Sukkerforum

Jeg har i min sukkerkarriære hatt tre forhold; den første var nok min store kjærlighet, men jeg ikke hans, den andre holdt døra oppe for andre (ikke no for meg) og den siste en fantastisk mann som bodde for langt unna....Når skal det klaffe!

Naiv.no

Siste svar lø. 15 sep. 2012 15:47 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym nozits

Jeg har flere ganger fått høre at jeg er naiv. Jeg tror for godt om folk. Men jeg synes ikke selv at jeg er så fryktelig naiv likevel. Jeg er fullt i stand til å vurdere både mennesker og situasjoner kritisk. Samtidig er det på en måte deilig å tro at det gode i mennesker vil skinne igjennom.

Når jeg meldte meg inn her var det jo for å se om jeg kunne få en bra kontakt med noen, ellers hadde det ikke vært noe poeng. Men ikke bare ble jeg tvilende til den personen jeg fikk så god kontakt med, jeg ble også tvilende til min egen tro på at jeg gjør noe bra både for meg selv og andre ved å satse på en samtale. Akkurat som Tingeling i Peter Pan som blir alvorlig såret når man slutter å tro på henne... Skuffet! Ikke bare lurte du meg, men du ødela noe av min deilige naivitet - og muligens sjansene for min kontakt med noen andre.

Jauda, da var det klart for sesongens første vedfyring her. Det var faktisk et av de positive poengene med leiligheten. Koselig med peis

Elsker serien "The big bang theory", så den skal jeg straks se :)

Mange menn har skrevet på forumet at de finner det vanskelig å få kontakt med kvinner her på Sukker.

Men - er det i grunnen rart de synes det er vanskelig? Det later jo til å være et relativt stort mindretall av single kvinner i Norge, i forhold til single menn.

For å underbygge denne påstanden hentet jeg ut statistikk fra Oslo, Hordaland og Rogaland, i aldersgruppen fra 20-49 år.

Tallene jeg kom fram til kommer i neste post.

HALLLLOOOOOO...
Hvor ER alle sammen i dag da???
Har ikke sett forumet så stille så lenge JEG har vært her i hvertfall :D

Folkens våkne opp !!! Uka er snart slutt...
Det er Hælj !!!

Fredag !!!!!!!
Come'on !!!!

Ingen som gleder seg til helgen???
Vel.. Det gjør jeg ihvertall...
Med eller uten the one by my side skal en helg forsøkes nytes som best den kan !

Gi meg litt fredda's følelse da !!! :D

Hvis det tilfeldigvis er noen her som har kontakter høyt oppe i Apple-systemet, så be de få ut fingern og åpne for muligheten til å kjøpe musikk i losslessformat på itunesstore.

Takk.

Jeg har vært borte fra Sukker i underkant av et halvår, men aktiverte nylig profilen min her igjen. Og jeg ser nå at nesten alle mine beste matcher plutselig er kvinner på omtrent min egen alder, og ikke jenter som er 6 - 8 år yngre slik det var før. Uten at jeg har endret min egen profil. Hva har skjedd? Mulig at dette synes mer "rettferdig" for damene her, men jeg er faktisk ikke veldig interessert i jenter som er 34 - 35 -36 år gamle eller eldre og meget mulig i ferd med å oppleve at toget har gått når det gjelder å kunne få barn (sorry jenter, men livet er ikke rettferdig på dette punktet og dere har faktisk en biologisk klokke som når dette punktet lenge før oss menn). Dessuten, hva er galt med konseptet "yngre kvinner - eldre menn"? Jeg har jo vært en av de yngre mennene selv det meste av mitt voksne liv, en av de som ble utkonkurrert av eldre, mer erfarne og mer etablerte karer, så synes faktisk ikke noe særlig om at Sukker nå - når jeg endelig har blitt en av de eldre gutta selv - skal bestemme seg for at matchsystemet deres skal bli politisk korrekt og den gamle klassikeren ung dame/eldre mann er umoderne (ok, har vært der de siste 5-6 årene kanskje, men det er fortsatt bare en tredjedel av mitt liv som seksuell aktiv).

Hallo! Jeg liker faktisk best kvinner som er 6 - 8 år yngre enn meg jeg! Og de pleier da for pokker å like meg også, stort sett.

*surmule*

Er det noen andre som synes sukker drar det litt langt når det gjelder hva som er tillatt og ikke på bilder?

Fikk nettopp refusert fordi hodfet hadde "feil orientering".

Jeg betaler for denne tjenesten, så hvorfor skal ikke jeg da få lov å legge ut et bilde som jeg mener viser meg fra en grei side.

