Sukkerforum

Mann 22.

Så i dag regnet det noe helt vilt. Som vanlig stod jeg på bussholdeplassen og ventet på bussen på vei til jobb med en paraply. En jente kom gående og stilte seg sånn 3 meter fra meg. Hun hadde en tynn jakke og var helt klart våt. Jeg kan nok si at hun var på min alder. Jeg sa "Hei, vil du låne denne frem til bussen kommer?" og rakte henne paraplyen. Hun smilte og sa hun angret på at hun ikke tenkte på å ta med en paraply selv. Vi små-pratet litt frem til bussen kom og så fikk jeg den tilbake og dro på jobb - end of short story -.

Kanskje det var dagens lille gode hjerning. Jeg ønsket ikke noe mer enn bare å være snill i øyeblikket.

Andre som har det slik? Er det å kanskje være for snill en turn off? Jeg endte med å bli rimelig våt da jeg kom på jobb.
Jeg kunne latt som ingenting.

finnes det noen tilgjengelige tall om hvor mange menn og kvinner som er registrerte på sukker?

hadde vært litt interessant å se.

Har dere noen tanker om hvor de mest joviale menn kommer ifra? Tenker da på landsdeler i Norge, og på forskjellige nasjonaliteter.

Jeg har lagt merke til at danske og hollandske menn ofte er joviale. Hva med de norske? Hvor i landet finner man flest joviale menn mon tro?

Ikke veldig seriøs tråd:-)

"Tror" du på dette med horoskop? Hvem er du i horoskopet?
Leser du ditt horoskop?
(Jeg er ei stolt skytte) :)

Andre som har samme problemet? Står bare finn bilde, og når jeg trykker på den knappen så skjer ingenting...

Noen som har troen på Norge mot Kypros i kveld? Jeg har to lag jeg holder med i kveld, så hvis det går dårlig med ene, har jeg altid det andre (England). Må nok til byen for å ta en halvliter til kampen. :p

Ok, så jeg kjeder meg.

Mercdes 240GD - sta som faen, starter alltid uansett tilstand, går på det meste av driftstoff :)

er det ikke deilig når du har datet en i lengre tid, brukt masse energi på å tenke, hatt håp, våknet og lagt deg med personen i tankene...og endelig innsett at det ikke blir noe? for en frihetsfølelse,-))) ikke tenke en ørlite tanke på han engang. og han du tenkte på, ble fortryllende borte fra tenkeboksen;-)nye blanke ark og farvestifter til....skål!

Noen som husker denne?

http://youtu.be/ANquX0YHFhw

Jeg tok mot til meg å spurte om vi kanskje skulle ta en kaffe en dag, sånn en gang det passer etter trening kanskje en dag? :P Det ble ganske fomlete, men det funka! Han hadde ikke tid i dag, men vi utveksla telefonnummer og jeg fikk en melding etter en stund hvor han lurte på om vi skulle ta en dagstur på fjellet til helgen! Ettersom vi har fleipa litt med det. Jeg sa ja, så til helgen skal vi på fjelltur :)

LA IKKE DE "VERSTE" FÅ DET BESTE AV DEG.
SPAR DET HELLER TIL DE BESTE - DE SOM VET Å SETTE PRIS PÅ DEG.

Er dette ord som er nyttig å huske på, eller er dette selvfølgelig pjatt for deg?

Hva tenker du? :-)

Ærlig talt folkens! Forventer du virkelig at den du selv tar kontakt med skal drive hele samtalen alene?

Bah, blir litt oppgitt over enkelte :p

Og ja, dette innlegget er bare rettet mot de som føler seg truffet.

Noen tips?

...som betalende medlem....
Tvilsomt om jeg beholder kontoen aktiv så veldig lengre.
Så de jeg har utvekslet meldinger med...send en til for mailadresse dersom det er interessant :)

Kjærlighets roman

Siste svar ma. 15 okt. 2012 23:19 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Månestråle

Jeg har blitt så ivrig til å lese kjærlighetsromaner. Fant frem noen gamle som jeg kjøpte tidlig på 90 tallet.

Jeg lurer på, jeg...

Dersom man har vært i et dateforhold i to mnd, og det fra dag en var full klaff... :-) Og tekstmeldinger har gått veggimellom med et snitt på 5 hver dag hver vei, noen helger og en del telfonsamtaler. Og så blir det brått stille. Helt stille i 4 dager. Hva gjør man da? Jeg står mellom følegende alternativer:

1. Spør om det er en grunn til at det er så stille? (Er det usexy? Ville du svart ærlig på noe sånt på SMS?)

2. Later som ingenting, og sender en ny Hei og hopp, savner deg og godnatt-melding? (den sitter litt langt inne)

3. Venter til h*n tar kontakt uansett hvor lang til det tar... ( Er litt utålmodig alt... så den er også tøff)

Hva tror DU er det smarteste valget?

