Sukkerforum

Noen som har noen råd å komme med? Har en utrolig plagsom x-svigermor, det nærmer seg nå 3 år siden jeg gikk fra sønnen hennes og enda lar hun meg ikke være i fred! Casen er at jeg har gidd henne hennes eneste barnebarn. Hun er og en av de store årsakene til at jeg gikk fra sønnen hennes. Hun har alltid lagt seg opp i mitt liv helt ned til små detaljer og jeg ble så stressa og sliten av det når jeg var i forhold med xn at jeg sluttet å bruke hoved døra som vendte mot deres hus. Vi var nærmeste nabo. Nå har endelig sønnen hennes begynt å gi meg fred så kansje han sender 2 mld i måneden og da handler det om min sønn. Hun derimot kan sende massevis av meldinger ringe og greier. Jeg har sagt fra til sønnen hennes om at jeg ikke vil at hun og deres familie skal plage meg de ukene jeg har sønnen min om å få ha han. Det syns jeg de kan holde til sine uker. Vi har 50/50 ordning. Sønnen hennes har akseptert at jeg vil ha avstand og kun holde oss til meldinger, da skal de og handle om vår sønn. Ikke om mitt liv og hva jeg gjør osv. Casen er og den at jeg bor billig i en leilighet jeg leier av denne x-svigermora og hennes mann, jeg får den ekstra billig pga barnebarnet dem og at de vil at jeg bor her. Jeg har prøvd å si fra på en pen måte mange ganger, da vi bodde sammen men og nå i ettertid at jeg vil ha fred. Når nå min x har klart å gå videre hvorfor kan ikke min x-svigermor det? 1 året kan jeg forstå det men nå nærmer det seg altså 3 år, i april er det 3 år. Kan hun ikke la meg være! Noe forslag til hva jeg skal si for å få henne til å slutte og holde seg til samme kontaktnivå som sin sønn i det minste? Jeg er ikke uhøflig og sender hun 1 mld eller 2 i mnd, mms med bilde av sønnen min og sånn er det bare koslig...men typ haug med mld og tlf samme dag, spesielt hvis jeg ikke svarer er grusomt! Snart kommer norlenning temperamanget mitt til å ta over kjenner jeg..

i dag har hun allerede ringt 3 ganger og sendt mld..hvordan i alle dager skal jeg "ta" henne og få henne til å innse at hun må la meg få lov til å være i fred nå?

Jeg har invitert en ukjent dame med på Sokrates forsvarstale på Nationaltheateret i kveld (fredag) kl 19:30. Toralv Maurstad i sitt ess i en karakterbyggende og sann klassiker på nasjonens fremste scene. Utsolgt forestilling. Men svaret hennes har uteblitt. :-(

Noen andre som vil bli med? Billetten er gratis.

Hei alle jenter og kvinner her på sukker.

Jeg har et spørsmål, som sikkert er så standard og kjeldelig men vi gjør et forsøk!

Fortell din din versjon av en drømme date!

Er det flere enn meg som synes Karianne26 og trimar er EKSTREMT like ??

Hva synes dere (menn/kvinner) om folk som avtaler en date men ikke tør å møte opp, og heller ikke gir beskjed om at de ikke kommer? Jeg har hatt et par i det siste, og er litt forvirret.

Jeg liker å møte folk relativt kjapt, men det kan bety alt fra tre til 30 dager med kommunikasjon først, for som dere vet, timingen kan bli problematisk hvis man snakker med flere (hvis jeg treffer en som går videre til Date # 2, slutter jeg å avtale flere for jeg vil bli kjent med denne mannen). Jeg traff tidlig en fin fyr på Sukker og datet i lang tid, men det gikk desverre ikke, så jeg er tilbake nå.

Kjapp kaffe/te/cola er min greie, for da er det ikke noen forventninger om at daten skal vare halve dagen. Hvis det blir hyggelig, praten flyter og latteren sitter løst, varer den jo lenger. Hvis det er skivebom, tar det bare 20 minutter å drikke litt te og avslutte på en høflig måte. Uansett er erfaringen min at jeg aldri har møtt noen drittsekker, bare fine folk. Sukker kryr faktisk av flotte menn.

Men så er det de som fungerer veldig bra på meldingene, og da får man jo litt ‘forventninger’, men som ikke stiller når vi har avtalt møte! Mannfolk i 40-årene stort sett, det verste er at de er online samtidig, og gjerne hele dagen vi skulle møtes, men uten å si noe eller gi beskjed. Bomtur. Er irritert. Men vet jo at jeg ikke har gått glipp av noe. Og så var det han andre jeg kunne ha sagt ja til en date istedetfor, som sikkert hadde stilt opp…

Ja, ja. 95% møter jo opp på date (de 12 jeg har hatt hittil siden sommeren), så skal ikke sutre.

