Sukkerforum

Fra ei jente til jentene: Noen som har en bb-cream å anbefale? Erfaringer mottas med takk:-)

Nå gir jeg snart opp!! har prøvd å ta kontakt med flere jenter men, får få eller ingen svar!! og jeg er jo en hyggelig kar!! hehe
Hva gjør jeg galt??? jeg er jo ikke desperat akkuratt heller!! :)

Hvorfor i all verden har utdanning, jobb og ambisjoner så mye å si her inne? Er det virkelig det som utgjør hva som er en god kjæreste?

Jeg skjønner jo at det å sitte i sofaen hver dag for å kun se på tv ikke er attraktivt, men betyr 3 eller flere år med utdanning at man er drømmepartneren?

Liker ikke å tenke at noen skal dømme meg på at jeg er en god partner eller ikke, kun utifra min utdanning eller hva jeg har lyst å gjøre i fremtiden.

Hva tenker dere?

Da forsvinner jeg om få strakser fornøyd ut i høstmørket. Takk for mange underholdende stunder her inne.
Good night, and good luck!

ohhhh haloooooo

Ingen svar
(mann 64 år fra Buskerud) Privat melding

strupe sanger

Lurer noen ganger på hva gutta leter etter..... Bimbo eller selvstendig kvinne med egne meninger og intelligens??

Noen tanker der ute?

- må ha grønne, blå eller brune øyne

- rødt hår går greit, men ikke flere fregner enn at man kan telle de

- albinoer ingen adgang, ettersom de skiller seg ut fra de andre

- samisk språk tolereres ikke inne i festlokalet

- bunad er strengt forbudt ettersom det da blir ekstremt vanskelig å bedømme kroppsfasonger, og man gjerne havner til seng med en persom som har kropp som et halvfull søppelsekk

- Kun HB fra Trøndelag godtas inne i festlokalet ettersom de siler den både i kull- og sølvfilter

Klar for sol og varme

Ingen svar
(kvinne 46 år fra Akershus) Privat melding

Ville bare ønske alle en riktig god helg og lykke til her inne på kjærlighetsjakten. Jeg reiser til Alcudia i morgen tidlig og skal storkose meg sammen med ungene mine. Kommer sterkere tilbake om en ukes tid.

2. september går medlemskapet mitt ut og jeg har ikke tenkt å fornye det.
Kanskje har jeg fått meg en kjæreste, det vil tiden vise
Uansett, ville bare takke for meg og ønske alle forumstrollene lykke til vidre etter den store kjærligheten :)

Jeg er med familien på kreta.. platanias.. som i teorien betyr at jeg er alene etter klokken21 så lurer på om det er noen der ute som har lyst til å ta en fest eller bare en drink :)

Nyhetene melder at to norske menn i sommer ble lurt for hhv. 12 og 18 millioner kroner gjennom svindling på datingsider. Er det virkelig mulig å bli lurt av slikt fortsatt?? Hvordan sånne folk i utgangspunktet kan ha så mye penger er for meg et mysterie.. (mine two cents går til at de er arvet, evt lotto)

Redd for norske bier.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Teit

.

Begynnelsen av 2013 vil jeg ut å reise, men aner ikke hvor - forslag?
Hvor lenge jeg blir borte har jeg ikke helt bestemt meg for, men må være tilbake igjen til sommeren.
Regner med at en god del her inne har reist litt rundt i verden, så del gjerne erfaringer og opplevelser :)

Korleis vil hun løfte meg og bære meg om hun er svak ???

Jeg er en hyggelig kar, høy og mørk og ok utseende og tjener godt. Jeg er ikke ute etter one night stands, men er ute etter et forhold. Jeg tror ikke høyt om meg selv (heller det motsatte), men mine venners kjærester sier at de ikke kan skjønne at jeg er singel. Derfor kan jeg umulig være så veldig gæern.

Men når jeg snakker med jenter på byen, så blir jeg avslått i de aller fleste tilfeller. Det gjelder både veldig pene jenter, og jenter jeg ikke er tiltrukket av i det hele tatt. Har dere noen sjekketips jenter, slik at jeg slipper å faile så mye og få delt litt på den gavepakken jeg er? :P

Hva betyr "Felles bekjente", på personlige vurderinger, på profilen til folk?
Felles kjente med hvem?

Jeg har bare et spørsmål til folket.

Har ei venninne som skulle på sukkerdate i kveld. Etter og ha snakket over en lengre periode her på sukker, telefon, sms og facebook, så skjedde det verste man kanskje kan tenke seg når man skal på date - å bli ditcha.

