Sukkerforum

De jeg finner attraktive og sender melding, får jeg ikke svar fra. De jeg får melding fra, finner jeg ikke attraktive i det hele tatt...
Snålt det der ;)

Såg et profilbilde av en mann inne, han var naken hadde bare et forkle på seg. Trodde sukker var streng med profilbildene.
Så da tar jeg på meg noe sneksent undertøy og tar nytt proflilbilde....

Tindens mislykka DATE??

Det begynte bra.. Eg reiste til Bergen og henta han..
Kjørte hjem til meg, og vi begynte å snakke og kose oss =)
Kom godt i siget.. Så skulle vi en tur på byn, lenge siden eg hadde vært ute.
Så me skulle ta bussen, meeeen me rakk ikkje bussen for eg gikk å surra og klarte å tryne..
Så bestille me taxi til byn.. 550 kr
Når me endelig hadde komt til byn trefte eg noen eg kjente... Og han var med..
gått i ca 15 min på byn, der klarer eg seff å tryne...
Så eg måtte på legevakten, søte han blei med.. Men sa til han at han måtte ut å ha det kjekt han kunne ikkje sitte der med meg
Så eg går på krykker enno :/
Sener som hadde strekt seg i foten... vooont

Men han ville møte meg en gang til uansett om det blei en misslykka dag på byn :p

Sukkerdamer gikk jeg glipp av på Rådhusplassen igår, fordi jeg gikk med nesa i sky og kikket på flyene :-D

Kan man se når folk har satt hjerter på en? Hadde vært veldig praktisk. De senest satte er jo de mest relevante akkurat nuh! ;)

Hva mener du har sine fordeler og ulemper med dette?

Vestfolds høyeste fjell heter Skibergfjell og det er ikke så langt unna meg.Har lyst på en tur opp dit i nærmeste fremtid,så om det er noen som har lyst til å slenge seg med er det bare å si fra.Koselig å gå flere sammen.Er 20min å kjøre og bomvei før oppstigningen begynner.Ikke veldig bratt så det passer for de fleste.Og fint å spise nistepakke på toppen.Om du er mann eller kvinne spiller ingen rolle,bare du har lyst på en fin tur i hyggelig selskap:)

Kanskje en lørdag eller søndag i nærmeste fremtid.

Hvis man satte en begrensning på hvor mange menn/kvinner man kunne sende meldinger til pr. dag, ville ikke det da løse litt av problemet med at noen blir nedrent av meldinger?

Tenkt tilfelle... bare undrer, siden jeg får henvendelser av og til fra gifte menn...

Tror jeg vet hvordan jeg villle reagert, men hva ville du? Litt moral på en søndag... :-)

Kjønnsroller

Siste svar sø. 2 sep. 2012 13:47 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym MykeHender

Hei!

Registrerer med forundring at mange kvinnelige profiler skriver i sine utredninger rundt drømmemann at de ønsker seg en "ordentlig MANN", og gjerne kvalifiserer dette med at vedkommede ikke må være redd for å ta i en skrutrekker, må være glad i øl og helst være en krysning av Lars Monsen og Bear Grylls.

Jeg ser for meg at det ville blitt flere ubehagelige private meldinger fra mange hold om en herrelig motpart skulle prøve seg med at drømmekjæresten må være "en ordentlig KVINNE som kjenner til sin plass på kjøkkenet og alltid har middagen klar til rett tid. Må også selvsagt akseptere at jeg er ute med kompisene på kveldene uten å bli sjalu eller paranoid..."

Er dette nok et eksempel på feilslått feminisme, et bevis på at kjønnsrolletenkningen ikke bare lever i beste velgående men også går begge veier eller bare enkel ubetenksomhet?

hva er egentlig trikset for å få svar når man tar kontakt med folk?

