Sukkerforum

Fortell.

Kjære medborgere av samme kjønn, hva snoker dere på?

I og med at alle sextråder fort får over 100 svar , la oss sette rekord med denne..

Hva er den deiligste sexopplevelsen du har hatt ?

Var den kinky, hard, eller slow og dampende? Er det lenge siden? var det en partner ? Eller tilfeldig?

Jeg har pratet med et par damer en liten stund (ikke samtidig, bare så det er sagt). I alle fall, etter å ha pratet med dem i henholdsvis 6 og 11 dager, så spør jeg om de vil møtes. Hva skjer så, absolutt ingenting. Får ikke noe som helst svar fra dem. Hvis de ikke har lyst til å møtes så går det jo bare ann å si nei. Det å ikke svare synes jeg er veldig merkelig oppførsel og utrolig feigt.

Fortell gjerne hva det var med akkurat DEN konserten som var så spesielt.
Jeg har mange som slåss om førsteplassen, men det nyligste nydeligste minnet fant faktisk sted i Kulturkirken Jakob igår (arrester meg gjerne for at jeg ikke prioriterte håndballfinalen).

Hvorfor?
Fordi Tora Augestads stemme, samspillet med og mellom hennes medmusikere, repertoirvalget og originaliteten i fremførelsen ga gjenklang langt inn i hjerterota.

Hva syntes gutter om litt sminke på jenter ?
Ikke overdrivet...

hu der

Siste svar ma. 13 aug. 2012 22:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sommer__

lure på kor mange kilos sminke hu der blonde dama med det lange håret brukte...

Er ett par dager i stavanger, er ikke kjent her. Hva kan man finne på? Noen tips??

-Jeg har i mitt 26 år lange liv nå skjønt at i det lange løp så må man være enkel og inkluderende, fremfor å være dyp og være litt besserwisser.

- Så hvordan blir man populær?

- Sett utenfra så handler det om å være populær om å passe inn i ulike miljø fks idretter som fotball, håndball. Er man over gjennomsnittet interessert i musikk fks da er man ikke populær, da er man en nerd.

- Så jeg annser det som å være populær og litt dum er det som skal til for å lykkes med dette datinggreiene?

- Vet jeg fremstår som dømmende som påstår at man må være dum for å lykkes med dating, men det gåt faktisk ikke ann å prate om det uten å fremstå som dømmende.

Jeg har stort sett bedre hell med damer som er litt eldre enn meg. Fordi jeg er kanskje litt "voksen" i måten jeg tenker på, i tillegg til at jeg har ganske stor suksess karrieremessig.

Men jeg er jævlig dårlig på å komme innpå disse damene. Er mye flinkere til å tiltrekke meg jenter som er litt yngre enn meg men som fort viser seg å være litt for unge mentalt.

What to do?

Jeg får veldig bra respons på profilen min her inne, har snakket med mange menn og vært på flere dater. Et par av de har blitt til litt mer seriøse dater men til syvende og sist ender det med at jeg ikke ønsker å opprettholde kontaken.
Problemet er ofte at de jeg har en god seksuell kjemi med, er mennesker jeg ikke kan føre en fornuftig samtale med. Alt dreier seg om sex. Om jeg snakker om noe annet med innhold blir ofte partneren helt stum og begynner med andre ting, som mobiltelefon. Om det er motsatt slik at samtalene er spennende, latteren sitter lost og kjemien der er topp, da finnes jeg ikke seksuelt tiltrukket. Er det flere som opplever dette? Eller er jeg fryktelig vanskelig?

Hei!

Jeg har nå skrevet en del meldinger til jenter og føler at jeg har en bra start på samtalen hvor jeg ofte tar tak i hva profilen har å by på.
Men ofte får jeg da bare svar som "Ja alt er fint, der?" og ting i den duren som jeg kjenner at jeg mister all lyst til å svare tilbake.. Vet selv at jeg ikke er en kar som har lite å by på og ser heller ikke ut som et takras.

