Sukkerforum

Lurer på hva som er poenget med match tall, snudde nesten helt opp ned på relassjonsspørsmålen bare for å se, og det kom nesten de samme jente på match søk, og tallene hadde bare godt opp eller ned med 2-6 poeng.

Min morsomste opplevelse var en fyr jeg datet som ville treffe meg igjen. Da jeg snakket med han etter daten, sa han at han ikke kunne treffe meg igjen fordi han fikk angst av tykke damer i forhold til sex. Må jo nevne at han var ganske mye høyere enn meg og mange kilo større mage..... For ikke å nevne psykiske problemer ...

Mener ikke disse noen, bare dele erfaringer. Jeg ler jo av dette i ettertid....Hva er din beste/værste avslag?

Prøvd å gå alene på byen? Bare satse på å treffe noen å prate med? Hva slags steder funker det?

Hva er likheten mellom meg og ei plomme?

“The soul is dyed the color of its thoughts. Think only on those things that are in line with your principles and can bear the light of day. The content of your character is your choice. Day by day, what you do is who you become. Your integrity is your destiny - it is the light that guides your way.” Heraclitus (c.540-c.475 BC)

Det er med undring jeg har registrert holdningen blant mange av jentene eller kvinnene her inne.Når en har tatt det skrittet ut og satt inn en annonse her inne,så er det å forvente at en får brev og da forventer også avsender et svar. Jeg etterlyste et svar ja eller nei på min henvendelse.Og svaret kom fra "ei".Du tok vel hintet? var svaret og så ble jeg blokkert av henne. Det viser bare hvor lite seriøst enkelte er her inne.

Jeg vet at mange jenteprofiler får utrolig mange useriøse brev av menn.Der det søkes etter helt andre ting.Men jentene/kvinnene er akkurat like der.Ingen forskjell.Vet at mange har profil her inne fordi de vil føle seg attraktive blant menn,denne spenningen med å være populære og for å finne en "på si".Og det er leit at det er slik.Men alle er ikke like og slik er det med jenteprofilene også for all del.

Og dette med avstand da.Jeg fikk et svar fra ei en tid tilbake.Sitat" jeg tror avstanden er for stor". Jeg bor da 1 time og 25 minutter unna hennes oppgitte by.Jeg svarte henne at det var leit at avstand skulle være et hinder,men hva har du å si når du søker etter menn i alle fylkene i Norge dvs 19 stk? Jeg ble pga det svaret jeg gav blokkert.Da er profilen eller svaret hennes lite seriøst.
Men for all del det er mange flotte og seriøse profiler der ute.
Og jeg tror mange av jenteprofilene må bli bedre til å svare dessverre "opptatt eller "ja vil gjerne det". En trenger ikke utdype svaret mer enn det.Og så må mennene respektere svaret og ta et nei for et nei. For min del så har jeg mottoet " spør en ikke,får en ikke svar" :-)

Komma komma kjærringa mi, kher bli det av dæ?
Skal til club gossip å lete i dag, noen som tørr og være kjærringa mi ejl? -^,)

Fredag og ungefri og jeg kjeder meg :(

Gis bort

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym SvenÅke

Damekjørt 79 modell som har hatt noen tunge lass gis bort. Har vært inne til storservice flere ganger men ingen slitedeler er byttet. Går stort sett på luft og kjærlighet men anbefales litt påfyll av diverse innimellom for at ikke alt skal skjære seg helt. Ser ikke så tøff ut. Og fungerer best i de lange drag. Men gir ikke lett opp.
Er forresten i daglig bruk uten så mange problemer.

Noen som har tenkt seg ut i kveld? i tilfelle hvor?
Oslo....

Skulle egentlig møte noen venner på byen i kveld men jeg er så sliten.Orker ikke og går heller tidlig til sengs.
Bare litt frustrerende å tenke på at jeg kanskje kan gå glipp av noe :-)
Skulle hatt en krystallkule ; )

Med bra storskjerm? Noen som skal å se kampen?

Jeg er jo iherdig ateist, men matcher best med personlig kristne. Lurer på hvordan det ville blitt...

La oss gi hverandre råd og tips hva som fungerer i nettskjekkinga

En HJELP TIL SELVHJELP tråd :)

MHV
*o*

YOLO

Siste svar fr. 7 sep. 2012 17:16 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym YOLO

YOLO

Når dere menn, etter å ha datet ei dame en stund (eller bare vært på noen få dater for den del), finner ut at dama ikke er noe kjæresteemne - hva er den vanligste grunnen?

For meg (og mange andre damer) er grunnen veldig ofte manglende tenning og lidenskap. Er det annerledes for menn?
Er det sånn at menn tenner på flere, men ser for seg noe seriøst med færre, mens det for damer er vanskeligst å finne noen man tenner på, men lettere å finne noen som er gode kjæresteemner på andre måter?