Hva er den ALLER skumleste filmen du har sett?
"The Shining" skremte vettet og puberteten ut av meg da jeg var fjorten. Flere anbefalinger og terapeutiske betroelser mottas med både takknemlighet og medfølelse.

Hei! jeg har nemelig hatt bursdag for en månde siden. og viser forsatt at jeg er 25 og ikke 26. Noen som har svar på hvordan man kan endre dette?

takk :D

Burde Sukker også spesifisert mer detaljert om hvilket land vedkommende kommer fra når en søker på personer med matchtreff? Og hva synes dere andre om det??

Hvor mange sex-partnere skal til før du synes mannen/ damen er "billig"?

Skriv navn og kjønn når du svarer.

Behold automatisk fornyelse så neste månedspris blir kr: 130,-.Dette tilsvarer 52% rabatt i forhold til normal månedspris 269,-. Prisen vil fortsette å synke med 10% ved hver fornyelse. Neste fornyelse skjer tirsdag 16 oktober.

Så er det å føre musepekeren fra automatisk fornyelse til ikke automatisk fornyelse. Det er en laaaaang vei.

Jeg har bestemt meg for å ikke fornye og å deaktivere profilen her. Hvorfor? Fordi jeg er i en livssituasjon som er et jævla kav å forklare for folk. Er vel rett og slett ikke helt åpen for å treffe folk på det nivå Sukker og mine samtalepartnere forventer.
Hadde egentlig tenkt å bare tømme profilen og å bruke forumet til å fjase, men i en eller annen tråd heromdagen skrev en eller annen: Ingen er vel interessert i brevvenner.
Godt poeng. Det føles ikke riktig å bli værende her uansett hvor mange "useriøse" folk som bruker nettstedet.

Så..Jeg ville bare bruke denne tråden til å si adjøss, lykke til. Og TAKK til alle for at dere skaper underholdningsverdien som sukkerforumet er. Selv om det er spydigheter iblandt og en sjelden gang direkte ufinhet, så er det mest moro og hygge.

Tusen takk til de som har møtt opp på to treff i Oslo og ett i Bergen. Det har vært legende for meg å treffe nye mennesker fra andre miljø. Mennesker jeg for et halvt års tid side aldri i verdens hadde giddet å tilbringe tid med, bare fordi jeg selv satt på en voldsom mengde fordommer. Like barn leker best osv. Det har vært en flott opplevelse å innse at det ikke er slik.

Håper dere alle finner det dere leter etter :)

Og ja..dukker nok opp igjen når situasjonen blir enklere å forklare for folk og selvtillitten økes litt :)

Er det bare meg, eller er andre enige om at mange menn ser eldre ut enn det de er?
Kan det være slik at mange lyver om sin alder? Vet at det ikke er uhørt- fikk kontakt med en som sa at han var 38 år, men så innrømmet han etter litt prating at han egentlig var 42 år gammel, snart 43. (Han tok det opp selv- jeg spurte ikke om hans alder stemte.)

Man må da lure på om det kan være andre ting som han lyver om/ overdriver?

Og så er det de profilene der mannen ser ut som han er 47-50 år, men så står det 40 år!! Det er ikke slik at jeg er 22 år gammel og synes at alle ser mye eldre ut- Jeg er selv 42 år, og synes at mange mannfolk her inne ser eldre ut enn man hadde forventet for deres biologiske alder.

Norske menn kan ofte se eldre ut, og jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg har bodd i 4 forskjellige land og kan lett sammenligne hvor godt menn holder seg- Norske menn har ofte lys nordisk hud. Tidlig aldring forekommer av røyking og bruk av solarium, og masse turer i skog og mark i vær og vind, og fjellturer uten solfaktor, osv. Håret til mange blir ofte fortynnet i 30-årene, osv. men kan alt dette være grunnen til at så mange menn ser mye eldre ut enn det de er (eller sier at de er)?

Eller er det rett og slett pga at mange menn her på Sukker.no lyver om sin alder?

Synes at kvinnene ser vesentlig bedre ut- er det fordi vi er flinkere til å ta vare på huden og farger ofte grått hår og bruker litt sminke? Hva synes dere? Lyver mange om alderen?

Lager en tråd hvor man kan dele på disse gullkornene som kommer fra barnas munn. Som vi allerede vet, er de veldig direkte og har sterke meninger.

