Sukkerforum

Skal bruke noen av skattepengene til å kjøpe et nytt kamera, men jeg har ikke peiling på hvilket merke det lønner seg å kjøpe
Har dere noen tips å komme med?

Har jo lovt Sta å ta bilde av han innsmurt i sjokolade på et bjørneskinn foran peisen ;)

Får andre notification hver gang jeg besøker profilen deres? Jeg er ofte innom fordi jeg ikke har gullfiskhukommelse, og dessuten liger å bla gjennom bilder selv om jeg har sett dem før. Blir sikkert oppfattet som den stalkeren :p

Hvem vinner av Spania vs. Italia?

Den som gjetter riktig vil finne den store kjærligheten iår (2012)

Har du noe morsomt å dele?

Jeg kan begynne med denne: http://www.youtube.com/watch?v=59OZNLNlSio
Ler så jeg griner av den fyren. :D

Inntrykk

Siste svar sø. 1 juli 2012 23:02 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

Snakka med en på "the gathering" i går.
Da fikk jeg spørsmålet;
"Gir jeg samme inntrykk irl som inne på forum?"

Vel, i mine øyne så hadde han det, men han fortalte og at han egentlig var en smule sjenert.
At det var derfor man spurte.
Grunn til jeg lager dette til en tråd, var det neste han sa...Det som fikk meg til å tenke litt.
Han mente nemlig det at jeg var mye livligere irl, enn det han hadde fått intrykk av her inne!

Så mitt spm, går naturlignok til de mange av dere her inne som har vært med på disse mange forskjellige
tingene som forumfolka har arrangert, hvor da dømmekraften er mer natulig innstilt...

Er det mange av dere som har fått en liten "aha" opplevelse ifht hvordan dere trodde det og det forumtrollet
skulle være?

PS;
Til deg som kjenner igjen diskusjonen vår..
Beklager, men det blei en undring i meg. Tror ingen skjønner hvem jeg prater om!

Hva tenker dere menn der ute om oss damer med litt bagasje?
Jeg er ung (forholdsvis), barn, eksmann, lån på huset og desverre en trist historie. Mistet sønnen min på grunn av en ulykke for to år siden.. fristene å date vil jeg tro??

Det som er, er at jeg er et godt mennekse, et varp vil jeg si, for den som ser forbi all bagasjen.. Spørsmålet er da om en mann rundt 30 klarer å se det? Kan man i det heletatt sette seg inn i min historie, dersom man ikke har barn selv?
Hve tenker dere erfarne jegere?

dømt-til-å-være-alene.no???

Da er herved sukker beste kokk kåret . Og han heter HARALD BK :))

Stiller opp og ber de som vil komme på mat før selve treffet 30 juni.
han order opp med grillmat til oss alle og alt tilbehøret var hjemmelaget:))
Du er bare super flott :) Nok en gang Tusen Tusen takk for din gjestfrihet og nydelig mat :)

Hei,

jeg må bare sjekke om flere har opplevd det samme som meg, og om noen selv har gjort det jeg beskriver under og kan forklare hvorfor. Altså - noen ganger har jeg fått både gule og røde hjerter fra menn som enten har skrevet veldig lite eller ingenting i profilene sine. Vi har ok match (ml. 88-93) og de ser ok ut på bilder, så jeg sender en kort melding og takker for hjertet. Siden jeg ikke får noe inntrykk av personen som ikke har skrevet noe, stiller jeg noen få spørsmål for å få en dialog i gang. Så får jeg ikke svar.. Er ikke det litt rart? Hvis han har truffet en annen i mellomtiden, er det ikke bare å si det da? Er det noen som sender hjerter i øst og vest uten å egentlig mene at de er nysgjerrige eller liker profilene til dem de sender hjerter til? Eller hva annet kan det være? Noen har til og med vært innom profilen min flere ganger etter at jeg sendte melding som de ikke har svart på - også i lang tid etterpå. For meg virker dette veldig ulogisk, kan noen av dere menn som gjør sånt forklare hvorfor? : ) Ideer og tanker fra andre er også velkomment : )

Ny fårskning viser folk
som er vældi go i segna er sjempe
dårli i retskrinvig !
Glod kvald :)

Synspunkter..hehe..;)

My Story?

