Sukkerforum

Hva syns dere egentlig om den gamle "shotgun approach" der du skriver samme melding til mange personer og håper på svar fra samtlige?

Og hva gjør man visst man får god kontakt med f.eks 2 eller 3 stykker og finner en/ei som du liker?

Hva skal man si til de andre som man har fått veldig god kontakt med? Sliter litt med den skyldfølelsen som kommer.

Liker du ostepop?

Og mitt svar er nei.
Det er noe med tørstheten, smaken underveis og etterpå.

Har det skjedd at noen faste personer her på forumet (gjerne kjent som forumtroll) har funnet hverandre?

Hva tror dere, er alle disse ekstrem jegerene egentlig bare "syke" på lik linje med en alkoholiker?

http://www.dagbladet.no/2012/09/07/magasinet/hovedsaken/sex/sexa vhengighet/23298451/

statsbudsjettet

Siste svar ma. 8 okt. 2012 19:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

"Skal tjene 8 milliarder på dokumentavgiften"

Jippi...............

Ok, jeg har veldig mange besøkende men det er absolutt ingen som tar kontakt! Blir veldig frustrert, er det sånn at dere gutta venter på at vi jentene skal ta kontakt først eller er det bare fordi dere rett å slett ikke er interessert?
Sier ikke det at jeg ikke får meld men det skjer ikke så ofte som jeg hadde håpet..

Bergen

Siste svar ma. 8 okt. 2012 18:34 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym PåKurs

Skal på kurs ifra mandag til onsdag i Bergen. Er det noe uteliv i Bergen på disse dagene? Isåfall hvor er det best for å sjekke damer?

Ny uke, nye muligheter og en frisk start?

JA hvem vet hva som lurer :)

Har du trua på en bra uke?

Kan dere hjelpe meg litt med profilen min, slik at jeg får litt seriøse henvendelser?

Feirer med premium i 1 mnd... Hurra!

Det står å lese i noen profiler, (ikke alle) at en rekke kvinner ønsker seg en selvsikker mann, en som ikke står sjenert igjen i en krok som en usikker skolegutt. En som tør å by på seg selv, som rett og slett liker å ta iniativ og være handlekraftig i flere settinger.

Jeg forstår hvorfor usikkerhet og sjenanse kan virke avtennende, kjedelig og i det hele tatt negativt med tanke på et eventuelt forhold. Og jeg for min egen del legger lettere merke til den frampå, sexy og udadvendte jenta, enn hun som er stille og svært ukomfortabel med seg selv.
Men her er poenget mitt at selvsikkerhet kan være et vidt begrep. Som ikke trenger å reflektere alle aspekter av ens eget liv.
Jeg bør vel ikke si dette som medlem av en datingside, men jeg har dårlig selvtillit med tanke på å kontakte jenter jeg finner attraktive og interessante.

Joda, det er "enkelt nok" å skrive ei velformulert melding til noen her på Sukker, og by litt på seg selv. Men i virkeligheten har jeg alt for store personlige sperrer, og har vel egentlig aldri forsøkt å bli kjent med jenter jeg liker på ordentlig. Når det er sagt, så har jeg derimot selvtillit på jobben, fordi jeg mestrer hverdagen ganske bra i arbeidslivet. Jobber som lastebilsjåfør, og opplever få problemer per i dag. Fordi det meste har blitt en innarbeidet rutine, hvor jeg ikke støter på mange ubehagelige opplevelser. Kanskje litt arrogant sagt føler jeg også at jeg er en god sjåfør.