Er ganske ny her på forumet, men har lagt merke til en kommentar som går igjen ofte: At man er "andrevalget" hvis den man er interessert i har valgt å date en annen først. Jeg syns det er en underlig tankegang. Vil jo mene at den man velger først, men som viser seg å være feil, heller må betraktes som "førsteutkastet"... Eller hva;)

Kaffe kan gjøre godt på godt og vondt. Selv om kaffe for de aller fleste smaker godt kan det føre til mye drit.
Hvem skal gjøre arbeidet på cafeen? Vi må bla både kjøpe den osv.

Tiltrekker meg sterke, intelligente, dominerend menn, som overkjører og tror de vet alt............eller er det jeg som tiltrekkes av dem.... ? Nå klarte jeg å komme meg ut av det før det hadde gått mer enn seks uker..puh..har sikkert fire andre slike forhold bak meg, og da slet jeg i lange tider....Nå kjenner jeg lusa på gangen, og trakk meg pent og ordentlig ut.

Noen som er ute her og har noe å anbefale?

Av og til, ganske ofte egentlig ser jeg folk fra sukker ute å gå.....

Jeg bor i Drammen men er ofte i Oslo og der er det enda flere.

Er halve Norge på Sukker mon tro???

Trent selv på SATS i dag. Noen flere som har vært flinke? Skulle helst vært ute men pøsregna i dag.

Når jeg kjører en helt vanlig bil, så er det sjeldent jeg ser skikkelig idiotisk kjøring fra andre bilister.

Hvis jeg derimot kjører en bil som det syns og høres på lang avstand at har potensiale til å kunne kjøre SKIKKELIG fælt, så er det oftere at andre bilister kjører som noen skikkelige idioter, selv om jeg kjører rolig, sivilisert og i fartsgrensa. Spesiellt grisete forbikjøringer er noe som går ofte igjen.

Den vanlige kjører jeg ca. 12000km i året, den andre ca 1500km i året. Allikevel treffer jeg på vesentlig fler idioter i trafikken på de 1500km´erne enn de 12000km´erne. Det er jo en helvetes stor overrepresentasjon.

Teorier rundt hvorfor? Føler folk virkelig et behov for å "tøffe seg" når de ser biler som har potensiale som går fælt? Er det provoserende på folk at noen kjører i 50km/t i 50-sona i en bil som går skikkelig fælt?

Lykke!

Siste svar lø. 1 sep. 2012 20:11 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym mann24

Nå har jeg funnet den ene jenta! Jeg bryr meg ikke en gang om andre poster jeg får fra andre jenter og er kun her for å få brev fra henne. (vi har snakket masse sammen men bruker sukker litt noen ganger å sender brev der og). Og hun føler det samme! :D

Håper jeg denne gangen kan slette denne kontoen for alltid og ikke trenger å se noen her igjen!;)

Hilsen lykkelig gutt! :)

Hei

Folkens da er det ikke lenge til det braker løs på Sukkerfesten, er dere klare ? Hvem skal?
Jeg og min venninne er klare og gleder oss masse :)

Klem S :)

Jeg var på date i går, hyggelig mann men der stopper det. Vi satt og pratet, jeg lyttet når han snakket. Når jeg snakket satt han og sa mm mm mm hele tiden . Det er sikkert en fille ting, men jeg ble så irritert. Ble så glad når vi kunne gå hver til vårt. Hvorfor kan en ikke holde kjeft og lytte, mm mm mm, er ganske irriterende å høre på.

-en veldig allright mann..

Han dumpa meg pga avstand, sa han....

For noe tull!

"If he really wants to be with you, he will make it happen"

Som et marginalt parti (tilsynelatende grønt og uskyldsrent) har ikke Venstre særlig mye å vise til når det kommer til hvordan politikken deres utøves i praksis. Men i Oslos drosjenæring er Venstre, så og si, allmektige.. Oslos drosjenæring speiler følgelig (blankt og tydelig) Ventrepolitikkens utøvelse.

