Sukkerforum

Fy f...

Siste svar on. 26 sep. 2012 21:37 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Khione

Å våkne opp på sofaen på kveldstid er som å våkne opp fra narkose etter ekstremkirurgi!
Forstår ikke at det går an å bli sååå sprengt av å finne litt på sofaen? Jesus!

Skryt til sukker.

Ingen svar
(mann 42 år fra Telemark) Privat melding

Selvom jeg de siste dagene har vært ganske iritert på noe angående sukker, vil jeg gi skryt for noe de har implementert i systemet sitt!
Jeg har selv ved flere anledninger påpekt dette, ikke direkte til sukker men i tråder der brukervennlighet har vært diskutert.
Hvis vi ser en profil vi mener noe om som vi ikke kan sette fingeren på, kan vi nå merke profilen å komme tilbake senere for å "finne ut av det"
Vi trenger ikke lenger sende hjerte for at profilen skal bli huska og trenger derfor ikke varsle motaker før du har bestemt deg.
Meget bra sukker, dette er et meget nyttig verktøy for oss som ikke klarer å bestemme oss med engang.
Fortsett med det gode arbeidet:)

Ifølge ny norsk forskning, så viser det seg altså at jo mer vi gutta gjør av husarbeid, desto større er sjansen for at det ender med brudd i forholdet!!!

Så gutter, når dere har kapret drømmedama. Få henne tilbake til kjøkkenbenken og husvasken, ta på deg en ekstra jobb så du kan forsørge henne, og du vil leve lykkelig resten av ditt liv ;-) Om hun gjør det er kanskje ikke like sikkert.. Men men, litt må hun jo ofre for "kjærligheten" ;-))

Tenk deg at du er kvinne i midten av 30.åra.Du er +-170, gjennomsnittlig figur og utseende og kan velge blant endel menn.

Om valget stod mellom en atletisk potent mann på 176,med lekent redskap som gir deg orgasme iallefall hver annet nummer,
eller en mer kraftig fyr på 188 som er passe kraftig bygt ser frisk og cool ut men, er litt under snittet utstyrt og har litt problem med å tilfredsstille deg.

Så DAMER; hvem ville dere valgt ?

I sommer var jeg på fest til den veldig gode kompisen min. Der var det også ei jente som fengte meg litt. Senere på natten så dro vi til byen. Vi har alle en fin kveld og vennenene mine tar kveld en etter en og når kvelden er slutt så jeg igjen med hun og hennes vennnine.

Det ble det litt forsiktig flørting, mest med blikket og noen lure smil frem og tilbake. Me bestemmer oss til slutt for å ta kveld så jeg går sammen med hun og hennes veninne hjemover. Denne jenten fikk også nå jakken min siden det var kaldt.

Da treffer vi plutselig på han gode kompisen min på en benk. Han er opprørt, forbannet og ser ned i bakken. Jeg forstod at han hadde blitt dumpet. Dette viste seg å være denne jenta som jeg hadde flørtet forsiktig med, men hun hadde allerede avvist han mye tidligere den kvelden.

Kompisen min brettet litt ut om hun, og det viser seg at de bare hadde vært gode venner. Det hadde knapt engang gitt hverandre klem. Men han var meget interessert i mer. Og i løpet av kvelden så såg jeg aldri heller på noen måte at det holdt på, det holdt alltid god avstand og snakket lite med hverandre. De andre jentene måtte gå, så jeg sier til de at jeg sitter her med kompisen min en stund til og tar bare bussen hjemover.

Neste dag så tar jeg kontakt med denne jenta på facebook, må jo ha tilbake jakken min. Hun legger meg til som venn og jeg aksepterer under tvil, pågrunn av kompisen min. Men eg hadde jo sansen for denne jenta. Jeg hentet senere jakken hennes og pratet litt med hun om gårsdagen og om han kompisen min. Jeg hadde tenkt å spør henne ut igjen der og da, men jeg bestemte meg for å vente noen måneder til kompisen min "har komt seg videre".