Var på date med en nydelig jente som jeg følte med temmelig tiltrukket av, men som jeg følte at daten ikke gikk så bra med. Er det vits i å gå for noen andredate ettersom det ble litt stille øyeblikk og vi ikke fant helt tonen? Umulig å vite hva hun tenkter og syntes. :o

Blir man lei av å se de samme ansiktene hele tiden, litt brukt opp liksom? Kan det lønne seg for å få flere besøkende på profilen å ta bort profilbildet en periode? Har jo bilder i albumet. Hva tror dere?

Etter å ha lest litt på forumet ser jeg at det finnes individer som sikkert fyller ut hele skalaen når det kommer til hyppighet av samleier.

Det jeg lurer på er hvordan dere opplever at sex forbedrer, eller mangelen på sex forverrer, deres livskvalitet. Eller føler dere at det ikke har noe å si?

Grønn tråd.

Scenariet er som følger: man har en hyggelig førstedate varer lenger enn man kunne forvente fordi ingen egentlig vil gå. Man fortsetter med en god tone og avtaler å møtes en gang til, og utveksler en del meldinger for å finne ut hva man skal gjøre. Plutselig blir det dog stille, og jeg ser at den siste meldingen forblir ulest selv om hun har vært online.

Jeg har selvsagt gjort meg mine tanker om hvorfor det plutselig ble stille, men siden jeg likte denne jenta veldig godt lurte jeg på om noen kanskje har noen mulige forklaringer på dette som ikke innebærer at jeg bare kan begynne jakten på nytt.

Jeg har sett noen sette annet på politikk på profilen sin. Blir selvfølgelig nysgjerrig og noe sier meg at de mener FrP. Stemmer det for dere som har satt " annet"? Hva er vanlig når det står "annet"? Er nemlig ikke særlig begeistra for den siden av politikken, og da er det jo litt greit luke ut først som sist! Hehe

Hva med en god, grisete mandagsprat i Poppys ånd nå på søndagskvelden? Ble det noe på deg i helgen, hva skjedde? Englekor og fyrverkeri, eller helt håpløst? Få høre om han som ikke fikk den opp, hun som spydde på den,...

Jeg fikk besøk av en eks i natt. Grundig rundpult.

Ikke èn tråd om tidenes villeste stunt?
Vet ikke om jeg skal kalle dette galskap eller ei. Men dette kan vel definitivt kalles å leve livet fullstendig i nuet.
Håper alt går etter planen, og at han lander i god behold - med sine 4 rekorder.
:-)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/10/09/foelg-verdensrekordforsoeket-i-f ritt-fall-her

Hva skal du idag? :)

Hei fremtidige drømmedame, møter du opp i denne vil det automatisk gi deg masse plusspoeng i boka mi:

http://www.blackmilkclothing.com/collections/star-wars/products/artoo-dre ss

Jeg er ingen stalker, hvis definisjonen på det er en som finner ut hvem du er her inne og kontakter deg på facebook eller sms.
Jeg synes derimot det er utrolig morsomt med alle dere som legger opp til at vi på 1-2min faktisk kan finne ut hvem dere er.
Er det det dette du ønsker? Jeg blir bare så nysgjerrig jeg altså.
Og da har jeg egentlig lyst til å fortelle vedkommende at du bør endre på profilnavnet ditt.
Jeg er ingen psyko og kommer ikke til å plage deg.

Jeg ønsker meg en danse partner

Hvor mange sex partnere har du hatt?

Perfekt innedag for alle sukkerbitene dette !

Kaldt , regn.......de fleste er her inne for å titte ,lete, skrive og kanskje t.o.m ende opp med en date ?

:-)

Noen som har lest boken "fifty shades of grey"? Der har du drømme mannen min ;) hva tenker du om denne boken?

Hva er mest kledelig? Skinnvest eller lisseslips?

Har merket meg at for mange jenter er det viktig at man har felles økonomi i et forhold.
Dvs. at begge har lik tilgang til en konto og at begge lønningene går inn på denne kontoen hver måned.
Jeg tenker ikke på at man har en felles regningskonto der man betaler fellesutgifter som lån o.l fra.
Men at man har tilgang på alle pengene til den andre.

Hvorfor er dette viktig?Noen som kan forklare poenget.?

Jeg tenkte at jeg skulle ta opp et tema, som jeg tror berører mange mennesker. Spesielt hvis man er en person som alltid har foretrukket å stå mer på sidelinjen, enn å være midt i oppmerksomhetens senterpunkt. :) Jøsses, så avansert jeg skriver.

