Sukkerforum

Jeg har fått høre at jeg er unødvendig skeptisk til alternativ behandling. Så er ikke tilfelle, jeg tror dette har mye for seg.

http://www.side3.no/article3457703.ece

Sikkert mange erfarne folk her inne, så spør her. Håper på seriøse svar. Er ei jente, men er ikke sikker på om jeg har hatt orgasme noen gang. Alle sier at jeg vet det når jeg har hatt en. Men er usikker, for jeg oppførerer meg som om jeg har, får sammentrekninger og nyter. Men føler likevel ikke at jeg kommer helt i mål. Kroppen blir ikke avslappet og det kan virke som om jeg ikke holder ut lenge nok. Menn har ikke reagert på dette og sier at jeg har deilige lyder, men hvordan vet de at jeg har orgasme når jeg er usikker selv? Bra hvis noen har tips og at dere svarer seriøst.

Haloooo???

Det er mulig det bare er jeg som er snål (noe jeg virkelig ikke utelukker), men av og til når jeg ser profiler fra det fagrere kjønn, får jeg litt fnatt. Årsaken til nevnte fnatt, er enkelte som lister drømmepartneren i retning av "noen som kommer til å forgude meg og har følgende fantastiske egenskaper" (jeg setter naturligvis ting litt på spissen for ønsket effekt).

Det slår meg at dette er en litt spesiell holdning å "legge ut" for det allmenne publikum her. Vet ikke om folk her har sett "overly attached girlfriend"-vitsene som sirkulerer på nett nå, men det er litt den følelsen jeg får.

Jeg skjønner jo at man gjerne vil ha "det o'store forhold" på et tidspunkt, men jeg tenker vel at en litt mer nyttig holdning er å tenke at man møter folk og ser hvor ting går hen. Kanskje er personen din nye venn, kanskje nye elsker/elskerinne og kanskje det går "all the way". Og kanskje du kun lærer et par ting om hva du ikke vil ha.

En generell livsholdning jeg lærte fra en av mine mentorer, er at alt som kommer i livet er erfaringer man skal integrere læring fra. Dette gjør selvfølgelig at man stiller noe mer sårbar for verden, men samtidig er også sjansen langt større for å møte den eller de personene som virkelig er givende. Styrke tror jeg nettopp kommer nettopp fra å stille uten ego og kanskje la magefølelsen herske litt mer enn intellektualisering av alt som blir sagt/skrevet.

Jeg tviler på at mitt innlegg vil skape de helt store endringer, men i verste fall har jeg vel fått reflektert litt her på morgenkvisten :-)

Har opplevet noen ganger at menn som er litt arrogante og avvisende er mer interessante enn de som gir sin fulle oppmerksomhet. Ikke rart man er singel. Fler som har slike opplevelser og tanker om hvorfor det er slik?

Satt og diskuterte kjøp av ny bil sammen med et vennepar hvor jeg nevnte at Skoda Octavia kunne være et fornuftig valg eller en Volkswagen Touran. Merket at dama hans ikke syntes noe om dette da hun syntes disse var stygge. I ettertid kom det også frem at hun hadde hatt klare formeninger om hvilken bil min venn skulle kjøpe når de byttet bil og mente at menn med typiske godt betalte jobber også burde vise dette gjennom bilvalget. De endte opp med en av de mer populære Mitsubishi SUV-ene. Når jeg tenker meg om så kjører sjefene mine flotte dyre biler så mulig det er noe i dette?

Så da lurer jeg på... er det mange av dere damene som syns det har noe som helst å si om en dukker opp med en gammel dass av en Volvo eller en nyere flott Audi A4 quatro. Jeg har forsåvidt god råd men syns ikke noe om å bruke altfor mye penger på noe så dumt som en bil... vurderte en stund å bruke penger på en plastikkvagina men etter min forrige tråd her på forumet så skrinla jeg det prosjektet også.

En kan vel forsåvidt sammenligne en kul bil med kule klær... som dere damer selvfølgelig liker? :)

(forresten så syns jeg ikke det er så sjarmerende med damer som er veldig over snittet opptatt av bil... mulig pga at det ikke betyr så veldig mye for meg)

Mitt kjønn altså kjønnet med fant, klager mye her over manglende respons og at dette er damenes marked\playground. Mulig det er riktig, kanskje er det 10% av alle gutane her som får all responsen what not.

Hva med at vi bare legger veto på å drite i å skrive til noen damer en stund, alle som en?:P er nok den eneste måten å snu dette på, er jo ikke rart at det blir mangel på respons når vi gutter lar damene være prinsessen på ærten eller hva de sier, hehe husker ikke helt det ordtaket.

Noen som skal på sukkerfesten den 17 september?

Tidligere er det noen som har møttest til en drikke før festen, er det noen som tar initiativet til det før denne festen?

