Sukkerforum

1600 har sett profilen min.

(Eneste ulempen er at jeg har ingen kjæreste ennå.)

Nettopp kilt, blåst og hoppet ungene våkne med sprell godt humør....

Det er Fredag !!! Det er Helg... HELG - Folkens......
Bare noen korte herlige timer igjen å si farvel til kolleger og andre før helgen kan starte !!!

Flere som trengs å gis en skikkelig "Jump-start" på helgen???
Eller noen som har noen skikkelige "Nå er det helg" utbrudd er dette stedet å skrike det ut på !!!

For snill

Siste svar to. 6 sep. 2012 23:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym snilla

Mitt største problem i dating sammheng, viser seg å være at jeg er for snill og for naiv. Lar meg for lett imponere..Huff. Trenger noen gode råd.

Er vi redde for å bli såret... hva er det verste som kan skje?
Life is now, lets live!

Hvorfor ikke bare ha sex?

Det er så mange damer her inne som har store ting hengende og dingle i ører som er strukket ut til beste langbeinstil! Tror damene vi menn liker dette? Eller er det noen annen grunn til denne "pynten" ?

alkohol

Siste svar to. 6 sep. 2012 12:16 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym promille

Hvordan stiller du deg til å date, bli kjæreste med en person som er fullstendig avholds?

Syng denne til dere selv folkens:

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

Stikk av fra jobb og ta en tur i marka, dans på gaten og syng av glede. Det er ganske greit å leve :):):)

...og om man ikke får det til, så sett deg ned og gråt, bli litt tårevåt, det går greit det også skal du se, finnes nemlig grenser for hvor lenge man kan sitte på et sted!!

Go Mååren alle sammen :)

Hva tenker dere om alle dem som er ensomme i forhold? Har vi single det bedre?

http://www.doktoronline.no/news/2007-10/samliv_kommunikasjon.html

noe å være takknemlig for

Har du noen gang vært utro ?
Eventuelt, med hvem ? Naboen ? :)

Jeg var ute på byen i går,og på veien hjem traff jeg på hans kompis til en jeg date med i en god stund. Han har sagt at han har kunn meg,og har ikke sex med andre. Men i går så kom det fram fra hans kompis,at han har vært gift(noe som jeg spurte han tidligere,og han så at han har da aldri vært gift). Også kom det enda mer fram at han stå i taxikøen sammen med ei dame,og jeg burde ikke vise meg. Jeg gikk da mot taxikøen,og håpe at jeg tok han på fersken. Men da jeg kom fram hadde han allerede reist. Jeg tok sjansen å ta taxi hjem til han for å sjekke der,men der var det tomt og hans tlf avslått. Hvorfor holder det ikke med en person for en mann? Tenkte jeg,mens regne østened på meg som i en filmsene. Jeg er vel rett og slett litt naive og god troende. Ved å blir bedratt flere ganger i livet,klare jeg snart ikke å stole på en mannesjel. Bare i dating stadie,så finne jeg ut sånne ting og hva om vi hadde vært kjæreste...jeg grøsser ved tanken. Dere søte sukker folk,hva hadde dere gjort om dere hadde vært i mine sko? Og for dere menn,holder det virkelig ikke med en person?

har jeg bursdag!!! :) Jeg elsker bursdag!!!

Hvorfor vises ikke alle som har besøkt profilen din ?
Jeg få meldinger , men noen av disse som sender , vises ikke i sist besøkende - hvorfor ikke ?

Og der var innboksen min rensket ned til bare ei side med samtaler.

Det føles ikke spesielt bra, men noe måtte gjøres. På tide å plante noen nye frø!

Hei alle der!

Tenkte jeg skulle gi en oppfodring til oss alle.
Har ikke vært her nå på et halvt år fordi jeg ble litt fed up med attiyde og holdninger her.

