Sukkerforum

Jeg skal ha innflyttingsfest om et par uker og lovet mat.
Vi blir ca 30 stk.

Hva burde man servere som er enkelt?

- er ikke halve gleden å jakte selv da, spesielt dersom hun er litt ekstra dydig? :)

Har aldri hatt problemer med selvtiliten, men var for kort tid siden på date med en dame jeg møte her, og hun tok initiativ til sex, og det virket godt og bra mens vi holdte på, og ho sa det var godt og ho ville møtes igjen.

Om kvelden når jeg kom hjem, og looget meg inn hadde jeg fått en privat melding, kriblet litt helt til jeg åpnet og leste: hun beklaget, men hun kunne ikke møtte meg igjen, på grunn av at ho mente jeg hadde for liten K.uk. ho skrev at ho ikke hadde kjent noe og at det var flaut for henne å ligge der og spille skuespill.

Har aldri før tenkt over størelsen, har alltid følt at jeg har klart å tilfredstille jentene jeg har hatt. har etter denne hendelsen målt den, for første gang på over 20år :) vet ikke egentlig hvor går grensene for hva som er bra, og hva som er for lite?
håper å få noen fornuftige og ærlige svar :)

Noen som løper Oslo Maraton 22. september?

Jeg har vært her inne en periode nå og finner fort ut at ærlighet er viktig. Flott er det og jeg forstår at det er viktig, men jeg blir ikke så tent på kvinner på min egen alder eller eldre og da søker jeg gjerne etter de som er 10-14 år yngre enn meg.
Selv er jeg 46 og ingen barn så jeg er nok mulig litt gammel for norske jenter som gjerne ønsker noen rundt sin egen alder. Bør man søke rundt sin egen alder her inne? Jeg er egentlig litt på utkikk etter noen å date og mulig bli litt bedre kjennt med, føler meg litt ensom og synes flesteparten på byen er yngre enn meg. Har aldri følt dette tidligere, men i de siste årene
føler jeg veldig press med alder og det å passe sammen. Er det andre på sukker som opplever at etter man fyller 40 ikke har så store muligheter til å få en date,kaffe eller middag her inne?
Hadde vært spennende å høre hva dere gjør..

... med å logge på og ikke lese meldinger?

Møtte ei nydelig jente sist helg og har møttes noen ganger etter den tid. Hun er oppegående, morsom, bra i senga, kjempepen, perfekt kropp (riktignok silikonpupper, men ikke for store. Jeg mener ikke at silikon er noe som bidrar til perfeksjon nødvendigvis, men i dette tilfellet var de svært så smakfulle), har utdannelse, utrolig trivelig, rolig "gemytt" osv. Altså mer eller mindre perfekt. Meeen, for det om hun har en tilsyneltande perfekt kropp, så er den litt for dvask (hun er forøvrig 24 år). Altså at det er for lite motstand i f eks rumpe og lår ved klemming og knaing av disse delene. Av erfaring så kjennetegner dette kvinner (og sikkert menn) som ikke trener så mye (spesielt styrke), men heller holder seg slanke ved å være flink med mat. Man får liksom ikke fastheten og "spretten". I tillegg ser jeg an jentene etter hvordan jeg antar at de vil holde seg, og se ut om 10 år. Noen er genetisk disponert for høyere forbrenning, mens noen holder lubbenheten i sjakk med trening i sine unge dager. Vi vet jo alle hvordan det går med disse når de slutter å trene en gang. I tillegg hvordan beinstrukturen er i ansiktet mtp hvordan "penheten" vil holde seg. Jeg klarer selvfølgelig å henge meg opp i alt dette, og ser så klart idiotien i dette selv. Er lei av å innlede halvhjertede 1-2 måneders forhold.

Hver eneste jente jeg møter blir det slik med. Enten så er de for slappe (generelt, ikke kroppslig), for dumme, for lite morsomme, for selvopptatte, for sjalu, for kranglete, for gamle, for unge, for liten rumpe, for dårlige pupper, for lubne, for tynne, dårlig kjemi, dårlig i senga etc.. Det er jo rett og slett umulig.