Siste svar sø. 1 juli 2012 19:57 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym MyStory

Er det noen som har fått My Story-delen i leiligheten til å fungere? Når jeg skal redigere leiligheten og klikker på My Story kommer jeg ingen vei.

Har nå plantet meg i en sofa her mens ungene løper rundt og brenner opp litt energi.

Noen andre her eller i nærheten?

-Han vil ikke våkne på morrakvisten...

Her er lukten av nyslått gress og grønt på alle kanter... Håper sommernettene blir spennende og dagene med masse sol til alle trolla! (foruten dem som sprekker da)

Etter å vært aktiv på Sukker og lest innlegg på forumet et par måneder er det én ting som slår meg:

- nettdating fører til et kjønnsrollemønster som gjør det vanskeligere å finne noen

Nå er ikke dette verken revolusjonerende eller nytt, for de av oss som husker debatten som raste mellom bl.a Mads Larsen (Pornopung) og Pernille Dysthe (Besettelsen) for noen år tilbake, så ble jo nettopp kjønnsmaktperspektivet sentralt.

Kort fortalt går dette ut på at menn jakter, kvinner velger blant hundrevis av siklende beilere, og underveis får kvinner en oppblåst oppfatning av egen verdi på det kyniske kjøttmarkedet som fører til at de velger å date menn som er uoppnåelige. Taperne er alle de menn som ikke ble funnet verdige kontakt, og de mange kvinnene som får et brutalt møte med virkeligheten.

Resultatet på forumet er at menns hjertesukk er hvorfor ingen vil snakke med dem, og kvinners hjertesukk er hvorfor de ble dumpa av mannen de datet.

Det som forundrer meg er hvor raskt dette har skjedd, og hvordan det tilsynelatende er umulig å stoppe denne dynamikken. Sukker prøver med et poengsystem, men det fungerer tilsynelatende ikke. (Jeg bryr meg ihvertfall ikke om det, og jeg er neppe alene. Jeg titter av og til på bladene på treet).

Men jeg datet på nett for fem-seks år siden, og da var det en helt annen stemning (ikke Sukker). Mye mer laidback, man pratet i hytt og pine, og chattene var festlige og langt mer intelligente. Det var nok ikke ikke vanlig å ha bilde (jeg hadde det ikke), men det spilte ingen rolle. For man viste seg frem, og ble kjent, gjennom kontakten.

Idag opplever selv vi som kan levere noenlunde vettugt innhold at det kan være vanskelig å oppnå kontakt, og chatten er tragisk. Med et par hederlige unntak har det vært enveiskommunikasjon eller oppramsing av meningsløsheter, og jeg har altfor ofte måtte si at dette er lite givende og logge av. (Med skam og melde; av og til på en udiplomatisk og bent frem duperende måte. Til de det måtte gjelde; unnskyld). Men chat er en fantastisk mulighet til å spille ball, vise kreativitet, vidd, og humor. I motsetning til meldinger som redigeres, korrigeres, og kopieres.

Samtidig har jeg opplevd en annen side av skjevheten i utvelgelsesprosessen: Når det nærmer seg date gir damene ofte uttrykk for bekymring for å bli avvist. Det er vanskelig å si noe meningsfylt til det; de aller fleste datene er det ikke interessant å gå videre med, men jeg håper og tror at det er gjensidig.
forts.

Ja,det lurer jeg på.
Det er generelt så lite som skjer fredager,syns jeg...men noe må jo skje-en eller annen plass i Trondheim? :)

Eller kanskje noen blir med ut for en øl eller to?? :)

Hei! her inne tror jeg det er mange som sitter på gjerdet og bare venter på at prinsen skal dukke opp,så mange prinser fins det vel ikke tror jeg,nei skjerp dere,det indre betyr så mye mer.Mange gidder ikke svare engang,arrogante.Vanlig høflihet finnes det ikke lenger,eller tror alle de er prinsesser ?

Eh,nei,ikke i dag tydeligvis.