Så jeg er altså ikke usikker i alle settinger av livets forløp. Jeg merker at jeg føler meg noe ukomfortabel helt i starten når jeg skal snakke med ukjente mennesker, men føler at disse mentale sperrene avtar når jeg blir bedre kjent med noen. Og at jeg da viser mer av min ekte personlighet, hvordan jeg virkelig er som menneske til daglig. Da er det jo synd at jeg blir avvist fordi jeg framsto som utilpass under et første møte.
Dette er tanker som streifet meg her på en søndagskveld. :)

Noen som skal på SHM (swedish house mafia, for de som ikke vet) 22desember? :)

Først skrev jeg at jeg hadde en "atletisk" kropp i det aktuelle feltet, men har innsett at jeg heller mer over til "muskuløs", og har nå endret det. Grunnen var vel at jeg ønsket å falle inn under "atletisk" da jeg ser for meg at "muskuløs" gir jenter negative vibber. Det er jo strengt tatt en viss andel av den muskuløse massen av karer der ute som ødelegger for oss vanlige med sin kleine atferd, bilder og ikke minst klesstil.

I tillegg har jeg til tider snoket i mine mannlige konkurrenters profiler for å se an hva jeg må kjempe mot her inne. Noen av disse har haket av for atletisk, men er så langt unna atletisk at jeg ikke skjønner hva de tenker på. Bare fordi man trener så så mye og går x antall fjellturer, så betyr det ikke at kroppen er atletisk bygd. Noen er ikke en gang normalt slanke. Og noen er normalt slanke, men haker av for atletisk. Jeg skjønner ikke helt dette, for det er på ingen måte noe galt med å være slank.

Nå er det jo til en viss grad en skjønnsmessig vurdering hva som er tynn, slank, atletisk og muskuløs, et par kilo for mye og overvektig etc. Men likevel synes jeg rammene for hvilken kroppstype man skal falle inn under er noenlunde objektive

(Når det er sagt kan det jo kanskje tenkes at også jeg har elendig selvinnsikt på dette feltet)

Dette ble et hjertesukk (om det kan kalles det) og et spørsmål i en og samme tråd: Hva foretrekker flertallet av jenter her inne av kroppstyper? Og da tenker jeg først og fremst på hvis mannen først enten er atletisk eller muskuløs, altså en av disse 2 valgene. Skjønner godt at mange jenter har andre preferanser enn disse to kroppstypene...

Og til mine brødre her inne: litt selvinnsikt er på plass ;-)

Helt virkelig, hadde det ikke vært for forumet så hadde jeg trodd at hele sukker bestod av en liste jenter som på står på stand-by til å vente 7 dager med å svare, eller ignorere, og resten var bare oppspinn for å gi akkurat håp nok til at jeg fortsetter =P

Er glad det er aktive folk på forumet jeg =)

Så.......

Siste svar ma. 8 okt. 2012 01:11 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym AwsomeMe

Jada, så her sitter jeg enda en natt på sukker... Hva skjer med at de fleste guttene her inne bare er ute etter én ting?? Har fått inntrykket av at de fleste guttene her vil bare nedi buksa på en! Hvor er dere som er ute etter noe seriøst?

Jeg har en kompis som har vært medlem her.men nå sier takk for seg. Og det er bare takket være noen trollkjerringer som legger seg opp i skrivefeil.om man har dysleksi, gjør det no.? Er man et dårligere menneske av den grunn. Jeg blir skikkelig lei meg og skuffet over at der finnes så overfladiske mennesker. Da fortjener man å bo alene da.

Kjære alle menn!

Gratulerer med den norske Mannsdagen i dag!
Dere fyller oss damer med magisk glede, varme og inspirasjon.
Vi setter enormt stor pris på dere.
Nyt dagen deres :)

http://www.dagbladet.no/2012/10/07/kultur/debatt/nettdebatt/internett/trolling/2 3756954/

Noen som kjenner seg igjen ?

"Hei! Jeg liker profilen din. Dessverre har jeg ingen måte å kommunisere på en datingside. Du kan skrive til min e-postadresse? (agapnata@yahoo.com) Jeg har ikke vært i stand til å laste opp bilder til nettstedet. Jeg vil sende deg mitt bilde via e-post. Med utålmodighet vil jeg vente for brevet ditt!"