Jeg er selv 28 år og har bare hatt ett skikkelig forhold som varte i 2 år. Vi krangelt aldri. Hun var det jeg betegner som perfekt, men jeg valgte å gjøre det slutt pga at jeg gikk lei. Bare det er jo faen meg helt på trynet.

På byen har jeg faktisk skikkelig bra draget (i motsetning til her hvor det er 0 interesse, men så løfter jeg jo heller ikke en finger selv. Er her mest pga forum egentlig pga kjedsomhet, men så klart åpen om noe interessant skulle vise seg :-) ) og får telefonnummer og/eller sex, fra det som i mine øyne er attraktive jenter, omtrent hver kveld jeg er ute og har bra "tilgang" sånn sett, men hva hjelper det? Jeg begynner å bli lei av bylivet og den evige jakten på min framtidige faste partner og mor til mine barn ;-)

Dette er vel mer en frustrasjonstråd over meg selv enn det er noe annet. Er jeg 100 % dust? Eller b

Jeg syns forum er en ypperlig måte å finne ut hvordan folk tenker. Mange ganger får jeg lyst til å kontakte personer på bakgrunn av det de sier her, men det er jo ikke mulig når de bruker pseudonym... Det burde være mulig!

Samtidig bruker jeg selv pseudonym. Det lyder sikkert selvmotsigende, men jeg er redd for at det vil øke antallet nye meldinger om jeg ikke gjør det... Det er allerede for mange meldinger, klarer ikke helt å forholde meg til det.

Men med tanke på hvor mange som åpenbart leser innleggene her, burde det jo øke sjansene til å finne "den rette" om man deltar åpent i diskusjonene her...

Det er et dilemma. Burde man bare slutte med å være anonym?

Når man sitter der og lysten boboler!
Tankene flyr, konsentrasjon umulig. Alt jeg kan tenke på er henne og noe mulig..
Man ha såvidt truffet noen og bruser av hormoner !
Vet ikke om tanken er langsiktighet men fristes av muligheter for nærhet og litt uling..

Er jeg stygg, slem, umoralsk...
eller bare gutt med stort savn ?

Da er det tid for en ny Oslotur på meg.
Lander i byen søndagskveld...åpen for å finne på noe man-ons etter 1600 :)
Kanskje ikke så mye på onsdag da flyet går hjem rundt 1900.... ;)

Hvis du har noe du har lyst å brØØØØØØLE el. hyyyyYYYle ut
gjør det her!!!

GRRRRRrrrr....

Er det kun kvinner som utvikleroxytcin som Preben nevner i Datingmagasinet tro?

Samme med e/ æ- bruk....
Hærlig- herlig
Dessværre- dessverre
Kansje- kanskje

Benytt ordbok om du er usikker.

Skylling til middag? Nei, takk

Hilsen Petimeterinna

Kjære brukere

Som dere sikkert vet, er blokkering en av de viktigaste kommunikasjonsmetodene på denne websida.

Her er et lite tips for dere som har opplevd å bli blokkert. Som dere sikkert har skjønt, fungerer blokkeringssystemet på denne websida asymmetrisk. Det vil si: Du kan ikke se profilene til de som har blokkert deg, men de som har blokkert fortsatt kan lese din profil, se dine bilder osv.

Dette, mener vi medlemmer i Forbundet for Blokkerte Brukere, virker urettferdig.

Her er et lite tips hvordan du kan blokkere dem som har blokkert deg.

Du kan ikke se dem i matchlisten. Du kan ikke se dem ved å klikke på deres nikk i innboksen. Det er fordi du er blokkert.

Måten å finne dem og blokkere dem er å gå på Matchlister -> Søk kallenavn. Søk hennes/hans nikknavn, og du får det i søkresultatet. Klikk på ikonet, så får du et vindu som sier at du er blokkert. I det vinduet fins det en knapp "Blokker bruker". Bruk den.

