Sukkerforum

Synes der er sånn passe. Ikke noe å skrive hjem om.

I sommerferien møtte jeg en jente her inne som virket veldig snill og god.. vi hadde masse gode studer frem til i dag. hvor jeg da fikk en facebook meld om at hu hadde truffet en annen..ironisk å møtes på nett får å slutte på nett xD At hu hadde bytta ut meg med en annen...henne sa senest for to dager siden at hu gledet seg til å se meg... vi pratet mye om det at vi ikke liker players og løgnere..men når denne personen er akkurat det , blir jeg kvalm inni meg jeg føler avsky mot kvinner...for noe liggnene har skjedd før at de finner en annen, elr bare bam stop uten noen forvarsel. det jeg lurer på er om det er fler her som har opplevd dette!, og hvorfor jenter gjør slik så skal de slenge på noen hvite løgner om at hun er så lei seg, noe som er større bullshit en mount everest...

Har datet en ung kvinne i snart 1mnd. Hun har barn fra før, og forteller nå at hun er gravid i 4 mnd. Hun var på gråten når hun fortalte det, og var tydelig at hun har grublet fælt på hvordan hun skulle si det til meg! Hun sa det rett ut at hun var redd for at jeg skulle dumpe henne! Nå er ikke det aktuelt fra min side å dumpe henne, så mitt spørsmål er: Hva tenker dere andre om å date og bli sammen med ei som er gravid?

Les boken Elsk meg avlogget. En venninne av meg har skrevet den og den utgis av Juritsen`s forlag. Forfatter Gunn Helen Øye har skrevet en roman om livet her inne på sukker. Utrolig bra bok. Sukker blir nesten som heroin for mange her inne. Alt for mange blir alt for avhengig og ikke minst litt kyniske i sin jakt på den rette her inne.
Jeg er mektig lei av denne jakten, men er fordømt ta alikevel her inne. Hvor er du rette kvinne som kan redde meg ut herfra ?

Hvor mange timer kan enkelte(utrolig mange) holde det gående uten pause? Ligger svaret i siden kunne en konkuranse være noe.

Eller hva synes dere der ute i det store universe`?

Dere, menn, burde forstå det og stoppe å klage på dette elendige forumet. Ta dokk sammen.

Noen andre som får meldinger fra US army menn som snakker like dårlig engelsk som norsk? Jeg skjønner jo at disse profilene er fakes, men er det kvinner her inne som faktisk må betale for sex siden de tydeligvis holder koken her inne?

Jeg datet ei jente i september i fjor, men så dumpa hu meg, Nå har det gått over et år, og jeg har ikke sett henne siden. Men jeg greier ikke å komme over henne. Tenker på henne med jevne mellomrom, og når jeg dater andre damer så sammenligner jeg de med henne, og de er aldri like bra. Både personligheten og utseende hennes var helt fantastisk, og hun har gjort at mine krav til potensielle partnere har blitt mye høyere.

Jeg ser ikke for meg at jeg noen gang kommer til å finne en så fantastisk dame igjen... hun var rett og slett for god for meg. Jeg kan noen ganger fremstå litt sjenert, og har et helt gjennomsnittlig utseende. Hun var utadvent, sosial og hadde et utseende som vekket oppmerksomhet.

Så hva kan jeg gjøre for å komme over henne? Er det noen andre som har opplevd dette?

Did you know? the most versatile word in the english vocabulary, is the word "fuck"... Go figure..;)

En mann vet ikke hvordan han skal gjøre det slutt. En kvinne vet ikke når hun skal gjøre det slutt.

Tenke seg til at Google Translate oversetter Tender med Anbud. Er jo riktig, men liksom ikke den meningen av tender som er ønsket for de som sender oversatte meldinger... Fikk nettopp en melding fra noen som var anbud. Jaja... hyggelig å få melding, i det minste :-)

Mange av dere som får Google Translate-meldinger?