Jeg har ofte gjort meg noen tanker rundt noe av det aller deiligste vi mennesker kan (og bør) oppleve. Og de fleste av oss er opptatt av det, i større eller mindre grad. Kommer jo veldig an på dagsformen, ikke minst psyken, livssituasjonen, tidligere erfaringer +++.
Men sex er ikke alltid bare positivt. Nå tenker jeg ikke på overgrep og/eller noen former for tvungen sex. Det er mishandling og ren utnytting til egen personlig vinning...
Nei, jeg tenkte mer på de negative tankene og den usikkerheten som kan kverne rundt i hodet og gnage i kroppen. Med tanke på sex, og hvordan man betrakter sine egne ferdigheter på det området. Og hva man tror en eventuell sexpartner forventer av en også.

Det er litt pinlig å si det, men jeg har kun hatt sex to ganger. Dette er nok mye fordi jeg har slitt med sosial angst tidligere, og derfor har holdt meg unna utelivet på byen, og en rekke hjemmefester. Og hvis man utstråler nervøsitet blant andre, at man viser med kroppsspråket at man har det ukomfortabelt med situasjonen, så er det en helt naturlig reaksjon at mange ser på det som utiltrekkende og turn off. Derfor har sjansen svært sjeldent bydd seg.

De siste årene har jeg fått det bedre med meg selv, fått mer tro på at jeg kan stable et godt liv på beina, og føler at jeg kanskje kan være attraktiv i noen kvinners øyne. Men jeg framstår fremdeles ikke som spesielt selvsikker, og vet ikke om jeg noensinne vil bli det. Eller ønsker det. :)

I den forbindelse så tror jeg at det kan bli utfordrende med intimitet og sex. Neste gang sjansen byr seg igjen. For de to første gangene jeg skulle ha sex, så var det en mer pinlig og klein opplevelse for begge parter, enn nytelse og begjær. Dessverre. Når man er naken og skal vie kroppen sin til andre, så er man veldig eksponert. Det blir utrolig nært og personlig på mange måter. Hvis man da ikke kjenner personen så godt, så føles det feil, selv om det burde føles riktig.
Jeg ble så fryktelig nervøs og anspent, og tenkte mer på sex som en teknisk oppgave enn at to mennesker skal nyte hverandre intimt, og følelsene som strømmer gjennom kroppen. Og det blir jo helt feil.

Date!!!

Siste svar sø. 14 okt. 2012 07:27 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Minnie

Kan noen snille mennesker gi meg noen TIPS så en date kan gå relativt bra?? Hva skal man snakke om og hva skal man absolutt ikke snakke om? Hva skal man finne på å gjøre på en date og ikke? Setter stor pris på om noen kan komme med tips :) Tusen takk!! (Jente 23)

http://www.youtube.com/watch?v=i6pxh2JzpMM

Kom med forslag.

starter lørdag 6. oktober i en by på 5 bokstaver
http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_norske_byer

Alder? Kjønn? Høyde? Vekt?

Kjeder meg. Noen som gjør noe gøy i dag?

Religion satte jeg helt til venstre (Ateist da, regner jeg med), og "Svært viktig". Så får jeg rødt blad på "Åpen/tvilende/ Agnostiker (Nokså)". Nå regner jeg meg som "Åpen/tvilende/ Agnostiker (Nokså)" selv, så det er jo litt komisk. Grunnen til at jeg satte den helt til venstre er at det er alt for mange med rødt blad og høyt matchtall, så matchingen fungerer ikke bra på dette punktet, slik jeg ser det.

Møtte en kjekk fyr, som prøvde å kysse meg nesten med en gang. Jeg avslo, han tok handa mi å strøyk den. Så prøvde han å putte den mellom bena sine. Jeg sa neitakk!! Han unnskydte seg og skulle gå på do. Han kom aldri tilbake!

Nå har jeg fått avlyst 5 dates på meg de siste to månedene.

I alle tilfellene har jeg på forhånd vekslet med dem i ukesvis, og ett i månedsvis.

Vi avtaler å møtes, hvor vi begge er helt klare på at det er uforpliktende og at vi ikke forventer noen ting og ikke skal gjøre en klein date av det.

Likevel ender dette på samme måte hver gang. Først så utsetter hun, alltid dagen før, eller samme dag. Så blir vi enige om ett nytt tidspunkt. Deretter utsetter hun en gang til, men denne gangen så vil hun ikke komme med forslag til et nytt tidspunkt.

Etter det så opphører gjerne kontakten. Så jeg bare spør, ka farsken er det med dokker, da, jenter?

Ble kontaktet av ei som kalte seg "bliski" fra sør-trøndelag og skrev på tilnærmet perfekt norsk, men etter 2-3 meldinger så klarte visst ikke google translate og oversette avansert riktig fra engelsk til norsk.. Hun var dessuten fra canada kom det frem så jeg blokket henne med en gang uten å gi henne noe svar tilbake.

F... brødhuer som ødelegger dette datingforumet!!!