Og noen som er kjent med hvilken trikk eller buss vi kan ta dit

Spiller det noen rolle hvilken bil man kjører? Hvordan skal man være barbert nedentil? Er det en ulempe å leie fremfor å eie? Bør man være lys eller mørk? Hvilke felles interesser er viktige for deg? Betyr det mye om vennegjengen liker den du dater? Er det en ulempe å ha barn? Er det en ulempe å ikke ha barn? Er det noe feil med ham om han ikke har vært i lengre forhold før? Har man sjans om man trenger litt tid til å bli trygg? Hvilken musikksmak bør man ha? Er det viktig hvor mye man tjener?

Vet dere? INGENTING av dette betyr noe for meg!
Det eneste som betyr noe er at han digger meg og at jeg digger ham!
Jeg blir ikke forelsket i all denne ytre staffasjen.
Jeg faller for mennesket jeg ønsker å potensielt dele livet mitt med.
Verken mer eller mindre. Så enkelt.

Hvordan er det med deg? ;-)

Nå har jeg offisielt blitt dumpet av 11 jenter på 8 måneder. Juhuu! Ny rekord. (Jeg dumpet 1 av 12)

Kommer ikke over to uker, liksom. Har ingen problemer med å få date, men å holde på dem....

Kanskje svaret ligger i denne sukkertråden:

http://sukker.no/dating-forum/803968-Avvisning.html

Så må bli litt mer bad-boy er svaret?? Lykke til dere!

Hei,

I det siste har det kommet noen profiler fra menn som sier at de er fra USA. De har profilbilde, og disse bildene er som tatt fra blader/aviser. De er jo så pene og kjekke at man tenker på utrykket for godt til å være sant...
I tillegg beskriver de seg selv som de skulle være guds gave til kvinner. De er altså alt kvinner flest drømmer om... det er altså ikke måte på...

MEN, jeg synes ikke de er gode nok i engelsk for å være fra USA ...jeg får en dårlig magefølelse .... Det er sånn som noe ikke helt stemmer...

Noen som vet hva jeg snakker om??

Ser det står at prisen for påmelding øker etterhvert som festen nærmer seg, er det noen som vet hvor mye som er maks? Det ligger på 199,- nå.
Har lyst til å dra, men har noen lovende dater fremover, så mye kan jo skje innen slutten av september ;)

Damene her på sukker - jeeeeezzz ! ! !

Nettopp latt kontoen løpe ut tiden nå... Snakket mer med hyggelige damer på fire timer på byen enn fire måneder på sukker...

Lykke til resten av dere - et lite tips: Er dere kommet inn på diskusjonsforumet, er ikke sukker noe for dere!

Jeg ble 50 nylig,,
Aldri har jeg oppdaget så mange nye sider ved meg selv og min smak som etter at jeg ble 45. Dette kan da ikke stemme etter "boka" Eller?
Hva er deres erfaringer av deres egen personlige utvikling?

Jeg er såååå lei av å date menn på sukker som kjører billige biler. Sist gang møtte jeg på en fyr som hadde sagt at han hadde en fin bil. Da jeg møtte han viste det seg at det var en FORD!!!!!!!!!!!!! Skuff asså....fy søren! Det har skjedd før, var på date med menn som skal kjøre meg hjem med kjip bil som helt sikkert kostet under 500 000!

Men med god smak og klasse hvor er dere??

Svar ærlige

Inspirert av den andre tråden om å date eldre kvinner.
Selv er jeg i slutten av tyve årene og jeg foretrekker menn i begynnelse av 40 årene.
De siste mennene jeg har datet har vært henholdsvis 42 og 43. Fantastiske og hærlige menn på alle måter. Synes modne menn fremstår mer trygge, solide og at de er mye bedre i sengen enn menn på min alder er ut ifra min erfaring 100% sikkert.
Jeg har ingen problem med å vise meg offentlig med en litt eldre mann.

Hvorfor skal mann egentlig skamme seg over hva men foretrekker, så lenge man er lykkeligå har det bra sammen?

Jeg skammer meg hvertfall ikke :)

Hvilket alderspenn er godkjent av sukkerfolket? Hvor går grensen?

Sånn generelt sett,,,, jeg sitter litt med den følelsen.

Hvorfor tror så mange at det å være smellfeit er å være gjennomsnittlig?

Delusional much?

Sorry ladies.. dere har hatt min fulle oppmerksomhet i et halvt år...Men nå taper dere.
Black Ops og Fifa for alle penga..snakkes til våren:)

Er det noen som kun er ute etter sex? :) gi meg en melding :p eller bare å sende bilder til hverandre ! <3

Drar nedover til Oslo nå snart.
Skal kjede meg på hotell i sentrum fram til onsdag.