I ettertid så har vi hatt lite kontakt, mest en god del over gjennomsnittet likes på facebook. Men jeg har blitt noe bedre kjent med hva slags person hun er, me har noen store ting til felles og lik humor. Nå har det gått noen måneder og jeg har veldig lyst å be ho ut på en date. Men jeg vet at min kompis ikke vil like det, har allerede diskutert det med han. Det er ikke sånn at han vil hate meg og bli uvenn om jeg prøver meg. Han mener jeg kan finne noen andre heller.

Men jeg liker veldig godt denne jenta, ho er så digg på alle mulige måte. Jeg tror også denne jenta har sansen for meg(og hun er av den veldig sjenerte typen og). Nå har det seg sånn at denne kompisen min har rotet litt med ei annen jente i de, og da føler jeg at det er på tide å spør ho ut på en date!
Men er jeg en drittsekk ovenfor kompis

I sammenheng med et skoleprosjekt trenger jeg at folk besvarer en undersøkelse jeg har laget . Selve undersøkelsen handler om bruk av applikasjoner til smartphone/tablet.

+10 karmapoeng og èn one night stand til alle som svarer :)

link til undersøkelsen under: (linken er 100% safe, jeg bruker survey monkey som undersøkelsesverktøy).

www.nith-apps.moo.no

www.nith-apps.moo.no

www.ni th-apps.moo.no

Leser om at lavkarbo er bra for kroppen vår overalt og har bestemt meg for å teste ut lavkarbo. Men jeg liker ikke salat!
Det er sikkert mange her som også lever etter lavkarbo så kanskje noen har tips til enkle oppskrifter her :)
Og en ting til, tar dere noen form for kosttilskudd i tillegg?

Kan legge til at årsaken til at jeg vil teste lavkarbo er oppblåsthet i kropp, særlig mage, og mye vann i kroppen.

Hei sukker, her kommer et helt harmløst og ikke-kritisk spørsmål :)

I en av diskusjonstrådene som nå er slettet, fortalte dere at dere driver og endrer på søkemotoren slik at man også skal kunne søke på folk med under 70 i match. Når skal denne endringen implementeres?

K Y S S

Ingen svar
(mann 46 år fra Vestfold) Privat melding

Hørte denne nå nettopp :)
Måtte bare dele :D

http://youtu.be/USvBdNN7rr0

sitter her å drømmer meg bort ;)

Ønsker meg en høy, mørk, mann som det er litt tak i. må helst være kjærlig og omsorgsfull om dagen, og gjerne litt dominerene om kvelden. Han må ta vare på meg med sine sterke kraftige armer, og bry seg om meg hvis jeg er litt lei en dag. Han kan ikke ta alt jeg sier bokstavelig, for det er ikke alltid jeg mener alt som ramler ut av kjeften på en dårligere dag! Det hender jeg er følsom, da trenger jeg en skulder å gråte på. Jeg kunne tenkt meg noen alene kvelder hjemme, fint om han også hadde en sport eller noen venner og være med uten meg! Kunne tekt meg en liten påminnelse i fom av noenblomster eller små gaver innimellom som en bekreftelse på hvor mye jeg betyr for deg!

Er jeg storforlangende:) Dette er drømmenda... om det skjer er et helt annet spørsmål...

Vi har hørt det før. Teknologien gjør oss overflødige. Kvinner trenger oss ikke lenger. Vil de ha barn er en liten tur med danskebåten nok. (Om de er edrulige nok til å ikke befruktes på båten, blir de det i alle fall når de kommer frem. Noen som har lurt på hvor den faktiske befruktningen finner sted på disse turene?)

Med ny teknologi forsvinner enda et element for oss menn. En sædcelle inneholder 37,5MB med DNA-informasjon. En gjennomsnittlig utløsning gir da 1587GB overført data i løpet av 3 sekunder. Det gir en effektiv overføringshastighet på 4,232Gbit/s. USB3 klarer 5Gbit/s. En penis gjør altså det samme som nyeste generasjon minnepinner, og pinnene holder det gående mye lenger enn oss! Snart kommer sikkert dildoer med USB3-tilkobling, antagelig laget av en mann (sviker!), som knekker vårt siste fortrinn.