Han ringte henne for å si at han var på vei, så skulle hun gå nedover for å møte han. Da hun hadde kommet dit han ringte fra, skjønte hun noe var galt, så hun ringte, og da sa han at de måtte ha gått forbi hverandre. Så spurte han hva hun hadde på seg, og hun forklarte det. Han sa så hva han hadde på seg. Han ba henne om å stå der hun var, så skulle han møte henne der. Hun ventet i 10 minutter, så ringte hun han, og da la han på..

Utfallet av dette her er at venninnen min tror han har sett henne, og ikke syntes hun har vært noe, og valgt å bare stikke.
Hun har ikke hørt et pip fra han siden.

Hva syntes dere om dette?
jeg kan skjønne at man får et lite hakk i selvtilliten når slikt skjer, og mener at man burde være voksen nok til og ikke gjøre dette.

Here is a bit more accurate version. Some real stuff that works.

1. Don't email her seven times asking her why she hasn't responded to your first email. Chances are "she" is actually a man hiding behind a female profile and making fun of you and other male suckers here.

2. If she gives you her phone number, never call her right away. This may show her that you are desperate. Wait a few days. Then call.

3. Don't ask her how many other dates she's been on recently. Relax and use condom instead.

4. Don't get offended if she doesn't want to talk to you on the phone. She might be quite talkative, so that's for your own good, pal.

5. Don't send cut-and-paste emails. She doesn't read your dull emails, can't you get it? Find a good magazine, and use cut-and-paste pictures instead. You cannot imagine how much it means to have good-looking man's pictures in your profile. Use open images, of course. No need to violate copyright here, it isn't worth it.

6. Don't ask her how much she weighs or what her measurements are. Just be alert that, if she only shows her face pictures and no body pictures, she probably weighs a lot more than she writes in her profile.

7. Never ask for more pictures. If she is good-looking, she would have put them in her album anyway. If she did not... well, you know the answer.

8. Don't send her a nasty email if she hasn't responded to you after several emails. She is probably a married woman, a man, or a fake profile. There are plenty of those here, get used to it.

9. Do not email-stalk her. This is repetition of No.8, but this is an important point. That is the reason I repeat it. And I need 10 points here, otherwise I could not call it 10.

10. Don't ask her if she wants to have sex with you or without you. This is not not sensitive. If I taught you well, you should by now be able to figure it out yourself, brother.

Familien minker, en til er borte, en er igjen, og det blir etterhvert null.
En er borte, det ble to oppmøtte i en kort, enkel og minimal seremoni.
Neste gang blir det bare en oppmøtt i seremonien.
Og etter det null oppmøtt i seremonien.
Har bare bekjente, og opplever at bekjente er rett ved siden av meg i timesvis og overser meg, og da blir det etterhvert komplett.

Jeg hadde en veldig bra helg, med fjellturer, festlig lag med gode venner og toppet det hele med en heftig bytur. Var veldig godt humør og det ble bare bedre. Gikk og gledet meg til deit nå til uka, og så kommer mandagen og hun avlyser. Thanks!

Håper dere andre har en bedre start på uka enn meg! ;)

Hvor tidlig er okey å få høl i nesa, øyebryn eller lignende? Samt tatovering? Er det ok når man er 14? Hvor lenge burde foreldrene bestemme om det er ok eller ei?

Jeg har fått høre at jeg er unødvendig skeptisk til alternativ behandling. Så er ikke tilfelle, jeg tror dette har mye for seg.

http://www.side3.no/article3457703.ece

Sikkert mange erfarne folk her inne, så spør her. Håper på seriøse svar. Er ei jente, men er ikke sikker på om jeg har hatt orgasme noen gang. Alle sier at jeg vet det når jeg har hatt en. Men er usikker, for jeg oppførerer meg som om jeg har, får sammentrekninger og nyter. Men føler likevel ikke at jeg kommer helt i mål. Kroppen blir ikke avslappet og det kan virke som om jeg ikke holder ut lenge nok. Menn har ikke reagert på dette og sier at jeg har deilige lyder, men hvordan vet de at jeg har orgasme når jeg er usikker selv? Bra hvis noen har tips og at dere svarer seriøst.

Haloooo???

Det er mulig det bare er jeg som er snål (noe jeg virkelig ikke utelukker), men av og til når jeg ser profiler fra det fagrere kjønn, får jeg litt fnatt. Årsaken til nevnte fnatt, er enkelte som lister drømmepartneren i retning av "noen som kommer til å forgude meg og har følgende fantastiske egenskaper" (jeg setter naturligvis ting litt på spissen for ønsket effekt).

Det slår meg at dette er en litt spesiell holdning å "legge ut" for det allmenne publikum her. Vet ikke om folk her har sett "overly attached girlfriend"-vitsene som sirkulerer på nett nå, men det er litt den følelsen jeg får.