Fikk nettopp denne meldingen, tror jeg hopper på med en gang!

Det er på tide med et nytt treff :) Hvem blir med?

Et hjertesukk en fredagskveld.

Det er vanskelig å nettdate. Det er ikke så vanskelig å komme i kontakt med det annet kjønn (jeg er mann i slutten av 30-årene) og komme seg på en og annen date. Det vanskelige er å få det til å bli noe. Å få følelser for en annen person og la det bli til noe mer. En person jeg møter via en algoritme, noen bilder og noen meldinger. En person jeg ikke kjenner, som ikke kjenner meg, uten felles bekjente men noen felles interesser og verdier. Der man så alt for lett begynner å vurdere om dette er noe mer eller ei lenge før man kjenner hverandre.

Tipper jeg har vært på 20-25 dater via Sukker. Som regel har det blitt med det første møtet, selv om det har vært hyggelig. Jeg er vel noe over snittet attraktiv ift aldersgruppa jeg tilhører, bra jobb, leilighet og det som de fleste ser etter rent materielt sett i et forhold. Noen har jeg møtt flere ganger, og tre-fire stk har vært hjemme hos meg og blitt over. Har egentlig ingenting å utsette på noen av dem, det har vært trivelige jenter. Det er det bakenforliggende som surrer hele tiden. Vi har møttes kunstig. Du er her fordi vi er på jakt etter det samme og passer kanskje inn i rammen. Vi har ikke møttes via venner, på jobb, på en DNT hytte eller på trikken. Vi har møttes via føkkings internettdating, så kjipt det kan bli. Jeg ønsker egentlig ikke å møte noen via nettet, men ser det nærmest som siste utvei. Man skal ha bra flaks for å møte noen i hverdagen når man er førtisj år.

Har det ikke skjedd noe "romantisk" i løpet av to-tre ganger er det kjørt har jeg tenkt før. Samtidig har alle gangene det har skjedd bare tryna. Jeg snakker bare for meg selv her, men å ha sex med en person man knapt vet hva heter til etternavn, vel det blir gjerne kort vei ut av et slikt "forhold". Samtidig har man kanskje datet et par til samtidig, et par andre "på vent" og får plutselig en melding fra en som virker litt mer spennende. Resultatet er surr. Umulig å bestemme seg, vanskelig å vite, kjenner jo ingen av dem.

Så hva gjør man, fortsetter i samme sporet? Går i samme fella til man går dritlei, eller endrer tankegang? Jeg prøver i hvert en annen strategi. Har møtt en fem-seks ganger og bare vært sammen. Vært hjemme, lagd middag, gjort ting, men ikke så mye som et kyss. Prøve å bli kjent først før noe skjer. Må si jeg tviler til tider litt på fremgangsmåten. Går man rett i vennefella? Det er i hvert fall noe annet. Det første funker nemlig ikke. I hvertfall ikke for meg. Ha en fin fredags

Hei hurra hurra hurra,
vi to har det jammen bra...

Dette sang Karius og Baktus.... De var glade fordi de hadde det bra i tennene til Jens...
Dette er jo commen knowladge....

Hva gjør dere som leser og skriver i forumet glad, da?
Når føler du for å synge "Hei hurra hurra hurra..."?
Kanskje det ikke er det samme hele tiden?
Kanskje det er noe som gjør deg glad akkurat nå???

Del med oss!
La oss sende hverandre små gleder!
Dette er en GLAD tråd!!!!

Nja , en del kjekke menn her inne for tiden !

Eller hur ?

Kan dere som ikke har noe bilde idet hele tatt på profilen skaffe dere det? Synes det er veldig viktig å ha det så man kan få et visst inntrykk også føler jeg at det blir "tryggere"! Noen som er enige? :)

Denne profilen driver å sender ferdigskrevne mail rundt omkring.
Noen andre som har fått?