"Mange forsøker å tippe på hodet eller ta bilde fra siden for å få mer oppmerksomhet eller gjøre seg ugjenkjennelig. Dette tillater vi dessverre ikke da det er vanskelig for betrakteren å se personen."

Stod det i mailen jeg fikk, men er det ikke litt mer mitt problem, om folk synes jeg er vanskelig å "se".
Den første linjen gir jo ingne mening.. "for å få mer oppmerksomhet" Trodde da det var derfor mesteparten av oss var her.

Jeg blir bare litt oppgitt, men så liker jeg ikke overformynderi, og å bli fortalt hva jeg skal og ikke skal gjøre :P

Kjenner dere til noen gode norske datingsider rettet mot funksjonshemmede ?

Kjenner til noen internasjonale, britiske og øst-europeiske sider, men ikke norske...

Hei hei.
Kommer til å møte noen veldig spesielle i Oslo,men har aldri vært der før :) Kan dere gi noe tips hva kan vi finne på i byen i helgen? Noe romantisk, å danse kanskje litt m.m... Noe utesteder, natklubber dere kan anbefale? Alt av interresse;)

Er det noen som skal ut i Bergen i helgen? Eventuelt når og hvor?

Det har vært mange menn som klager at de ikke får svar når de sender brev til kvinner.. men vit det dere menn .. det er veldig mange menn som ikke gidder og svare oss kvinner også..:) så det går begge veier...

Folkeopplysningen(nrk) tok i siste program for seg alternativ medisin. I den forbindelsen la de på facebook-siden ut en link om folks bruk av alternativ behandling:
http://www.ssb.no/vis/samfunnsspeilet/utg/201002/05/art-2010-05-03- 01.html

Det viser seg altså at naprapati, osteopati og massasjeterapi i Norge defineres som alternativ medisin, i bås med healing og homeopati.

Synet er noe mer oppdatert i resten av verden. Ref wiki:
"Osteopathic medicine is a branch of the medical profession in the United States. Osteopathic physicians are licensed to practice medicine and surgery in all 50 states and are recognized in fifty-five other countries, including all Canadian provinces."

Er det bare jeg som blir frustrert av dette? Legestanden i Norge er helt hjelpeløse når det kommer til skader/plager de ikke kan kurere med farmasøytiske produkter eller operasjon/sprøyter.

Når man taster...føler kjemi...blir enige om å møtes...faller for fristelsen og har sex...hører ingenting etterpå...ser vedkommede er pålogget, men ikke tar kontakt... Den følelsen.

Nææææ

Siste svar to. 13 sep. 2012 20:22 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym SvenÅke

Hvem av sukkerfolket er detta da?

http://www.rb.no/lokale_nyheter/article6233091.ece

"Du ser ikke spesielt bra ut på profilbildet ditt du heller...."

- fra Plageånden.

Jeg får ofte følelser at jeg hører ikke helt til min egen generasjon.

Hva med deg?

Jeg har møte med banke i morra ang Oblikasjoner. Har fått foklart noe, men ennå usikker og sette pengene min i det.
Noen hjelp å hær da tro? :-)))

Laise!!
Jeg blir virkelig like overraska hver gang jeg logger meg på og går inn på chatten. Der har jeg tydeligvis blitt nedrent av pratesyke mennesker. Det er jo stas da, men det jeg synes er rart er hvorfor man ALDRI får beskjed om at noen prøver å chatte med meg når jeg er online... kommer jo bare opp nye ansikter som har forsøkt å chatte med deg. Begynner å tro at den derre "siste som prøvde å chatte med deg" bare er juks. Random rullering av bilder eller?? Aldri fått igang den chatten heller da - så mulig jeg tar feil ;)

Jodda, en tulletråd :)

Du ser jo bare helt fantastisk ut,,, til å være drosjesjåfør...

Du er virkelig ei jente med glimt i øyet,,, et mentalt glimt...

Wow.. Den kjolen satt som et skudd på deg,, hadde det ikke vært for valkene på magen

Du svetter utrolig lite,, til å være så feit

Flere??

Min historie....

Ingen svar
(mann 38 år fra Oslo) Privat melding

Ja kjære sukkerbiter. Jeg tenkte at det kunne være fint å dele litt av min livshistorie med dere. Men jeg gjør det med en liten vri. I den teknollogiske verdenen vi lever i, er jeg bare nødt til å bruke google voice. Dette er jo det nye store innen teknologi, nemlig at man kan prate med enhetene i stedet for å skrive. Merker ikke forskjell en gang.
Så værsågod her er episode nr1:

" Hver gang vi møtes vi på mamma ble kjørt til sykehuset apple store driter i det jern lever i myra. Safari velkommen til sykehus etter mamma add ins arne eggen hva er ødelagt medisiner. Mc ulykke lage mat i australia fordeler med språkproblemer. Soi 33 år etter fødsel er i gang hagesenter larvik. Kjole i året vgs. "

Merk at det kan forekomme kommafeil, det er bare å sende melding for dem som vil ha oversatt versjon. Tror jeg skal bruke dette på profilen min. Fortsettelse følger.....

