Sukkerforum

Jeg var svært nøye med å følge med i går. og jeg må si at jeg er enig i at Jens Stoltenberg bør gå. Det er hans plikt som statsminister og for demokratiet og la andre overta. Vi trenger ny regjering, ny ledelse, en helt annen kultur, helt andre holdninger. Det kan ikke ta 7 år å få noe sånt som Grubbegata stengt når politkere som dette sitter med makten, da er det noe annet som virkelig er galt her... En leder tar ansvar for hva han har gjort eller ikke gjort i sin maktposisjon. Viktige oppgaver en statsminister har, og lar ting vente på seg, ikke tar opp med sine underordnende om hvorfor ting ikke blir gjort, da snakker man om dårlig lederskap.

Gjerne si kom med din egen mening om dette. Og helst ikke kom med kommentarer rundt selve hendelsen, men mer om ledelse og maktpolitikk, kultur og holdninger.

cam

Siste svar on. 15 aug. 2012 20:30 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym jente19

Jeg fikk nettopp et brev fra en mann som tilbydde meg 1200,- bare for at jeg skulle se han på cam.
Er det flere her inne som får sånne brev? Hva er galt med folk..?

...å finne på no sprell til hælja! Forslag??? :)

Madonna konsert i Oslo i dag. Er det mulig å få tak i billetter enda? Noen som vet? Eller har en billett til overs?

Hva skjer med sukker? Ser det kommer fler og fler kvinner fra Polen, estland, litauen, russland, etc, etc som ber meg skrive til dem på en mail adresse.. Er det ikke mulig å gjøre noe med dette så de ikke kan opprette profiler i hytt og pine?

Sitter nå her og lurer, flere som opplever at damene her , er for oppblåste til å svare på meldinger, føler lissom at, dersom man sender en hyggelig mld, eller kanskje kun et HEI :-) så er det respektløst å ikke svare.. Er de ikke interessert, så svar det da, ikke bare vær blærette, hovne, kostbare og Fit$%&/&%r .... Finnes faktisk noen seriøse her inne som fortjener å bli behandlet med respekt....

( og til alle dere som faktisk svarer, og som jeg har sakket med, og snakker med, og møtt) Tusen takk, dere er de mest fantastiske her inne :-)))

En reflekert 19 åring eller en ung moralist ?

http://www.nyhetene24.no/meninger/til-d%c3%b8den-skiller-oss-ad

Nå bikker det pokker meg mot førti! Det er helt sjukt! Jeg er nærmere førti enn tredve! Hæh! :) Haha!
Som min Farmor sa da hun ble 90, man føler jo at man er 25 resten av livet. Det er bare omgivelsene som ser annerledes på deg. Det er rart, at nå er det meg som er en av de desperate halvgamle damene i noens øyne, mens inni meg er jeg jo fortsatt ung i livet!
Hilsen bursdagsløvinne 14.08!

Sant..

Siste svar on. 15 aug. 2012 12:39 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym jente 88

"Sex er litt som husarbeid..

Man er veldig fornøyd med en gang man er ferdig, men behovet er like jævlig et par timer etterpå. Forskjellen er at sex er liiiiiiiitt lettere å begynne på ;-)"

Jeg kom til å tenke på en ting her i kveld. Enkelte menn her klager som kjent over lite eller ingen respons. Men selv om det ikke er noe trøst i den forstand, er det ikke bedre å bli avvist og ignorert her, enn i det virkelige liv?
I dag gikk jeg rundt i Kristiansand sentrum, fordi jeg hadde bilen min på verksted litt utenfor bykjernen.

På gata, inne på shoppingsentrene, og bak butikkdiskene fikk jeg sett mange attraktive kvinner. Da så jeg for meg et scenario om hvor utrolig pinlig det hadde vært, hvis jeg hadde forsøkt å ta kontakt, for så å bli avvist på en klein måte. At man står der, og stotrer fram et sitat, som først virket velformulert i hodet, men ikke funker fullt så bra i virkeligheten, når man prøver å vise interesse for et vilt fremmed menneske.
Med å skrive dette så viser jeg jo at selvtilliten min ikke er på topp, når det gjelder kvinner. Men jeg har selvtillit på jobb, og er stolt av det jeg får godt til i livet mitt.