Venstres Byråd for miljø og samferdsel står ganske fritt til å regulere taxinæringen etter eget politisk skjønn
Sitt politiske skjønn har Venstrebyråden i Oslo brukt til å beslutte å opprettholde det årelange forbudet mot nyetableringer i drosjenæringen.
Byråden begrunner sitt standpunkt med at han ønsker å lage et nytt regelverk med nye krav til drosjenæringens utøvere (noe som hittil har tatt 3 år og som vil ta ytterligere med tid/år).

Vi minner om at det aldri – i noen næringer i Norge – der mange kommersielle aktører fra før av får lov til å operere fritt, og fastsette sine egne priser fritt – har foreommet at en myndighet har innført eller opprettholdt et forbud mot nyetableringer (i mange år), begrunnet med utarbeiding av nye krav og/eller regler.
Dette er i så tilfelle en helt ny og ukjent side ved Venstre sin praksis i politikken.

Videre hevder byråden at det er nok taxier i Oslo. Ja, du leste riktig! Fordi det er NOK taxier, så mener Venstre at det ikke må tillates nyetableringer. Skulle Venstre-byrådens logikk overføres til andre næringer, så ville forbud mot nyetableringer blitt innført i stort sett alle bransjer der det forekom konkurser. En eneste konkurs indikerer at det er nok tilbydere! Innholdet i tilbudet, slik som pris, kvalitet osv bryr ikke Venstre seg noe om. Er det nok taxier, så mener Venstre at det må være forbud mot nyetableringer.

Konsekvensene av Venstres politikk i og for Oslos drosjenæring, er utelukkende negative for alt og alle:
• Forbud mot nyetableringer er lik forbud mot nyskapning, dynamikk og utvikling, noe som konkret har ført til:

Uforholdsmessig høy prisøkning
Stagnasjon i utvikling av konkurranse
Redusert kvalitet, og utvikling av miljøløsninger (som folk vil ha)
Mindre kundefokus
Et generelt dårligere taxitilbud til publikum
Kundeflukt – drosjenæringen selv har mistet over 40 prosent av sine kunder (målt i antall turer SSB)
( vi minner om at de nye reglene som byråden ønsker å innføre i drosjenæringen er krav, og de vil i mikroskopisk grad påvirke selve konkurransen, herunder tilbudet og prisene ut mot markedet og publikum

Hvem her inne var det som kunne hjelpe meg med profilen min?
Husker ikke navnet på personen.
Trenger tilbakemelding, tips og forbedringer. Send meg gjerne en mld i innboksen.
Hvis jeg ikke får noe respons, så prøver jeg på nytt senere.

Trondheim i kveld

Ingen svar
(mann 33 år fra Troms) Privat melding

Hva skjer i Trondheim i kveld?

Har kvelden fri, kanskje noen er spontane og vil bli med på en "blind" date?

Jeg har vært nogenlunde aktiv på Sukker i over halvannet år nå. Jeg har ennå ikke vært i nærheten av å finne en passende kjæreste, men jeg har lært utrolig mye om sjekking og dating iløpet av denne tiden (og jeg vet jeg ennå har mye igjen å lære).
Etter å ha lest innlegget om vanlige feil kvinner gjør i nettdating, så får jeg følelsen av at mange kvinner har de samme holdningene og forventningene til nettdating som jeg selv -pleide- å ha.

Kvinner har instinkter som sier at vi skal finne oss en mann som er både fysisk og økonomisk beskyttende, lojal i årevis og elsker oss for hvem vi er. Vi føler gjerne at vi må ha en mann som er skikkelig bra, for ellers kan det være det samme. Dermed kan listen fort bli veldig høy for at vi føler interesse, og det blir lett å avvise noen som tar kontakt fordi ditten eller datten.