Så - cut the crap:

- Var ærlig! Bedre å ta frem dine mindre positive ting opplevelser med en gang - DET er tennende det! Det gjelder så klart også forventninger. Rak og direkte kommunikasjon!
- Alle med skjulte agendaer - hva er problemet, ikke belast seriøse med masse tøys fordi at du vil leke.....det kan du gjøre en annen plass....slitsomt....
-Ha et åpent sinn! Alt for mange som begrenser seg for tidlig!

Ciao C

Hva foretrekker sukker-medlemmene; (gutt såvel jente)

Jeg er igang med datinga, og synes sukker.no er ganske spennende, og har snevret inn søket både aldersmessig og geografisk en del. :) Og så er det noe jeg tenker en del på, og det er ikke interesser, hvor mange barn man vil ha osv.. men;

Om du har falt for eksempel 2 jenter, som skiller seg ut slik:
Alt. 1 - Hu ene (han for jenter) er ei jente som beruser seg ofte på alkohol og flyr på byen med venninner/venner nesten hver helg (er med på alt moro og party),
eller;
Alt. 2 -Hu andre er mer roligere, litt mer mystisk og vanskelig for "å lokke med ut", og koser seg mer med et restautant-besøk etterfulgt av en rolig kveld i sofaen.

Dette er da en problemstilling jeg har stått ovenfor, og jeg må si jeg foretrekker alt. 2, ettersom jeg er litt den samme typen.

Skal ikke støte noen, ei heller så uforbeholden status hos andre, men foretrekker brunetter som er litt rolige og "tenker seg om en gang ekstra" enn de som skal ha det moro og tyr til mengder av nytelsesmidler veldig ofte.
Kan nevne at jeg ikke er noen blondine-gutt, brunetter og mørk-hårede jenter er langt mer fascinerende for meg, og det er nok en indre drift etter det litt ukjente, mystiske (litt av det samme som der jenter ofte vil ha en høy og mørk kjekkas), og litt fordommer mot blondinger også, dessverre..:p

Så hva føler andre her? Menn og kvinner, høye som lave! :)

Har sendt meldinger til en del jenter her og fått svar på de fleste av dem. De fleste åpningsmeldingene har vært ganske korte og enkle. Prøver å sende meldinger som er enkle å svare på. Noen av dem med litt humor. Men det viser seg at mange av jentene etterhvert slutter å svare etter 2-4 meldinger (fra hver part). Hva skyldes dette?!? Litt frustrerende egentlig. Hva forventer dere å få ut av en samtale her på sukker? Jeg kan i alle fall si hva jeg ønsker: Å starte en enkel kommunikasjon for å finne ut noe om den andre parten. Og deretter (ganske kjapt) spørre om en enkel date for å sjekke om kjemien er der. Men hvis jentene her ikke gidder mer enn 2 meldinger før de stopper å svare, så blir det jo vanskelig. Hva forventer dere av de første meldingene egentlig? Ønsker dere at mannen skal være komiker? Lyriker? Bad boy? Skulle tro det var nok å vise at man er en normal kar med et liv, interesser og humor. Og som er nysgjerrig på jenta han prater med. Men det er kanskje ingen god strategi? Gi meg et hint da!

Veldig mange av kvinneprofilene jeg besøker har opprettet leilighet med kjøkken, stue, bad og soverom, og de fleste har også fyllt kjøleskapet. Men det er nesten ingen som har bøker i bokhylla eller videoer i TV'en. Så jeg lurer på hvorfor det er sånn ?

Jeg har langt mer nytte av å se ei dames bokvalg og musikksmak, fordi bøker og videoer må man laste ned individuelt på eget initiativ, og det forteller da mer om den personen. Mens stue, bad, soverom og kjoleskap må velges blant faste alternativer, og man har ikke frihet til å f.eks ha en stue med kaktus og biljardbord eller noe annet uvanlig, eller fylle kjøleskapet med bare øl.