Spørsmålet mitt til dere jenter da. Er dere ikke interessert eller er dere bare sjenerte?? Det er frustrerende å se hvor kjedlig folk kan være.. Syns folk bør by mer på seg selv her når man først er her inne. Regner med det er fler enn meg som føler akkuratt dette.

Hei, etter en deillig ferie i Frankrike lurer jeg på:

- der erfarte jeg at på mange restauranter fungerer det ikke som i Norge. I Norge regnes et 4-mannsbord som opptatt hvis det sitter to mennesker der. Jeg føler at i Norge oppfattes det som frekt hvis du som gjest, eller kelner går bort og spør om det er ok at to ukjente setter seg ved samme bord.

I Frankrike har de av og til langbord på restaurantene, men jeg erfarte at selv på 4-mannsbord så kan man som par bli spurt om det er OK at to andre setter seg ved siden av. Ja, og så hilser man på de ukjente som setter seg ned ved siden av.
- Man kan jo risikere å bli kjent med noen!

Det jeg lurer på: er det slik på de fleste franske restauranter? Eller "er man sikret å slippe å få" slike spørsmål om man går på en virkelig eksklusiv restaurant?

Vet du om restauranter i Oslo som kjører fransk sosial linje på bordplassering?

Enkelte ganger kan det jo være litt vanskelig å holde det inne, men så mye fint utstyr som de har i lydstudioene nå til dags, så burde det da være mulig å dempe uønskede lyder?

http://www.youtube.com/watch?v=BheK0QoUPis @2:50

Knallbra låt forøvrig, men syns de kunne spart seg den prompen altså.

Heisann damer og menn!

Jeg kjøpte superbruker ene og alene pga dette forumet og nå skal jeg ta det i bruk, fordi jeg trenger seriøse tips og råd.

Jeg traff ei helt fantastisk jente for ca et år siden, dette var i en periode i livet mitt jeg festet en del og hadde det gøy på byen omtrent hver helg. Vi ble "litt kjent", men hun er ikke av typen som drikker og fester noe særlig, så kontakten vi hadde var når hun var ute som sjåfør og kjørte meg hjem.

For ca 3 måneder siden, så ba jeg henne med ut og vi fant tonen raskt, vi har siden truffet hverandre jevnlig og har det stort sett veldig bra sammen, når vi sees. Jeg har falt pladask med mageplask for denne jenta og hun liker nok meg ganske godt også. Men, det store problemet er: at hun har vært utsatt for ting tidligere som gjør at hun ikke greier å stole på meg, hun sier hun er redd for å bli såret, og at hun plages veldig med mitt tidligere liv som partykonge og damemagnet. Jeg vet at hun sliter veldig med sitt eget "selvbilde", og hun føler at jeg fortjener bedre, hun sier også at hun har store problemer med at jeg har hatt mange "tilfeldige" partnere tidligere.

Jeg har greid å rydde opp i det aller meste og stort sett så går det veldig bra mellom oss, men det er det med andre damer som fortsatt er det siste hinderet imellom oss og det å gå inn i et forhold. Jeg har forsikret henne om at den dagen hun lar meg få henne til å føle at hun er mitt alt, så vil disse bekymringene forsvinne, men hun er helt bastant på at de aldri kommer til å gjøre det og at hun derfor er redd for at det ikke skal funke mellom oss.

Jeg har ikke gitt henne noen som helst grunn til å tro at jeg har drevet med noen andre etter at jeg har truffet henne - (Noe jeg heller ikke har). Så mao. dette er kun i hennes hode!

Jeg har utlevert meg selv følelsemessig til henne og hun vet akkurat hva jeg føler for henne. Dette er faktisk første gangen på 8 år jeg har falt såpass for ei jente at jeg har satset på å gå inn i et forhold, (Jeg har ikke sagt akkurat disse ordene til henne enda, synes det er upassende utenfor et forhold, men jeg elsker henne faktisk av hele mitt hjerte). Derfor er det utrolig vondt at det ikke skal funke mellom oss pga ting som ikke er reelle.