De fleste er fullt klar over at alle og enhver gjør og sier noen feil innimellom, at man ikke alltid er helt gjennomtenkt og kort sagt ikke er perfekt.
De fleste er også klar over at selv om man kanskje føler at man vet rimelig godt hva man trenger i et forhold, så er det ikke mulig å vite helt sikkert hva man MÅ ha og ikke KAN ha i et forhold.
Jeg har derimot følelsen av at veldig mange IKKE er klar over at et tilfeldig menneske kanskje kan ha en personlighet som du vil bli så glad i, at du ender med å drite en lang marsj i manglende kvaliteter som du -trodde- var nødvendige for deg.
Jeg leste først om akkurat dette i en bok, og jeg føler jeg ser dette problemet skinne igjennom en del ting jeg leser fra folk i forbindelse med dating og særlig nettdating.

Kanskje tenker en del at "jammen sannsynligheten for at vi passer sammen er så lav", det var slik jeg pleide å tenke.
Men vet dere hva? Screw it. Prat litt i hytt og vær, bli kjent med folk uten å forvente at personen skal egne seg til noe "mer", finn noen nye venner, ta det som å slå ihjel tid mens dere blir kjent med nye folk, ta det som å lære om mer om mennesker, eller ta det som date-trening om dere vil.
Bare.. slapp av. Start med å finne ut om dere har det hyggelig sammen en person overhodet, før dere begynner å sette kjæreste-krav til personen.
Ta ting som det kommer. Den tid den sorg. I mellomtiden kan veldig mye skje, inklusive at man selv kan ha forandret holdninger, forventninger og krav.

Det eneste problemet med å ta det heelt med ro, er at det kan bli veldig mange å veksle meldinger med etterhvert, og da tar det ganske mye tid :p Men det er et luksusproblem :)

Nå er det to jenter på rad som har bedt meg om å adde dem på Facebook. Vanligvis har jeg jo sett på dette som noe positivt, at vi tar et steg videre, at de slipper meg litt nærmere innpå, osv.

Men hva er egentlig vitsen med å adde noen på Facebook bare for så å ignorere meg når jeg tar kontakt? Er det ikke da bedre å bare la være å foreslå det? Ganske sære greier.

Litt forvirret, må jeg innrømme.

Neste lørdag reiser jeg til Thailand..:)
Da får menn være menn, sjekking være sjekking.....jeg skal nyte latskapen, med sol, deilig mat og massasje...pluss litt shopping..:))

Ahhh....pur lykke..:))
(selv om det selvsagt hadde vært det aller beste og reist med en kjæreste..;) )

Pennes

Siste svar lø. 1 sep. 2012 11:41 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Pennes

Vet dere at "Sennep" omvendt blir "Pennes" ?

Har ikke tenkt på det før, men syns det kan vel være grunnen til at det er så mange misfornøyde av begge kjønn her på forumet (og i RL) og til at så mange ekteskap går i oppløsning.

Er på tv nå. Og det må jeg si, hun ser sinnsykt bra ut for å være 55 år.

Noen som er ute i oslo i kveld. Eller vet om noen bra steder:-)

I dag har vi oppdatert Sukker.no med funksjonen "Private vurderinger". Du vil nå kunne merke profiler med ulike kategorier, for eksempel "Vennemateriale" eller "Kjærestemateriale". Når du merker en profil som "Vennemateriale", så er det kun du som vet om dette. Private vurderinger finner du på hver profil øverst i høyre hjørne.

Hvis du senere har lyst til å se hvem du har merket som "Kjærestemateriale", så finnes det lister for hver kategori. Listene finner du ved å trykke "Hjerte, notat og markeringer" under menyen "Matchlister".

Om du har innspill til oppdateringen, så send dem til support@sukker.no :-)

"Du møter den rette når du minst venter det!" Hvem har ikke hørt den??? Dette kommer som regel fra folk som allerede er i et forhold.

Jeg har ikke ventet å finne noen på lang, lang tid, men er like fordømt singel!

http://www.side2.no/helse/article3457739.ece?page=1#bodytext

Jeg leste igår Ildfuglen som er skrevet av den norske forfatteren Hedda Robertsen. En kort men veldig intens bok som begynner ganske rolig, før det virkelig tar av på slutten.

Noen som har lest den og har tanker om dette med underkastelse og dominans?

