Sukkerforum

Eksos =

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym blahmann

dritt.
trenger jeg si mer?

Jeg liker ikke ordet tilfeldighet. Tror aldri det har skjedd en tilfeldighet i hele tidens historie. Tror alle hendelser er et produkt av foranledninger fra flere hold, og når oddsene er svært høye tror jeg at folk lett kan bli litt "religiøse" og kalle det "tilfeldig". Villkårlig. Random. Chance.

Men jeg er ingen determinist. Jeg klarer det ikke. Jeg har et tynt, lite håp om fri vilje.
Men hvis alt har en årsak, kan en da ikke - svææært teoretisk - spore denne ganske tråd tilbake til The Big Bang?

Nei. Det finnes ingen tilfeldigheter. Dermed pasta!

Men jeg, selveste Jeg, har brutt årsaksrekken mange ganger. Har jeg ikke?

Jeg har fått veldig god kontakt med en fra Sukker, og vi har avtalt date i neste uke.
Jeg tør dog ikke å ta for gitt at vi matcher like bra IRL som over nett, og derfor er jeg fortsatt aktiv her. Han gir også uttrykk for at han er litt engstelig for at vi ikke skal matche like bra IRL.
Så sjekket jeg profilen hans igjen idag, og så at han har fjernet hele relasjonsprofilen\matchen sin. Den var der før, men nå er den helt vekk. Det står at sist han var pålogget her, var for 2 dager siden.
Er det sannsynlig at han har gjort dette fordi han har god tro på at vi funker sammen?
Jeg føler det er litt kleint å spørre ham om det:p

Ligger på sofaen under dyna med noe som kjennes ut som en kaktus i halsen, akkopagnert av en dundrende hodepine på dag nummer fire, og siden jeg ikke har noen andre til å synes synd på meg lager jeg rett og slett en skikkelig sutretråd her inne. Men på den lyse siden, så regner det bøtter og spann ute. Jeg går i det minste ikke glipp av bra vær!

Helgen min går til å bli frisk igjen. Hva skal de andre sukkertrollene her inne?

Da ble jeg superbruker i dag og reiser til Latvia i morgen, nice timing:-P

Ha en god helg folkens og en fin uke:)

Noen som vet hvordan man bruker den arkivfunksjonen i meldingsboksen?

Jeg ser ingen måte å flytte samtaler inn i arkiv på. Kun slette. ;-)

I´am

Siste svar fr. 20 juli 2012 19:39 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Dominans

Dragonborn!!

Er det ikke bedre å høflig avslå, enn å ikke svare i det hele tatt? Hvor mange meldinger får dere jenter her inne, som gjør at dere ikke alltid gidder å svare, og i noen tilfeller ikke en gang tar turen innom profilen? Hva er grunnen?

Og en annen ting jeg har lyst å si. Dersom dere har tenkt å svare på en melding, er det bittebittelitt dårlig gjort å la oss tro du har tenkt å la oss være i stikken, ved å lese mailen først, og så svare noen dager senere. Vi ser jo når dere har lest den!

Takk :)

Hepp.
Har hatt på følelsen av at profilen min har hatt for mye tekst før.
Det er kanskje en av mine laster, at jeg prater for mye, og dermed også skriver for mye.

Så nå har jeg "trimma" den litt, og lurte på om noen her på forumet gidder å ta en titt på den og komme med _ærlige_ tilbakemeldinger.
Så synes du den er kjedelig, for lang, dum, teit eller noe annet så sier du det rett ut.

Venter i spenning.....

.....så hadde du nok ikke vært singel og vært på Sukker...da hadde folk rivi og sliti i deg gatelangs..
Selvinnsikten til de fleste her inne er lusen som fy, og ønskebeskrivelsen av seg selv ekstremt overdrevent..
Fantasifigurer hele gjengen......
Men det finnes vel en snåling for alle her inne.. Lykke til videre...-ja DU ja!

kosesjuk

Siste svar fr. 20 juli 2012 17:04 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym kosesjuk

Tenkte å slenge meg med i rekken av sytetråder her. Men hvor er alle dere jenter her inne som visstnok vil ha sex på første date, og som kan ha sex bare for å ha sex? Leser jo om det i andre tråder hvor lett det skal være og møte noen for sex. Jeg har vært på noen sukkerdater, men har aldri endt opp med sex. Sist jeg hadde sex var faktisk når jeg var med og levde ut en sånn handyman fantasi, i og med at jeg er snekker, og det gjør jeg gjerne igjen om noen her som leser som behøver en handyman;) ellers så er det lenge siden nå, så begynner å miste litt trua snart på å finne noen..