Lykke tilmed blokkeringen !

Det som er så fint med og hjelpe andre, er at man selv får hjelp når man ber om det. Eller?
Takken man sitter igjen med er, "beklager, har noe annet jeg skulle gjort"

En ting jeg har lurt på er hvorfor det er så få som bruker chatten? Virker som alle bare sitter på gjerdet å venter på meldinger. Koselig det, men det tar jo veldig lang tid å få et inntrykk/bli kjent med folk. Siden jeg regner med at de fleste bruker litt tid å å svare....
Tenkte det ville være mye greiere å få rede på om personen er en man liker/ikke liker utifra en snakk via chatten. Er det bare jeg som tenker sånn?

Valgets kvaler... skjegg eller ikke skjegg det er spørsmålet !!

Synes damen på bildet er utrolig sexy og sminken gjør at det vokser nede i buksen min.
Er dette normalt for en mann som har passert 40 for lengst ?

http://www.side3.no/article3466303.ece

Gikk inn og så på min egen profil... og så står det at jeg er 40... er da 5 dager igjen :-(

Jaja... noen som vet nøyaktig hvordan aldersteller'n til Sukker fungerer?

Hei !

Alle snakker om at de må føle den store forelskelsen for å kunne etablere et forhold

Jeg vil med dette dele min erfaring. Den tilsier at gode følelser ( ikke nødvendigvis forelskelse ) kan oppstå som
kan føre til at man blir glad i en person , og som igjen kan føre til at man vil være sammen med denne personen. Man kan faktisk også være i stand til å elske denne personen( uten å ha vært forelsket )....

:-)

å slutte med for eksempel å røyke, dersom du gikk inn i et forhold med noen som var røykfri? For meg er røyk en ordentlig dealbreaker, men dersom jenta er villig til å slutte med det går det bra.

På hvilke måter kunne du tilpasset deg når du går inn i et forhold?

er det flere der ute som ikke har nettforbindelse med telenorabonnement (djuice) - jeg har ingen forbindelse - KRISE!!

er det bare meg?

Sur eller Bitter kunne det selvsagt ikke het.

Skyrim

Siste svar sø. 9 sep. 2012 20:40 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym patoot

Det kjære sted hvor jeg har både mann og to barn, hus i 3 byer og et på landet :)
Ikke behøver jeg å jobbe, ikke behøver jeg å være redd for noe som helst (jeg er nemlig supersterk)
Jeg kan reise fort som lynet, fryser aldri, er aldri sulten. Jeg er pen og slank, har til og med magiske evner :)
jeg tror at når man dør, så kommer man til skyrim :)

Har blitt mye festing denne sommeren og det har vært mye morro.Men nå føler jeg at det er blitt for mye drikking og det ødelegger rutiner i hverdagen.
Har tatt ett kraftig oppgjør med meg selv og bestemt meg for å slutte å drikke en stund.
Jeg har trodd at alkoholen har gjort meg mere utadvent og attraktiv.Det kan til en viss grad stemme,men etter klokken er blitt 24 blir jeg bare dummere og mindre attraktiv for hver øl som drikkes.
Jeg har vært avholds store deler av mitt liv og tåler veldig lite.Ene øyeblikket er jeg festlig og munter, til og bli dritings i det neste.

Skal fortsette å gå ut på byen og på fester men fra nå av blir det alkoholfritt på meg :-)

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/1.8298748

Fikk en førstemelding som gikk på at jeg hadde fine biler, men burde droppe det siste som viste at jeg har megahengepupper....

Neste melding jeg får fra en annen : Hei. Du har fantastisk fine bryster. Ikke mange kan skilte med slike juveler :-)

Må må bare le....

Ser på TV-programmet at Brækhus skal bokse kl 22:30 og blir på sukkerfesten fra åpningstid kl 19 til kl 22 og håper på at det er mange single som er åpne og greie å prate med frem til kl 22..