Jeg har datet en mann og alt har stemt bra. Kjemien var tilstede og vi hadde det bra sammen. Så kommer det frem at han har problemer med depresjon og andre problemer som gjør at han ikke kan fortsette å møte meg. Han sier selv at det ikke er meg som er problemet, men at han har for mye å tenke på og for mye styr i livet sitt. Av den grunn kan han ikke involvere seg med noen.Han sier også at han må avslutte med meg fordi han ikke kan be meg om å vente på han. Han er åpen og ærlig og det er ingen grunn til å tvile på at han snakker sant. Problemet er at jeg er betatt av han og føler at han kunne vært den rette for meg. Jeg har snakket med han og jeg hadde jo ikke noe annet valg enn å respektere valget hans og gå videre. Men jeg undrer meg om jeg nå gir opp for lett. I dag virker det som om at flere bare gir opp og ikke tørr å satse på kjærligheten. Så hva gjør jeg nå? Lar jeg han bare forsvinne ut av mitt liv og går videre? Eller skal jeg gi han litt tid for så å ta opp kontakten igjen?

Folk som ikke orker å løpe mila på timen er nesten alltid stygge. Flere som har lagt merke til det samme?

Kle deg helt vanlig, ikke bruk sminke.

Her kan man komme med forslag til hva man ØNSKER på Sukker.no

Sett gjerne en rating på ønsket om hvor mye du tror det vil forbedre din opplevelse og bruk av Sukker.no

Og så kan man jo bare håpe på at Sukker.no setter pris på bra innspill.

Husk! Grønn tråd.

Jeg ville velge meg raushet... (og da ikke i penger forstand)
Jeg liker mennesker som gir av seg selv, både i ord og gjerninger:)
Syntes det sier veldig mye om hvordan de er som person.

Har det litt tøft om dagen, vært veldig mye på jobb i det siste. Er nå sykemeldt med den poulære diagnosen utbrenhet.
Det som var litt positivt i det her var at jeg samtidg datet en mann, for første gang i mitt liv har jeg møtt en som jeg følte meg trygg på, og som jeg kunne snakke med om absolutt alt. Jeg trodde det her virkelig kunne bli noe stort.
Så kommer sms'n, at han ikke hadde de rette følelsene for meg.

Så sitter jeg her og synes utrolig synd på meg selv, har ingen å snakke med. Nå er det vel snart min tur til å oppleve kjærligheten, aldri vært i et seriøst forhol før. Jeg føler meg mindreverdig og lite attraktiv, og at jeg ikke er verdt noen ting.
Jeg trenger noen å snakke med, men er alltid redd for å bry andre med mine problemer da jeg synes alle har mer enn nok med sitt og de har sikkert sine egne problemer som er større enn mine.

Dypt hjertesukk fra meg på en søndag.

Dette lurer æ på, om det bare noe æ mener?

Greit nok at man er deilig og pen å se på for noen, men når æ e tydelig i min profil hva æ søker , så e det tydeligvis mange som ikke kan ta hensyn til det.
Seff vet æ også at det opp til mæ å svare, men man blir jo utrolig kritsik til de fleste som sender meldinger da....
Spesielt fordi de fleste ikke bor hær æ bor, og æ gidder ikke møte tilreisende eller æ reise noen sted bare for sex.

Ønsker seriøse tilbakemeldinger, hvis det e mulig ;-D

Ønsker å kjenne en sterk mannekropp oppå meg... At han holder hendene mine i et fast grep.
Begynner å kysse seg nedover halsen min.. Tar seg god tid til å kjele, suge og bite litt i brystene mine før han beveger seg videre nedover..
Kysser meg på innsiden av lårene mine fra knærne og ned, før han legger seg godt til rette å tar meg med til himmelen!!

Yepp, lenge siden denne frøkna har fått seg noe.. ;P

*SUKK*

Og er ganske stolt av det, faktisk!

Lagt merke til at folk som løper (eller går på ski eller svømmer eller sykler eller driver med andre aktive idretter (curling, offshore-racing, vektløfting utelatt)) ofte ser vanvittig bra ut i forhold til alder og andre forhold man ikke kan påvirke??

Til henne jeg tenker på...