Så jeg oppfordrer dere kvinner (jeg driter i hva dere menn gjør) til å fylle opp bokhyllene og TV'ne også. Gi meg en bedre mulighet til å vurdere hva slags personlighet dere er. Hvordan kan jeg se at akkurat DU er et bedre valg, når du har nøyaktig samme stue, bad og soverom som 90 % av alle andre ? Du trenger ikke fylle ut profilteksten eller ha bilder i albumet, men jeg vil se bøker i bokhylla di. Bidra du også til at Sukker blir et bedre sted å være.

7 eller 8 sept, evt begge dagene hiiiiger jeg etter å innta alkohol. Lufter med andre ord stemningen for vors her...

For min del kan jeg gjerne dra på byen etterpå, og like gjerne kan det være et rent guttevors. Også samme for meg om det blir helaften med pub hvor all alkohol kjøpes ute, eller den gode gamle 14-pils-i-posen privat.

Så ja, hvilke andre sjeler her inne er tørste? Eller rettere sagt, hvem vet de vil være tørste når kvelden kryper innpå disse dagene?

.... når man bare ender opp med å bare skrive tull i førstemeldingene? Det er jo tross alt bare en 20% sjanse for at noen svarer. Og av de igjen er det ca 20% som gidder å skrive mer enn 1 melding. Og av disse så er det vel kanskje 20% som gidder å skrive mer enn en setning eller gidder å legge inn noe som helst tid i svaret. Så er det egentlig vits å begynne å skrive i det hele tatt?

Nei, det var ikke ment som en klagetråd, selv om det tydeligvis ble det. :P

Hvorfor kan man sette søker venn av motsatt kjønn i profilen når det er en datingside?

Har vært medlem her endel måneder, litt sånn av å på. Har sendt endel meldinger, og fått noen svar. Men alt blir så overfladisk, og medlemskapet løper ut imorgen, så nei jeg tror ikke sukker er tingen for meg.

Men er det noen der ute som synes sukker har funka? Og er jeg virkelig ikke verdt å svare på meldinger? Eller er det bare slik att alle på sukker skyter langt over blinken...

Av mitt tretti-sjette år...., jøje meg som tiden flyr altså..;)

Hmmm..... mon tro om mitt tretti- syvende år blir mitt år...., der det lille ekstra faller på plass:)

Har noen lest denne boka? Jeg har såvidt begynt å lese den, og vegrer meg for å fortsette merker jeg, fordi jeg kjenner på noen sannheter nevnt der som jeg trenger tid på å fordøye.
Eksempelvis nevnes det at mennesker identifiserer seg med sitt ego, altså summen av de tankene, fortiden og egenskapene mennesker har gitt seg selv. Videre står det at tanker skaper bekymringer og hindrer oss i å leve fullt ut.
Så folkens, tenker vi egentlig for mye? Og har vi tillagt ting betydning som ikke burde ha det? (kanskje særlig relevant her på sukker)
Hilsen P, her igjen :)

Oki folkens... hva er stereotypt her. Er det noe som går igjen, til gleder eller irritasjoner, hos profilene til motsatte kjønn??

Tråden er merket useriøs med småprat og lange svar...

Hadde en hjemmekveld med en venninne her en kveld, som også er her på Sukker. Jeg fikk se hennes profil og de som hadde sendt henne meldinger, satt hjerter på henne osv. Og det viste seg at det var veldig mange av de samme som jeg har fått meldinger, hjerter fra osv. Egentlig litt merkelig, for selv om vi er venner, så er vi også VELDIG ulike, både i utseende, utdanning/jobb, interesser, hva vi ønsker for fremtiden (barn) osv. Eneste likhetstrekket man kan se ut fra profilene er alder og lokasjon (Oslo). Så man skulle tro at vi tiltrakk oss forskjellige typer gutter... Vår konklusjon var at enkelte sender til "alle", så lenge hun er på en viss alder, bor i nærheten, og er over et visst minstekrav i utseende. Man blir jo ikke mindre skeptisk til at man kan finne "the one" her inne merker jeg.

