Sukkerforum

Hvordan får jeg trykket meg ut av svargarantilisten ?

...at så mange på et sted er alene. Her sitter vi kveld etter kveld og leter. Hvor er du? Siden puberten har jeg tenkt: Du finnes der ute, men jeg har ikke møtt deg enda, eller kanskje? Alt jeg vet er at jeg kommer til å bli himmelfallen. Det er vakkert, og jeg er ikke alene om det her inne. :)

God morgen!
Har vært her på Sukker siden påske-tider. Jeg må si at jeg ikke skjønner noe av dere mannfolk som er så MEGA "anonyme" uten bilde-album-kart , men likevel er veldig ivrige på å sende "meldinger" mere eller mindre spennende til "Gud og hvermann" Hva er det dere er ute etter ??????? Tenker bare syke menn..... Meninger av andre slag der ute ??

Skjønner ikke hva som er galt med dette bildet..men jeg får ikke lov å beholde det..!
I min pc, er det iallefall ikke for uklart...hmmmm....

Kan noen gi tips om piggfrie vinterdekk? Ufancye dekk med godt vintergrep

Ser at Sharif Europdekk har rimligere dekk enn de fleste - men selve Tommy er jo en skummelt sleip fyr, noen som har handlet trygt av han? Er det stor forskjell på Dunlop, Continental og Good year for eksempel??

Sikkert relativt teit spørsmål men jeg har ikke kunnskap om bil og dekk og spør dere dekk-intelligente om råd

Please

:o)

Hva er egentlig en grei åpningsreplikk her mot andre?

Hei du voksne mann over 39 år. Hva tenker du om det står følgende under drømmepartner :

Ønsker å finne deg trygge og ærlige mann, som tåler at jeg lener meg litt på deg. Har mye å gi deg tilbake, men jeg er en dame som ikke gir meg helt hen før jeg er veldig veldig trygg på at du er sterk nok til å "bære" meg.

Skygger du unna, eller tar du utfordringen?

tar det videre fra en annen tråd...

en som skrev her at man er jo ikke irl som på bildene. Rart ingen laster opp en videosnutt av seg selv til f.eks youtube? Vurderer faktisk å gjøre dette selv. Litt lei av at man kun blir vurdert utifra bilder. Sendte ei dame her en liten videohilsen av meg selv. Da fikk vi fart på sakene. :) Så var det denne avstanden som kom i veien da...
Man kan jo fremdeles være anonym. Trenger ikke prate heller. Rart det her synes jeg. Vi går nå snart inn i 2013 og vi holder oss bare til presentasjon med bilder og tekst??????? Klart, alle er ikke komfortabel med dette, men noen er vel det. Jeg er det. Er jeg alene om dette? Har da sett på dokumentar fra amerikanske dating byrå. Her kommer det en mann eller dame inn til byråer. De viser frem videohilsen fra potensielle matcher. ?
Jeg synes hele dette greiene med bilder og tekst hører dinosaurtiden til :p
Og i dag kan man ikke unskylde seg med at det tar stor plass og folk ikke har båndbredde nok.

eller blir det da sånn at de som ikke tør faller utenfor?

Hvilken låt er den vakreste du har hørt?
Jeg har den her...

http://www.youtube.com/watch?v=nnOgxabeh8Y

Må bare spørre om noe..hvis du sender meldinger frem og tilbake med en, og kontakten er veldig god, og NESTEN så dere har avtalt å møtes, men så slutter bare personen å skrive...og du ser han er pålogget og har lest din siste melding, er ikke det litt teit? kunne jo godt fått ett lite hint om at personen ikke vil skrive mer? eller er det bare meg som er rar? :)

Får litt for mye grise meldinger fortiden. Så håper dette vil hjelpe fremover...

Håper fler ønsker å ta en titt på profilen min. Har endret noen opplysninger som blir oppdatert om 12 timer.
For å beskrive meg kort og godt. Er 24år Mørkt hår blå øyne veldig maskulin kropp, er romantiker. Kos er kos det<3

Har fast jobb og har bosatt meg i Asker.

Har en livsstil som veldig få tørr å leve etter. Har sterk disiplin er lojal og veldig rolig type.

Aktiv livsstil og konkurrerer i athletic fitness.

Er båt glad og seiler en del når jeg får tid.