Har dere opplevd noe av det samme? Hvorfor feiger man ut av en avtale? Det opplagte er kanskje at de faktisk er gift, angrer, eller ved nærmere ettertanke synes at du ikke er en interessant date alikevel. Men hvorfor ikke bare sende en melding og si ‘Sorry, blir ikke noe av i dag, jeg er ikke motivert/interessert/ledig’ eller noe i den duren…

Der e damerk lager på at iv gutta skrniver med myes krivef eil. N å erdet på tid e atdere sl utter åsy te. Der eer ikke noebe dre de re.

Kand erel ære der eå skr ive påNorsk dere og? – Ihvertfall pr øve åskri ve riktigpå der eseg endiale kt?

Esk:

«Æ e ei jinte i frå…»
«de intressser itj mæ»
«æ lik å slapp’a te…»
«sku tru æ va likanæs te å»
«æ ska beskriv mæ sjøl med nån ord»

G-SUS-KRÆIST! -FÅRHELT MARK AV DETTE!

Jeg trenger en tur til varmere strøk, og det nå med en gang. Jeg er som en istapp om dagene! Dette tenkte jeg at DU kan fikse.
Nå er det ikke sånn at jeg ikke er i stand til å ordne dette selv, men jeg liker bedre å utnytte dere stakkars oppmerksomhetsutsultetde manneskjebner. Komigjen'a. Ikke vær treig så nå. Jeg vet du vil. Det er billigere enn å hente en russer *blunk & sånt*

Bill merk: Lommeboka di.

Er det andre som opplever at dei vil ha kontakt med dei som driver dette nettstedet, men at det er umulig å finne en en link som leder til desse noe sted???

Damer e som kjøretøy. E de fett el
ler motor på de, e de garrantert prakk me de. Å e avhengi av begge delen...:-P

I lys av disse seriøse trådene så kommer det en til.

HVA SKJER-A !!

Siste svar to. 4 okt. 2012 19:24 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Diplomaten

Er i ferd med å komme inn på ei frøken i utgangspunktet bodde hun i samme fylke...og så viser det seg at hun bor i parallellgata.. og venninna hennes på face-bok er også her inne.. veninna er "Nabo-kjerringa" med mann og barn, iallefall forrige gang de svingte inn på gårdsplassen skrått over veien..og så fyker hun rundt her inne.. og begge har 94 i match med meg..

Hvor skal dette ende ?? uventet besøk av og i verste fall blåveis natterstid om mannen forstår tegninga ??

Tre forskjellige dates siste uka ble nok litt i overkant. Jeg er ikke standupkomiker så det blir ingen andredate. Merker nå at jeg ikke orker å sette i gang ny runde med meldinger for å få napp igjen med det første. Og uten eget initiativ blir det fryktelig trist å sjekke besøkslista og meldingsboksen... Har bedre ting å bruke tida på, så nå blir det en liten sukkerpause.

Ok, hva mener du/dere er det viktigste ved en jente kropp?
Hva syns du er fint?
Og sist men ikke minst, hva er en skikkelig "turnon" / "turnoff"?
Takk for svar :)

Fotograf...

Siste svar to. 4 okt. 2012 13:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym superg33

Forsøker nok en gang å laste opp bilde. Jeg valgte et svart-hvitt bilde, og det var visst for mørkt, dog jeg ser andre her med enda mørkere bilde.
Gir snart opp å finne et profilbilde! Må jo være fotograf for dette nettstedet. Jeg betaler tross alt for å være medlem, hva er galt med mine bilder! Grr.. Er visst kanskje ikke alene om det...?

jeg har noen kompiser som "jakter" her inne og en eksmann... de forteller alle om mange førstedater som ender med sex, og ikke mer...

Jeg skjønner ikke helt greia... Ok hvis det er sex man er ute etter... men hvis man ønsker seg noe mer, er det jo en kjent sak at man bør holde buksene på de første datene.. menn er enkle, skal interessen holdes må de vente på godsakene ( sier ikke at dette gjeder alle menn, men hoveddelen av rasen....)

Beskyttelse blir heller så og si aldri brukt! Rimelig mange med kjønnssyksommer om dagen... og ikke minst dere menn: damer i 30 åra, uten barn, vil ofte ha barn.. er du kjekk, god inntekt, og virker å ha gode gener er det mange "gale" der ute, som tar et ONS og på den måten slipper turen til Danmark..