Jeg skjønner jo at man gjerne vil ha "det o'store forhold" på et tidspunkt, men jeg tenker vel at en litt mer nyttig holdning er å tenke at man møter folk og ser hvor ting går hen. Kanskje er personen din nye venn, kanskje nye elsker/elskerinne og kanskje det går "all the way". Og kanskje du kun lærer et par ting om hva du ikke vil ha.

En generell livsholdning jeg lærte fra en av mine mentorer, er at alt som kommer i livet er erfaringer man skal integrere læring fra. Dette gjør selvfølgelig at man stiller noe mer sårbar for verden, men samtidig er også sjansen langt større for å møte den eller de personene som virkelig er givende. Styrke tror jeg nettopp kommer nettopp fra å stille uten ego og kanskje la magefølelsen herske litt mer enn intellektualisering av alt som blir sagt/skrevet.

Jeg tviler på at mitt innlegg vil skape de helt store endringer, men i verste fall har jeg vel fått reflektert litt her på morgenkvisten :-)

Har opplevet noen ganger at menn som er litt arrogante og avvisende er mer interessante enn de som gir sin fulle oppmerksomhet. Ikke rart man er singel. Fler som har slike opplevelser og tanker om hvorfor det er slik?

Satt og diskuterte kjøp av ny bil sammen med et vennepar hvor jeg nevnte at Skoda Octavia kunne være et fornuftig valg eller en Volkswagen Touran. Merket at dama hans ikke syntes noe om dette da hun syntes disse var stygge. I ettertid kom det også frem at hun hadde hatt klare formeninger om hvilken bil min venn skulle kjøpe når de byttet bil og mente at menn med typiske godt betalte jobber også burde vise dette gjennom bilvalget. De endte opp med en av de mer populære Mitsubishi SUV-ene. Når jeg tenker meg om så kjører sjefene mine flotte dyre biler så mulig det er noe i dette?

Så da lurer jeg på... er det mange av dere damene som syns det har noe som helst å si om en dukker opp med en gammel dass av en Volvo eller en nyere flott Audi A4 quatro. Jeg har forsåvidt god råd men syns ikke noe om å bruke altfor mye penger på noe så dumt som en bil... vurderte en stund å bruke penger på en plastikkvagina men etter min forrige tråd her på forumet så skrinla jeg det prosjektet også.

En kan vel forsåvidt sammenligne en kul bil med kule klær... som dere damer selvfølgelig liker? :)

(forresten så syns jeg ikke det er så sjarmerende med damer som er veldig over snittet opptatt av bil... mulig pga at det ikke betyr så veldig mye for meg)

Mitt kjønn altså kjønnet med fant, klager mye her over manglende respons og at dette er damenes marked\playground. Mulig det er riktig, kanskje er det 10% av alle gutane her som får all responsen what not.

Hva med at vi bare legger veto på å drite i å skrive til noen damer en stund, alle som en?:P er nok den eneste måten å snu dette på, er jo ikke rart at det blir mangel på respons når vi gutter lar damene være prinsessen på ærten eller hva de sier, hehe husker ikke helt det ordtaket.

Noen som skal på sukkerfesten den 17 september?

Tidligere er det noen som har møttest til en drikke før festen, er det noen som tar initiativet til det før denne festen?

Og noen som er kjent med hvilken trikk eller buss vi kan ta dit

Spiller det noen rolle hvilken bil man kjører? Hvordan skal man være barbert nedentil? Er det en ulempe å leie fremfor å eie? Bør man være lys eller mørk? Hvilke felles interesser er viktige for deg? Betyr det mye om vennegjengen liker den du dater? Er det en ulempe å ha barn? Er det en ulempe å ikke ha barn? Er det noe feil med ham om han ikke har vært i lengre forhold før? Har man sjans om man trenger litt tid til å bli trygg? Hvilken musikksmak bør man ha? Er det viktig hvor mye man tjener?

Vet dere? INGENTING av dette betyr noe for meg!
Det eneste som betyr noe er at han digger meg og at jeg digger ham!
Jeg blir ikke forelsket i all denne ytre staffasjen.
Jeg faller for mennesket jeg ønsker å potensielt dele livet mitt med.
Verken mer eller mindre. Så enkelt.

Hvordan er det med deg? ;-)

Nå har jeg offisielt blitt dumpet av 11 jenter på 8 måneder. Juhuu! Ny rekord. (Jeg dumpet 1 av 12)

Kommer ikke over to uker, liksom. Har ingen problemer med å få date, men å holde på dem....

Kanskje svaret ligger i denne sukkertråden:

http://sukker.no/dating-forum/803968-Avvisning.html

Så må bli litt mer bad-boy er svaret?? Lykke til dere!