Tidligere på dagen i dag fikk en bruker godkjent sitt bilde der han står kun i ført bokseren med erigrert...eh,ja....som han holder med ene handa.
Og ansiktet hans vises knapt.Kun overkropp og bokseren.Det blir sikker fjerna før eller siden,men nå har han hatt det bildet der i flere timer...utrolig at noe sånt kommer igjennom :O

Det er ikke det jeg vil kalle strengt,iallefall.Men sikkert en glipp? ;)

Har vært her i over et år nå og har innsett at jeg sannsynligvis kommer til å bli her en god stund til. Hadde vært fint med en kjæreste til sommeren og det hadde vært fint med en pause fra dette stedet.

Jeg bare tenkte at det kunne vært fint å avtale med noen at hvis man ikke fant noen innen 31. mai, så kunne man bli kjæreste for sommeren, la oss si ut august. Andre som tenker det kunne vært en god ide?

Etter mye om og men... litt fram og tilbake... så sitter vi her ;)

Det jeg lurer på er: Hva gjør du galt og hvorfor er du ikke i et forhold?

ikke minst, hva vil du Egentlig med denne siden ?

Dette er muligens svart på før her.

Trodde ikke denne var i bruk og trodde i alle fall ingen hadde kontaktet meg der. Men når jeg klikket på chat i menyen ser en lang rekke mennesker som har forsøkt å kontakte meg der. Flere jeg gjerne skulle hatt en prat med også. Blir man ikke varslet når noen vil chatte med deg?

... er ikke de smarteste. Særlig ikke når man har en ganske hyggelig maildialog. For det kan jo hende at den man blokkerer bare er uten nettilgang noen dager eller noe sånn, og egentlig hadde tenkt å svare. Men, men, det er mange fisk i havet. :)

Hei

Ingen svar
(mann 63 år fra Buskerud) Privat melding

Koste hva det koste vil, piasava?

går greit

Ingen svar
(mann 63 år fra Buskerud) Privat melding

er her jeg

I dag begynner det! Flere som følger med på Touren? Eller kanskje noen lucky b***ards som skal til Frankirke og se en etappe eller ti? :-)

Jeg finner det overraskende at kvinner finner tettoveringer sexy. Det være seg kvinner med tattis selv, men også "kvinner fra møblerte hjem" som kommenterer det hos meg ihvertfall.

Hvorfor er det sexy?

Annonyme og sjalu menn kan spare seg fra å svare.

FYYY FAEN. Værste jeg har vært borti.

..til å bli i godt humør etter en crappy start på helgen pga. en mislykket date.

http://open.spotify.com/track/3dOAXUx7I1qnzWzxdnsyB8

Jeje, her loss :p

Herre jemini, har ikke rørt meg fra sofaen i hele dag. Skal aldri drikke mer:)

Jeg har akurat installert nettleseren til opera, nå må jeg åpne alle tilleg som for eksempel sidebanneret her på sukker manuelt!
Dette må jeg gjøre hver gang jeg går til en annen side, skifyter nettsted eller ganske enkelt trykker oppdater.
De funksjonene jeg må åpne markeres med et stort "play" symbol.

Hva skjer med at det er mange jenter som er utrolig søte og fine og alt det der, men som faenmeg ikke ser ut for en femtiøring når de smiler? og det sier litt nå som femtiøringen har gått ut av sirkulasjon...

skal man fortelle det til disse menneskene eller skal man bare la det gå??? hatt et par dårlige erfaringer med akkurat det der, folk som man egentlig aldri klarer å se på som fine igjen. er det så enkelt at man kan fortelle dem det og det går ann å aktivt moderere seg slik at ikke alt tannkjøttet synes hver gang. Eller er man født med det smilet man har?

snurr i vei.

altså jeg kan godt prate å ha lyst til å drikke neste helg, men når helgen kommer så har jeg rett og slett ikke lyst. Har aldrig likt å peise i meg så mye alkohol og blir bare sliten. er jeg ene og alene om dette? kan godt ha det gøy en stund men så blir jeg bare drit lei og rolig mens resterende er apekatt og i 100. noen ganger skulle jeg ønske vi hadde ett annet lovlig rusmiddel.

OK, innimellom ser jeg filmer og serier på nettet, som jeg streamer fra diverse nettsider med litt suspekte navn. Spørsmålet er, driver jeg da en ulovlig aktivitet? Stremer bare, laster ikke ned.