Fordi jeg avskyr følelsen av å ha lyst til å synke under jordas overflate i en pinlig situasjon, så opplever jeg det som bedre at de kvinnene som ikke finner meg interessant her, ikke svarer meg. :)

Enn at jeg skulle oppleve det i det virkelige liv. Jeg beundrer motet til alle (både kvinner og menn), som tør å sjekke opp folk som de er interessert i. Og attpåtil fortsetter helg etter helg, selv om de risikerer å bli avvist mange ganger.

Tror aldri jeg kommer til å bli en typisk sjekker. Passer ikke til min personlighet. Hvis man er usikker på seg selv, så skinner det gjennom. De fleste klarer å tyde kroppsspråket. :)

Noen sier "Hva er en kvinne uten pupper?" Jeg sier "Hva er en pupp uten kvinner?"

Skal eller skal ikke fornye?? Heller mot det siste,hvis det da renner inn med brev fra "kjekke" menn som vil på date med meg:)))

For en vits:)) Men så lenge det er liv er det håp;)

Holder forresten med en kjekk mann;))................som har noe mellom ørene:)

Jeg er en mann i midten av førtiårene og jeg hadde lenge ønsket meg ett barn.Jeg fikk dette etterlengtede barnet for noen år siden.
I dag angrer jeg veldig på dette.
Eneste følelsen jeg sitter igjen med er sorg og fortvilelse.Jeg gråter meg i søvn omtrent hver eneste kveld og evnen til å føle lykke er mer eller mindre helt borte.

Bak enhver ulykkelig mann står en ondskapsfull kvinne : (

Alle er velkomne. Plass til mange på dansegulvet i Trondheimsveien. Lilly kommer.

Bare noen dager igjen nå. Nervene har meldt seg....

Finnes det en butikk i Oslo hvor de selger bare (eller har godt utvalg) av kjoler? Ikke sånne rådyre designerkjoler, men helt vanlige med normale priser. Setter pris på alle tips ;-)

Hvordan brukes hjertene ? Sender man et hjerte og hvis den som mottar vil vise interesse kan han/hun gjøre det ?

Hva gjør dere ?

Nokon som har erfaring med singeltur på fjellet? DnT Oslo har ein tur neste veke på Hardangervidda, har griselyst å melda meg på. Har hørt det skal væra knallgøy..?

Kor er di pene jentene og guttene?
På lande eller i byn =P?

Lørdag 18 august arrangeres Norges lengste motbakkeløp, i Loen - Stryn.
Det blir 3 gangen for meg og værmeldingene ser lovende ut.
Er det noen spreke sukker-damer som har tenk å ta turen?

http://www.ukeavisenledelse.no/meninger/redaktorens_mening/stoltenbergs-svikt/.z rm

Ja, folkens?
Var jo mange som gikk rett i strupen på de som stilte spørsmål vedr. Stoltenbergs heltestatus for under ett år siden..

Never listen to your mind when the heart speaks.
The mind fuck you up and confuse you.
The heart speaks always true and will always lead you in the right direction whether it hurts or not.
Life is not easy and everything happens for a reason :)

Håper alle her inne har en kjempe fin kveld :D

Hei,
akkurat pratet med en jente her inne(veldig koslig) og spurte etterhvert om facebook. Fikk svar med navn i returmeldingen, og da jeg skulle adde hun, tok det litt tid og jeg sjekket sukker igjen. Da var jeg plutselig blokkert. Så at jeg hadde 3 felles venner, en som var fra samme sted som henne blant annet, som er en jeg møtte på byen for noen dager siden. Kan det ha vært grunnen? TILFELDIGVIS en gammel eks av henne? Eller kan jeg ha addet feil person med det navnet, og hun trykket blokk ved uhell? Trokke det.

Noen opplevd lignende? Driter litt i det, men vi hadde god kontakt og jeg synes det var veldig rart.

Sjølv sit eg i glashus når det gjeld norske dates; bur i utlandet og har ikkje truffe ei "Sukkerdame" på lenge, lenge! Likevel - eg har ufyseleg lang røynsle (erfaring :-)) med nettdating, og har truffe veldig mange både i heimlandet og her eg bur no. Men like lite som fingeravtrykka mine er generelle, er mine erfaringar (røynsler :-)) signifikante statistisk sett!
Dog.
Spørsmålet mitt er:
Kor mange har de truffe?
Og vidare:
a. korleis er antalet i forhold til dei de har "brevveksla med"?
b. korleis har forventningane blitt innfridde?
c. kva "lærdomar" har de trukke ut - og tatt med dykk vidare?
d. For vidarekomne: Har innstillinga til nettdating endra seg?

Køyr debatt!!

