Sukkerforum

Min sytetråd...

Neste gang jeg faller for et menneske som ikke vil ha meg, skal jeg følge spillets regler. Jeg skal passe på å bare være sånn halveis interessert, jeg skal ikke komme med noe særlig med oppmuntrende ord og jeg skal avvise enhver fysisk kontakt.
Eller kanskje jeg burde slutte å falle for mennesker som ikke faller for meg, problemet er bare at det er tryggest på den måten...
Ett eller annet sted inne meg, tror jeg at jeg er uelskbar (i alle fall over tid) og det kan hende det stemmer, eller det kan være jeg som ikke kan elske noen over tid. Jeg vil tro det er det første, men det kan være jeg bare er uelskbar...

Så da sitter jeg her å venter på en mail som aldri vil komme, og jeg vet selvfølgelig som det intelligente og oppegående menneske jeg påstår jeg er, at jeg selvfølgelig er altfor mye verd til å sette min egenverdi på hvorvidt mailen kommer eller ikke (men herregud som jeg skulle ønske den mailen dukket opp)

Likevel er jeg nå her da, på sukker, og med nytt betalt medlemskap og en profil som er deaktivert (ja du leste riktig) for det kunne være det dukket opp en som likte profilen min og så måtte jeg liksom forholde meg dette mennesket, som kanskje ville ha en date og som jeg kanskje ville like, alt for godt, men som ikke liker meg.

Egentlig trenger jeg bare en klem, mens jeg venter på at motet skal komme tilbake.

Det hadde vært så godt å få ult litt! Trenger ikke være så lenge, gjerne en liten time så hadde jeg vært fornøyd. Da skulle jeg ult så intenst helt til jeg ikke orket mer. Og hun lekre dama som var sammen med meg under ulingen skulle fått hylt så høyt hun bare ville. Det hadde vært koselig det! Selvsagt måtte vi ha ult litt diskré siden det ikke sømmer seg å ule offentlig... Når jeg tenker meg om så har jeg hørt uling fra naboen i blokka... men koselig for han det, jeg unner han det ;)

Men nå er det jo en gang sånn at jeg sitter her mutters alene og har ingen å ule med :(
Tror jeg ser en gammel episode av detektiv Hercule oirot og tar meg en kald ils i kveld i stedet for...

Det er mye snakk her inne om ikke å få svar på meldinger man sender.. Vil gjerne svare jeg, men hvordan avvise på best måte?
Fikk en melding senest i sta, hvor jeg ser på bilder, tekst og stil at dette ikke er noe for meg.. Hvordan si det uten å være ufin?!

Jeg er nye på Sukker.no. Har hørt mye bra om Sukker, men hva er din opplevelse av Sukker?
Har fått en sånn "gratis uke", men er det verdt å bruke tid på Sukker.no?

Mvh: Bjørn

Ser ut som man må på treningsstudio for å beefe opp armene snart :p
http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=10068893
Det blir nok en utfordring å bare trene opp biceps/triceps og beholde forarmene i sin slanke utfoldelse ;)

Jeg har skrevet en del hyggelige kommentarer til jenter her på sukker, men svarene lar pent vente på seg. Hvorfor er det sånn? Koster det egentlig så mye å gi et høflig svar tilbake?

Fullstendig klar over at jeg ikke er Brad Pitt eller lignende, men er jenter her inne virkelig så overfladiske?

sikkert

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ky_niker

sukker

Hvilken grunn hadde dere til å slette dette innlegget " farvel gamla " ???
Og hvorfor kontakter dere ikke meg ang det ????

Hilfe! Hjelp-----
Sønnen min fikk ødelagt brillene sine på skolen i dag. Det var en som mente å tulle med en annen elev, men traff så min sønn som sto stille og ikke hadde noe som helst med dette å gjøre. Resultat: brillene ble ødelagte. Skolen sier de har null ansvar og " håper ting går greit"
Har man noen som helst rettigheter når man sender ungene til offentlig skole? Han ser jo ikke en dritt uten brillene, og MÅ ha nye snarest. Er det foreldrenes plikt å dekke slike utgifter? Noen som vet/ har erfaring med dette?

Er kanskje ikke den mest aktive på annet enn forumet om dagen... Men når jeg nå kikket igjennom litt lister etc er det en tanke som slår meg.

I starten (hvor man kanskje er litt sjenert og usikker på hvordan ting funker her inne) så satte jeg hjerter på jenter jeg synes så interessante ut. Det ga ingen eller svært lite respons. Mulig jeg gjorde det på feil jenter. :) men vet jo at jeg selv har vurdert et hjerte FRA en jente som et hint om at de ikke ville ha noe i mot en melding... Og det gjør det jo litt lettere...