Jeg skal ikke blande meg inn jeg alstå, men "som man reder ligger man"... så våkner man opp med sår på musa, smerter, eller man får en telefon om at man skal bli pappa, så har man selv skylda...

Jeg har hatt to profiler her inne...en ekte (denne) og en hvor jeg ikke har fylt inn annet enn match og interesser... Det står ikke et eneste ord skrevet av meg i den profilen, det er ikke bilde. Alt som står er at jeg er slank, 32 år, barnløs og singel... Jeg har svart 5 på alle spørsmål.. der inne har jeg 100 match med 20 stykker, og 99,98,97 og 96 % match med svært mange menn..

Det er så utrolig mye respons på den profilen! Får 2-3 brev hver dag! masse røde hjerter og en haug av gule.. Hva sjer da?? Det viser seg jo at gutter er interesserte uansett.. i en blank profil!!!

Kjener jeg blir litt matt...

Så dere som mener at man får lite respons, kutt ut teksten i profilen din :p

God natt alle her inne og natta klemmer til dem som vil ta imot :))

Noen som vil finne på noe nå til fredag?
Enten en liten fest/samling hos meg (bor i byen) eller gå ut et sted for å mingle?

Noen ganger kan nettdating være frustrerende. Man har forventninger som er så store at man blir skuffet når de ikke innfris. Jeg tror man kommer langt ved å stille uten de store forventningene til andre og heller la seg bli positivt overrasket. Jeg tenker at man har vært her en stund og ikke kommer noen vei. Ja da må man kanskje endre litt taktikk og tankegang. Jeg tror at man fort kan havne i samme gamle mønstre og det blir til en vondt sirkel. Men om man ikke liker noe så må man forandre det. Om man ikke opplever nedturer vil man heller ikke oppleve oppturer. Så folkens..Ikke bli frustrert. Gå heller inn i deg selv og tenk på hva DU kan endre på. Hva kan jeg gjøre annerledes for å oppnå det jeg vil her inne!! You got the love :D

Elsker denne låten;-)

http://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E

PS: Jeg er fortsatt veldig forelsket. Selv om det ikke går så fort som jeg skulle ønsket så går det rette veien. Museskritt er tingen;-))

Kropp

Siste svar on. 3 okt. 2012 12:57 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

Etter et langt forhold, og liten orientering ute blandt menn, undrer jeg meg....
Hva tenner dere på?
Hva tenker dere om 10 kilo pluss, og myke kvinnekropper?

Setter pris på hjertelige, ærlige og inspirerende innlegg fra menn i alle aldre med hjerte for kvinnen!

Helo ! Vet ikke, men har sendt fullt av mld til personer jeg tror kan være noe for meg....Så har jeg ikke fått en eneste mld tilbake" Er det noe med profilen eller bilde som gjør det??? Ikke vet jeg, Men hadde satt pris på hvis det var noen som kunne guidet meg litt på vei her....hehe..... =D

Takker for alle svar :))))

Hva skjer med lite respons her inne?!! Blir virkelig frustrert...
Kan noen (gutter/menn) fortelle hva de liker og som fanger deres oppmerksomhet på en profil?
Og hva ser dere etter?
hva som er en skikkelig "turnoff" på en jentes profil??

Unge single

Siste svar on. 3 okt. 2012 00:24 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://e24.no/eiendom/stadig-dyrere-for-single-aa-bo/20281665

Ikke akkurat som at dette er noe nytt, med den prisveksten samfunnet har i dag vil ikke single snart ha råd til å kjøpe noe som helst.
Det er ikke en oppløftende fremtid vi går i møte.

Hva mener dere om temaet i denne artikkelen hvem er mest sjalu menn eller kvinner?

punkt 7 syns jeg var rimelig intresangt:

7. Når partneren er nær eggløsning utviser menn økende grad av sjalu partnervokting

Er nok en del urinstinkt ute å går tenker jeg :)
Er jo samme som man har lest i andre artikler at kvinner rundt eggløsning automatisk tiltrekkes mer da av typiske "snille gutter" ala menn de har troen på kan bli gode fedre...vi blir jo gjerne litt rare når den tiden nærmer seg oss kvinner..på meg selv merker jeg vertfall at jeg har mye større seksuell apetitt da :P


I såfall så kan vi se på de sjalusi menna som rett å slett et beskytterinstinkt og det er vell i grunn litt søtt? :)

Har skrevet litt med en jente her inne, som jeg dengang også hadde på facebook,,, Nå ser jeg plutselig en profil med hennes bilde, som bor 100mil lenger nord, er 12 år yngre og har et helt annet navn!!
Jeg tror vedkommende spøker og stiller spørsmål vedr profilen,,, men skjønner at den bak profilen ikke vet hvem jeg er??
Lager sukker fakeprofiler,,, eller hva faen er det som skjer!??