Det lir mot ei blokkering og rapportering fra min side...

Sliter litt med få besøkende hos meg, regner med at det er bildene som er problemet, men hadde vært greit med noen tilbakemeldinger uansett. Er det noen som hadde gidda å tatt seg en kikk innom profilen min?

Jeg lurer fordi at veldig mange henvendelser starter med "du ser digg ut, hva liker du i senga" eller "skal vi treffes, smøre med litt vin og se om jeg kan smøre deg etterpå?" eller "Lysten på litt sengekos?"
Faller damene for det?
Jeg har gitt opp å treffe en seriøs mann, sånn generelt. Det er ingen her og det er heller ingen ute i den virkelige verden. Eller finnes de? Hvor finnes de? Jeg ønsker meg en....

Jeg lurer på hva folk synes om å innlede et seriøst forhold med en døv person. Eller er det slik at en helst vil være sammen med en som snakker samme språk som en selv? Det å være sammen med en døv person innebærer at en må lære seg tegnspråk. For at et forhold skal fungere må det være god kommunikasjon i forholdet og dette oppnås neppe uten at partene uanstrengt forstår hverandre på et felles språk.

Ja, fram til i dag trodde jeg at jeg vil ha en +/- mann.
Nå, fra i dag begynner jeg å tro at det er myyyyye bedre å få en yngre, en slags "elsker" for å ha det både gøy, morsomt, koselig og ikke minst å få det erotiske på plass.
Jeg savner å være 100% kvinne !

Bare fordi det er litt kjedelig å gå den samme ruten hver dag, er det noen som har en hund i nærheten og vil gå en tur i ettermiddag?

http://sinfest.net/archive_page.php?comicID=4415

Når eg prøver å leggja til bilete i albumet får eg berre melding om at bilde er for stort, for mange piksler. Nokon so veit kva ein kan gjera med det, eller må eg bruka eit eldre kamera spesielt for Sukker. Har eit Cannon EOS. Dette gjeld og profilbilete.

De siste ukene har jeg hatt en dialog med en mann her og mitt vitebegjær ble sakte men sikket vekket.
Etter hvert ble vi enige om at vi skulle treffes for en kjemitest!

Da vi skulle avtale møtested fikk jeg en dårlig følelse.
Han var helt klart ute etter et treffsted nær mitt bosted selv om det var mest naturlig å møtes etter jobb i Oslo sentrum.
Men vi ble enige, så kom dette:

Treffes 1800 ? Er du rett på sak også ?

Mitt svar: Rett på sak? Eller mener du rett på kos med mer! Er rett på sak og vil kjapt fortelle deg om du er min type mann! Kosen kommer etter hvert som det kjennes rett - må nok møtes til mer enn en kopp kaffe da! Jeg løper ikke rett opp i sengen din - eller min.

Og der ble mannen borte – noe som faktisk er helt greit det e ikke mitt tap. Men jeg undre hvorfor denne mannen brukte tid på å taste med meg når han egentlig var ute etter ”en ting”! Kunne han ikke bare spurt i en av de første meldingene? Det triste er at dette er ikke første gangen jeg opplever at en dialog ender slik. Er det jeg som er uheldig i mine valg? Eller er det flere av dere damene der ute som opplever slikt?

Where is my prince sharming? ;)

Så sitter vi her da, med hver vår data på fanget, i hver vår stue og glaner på tv samtidig som vi alle håper på at den rette dukker opp på dataskjermen......hmmmm

Ha en fin kveld allemannalle :-)

Eg bare spør! :p

...nå at jeg har blokkert alle damene i mitt fylke.

Selvtilliten er tilbake!

Jeg bare spør?

Noen som skal teste ølkranene på brygga i tønsberg ikveld?

La meg inledningsvis presisere at denne tråden ikke er noen forsvarstråd for slike tråder, det er sutrete å klage på lite respons og en bør heller bruke energien sin til å gjøre noe med det.