Noen som vil finne på noe?
Vil gjerne møte nye folk :)

Kunne godt tenke meg bare gå ut og være sosial....kanskje se en film på kino ?

Åpen for forslag! ;)

www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/25/ma-gifte-seg-om-hun-vakner

Ville du ha prøvd?

Jeg har fremdeles igjen litt tid som superbruker... Greia er at en av mine beste venner ba meg ut på date, og plutselig er det noe annet enn vennskap mellom oss. *glise* Om jeg deaktiverer kontoen, er det sånn at den tiden jeg har igjen "fryses" på en måte, eller betaler jeg selv om jeg ikke er aktiv?

Noen som skal i morgen?

Hei,
Er innvandrer dvs...har bodd i Norge i 20 år så regner meg selv som norsk.
Er godt inntegrert og har god jobb og en del norske venner, men har merket meg en ting.
Det med å skaffe seg en dame er problematisk for meg.

Lurer på om det er slik at de aller fleste norske jenter ikke liker gutter fra andre land, eller er det bare skepsis?
Merker også her at jeg får utrolig lite respons her på sukker.

Tror jeg ser ganske bra ut er 190 høy og holder meg i form, men det hjelper jo ikke.Virker for meg som de fleste norkse jenter vil ha en mann som heter Ola og står på ski ?? :D

Uansett setter pris på ærlige svar.

Begynner å tro at jeg kommer til å måtte dra til hjemmelandet for å skaffe meg dame, siden det er ganske lite miljø av folk der jeg kommer ifra her i Norge.

Hva synes dere?

http://www.vgtv.no/#!id=55480

Sukkerfesten

Siste svar ti. 28 aug. 2012 11:04 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mannen28

Er de fleste som drar på sukkerfesten, fra Oslo området. Eller pleier det å komme folk fra ulike fylker i Norge. Noen som kjenner til dette? Jeg vurderer å dra, men er ikke fra Oslo.

Jeg skrev i kveld et innlegg som har ligget til ettertanke en stund, og har blitt et tema med mine mer erfarne venner og venninner. Kanskje dere også vil ta glede av et litt annet syn på seksualitet enn det som tidvis fremmes både her og i media.

Vel bekomme:

http://muene.no/?p=1803

Hei,

er det noen andre som har fått den klassiske "hei, er ikke overlegen eller noe altså. Det er bare at jeg har det så sinnsykt travelt akkurat nå"? Noen som har filosofert over hva i all verden som som gjør at kvinner har behov for at akkurat den meldingen skal være den siste de noen gang akter å si til en mann? Litt som barn som gjemmer hendene sine når de blir tatt på fersken i å rappe kakepynt i kjøkkenskapet;)

Jeg øver! Hva slags andre "GI PÅ" låter finnes i tillegg til

Anouk- Good God
Anastasia- Outta love

Hjelp!

Nå er det ikke lenge igjen til det faller dom i terror-saken. Og vi som ikke er involvert i den har helt klart gjort oss opp noen meninger om hva den bør være. Men hva med å gjette litt på hva den blir?

Det ene alternativet er at Breivik blir ansett som strafferettslig utilregnelig. Da har vi en person som til tross for å være utilregnelig, likevel er i stand til å planlegge og gjennomføre så omfattende terror som vi knapt har kunnet tenke oss. Følgen vil åpenbart bli en dom som gir mulighet for opphold bak murene på livstid.

Men så kan det jo tenkes at dommerne finner ham strafferettslig tilregnelig. Da skal han ha dom på fengselsopphold og forvaring. Og de fleste av oss tenker at det blir 21 år + forvaring. Flere politikere har også lovet sine velgere at han ikke kommer til å slippe ut i live.
Men det er neppe dette dommerne vil si. Er han tilregnelig, så vil han få strafferabatt for medvirkning, så kanskje mer sannsynlig at han får 15 år + forvaring.
Og vi har sett i det siste at AP har sine folk plassert i mange maktposisjoner, men Jan Bøhler kan vel likevel ikke love at forvaringen vil bli opprettholdt til Breivik dør?

Ja, hva syns dere jenter om å finne en sånn der plastikkvagina i nattbordskuffen / -skapet til en fyr dere har blitt med hjem? Er det turn-off eller -on? Vi gutter forventer nesten at dere damer har en dildo et eller annet sted på soverommet og syns jo det er litt spennende fremfor at det blir noen turn-off.

Kom til å tenke tanken når jeg her en dag så reprise av Trekant hvor han gutten skrytte mye av en naturtro silikonvagina med en del kropp rundt som en kunne legge ned i senga og ja... kjøre på. Var jo nesten litt fristende som singel må jeg innrømme, men føler at det er litt tabu å innrømme eierskap til noe sånt.

Hei alle sammen....