Noen som skal dit? Jeg har i alle fall planer om å forville meg bort på andre siden av fjellet i helgen :o

Same nick der som her..

Driver og leker litt med tanken på å flytte til Trondheim.

Har mine beste venner der og ønsker å ha mer kontakt med dem enn jeg har nå. De har også uttrykt flere ganger at de vil at jeg skal dra ræva mi nedover, men det har liksom alltid vært noe som har holdt meg igjen her oppe i nord. Nå har jeg kun familien (foreldre og søsken) som grunn til å bli værende her og selv de støtter meg i tanken om å flytte (tror bare de vil ha noen å kunne dra på besøk til :P ).

MEN! Etter å ha sittet og sett på utleieprisene i bartebyen så er jeg en smule skremt! Er jo så og si umulig å finne noe på mer enn 30 m2 til under 8 - 10000,- pr mnd i husleie...
Kunne tenkt meg en leilighet med hvertfall et soverom og kanskje 50 - 60 m2, men DA snakker vi fort 12 - 14000,- pr mnd.

Alternativt kan man bo billigere i bofellesskap, men det anser jeg som relativt uaktuelt for min del.

Er dette en tanke jeg bare må legge fra meg da eller er det mulig å finne et bosted i Trondheim som ikke betyr at jeg må begynne å selge ræva mi straks jeg har fått den nedover? Finnes det noen som leier ut til vettuge priser som en singel mann kan ha råd til?

Jeg er takknemlig for råd og tips her... :)

Hei, er det mange som er der eller, sånn bortsett fra meg liksom? det var veldig få (ingen) på festival match greiene ihvertfall....

http://www.youtube.com/watch?v=Dz6Xc4iPxs8

Det er ingen som kan banne og kjefte som en nordlending.....Tar jeg feil?

Kan du ta en titt innom profilen din og fortelle meg hva du synes? Er den noe tess?

Skuff deLuxe

Siste svar fr. 20 juli 2012 00:21 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Drømte at den som jeg hadde løpt fra alt for å få, hadde blitt singel og ville ha meg..Gjett om jeg var skuffa når jeg våknet..

kom med tips. hvordan skriver man til en dame hvis man får kontakt. hvordan skal profilen se ut for å få napp ifra damer.

Ok, jeg vet at jeg sikkert fremstår som kjip og oppmerksomhetssyk nå, men saken er den at å ha bursdag midt i fellesferien er skikkelig møkk. Derfor legger jeg min bursdag i deres hender, og håper at dere kan hjelpe meg å gjøre det til en finfin dag.

*fyr løs?*

''Date''

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

i morgen vil skal på tur sammen ;D Hans forslag så kan ikke klage brbrbrbrbr ;)

Jeg har både gjennom mitt sukkermedlemskap og i den øvrige tilværelsen (ja, den finnes) hatt gleden av å bli kjent med flere av dere.
Og som måtelig aldrende og barnløs herre må jeg bare få si: Jeg beundrer dere. Gløden i øynene deres og varmen i stemmene deres når dere snakker om dem, og oppofrelsen dere daglig gjør i en hverdag der både studier og jobb skal følges opp imponerer og rører meg enormt.
Det var egentlig bare det jeg ville si, ta det for hva det måtte være verdt.

PS: Jeg er overbevist om at denne tråden like gjerne kunne tilegnes unge alenefedre, men akkurat nå lar jeg mødrene stå i sentrum og spiller ballen over til dem som måtte føle seg kallet.

Løfter glasset og utbringer en aldri så liten skål ut i sommernatta for alle som vil.