Denne er til DEG.

http://www.youtube.com/watch?v=GLl6SK85S_I

Melding fra sukker:

"Vi har slettet profilbildet ditt fordi det enten er for mørkt, for lyst, eller deler av ansiktet er lyssatt uheldig.
For at det skal være behagelig å se på en samling profilbilder er det viktig at de er passe lyse.
Både lyse utblendete og mørke bilder gjør at det er er vanskelig å se personen bak så dette må unngåes."

Really?

Da får de det de ber om også; ennå en profil uten et profilbilde.
Nå har de slettet ørten bilder av meg den siste måneden og denne gangen var jeg veldig fornøyd med det selv. Disse bildene var helt ok, uten at de har vært uklare, mørke eller lyse. Utrolig vanskelig det skulle være da?

Menn rundt 50, skjerp dere!!!! Å ha solbrillene godt plassert på den blanke issen eller en eller annen fjortislue tredd ned over hodet for å skjule manglende hår ser bare dumt ut!!! Tør dere ikke å face det at håret har blitt borte med alderen??

Dette lurer æ på, om det bare noe æ mener?

Greit nok at man er deilig og pen å se på for noen, men når æ e tydelig i min profil hva æ søker , så e det tydeligvis mange som ikke kan ta hensyn til det.
Seff vet æ også at det opp til mæ å svare, men man blir jo utrolig kritsik til de fleste som sender meldinger da....
Spesielt fordi de fleste ikke bor hær æ bor, og æ gidder ikke møte tilreisende eller æ reise noen sted bare for sex.

Ønsker seriøse tilbakemeldinger, hvis det e mulig ;-D

Det er sånn passe..

Hei der ute....
Er det noe spennende som skjer i Oslo til helga, som er verdt å få med seg? Kom med tips...
Er på 2 dagers konferanse og kunne tenkt meg å være sosial, oppleve noe nye ting, konsert, utstillinger, noe fartsfyllt f.eks..

:-)

Mange menn som matchet meg for noen uker siden, matcher meg ikke lenger nå. Jeg har snakket med noen av dem, og de raegerer på samme måte:

"Her har det skjedd noe i bregningen av matchtall!"

Menn med knallgrønne matchtrær, står nå bokført med matchtall på 70. For noen måneder siden var det 80-90.

Jeg misstenker at Sukker har innført en slags aldersmoralisme hvor det ikke hjelper hvor god match vi har på de fleste områder, hvis alderen ikke stemmer. Dette er moralisme på lavt plan!

Jeg kjenner mange, mange som har blitt sammen og lever kjempefine liv selv om det er +/- 20 år mellom dem. Alder er noe enhver vurderer forskjellig, og det klarer vi utmerket godt uten hjelp av Sukkermoral-politiet!
Nå havner mange utenformatchlista fordi en eller annen moralist i Sukker (antagelig ei datamaskin;) sensurerer ut par med mer enn 10 års forskjell i alder!

http://www.dagbladet.no/2012/10/22/tema/klikk/samliv/23986627/

Jeg jobber ikke for Dagbladet på noen som helst måte. Leste bare artikkelen, og synes det var mange gode råd her.

Selv om jeg selvfølgelig innehar alle disse egenskapene, så har jeg etterhvert bestemt meg for å drite i å være mann med stor M. Det blir for mye mas, rett og slett... Jeg kan godt være mann med stor M, dersom M står for Meg. Ordet "Meg" skrives visst ikke med stor M heller, har jeg hørt, så da blir det vel enda vanskeligere.
Ut fra det jeg har forstått her på Sukker, så skal Menn skal være handy, tøffe, muskuløse, ha stor tiss, tørre der andre ikke tør, ikke bruke tøfler, være gourmetkokker på kjøkkenet, flink med husarbeidet, drite i hva andre tenker, bry seg om hva andre tenker, være følsomme, kunne gråte en skvett, ikke sippe, flink med barn, villmarksfolk, snille og omtenksomme, se kvinnens behov før hun eksploderer, aktiv, ha en bra jobb og orden på økonomien - og samtidig skal vi altså ha tid til å ha et eget liv med venner.
Hvis jeg hadde skrevet typiske "tradisjonelle kvinne-egenskaper" på mine krav til kvinnen med stor M...eh...K, hvordan hadde kvinnene med stor K sett på meg da?