Håper jeg får stiftet nye bekjendtskaper i løpet av kvelden.

Blir du såret når folk blokkerer deg?

Det ser jo ut som det bare er pene damer i Rogaland :)

Ikveld hadde jeg avtalt date med en fyr jeg har skrevet med over to uker eller noe...

Men han møtte aldri opp...

Da er det bare en ting å gjøre; ta en (som ble til flere) aggresjonspils med jentene! Kvelden ble faktisk ganske vellykket, så det er noe i det at det ikke blir bedre enn man gjør det til selv!

Har møtt mange søte, morsomme menn her, som sikkert egner seg godt som sengekamerater, men ikke noe mer enn det. Jeg klarer jo ikke forelske meg!
Har hatt småflørter med menn her hvor jeg bor også, men det blir ikke mer enn det! Fordi jeg mister interessen etter 5 treff...
Begynner å innfinne meg med at jeg forblir singel. Jeg har nok blitt for sær!
Jeg ønsker meg den følelsen hvor jeg ikke klarer tenke på annet enn han, kriblingen i kroppen før han kommer på besøk, hjertet som hopper når jeg får en tekstmelding, hysterirydding før nesøk :P Og hele den pakka der. MEN DET KOMMER IKKE!!!!

Mail adresse

Siste svar sø. 9 sep. 2012 00:43 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym mistenksom

Hvorfor har folk mailadressen sin i profilen?
Kjenner jeg blir skeptisk til det...!

Heisann!

Dette er et spørsmål til dere som virkelig kan dette med trening og kropp...
Og jeg håper virkelig at det er noen her som kan forklare meg litt dette...

Før sommeren, var jeg aktiv, men i grunn ikke så mye.
Slutten av juli beg jeg å sykle 2,5 mil hver dag (hverdag, til jobb). Første uka gikk som forventet,
jeg var veldig slite4n, men det var få endringer generellt.
Andre uka viste noen resultater, jeg mista jevnt over 2 cm (måler over bryst, over mage og rumpe).
Så skjedde det noe som forundret meg...
Tredje uka hadde jeg mistet 4 cm brystområde..Men fått 3 cm mage og rumpe.
Og slik fortsatte det...

Nå er jeg på 6 uka. Jeg har mistet 6 cm på brystet (og er lykkelig for det), men både mage og rumpe
er større enn før! Hele 7,5 cm!!!!

Nå regner jeg med matspm kommer...
Enkelt. Eter en banan før sykling til jobb, eter frokost der (for det meste havre m youghurt).
Lunsj og mellommåltid pleier og å foregå på jobb, og hjemme blir det middag.

Jeg spiser altså et måltid mer enn før.Drikker 3 ganger mer vann enn før og.

Hvorfor går jeg opp i cm? Jeg mener selv ikke jeg ser ut som en som har syklet minst 2,5 mil
praktisktalt HVER hverdag i halvannen mnd....

Hm.. jeg har visst fått noen nye kategorier: Jeg kan nå kategorisere folk som "søndagskjæreste", jeg kan sette dem "på vent", og i tilfelle jeg skulle glemme at jeg har truffet noen før, kan jeg legge dem under "har datet". Jeg savner kategorier for "pulevenn" og "hvis jeg ikke treffer noen innen jeg er førti og desperasjonen når høyt nok nivå".

Hei ser ut som jeg ikke har noe annet en venner som er i forhold ..
Og har ikke nok en kveld lyst til å sitte inne ..
Så er det noen som skal ut i kveld i Oslo /Ski ?
Jenter / gutter ,damer / menn :))

Det er en søppelbøtte og en lås på sendte og mottatte meldinger. Søppelbøtten betyr jo slette, men den låsen betyr det lagre da? Eller betyr det at man kan låse en melding, slik at den ikke blir sendt dersom mottakeren ikke har lest den enda?

... når damer heller vil rydde loftet enn komme på avtalt date? Eller er det et hint?