Overskriften er en påstand. Men er den sann?

Dere gutter/menn som er OFTE pålogget - hvor fort svarer dere egentlig på meldinger? :-)

Og hvis dere har skrevet en del med en dame og damen har sendt dere svar på siste melding, og dere har lest meldingen..... og dere står som pålogget i timesvis etterpå.... Så er det 100% totalt sikkert at dere helt plutselig bare har mistet interessen?

;-(

Hei dere :-)

Snart er ferietiden over, og jeg har plutselig innsett at dette blir tidenes mest hektiske høst!
Jeg trenger å gjøre alt som står i min makt for å ha overskudd til å henge i stroppen på en tilfredsstillende måte.

Derfor søker jeg gode råd fra dere!
Trening er vel selvfølgelig for de fleste, men hva slags mat gir maks overskudd synes dere?
Hvilke kosttilskudd? Meditasjon, yoga, oppbyggelige bøker, smoothie-oppskrifter... kan jeg ha glede av?
Ja, jeg tar imot hva som helst av tips som ikke "krever" så veldig mye ekstra av meg!

Denne gangen ville jeg blitt superduperlykkelig for seriøst gode råd! :-)

Nå må jeg spørre. Vi alle har preferanser på hva vi liker av utseende, holdninger, humor/humør, livstil osv, men er det slik at tidligere partnere påvirker valg av nye? Er det ting man irriterte seg over ved gammel partner som gjør at ny blir utelukket dersom man ser likheter, også vis a verca. Er det ting ved tidligere partnere som dere søker etter? I såfall hvorfor?

...og i dag er det bare tungt og trist. Føler meg sliten i kropp og sinn og sjel. Egentlig uten noen som helst spesiell grunn. Bare litt sånn pga alt og ingenting tror jeg. På sånne dager er savnet ekstra stort. Savnet etter noen som kan holde rundt og bare være der...nær! Savnet etter å få lov til å være litt liten en liten stund, og ikke så forbannet "sterk & tøff" hele tiden. Tenk det...om det kunne finnes noen der ute som bare kunne være glad i meg...hele meg, hele tiden...på godt og på vondt. Har så mye kjærlighet og omsorg og dele og gi, men så sitter jeg her da....

Heldigvis går sånne dager som dette fort over. Jeg har det jo tross alt godt, og klarer å se det, og være takknemlig over det :)

Men akkurat i dag er jeg bare "llillemeg"...og det er helt greit det også!

Hvordan er din dag?

Lurer på en liten sak.. Leste artikkel i Lørdagsmagasinet (dette ekstrabladet i Dagbladet på lørdag, heter kanskje noe annet) for noen uker siden. Der var det en artikkel om singeltilværelsen, hvor 3 stk ble intervjuet, 2 damer og en mann.
Ei av damene mente hun hadde det best alene, og det var det, mens andre dama skulle ha seg en mann etterhvert - eller nærmere bestemt 2 - en å få barn med, og en å leve med.
Mulig misoppfattet, men fikk bestemt inntrykk at sistnevne holdning var visst helt i tråd med den moderne kvinnes - "finne sin egen identitet" eller hva det heter - og er dermed er ikke bare ok, men rett og slett positivt.
Er det bare meg som lurer på om ting har gått litt langt?

Jeg mener - hva med den stakkars jævelen som blir sittende igjen singel, nesten ikke kontakt med barna sine og blir bidragspliktig de neste 18-19 årene?

Køyr debatt :)

Som tittelen sier: Hva gjør DU neste helg?

Jeg skal ta noen øl og kansje noen drinker også:-)

Heisan.

Dere jenter må begynne å ta litt mer initiativ på lese og ta kontakt, ikke bare se på bildene ( dette er ikke et vinkart )

jeg vet at noen av dere har
Mistet troen.
dårlige erfaringer.
osv

Men glem fortiden og tenk fremtid, her inne kan fremtiden ligge vis dere bruker tid på å faktisk snakke med de som er her inne. det fins fortsatt mange gode gutter der ute.

Og til dere(jenter og gutter) som bruker dette som en hobby!!! der bør virkelig finne dere en ny hobby, dere aner ikke hva dere gjør med folk som faktisk er seriøse.

og til dere jenter og gutter som utnytter dette verktøyet, bare for å få dere et ligg eller annet lureri, hold dere til He.....te vekke fra slike verktøy, og heller kom tilbake når dere innser at det ikke bærer på lykke eller fremtid med slik holdning

og en liten ting til....... at utsende ikke betyr noe, det er tull. det er faktisk menneskelig instinkt å se på utseende. Men alle har forskjellig mening om hva som passer hver enkel. Men for guds skyld ikke baser et helt fremtidig partnerskap på kun utsende.

