tlf hver dag, og hun sier hun savner meg og tenker på meg hver dag...
Hun er betatt/forelsket i meg og jeg er forelsket i henne.
Og hun mener jeg er så perfekt og sier alle de rette tingene.

Vi har møttes et par ganger iløpet av en mnd, men det har ikke skjedd noe. Men begge har lyst til og kysse hverandre og ligge i armkroken...

Hva skal jeg gjøre???
Burde jeg stille et ultimatum...Eller hva pokker skal jeg gjøre...Har lyst på denne damen...

Takker for alle svar, hilsen frustrert mann på 31 :-|

F.eks, løsne dekselet på mobilen, og rist litt på den sånn at dekselet faller på bakken. Så ser du på personen og sier "Oi, dekselet løsnet og falt på bakken :O" Så kan du opplyse om at du lagde et pinlig øyeblikk, og vise til øyeblikket ved senere anledninger dersom stillheten tar overhånd.

Drittlei å sende en melding med dette som resultat:

- uten at personen svarer
- ser på profilen min
- leser meldingen
- ikke gir standardavslag
- egentlig er en falsk profil av en annen frustrert gutt
- beskylder meg for å sende ut massemail (spesielt spennende siden mange ikke engang gidder skrive profiltekst)
- er til latter for venninnegjengen hennes
- får kun beskjed om å skrive mer interessant for at hun skal gidde å bruke tid på meg
- dama chatter i 100 meldinger men har overhodet ingenintensjon om å møtes... (for mye fritid eller?)
- dama chatter i en måned og på dagen vi skal møtes, dumper det ned at hun har datet en annen i lang tid og da ikke kan ta den kaffen med meg engang
- damer som bryter avtalen om å møtes noen timer før når jeg har kjørt bil en time og satt av dagen for å møtes

Kan ikke forstå annet enn at likestillingen har gått altfor langt. Damer er mye verre enn oss gutta-vi får nå paye tilbake i plenum-hahaha! Er liksom vi verst med å sende meldinger til mange og pule rundt? Er det verre å sende en setning for å åpne for kontakt enn å bare ignorere? Får direkte innovertiss av dameprofiler med type setninger som "skriv noe skikkelig morsomt og originalt eller så gidder jeg ikke snakke med deg" - Jeeez! Og de damene som blir sure for at venninna også fikk en åpningsmelding-hva er greia-tror hun ikke vi også skjønner at hun også ikke bare snakker med en eneste gutt-get a grip on reality!

Fikk derfor en liten glede idag av å blokkere alle damene som hadde fått to-tre meldinger av meg, men ikke engang hadde giddi å sende standardavslag-litt digg!

hva er greia med å sette hjerte på noen men ikke ta kontakt? og når man har tatt kontakt men ting dabber av som de av og til gjør hvorfor fjerner man ikke hjertet? Synspunkter på dette eller? ;)

har så lyst å sende melding, men vet at jeg kommer til å få avslag.
derfor sender jeg ikke melding. hahaha..

Akkurat sett et naken bilde, ganske trashey synes jeg, og det var en ekte profil

Synes dere om det?

jeg får av og til melding i fra en som da er en gammel kollega og venn,
også ender det med at han vil skrive om Oljebuksene hans.
jeg sier at han må ikke blande meg inn i homo-tendensene hans
og så sier jeg at jeg ikke tenner på gay/latex/oljebukse type-ting som det han gjør.
For det andre så er jeg ikke homo, noe jeg har påpekt og sagt til han, men at det er okei
at han er en venn.
..og i siste melding jeg får som jeg ikke gidder å svare på,
så spør han om jeg har sett oljebuksene hans.

jeg lurer på om det er en fetisj eller?

RESPEKT?

Siste svar on. 1 aug. 2012 01:17 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Kumite

Dette forbauser meg stadig: Her inne skriver ofte menn om hvor mange kvinner de kan nedlegge, samtidig som de kaller disse kvinnene for sukkertøser.
Hvorfor så liten respekt for kvinner som tilfredstiller dem, når de tross alt ikke er håret bedre selv?