Kjærlighet betyr det samme for en fattig som for en rik....

I Spania er arbeidsledigheten over 25 % og stigende. Ungdomsledigheten er over 50 %. I Norge er arbeidsledigheten om lag 3 % og synkende.

Hva synes dere er en morsom/anderledes date ? 1., 2. eller 3. date for den saks skyld...

æsj.. nå er jeg litt lei av denne endeløse datingen som ingen ende tar... Møter mange innt mennesker her inne og gjennom venner. Men klarer ikke bli forelsket i de, eller få denne følelsen som gjør meg nysgjerrig på personen. Møtt flere yngre gutter som ikke ser ut til å ta spesielt ansvar for sitt eget liv. hm.. kanksje jeg skal begynne å lete etter de litt eldre og se hvordan responsen er der!

hva mener dere om aldersforskjell her inne? og hvilke gutter/menn er mest kjæreste emne..

Har det blitt slettet mange tråder i dag ?

Men hva vil det si å være posetiv? At man alltid har en pose på lur?

Ja, en årsak til hvorfor sist profilbildet ikke gikk an? Drøssevis "ser bort" fra selve linsen.

Tenk å være så opptatt av hva andre mennesker skal gjøre.. Ha et flott, flott liv

Hvilken farge har du på soverommet ditt?

http://www.abcnyheter.no/livet/2012/10/02/disse-fargene-oeker-sjansene- sex

Som dere sikkert ser av profilbildet er det briller på ansiktet mitt.

Spørsmålet er:
Dersom noen som bruker briller til vanlig har profilbilde uten briller, men at brillebruk fremkommer av albumbilder, synes dere det er greit?

Har da lyst til å variere litt og se om det er forskjell på svar. Jeg _kan_ bruke linser også... :-)

Kom og dans med meg! <3

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bobbo

http://youtu.be/FvzNeh4Mq1o

Toppskatt

Siste svar ti. 2 okt. 2012 18:27 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym skatten

Har man over gjennomsnitlig høy eller bare gjennomsnitlig lønn når man er over toppskattgrensen?

Er det noen her inne som velger "høy årslønn"? Er ikke det i strid med janteloven da?

hva gjør jeg feil om jeg alderi får meldinger fra noen her inne på sukker,vet att man kansje må være litt frempå selv også,men hva skal til,har man en for kjedelig profil kansje,tar gjerne i mot tips fra dere med litt erfaring med sukker :-)

Jeg er "ny" her inne på Sukker. Dvs jeg har vært medlem før,men aldri betalende og ikke noe aktivt engasjert i å treffe den "rette".
Prøver å kikke på de som bor ikke altfor langt borte fra meg slik at en evt date skal kunne løses praktisk :)
Men her stopper det liksom. Jeg kikker,ser,liker noen, men tør hverken skrive eller sende sånn kosebamse/katt/hund osv...
Er jeg alene om dette? Eller er kanskje dere gutter også litt beskjedne?

De første vibratorene ble rukt til kurere kvinnelig hysteri, viste dere det?

Ordspill, vitser, morsomme småhistorier og absurditeter letter på stemningen i arbeidskjøret. Gjerne noen korte og treffende. Hva er de morsomste dere vet?

Her er noen av mine favoritter:

-Vet du hvorfor dverger ler når de spiller fotball? Fordi gresset kiler dem i ballene! (andre som har gode dvergevitser?)

-Hvorfor kan ikke A være B når NRK?

-bedre å tape ansikt, enn å ha et taper-ansikt

-Vet du hvordan man får en neger ned fra et tre? Man lokker ham med en banan

-Det var en gang, så ble den en korridor.

-To appelsiner gikk på en bru. Den ene fallt i vannet og ropte "Hjelp, jeg drukner". Da sa den andre "skrell deg en båt"

-Som den ene veggen til den andre:
Skal vi møtes på hjørnet?

-Ene nåla til den andre: Kom så stikker vi

-Finn, Finn og Bjarne var på tur i skogen.
Så forsvant Finn, og Bjarne sa til Finn nr.2:
"finn Finn Finn"...Finn besvarte:
"Bjarne Bjarne Bjarne!"