Så får jeg av en eller annen grunn en følelse av (etter å ha vært på forumet her) at en del jenter kanskje ville anse noen GUTTER som kun setter hjerte som alt for passive og "feige". Altså nesten direkte negativt.

Er dette en korrekt antakelse eller ligger det andre tanker og motiver bak en jentes vurdering av mottatte hjerter???
Er det ulik vurdering av gutter og jenter??
Er det melding eller gi F.. som gjelder?

Jeg har vært her ett døgn nå, og jeg er superbruker.
Jeg har sent ett brev og mottatt ett brev - to forskjellige kvinner.
Jeg ser ikke akkurat ut som en uteligger, og jeg har snakke(skrive)tøyet med meg også.

Er dette kvinnenes rike?
Hvor de venter på brev og ellers kontakt?

jeg prøver å nå dere ,men får ikke sendt meld til dere . Går under forsiden deres men da jeg skal trykke på tilbakemeldinger så kommer alt under arrangemeter opp ???
Kan dere ta å kontakte meg

Jada litt fult på trikken/bussen i oslo! Stod jo som sild i tønne, var nesten så jeg lurte på å prompe for å få litt bedre plass

Bare et kort spørsmål. Chaten på denne siden, er den aktiv så lenge man er pålogget, eller er man nødt til å være inne på chatsiden for å være online der?

dom

Siste svar on. 12 sep. 2012 13:03 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym sub

Finnes det noen dom menn her?

Flere her inne som har planer om å være våken i natt? :p

Hva tenker egentlig jenter om bart?

Har datet en jente i en liten periode, men har innsett at vi ikke passer sammen. Ulikt syn på ting og lite til felles. Da jeg nevnte for henne at jeg ikke ville treffes mer, var hun helt på gråten og nærmest tryglet om å prøve videre. Hva sier man til en slik jente? Har vært oppriktig med henne, men hun sier vi skal prøve videre. Hun tar ikke nei for et nei. Bør jeg unngå all kontakt, i håp om hun gir seg?

Fikk svært god match med ei jeg kjenner godt. 93p syns jeg hørtes veldig bra ut, men vi har over hodet ikke noe kjemi.

Legger dere noe særlig vekt på poenggivingen her inne?

Kaffe

Siste svar ti. 11 sep. 2012 21:42 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Hubro nr.3

Viktigere enn te og sukker.

Kontoen min har vært hacka og det har blitt skrevet masse meldinger fra meg til forskjellige folk her.
Så, om du har mottatt noe fra meg så beklager jeg på det sterkeste.....

At man blir klokere med årene? Jeg er nå 32, når kan jeg isåfall forvente at det begynner å snu?

Noen andre en meg som lengter etter å reise?
Sitter selv å sikkler etter en skitur til alpene, eller kanskje canada..
Hvor vil du? :)

Kan ikke finne igjen tråden min!

Vil noen være med på et lite treff denne helgen? Skulle bumpe tråden da det ikke var voldsom respons, så hører igjen :)

Har booket hotell, men veier for og imot om det er like greit å kansellere og bare stikke innom for det jeg skal (tatovør) eller om jeg bør ransake mastercard og denslags for å ta en fest!

Har forøvrig 4 sukkermedlemmer som er hypp, 2 på fredag og iallefall 2 på lørdag (usikker på om de to på lørdag kan fredag pga jobb), men hadde vært hyggelig med fler.

Musikk er en ganske stor del av livet mitt og noen ganger må jeg si meg imponert over kreativiteten til enkelte. Sist hørte jeg i går:

"You say im such a dog, I say you`re such a bone" . presentert av DRAKE.

Har du noen tekster som fanger oppmerksomheten din?

Kortison

Siste svar ti. 11 sep. 2012 16:18 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Kortina

Har du erfaring med kortison? Jeg har tennisalbuer. Legen anbefaler kortison. Jeg har hørt mye negativt om dette. Hører gjerne både dårlige og gode erfaringer.

Så dere som er yngre enn meg har ingenting å bekymre dere for frem mot det runde 40-tallet ;o)

Så er jeg her igjen for tredje gang etter en litt gal sommer, så jeg har lyst til å ta en helg i Oslo, jeg har ikke vært i hivedstaden siden 1999 og det er på tide nå.

Men jeg hadde tenkt til å kansje sammenfalle helgetur til oslo med sukkerfest

Er dere på forumet like skeptiske til denne festen som alltid :) er det en god ide å reise fra Vestlandet på Oslotur for å havne på sukkerfest?

some one like Threesome <3

Fy f***!!! Begynner å bli lei folk som ikke kan svare på mld! Hvorfor er det ikke mulig å gjøre det? Er det SÅ vanskelig eller tidkrevende og skrive "Nei takk" eller noe lignende? Skjerpings folkens! Det er vel bare normal folkeskikk.