Drøm søtt :)

Ingen svar
(mann 43 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Slukker lyset, og tussler i seng. Legger hode på puta og sender noen tanker før en stille faller i søvn.
Drømmer om deg,, vet at du finnes. Ser for meg dit nydelige smil og øyne. Tankene flyr av sted, om håpet. kjærlighet. og lykke.

Drøm søtt, for du er der ute et sted.

Min sytetråd...

Neste gang jeg faller for et menneske som ikke vil ha meg, skal jeg følge spillets regler. Jeg skal passe på å bare være sånn halveis interessert, jeg skal ikke komme med noe særlig med oppmuntrende ord og jeg skal avvise enhver fysisk kontakt.
Eller kanskje jeg burde slutte å falle for mennesker som ikke faller for meg, problemet er bare at det er tryggest på den måten...
Ett eller annet sted inne meg, tror jeg at jeg er uelskbar (i alle fall over tid) og det kan hende det stemmer, eller det kan være jeg som ikke kan elske noen over tid. Jeg vil tro det er det første, men det kan være jeg bare er uelskbar...

Så da sitter jeg her å venter på en mail som aldri vil komme, og jeg vet selvfølgelig som det intelligente og oppegående menneske jeg påstår jeg er, at jeg selvfølgelig er altfor mye verd til å sette min egenverdi på hvorvidt mailen kommer eller ikke (men herregud som jeg skulle ønske den mailen dukket opp)

Likevel er jeg nå her da, på sukker, og med nytt betalt medlemskap og en profil som er deaktivert (ja du leste riktig) for det kunne være det dukket opp en som likte profilen min og så måtte jeg liksom forholde meg dette mennesket, som kanskje ville ha en date og som jeg kanskje ville like, alt for godt, men som ikke liker meg.

Egentlig trenger jeg bare en klem, mens jeg venter på at motet skal komme tilbake.

Det hadde vært så godt å få ult litt! Trenger ikke være så lenge, gjerne en liten time så hadde jeg vært fornøyd. Da skulle jeg ult så intenst helt til jeg ikke orket mer. Og hun lekre dama som var sammen med meg under ulingen skulle fått hylt så høyt hun bare ville. Det hadde vært koselig det! Selvsagt måtte vi ha ult litt diskré siden det ikke sømmer seg å ule offentlig... Når jeg tenker meg om så har jeg hørt uling fra naboen i blokka... men koselig for han det, jeg unner han det ;)

Men nå er det jo en gang sånn at jeg sitter her mutters alene og har ingen å ule med :(
Tror jeg ser en gammel episode av detektiv Hercule oirot og tar meg en kald ils i kveld i stedet for...

Det er mye snakk her inne om ikke å få svar på meldinger man sender.. Vil gjerne svare jeg, men hvordan avvise på best måte?
Fikk en melding senest i sta, hvor jeg ser på bilder, tekst og stil at dette ikke er noe for meg.. Hvordan si det uten å være ufin?!

Jeg er nye på Sukker.no. Har hørt mye bra om Sukker, men hva er din opplevelse av Sukker?
Har fått en sånn "gratis uke", men er det verdt å bruke tid på Sukker.no?

Mvh: Bjørn

Ser ut som man må på treningsstudio for å beefe opp armene snart :p
http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=10068893
Det blir nok en utfordring å bare trene opp biceps/triceps og beholde forarmene i sin slanke utfoldelse ;)

Jeg har skrevet en del hyggelige kommentarer til jenter her på sukker, men svarene lar pent vente på seg. Hvorfor er det sånn? Koster det egentlig så mye å gi et høflig svar tilbake?

Fullstendig klar over at jeg ikke er Brad Pitt eller lignende, men er jenter her inne virkelig så overfladiske?

sikkert

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ky_niker

sukker

Hvilken grunn hadde dere til å slette dette innlegget " farvel gamla " ???
Og hvorfor kontakter dere ikke meg ang det ????

Hilfe! Hjelp-----
Sønnen min fikk ødelagt brillene sine på skolen i dag. Det var en som mente å tulle med en annen elev, men traff så min sønn som sto stille og ikke hadde noe som helst med dette å gjøre. Resultat: brillene ble ødelagte. Skolen sier de har null ansvar og " håper ting går greit"
Har man noen som helst rettigheter når man sender ungene til offentlig skole? Han ser jo ikke en dritt uten brillene, og MÅ ha nye snarest. Er det foreldrenes plikt å dekke slike utgifter? Noen som vet/ har erfaring med dette?