Hvorfor er det godtatt at mannen kan være både 10 og 20 år eldre enn kvinnen, men det motsatte er ikke akseptert??
Tenker man logisk så burde kvinnen være eldre enn mannen fordi kvinner lever lenger enn menn.

warum?? tysk må være verdens råeste språk

schnabel Helga

Kan du ta en titt på profilen min, og gi meg en tilbakemelding på hva du synes?

:)

Hei. Det reklameres mye for C-date på Dagbladet.no og liknende. Noen som har testet siden? Kan den anbefales? Jevn fordeling av kvinner og menn?

Hilsen ung mann fra Oslo-området

For å lykkes her inne med dating av kvinner;)

Eller Bærumsoss!

JA! Jeg har fordommer;)

Er det ikke litt merkelig at noen som ønsker å treffes, kun har vært innom profilen én gang siden man begynte å skrives, svarer sjelden på meldinger før det har gått mange timer selv om vedkommende er pålogget hele kvelden, og svarer på en litt upersonlig måte når man forsiktig prøver å få det over i en mer flørtende tone?

Folk er jo forskjellige, men når jeg liker en profil her, og begynner å skrive med vedkommende, så er jeg gjerne innom noen ganger for å finlese profilen og se en gang til på alle bildene etc. Og jeg svarer gjerne ganske raskt når jeg får meldinger, for jeg ser ingen grunn til å vente. Kanskje jeg er naiv? Er dette et slags spill?

Vil altså allikevel treffes. Merkelig synes jeg. Jeg mister jo helt piffen i forhold til å treffes også. Hvordan skal jeg klare å komme blid, opplagt, flørtende og sprudlende på date når jeg føler at jeg ikke får noenting igjen fra den andre på forhånd?

Ifølge VictoriaMilans informasjonssjef Dominika Peczynski.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3438140.ece

Er du enig? Og hva synes du om sider som VictoriaMilan?

"Alle" vil kun forholde seg til profiler med bilder. En "stueren" erkjennelse

Men bilder handler om utseende og ut av det kan en da slutte at utseende er svært viktig.

Men handler utseendet utelukkende om trynefaktoren? og er det kroppslige fullstendig underordnet?

Ser jo at majoriteten av jenter (sikkert også menn) kun opptrer med ansiktsbilder. Eller fra og med brystet og opp.
Videre virker det å være "politisk ukorrekt" å spørre en jente (sikkert også en mann) om hvordan kroppen ser ut. Dersom man spør, blir man raskt stemplet som sex/kroppsfiksert (og blokkkert:)

Kroppskategoriene på sukker funker ikke heller. Et par kilo ekstra, gjennomsnittlig eller slank kan jo være hva som helst. Hvor de to kiloene eller gjennomsittsvekta er plassert aner en jo ingenting om. Folks proporsjoner er som regnbuens farger.

Hva og hvor mye eller lite betyr den kroppslige andelen av et partneremnes skapning?

Fått en del henvendelser etter at jeg opprettet profil her, og det er utrolig mange som bare er ute etter en flørt. Får ofte høre denne: "Jammen bare litt kos til man finnes den rette"

Vil ikke involvere meg med en som bare er ute etter flørt..
Joda, kjekt med kos innimellom.
Men hva om jeg får følelser for "flørten" og kanskje blir kanskje gående rundt å håpe på noe mer fra hans side.
Nei da er jeg heller alene til det over opp en som er interessert i et forhold på sikt.

Måtte bare lufte ut litt..
Fortsatt fin torsdag til dere..:-)

Jeg stod på trikken og fikk latterkrampe av noe jeg tenkte på, også uten at jeg visste det løsnet knappen på bukseshortsen min også skled den ned...hehe litt flaut men det var ikke med vilje.

Men uttrykket laughing your pants off...vel det stemmer jo...så nå har jeg sendt mail til discovery.channel/mythbusters og mener jeg har påvist en påstand.
Forstår selvsagt at det ikke går med en strambukse som sitter godt rundt midjen, men tja med en normalt sittende bukse/shorts mener jeg det er fullt mulig, spesielt om latterkrampen kommer når du står og at den kommer veldig spontant.