Temaet er fascinerende og at mennesker kan gå så dypt i seg selv som det noen gjør i den settingen der. Både fysisk og mentalt :)

Jippi nå begynner min favorittårstid:) I den anledning ønsker jeg meg en høstdate eller ti:) Har hatt tre dater på tre år så nå er det jammen på tide med en ny:)

Ønsker alle en super høst,for det skal jeg ha,med eller uten kjæreste:)

Evig klassiker:
https://www.youtube.com/watch?v=LHLNG08Yfok

Hva skjer i kveld da?...

Seriøst, altså. Hva er mann i dag og hva er hun?

Profilen min er 100% selvironisk når det gjelder beskrivelse av meg selv og jobb og interesser.

Siden jeg er mann og ikke har bosted Oslo så får jeg ikke mange besøk naturlig nok. Mitt spørsmål er om jenter som leser en slik profil syns det er stakkarslig isteden for morsomt. Selv syns jeg at den er morsom, men det kan være pga jeg kjenner meg selv bedre enn en tilfeldig person på internett.

Hovedgrunnen til at jeg har en selvironisk profil er pga jeg vil finne ei jente som setter pris på humor, dvs min type humor, og som ikke tar seg selv så fryktelig høytidlig.

Ser selv at det er et paradoks at jeg spør om dette men egentlig så er jeg bare nyskjerrig på emnet og har ikke planer om å endre på profilen min uansett om folk syns det er stakkarslig eller ikke.

Dette gjelder forsåvidt menn også, som leser en selvironisk kvinnelig profil

Hehe

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 51 :-)

To ugifte, halvgamle søstre fikk høre at en gruppe mannlige strippere skulle opptre i byen. De var ikke sene om å komme seg ut av døra og haste avsted i retning showet.

Etter et par kvartaler gikk de forbi en frisørsalong der innehaveren akkurat satte fyr på en haug med avklippet hår i bakgården.
...
Den ene søstra stoppet, snuste ut i lufta og sa:
- Du må ta det med ro, Hjørdis, jeg tror vi går for fort!.....ja ja det lukter vel ikke slik av kvinnene her inne....de har det ikke travelt :-)

Fra ei jente til jentene: Noen som har en bb-cream å anbefale? Erfaringer mottas med takk:-)

Nå gir jeg snart opp!! har prøvd å ta kontakt med flere jenter men, får få eller ingen svar!! og jeg er jo en hyggelig kar!! hehe
Hva gjør jeg galt??? jeg er jo ikke desperat akkuratt heller!! :)

Hvorfor i all verden har utdanning, jobb og ambisjoner så mye å si her inne? Er det virkelig det som utgjør hva som er en god kjæreste?

Jeg skjønner jo at det å sitte i sofaen hver dag for å kun se på tv ikke er attraktivt, men betyr 3 eller flere år med utdanning at man er drømmepartneren?

Liker ikke å tenke at noen skal dømme meg på at jeg er en god partner eller ikke, kun utifra min utdanning eller hva jeg har lyst å gjøre i fremtiden.

Hva tenker dere?

Da forsvinner jeg om få strakser fornøyd ut i høstmørket. Takk for mange underholdende stunder her inne.
Good night, and good luck!

ohhhh haloooooo

Ingen svar
(mann 63 år fra Buskerud) Privat melding

strupe sanger

Lurer noen ganger på hva gutta leter etter..... Bimbo eller selvstendig kvinne med egne meninger og intelligens??

Noen tanker der ute?

- må ha grønne, blå eller brune øyne

- rødt hår går greit, men ikke flere fregner enn at man kan telle de

- albinoer ingen adgang, ettersom de skiller seg ut fra de andre

- samisk språk tolereres ikke inne i festlokalet

- bunad er strengt forbudt ettersom det da blir ekstremt vanskelig å bedømme kroppsfasonger, og man gjerne havner til seng med en persom som har kropp som et halvfull søppelsekk

- Kun HB fra Trøndelag godtas inne i festlokalet ettersom de siler den både i kull- og sølvfilter