Ikke undervurder denne.

Fikk melding av en dame hvor hun skrev..
"Det er ikke alle man føler man klikker med, sånn er det bare."

Finnes det virkelig folk som tror man "klikker" sammen på nett? Før man har vekslet et eneste ord?

http://youtu.be/3RDnUUfgf0o

Anbefales ;)

"Baris"?

Siste svar on. 5 sep. 2012 10:51 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Blackadder

Synes det er utrolig vittig at mange kvinner/jenter her inne skriver at menn som har bilde av seg seg i "baris" er en dealbreaker. Interessant nok har de samme jentene gjerne et profilbilde der de dytter kløften godt opp i kameraet og gjerne noen bikinibilder med trutemunn. Er selvinnsikt en bestillingsvare i våre dager, eller er det bare god gammel dobbeltmoralisme?

Jeg liker å være bmenneske. Men tida mellom 1-3 blid drøy.

Lurer litt på deres meninger rundt profilbilder.

Bør et profilbilde være tatt hos fotograf? Ute i frisk luft? Sammen med andre (ser noen har ett hvor en annen person er med men kuttet vekk)? Tullete bilde eller seriøst? Smile mye eller være alvorlig? Ok you get the point :)

Offshore

Siste svar on. 5 sep. 2012 03:26 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Frk.Ingus

Er det mange her inne som jobber offshore?

Er det bare jeg som syntes at sukker har blitt stille og kjedelig. Det skjer ingenting her inne. Lurer på om de andre dating stedene på nettet er like kjedelig......

Har nylig, av rein kjedsomhet, begynt å bruka/sjå på match-treet når eg besøker ein profil. Problemet er, dum som eg er, at eg ikkje heilt forstår korleis det fungerar (Trur eg iallefall).

Lat meg ta eit eksempel:
Viss eg, i min relasjonsprofil, har valgt 10 på ein skala frå 1-10 på "Uhøytidelig" (Der då 10 betyr at eg ikkje tar meg sjølv høytidelig for fem flate øre) og eg kjem innpå ein profil og besøker match-treet til den aktuelle personen og ser at på bladet for "Uhøytidelig" så er fargen mørk gul eller rød. Betyr det at den personen faktisk tar seg sjølv høytidelig? Med andre ord, scorar nærare 1 enn 10 på samme på spørsmål om kor høytidelig den personen er i sin relasjonsprofil?

Så til mitt neste spørsmål, då eg opplever veldig ofte å få den fargen på match-treet når eg besøker profilen til andre. Kvifor spør desse veldig ofte etter nokon som IKKJE tar seg sjølv "så veldig høytidelig"? Dei tar seg sjølv høytidelig, men motparten skal ikkje gjere det? Eg forstår ikkje heilt den...

Ein plass må det vere ein feil?

Hva slags aspekter ved mannlig anatomi er det som kvinner ikke forstår?
Hvorfor tar det iblant så lang tid for kvinner å forstå mannlig anatomi?
På hva slags måter merkes det at kvinner ikke forstår mannlig anatomi?

Avtalt date etter ca. en ukes kontakt med flott dame. For meg et kjærestemateriale jeg kunne sett for meg å være eksklusiv mot etter bilder, profiltekst, interesser og meldinger. Vasker bilen, kroppen, kjøper noe nye klær og strigler meg litt mer enn vanlig og er ute i god tid..

