Sukkerforum

Hadde en hjemmekveld med en venninne her en kveld, som også er her på Sukker. Jeg fikk se hennes profil og de som hadde sendt henne meldinger, satt hjerter på henne osv. Og det viste seg at det var veldig mange av de samme som jeg har fått meldinger, hjerter fra osv. Egentlig litt merkelig, for selv om vi er venner, så er vi også VELDIG ulike, både i utseende, utdanning/jobb, interesser, hva vi ønsker for fremtiden (barn) osv. Eneste likhetstrekket man kan se ut fra profilene er alder og lokasjon (Oslo). Så man skulle tro at vi tiltrakk oss forskjellige typer gutter... Vår konklusjon var at enkelte sender til "alle", så lenge hun er på en viss alder, bor i nærheten, og er over et visst minstekrav i utseende. Man blir jo ikke mindre skeptisk til at man kan finne "the one" her inne merker jeg.

Ikke undervurder denne.

Fikk melding av en dame hvor hun skrev..
"Det er ikke alle man føler man klikker med, sånn er det bare."

Finnes det virkelig folk som tror man "klikker" sammen på nett? Før man har vekslet et eneste ord?

http://youtu.be/3RDnUUfgf0o

Anbefales ;)

"Baris"?

Siste svar on. 5 sep. 2012 10:51 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Blackadder

Synes det er utrolig vittig at mange kvinner/jenter her inne skriver at menn som har bilde av seg seg i "baris" er en dealbreaker. Interessant nok har de samme jentene gjerne et profilbilde der de dytter kløften godt opp i kameraet og gjerne noen bikinibilder med trutemunn. Er selvinnsikt en bestillingsvare i våre dager, eller er det bare god gammel dobbeltmoralisme?

Jeg liker å være bmenneske. Men tida mellom 1-3 blid drøy.

Lurer litt på deres meninger rundt profilbilder.

Bør et profilbilde være tatt hos fotograf? Ute i frisk luft? Sammen med andre (ser noen har ett hvor en annen person er med men kuttet vekk)? Tullete bilde eller seriøst? Smile mye eller være alvorlig? Ok you get the point :)

Offshore

Siste svar on. 5 sep. 2012 03:26 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Frk.Ingus

Er det mange her inne som jobber offshore?

Er det bare jeg som syntes at sukker har blitt stille og kjedelig. Det skjer ingenting her inne. Lurer på om de andre dating stedene på nettet er like kjedelig......

Har nylig, av rein kjedsomhet, begynt å bruka/sjå på match-treet når eg besøker ein profil. Problemet er, dum som eg er, at eg ikkje heilt forstår korleis det fungerar (Trur eg iallefall).

Lat meg ta eit eksempel:
Viss eg, i min relasjonsprofil, har valgt 10 på ein skala frå 1-10 på "Uhøytidelig" (Der då 10 betyr at eg ikkje tar meg sjølv høytidelig for fem flate øre) og eg kjem innpå ein profil og besøker match-treet til den aktuelle personen og ser at på bladet for "Uhøytidelig" så er fargen mørk gul eller rød. Betyr det at den personen faktisk tar seg sjølv høytidelig? Med andre ord, scorar nærare 1 enn 10 på samme på spørsmål om kor høytidelig den personen er i sin relasjonsprofil?

Så til mitt neste spørsmål, då eg opplever veldig ofte å få den fargen på match-treet når eg besøker profilen til andre. Kvifor spør desse veldig ofte etter nokon som IKKJE tar seg sjølv "så veldig høytidelig"? Dei tar seg sjølv høytidelig, men motparten skal ikkje gjere det? Eg forstår ikkje heilt den...

Ein plass må det vere ein feil?

Hva slags aspekter ved mannlig anatomi er det som kvinner ikke forstår?
Hvorfor tar det iblant så lang tid for kvinner å forstå mannlig anatomi?
På hva slags måter merkes det at kvinner ikke forstår mannlig anatomi?

Avtalt date etter ca. en ukes kontakt med flott dame. For meg et kjærestemateriale jeg kunne sett for meg å være eksklusiv mot etter bilder, profiltekst, interesser og meldinger. Vasker bilen, kroppen, kjøper noe nye klær og strigler meg litt mer enn vanlig og er ute i god tid..