Eller er det flere som synes søkefunksjonen på sukker er litt tungvindt? Jeg mener det er jo så utrolig mange her inne. Jeg skulle gjerne sett at det var lettere å søke etter folk. Å kunne skille ut flere enn det er mulig i dag. For eks etter yrke og slike ting. Jeg merker bare selv at jeg blar i fem min så er jeg drittlei av å studere bilde etter bilde. Det burde også vært lettere å fjerne folk fra online listen sin enn det er nå. Nå må man jo inn og blokkere. Hva med å ha en funksjon på listen hvor en bare kunne trykke "fjern fra min onlineliste".....Tenk hvor lett og ryddig det hadde vært. Da hadde det vært mye lettere å finne akkurat HAN man leter etter. Nå er det jo som å finne nåla i høystakken.....

...annet enn å velge seg en prikk på et bilde, så virker det for meg litt tullete...? -Hva er poenget?

Jeg skal ha innflyttingsfest om et par uker og lovet mat.
Vi blir ca 30 stk.

Hva burde man servere som er enkelt?

- er ikke halve gleden å jakte selv da, spesielt dersom hun er litt ekstra dydig? :)

Har aldri hatt problemer med selvtiliten, men var for kort tid siden på date med en dame jeg møte her, og hun tok initiativ til sex, og det virket godt og bra mens vi holdte på, og ho sa det var godt og ho ville møtes igjen.

Om kvelden når jeg kom hjem, og looget meg inn hadde jeg fått en privat melding, kriblet litt helt til jeg åpnet og leste: hun beklaget, men hun kunne ikke møtte meg igjen, på grunn av at ho mente jeg hadde for liten K.uk. ho skrev at ho ikke hadde kjent noe og at det var flaut for henne å ligge der og spille skuespill.

Har aldri før tenkt over størelsen, har alltid følt at jeg har klart å tilfredstille jentene jeg har hatt. har etter denne hendelsen målt den, for første gang på over 20år :) vet ikke egentlig hvor går grensene for hva som er bra, og hva som er for lite?
håper å få noen fornuftige og ærlige svar :)

Noen som løper Oslo Maraton 22. september?

Jeg har vært her inne en periode nå og finner fort ut at ærlighet er viktig. Flott er det og jeg forstår at det er viktig, men jeg blir ikke så tent på kvinner på min egen alder eller eldre og da søker jeg gjerne etter de som er 10-14 år yngre enn meg.
Selv er jeg 46 og ingen barn så jeg er nok mulig litt gammel for norske jenter som gjerne ønsker noen rundt sin egen alder. Bør man søke rundt sin egen alder her inne? Jeg er egentlig litt på utkikk etter noen å date og mulig bli litt bedre kjennt med, føler meg litt ensom og synes flesteparten på byen er yngre enn meg. Har aldri følt dette tidligere, men i de siste årene
føler jeg veldig press med alder og det å passe sammen. Er det andre på sukker som opplever at etter man fyller 40 ikke har så store muligheter til å få en date,kaffe eller middag her inne?
Hadde vært spennende å høre hva dere gjør..

... med å logge på og ikke lese meldinger?

Møtte ei nydelig jente sist helg og har møttes noen ganger etter den tid. Hun er oppegående, morsom, bra i senga, kjempepen, perfekt kropp (riktignok silikonpupper, men ikke for store. Jeg mener ikke at silikon er noe som bidrar til perfeksjon nødvendigvis, men i dette tilfellet var de svært så smakfulle), har utdannelse, utrolig trivelig, rolig "gemytt" osv. Altså mer eller mindre perfekt. Meeen, for det om hun har en tilsyneltande perfekt kropp, så er den litt for dvask (hun er forøvrig 24 år). Altså at det er for lite motstand i f eks rumpe og lår ved klemming og knaing av disse delene. Av erfaring så kjennetegner dette kvinner (og sikkert menn) som ikke trener så mye (spesielt styrke), men heller holder seg slanke ved å være flink med mat. Man får liksom ikke fastheten og "spretten". I tillegg ser jeg an jentene etter hvordan jeg antar at de vil holde seg, og se ut om 10 år. Noen er genetisk disponert for høyere forbrenning, mens noen holder lubbenheten i sjakk med trening i sine unge dager. Vi vet jo alle hvordan det går med disse når de slutter å trene en gang. I tillegg hvordan beinstrukturen er i ansiktet mtp hvordan "penheten" vil holde seg. Jeg klarer selvfølgelig å henge meg opp i alt dette, og ser så klart idiotien i dette selv. Er lei av å innlede halvhjertede 1-2 måneders forhold.

Hver eneste jente jeg møter blir det slik med. Enten så er de for slappe (generelt, ikke kroppslig), for dumme, for lite morsomme, for selvopptatte, for sjalu, for kranglete, for gamle, for unge, for liten rumpe, for dårlige pupper, for lubne, for tynne, dårlig kjemi, dårlig i senga etc.. Det er jo rett og slett umulig.