Ønsker alle forumtroll en deilig lørdag:)) selv startet dagen med armeriddere laget av min sønn servert til sin gamle mor i sengen:)) jeg er heldig jeg.. Nå er neste stopp fotballcup og ellevill heiing på sidelinja:)) håper dagen bringer masse glede, sol og kanskje litt kjærlighet til dere alle .. Stor lørdagsklem!!

Sex!!

Siste svar lø. 8 sep. 2012 20:38 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym jaau

Dumt å ha sex på første DATE?

Tittelen sier vel alt... Kem ska ut å kor?

sørlandet inntar oslo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Jada så sant som det er skrevet så er jeg i oslo i helgen! Allerede vært ute og hatt meg noen pils men ingen sukker mennesker å se. Skal ut igjen i 10 tiden i kveld, har noe vors på bislett nå :) de som vil treffes kan skrive for å få nummeret, gutt som jente, ung eller voksen, bare å ha noen å menges med er artig :)

Lurer på hva som er poenget med match tall, snudde nesten helt opp ned på relassjonsspørsmålen bare for å se, og det kom nesten de samme jente på match søk, og tallene hadde bare godt opp eller ned med 2-6 poeng.

Min morsomste opplevelse var en fyr jeg datet som ville treffe meg igjen. Da jeg snakket med han etter daten, sa han at han ikke kunne treffe meg igjen fordi han fikk angst av tykke damer i forhold til sex. Må jo nevne at han var ganske mye høyere enn meg og mange kilo større mage..... For ikke å nevne psykiske problemer ...

Mener ikke disse noen, bare dele erfaringer. Jeg ler jo av dette i ettertid....Hva er din beste/værste avslag?

Prøvd å gå alene på byen? Bare satse på å treffe noen å prate med? Hva slags steder funker det?

Hva er likheten mellom meg og ei plomme?

“The soul is dyed the color of its thoughts. Think only on those things that are in line with your principles and can bear the light of day. The content of your character is your choice. Day by day, what you do is who you become. Your integrity is your destiny - it is the light that guides your way.” Heraclitus (c.540-c.475 BC)

Det er med undring jeg har registrert holdningen blant mange av jentene eller kvinnene her inne.Når en har tatt det skrittet ut og satt inn en annonse her inne,så er det å forvente at en får brev og da forventer også avsender et svar. Jeg etterlyste et svar ja eller nei på min henvendelse.Og svaret kom fra "ei".Du tok vel hintet? var svaret og så ble jeg blokkert av henne. Det viser bare hvor lite seriøst enkelte er her inne.

Jeg vet at mange jenteprofiler får utrolig mange useriøse brev av menn.Der det søkes etter helt andre ting.Men jentene/kvinnene er akkurat like der.Ingen forskjell.Vet at mange har profil her inne fordi de vil føle seg attraktive blant menn,denne spenningen med å være populære og for å finne en "på si".Og det er leit at det er slik.Men alle er ikke like og slik er det med jenteprofilene også for all del.

Og dette med avstand da.Jeg fikk et svar fra ei en tid tilbake.Sitat" jeg tror avstanden er for stor". Jeg bor da 1 time og 25 minutter unna hennes oppgitte by.Jeg svarte henne at det var leit at avstand skulle være et hinder,men hva har du å si når du søker etter menn i alle fylkene i Norge dvs 19 stk? Jeg ble pga det svaret jeg gav blokkert.Da er profilen eller svaret hennes lite seriøst.
Men for all del det er mange flotte og seriøse profiler der ute.
Og jeg tror mange av jenteprofilene må bli bedre til å svare dessverre "opptatt eller "ja vil gjerne det". En trenger ikke utdype svaret mer enn det.Og så må mennene respektere svaret og ta et nei for et nei. For min del så har jeg mottoet " spør en ikke,får en ikke svar" :-)

Komma komma kjærringa mi, kher bli det av dæ?
Skal til club gossip å lete i dag, noen som tørr og være kjærringa mi ejl? -^,)