-Hvorfor kan ikke jeg grine når fuglen på den grønne gren?

-Hvorfor kan ikke jeg flippe når Tina Turner?

-Hvorfor kan ikke jeg, når jackie chan?

-Det er bedre med en pen soft-is enn en soft penis...

-En kar fikk øye på en venn som satt i et Bur, men han gikk sa "jasså er det her du Bur"

-Den ene Fargestiften til den andre - "skal vi starte på blanke ark?"

-Hva heter opplysningsentralen for kuer? Q-Tips...

-Liker du varm eller kalkun?

-Hvor mange programmerere må det til for å skifte en lyspære?
Svar: Ingen, det er et hardware-problem.

Hvorfor kan ikke jeg få hest når Kari

Hva gjør sylteagurken når han fryser? tar på seg syltetøy..

Hva kom først av høna og egget? Kyllingen!

- Hva er det største dyret i jungelen? Ormen, fordi den er enorm

Den ene døra til den andre: Nei nå tror jeg at jeg dør!

Hva heter mora til Liv?
Livmor.

Det ene potetgullflaket spurte det andre
- Er du gal? og så fikk han svaret
- Nei, jeg er sprø.

Jeg lærte nettopp at moskusokser møter sine utfordrere ved å stange hverandre i hodet med en fart på 50 km!
De veier 400 kg, og de holder på til den ene blir utmattet - altså kan de krangle i mange uker!

Dette er en "dette forundrer meg" eller "dette hørte jeg nettopp" tråd - der temaet kan være alt!
Del hva du måtte føle for å dele. Ingenting er for stort, ingenting er for lite :-)

Alle de fine damene som har kommet inn i det siste er fra Østfold, med Hordaland som en god nummer to. Oslojentene er helt borte. Hvor er de blitt av? facebook eller noe?

Er egentlig litt lei av sukker men de har et bra system. q500 suger. Noen som har forslag til andre bra steder? Hvor er de flotte Oslo damene, gjerne med litt utdannelse og erfaring, om dagen? Match, blink, nettby? andre?

Eget valg under "jeg søker" Hvordan skal man tolke det....??

En ung vakker blondine hadde som vane å sole seg naken ved Mjøsas bredder.
Dette gikk det fort rykter om, og stedet ble innvadert av surfere som kikket på godsakene.
Blondinen gikk etter en stund lei av dette og satte opp følgende skilt:

- SURF ITTE HER -

Det hender jeg sjekker hvem som er på onlinelista, enten i nærområdet, eller et bilde jeg ville se nærmere på.
Og da har det hendt, flere ganger, at jeg får en slags...pussig melding i retur, mer eller mindre småsur,om "Jasså, så du er inne å snoker?;)", og "Hvorfor bare snoker du, men skriver ingenting?" forskjellige varianter av ordet "snoker"
Og, noen av disse profilene kunne sikkert vært interessante å ha kontakt med, men de er kanskje litt for lite utfyllende til at jeg får et inntrykk av om det er av interesse, og jeg kjenner at å bli møtt med disse halvsure henvendelsene ikke akkurat trigger lysta til å bli kjent. Hvis de er interessert i å bli kjent, kan de ikke da heller sende en litt mer trivelig henvendelse....For eks: Hei, så du var innom, har du lyst til å bli kjent? Det er temmelig mye mer hyggelig og interessevekkende enn dette ordet SNOKER. Nei, jeg SNOKER IKKE, men det hender jeg titter innom. Og det er vel derfor vi alle er her, fordi vi synes det er greit om profilen vår blir besøkt. Så la nå heller være å henvend deg om du finner det plagsomt, eller blir fornærmet om du ikke får en melding. Ta heller saken i egne hender, og si hei da, eller hold tåta.
For hva skal jeg svare på slikt? Inne å snoker?

hvor ble det av den tråden med

Jeg vet ikke hvorfor, men plutselig går min mojo gjennom taket!

I løpet av de siste par dagene har jeg fått meldinger fra fem skitheite damer som ser ut til å ikke vil noe annet å enn at jeg drar frem kobraen og lar den gli inn i et valgfritt kroppshull.

Sist var det Ama.liee that got my juices flowin`, if you catch my drift!

Det eneste jeg trenger å gjøre er å registrere meg på en annen nettside. Farvel, sukker. Farvel ensomme netter!

Men nå har visst de slemme administratorene fjernet profilen hennes. Wonder why? :-\