Jeg håper noen der ute vill bli berede kjent med meg og være seriøs til å treffe nye. Og ikke send grisete meldinger, det får jeg mer en nok av, da svarer jeg ikke... jeg er ikke 14 år i hodet lenger hehe :)

Trenger deres hjelp i å ta et valg, dere får selvfølgelig ikke vite hva dette er siden det er personlig, men siden jeg ikke kommer frem til hva jeg skal så velger jeg å gjøre det på denne måten. Så, SKAL? - SKAL IKKE? Hva sier du?? Takker :)

Hei alle dere flotte kvinner som er her inne.hvor stor aldersforskjell synes dere er helt greit hvis alt stemmer.bare lurte jeg.
:) :)

har lenge hatt lyst til dette, men da blir man fort dømt for sine meninger. Hvordan jeg er her inne er ikke nødvendigvis helt sånn jeg er utenfor, men er jo ikke så langt unna. Hva opplever dere som har åpen profil her på forumet?

Hei folkens! Ser det er mye østlandsfolk her inne. Hvis nord for Dovre kan kalles huttaheiti, så er jeg derfra. Og jeg syns jaggu ikke sukker er noe stas. Sitte her og glane på noen bilder av stive glis og artige fjes, var ikke hva jeg forventet meg. Det sier kanskje noe om meg, da - at ingen syns jeg er pen nok - eller ung nok. Men jeg tenker kanskje også at det er fordi jeg er ei huttaheitidame......Samma det ! Spørsmålet er om det er noen andre fra huttaheiti her, som kan oppmuntre meg og fortelle meg at det går an å oppleve noe her inne ... Har jeg kastet bort penger på noe tull som bare funker for Oslofolk?

Jeg likte han, synes han er tiltrekkende, hadde det fint, og han vil faktisk treffes igjen også. Ikke sommerfugler i magen eller noe, men må det skje på første date? Er det ikke nok at jeg hadde lyst til å kysse han? Argh, eller er jeg bare desperat. Vet ikke om jeg kan se forskjellen nå.

Opphavsrett

Siste svar fr. 12 okt. 2012 22:48 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Er det noen her inne som kan mye om opphavsrett?

Hvor går egentlig grensen mellom normal trening og å være fanatisk i å trene?

Leser ofte i profiler hvor det står at de trener 4 ganger i uken eller mer, men er på ingen måte fanatisk! :-P
Fanatisk...er det for et ord egentlig og kan det brukes i en treningssammenheng?

Si at vi har vært på en første liten date med en kaffe eller øl eller to. Kanskje litt nervøsitet fra begge to, men si det har vært hyggelig i et par timer. Så må du dra, for du har en annen avtale, enten det er å treffe en venninne eller jobbe eller rydde loftet eller samme hva. Om unnskyldningen din høres litt tynn ut, så tenker jeg du ikke er interessert. Og et par litt hyggelige timer blir jeg ikke forelska av, så det gjør meg ikke så mye. Så da bryr jeg meg ikke om å ta kontakt igjen. Kan det tenkes at du egentlig sitter og venter på en melding? Er det for mye forlangt at den som avslutter daten på ett eller annet vis viser at det faktisk er interesse tilstede? Jeg bare lurer, hva tenker dere jenter? Har dere noengang vært den som avsluttet en date og så ventet forgjeves på å bli invitert igjen?

Fredagsmiddag for mons! Nachos, selvlaget guacamole, rømme og hot salsa gjorde sannelig susen :D Lite skår i glededen å spise uten kvinnelig selskap, men herregud, det var jo gull :D

Noe godt på bordet hos deg?

Hvor viktig er utseendet for dere?
Hvis alt annet klaffer og han/hun får deg til å føle deg bra med deg selv.
Er det da allikvel helt uaktuelt så lenge den store fysiske tiltrekningen ikke er tilstedet?

Nå har jeg klikket og tastet meldinger så mye at tastaturet er nesten utslitt men ingen respons.
Hva skal til dere kvinner/jenter?

I morra bærer det til fjells med gode venninner jeg har kjent i 3/4 deler av livet mitt:) kvelden ender på et høyfjellshotell med spa og vin :) :) :)

Hva gleder DU deg til?

Er det urimelig i et slikt fora og kun være på utkikk etter uforpliktende flørting? Ut ifra tilbakemeldinger virker det som en lite passende holdning her inn! hehe

Hva tenker du om å melde seg på et dating program på tv som f.eks; sønner av Norge, jakten på kjærligheten etc?
Tenker du kanskje at de jentene/guttene har et eksponeringsbehov? Og hva tenker du om de jentene/guttene som er med på sånne programmer på tv? :)

Kunne du tenke deg å flytte hit? Bo i samme fylke som Raymomd og bingodamene fra charterfeber.

Hei,

Iblandt føles det som man kommer fra en helt annen planet og at (u)kulturen her inne er nesten ikke til å forstå.
Skriver en hyggelig melding til en jeg fant interessant. Meldingen ble lest umiddelbart - og SÅ blokkerer vedkommende meg....???
Kan man ikke kun skrive en kort rad tilbake og takke for intressen og si at det ikke passer?? SIMPLE AS THAT.