Vi får håpe det snarlig blir normalt med 5+Gbit/s båndbredde på private internettforbindelser, slik at vi kan gjøre oss konkurransedyktige på nettdating!

Også litt sex da

Tanga, truse, hipster og boxer.
Hva er penest på damene eller betyr det lite så lenge det er rent og sexy?
Jeg har brukt tanga alltid men de siste månedene brukt boxere. Hvis jeg skal noe hvor det er sjans for å vise seg for en gutt, velger jeg fortsatt tanga men synes boxere er mest komfortabelt. Jenteboxere er jo ikke som gutteboxere men trange og fine. Hva synes dere?

En ting jeg har lurt på. Når man skriver en stund med dere damer og hvor dere plutselig ikke vil skrive mer. Hvorfor leser dere posten, svarer ca 1 uke etter på, hvor svaret er ca: "Beklager sent svar, jeg har vært så travel i den siste tiden med arbeid, bla bla bla" Jeg pleier å svare ca at det gjør ikke noe, neida du er ikke treg bla bla bla.

Det som forundrer meg, er at de aldri svarer på den siste. Hva skjer akkurat her, folkens, noen som vet???

Eneste gratulasjoner jeg har fått var en telefon fra mor og en sms fra min søster. :- (

Ps Har ikke fødselsdato på FB.

Vil bare si sorry til alle gutter som får et rimelig hardt nei om dagen, i overkant lei dating men det er billig å være her nå :) :P

sannsynligvis aner jo ingen hvem jeg er uansett men på vegne av alle andre som er sånn småstreng om dagen sorry på vegne av dem og :) :P :)

Nei, jeg snakker ikke om 90-tallet og Tande P :D

Bare tenker litt at uansett om du prøver å finne kjærligheten her på nettet, ute på byen eller i kassa på kiwi, er du nødt til å ta sjansen! Da snakker jeg om å faktisk våge mer enn å lage en profiltekst her inne. Tror det er mange her inne som bare "hiver ut kroken og satser på storfangst".

Våg å:
- risikere å gå på en smell.
- se forbi profiltekst og bilde.
- send melding selv om du føler du ikke har sjans.
- møte nye mennesker uten fordommer.
- dra på date.
-bli kjent med noen selv om du ikke er umiddelbart tiltrukket.
- svar ordentlig på meldinger du får.

Forslag til andre punkter på listen? Innsyn? Tanker? Kjør debatt! :D

Det interesserer meg ikke...

... hva du arbeider med.

Jeg vil vite hva du lengter etter, og om du våger drømme om
å møte
ditt hjertes lengsel.

Det interesserer meg ikke hvor gammel du er.

Jeg vil vite om du risikerer å se ut som en dåre for kjærlighetens, for
drømmenes skyld
for eventyret det er å leve.

Det interesserer meg ikke hvilke planeter som står i kvadratur til din måne.

Jeg vil vite om du har berørt det innerste av din sorg, om
du har blitt åpnet av livets svik eller har blitt inntørket
og utslitt
av redsel for mer smerte! Jeg vil vite om du kan sitte stille i smerten,
min
eller din egen, uten å røre deg for å gjemme eller dempe den eller
ta den bort. Jeg vil
vite om du kan være i gleden, min eller din egen;
om du kan danse hengivent og
la ekstasen fylle deg fra fingertuppene til tærne uten
å si til oss og være forsiktige, være realistiske eller tenke på det begrensende i å
være menneske.

Det interesser meg ikke om den historien du forteller meg er sann.

Jeg vil vite om du kan skuffe noen andre for å være sann mot deg selv;
om du
kan holde ut anklagen av å svike og ikke svike din egen sjel.
Jeg vil vite om du kan være troløs og derfor troverdig. Jeg
vil vite om du kan se skjønnheten selv om den ikke er vakker hver dag,
og om du kan
se at din kilde er i Guds nærhet. Jeg vil vite om du kan leve
med mislykkethet, din og min, og enda kunne stå ved sjøens strand og rope
mot sølvmånen: "Ja!"