...Dama dukket ikke opp og hørte ingenting selv om hun hadde nummeret mitt (ville ikke gi meg sitt). Sitter som en nisse og skjønner jeg antagelig har kastet vekk en nydelig dag på - rett og slett føle meg som drit midt blant en haug mennesker. Driter i det og bestiller meg en kaffe og setter meg i sola og chillern for det. Da legger jeg merke til en del underfundige ting. Telte noen håndfull gutter og noen jenter som var helt lik meg for bare noen minutter siden. Helt uten mål og mening kommer de, setter seg ned, blikket flakker, man er tydelig litt mer striglet enn vanlig, fikler med mobil etc, kikker seg rundt, står og sitter der i området umåtelig lenge, åpenbart uten noen spesiell grunn... Etterhvert går de tilbake samme vei som de kom... Hvorfor gjør vi sånne ting mot hverandre...Føltes nesten ut som skjult kamera og at jeg og endel andre havnet på Youtube...

Senere den dagen fikk jeg en melding om at noe hadde dukket opp, kunne heller ikke møtes denne uka pga mye jobbing (eh, har vi ikke 8-timers dager i det landet her og hvor lang tid tar en kaffe) - men kanskje ta kontakt til neste uke?

Flere av de jeg så kunne jeg tenke meg å gå bort til å bli kjent med. Siden jeg på dagtid (noe annerledes på kjøttmarkedene etter 22) er en feig nisse, droppet jeg det og bare observerte (idiotisk)..

1. Jeg er ingen player, og har heller ingen player-selvtillit og hadde ikke baller til å kontakte noen jeg absolutt hadde kontaktet her inne eller lett hadde tatt kontakt med i en annen sammenheng (type exer etc). Satt og ventet på at en pen pike jeg kikket mye sammen med skulle være den som kontaktet meg-jeez... Loser (min følelse da)...

2. Både gutter og jenter ble blåst denne dagen så det ut som. Jeg var ihvertfall ikke alene. Kanskje noen av gutta var utsatt for den samme dama.

Noen flere som kjenner seg igjen eller (både på giversiden og mottagersiden) ;-P?

Du er 3 år i dag. Så deg så vidt igjennom vinduet når jeg satte gaven til deg utenfor døren. Du er så stor nå. Hjertet mitt blør når jeg tenker på deg. Håper du en dag forstår hvorfor jeg ikke kommer inn til deg og gir deg den store klemmen du liker.

Kjære lille pappa sin. Jeg elsker deg ufattelig mye. Håper du har kost deg masse i dag.

Her har TV Norge klart å fylle en hel buss med snasne damer som etter sigende kunne tenkt seg å bo på bygda. Hvor i all verden har de funnet disse? Jeg har kikka litt på utseendemessing lignende kandidater her inne, samtlige fra Oslo/Akershus, og samtlige har "vil ikke flytte over avstander". TV Norge har likeså klart å finne disse damene på et eller annet vis.
Samtidig klarer TV2 å få halve Norges TV-tittende befolkning til å se på bønder som leter etter partner. En kunne nesten vært fristet til å tro at det å flytte ut av byen og kanskje til og med til et gardsbruk var ihvertfall litt attraktivt. Er det tilfelle?
Dere damer fra Osloområdet (det er rett og slett veldig mange her inne) som har " vil ikke flytte over avstander", hva menes med avstander? Selv bor jeg ca 2,5 time fra Oslo, ca 3-4 mil nord for Lillehammer, på et gardsbruk. Er dette fullstendig utenfor operasjonsområdet eller lar jeg meg for lett skremme av "ikke over avstander" utsagnet?

Si meg: på ipaden har jeg en egen app som er lett tilgjengelig. På mobilen må jeg åpne nettleser hver gang. Jeg har en galaxy s2. Kan jeg få egen app på denne og isåfall hvordan?

Beklager hvis dette har vært oppe før, men åsurfe etter gamle tråder på mobilapp er en tålmodighetsprøve jeg ikke består.

Hvordan melder jeg meg ut av sukker?

Eg har falske neglar. Føler meg utruleg fin nett no, og daten min likar dei og. Ka dekkan syns om å lime på sånne? Ingen kan sjå a dei ikkje er ekte faktisk.....

Folk her inne på sukker som ikke holder avtaler med møter/dater/uteblir og ikke melder avbud er de også slik i det daglige?

