Sukkerforum

Jeg har fått meldinger med kun seksuelle antydninger idag,jeg føler meg krenket,jeg er her for å søke en seriøs partner,men,dere menn
har noen menn blant dere som gjør at vi damer blir skeptiske,jeg fikk nå etter avslag fra meg tidligere idag om jeg ville se hans,vel,dere vet hva jeg mener,jeg er ikke prippen,men hvor er grensen,jeg måtte blokkere ham nå,men nå undrer jeg hvordan en mann jeg ikke kjenner kan trampe slik på min selvrespekt,finnes det flere av den typen her inne bør de rapporteres.

Noen her inne som har tenkt seg på vineyard på garage ikvekd?

Har en liten teori... sett at de jeg har høy match med er ganske lik meg... betyr ikke det at jeg egentlig burde komme best overens med de som er _venner_ med de jeg har høy match med?

Så, da søker jeg egentlig etter noen som har en bestevenninne med høy match?

- Tankefull...

Synes det er synd man ikke kan velge å søke matcher blant forskjellige studieretninger/yrker.
Burde jo være mulig å få til, når det er mulig å ønske bort feite mennesker som søkealternativ!

Er så potte lei av å bruke tid med å lese profiler, for så å finne ut nederst at hun er make-up artist eller frisør.
For min del som er en akademisk mann, er det ikke av interesse om ditt yrke er hårklipp, shampoonering eller sminke!

Er det noen flere som deler samme frustrasjon? eller er dere likegyldige så lenge dama vil ligge med dere? ;)

Jeg er i Oslo frem til torsdag, er det noe som er artig å finne på, og som er lett å finne frem til :)

hva er den værste meldingen du har mottatt fra Kvinne/mann på sukker? har en anelse at det er sykt mye drøye meldinger man blir satt ut av..
hadde vært morro hørt noen historier..

Ser også at mange jenter skriv at dei vil ha ein ordentlig mann. Nokon skriv ein som ikkje er ein gut, og andre skriv ein som ikkje er veik. Og så vidare.

Kva betyr eigentlig det? Ein gong stod det til og med at det skulle vere ein mann som ikkje viste følelsar.

Og kva er da motstykket hos ei jente? Kva slags type jente er det som tilsvarer ei jente som ikkje er ei jente?

En mann kontaktet mæ på inbox og ville ha mæ til å sende ei melding til ei anna dame her på sukker (som æ overhode ikke vet hvem er) for å fortelle henne at hun "ikke måtte gå glipp av" denne flotte fyren..

Gurimalla så mange skrudde mennesker det finnes her inne altså¨:P

Spurte så denne herremannen om han ikke var helt i vater og hvorfor æ i himmelens navn skulle kontakte ei fremmed dame for å fremsnakke en fyr æ ikke kjenner...??

La til et lite PS om at han ikke trengte å kontakte mæ mer heller ;P

Tror æ krepere!! ;P

Så hva sier dere?? Flere som har fått merkelige henvendelser??

Hvilken frukt ville det vært?

Jeg skal endelig på date i kveld :-)

Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie.............................Blir nok en stødig samfunnsborger. Jeg har trua;-)

Today was a good day.
Pappa and I picked wildflowers, mamma joined and we lay in the sunshine.
Then we danced and sang for hours.
I know tomorrow will be even better, so the good Lord I thank.
I'll write more later,
Love Anne Frank.

Nå skal ikke dette handle om min egen ubetydelige person, som gjennom en informell konsensus mellom meg og de øvrige deltakerne (spesielt damene) ble tildelt en ren og skjær observatørstatus.

Men nettopp den posisjonen gjorde det mulig for meg å gjøre en like informell, men likevel interessant, feltstudie i kjærlighetens sosialpsykologi. Og det jeg la merke til var at flere av de tilstedeværende så ut til å flørte ganske hemningsløst med både to, tre og fire. Kom faktisk ut av tellingen flere ganger.

Nå er jeg langt fra å være "tilsynet for høy moral." Men jeg lurer litt på hvor seriøst dere tar dette her. Dette virket til tider mest som en uforpliktende, pubertal lek med andres følelser. Nesten som om ingen tilsynelatende ønsket å binde seg for mye opp til noen.