...Dama dukket ikke opp og hørte ingenting selv om hun hadde nummeret mitt (ville ikke gi meg sitt). Sitter som en nisse og skjønner jeg antagelig har kastet vekk en nydelig dag på - rett og slett føle meg som drit midt blant en haug mennesker. Driter i det og bestiller meg en kaffe og setter meg i sola og chillern for det. Da legger jeg merke til en del underfundige ting. Telte noen håndfull gutter og noen jenter som var helt lik meg for bare noen minutter siden. Helt uten mål og mening kommer de, setter seg ned, blikket flakker, man er tydelig litt mer striglet enn vanlig, fikler med mobil etc, kikker seg rundt, står og sitter der i området umåtelig lenge, åpenbart uten noen spesiell grunn... Etterhvert går de tilbake samme vei som de kom... Hvorfor gjør vi sånne ting mot hverandre...Føltes nesten ut som skjult kamera og at jeg og endel andre havnet på Youtube...

Senere den dagen fikk jeg en melding om at noe hadde dukket opp, kunne heller ikke møtes denne uka pga mye jobbing (eh, har vi ikke 8-timers dager i det landet her og hvor lang tid tar en kaffe) - men kanskje ta kontakt til neste uke?

Flere av de jeg så kunne jeg tenke meg å gå bort til å bli kjent med. Siden jeg på dagtid (noe annerledes på kjøttmarkedene etter 22) er en feig nisse, droppet jeg det og bare observerte (idiotisk)..

1. Jeg er ingen player, og har heller ingen player-selvtillit og hadde ikke baller til å kontakte noen jeg absolutt hadde kontaktet her inne eller lett hadde tatt kontakt med i en annen sammenheng (type exer etc). Satt og ventet på at en pen pike jeg kikket mye sammen med skulle være den som kontaktet meg-jeez... Loser (min følelse da)...

2. Både gutter og jenter ble blåst denne dagen så det ut som. Jeg var ihvertfall ikke alene. Kanskje noen av gutta var utsatt for den samme dama.

Noen flere som kjenner seg igjen eller (både på giversiden og mottagersiden) ;-P?

Du er 3 år i dag. Så deg så vidt igjennom vinduet når jeg satte gaven til deg utenfor døren. Du er så stor nå. Hjertet mitt blør når jeg tenker på deg. Håper du en dag forstår hvorfor jeg ikke kommer inn til deg og gir deg den store klemmen du liker.

Kjære lille pappa sin. Jeg elsker deg ufattelig mye. Håper du har kost deg masse i dag.

Her har TV Norge klart å fylle en hel buss med snasne damer som etter sigende kunne tenkt seg å bo på bygda. Hvor i all verden har de funnet disse? Jeg har kikka litt på utseendemessing lignende kandidater her inne, samtlige fra Oslo/Akershus, og samtlige har "vil ikke flytte over avstander". TV Norge har likeså klart å finne disse damene på et eller annet vis.
Samtidig klarer TV2 å få halve Norges TV-tittende befolkning til å se på bønder som leter etter partner. En kunne nesten vært fristet til å tro at det å flytte ut av byen og kanskje til og med til et gardsbruk var ihvertfall litt attraktivt. Er det tilfelle?
Dere damer fra Osloområdet (det er rett og slett veldig mange her inne) som har " vil ikke flytte over avstander", hva menes med avstander? Selv bor jeg ca 2,5 time fra Oslo, ca 3-4 mil nord for Lillehammer, på et gardsbruk. Er dette fullstendig utenfor operasjonsområdet eller lar jeg meg for lett skremme av "ikke over avstander" utsagnet?

Si meg: på ipaden har jeg en egen app som er lett tilgjengelig. På mobilen må jeg åpne nettleser hver gang. Jeg har en galaxy s2. Kan jeg få egen app på denne og isåfall hvordan?

Beklager hvis dette har vært oppe før, men åsurfe etter gamle tråder på mobilapp er en tålmodighetsprøve jeg ikke består.

Hvordan melder jeg meg ut av sukker?

Eg har falske neglar. Føler meg utruleg fin nett no, og daten min likar dei og. Ka dekkan syns om å lime på sånne? Ingen kan sjå a dei ikkje er ekte faktisk.....

Folk her inne på sukker som ikke holder avtaler med møter/dater/uteblir og ikke melder avbud er de også slik i det daglige?

Kunne selv aldri uteblitt fra en avtale uten å gi beskjed.)

Ja, hva foretrekker dere damer?

Det er så mange menn her inne som har store ting hengende og dingle mellom bena som er strukket ut til beste langbeinstil! Tror mennene vi kvinner liker dette? Eller er det noen annen grunn til denne "pynten" ?