Kunne selv aldri uteblitt fra en avtale uten å gi beskjed.)

Ja, hva foretrekker dere damer?

Det er så mange menn her inne som har store ting hengende og dingle mellom bena som er strukket ut til beste langbeinstil! Tror mennene vi kvinner liker dette? Eller er det noen annen grunn til denne "pynten" ?

Det her e vel ikkje akkurat det eg går og sprada rundt med.

Men fra dokker synspunkt, ka syns dokke om noken som e 18 og "jomfru". Har ikkje hatt noen forhold over lange perioda elle sånne ting (eg e gutt.. visst det hjelpe svaret)

"Ta kontakt om du lurer på noe", "Heisann:-) Send et brev da vel, alltid hyggelig det", "Heisann, ble registrert her for 7 mnd siden, mer kommer etterhvert. Ta kontakt om du lurer på noe:-)"

Det er alt du klarer å skriva ned? Og du ønsker å bli tatt seriøst?

Ein perfekt kombinasjon er ein av dei eksemplane over, etterfulgt av 10 tettskrevne linjer under "Drømmerpartner"

Heilt alvorlig folkens, ka i helvette er dette her? Man klarer å finne fram til Sukker.no, man klarer å registrere seg, man har eit motiv bak det heile, men på den avgjørende biten der du har ein gyllen muligheten til å fortelle litt om deg sjølv, så gir du faen?

Aksent

Siste svar ma. 3 sep. 2012 18:39 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Jeg lurer på hva dere jenter tenker om å date en som snakker norsk med forferdelig aksent (men har europeisk utseende, dvs sentral-Europa, f.eks.)?

Spiller aksent noen rolle på 1. date?

Har lest en del innlegg her hvor damer skriver at de dumper etter 1. date fordi mannen har gjort noen små ting som de ikke likte, f.eks. sa "hm" flere gang osv. Lurer på hvor sensitive er jenter til aksent?

hei alle sammen, nå har Gitte flyttet inn, det har gått litt fort, traff henne for 3 uker siden,, men pytt pytt,, her må det bare stå til.
hva synes dere? 3 uker er det litt for tidlig. men føler at det er riktig, og det kan jo bare bli bedre. må jo forandre litt her i huset. men lar det stå til.

Det skal bli deilig å ha noe å se fram til når en er kommet seg hjem, stå det og ta meg i mot. Kjenner jeg blir varm allerede. heldigvis er forholdet fritt. så jeg kommer fremdeles å være her, hun var helt enig i det.

Det som er deilig med henne er at hun ikke sier nei, altid klar for action, enten om det er rolig eller hardt. :-)

MEN FØR DERE DØMMER ELLER SPERRER MEG.. GITTE ER DEN NYE SPINNING SYKKELEN MIN. KOMMER FRA TRIM IT I ARENDAL. KJØPT PÅ AUKSJON. ;-) (DE HADDE NAVN PÅ ALLE SYKKELENE DER)

Dette er høsten, hvor jeg skal gjøre det jeg har snakket lenge om. blit kvitt go kiloene..

Er det flere her som opplever at man blir mer troende med årene? Har vel syntes at kristen ungdom eller i det helt tatt, frelste mennesker har vært litt rare og fjollete.

Det har gått opp for meg at det faktisk finnes en himmel hvor man møter Jensus og Gud den dagen man forlater denne verden.

Det var fjernt for meg i mange år til tross for at jeg var oppvokset med kirkegang, søndagsskole, sang i kor, var med i speideren. Men det hadde ikke sunket inn. Men etter å ha fylt førti, har ting litt etter litt gått opp for meg også. Noen andre her som har samme erfaring? Nå er jeg 46 og blitt helt overbevist.

Er det noe som er viktig å fortelle om når man møter noen på date? Jeg føler ikke at det er så viktig selv. Men skulle det slumpe seg slik at daten viser seg å ha samme overbevisning er det et pluss.