Er dere jenter opptatt av hva gutten har på seg? Hva syns dere om gutter som er glad i klær, sko og shopping.

Hva syns dere er fint på gutter? :)

For å gjøre det litt mere spennende så kan jeg guttene skrive hva de selv liker og eventuelt hva de liker jenter går med.

Hmmm skjønner ikke det her helt jeg hehe, helt ny her. men det jge lurer på er kan man kunn se profiler som matcher deg? ingen andres???? takk for svar ;)

jeg takket for melding og sa at jeg ikke er intressert, fikk den aggressige meningen om hvor dust jeg er, og at jeg kunne ha det så godt!

Det er faktisk flere gutter som har blitt sinna fordi jeg ikke er intressert. Er ikke det barnslig?

"Eg er ein klovn, og Sukker er mitt sirkus."

Vel.

Denne klovnen har kun få dagar igjen får det er tid for kommande månads avdrag til sukker-dealeren, men har å byrja tenkje i retning av avvenning. (Avvenning type "Cold Turkey".)

Dette sukker-køyret ER ikkje bra.. Det går ut over jobb, familie og vener.. Kåken er eit kaos, kontoen er tom og kjøleskapet er skrapa.

Så kvifor skal eg ikkje berre kutte?
* Eg har for lengst konkludert med at det er få damer (unntak eksisterar dog) i Bergens-regionen som interesserar meg.. (Men mange på austlandet og i nordland. -- Og interessa er ofte gjensidig... Kvifor det, eigentlig?)
* Eg har knapt sett innom ein dameprofil på fleire veker.. (Om ikkje lenger)
* Eg er EIGENTLIG ikkje på jakt etter kjærast. (Eller? Ein sundagskjærast hadde vore saker.. Og kanskje noko meir permanent på sikt?)
* Eg er lei. (Forumet også. Tru det eller ei.)

Men så dukkar jo neste spørsmål opp:
Kvifor skal eg kutte?
* Sukker er ein ego-boost som få andre for min del (Har aldri før snakka med, og fått så masse venord frå så mange flotte damer; både IRL og på PM/forumet)
* Eg har møtt, og møter stadig hyggelige, kule, morosame (og nokre kjipe) folk herfrå.
* Forumet er show. (Sjølv om eg er lei.)
* Det er ikkje sååå dyrt.. Kommande månad kostar meg det same som 4 eller 2 pils på by'n. (Avhengig av kvar eg endar opp.)
* Eg har fått nokre fantastiske vener her. Det er sikkert fleire å hente.
* Det kan jo vere det dukkar opp noko interessant (sundags)kjærestemateriale her før veka er omme..

Så. Om eg no kuttar den 2., og dukkar opp igjen den 4. så er det fritt fram å mobbe. No worries. Det er dykkar tur ein anna dag.

Meh. :-(

Noen flere som skal dit? Nysgjerrig :-)

Litt rart å se kjentfolk her inne

Ser stadigvekk (og høyt matchtall) ei jente, jeg har kjent i mange år... men ikke treffer så ofte.
En gang var jeg også skikkelig forelska i henne, men turte ikke si noe...

Blir fort kleint å si hei her inne synes jeg...
traff henne på fest for litt siden, litt utpå kvelden spurte jeg hvordan det gikk med kjærligheten (dog uten å nevne sukker)... da ble hun litt satt ut.. tydelig at hun hadde sett min profil.. ble litt kleint :-/

Ja ja :)

Her er formen dårlig, men skal fortsette i hagen og huset må virkelig vaskes.

Kun 2 uker til livet forandres her. Skolegutt i huset. Blir uvant, siden vi har kunnet være hjemme sammen flere dager i uken og hatt masse kvalitetstid. ( jobber døgnturnus så har en del fri)
SFO start i morgen.