Jeg er selv 28 år og har bare hatt ett skikkelig forhold som varte i 2 år. Vi krangelt aldri. Hun var det jeg betegner som perfekt, men jeg valgte å gjøre det slutt pga at jeg gikk lei. Bare det er jo faen meg helt på trynet.

På byen har jeg faktisk skikkelig bra draget (i motsetning til her hvor det er 0 interesse, men så løfter jeg jo heller ikke en finger selv. Er her mest pga forum egentlig pga kjedsomhet, men så klart åpen om noe interessant skulle vise seg :-) ) og får telefonnummer og/eller sex, fra det som i mine øyne er attraktive jenter, omtrent hver kveld jeg er ute og har bra "tilgang" sånn sett, men hva hjelper det? Jeg begynner å bli lei av bylivet og den evige jakten på min framtidige faste partner og mor til mine barn ;-)

Dette er vel mer en frustrasjonstråd over meg selv enn det er noe annet. Er jeg 100 % dust? Eller b

Jeg syns forum er en ypperlig måte å finne ut hvordan folk tenker. Mange ganger får jeg lyst til å kontakte personer på bakgrunn av det de sier her, men det er jo ikke mulig når de bruker pseudonym... Det burde være mulig!

Samtidig bruker jeg selv pseudonym. Det lyder sikkert selvmotsigende, men jeg er redd for at det vil øke antallet nye meldinger om jeg ikke gjør det... Det er allerede for mange meldinger, klarer ikke helt å forholde meg til det.

Men med tanke på hvor mange som åpenbart leser innleggene her, burde det jo øke sjansene til å finne "den rette" om man deltar åpent i diskusjonene her...

Det er et dilemma. Burde man bare slutte med å være anonym?

Når man sitter der og lysten boboler!
Tankene flyr, konsentrasjon umulig. Alt jeg kan tenke på er henne og noe mulig..
Man ha såvidt truffet noen og bruser av hormoner !
Vet ikke om tanken er langsiktighet men fristes av muligheter for nærhet og litt uling..

Er jeg stygg, slem, umoralsk...
eller bare gutt med stort savn ?

Da er det tid for en ny Oslotur på meg.
Lander i byen søndagskveld...åpen for å finne på noe man-ons etter 1600 :)
Kanskje ikke så mye på onsdag da flyet går hjem rundt 1900.... ;)

Hvis du har noe du har lyst å brØØØØØØLE el. hyyyyYYYle ut
gjør det her!!!

GRRRRRrrrr....

Er det kun kvinner som utvikleroxytcin som Preben nevner i Datingmagasinet tro?

Samme med e/ æ- bruk....
Hærlig- herlig
Dessværre- dessverre
Kansje- kanskje

Benytt ordbok om du er usikker.

Skylling til middag? Nei, takk

Hilsen Petimeterinna

Kjære brukere

Som dere sikkert vet, er blokkering en av de viktigaste kommunikasjonsmetodene på denne websida.

Her er et lite tips for dere som har opplevd å bli blokkert. Som dere sikkert har skjønt, fungerer blokkeringssystemet på denne websida asymmetrisk. Det vil si: Du kan ikke se profilene til de som har blokkert deg, men de som har blokkert fortsatt kan lese din profil, se dine bilder osv.

Dette, mener vi medlemmer i Forbundet for Blokkerte Brukere, virker urettferdig.

Her er et lite tips hvordan du kan blokkere dem som har blokkert deg.

Du kan ikke se dem i matchlisten. Du kan ikke se dem ved å klikke på deres nikk i innboksen. Det er fordi du er blokkert.

Måten å finne dem og blokkere dem er å gå på Matchlister -> Søk kallenavn. Søk hennes/hans nikknavn, og du får det i søkresultatet. Klikk på ikonet, så får du et vindu som sier at du er blokkert. I det vinduet fins det en knapp "Blokker bruker". Bruk den.

Lykke tilmed blokkeringen !

Det som er så fint med og hjelpe andre, er at man selv får hjelp når man ber om det. Eller?
Takken man sitter igjen med er, "beklager, har noe annet jeg skulle gjort"

En ting jeg har lurt på er hvorfor det er så få som bruker chatten? Virker som alle bare sitter på gjerdet å venter på meldinger. Koselig det, men det tar jo veldig lang tid å få et inntrykk/bli kjent med folk. Siden jeg regner med at de fleste bruker litt tid å å svare....
Tenkte det ville være mye greiere å få rede på om personen er en man liker/ikke liker utifra en snakk via chatten. Er det bare jeg som tenker sånn?

Valgets kvaler... skjegg eller ikke skjegg det er spørsmålet !!