Det her e vel ikkje akkurat det eg går og sprada rundt med.

Men fra dokker synspunkt, ka syns dokke om noken som e 18 og "jomfru". Har ikkje hatt noen forhold over lange perioda elle sånne ting (eg e gutt.. visst det hjelpe svaret)

"Ta kontakt om du lurer på noe", "Heisann:-) Send et brev da vel, alltid hyggelig det", "Heisann, ble registrert her for 7 mnd siden, mer kommer etterhvert. Ta kontakt om du lurer på noe:-)"

Det er alt du klarer å skriva ned? Og du ønsker å bli tatt seriøst?

Ein perfekt kombinasjon er ein av dei eksemplane over, etterfulgt av 10 tettskrevne linjer under "Drømmerpartner"

Heilt alvorlig folkens, ka i helvette er dette her? Man klarer å finne fram til Sukker.no, man klarer å registrere seg, man har eit motiv bak det heile, men på den avgjørende biten der du har ein gyllen muligheten til å fortelle litt om deg sjølv, så gir du faen?

Aksent

Siste svar ma. 3 sep. 2012 18:39 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Jeg lurer på hva dere jenter tenker om å date en som snakker norsk med forferdelig aksent (men har europeisk utseende, dvs sentral-Europa, f.eks.)?

Spiller aksent noen rolle på 1. date?

Har lest en del innlegg her hvor damer skriver at de dumper etter 1. date fordi mannen har gjort noen små ting som de ikke likte, f.eks. sa "hm" flere gang osv. Lurer på hvor sensitive er jenter til aksent?

hei alle sammen, nå har Gitte flyttet inn, det har gått litt fort, traff henne for 3 uker siden,, men pytt pytt,, her må det bare stå til.
hva synes dere? 3 uker er det litt for tidlig. men føler at det er riktig, og det kan jo bare bli bedre. må jo forandre litt her i huset. men lar det stå til.

Det skal bli deilig å ha noe å se fram til når en er kommet seg hjem, stå det og ta meg i mot. Kjenner jeg blir varm allerede. heldigvis er forholdet fritt. så jeg kommer fremdeles å være her, hun var helt enig i det.

Det som er deilig med henne er at hun ikke sier nei, altid klar for action, enten om det er rolig eller hardt. :-)

MEN FØR DERE DØMMER ELLER SPERRER MEG.. GITTE ER DEN NYE SPINNING SYKKELEN MIN. KOMMER FRA TRIM IT I ARENDAL. KJØPT PÅ AUKSJON. ;-) (DE HADDE NAVN PÅ ALLE SYKKELENE DER)

Dette er høsten, hvor jeg skal gjøre det jeg har snakket lenge om. blit kvitt go kiloene..

Er det flere her som opplever at man blir mer troende med årene? Har vel syntes at kristen ungdom eller i det helt tatt, frelste mennesker har vært litt rare og fjollete.

Det har gått opp for meg at det faktisk finnes en himmel hvor man møter Jensus og Gud den dagen man forlater denne verden.

Det var fjernt for meg i mange år til tross for at jeg var oppvokset med kirkegang, søndagsskole, sang i kor, var med i speideren. Men det hadde ikke sunket inn. Men etter å ha fylt førti, har ting litt etter litt gått opp for meg også. Noen andre her som har samme erfaring? Nå er jeg 46 og blitt helt overbevist.

Er det noe som er viktig å fortelle om når man møter noen på date? Jeg føler ikke at det er så viktig selv. Men skulle det slumpe seg slik at daten viser seg å ha samme overbevisning er det et pluss.

Hmm, har lagt merke til en ting her inne som jeg undrer meg over. Mange menn ( vet ikke om dette gjelder kvinner også) som legger inn samme gamle profilbilde som nytt profilbilde gang på gangpå gang.. Hva er vitsen med det? Er ikke noe av poenget med profilbilde, og bytte av sådan at en skal se personen fra forskjellige settinger... Se utvikling... Når man da legger inn på nytt det gamle profilbildet en hadde før, begynner ihvertfall jeg å lure på hvor gammelt er det bilde? Er det representativt for hvem du er i dag?
Er det noen som vet hvorfor noen velger å gjøre dette?