Hei!
Har noen av dere en kombinert vaske og tørke maskin å anbefale? Må spørre dere single om råd her, for i nesten alle trådene om dette andre steder, vinkles det til at de ikke bør ha dette i det hele tatt, og når svaret er at det ikke er plass til både vask og tørk pga behov for stellebord, ender trådene med lenker til stellebord i stedet.

Jeg har ikke baby, er bare meg, men har likevel ikke plass til vaskesøyle. (Taket er for lavt der). Jeg bruker i dag hele stua til å tørke tøy og vil nå ha en vaske-og tørkemaskin. Det eneste jeg lurer på er merke-anbefalinger, generelle ting man skal være obs på ved kjøp (som minst så og så mange omdrininger osv). Rett og slett deres erfaringer med dette!

Tusen takk på forhånd! :-)

en jevn kurve hadde vært fint.

Jeg er helt ute av den serie greia. Har bare sett noen:

-Sopranos
-the Wire
-Band of Brothers
-Bored to death
-In Treatment

Kan noen anbefale en fet serie? Jeg digger ikke sånn vampyr/eventyr crap:)

DE GALES ØY !!

Siste svar ti. 31 juli 2012 18:29 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Psykologen

Etter å ha fulgt litt med på forum minner "anstalten" her inne til tider om en kjent krimroman, "de gales øy".

For de som har lest den, er det spesielle troll og andre fastlenkede inne på forum som minner om lidende i boken?

Dr.Dude, du kan kanskje starte med en rask diagnose på de enkelte eller:

Fikk i dag følgende melding;

" Hei! Jeg heter Madeleine og jobber på TV programmet “Jakten på kjærligheten”. En av årets bønder som kan bli valgt ut til å bli med på årets sesong heter Anna-Liisa og er en sprudlende jente fra Løten. Vi har opprettet en profil for Anna-Liisa her på sukker.no for å finne noen som kunne tenke seg en date med denne flotte jenta. Jeg så din profil og tenkte at du kanskje kunne være en fin match for Anna-Liisa?Er du interessert og liker en utfordring?Skriv litt om deg selv her inne davel, så kanskje du har en date neste uke?Du må være tilgjengelig I tidsrommet 03. august-07.august.Se gjerne presentasjonen av Anna Liisa her: http://www.tv2.no/play/underholdning/jakten/presentasjon-av-anna-liisa-evensen-6 19991.htmlDersom dette ikke er aktuellt for så vil din anonymitet bli ivaretatt".

Tro'kke det altså...

Siden vi er så internasjonale på musikkfronten, prøver jeg med en fransk åpning ... ehh ... fransk vri, mente jeg :-)
Og ja, jeg er frankofil ... det mest romantiske av alle språk, får meg til å smelte ... je l`aime ... *sukk*

Et par franske smaksprøver:

Joe Dassin - Les Champs Elysées
http://www.youtube.com/watch?v=8-8MDDtTmmA&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXcFLLvRerA4oWJYcH7IkAav

Air - Cherry Blossom Girl
http://www.youtube.com/watch?v=XGUy8SJEI7U

Hvorfor er det så mange som ramser opp alt de IKKE vil ha under feltet "drømmepartner" her inne?
Personlig blir jeg litt "skremt" av sånne lister selv om jeg ikke nødvendigvis passer med ikke-ønskene...

Her er tråden for jenter som ikke tåler trynet på hverandre.. Det er ikke lov med lugging og kloring. Men ellers er det meste av verbale sleivspark og spydigheter lov.. Få det ut, ras fra dere og avslutt med en handshake for peace ;)

*finner frem popcornet*

Som har fått igang private sukkertreff.Synes det er en fin måte å bli kjent med mange hyggelige mennesker.
Stor takk til dere andre som også er med på å trekke i tråder og muliggjøre nye treff framover.Kjempebra engasjement :-)

Har dere tips og erfaring med hvordan dere fikk bygget opp selvbildet etter kjærlighetssorg/dumping?
Jeg pleier å takle avslag bra, men nå trodde jeg virkelig jeg hadde funnet den perfekte for meg. Han har vært usikker og i tenkeboksen lenge, jeg har holdt avstand og vært tålmodig, men det endte på nei. Det er så leit... Som kvinne føler jeg meg helt på bunnen akkurat nå...