Hvordan kan jeg bygge tillit til drømmejenta mi? Hvordan kan jeg få henne til å forstå at hun er ALT for meg? Jeg føler meg hjelpeløs, siden uansett hva jeg forteller henne, så blir det feil med tanke på dette temaet.

Er det noen som har det som meg? Jeg synes sexen blir så fort kjedelig....

Søvnløs! ;)

Noen som er med på date?
En eller anna dag :)?

Er det virkelig så mystisk, dette med hva kvinner mener med at "menn ikke vil forplikte seg"- herregud...det er da ingen hemmelighet- og dersom akkurat du ikke er en av "de"- så vet du da hva de hinter til uansett, gjør du ikke? Hva ligger i forpliktelse...hm...det kan ikke være lett å forstå...og dersom du lurer så fælt; hvorfor ikke spørre den eller de konkrete det er snakk om? Da får du ihvertfall svar på det du lurer på og fra den du tenker på.

Jeg har fått melding fra 24 unike sexpartnere i dag. Jeg blir lei av sexen etter 4-5 runder, så nå gidder jeg ikke mer. Dette konsumerer for mye av min tid rett og slett!

Så hvordan slår jeg nå opp?
- Its not You, its Me!
- Slutte å svare på meldinger i en periode, så be om å møtes. Så break the news der.
- Forklare ting som det faktisk er.
- Ringer de opp og ta det på tlf.

Jeg heller mest for 3, men er redd for fysiske konsekvenser.

Noen som har det som meg?

Jeg trenger et klart svar! Vet det har vært tråder med det lignende men fant ingen egentlige svar. Så! Er det noen som vet? Jeg fant en bekjent jeg ikke vil skal se meg her.. Så jeg vil blokke når personen er offline, men er redd for å komme på besøkslista :| hjelp!

Må bare være litt stolt i dag. Uganda tok gull i dag..

(er halv Ugandisk)

Dette er det andre gullet Uganda har tatt til nå :)

Hvem er alle vi som er på forumet , dette er en tråd hvor det ikke tillates å være anonym...
Jeg vil se alle som er her..

Noen som er med på roadtrip i dag? Drar i tolvtiden.

Jeg vet selvfølgelig at når jeg slår opp, så vil motparten bli veldig såret.

Men jeg vil ikke såre unødvendig mye.

Story:

Vi har datet i 5-6 mnd. Jeg merket for rundt to uker siden at dette må ta slutt.
Hun er forelsket og vil at vi skal bli skikkelige kjærester. Vi har vel vært det også, men nå vil jeg bryte av.
Grunben er at jeg ikke blir forelsket og faktisk har truffet en annen (ikke skjedd noenting)

Har fått følgende varianter av venner:
- Its not You, its Me!
- Slutte å svare på meldinger i en periode, så be om å møtes. Så break the news der.
- Forklare ting som det faktisk er.
- Ringe henne opp og ta det på tlf.

Selv heller jeg mot alt 2 og 3. Fordelen med nr.4 er jo at mye av hennes fokus blir på hvor retard jeg er som ringer å slår opp.

Kom gjerne med innspill eller ris.

sliter litt med å få respons på meldinger her inne. Sikkert et kjent problem for noen. Hvordan føler dere at selvtilliten har vokset etter å ha vært på sukker.no?

I denne rekkefølgen, takk:

Mannens guide til langvarig forhold:

Får jo aldri svar, er det noe galt med meg/profilen min/verden generelt?
Hvordan blir man populær?
I ferd med å gi opp jakten
Er "sukker" bare for ungdom ??
Fått meldinger fra 24 unike brukere i dag..
En konstruktiv og givende samtale på nettdating
Er hun egentlig interessert?
Fra første kontakt til forespørsel om date - hvor lang tid?
First date
Likte jente etter date
Blir lei av sex etter 4-5 runder i senga...
Hvordan slå opp

Har jeg glemt noe?

Som Sjeik Ben Redic Fy Fasan sier: «Jai massa penga, do raka blak!»

Hva foretrekker du? Et sjarmtroll blakk som en kirkerotte eller en usjarmerende kirkerotte søkkrik som et troll?