Jeg har en venn og leieboer som en søt, pen, ung og single jente. Hun er modell og danser og ser fantastisk ut. Hun får selvsagt veldig mye oppmerksomhet fra gutta, men problemet hennes er at alle gutter hun møter blir helt desperate og det blir som regel bare stress og lite gøy. Hun trenger å møte en selvsikker, kul mann som ikke tar helt av hvor hun kan få litt konkurranse. Jeg lovet henne å skrive dette innlegget siden hun ikke er betalmedlem og oppfordrer dere til å gå inn og kikke på profilen hennes.

Hun blir ikke sjarmert av "kreative" meldinger som "Hei" og "Du er pen", "Kan vi møtes" osv. Hett tips fra meg: Vær deg selv, vær litt orginal og morsom. Da vil hun garantert like deg bedre. Standard-bilder/hjerter og default-sukkergreier er heller ingen hit.

Ja - og by the way - hun liker heller ikke assholes. Hun er ikke en sånn type jente. Men du må gjerne ha stor selvtillit og sjarme.

Hun heter snopis her på sukker.

Lykke til - og trenger du noen råd angående henne er det bare å spørre meg her i denne tråden.

....og finne en balsam som passer til hårtypen.

Hva er årsaken til at noen velger å avslutte en kontakt med en annen person? Kanskje litt merkelig spørsmål, men opplevde at en dame jeg hadde skrevet med her inne bare plutselig valgte å blokkere meg. Dette etter at vi hadde en fin dialog gående, og avtale om å skrive mer og møtes relativt snart. Er jeg kanskje litt gammeldags når jeg syns at man bør avslutte en kontakt med å si fra at man faktisk ikke ønsker mer kontakt? For ordens skyld: jeg oppfører meg alltid bra her på Sukker.

De jeg finner attraktive og sender melding, får jeg ikke svar fra. De jeg får melding fra, finner jeg ikke attraktive i det hele tatt...
Snålt det der ;)

Såg et profilbilde av en mann inne, han var naken hadde bare et forkle på seg. Trodde sukker var streng med profilbildene.
Så da tar jeg på meg noe sneksent undertøy og tar nytt proflilbilde....

Tindens mislykka DATE??

Det begynte bra.. Eg reiste til Bergen og henta han..
Kjørte hjem til meg, og vi begynte å snakke og kose oss =)
Kom godt i siget.. Så skulle vi en tur på byn, lenge siden eg hadde vært ute.
Så me skulle ta bussen, meeeen me rakk ikkje bussen for eg gikk å surra og klarte å tryne..
Så bestille me taxi til byn.. 550 kr
Når me endelig hadde komt til byn trefte eg noen eg kjente... Og han var med..
gått i ca 15 min på byn, der klarer eg seff å tryne...
Så eg måtte på legevakten, søte han blei med.. Men sa til han at han måtte ut å ha det kjekt han kunne ikkje sitte der med meg
Så eg går på krykker enno :/
Sener som hadde strekt seg i foten... vooont

Men han ville møte meg en gang til uansett om det blei en misslykka dag på byn :p

Sukkerdamer gikk jeg glipp av på Rådhusplassen igår, fordi jeg gikk med nesa i sky og kikket på flyene :-D

Kan man se når folk har satt hjerter på en? Hadde vært veldig praktisk. De senest satte er jo de mest relevante akkurat nuh! ;)

Hva mener du har sine fordeler og ulemper med dette?

Vestfolds høyeste fjell heter Skibergfjell og det er ikke så langt unna meg.Har lyst på en tur opp dit i nærmeste fremtid,så om det er noen som har lyst til å slenge seg med er det bare å si fra.Koselig å gå flere sammen.Er 20min å kjøre og bomvei før oppstigningen begynner.Ikke veldig bratt så det passer for de fleste.Og fint å spise nistepakke på toppen.Om du er mann eller kvinne spiller ingen rolle,bare du har lyst på en fin tur i hyggelig selskap:)

Kanskje en lørdag eller søndag i nærmeste fremtid.

Hvis man satte en begrensning på hvor mange menn/kvinner man kunne sende meldinger til pr. dag, ville ikke det da løse litt av problemet med at noen blir nedrent av meldinger?

Tenkt tilfelle... bare undrer, siden jeg får henvendelser av og til fra gifte menn...

Tror jeg vet hvordan jeg villle reagert, men hva ville du? Litt moral på en søndag... :-)

Kjønnsroller

Siste svar sø. 2 sep. 2012 13:47 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym MykeHender

Hei!