Ville bare høre litt om tanker fra dere andre...

Jeg er en 30 år gammel mann, som har veldig lyst på et forhold.

Føler imidlertidig at jeg kommer ganske kort. Ihvertfall på dating sider som dette... Grunnen er at jeg ikke ønsker barn i det hele tatt...
Jeg er så sikker i min sak at jeg til og med vurderer å klippe strengen..

Er det mange damer her inne som kunne tenke seg et barnløst forhold? Og er det noen andre karer som føler det samme?

Tørr jo ikke å skrive dette direkte på profilen min, da jeg er redd for å bli oversett 100%

Når du går inn på en profil som ser intresang ut, så leser du alt om personen osv.
Ogå skal du da skrive en mld, hva skal man liksom åpne med? man vet jo så mye om personen alt....
Jeg ser det at jeg får bedre kontakt med de som ikke har skrevet så mye om seg selv en de som skriver så si alt...

Leste på et annet forum om at vi gutter kommer med så mye dårlige greier...

Noen gode ideer? ;b

6 myggstikk på rompa! Det klør!

Er det de to sprettoppbildene til høyre? Og hvem er isåfall den øvre og nedre? Synes sukker forklarer dette dårlig.

Noen som har vært på date med henne, eller han?

http://partiallyclips.com/2005/01/02/dinner-date/

Hei på dere, har nå skrevet med en her inne en stund og vi har truffet hverandre og tilbrakt flere dager sammen.
Dvs han bor mange mil fra meg, så han har kommet på besøk. Etter første besøk ble vi enige om at vi nå skal satse på et forrhold og ikke skrive eller chatte med andre.
Nå har det seg slik at jeg har fått nye hendvendelser fra andre og gått inn for og lese mailen - når jeg logger meg på ser jeg profilen hans lyser online. - jeg har da sjekket dette utover kvleden og natten og han sitter fortsatt på Online!!!
Er det helt "stuerent" når vi han sier til meg at han satser på pg bor hos over flere dager når han er på besøk???
Jeg selv har svart på mail fra andre i denne perioden at jeg nå treffer en og ønsker dem lykke til videre..
Hva tenker dere og hva er erfaring dere har her inne,,,,må jo innrømme at jeg er skuffet og har lyst og avslutte med han.

Jeg har hatt liggende en profil her noen år, og periodevis lest litt på forumet. Hvor har det blitt av de gamle forumtrollene, slik som Zitelle, Z, Rotta, Hingsten.....husker ikke flere i farten:) Håper de har funnet kjærligheten:)

ja ska ringa till an kompiz.
har do talafon...

Kan noen fortelle meg hvorfor det ikke finnes noen jenter over 40+ her inne omtrent ifølge mine matchinglister ?
Er selv 28 år, men liker godt eldre jenter/kvinner :)

Er det feil å sitte med en øl i hånda og kose seg med 'Allo 'Allo på tv'en? :-P

Noen som har sett videoen på youtube som er Nord-Koreansk propaganda som USA?
Link her: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Irw7SRv-l44

Så gjennom hele nå og klarer ikke å tenke noe annet at fyren har jo definitivt et poeng - et godt poeng. (Uten at Nord-Korea ser ut til å ha en bedre løsning riktig nok)

Men for de av dere som har sett den: Er det ikke mange er om dagen, kun på jakt etter et bedre image. Hvor ble det av det menneskelige egentlig?

Plutselig får jeg beskjed om at jeg mangler Flash player. Jeg har installert siste versjon flere ganger nå, men får fortsatt opp samme feilmelding. Gjelder både treet og albumet og annet. Noen som har opplevet det eller har tips?

Er det flere enn meg som stusser på hvorfor det står : "Skriv inn kallenavnet til en du vil lese horoskopet til", der man kan søke etter profiler med kallenavn.
Man kan vel ikke lese horoskopet på profiler, eller er det bare meg som ikke har funnet det noe sted?

Hmm..

Siste svar sø. 26 aug. 2012 20:13 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Anonym

Mange andre som har oopplevd å få post fra en sydamerikansk frøken med en datter og norsk profil som spør etter mail eller Skype allerede etter første svar?

Føler muligens det er noe lureri på g her, men er ikke sikker..

Jeg vet det er noen herfra som skal på sexhibition i kveld, er det noen flere? :)

Med på singeltur på Rallarvegen 1. til 2. september med overnatting på DnT hytte på Hallingskeid? Eg har sett på eit forslag til tur som passar fint fra Bergen og Oslo. Evt kan turen starte med overnatting på Finsehytta fra fredagen. Sykle fra Haugastøl eller fra Finse om du er usikker på formen. Send PM så sender eg turforslag. Kvar enkelt organiserer tog og sykkel.

...er at den tygger maten for deg :)