En observasjon!

Hadde vært litt morsomt å høre hvilke situasjoner man har havna i på date.

I programmet Landsfareren på tv3 Tror jeg gruer meg,, men det gjennstår nå å se.
Kanskje jeg har større hell med å finne noen en hva Zahid har..

Jeg synes det er meget spesielt å få merket profilen min som interessant eller at noen er nysgjerrig på meg. men så skriver dem ikke noe. Og når jeg skriver til dem og spørr f.eks Hei hvem er du? Nei da svarer dem plutselig ikke :P
så drit i å merk profilen min da vel =D

Når det blir spurt om seksuelle prefeanser i de første mailene.....er man allerede vurdert til ikke kjærestmateriale. Da er det vel bare å si bye, bye.

Hva gjør du? Klager du eller ser du etter løsninger? Her har du en god grunn til å gjøre sistnevnte:

http://www.hegnar.no/kvinner/article702789.ece

Ønsker deg en glad uke full av muligheter :-)

Hadde en vanvittig fin drøm i natt. Møtte ei jente som var utrolig søt og bra på alle måter. Var ikke noe supermodell eller treningsfanatiker, men det trenger jeg heller ikke. Ansiktet hennes så jo litt kjent ut, men jeg kunne ikke huske hvem dette var.

Har opplevd Deja vu før etter å ha drømt noe mange år i forveien,,,kan dette være et sånt tilfelle? Måtte inn å sjekke matchlistene mine og steike!!! DER var hun! Har aldri skrevet et ord med henne, men hun var der! Mulig jeg må samle meg og få sendt avgårde et åpningsbrev og se hva som skjer. I drømmen bodde hun ikke så langt herfra, men i virkeligheten er det 3-4mil...vell vell, vi får se :)

Har dere hatt lignende opplevelser og bare MÅTTE sjekke det ut?

Jeg har nå vært på date ca en gang i uka etter sommerferien, fra en times kaffe til hele kvelden. Men selv om det har vært hyggelig nok å treffe nye jenter, så har det ikke vært det helt store noen av gangene. Det jeg er usikker på nå er om jeg burde gi det mer tid; det er kanskje litt i overkant håpløst romantisk å forvente love at first sight? Jeg vil at det skal kile i magen før kaffekoppen er tom!

Kontinuerlig vurderer jeg å flytte ut av Oslogryta, men er veldig i tvil rundt hva jeg egentlig vil...
Jeg kommer fremdeles til å jobbe i Oslo, så det er i så fall snakk om pendling.

Noen som har gjort dette, som har noen erfaringer å dele? :-)

Det slo meg plutselig at jeg sansynligvis er fanget i et galskap. Sukker kan likestilles med spilleautomaten som frister med den store gevinsten. Hver gang det lyser gult er det jo kanskje toppgevinsten som venter på deg?.Og vi spiller og spiller og spiller og kommer ikke ut av det igjen.

Kanskje denne tråden blir slettet av sukker....jeg bare måtte lufte tankene litt.

Hei. Hvorfor er det slik at jeg er mye mer interessant for damer ute enn her inne på sukker?
Når jeg drar på fester eller er på byen så er det helt annerledes.
Jeg vet jeg ikke er så fotogen, men det er da ikke så ille.

Har noen tilbake meldinger. Jeg var der. Men syns ikke det var no for meg. Følte deg som på et kjøtt marked.gutta sto og bedømmte deg opp og ned. Men mange hyggelige damer. Så for dere gutta. De er masse finne sukker damer. Gled dere:-)

Jeg snakker ikke om damer rundt min egen alder, for de har alle mulige slags sveiser. Mange halvbarberte hoder som tusler rundt for tiden.