Måtte bare dele litt av frustrasjonen min....

Bare lurer litt på hvordan folk flest starter samtalene her. Noe spesielt dere sier for å gjøre dere interessante?

Føler selv ikke jeg har noen dårlig starter da jeg ofte tar tak i hva profilene har å by på og føler at jeg får greit med respons på det. Men skulle vel helst sett at jeg fikk noe mer svar. Vet selv at jeg har mye å by på når det kommer til samtalene så det er ikke der det ligger. Men sliter kansje litt med den første meldingen hvor jeg må fange oppmerksomheten.

Nå er det vel slik at jenter jenter flest liker at man skriver noe orginalt som catcher de til å svare. Føler derfor presset ofte ligger på oss som menn å være kreative, men at det ikke alltid er like lett å være det når profilene ikke gir meg like mye å skrive om.

Om noen har noen andre har andre tips på hvordan de tar tak i den første meldingen så kom gjerne med det:)

Etter litt eksperimentering har jeg kommet frem til at ved å blokkere følgende adresser i nettleser reagerer sukkersidene langt raskere i firefox, og sikker noe av samme effekt i andre nettlesere:
https://static.sukker.no/ver/108/flash/slideshow/*
https://ssl.goo gle-analytics.com/ga.js
https://www.googleadservices.com/pagead/conversion.js

Eneste bieffekten jeg har oppdaget er at reklamen for profilhjelp/leilighet/fester forsvinner.

Jeg har _ikke_ en smarttelefon. Har Nokia C5.

Når jeg går inn på siden så skjer følgende:
1: Siden lastes før alt plutselig avbrytes og mobilen går attpåtil ut av internett.
2: Jeg kommer meg så langt til å logge inn, men så skjer det samme som i punkt 1 likevel.

Det skjer ikke med noen andre nettsider, så hva kan gjøres ifht sukker.no?

Vil oppfordre alle til å utvise mere forsiktighet og høflighet her inne.Ikke personangrep og kritiske bemerkninger til hverandre.
La vi sammen gjøre dette til ett hyggelig og oppmuntrende sted, og fokusere på positivitet.
Overvekten av faste brukere er kjempehyggelige mennesker.La vi stå sammen og møte de negative med taushet.
Ønsker alle en fin dag :-)

Det er en kjent sak hvordan kvinner tester, vurderer og filtrerer menn. Attraktive kvinner har god tilgang på menn og kan filtrere dem vekk for den minste feil. Har mannen en flott kropp så kan han kanskje likevel få en ONS med den rette kvinnen i den rette situasjonen. Menn som stadig feiler og blir filtrert bort vil ganske snart bli bevisst dette siden de hele tiden blir avvist. De har da tre valg; 1) Skjerpe seg, 2) Prøve seg på mindre attraktive, "desperate" kvinner, 3) Sutre på sukker forumet om manglende respons.

Kvinner diskuterer villig denne filtreringen på forumet. Det som forundrer meg er at det virker som mange kvinner på sukker er fullstendig uvitende om at de selv blir utsatt for samme testing og vurdering av attraktive menn. Profiler full av dealbreakers og negativitet, håpløse meldinger osv. Du kan se det på byen også, flotte jenter som er omringet av menn. Når det kommer en svært så attraktiv mann så vil de gjerne prøve seg uten å ha peiling på hva som kreves.

Gjengangeren er jo at dere venter på denne flotte kjekke mannen mens dere vasser i henvendelser fra mindre attraktive menn. Er dere så blendet av antallet meldinger fra desperate menn som skriver til tusenvis av damer og alle mulighetene for ONS at dere ikke selv ser at dere raskt blir filtrert bort av de kjekkeste og mest attraktive mennene?

Tror dere virkelig at menn som kan velge og vrake blandt vakre kvinner bruker tiden sin på å skrive til en tom eller negativ profil bare fordi bildet viser enda en vakker kvinne? Hvorfor skulle han ha tålmodighet med dine håpløse meldinger?

God ide for en spøk?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Islendinger er bare de kuleste på jord

http://youtu.be/1mVbg0pMxQk

Det går evigheter mellom hver gang en dame har vært innom min profil (uten at jeg har vært innom hennes først).