Er kanskje ikke den mest aktive på annet enn forumet om dagen... Men når jeg nå kikket igjennom litt lister etc er det en tanke som slår meg.

I starten (hvor man kanskje er litt sjenert og usikker på hvordan ting funker her inne) så satte jeg hjerter på jenter jeg synes så interessante ut. Det ga ingen eller svært lite respons. Mulig jeg gjorde det på feil jenter. :) men vet jo at jeg selv har vurdert et hjerte FRA en jente som et hint om at de ikke ville ha noe i mot en melding... Og det gjør det jo litt lettere...

Så får jeg av en eller annen grunn en følelse av (etter å ha vært på forumet her) at en del jenter kanskje ville anse noen GUTTER som kun setter hjerte som alt for passive og "feige". Altså nesten direkte negativt.

Er dette en korrekt antakelse eller ligger det andre tanker og motiver bak en jentes vurdering av mottatte hjerter???
Er det ulik vurdering av gutter og jenter??
Er det melding eller gi F.. som gjelder?

Jeg har vært her ett døgn nå, og jeg er superbruker.
Jeg har sent ett brev og mottatt ett brev - to forskjellige kvinner.
Jeg ser ikke akkurat ut som en uteligger, og jeg har snakke(skrive)tøyet med meg også.

Er dette kvinnenes rike?
Hvor de venter på brev og ellers kontakt?

jeg prøver å nå dere ,men får ikke sendt meld til dere . Går under forsiden deres men da jeg skal trykke på tilbakemeldinger så kommer alt under arrangemeter opp ???
Kan dere ta å kontakte meg

Jada litt fult på trikken/bussen i oslo! Stod jo som sild i tønne, var nesten så jeg lurte på å prompe for å få litt bedre plass

Bare et kort spørsmål. Chaten på denne siden, er den aktiv så lenge man er pålogget, eller er man nødt til å være inne på chatsiden for å være online der?

dom

Siste svar on. 12 sep. 2012 13:03 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym sub

Finnes det noen dom menn her?

Flere her inne som har planer om å være våken i natt? :p

Hva tenker egentlig jenter om bart?

Har datet en jente i en liten periode, men har innsett at vi ikke passer sammen. Ulikt syn på ting og lite til felles. Da jeg nevnte for henne at jeg ikke ville treffes mer, var hun helt på gråten og nærmest tryglet om å prøve videre. Hva sier man til en slik jente? Har vært oppriktig med henne, men hun sier vi skal prøve videre. Hun tar ikke nei for et nei. Bør jeg unngå all kontakt, i håp om hun gir seg?

Fikk svært god match med ei jeg kjenner godt. 93p syns jeg hørtes veldig bra ut, men vi har over hodet ikke noe kjemi.

Legger dere noe særlig vekt på poenggivingen her inne?

Kaffe

Siste svar ti. 11 sep. 2012 21:42 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Hubro nr.3

Viktigere enn te og sukker.

Kontoen min har vært hacka og det har blitt skrevet masse meldinger fra meg til forskjellige folk her.
Så, om du har mottatt noe fra meg så beklager jeg på det sterkeste.....

At man blir klokere med årene? Jeg er nå 32, når kan jeg isåfall forvente at det begynner å snu?

Noen andre en meg som lengter etter å reise?
Sitter selv å sikkler etter en skitur til alpene, eller kanskje canada..
Hvor vil du? :)

Kan ikke finne igjen tråden min!

Vil noen være med på et lite treff denne helgen? Skulle bumpe tråden da det ikke var voldsom respons, så hører igjen :)

Har booket hotell, men veier for og imot om det er like greit å kansellere og bare stikke innom for det jeg skal (tatovør) eller om jeg bør ransake mastercard og denslags for å ta en fest!

Har forøvrig 4 sukkermedlemmer som er hypp, 2 på fredag og iallefall 2 på lørdag (usikker på om de to på lørdag kan fredag pga jobb), men hadde vært hyggelig med fler.

Musikk er en ganske stor del av livet mitt og noen ganger må jeg si meg imponert over kreativiteten til enkelte. Sist hørte jeg i går:

"You say im such a dog, I say you`re such a bone" . presentert av DRAKE.

Har du noen tekster som fanger oppmerksomheten din?

Kortison

Siste svar ti. 11 sep. 2012 16:18 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Kortina

Har du erfaring med kortison? Jeg har tennisalbuer. Legen anbefaler kortison. Jeg har hørt mye negativt om dette. Hører gjerne både dårlige og gode erfaringer.