Alikevel er det en ting jeg tenker på.....det er jo stort sett menn som lager slike tråder er det ikke?
En ser sjelden kvinner klage på at de ikke får svar på sine brev!
Spørsmålet er.....hvorfor skulle de det, de sender jo mye mindre brev enn sine mannlige kollegaer.
Leste i det nyeste inlegget i dating magasinet at kvinner feier menn av banen når det gjelder å motta henvendelser på nett.
Det kan jo bare bety en ting, at menn går kvinner en høy gang når det gjelder det motsatte.....å henvende seg på nett.
Poenget er......jo lenger enn løper jo trøttere blir man.
Som jeg skriver inledningsvis så er ikke dette noen forsvarstråd, synes bare dette er noe som ikke kommer frem når slike tråder dukker opp.

Damer hva har dere mellom ørene. Er dere så ufattelig trang synte elle hva.

Hmm stusser over en ting jeg får feks opp gutter der som ikke ønsker kontakt med barneforeldre og har ofte match langt over 80 tallet med de! Hvorfor det? Burde ikke de automatisk ikke komme opp hos meg som har barn da?

Hva bruker dere onlinelista til?

Når jeg er i mitt inspirerte hjørnet går jeg gjennom 1 side der og blokker alle uintresange pga, utseendet, hva de søker. bosted, profil m.m også sender jeg brev eller hjerter vis jeg fant noen intresange :)

Er vell omtrent den jeg bruker for når de er på, så er det mer sannsynlig med svar, også bruker jeg forum thats it :P

http://www.budstikka.no/nyheter/skummel-klamydiaokning-1.7568110

er folk mer løse, og tar større risk når det kommer til onenight stand og prevensjon/beskyttelse?

Lurer på hva dere jenter tenker og mener rundt dette? Kunne dere tenkt dere å gått inn i et forhold der mannen kler seg i og bruker dameklær? Her snakker vi nødvendigvis ikke om at det skjer 24/7. Eller at en er kledd og sminket fullt ut hver dag. Men enkelte dager, helg fra tid til annen? Eller at et eller annet plagg er bruk ofte.

Jenter bruker jo akkurat hva dem vil av klær, hander herreklær til seg selv etc. Så hvorfor skulle det ikke være litt likestilling andre veien også ?

Velociraptor Awareness Month nærmer seg slutten, har alle sett over og oppdatert nødplanene sine?

Kombinerer noen av dere Velociraptor og Zombie survival planene?

American Society for Velociraptor Attack Prevention
http://www.velociraptors.info/

Zombie Survival & Defense Wiki
http://www.zombiesurvivalwiki.com/

The gang talk about their zombie plans. (R vs B)
http://roosterteeth.com/archive/?id=226

Solution to XKCD Velociraptors Problem #2
http://www.mbeckler.org/velociraptors/

Ok, jeg kjeder meg... :p

Ok gutter sjarmer meg i senk!!
Vis meg/oss jenter hva dere gjør når dere skal sjarmere via tekst! :) tar du utfordringen?

Ensom natt

Siste svar lø. 6 okt. 2012 07:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym LilleMy

Noen som vil holde meg med selskap?? Kjør igang en diskusjon :)
Jente (20)

Er det noen som har verdier i livet eller. Hva søker

VIS FRA YOUTUBE NOE DERE HAR GJORT.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Her har jeg en av filmene mine.
http://www.youtube.com/watch?v=rOMhSvHam8g
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
The Apocalypse Act nedenfor er en venn av meg
som står bak. Jeg deltok med kostymer og annet.
http://www.youtube.com/watch?v=hwQ1BcjGpGo
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hei

Jeg har skrivet ett par meldinger til noen profiler jeg liker men har ikke fått svar.

Er det greit å sende enn ny melding når det har gått ett par uker? Eller gi faen å se fremover :)