Jeg snakker om de 80+. Er det fordi det er den eneste frisyren de ser sånn halvveis anstendige ut med? Vil stritt hår få de til å bli snarlike historiefortelleren fra "Tales from the crypt"? (For de som er gamle og krøllete nok til å huske denne grøsserserien)

Bilde:

http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&client=firefox-a&sa=N&rls=o rg.mozilla:nb-NO:official&biw=1366&bih=674&tbm=isch&tbnid=Tvr1uZ8P9iLTbM:&imgref url=http://cinemaslasher.com/2012/04/30/the-10-greatest-episodes-of-tales-from-t he-crypt/&docid=98EJjlRjpXsOVM&imgurl=http://cinemaslasher.files.wordpress.com/2 012/04/talesss.jpg&w=450&h=300&ei=l1pfULu8CILm4QTA8oCYCg&zoom=1&iact=hc&vpx=191& vpy=158&dur=0&hovh=183&hovw=275&tx=163&ty=132&sig=109104321691902547417&page=1&t bnh=140&tbnw=216&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68

Eller er det fordi krøller var "the shit" i deres ungdomstid og voksne liv, og at de derfor ikke har gitt slipp på den trygge moten og stilen de er så komfortable med?

Hvorfor skjer dette meg.. Den ene gangen jeg får en samtale rullende. Da kommer jeg ikke på noe som jeg kan si ! Dang it :P

Du, mann, er gal etter å ligge med en dame, men kun det. Du sender smser med seksuellt innhold og på grensen til maser om å få sex igjen, men du vil ikke noe mer. Hva skal til for å snu deg slik at du blir interessert i mer enn sex?

Detter er egentlig ganske patetisk. Jenter som skriver at de er på jakt etter kjærlighet og de er litt sjenert i starten, men svarer på meldinger. De er her fordi de vil finne noen, men da kan de jo svare på melding som man sender. Hva er egentlig poenget med en bruker her der det står "søker den rette" visst det ikke engang gir personen som sender (meg) en sjangse.

Er det noen jenter fra Lillestrøm og omegn her?

Hadde det sinnsykt fett i helga!
hvordan var din helg?

taper
rik
fattig
kresen
vegetarianer
utadvendt
innadvendt
elsker å reise
hater å reise
har dr.grad
har ingen dr.grad
...

Multiple choice is possible.

...kom det fra programlederen av den ultrakleine VGtv-serien "Weltchmerz".

http://www.vgtv.no/?#!id=56340&index=6 @5:55

Er det ok at programledere av humorprogramer sier slikt?

Har gått gjennom flere websider, og kan ikke finne noen info. Einer er ikke rødlsta.

Noen som vet ?

Mange damer sier at de får alt for dumme meldinger til å svare på....!
Hva er for dumt?
Hei søta? Hehehe
Hva er det som gjentar seg i mange meldinger sendt fra gutt/mannfolk?

Eg lurer litt på kvifor nesten alle jenter her inne skriv at dei elskar å reise og at det er viktig at mannen også liker det?
Samtidig har dei bilder frå California, Italia og Gud veit kva andre plassar. Dei som ikkje har bilder frå utlandet, har gjerne fullt av bilder frå toppturar og grottedykking og alt mulig anna.
Finst det jenter som ser at året består av kvardagar, og at det går an å ha det bra uten å reise kloden rundt på jakt etter noko som ofte er rett framfor nasa?

Kanskje er eg berre heilt utdatert. Men lurer litt på kva de tenker om dette.

Seigmen var helt rått i går. Flere som var der? "hjernen er alene" var helt rått! :)

Akkurat i kvell skulle jeg hatt en armkrok en kar å legge meg intil i senga og ligge å skravle med...ikke sex bare kos, skravling og en go armekrok...desuten kjeder jeg meg så grasalt arg!!! Er jo singel og ingen jobb i morgen så kunne for all del dratt ut på byen å festa eller et eller annet men det gidder jeg heller ikke...vil at noen bare skal dukke opp som ånden fra lampen og ligge å holde rundt meg og få meg til å le, føle meg trygg og sovne inntil..sukk :P

noen andre som har det sånn i kvell?

Er det noen som har opplevd brystvorteorgasme?