Men altså, dette er ikke noe problem for meg, siden jeg innehar alle disse egenskapene, men det kan virkelig ikke være lett for andre Menn med stor M. Eller liten m, for den saks skyld. :-)

noen gang opplevd at den eneste du finner interesse av på sukker aldri er pålogga? har sjekka meldingen hver eneste kveld de siste to ukene, og hun har fortsatt ikke lest den. vi har samme interesser, bor relativt nære hverandre og jeg føler ikke at jeg ser noe dårligere ut enn henne(det er jo selvfølgelig subjektivt).

finnes det noen mulighet for å sende henne en mail via sukker?

Når man har tatt noen i å være utro , skal man da sifra til den andre halv delen ? Det er ikke felles barn i bildet

Fant denne artikkelen om nettdating på Dagbladet i dag.

Mange nyttige tips hvis man er usikker på hva man skrive i profilteksten sin ;)

http://www.dagbladet.no/2012/10/22/tema/klikk/samliv/23986627/

Nå er jeg lei meg... det lovet så bra dette her. Sjelden har jeg opplevd noe mer gjensidig. Sjelden har jeg opplevd likere klff og bedre kommunikasjon fra to parter. Og så plutselig dabber meldingene av... Det kommer bare en om dagen mot 7 og bilder av alt mulig rart.
Så går det noen dager mellom hver melding. Så kommer det ikke svar på mine spørsmål eller kommentarer på det jeg forteller.

Ingenting har endret seg fra min side. Antakelig må det ha gjort det fra hans side. Eller er det mulig at det bare er en midlertidig tilbaketrekking? Rart at det skal gjøre så vondt og faktisk være så trist å ikke vite... Kjenner at en konfrontasjon er uungålig. Må ta det i morra. Ønsk meg lykke til, om det er noen snille mennekser der ute i natten! ;-)

Kunne selvfølgelig bare holdt meg unna også. Kommer han ikke tilbake har jeg fått svaret mitt.... Men det er ikke helt min stil.

Og hva fikk deg til å ønske å skrive den?
Var det bare en innfall av "Nå ønsker jeg ikke være singel mer så nå skriver jeg til de jeg ikke finner som totalt usansynlige på onlinelista mi" ?
Var det et ansikt som rullerte på siden her som fikk deg til å stoppe opp og kikke nærmere?
Kikka du kjapt matchlista og blei betatt av noe i noens bilde?
eller var det noe annet?

Kanskje er det så lenge siden du sendte noen en første meld at du kanskje skulle vurdere å gjøre det i kveld?

Law of drama

Ingen svar
(kvinne 46 år fra Oslo) Privat melding

Med tanke på en del tråder i det siste, tillater jeg meg å legge ved en link til den fantastiske tegneserien xkcd hvor man i dag tar opp forholdet mellom hvor ofte noen skaper drama med hvor ofte de sier at de hater drama og prøver å unngå det:

http://xkcd.com/1124/

*fnis*

Og god start på ny uke, ny mandag, ny dag på jobb, på skole, på ferie og på jakten etter kjærligheten. (Eller hva dere nå holder på med).

Hva starter du med i dag?

Hva gjør dere på en søndag? Gidder dere å fyre opp grillen i ensom majestet,,, eller blir det grandiosa,sofa og pledd?

Er jeg den eneste som føler at kvinner er veldig "kravstor" når det kommer til å komme i kontakt med menn. Tenker da når man sjekker opp en dame, det er utrulig få som vil føre samtalen videre. Det kan jo være at jeg ikke ser bra nåkk ut, eller ser ut som en dust der jeg står. Men jeg vet jeg er morsom og kan få en dame til og le og like meg, som venn eller flørt. Men da kan jeg ikke stå og flørte med en vegg.