Kildesortering og singlehusholdning

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym torsketran

Hele Oslo gjør dette nå.

Og for en singlehusholdning betyr det at alt matavfallet blir samlet, og det blir tømt noe sjeldnere.
Det gir nye muligheter.

Det gror og lever noe nedi der.

Men hva? :)

Kanskje noe det går an å etablere et forhold til etterhvert?

Ikke det at vi jenter nødvendigvis er enklere, men jeg bare skjønner meg ikke på menn. Er vel derfor jeg forblir singel også, fordi jeg ikke skjønner "reglene" og sender meldinger når jeg selv føler for det. Jeg var ute med en fyr på tirsdag i forrige uke. Vi satt i flere timer og skravla og avsluttet kvelden med litt kyssing. Sendte meldinger dagen etter også, og siden har jeg ikke hørt noe. Hva skjer da? Ikke det at jeg trodde vi var kjærester etter et treff eller noe, men det var da såpass hyggelig at jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent. Melder meg snart ut av hele greia jeg. Har det fint på egenhånd og, dere skaper bare hodebry uansett..crap altså.

Hvor mange prosent av menn liker best å sove om dagen og å være våken om natten? Jeg har visst vært uheldig opptil flere ganger å dumpe borti slike typer....

Flere som er enige om at det er nedtur?

Er det noen som har gode råd? skulle snu meg etter grønnsakene og pang, da smalt det. nå er jeg helt skeiv i nakken :(

1600 har sett profilen min.

(Eneste ulempen er at jeg har ingen kjæreste ennå.)

Nettopp kilt, blåst og hoppet ungene våkne med sprell godt humør....

Det er Fredag !!! Det er Helg... HELG - Folkens......
Bare noen korte herlige timer igjen å si farvel til kolleger og andre før helgen kan starte !!!

Flere som trengs å gis en skikkelig "Jump-start" på helgen???
Eller noen som har noen skikkelige "Nå er det helg" utbrudd er dette stedet å skrike det ut på !!!

For snill

Siste svar to. 6 sep. 2012 23:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym snilla

Mitt største problem i dating sammheng, viser seg å være at jeg er for snill og for naiv. Lar meg for lett imponere..Huff. Trenger noen gode råd.

Er vi redde for å bli såret... hva er det verste som kan skje?
Life is now, lets live!

Hvorfor ikke bare ha sex?

Det er så mange damer her inne som har store ting hengende og dingle i ører som er strukket ut til beste langbeinstil! Tror damene vi menn liker dette? Eller er det noen annen grunn til denne "pynten" ?

alkohol

Siste svar to. 6 sep. 2012 12:16 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym promille

Hvordan stiller du deg til å date, bli kjæreste med en person som er fullstendig avholds?

Syng denne til dere selv folkens:

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

Stikk av fra jobb og ta en tur i marka, dans på gaten og syng av glede. Det er ganske greit å leve :):):)

...og om man ikke får det til, så sett deg ned og gråt, bli litt tårevåt, det går greit det også skal du se, finnes nemlig grenser for hvor lenge man kan sitte på et sted!!

Go Mååren alle sammen :)

Hva tenker dere om alle dem som er ensomme i forhold? Har vi single det bedre?

http://www.doktoronline.no/news/2007-10/samliv_kommunikasjon.html

noe å være takknemlig for

Har du noen gang vært utro ?
Eventuelt, med hvem ? Naboen ? :)

Jeg var ute på byen i går,og på veien hjem traff jeg på hans kompis til en jeg date med i en god stund. Han har sagt at han har kunn meg,og har ikke sex med andre. Men i går så kom det fram fra hans kompis,at han har vært gift(noe som jeg spurte han tidligere,og han så at han har da aldri vært gift). Også kom det enda mer fram at han stå i taxikøen sammen med ei dame,og jeg burde ikke vise meg. Jeg gikk da mot taxikøen,og håpe at jeg tok han på fersken. Men da jeg kom fram hadde han allerede reist. Jeg tok sjansen å ta taxi hjem til han for å sjekke der,men der var det tomt og hans tlf avslått. Hvorfor holder det ikke med en person for en mann? Tenkte jeg,mens regne østened på meg som i en filmsene. Jeg er vel rett og slett litt naive og god troende. Ved å blir bedratt flere ganger i livet,klare jeg snart ikke å stole på en mannesjel. Bare i dating stadie,så finne jeg ut sånne ting og hva om vi hadde vært kjæreste...jeg grøsser ved tanken. Dere søte sukker folk,hva hadde dere gjort om dere hadde vært i mine sko? Og for dere menn,holder det virkelig ikke med en person?

har jeg bursdag!!! :) Jeg elsker bursdag!!!