Iblandt tror jeg dere menn er overlag mer neurotiske enn oss damer... Mange som stiller uten hel profile og uten bilder i tillegg til slikt beteende som han her. Er dere livredde....eller??
Kan ikke noen forklare litt her - please!!

Uvitende

Jeg har ca. 20 menn som har satt hjerte på meg, men ingen har tatt kontakt. Herregud, skjerp dere ass! ;p

Har du noe imot at din partner har spilt en filmrolle i publisert porno/finnes på nett?
diskuterte litt fram og tilbake med kompiser og ble nyskjerrig på hva dere kanskje litt mer erfarne datere har å si =)

God morgen til alle dere flotte forumtroll ;-)
Grip Dagen i dag..

Hva gjorde du nettopp nå? :)

Følgende artikkel står på osloby.no gjennom aftenposten.no sine sider nå i ettermiddag.

http://www.osloby.no/nyheter/Innvandrere-har-flest-barnevernsbar n-7014226.html

"(innvandrer)Foreldrene mener barnevernet ikke forstår deres kultur og deres måte å oppdra barna på."

Her pekes det på flere punkter, fysisk avstraffelse, behandling som annenrangs borgere/objekter, barn som spiser med hendene, sover på matter på gulvet og annet.

Barnevernet svarer følgende:
"- Vi må også være forberedt på å bli bedre på kulturkompetanse og bli bedre på å forstå familier som har en annen bakgrunn. De som jobber i barnevernet må være kultursensitive slik at de klarer å tolke hva i barneoppdragelsen som er en del av familiens kultur og hva som bryter kravene om omsorgsevne i barnevernsloven, sier Trommald."

Så, problemer med lovstridig oppdragelse av barn i Norge skal altså møtes med "kulturforståelse" og å "være kultursensitiv".
Så så lenge oppdragelsen er en del av deres "kultur" skal det liksom være lov??

Dette må være noe av det mest provoserende, forargende, fornærmende, motbydelige, avskyelige, bestialske..... osv osv.... jeg FINNER IKKE ORD!!!!

Her står innvandrerne frem å beklager seg over at de ikke får lov til å oppdra sine barn i STRID med norsk lov, å så forventer de at vi i Norge skal endre oss og ha FORSTÅELSE???????

Er det flere en meg som får lyst til å (bokstavelig talt) BANKE Norges lover inn i disse forbannede steinaldermenneskene og sparke dem LANGT utenfor dette landets grenser??

Ble mye store ord men det må da være grenser for frekkhet og manglende forståelse for det landet du har flyttet til....

Utrolig hva man kan finne på sånn når man egentlig burde gått opp å legge seg...
Er det flere der ute som utsettes for dette?? Eller er det kun jeg som er blitt loko i hue i kveld..

Så..
Hvor er dere og hva gjør dere på når søvnen ikke kommer...

Dilemma

Siste svar to. 11 okt. 2012 20:46 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Har du en

spørsmål?

Etter at jeg gjenoppretta medlemskapet har det plutselig blitt en dramatisk senkning i matchtallgjenomsnittet. Flere som har merka noe til dette, og evt har noen forklaring? Har jo snart like bra match med mannfolka her inne.

Vurdering

Siste svar to. 11 okt. 2012 19:55 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym HotBanan

Hvor mye skal man legge i prosenten man får på match og matchtreet?

Noen meninger eller erfaringer?

Hva gjør du akkurat nå? :)

Tenkte på noen ting da jeg gikk kveldstur med bikkja nettopp, og lurer på deres synspunkt:

Jeg har vært forelsket to ganger. Da mener jeg hodestups-kan-ikke-slutte-å-glise-med-sommerfugler-overalt-forelsket. Begge disse to personene jeg har vært forelsket i, har ikke vært forelsket i meg. Det har heller ikke vært noe forhold å snakke om med disse.

Jeg har hatt to langvarige forhold. To flotte gutter. Mye til felles, har hatt det fint sammen og trivdes. Men jeg har ikke vært forelsket i dem.

Så tenker jeg. MÅ man være forelsket i noen? Holder det ikke å like personen, ha mye felles interesser, felles verdier, trives sammen, kunne le sammen, trives i hverdagen osv osv osv.

Hvis man skal forvente å være hodestups forelsket i noen og de skal være hodestups forelsket tilbake..så er vel oddsene forholdsvis lav for å ende opp med noen?

Jeg mener ikke med dette at man skal "fire på krava", men alvorlig talt: hvis man treffer noen man har det virkelig gøy med, og er glad i..hvorfor skal man avvise tanken på et langvarig forhold bare fordi man ikke kribler i hele kroppen?