Det har jeg. Vi stod og klinte, jeg var 17 han var 19. Han stimulerte brystvortene så lenge at jeg kjente jeg forsvant i en lykksalig rus/orgasme og jeg mistet styrken i bena så jeg bare sank ned på bakken. Han måtte dra meg opp igjen, jeg kunne ikke stå på bena. Var ung og jomfru og dette var min første orgasme med en mann. Kult:-)

Jeg er alenemamma til tre gutter (barneskole og bhg ). Jeg er selv 29 år og er en absolutt tiltrekkende jente, men jeg synes det er vanskelig å åpne meg helt for sjekkemarkedet pga mine små... Hva tenker dere menn om det om å date en med barn??

Ei svært attraktiv dame, hvor mange meldinger får hun fra menn her inne pr. time? Noen attraktive damer som vil svare?

Håper du vinner kampen. Lykke til Norges Women power.

Hei dere!
Jeg skal på date i neste uke (jippi) med ei nydelig jente jeg liker veldig godt. Vi har skrevet endel her inne på sukker og vi har sendt MANGE sms med bilder osv. Det er ikke noe tvil om at hun liker meg og jeg liker henne:))) Vi har snakket om at vi på en måte savner hverandre hvis det går noen timer uten meldinger....ja, det høres rart ut, men sånn er det!!

Så til spørsmålet mitt...har jeg nå fått et førsteinntrykk av henne? Eller er det noe man får når man fysisk møtes første gang?

Har noen her inne erfaring med at etter 3-4 uker kontakt som er veldig veldig bra...så blir det en nedtur når man møtes? I såfall; hva går det på da? Klesstil, stemmebruk, fakter osv osv.....jeg vil gjerne høre fra dere! Jeg tror nemlig at jeg kan bli forelsket i henne, samtidig så jeg ikke sett henne live enda....hjeeeeelpes dette er spennende!!!!!!!

angrer litt..

Ingen svar
(mann 38 år fra Oslo) Privat melding

På at jeg ikke dro på den sukkerfesten. jaja, jeg får dra neste gang :)

Middag...

Siste svar lø. 22 sep. 2012 20:07 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym 40+JenteBG

Hva hadde du til middag i dag? Eller er det sånn at du sjelden lager middag til bare deg selv? Jeg skal ha lasagne med neper i stede for pasta = lavkarbo kost :)

Det er jo ganske sjeldent man ser kvinner over 25 ca, som har så tykt og fint hår som jenter i tenårene ofte har.

Hva skyldes det? Mister kvinner mye hår? Eller ødelegger mange håret sitt med kjemikalier og varme?

Håper dere koser dere i Oslo og får en knakende fin fest! Er nok sjelden god anledning til å finne seg et eller annet, vil jeg tro. Jeg tar nok turen neste gang, muligens, eller er jeg heldig så slipper jeg heheh.

Skål!

Sånn skikkelig stygge, sånn at du kjenner at du gulper opp frokosten! Ekle ord! Det er fredag, slå til nå! ^^

Folkens folkens. Hva skjer? Er det virkelig slik at mange planlegger å dra på byen i stedet for å dra på sukkerfest? Man kan da gå på byen hele året. Sukkerfesten er ikke like ofte. Selv er jeg usikker på om jeg vil kjøpe billett hvis det er slik at mange trekker seg på vorset og ikke orker dra......What to do??

Hvem skal på vors og GARANTERT på sukkerfesten etterpå?

Ville du føle deg truet?
Det er slik at jeg har 2 barn med 2 mødre,, ja ja,, jeg vet, Men har heldigvis et greit sammarbeid med begge, det er jo ikke nødvendigvis slik.
Og det er slik at vi kan prate sammen uten noe styr. Og nr 1 overnatter gjerne hos nr 2 (barna altså) ;-)
Nå er det slik at jeg (dater) ei flott jente, men er redd for å skremme henne vekk.
Så her trenger jeg noen råd jenter.
Hva kan jeg gjøre for å forsikre henne at det ikke er noe mellom meg og min mødre til mine barn.
Er det uvanlig å være venn med sine xkser osv, det er jo til det beste for barna...

Noen som skal ut i trondheim i dag?