Jeg tenker da, at jeg ikke er nålen i høystaken som hun leter etter. For jeg får det sån for meg at, det må være nøyaktig den fargen på øynene, det håret og den klesstilen hun liker. Det må være "drømmetypen" som hun først vil ta initiativ til. og som oftes får man aldri en 10/10 uansett!

Vil bare få en diskusjon på om DU som man eller kvinne ignorerer når noen prøve og komme i kontakt med deg siden den personen ikke har akkurat det utseende du er "into". Hvorfor ikke prøve å "flørte" litt eller bli litt kjent med vedkommende før man avgjør om personen er interessant som venn eller videre flørt.

Hvordan er du mot andre som prøve å komme i kontakt med deg?

Jeg har for første gang sett dette mediumet for det verdien det har. Jeg skrev om hvorfor må en bli kjærester med en gang og har fått mange herlige tilbakemeldinger.
Hva sier dere damene her inne hvis jeg sier at jeg ikke er noe kjæreste emne, men ønsker en å pleie til de grader. Da mener jeg at jeg lager de beste matretter, god masagege, etc og ikke minst den gode praten. Hvordan tar duuuuuuuuuuuuuuu det ????????

hei er ny her hva er det dere leter etter her da? :)

mann snart halveis til 70 er dritt lei av å være stuck hjemme hver barnefri helg. Er det greit å ta seg en bytur alene? Hva skal jeg finne på der? Prate med dørvakta? Sjekke opp jenter på 20år? Noen flere som ofte blir sittende foran dataskjermen/tv, på sin barnefri helg, men så mye heller kunne tenkt seg å tatt en øl eller et glass vin i sosialt lag?

Dette er ikke ment som en sutretråd, jeg bare undres litt...

Har vært inne på sukkersidene siden i våres. Jeg har vel kanskje ikke vært den mest aktive brukeren, men sender ut en melding i ny og ne hvis det dukker opp en interessant fyr. Til nå har det vært relativt glissent med positive svar.

Det som slår meg at når gutta omtaler drømmepartneren sin, så beskriver de mange av mine egenskaper: Jeg liker turer i skog og mark, jeg liker peiskos og rødvin og jeg er glad i å bevege kroppen min (på alle måter....).

Jeg har et speil hjemme (helfigur), og når jeg ser meg i det, synes jeg at jeg ser helt ok ut. Når jeg har gjort meg litt flid med meg selv, har jeg ikke noe problem med å få napp i baren.
Men hva skal man skrive for at sukkergutta (40+) skal finne en interessant?

Trenger litt tips fra gutta her!

Synes jeg sjøl er et godt parti, eller som i overskriften, et kupp!

Noen som spiller? Jeg er utrolig dårlig, så det er bare å utfordre! For de uinvidde er det et mobilspill type ordlek. Nicket mitt er det samme som her.

Hva er din favoritt-restaurant i Oslo? Og hvorfor er den favoritten din?

Hei, alle på Sørlandet (Kristiansands- og Mandalsområdet)

Noen som henger seg med på en spontan fototur i Mandal i dag?
Jeg vil ta en tur i Furulunden og på Sjøsanden med kameraet og ønsker alle fotointeresserte i området til å hive seg med på tur. Jeg kjører fra Kristiansand ca klokken 13.30 og er i Mandal litt over 14.00. Kan eventuelt plukke opp folk langs veien dersom du ikke har tilgang på egen bil. Send i så fall et brev i innboksen.

Hilsen C.

Når man skuer alle dei vakre damer her på Sukker, hvorfor er dei single, der er ikke utseendet det står på iallefall, så hva er det då.
Gjelder sikkert det samme for menn.

Har vi brent oss ettertrykkeligt alle sammen eller?

Har et problem med Spotify som snart irriterer vettet av meg.
Når jeg prøver å spille av en låt, så får jeg beskjed om at det er noe galt med lydkortet mitt.
Har restartet Spotify fire ganger og restartet pcen. I tillegg har jeg prøvd å spille av album og videoer jeg har på pcen, hvor lyden er tipp topp. Ergo - jeg har lyd!

Tekniske ting er ikke helt min greie, sååå... Noen som har peiling? =)