Har ikke lyst til å flørte eller dra på byen, for jeg er redd ny avvisning. Rett og slett blitt feig. Klarer ikke stråle, og da blir man jo ikke attraktiv...
Noen tips til å komme seg over kneika?

Intuisjon

Siste svar ti. 31 juli 2012 14:42 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym 2eller3

Satser du alltid på intuisjon og magefølelse? Hvor ofte blåser du bare i det og tar sjansen uansett? Har du blitt lurt av magefølelsen din noen ganger?
Fortell!

Jeg har lenge slitt med at menn skal falle for meg. Prøvd å knekke koden. Vil dere vite hva jeg fant ut? Jeg fant ut at de synes morsomme, vittige, småfrekke meg er en super jente, men ikke en de blir foreslet i. Så prøvde jeg å dempe meg og mine meninger...bestille bailys og ikke Glenfidich, se dem dypt og søtt inn i øynene med hodet på skakke og spørre dem om alt med det ene oppfølgingsspørmålet etter det andre. Kommentere, nikke megetsigende, le litt forsiktig og si at det kan jeg tenke meg var spennede... osv. Og joda! Det kaster av seg. De vil møte meg igjen.

Så hva er problemet? Problemet er de tror jeg er en annen enn den jeg er! Når de så sier at de skal beskytte meg og mate meg og jeg vet ikke hva, og de skvetter når jeg slenger et halvfrekt men morsomt ordspill, ja da er det ikke match likevel.

Å gå på date skal da ikke være som å gå på jobb i servicebransjen? Vil menn virkelig bare ha pene og pyntelige damer som kjærester?

Fyr løs.

Hvorfor får mannfolk en sånn enorm henge mage etter at de har pasert 35 år? Det er tydelig at selv syntes at det er sexy....

Dere ja! Dere jenter som tilsynelatende er interessert når dere tar kontakt, enten dere gjør det ved å sette gult/rødt hjerte eller å sende en melding. Som regel har dette endt med skuffelse for min del og jentene slipper unna med å være det man kaller på godt norsk: En drittkjerring!

Jøss! Tenker dere! Blir han sur fordi han får avslag fra kvinner som tilsynelatende har ansett han som interessant? Merkelig! Han må nødt til å være en psykopat! Og plutselig kommer denne tråden til å vekke kjempestor interesser fordi jeg lager en negativ tråd om et emne som har blitt lagd her på 4278 ganger før! Det er fordi folk har faktisk ikke noe annet å gjøre.

Hvorfor anonymiteten?

Jo fordi dere kvinner ikke skal ta den lette utveien ved å blokkere bare på grunn av at dere blir så kraftig provosert av denne tråden jeg lager akkurat nå. Lær dere å argumenter skikkelig og ikke ty til den blokkeringsmuligheten hver gang dere får kritikk. Hvis dere føler for argumentere med meg om dette, diskuter med meg her eller oppgi kallenavnet deres så sender jeg dere en ps;)

Og for all del ikke kom å forsvar dere med disse masseproduserte unnskyldingene om hvorfor dere ikke akkurat svarer sånne som meg. Jeg har hørt nok av sånne som dette:

" Jeg får så mye oppmerksomhet her inne så jeg kan ikke svare alle"

" Det er vanskelig å skrive med flere samtidig"

" Jeg likte profilen din men jeg gjør det ikke nå lenger"

" Jeg har funnet en annen her inne som jeg liker bedre"

Disse unnskyldningene blir for lettvinne, det holder ikke mål!

Og beklager for at jeg ikke heter Christian August Emanuelsen, kommer fra vestkanten og spiller tennis. Da hadde det nok gått betydelig lettere for meg her inne, for det er tydeligvis der dere har lagt lista ikke sant?