Det interesserer meg ikke hvor du bor eller hvor mye penger du har.

Jeg vil vite om du kan stå opp etter en natt av sorg og fortvilelse,
trøtt, plaget helt inn i margen, å gjøre det som trengs for
barna.

Det interesserer meg ikke hvem du er, eller hva som er årsaken til at du leser dette.

Jeg vil vite om du tenker å stå sammen med meg midt i ilden
og ikke dra deg unna.

Det interesserer meg ikke hvor eller hva eller hvem du har studert sammen med.

Jeg vil vite hva det er som er drivkraften inni deg når alt annet svikter
og forsvinner.

Jeg vil vite om du kan være ensom med deg selv; og om du virkelig
setter pris på ditt eget selskap i de tomme øyeblikkene.

"Innbydelsen" inspirert av Oriah Mountain Dreamer, en gammel indianer.

Kanskje jeg burde bytte profilen min mot dette diktet, som forøvrig er min favoritt:-)

Hei,

Har hatt en lengre pause fra Sukker på nesten 3 år nå men er omsider tilbake...huff! Påfallende er derimot det faktum at når jeg logger på i dag så finner jeg fortsatt mange av de samme damene som jeg "flørtet" med for snart 3 år siden som aktive her inne???!
Og jeg har ingen tro på at dette fenomenet utelukkende gjelder kvinner alene. Så enten så er folk generellt litt for kresne og kommer til å forbli single leeenge....eller så må Sukker være en slags mani for noen på lik linje med at enkelte er fullstendig hekta på Facebook?! Kommentarer, synspunkter og innspill mottas med takk?

Hvorfor får en ikke frem ens eget album når en bruker iPad/mobilversjonen av sukker? Noen som vet?:)

Jeg har fått meldinger med kun seksuelle antydninger idag,jeg føler meg krenket,jeg er her for å søke en seriøs partner,men,dere menn
har noen menn blant dere som gjør at vi damer blir skeptiske,jeg fikk nå etter avslag fra meg tidligere idag om jeg ville se hans,vel,dere vet hva jeg mener,jeg er ikke prippen,men hvor er grensen,jeg måtte blokkere ham nå,men nå undrer jeg hvordan en mann jeg ikke kjenner kan trampe slik på min selvrespekt,finnes det flere av den typen her inne bør de rapporteres.

Noen her inne som har tenkt seg på vineyard på garage ikvekd?

Har en liten teori... sett at de jeg har høy match med er ganske lik meg... betyr ikke det at jeg egentlig burde komme best overens med de som er _venner_ med de jeg har høy match med?

Så, da søker jeg egentlig etter noen som har en bestevenninne med høy match?

- Tankefull...

Synes det er synd man ikke kan velge å søke matcher blant forskjellige studieretninger/yrker.
Burde jo være mulig å få til, når det er mulig å ønske bort feite mennesker som søkealternativ!

Er så potte lei av å bruke tid med å lese profiler, for så å finne ut nederst at hun er make-up artist eller frisør.
For min del som er en akademisk mann, er det ikke av interesse om ditt yrke er hårklipp, shampoonering eller sminke!

Er det noen flere som deler samme frustrasjon? eller er dere likegyldige så lenge dama vil ligge med dere? ;)

Jeg er i Oslo frem til torsdag, er det noe som er artig å finne på, og som er lett å finne frem til :)

hva er den værste meldingen du har mottatt fra Kvinne/mann på sukker? har en anelse at det er sykt mye drøye meldinger man blir satt ut av..
hadde vært morro hørt noen historier..

Ser også at mange jenter skriv at dei vil ha ein ordentlig mann. Nokon skriv ein som ikkje er ein gut, og andre skriv ein som ikkje er veik. Og så vidare.