Har dere noengang vært på "den andre siden" av utroskap- altså den som har hatt relasjoner med en som er i forhold?
- og er det KUN den andres ansvar?

Hvorfor er han ikke bra nok? Guttene vet ikke hva ordet kriterie betyr. Faen.

Kan ikke slette

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GhostPanda

Du kan ikke slette melding med en bruker fra Svargaranti-lista uten å svare først.

Hva skjer????

Jeg traff en veldig søt jente forrige fredag. Vi tilbragte hele kvelden sammen og hadde det veldig hyggelig. Fikk navnet hennes, men ikke nummeret (falt seg bare slik). Fant henne på face og sendte en "friend request".

Det har nå snart gått en uke, og når jeg ser på profilen hennes, så står det fortsatt "friend request sent"

Mitt spørsmål til face-intelligentsiaen her på sukker er: Dersom hun avviser min request, vil det da fremkomme for meg? Eller vil det bare fortsette å bli stående status: "friend request sent" uansett om hun avviser den eller ikke?

Jeg har under laaaang tid observert hvordan folk forholder seg til nettvett reglene på FB.
Og jeg er bekymret!
Det er altfor mange som legger til hvem som helst, som ikke lager grupper for å beskytte
div ting på nett, og som i tillegg til manglende beskyttelse for seg selv turer frem med den
ene opplysningen etter den andre.
De poster ut ethvert bilde de har, uten å tenke over hvem som får se det. Og det som verre
er... De glemmer ofte å tenke over HVA slags bilder de legger ut...

En annen ting, er dette med at de skal på ferie... Eller Det at alle og en hver kan se..
Vet de ikke at det går an å skjule endel for de aller fleste?
Og at ferie planer legger du helst ut ETTER ferien?

Likevel... jeg er litt usikker på hva jeg syntes er det verste... Det at de fleste legger ut for alle og
enhver HVOR dem skal på ferie og HVOR LENGE (ikke minst), eller det at de villig vekk legger
ut sine telefon nummere.... Og av de dummeste grunner!

Tenker dere internett sikkerthet?
Hvilke tips har du å komme med?
Og har noen dere ute historier opplevd eller noen dere kjenner opplevd grunnet mangel av
internett sikkerhet?

Noen som har et tips? Jeg er i Kongsberg så her var det ikke mye å velge mellom i dag. Snow White and the Huntsman, Spider-Man og to Rome with love.

Står egentlig om de to første. Kom gjerne med et forslag, for meg ser de like underholdene ut. :)

For å lette på trykket? Nei, nå mener jeg ikke seksuelt, men ellers i hverdagen. Hvordan blir du kvitt stress? Jeg bruker tatovering som terapi(å bli tatovert altså). Hva får deg til å "gå på skyer?

Noen andre som skal på MUSE i Spektrum i desember? Jeg har to billetter og gleder meg vilt allerede :) dog jeg har ingen date å ta med foreløpig... men satser på å finne en her vel :)

Noen som kan fortelle meg hvor i denne fantastiske menyen jeg kan endre på høyden som vises i profilen min? Burde stått under "kropp" spør du meg, men. :)

Etterpå begynner det første planlagte lille eventyret i sommer :)

Gleder meg, bare synd det ikke innbefatter ei kjerring :P

Jeg skal til Edinburgh neste helg- kun fre- man, så rekker ikke all verden. Derfor; noen som har vært der som har tips om hva jeg ikke kan gå glipp av når jeg er der?!

og nydelig vær i Stavanger, så idag blir det middag ute ;) Kjenner helgen er rett rundt hjørne ;D

Jeg vet nesten ikke om et eneste par som er trofaste mot hverandre.og det er ikke alltid bare mannen. er det mange her inne på sukker som har vært utro.
finnes det håp for ekte og trofast kjærlighet

Hva liker du best med deg selv? :)

Hva skal til for å finne den "rette"...???

FYR LØS !

Siste svar to. 19 juli 2012 02:43 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym ssseeexxx

.

HAHAHA!

Siste svar to. 19 juli 2012 02:24 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

*ler*