Hvorfor vises ikke alle som har besøkt profilen din ?
Jeg få meldinger , men noen av disse som sender , vises ikke i sist besøkende - hvorfor ikke ?

Og der var innboksen min rensket ned til bare ei side med samtaler.

Det føles ikke spesielt bra, men noe måtte gjøres. På tide å plante noen nye frø!

Hei alle der!

Tenkte jeg skulle gi en oppfodring til oss alle.
Har ikke vært her nå på et halvt år fordi jeg ble litt fed up med attiyde og holdninger her.

Så - cut the crap:

- Var ærlig! Bedre å ta frem dine mindre positive ting opplevelser med en gang - DET er tennende det! Det gjelder så klart også forventninger. Rak og direkte kommunikasjon!
- Alle med skjulte agendaer - hva er problemet, ikke belast seriøse med masse tøys fordi at du vil leke.....det kan du gjøre en annen plass....slitsomt....
-Ha et åpent sinn! Alt for mange som begrenser seg for tidlig!

Ciao C

Hva foretrekker sukker-medlemmene; (gutt såvel jente)

Jeg er igang med datinga, og synes sukker.no er ganske spennende, og har snevret inn søket både aldersmessig og geografisk en del. :) Og så er det noe jeg tenker en del på, og det er ikke interesser, hvor mange barn man vil ha osv.. men;

Om du har falt for eksempel 2 jenter, som skiller seg ut slik:
Alt. 1 - Hu ene (han for jenter) er ei jente som beruser seg ofte på alkohol og flyr på byen med venninner/venner nesten hver helg (er med på alt moro og party),
eller;
Alt. 2 -Hu andre er mer roligere, litt mer mystisk og vanskelig for "å lokke med ut", og koser seg mer med et restautant-besøk etterfulgt av en rolig kveld i sofaen.

Dette er da en problemstilling jeg har stått ovenfor, og jeg må si jeg foretrekker alt. 2, ettersom jeg er litt den samme typen.

Skal ikke støte noen, ei heller så uforbeholden status hos andre, men foretrekker brunetter som er litt rolige og "tenker seg om en gang ekstra" enn de som skal ha det moro og tyr til mengder av nytelsesmidler veldig ofte.
Kan nevne at jeg ikke er noen blondine-gutt, brunetter og mørk-hårede jenter er langt mer fascinerende for meg, og det er nok en indre drift etter det litt ukjente, mystiske (litt av det samme som der jenter ofte vil ha en høy og mørk kjekkas), og litt fordommer mot blondinger også, dessverre..:p

Så hva føler andre her? Menn og kvinner, høye som lave! :)

Har sendt meldinger til en del jenter her og fått svar på de fleste av dem. De fleste åpningsmeldingene har vært ganske korte og enkle. Prøver å sende meldinger som er enkle å svare på. Noen av dem med litt humor. Men det viser seg at mange av jentene etterhvert slutter å svare etter 2-4 meldinger (fra hver part). Hva skyldes dette?!? Litt frustrerende egentlig. Hva forventer dere å få ut av en samtale her på sukker? Jeg kan i alle fall si hva jeg ønsker: Å starte en enkel kommunikasjon for å finne ut noe om den andre parten. Og deretter (ganske kjapt) spørre om en enkel date for å sjekke om kjemien er der. Men hvis jentene her ikke gidder mer enn 2 meldinger før de stopper å svare, så blir det jo vanskelig. Hva forventer dere av de første meldingene egentlig? Ønsker dere at mannen skal være komiker? Lyriker? Bad boy? Skulle tro det var nok å vise at man er en normal kar med et liv, interesser og humor. Og som er nysgjerrig på jenta han prater med. Men det er kanskje ingen god strategi? Gi meg et hint da!

Veldig mange av kvinneprofilene jeg besøker har opprettet leilighet med kjøkken, stue, bad og soverom, og de fleste har også fyllt kjøleskapet. Men det er nesten ingen som har bøker i bokhylla eller videoer i TV'en. Så jeg lurer på hvorfor det er sånn ?

Jeg har langt mer nytte av å se ei dames bokvalg og musikksmak, fordi bøker og videoer må man laste ned individuelt på eget initiativ, og det forteller da mer om den personen. Mens stue, bad, soverom og kjoleskap må velges blant faste alternativer, og man har ikke frihet til å f.eks ha en stue med kaktus og biljardbord eller noe annet uvanlig, eller fylle kjøleskapet med bare øl.