Så, er her noen som er vant med chatt funksjonen her inne? Noen som vet hva som er standard cotyme? Kan man bare starte ein chatt med hvem som hels? eller burde man bli kjent først? Hvordan tenker dere om noen starter ein chatt med dere? Kjør diskusjon...

Jeg fikk napp 3 ganger i dag. Og det ble fangst gitt.

1 harr på en kilo
1 abbor på ca en halv kilo
1 ørret på 150 gram

Noen andre som har fått noe i helgen. Hvasomhelst?

Vurderer å være gal og bestille en "bli ny dag" for å kunne få muligheten til å se seg selv med andre øyne. Noen som har erfaringer med slikt og som kan komme med anbefalinger?

Quotes fra en samtale jeg har med en dame på en nettdatingtjeneste:

Jeg: Hei. Det er så bra at du liker katter! Jeg elsker katter.
Hun:
Jeg: Hei. Det er så bra at du liker hunder! Jeg elsker hunder.
Hun:
Hei. Skal vi på date?
Hun:
Jeg: Tja... Da går jeg vel ?..
Hun:
Jeg (sitter å lurer på): Blokkerte hun meg fordi jeg virket innadvent? Eller fordi jeg hadde en rutete sokk på penisen min på profilbilde ???

Jeg skriver denne tråden som anonym, men vil gjerne at den forblir grønn.

Hva syns dere om gamle minner fra gamle ekser, da tenker jeg brev, bilder, bursdagskort, osv osv, er dette noe man kan ta vare på eller er det noe man kaster og glemmer?

Igjen, inspirert av en annen tråd her inne: La oss si at du har snublet over en kul og bra sukkerklump, kontakt er oppnådd og meldingskjemien dere i mellom er upåklagelig.

1. Hvor lang tid venter du før....

a) du ber ham/henne ut på date
b) du blir dritt lei av å vente på at han/hun skal ta initiativ/slå til på initiativet ditt

?

2. Er det altid sånn at vedkommende egentlig ikke er interessert om det drøyer med å få forflyttet kontakten til virkeligheten, selv om han/hun f.eks. gjerne vil skrive med deg i timesvis hver eneste dag?

Quotes fra en samtale jeg har med en fyr på en annen nettdatingtjeneste:
Han: hei
Jeg: mø
Han: du merner d ja;P hehe
Jeg: Mhmm I do
Han: hehe

Jeg hadde en drømm i natt om at jeg ble kidnappet i Venezuela og sitter i en slags leir. Det er likevel ganske mye frihet i leiren, men vi får ikke gå ut fra det store huset (vi er 4-5 stykker som ble kidnappet). Til slutt greier vi å få tak i våpen (jeg fikk tak i en pistol mens kameratene mine greide å få tak i kalasjnikoffs), dreper et par voktere og flukter til en casino der sjefen deres spiller blackjack. Vi dreper ham, selvsagt, tar en drosje og drar til flyplass. Drømmen enden der.

Det var et par komplikasjoner langs veien, selvsagt, f.eks. en av de vi drepte forvandlet seg i et blad papir (arrestordre eller noe sånt). Og den som kjørte drosje, tilbød oss å bruke en modelltog istedet, men vi kastet drittsekken ut fra bilen hans. Og et par andre idiotiske ting som alltid skjer når man drømmer, men i helhet var dette en av de best strukturerte drømmene mine, tror jeg. Virker som et skikkelig manus.

Hvordan ville dere tolke den? Får jeg date eller ikke?

For en fest! *skulle ønske Linn Jørum var på sukker*

Hei,

Flere enn meg som kunne ønske at man på et vis kunne få vite hvor lenge de som besøkte profilen din var inne?
Da ville man fort fått en pekepinn på om man hadde dårlige bilder, dårlig profil etc. eller om folk faktisk leste gjennom den osv.

En nettdatingkonto er jo på mange måter det samme som en nettside hvor man "selger" et produkt, og alle seriøse selskaper som har en nettside måler jo denne i form av å se hvor lenge folk er inne på siden.