Sitter virkelig alle damer og ikke tør å sjekke ut en profil fordi det er likestilt med at en dame tar initiativ på byen f.eks?

(at damer tar initiativ på byen regnes jo ikke som "riktig"; = for pågående...mannen skal ta første kontakt osv osv)....

Fortell.

Kjære medborgere av samme kjønn, hva snoker dere på?

I og med at alle sextråder fort får over 100 svar , la oss sette rekord med denne..

Hva er den deiligste sexopplevelsen du har hatt ?

Var den kinky, hard, eller slow og dampende? Er det lenge siden? var det en partner ? Eller tilfeldig?

Jeg har pratet med et par damer en liten stund (ikke samtidig, bare så det er sagt). I alle fall, etter å ha pratet med dem i henholdsvis 6 og 11 dager, så spør jeg om de vil møtes. Hva skjer så, absolutt ingenting. Får ikke noe som helst svar fra dem. Hvis de ikke har lyst til å møtes så går det jo bare ann å si nei. Det å ikke svare synes jeg er veldig merkelig oppførsel og utrolig feigt.

Fortell gjerne hva det var med akkurat DEN konserten som var så spesielt.
Jeg har mange som slåss om førsteplassen, men det nyligste nydeligste minnet fant faktisk sted i Kulturkirken Jakob igår (arrester meg gjerne for at jeg ikke prioriterte håndballfinalen).

Hvorfor?
Fordi Tora Augestads stemme, samspillet med og mellom hennes medmusikere, repertoirvalget og originaliteten i fremførelsen ga gjenklang langt inn i hjerterota.

Hva syntes gutter om litt sminke på jenter ?
Ikke overdrivet...

hu der

Siste svar ma. 13 aug. 2012 22:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sommer__

lure på kor mange kilos sminke hu der blonde dama med det lange håret brukte...

Er ett par dager i stavanger, er ikke kjent her. Hva kan man finne på? Noen tips??

-Jeg har i mitt 26 år lange liv nå skjønt at i det lange løp så må man være enkel og inkluderende, fremfor å være dyp og være litt besserwisser.

- Så hvordan blir man populær?

- Sett utenfra så handler det om å være populær om å passe inn i ulike miljø fks idretter som fotball, håndball. Er man over gjennomsnittet interessert i musikk fks da er man ikke populær, da er man en nerd.

- Så jeg annser det som å være populær og litt dum er det som skal til for å lykkes med dette datinggreiene?

- Vet jeg fremstår som dømmende som påstår at man må være dum for å lykkes med dating, men det gåt faktisk ikke ann å prate om det uten å fremstå som dømmende.

Jeg har stort sett bedre hell med damer som er litt eldre enn meg. Fordi jeg er kanskje litt "voksen" i måten jeg tenker på, i tillegg til at jeg har ganske stor suksess karrieremessig.

Men jeg er jævlig dårlig på å komme innpå disse damene. Er mye flinkere til å tiltrekke meg jenter som er litt yngre enn meg men som fort viser seg å være litt for unge mentalt.

What to do?

Jeg får veldig bra respons på profilen min her inne, har snakket med mange menn og vært på flere dater. Et par av de har blitt til litt mer seriøse dater men til syvende og sist ender det med at jeg ikke ønsker å opprettholde kontaken.
Problemet er ofte at de jeg har en god seksuell kjemi med, er mennesker jeg ikke kan føre en fornuftig samtale med. Alt dreier seg om sex. Om jeg snakker om noe annet med innhold blir ofte partneren helt stum og begynner med andre ting, som mobiltelefon. Om det er motsatt slik at samtalene er spennende, latteren sitter lost og kjemien der er topp, da finnes jeg ikke seksuelt tiltrukket. Er det flere som opplever dette? Eller er jeg fryktelig vanskelig?

Hei!

Jeg har nå skrevet en del meldinger til jenter og føler at jeg har en bra start på samtalen hvor jeg ofte tar tak i hva profilen har å by på.
Men ofte får jeg da bare svar som "Ja alt er fint, der?" og ting i den duren som jeg kjenner at jeg mister all lyst til å svare tilbake.. Vet selv at jeg ikke er en kar som har lite å by på og ser heller ikke ut som et takras.

Spørsmålet mitt til dere jenter da. Er dere ikke interessert eller er dere bare sjenerte?? Det er frustrerende å se hvor kjedlig folk kan være.. Syns folk bør by mer på seg selv her når man først er her inne. Regner med det er fler enn meg som føler akkuratt dette.