Kva betyr eigentlig det? Ein gong stod det til og med at det skulle vere ein mann som ikkje viste følelsar.

Og kva er da motstykket hos ei jente? Kva slags type jente er det som tilsvarer ei jente som ikkje er ei jente?

En mann kontaktet mæ på inbox og ville ha mæ til å sende ei melding til ei anna dame her på sukker (som æ overhode ikke vet hvem er) for å fortelle henne at hun "ikke måtte gå glipp av" denne flotte fyren..

Gurimalla så mange skrudde mennesker det finnes her inne altså¨:P

Spurte så denne herremannen om han ikke var helt i vater og hvorfor æ i himmelens navn skulle kontakte ei fremmed dame for å fremsnakke en fyr æ ikke kjenner...??

La til et lite PS om at han ikke trengte å kontakte mæ mer heller ;P

Tror æ krepere!! ;P

Så hva sier dere?? Flere som har fått merkelige henvendelser??

Hvilken frukt ville det vært?

Jeg skal endelig på date i kveld :-)

Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie.............................Blir nok en stødig samfunnsborger. Jeg har trua;-)

Today was a good day.
Pappa and I picked wildflowers, mamma joined and we lay in the sunshine.
Then we danced and sang for hours.
I know tomorrow will be even better, so the good Lord I thank.
I'll write more later,
Love Anne Frank.

Nå skal ikke dette handle om min egen ubetydelige person, som gjennom en informell konsensus mellom meg og de øvrige deltakerne (spesielt damene) ble tildelt en ren og skjær observatørstatus.

Men nettopp den posisjonen gjorde det mulig for meg å gjøre en like informell, men likevel interessant, feltstudie i kjærlighetens sosialpsykologi. Og det jeg la merke til var at flere av de tilstedeværende så ut til å flørte ganske hemningsløst med både to, tre og fire. Kom faktisk ut av tellingen flere ganger.

Nå er jeg langt fra å være "tilsynet for høy moral." Men jeg lurer litt på hvor seriøst dere tar dette her. Dette virket til tider mest som en uforpliktende, pubertal lek med andres følelser. Nesten som om ingen tilsynelatende ønsket å binde seg for mye opp til noen.

En observasjon!

Hadde vært litt morsomt å høre hvilke situasjoner man har havna i på date.

I programmet Landsfareren på tv3 Tror jeg gruer meg,, men det gjennstår nå å se.
Kanskje jeg har større hell med å finne noen en hva Zahid har..

Jeg synes det er meget spesielt å få merket profilen min som interessant eller at noen er nysgjerrig på meg. men så skriver dem ikke noe. Og når jeg skriver til dem og spørr f.eks Hei hvem er du? Nei da svarer dem plutselig ikke :P
så drit i å merk profilen min da vel =D

Når det blir spurt om seksuelle prefeanser i de første mailene.....er man allerede vurdert til ikke kjærestmateriale. Da er det vel bare å si bye, bye.

Hva gjør du? Klager du eller ser du etter løsninger? Her har du en god grunn til å gjøre sistnevnte:

http://www.hegnar.no/kvinner/article702789.ece

Ønsker deg en glad uke full av muligheter :-)

Hadde en vanvittig fin drøm i natt. Møtte ei jente som var utrolig søt og bra på alle måter. Var ikke noe supermodell eller treningsfanatiker, men det trenger jeg heller ikke. Ansiktet hennes så jo litt kjent ut, men jeg kunne ikke huske hvem dette var.

Har opplevd Deja vu før etter å ha drømt noe mange år i forveien,,,kan dette være et sånt tilfelle? Måtte inn å sjekke matchlistene mine og steike!!! DER var hun! Har aldri skrevet et ord med henne, men hun var der! Mulig jeg må samle meg og få sendt avgårde et åpningsbrev og se hva som skjer. I drømmen bodde hun ikke så langt herfra, men i virkeligheten er det 3-4mil...vell vell, vi får se :)

Har dere hatt lignende opplevelser og bare MÅTTE sjekke det ut?