Hadde det vært mulig å fått til dette, slik at man fikk en form for tilbakemelding på om folk flest var inne i 3-4 sekunder, eller om de var inne i lengre tid?

Lurer rett og slett på om det bare er tekno folk her eller om det er flere en meg her som hører på god musikk. Dvs Metall.
Pantera,Dimmu Borgir osv.

Jeg har pratet med ei dame nå i ca. 10 dager nå. Vi har mye til felles, og det er ei dame jeg gjerne vil bli bedre kjent med. Jeg prøver så godt jeg kan, men hun spør meg ikke om noe særlig, det virker mest som hun svarer bare for å være høflig. Det er ikke så ofte jeg får kontakt med noen, så når jeg først gjør det så vil jeg gjerne gjøre det jeg kan for å bli kjent med henne. Jeg vet jo ikke hva hun tenker, men er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre/spørre om for å finne ut hva hun egentlig vil?

Hva synes du/dere om sørlendinger?
Ønsker seriøse svar her. Lurer på er de vanskelige å bli kjent med, er de forskjellige ifra andre mennesker i andre byer. Iså fall hva? Etter at jeg flytta hit så føles det nesten som umulig å bli kjent med noen. Vurderer sterkt å flytte til en annen by eller tilbake til Bergen når jeg får mulighet eller så flytter jeg til Oslo.

Har gjennom flere omganger vært innom sukker. Møtt noen få og jeg sitter igjen med følelsen av at man skriver i profilen hvem man ønsker å være, men når man møter de så stemmer det ikke helt. Det er mye historie som styrer. Greit nok, men vær nå ærlig da...

Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og da er det vel på sin plass å bli litt kjent med utelivet. Er det noen som blir med?

Hvorfor bruker nesten alle damer sminke?

Så, hva skjer?

Ingen svar
(mann 27 år fra Vest-Agder) Privat melding

Sitter nå her og prøver å slå ihjel kjedsomheten med litt bra musikk og et og annet flash spill på Internett

Hva driver dere med? :)

Til dere som ikke får noe respons. Dette kan være i form av at meldingene ikke blir lest eller at profilen din ikke besøkes.
Blir meldingen din lest, men profilen ikke lest så er hun ikke interessert på grunn av profilbildet ditt.

Så om du sliter med dette gjør følgende:
1. Let igjennom alt du kan finne av bilder (de du liker og de du ikke liker)
2. Test med bildet du liker best.
3. Send melding til 4 damer
- en som du mener ser bedre ut enn deg selv
- en som ligger på samme skala som deg
- en som ligger et hakk under deg
- en som ligger langt under deg (og da mener jeg på bånn)

La det gå 2 dager. Bytt så til nytt bilde, og sjekk ut respons. Det jeg har lært er at bildene jeg synes ser bra ut er ikke det damer synes ser bra ut. Så gjør dette og bli overrasket. Meld gjerne fra om respons i denne tråden.

Lykke til.

HEIA NORGE!!!!!!!

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg forsøker å dra i gang en saklig diskusjon på dette forumet - vi vet jo alle hvordan det vil ende, men jeg forsøker.

Veldig mange er opphengt i at det skal gå så og så lang tid før man sender en sms etter en date, eller hvor lang tid det skal gå før man svarer på en melding. Er vi virkelig der hvor det spiller så stor rolle?

Tenker for min egen del så er jeg vel en skikkelig sms-tøs, jeg liker å holde kontakten med venner og kjente på den måten. Svarer relativt hyppig og raskt.

Spørsmålet mitt er vel egentlig om det kan slå dårlig ut for meg om det er ei jeg liker og som kanskje liker meg, viss hun føler jeg svarer for ofte og for raskt? Tenker dere veldig på det jenter? Betyr det noe om man svarer innen 5 min eller en time? For min del så ligger det ikke noe taktikk bak meldingene, utover at jeg sender fordi jeg liker personen.

Bør jeg ta noen grep eller er det bare å tekste i vei?