Hei,

I det siste har det kommet noen profiler fra menn som sier at de er fra USA. De har profilbilde, og disse bildene er som tatt fra blader/aviser. De er jo så pene og kjekke at man tenker på utrykket for godt til å være sant...
I tillegg beskriver de seg selv som de skulle være guds gave til kvinner. De er altså alt kvinner flest drømmer om... det er altså ikke måte på...

MEN, jeg synes ikke de er gode nok i engelsk for å være fra USA ...jeg får en dårlig magefølelse .... Det er sånn som noe ikke helt stemmer...

Noen som vet hva jeg snakker om??

Ser det står at prisen for påmelding øker etterhvert som festen nærmer seg, er det noen som vet hvor mye som er maks? Det ligger på 199,- nå.
Har lyst til å dra, men har noen lovende dater fremover, så mye kan jo skje innen slutten av september ;)

Damene her på sukker - jeeeeezzz ! ! !

Nettopp latt kontoen løpe ut tiden nå... Snakket mer med hyggelige damer på fire timer på byen enn fire måneder på sukker...

Lykke til resten av dere - et lite tips: Er dere kommet inn på diskusjonsforumet, er ikke sukker noe for dere!

Jeg ble 50 nylig,,
Aldri har jeg oppdaget så mange nye sider ved meg selv og min smak som etter at jeg ble 45. Dette kan da ikke stemme etter "boka" Eller?
Hva er deres erfaringer av deres egen personlige utvikling?

Jeg er såååå lei av å date menn på sukker som kjører billige biler. Sist gang møtte jeg på en fyr som hadde sagt at han hadde en fin bil. Da jeg møtte han viste det seg at det var en FORD!!!!!!!!!!!!! Skuff asså....fy søren! Det har skjedd før, var på date med menn som skal kjøre meg hjem med kjip bil som helt sikkert kostet under 500 000!

Men med god smak og klasse hvor er dere??

Svar ærlige

Inspirert av den andre tråden om å date eldre kvinner.
Selv er jeg i slutten av tyve årene og jeg foretrekker menn i begynnelse av 40 årene.
De siste mennene jeg har datet har vært henholdsvis 42 og 43. Fantastiske og hærlige menn på alle måter. Synes modne menn fremstår mer trygge, solide og at de er mye bedre i sengen enn menn på min alder er ut ifra min erfaring 100% sikkert.
Jeg har ingen problem med å vise meg offentlig med en litt eldre mann.

Hvorfor skal mann egentlig skamme seg over hva men foretrekker, så lenge man er lykkeligå har det bra sammen?

Jeg skammer meg hvertfall ikke :)

Hvilket alderspenn er godkjent av sukkerfolket? Hvor går grensen?

Sånn generelt sett,,,, jeg sitter litt med den følelsen.

Hvorfor tror så mange at det å være smellfeit er å være gjennomsnittlig?

Delusional much?

Sorry ladies.. dere har hatt min fulle oppmerksomhet i et halvt år...Men nå taper dere.
Black Ops og Fifa for alle penga..snakkes til våren:)

Er det noen som kun er ute etter sex? :) gi meg en melding :p eller bare å sende bilder til hverandre ! <3

Drar nedover til Oslo nå snart.
Skal kjede meg på hotell i sentrum fram til onsdag.

Noen som vil finne på noe?
Vil gjerne møte nye folk :)

Kunne godt tenke meg bare gå ut og være sosial....kanskje se en film på kino ?

Åpen for forslag! ;)

www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/25/ma-gifte-seg-om-hun-vakner

Ville du ha prøvd?

Jeg har fremdeles igjen litt tid som superbruker... Greia er at en av mine beste venner ba meg ut på date, og plutselig er det noe annet enn vennskap mellom oss. *glise* Om jeg deaktiverer kontoen, er det sånn at den tiden jeg har igjen "fryses" på en måte, eller betaler jeg selv om jeg ikke er aktiv?

Noen som skal i morgen?

Hei,
Er innvandrer dvs...har bodd i Norge i 20 år så regner meg selv som norsk.
Er godt inntegrert og har god jobb og en del norske venner, men har merket meg en ting.
Det med å skaffe seg en dame er problematisk for meg.

Lurer på om det er slik at de aller fleste norske jenter ikke liker gutter fra andre land, eller er det bare skepsis?
Merker også her at jeg får utrolig lite respons her på sukker.

Tror jeg ser ganske bra ut er 190 høy og holder meg i form, men det hjelper jo ikke.Virker for meg som de fleste norkse jenter vil ha en mann som heter Ola og står på ski ?? :D

Uansett setter pris på ærlige svar.

Begynner å tro at jeg kommer til å måtte dra til hjemmelandet for å skaffe meg dame, siden det er ganske lite miljø av folk der jeg kommer ifra her i Norge.