Registrerer med forundring at mange kvinnelige profiler skriver i sine utredninger rundt drømmemann at de ønsker seg en "ordentlig MANN", og gjerne kvalifiserer dette med at vedkommede ikke må være redd for å ta i en skrutrekker, må være glad i øl og helst være en krysning av Lars Monsen og Bear Grylls.

Jeg ser for meg at det ville blitt flere ubehagelige private meldinger fra mange hold om en herrelig motpart skulle prøve seg med at drømmekjæresten må være "en ordentlig KVINNE som kjenner til sin plass på kjøkkenet og alltid har middagen klar til rett tid. Må også selvsagt akseptere at jeg er ute med kompisene på kveldene uten å bli sjalu eller paranoid..."

Er dette nok et eksempel på feilslått feminisme, et bevis på at kjønnsrolletenkningen ikke bare lever i beste velgående men også går begge veier eller bare enkel ubetenksomhet?

hva er egentlig trikset for å få svar når man tar kontakt med folk?

Er ganske ny her på forumet, men har lagt merke til en kommentar som går igjen ofte: At man er "andrevalget" hvis den man er interessert i har valgt å date en annen først. Jeg syns det er en underlig tankegang. Vil jo mene at den man velger først, men som viser seg å være feil, heller må betraktes som "førsteutkastet"... Eller hva;)

Kaffe kan gjøre godt på godt og vondt. Selv om kaffe for de aller fleste smaker godt kan det føre til mye drit.
Hvem skal gjøre arbeidet på cafeen? Vi må bla både kjøpe den osv.

Tiltrekker meg sterke, intelligente, dominerend menn, som overkjører og tror de vet alt............eller er det jeg som tiltrekkes av dem.... ? Nå klarte jeg å komme meg ut av det før det hadde gått mer enn seks uker..puh..har sikkert fire andre slike forhold bak meg, og da slet jeg i lange tider....Nå kjenner jeg lusa på gangen, og trakk meg pent og ordentlig ut.

Noen som er ute her og har noe å anbefale?

Av og til, ganske ofte egentlig ser jeg folk fra sukker ute å gå.....

Jeg bor i Drammen men er ofte i Oslo og der er det enda flere.

Er halve Norge på Sukker mon tro???

Trent selv på SATS i dag. Noen flere som har vært flinke? Skulle helst vært ute men pøsregna i dag.

Når jeg kjører en helt vanlig bil, så er det sjeldent jeg ser skikkelig idiotisk kjøring fra andre bilister.

Hvis jeg derimot kjører en bil som det syns og høres på lang avstand at har potensiale til å kunne kjøre SKIKKELIG fælt, så er det oftere at andre bilister kjører som noen skikkelige idioter, selv om jeg kjører rolig, sivilisert og i fartsgrensa. Spesiellt grisete forbikjøringer er noe som går ofte igjen.

Den vanlige kjører jeg ca. 12000km i året, den andre ca 1500km i året. Allikevel treffer jeg på vesentlig fler idioter i trafikken på de 1500km´erne enn de 12000km´erne. Det er jo en helvetes stor overrepresentasjon.

Teorier rundt hvorfor? Føler folk virkelig et behov for å "tøffe seg" når de ser biler som har potensiale som går fælt? Er det provoserende på folk at noen kjører i 50km/t i 50-sona i en bil som går skikkelig fælt?

Lykke!

Siste svar lø. 1 sep. 2012 20:11 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym mann24

Nå har jeg funnet den ene jenta! Jeg bryr meg ikke en gang om andre poster jeg får fra andre jenter og er kun her for å få brev fra henne. (vi har snakket masse sammen men bruker sukker litt noen ganger å sender brev der og). Og hun føler det samme! :D

Håper jeg denne gangen kan slette denne kontoen for alltid og ikke trenger å se noen her igjen!;)

Hilsen lykkelig gutt! :)

Hei

Folkens da er det ikke lenge til det braker løs på Sukkerfesten, er dere klare ? Hvem skal?
Jeg og min venninne er klare og gleder oss masse :)

Klem S :)

Jeg var på date i går, hyggelig mann men der stopper det. Vi satt og pratet, jeg lyttet når han snakket. Når jeg snakket satt han og sa mm mm mm hele tiden . Det er sikkert en fille ting, men jeg ble så irritert. Ble så glad når vi kunne gå hver til vårt. Hvorfor kan en ikke holde kjeft og lytte, mm mm mm, er ganske irriterende å høre på.