Jeg har nå vært på date ca en gang i uka etter sommerferien, fra en times kaffe til hele kvelden. Men selv om det har vært hyggelig nok å treffe nye jenter, så har det ikke vært det helt store noen av gangene. Det jeg er usikker på nå er om jeg burde gi det mer tid; det er kanskje litt i overkant håpløst romantisk å forvente love at first sight? Jeg vil at det skal kile i magen før kaffekoppen er tom!

Kontinuerlig vurderer jeg å flytte ut av Oslogryta, men er veldig i tvil rundt hva jeg egentlig vil...
Jeg kommer fremdeles til å jobbe i Oslo, så det er i så fall snakk om pendling.

Noen som har gjort dette, som har noen erfaringer å dele? :-)

Det slo meg plutselig at jeg sansynligvis er fanget i et galskap. Sukker kan likestilles med spilleautomaten som frister med den store gevinsten. Hver gang det lyser gult er det jo kanskje toppgevinsten som venter på deg?.Og vi spiller og spiller og spiller og kommer ikke ut av det igjen.

Kanskje denne tråden blir slettet av sukker....jeg bare måtte lufte tankene litt.

Hei. Hvorfor er det slik at jeg er mye mer interessant for damer ute enn her inne på sukker?
Når jeg drar på fester eller er på byen så er det helt annerledes.
Jeg vet jeg ikke er så fotogen, men det er da ikke så ille.

Har noen tilbake meldinger. Jeg var der. Men syns ikke det var no for meg. Følte deg som på et kjøtt marked.gutta sto og bedømmte deg opp og ned. Men mange hyggelige damer. Så for dere gutta. De er masse finne sukker damer. Gled dere:-)

Jeg snakker ikke om damer rundt min egen alder, for de har alle mulige slags sveiser. Mange halvbarberte hoder som tusler rundt for tiden.

Jeg snakker om de 80+. Er det fordi det er den eneste frisyren de ser sånn halvveis anstendige ut med? Vil stritt hår få de til å bli snarlike historiefortelleren fra "Tales from the crypt"? (For de som er gamle og krøllete nok til å huske denne grøsserserien)

Bilde:

http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&client=firefox-a&sa=N&rls=o rg.mozilla:nb-NO:official&biw=1366&bih=674&tbm=isch&tbnid=Tvr1uZ8P9iLTbM:&imgref url=http://cinemaslasher.com/2012/04/30/the-10-greatest-episodes-of-tales-from-t he-crypt/&docid=98EJjlRjpXsOVM&imgurl=http://cinemaslasher.files.wordpress.com/2 012/04/talesss.jpg&w=450&h=300&ei=l1pfULu8CILm4QTA8oCYCg&zoom=1&iact=hc&vpx=191& vpy=158&dur=0&hovh=183&hovw=275&tx=163&ty=132&sig=109104321691902547417&page=1&t bnh=140&tbnw=216&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68

Eller er det fordi krøller var "the shit" i deres ungdomstid og voksne liv, og at de derfor ikke har gitt slipp på den trygge moten og stilen de er så komfortable med?

Hvorfor skjer dette meg.. Den ene gangen jeg får en samtale rullende. Da kommer jeg ikke på noe som jeg kan si ! Dang it :P

Du, mann, er gal etter å ligge med en dame, men kun det. Du sender smser med seksuellt innhold og på grensen til maser om å få sex igjen, men du vil ikke noe mer. Hva skal til for å snu deg slik at du blir interessert i mer enn sex?

Detter er egentlig ganske patetisk. Jenter som skriver at de er på jakt etter kjærlighet og de er litt sjenert i starten, men svarer på meldinger. De er her fordi de vil finne noen, men da kan de jo svare på melding som man sender. Hva er egentlig poenget med en bruker her der det står "søker den rette" visst det ikke engang gir personen som sender (meg) en sjangse.

Er det noen jenter fra Lillestrøm og omegn her?

Hadde det sinnsykt fett i helga!
hvordan var din helg?