Så jeg oppfordrer dere kvinner (jeg driter i hva dere menn gjør) til å fylle opp bokhyllene og TV'ne også. Gi meg en bedre mulighet til å vurdere hva slags personlighet dere er. Hvordan kan jeg se at akkurat DU er et bedre valg, når du har nøyaktig samme stue, bad og soverom som 90 % av alle andre ? Du trenger ikke fylle ut profilteksten eller ha bilder i albumet, men jeg vil se bøker i bokhylla di. Bidra du også til at Sukker blir et bedre sted å være.

7 eller 8 sept, evt begge dagene hiiiiger jeg etter å innta alkohol. Lufter med andre ord stemningen for vors her...

For min del kan jeg gjerne dra på byen etterpå, og like gjerne kan det være et rent guttevors. Også samme for meg om det blir helaften med pub hvor all alkohol kjøpes ute, eller den gode gamle 14-pils-i-posen privat.

Så ja, hvilke andre sjeler her inne er tørste? Eller rettere sagt, hvem vet de vil være tørste når kvelden kryper innpå disse dagene?

.... når man bare ender opp med å bare skrive tull i førstemeldingene? Det er jo tross alt bare en 20% sjanse for at noen svarer. Og av de igjen er det ca 20% som gidder å skrive mer enn 1 melding. Og av disse så er det vel kanskje 20% som gidder å skrive mer enn en setning eller gidder å legge inn noe som helst tid i svaret. Så er det egentlig vits å begynne å skrive i det hele tatt?

Nei, det var ikke ment som en klagetråd, selv om det tydeligvis ble det. :P

Hvorfor kan man sette søker venn av motsatt kjønn i profilen når det er en datingside?

Har vært medlem her endel måneder, litt sånn av å på. Har sendt endel meldinger, og fått noen svar. Men alt blir så overfladisk, og medlemskapet løper ut imorgen, så nei jeg tror ikke sukker er tingen for meg.

Men er det noen der ute som synes sukker har funka? Og er jeg virkelig ikke verdt å svare på meldinger? Eller er det bare slik att alle på sukker skyter langt over blinken...

Av mitt tretti-sjette år...., jøje meg som tiden flyr altså..;)

Hmmm..... mon tro om mitt tretti- syvende år blir mitt år...., der det lille ekstra faller på plass:)

Har noen lest denne boka? Jeg har såvidt begynt å lese den, og vegrer meg for å fortsette merker jeg, fordi jeg kjenner på noen sannheter nevnt der som jeg trenger tid på å fordøye.
Eksempelvis nevnes det at mennesker identifiserer seg med sitt ego, altså summen av de tankene, fortiden og egenskapene mennesker har gitt seg selv. Videre står det at tanker skaper bekymringer og hindrer oss i å leve fullt ut.
Så folkens, tenker vi egentlig for mye? Og har vi tillagt ting betydning som ikke burde ha det? (kanskje særlig relevant her på sukker)
Hilsen P, her igjen :)

Oki folkens... hva er stereotypt her. Er det noe som går igjen, til gleder eller irritasjoner, hos profilene til motsatte kjønn??

Tråden er merket useriøs med småprat og lange svar...

Hadde en hjemmekveld med en venninne her en kveld, som også er her på Sukker. Jeg fikk se hennes profil og de som hadde sendt henne meldinger, satt hjerter på henne osv. Og det viste seg at det var veldig mange av de samme som jeg har fått meldinger, hjerter fra osv. Egentlig litt merkelig, for selv om vi er venner, så er vi også VELDIG ulike, både i utseende, utdanning/jobb, interesser, hva vi ønsker for fremtiden (barn) osv. Eneste likhetstrekket man kan se ut fra profilene er alder og lokasjon (Oslo). Så man skulle tro at vi tiltrakk oss forskjellige typer gutter... Vår konklusjon var at enkelte sender til "alle", så lenge hun er på en viss alder, bor i nærheten, og er over et visst minstekrav i utseende. Man blir jo ikke mindre skeptisk til at man kan finne "the one" her inne merker jeg.

Ikke undervurder denne.

Fikk melding av en dame hvor hun skrev..
"Det er ikke alle man føler man klikker med, sånn er det bare."

Finnes det virkelig folk som tror man "klikker" sammen på nett? Før man har vekslet et eneste ord?

http://youtu.be/3RDnUUfgf0o

Anbefales ;)

"Baris"?

Siste svar on. 5 sep. 2012 10:51 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Blackadder

Synes det er utrolig vittig at mange kvinner/jenter her inne skriver at menn som har bilde av seg seg i "baris" er en dealbreaker. Interessant nok har de samme jentene gjerne et profilbilde der de dytter kløften godt opp i kameraet og gjerne noen bikinibilder med trutemunn. Er selvinnsikt en bestillingsvare i våre dager, eller er det bare god gammel dobbeltmoralisme?