Ser det er en tråd som går på hvor grensen for fanatisk trening og vanlig trening ligger :)

Kom til å tenke på et annet spørsmål realtert til trening og grenser :)

Hvor går grensen for hva som er trening og hva som "bare" er normal fysisk bevegelse?

Feks det å gå en tur kan jo være trening, men også bare vanlig normal fysisk bevegelse, helt avhengig av hvor fort man går og hvor godt man er trent fra før.

For det blir jo en vesentlig forskjell på en person som trener tre ganger i uka og en annen som trener tre ganger i uka, dersom de har svært forskjellig mening om hva som er trening :)

Hva syns dere om blogg?

Min personlige mening er at typiske rosablogger om hva slags klær du har på deg, osv osv i "intresange" versjoner er noe som hører 14tiser til.. Syns det seriøst er urteit når flere jenter rundt min egen alder driver med dissa greiene der blir jo reint flau på demses vegne jo! I tilegg får man stadig beskjed som "sjekk bloggen min a","kommenter da pliiis, se hva jeg har skrevet i dag" noen er jo helt på tuppa og gjør det samme på facebook..

hva synes dere guttene om en eventuell kjæreste som driver på sånn?

Og hva syns dere jentene om veninner som er helt into den greia der? Hvordan si på en pen måte at man ikke er så inn i hampen intresert i hva slags sokk hun hadde på seg i dag? :P`?

Jeg er 50 år, det står i profilen min. Har skrevet i profilen min at jeg søker menn i samme alder. Men hva opplever jeg? jo det kommer henvendelser fra søte gutter som er fra 22 år til 28 år. Søte er de , men jeg foretrekker noen som er mer mot min egen alder.....

Anbefalinger?
Jeg så kubansk zombiefilm forrige fredag, den var både spennende og lærerik.

Med tanke på alle inlegg om lite respons fra damer osv. tenkte jeg at dette kanskje kunne passe som inlegg. Men ett ltet snev av alvor er det kanskje og, har ikke bestemt meg helt :).

Äkta make varuhuset

Ett äkta-make-varuhus hade nyligen öppnats. Där kunde kvinnor gå och välja en make bland många män.

Varuhuset var i fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp kvinnorna kom.

Den enda regeln var, när en kvinna öppnat dörren till en våning, måste hon välja en man från den våningen.

Gick hon upp en våning kunde hon inte gå tillbaka annat än för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.


Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen.
"Dessa män har jobb och älskar barn." Stod det på skylten vid dörren in till våningen. Kvinnorna läste skylten och sa:
- Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?.

Så de gick en våning upp.

Andra våningen
"Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." Stod det på skylten vid dörren in till våningen.
- Hmmm, sa kvinnorna. Men jag undrar vad som finns på nästa våning?

Tredje våningen:
"Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." Stod det på skylten vid dörren in till våningen.
- Wow, sa kvinnorna. Mycket frestande.

Men eftersom det fanns fler våningar i varuhuset så fortsatte de högre upp.

Fjärde våningen:
"Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." Stod det på skylten vid dörren in till våningen.
- Oh, kära nån! utbrast ena kvinnan.
- Tänk bara, sa den andra, vad som måste finnas på nästa våning!

Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen:
På skylten vid dörren stod:
- Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt omöjliga att behaga. Utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

Hva foretrekker jentene der ute? At man tar kontakt direkte om dere er på chatten, eller foretrekker dere en melding i innboksen først? Legger merke til at svært få faktisk leser meldinger som blir sendt, tross at de er online. :)

Hva legger man i dette tro? Er det slik at alle som setter dette ikke vil flytte i det hele tatt, eller er det slik at noen snakker om lengre avstander her?
Hva mener dere?

Forliksråd

Siste svar on. 10 okt. 2012 21:21 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Bare veldig kjapt er det noen her inne jeg kan snakke med i 5 min angående litt informasjon om dette. Har lest litt på siden men har noen spørsmål.

Jeg opplever at det å dra en tur ut i helgen ikke er så positivt -
når man er i dialog med damer rundt 30+ - noe som har erfart det samme?

Et lurt tips, ikke sitt og syt over eksen på daten. Ikke sitt og klag over at du bare har et par sko/ en jakke ect. Jeg var på date med en sånn, han hadde sikkert hatt det helt forferdelig men det fristet ikke til gjentagelse. Det var 2 timer med syting og klaging. Trenger vel ikke å si at det ble bare en date etter på gikk jeg hjem og blokkerte han....

Noen som har peiling hvordan jeg kan finne ut om tennpluggene har surnet? Må jeg ta de ut?

http://bstv.no/8530/vaffelmix-online-dating/