Daten min har alt jeg har sagt at drømmemannen min er...
Han er høy, mørk, morsom, snill, handy, har fast jobb, orden på livet, godtar at jeg har unger, ser forbi mine feil og mangler osv osv.

-men han promper på meg, og ler av det etterpå! Er han noe å samle på?
Hva ville du gjort?

Kjeder meg veldig(!!!) i kveld, så det må man prøve å få gjort noe med :D

Dette er en musikklek jeg har sett fra ett annet forum jeg er på, og den er er sånn her: Du skal sette spillelista på shuffle og den neste sangen som kommer skal du skrive inn her, med ''In my pants'' bak :P

Da får jeg begynne da.

Limelight in my pants!

Ikke noe pangstart, meeen det er nok av sanger på lista! :D hehe

Om du dater en jente, og du til din store forferdelse oppdager at hun snorker.. Er det dumpegrunn?!

bør man ta det personlig når 400 brukere har vært innom profilen din uten å ta noe som helst kontakt?

Nokon forslag til brukbare stadar?

Og kvifor Bergen? Jo, til hausten er eg oppført som Hordalending er på sukker da eg er på flyttefot til Fjell (Nørdre delen av øya Sotra, rett vestafor Bergen) grunna lærlingplass. Eg reknar med å vera ferdig etablert i juli.
Så da lurar eg på kvar eg kan ta ein skål. Ta gjerne med hovudsatsinga til staden, og plassering. :)

Skulle køyre frå Stavanger til Bergen i kveld, men gløymde svinge av E39...

Så no sit eg her då, på Dolly Dimples i Kristiansand... :-/

Men sidan eg likevel er på vegen så tenkjer eg å fortsetje i retning Oslo.. Eg høyrer vegane i den retning er ei sann nyting å cruise langs...

Og det er då svært sannsynlig at eg slår meg på flaska med resten av dykk på treffet til Bene i morgon! :-D
(Aldri så gale at det ikkje er godt for noko!)

Nokon som kan anbefale meg ein plass for grisebillig overnatting i Oslo-området for to netter?
Stikkord: grisebillig

... på butikken... Så en som kommer opp på listen min nå og da, og ble nesten litt flau. Virket ikke som om han kjente meg igjen, selv om jeg vet han har vært inne på profilen min en gang for en stund tilbake. Jeg er nok ikke hans type, for han er ikke min, men... Hva hadde du gjort om du plutselig traff på en sukker-gutt/-jente, en du kanskje ville treffe etter du hadde lest profilen. Ville du gått bort og sagt "hei", eller prøvd å late som ingenting?

Vi er jo mange som l treffes på lørdag. Og det blir helt sikkert hyggelig. Men uten mat og drikke duger sukkerheltene ikke. Og noen kommer til å være slitne av å gå rundt i byen. Værmeldingen er litt utrygg, så min tanke om å invitere på terrassegrilling er det tryggest å skrinlegge. Men om vi er en gjeng som lager noen pizzaer sammen før kveldens treff, kan jo det være et alternativ. Jeg kan hente dere på Mortensrud, linje 3. Eller dere går til meg på 10 min. Bekreftende påmelding til meg på PM. Så jeg kan ha nok mat i huset.

Om jenter eller kvinner som har mye "erfaring", eller som hadde flere menn?? Blir en mann skeptisk å se ei kvinna med flere, før har blitt kjent med henne? Tror han hun er lettere? Eller gal?

God morgen, Norge!

Da skal jeg på date i dag: ) Så da håper jeg det er klaff!

Jeg er nå på min 7nde halvliter og klokka er midnatt (klokka er ikke midnatt, det er midnatt og klokka er tolv) og jeg innser at jeg kan ikke bo der jeg bor og finnne en kjæreste, jeg har ikke utseende med meg men jeg er faen meg så sjarmerende men det hjelper ikke når jeg lever utenfor allfarvei, jeg må faktisk flytte før jeg kan finne meg kjæreste....og jeg som har betalt for 3 måneder

Nei ... Stemmer det... Har ikke no date jeg.. Hehehehe

Stavanger

Siste svar fr. 29 juni 2012 23:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Tr.heim

Er innom Stavanger 2/7-4/7. erfaringsmessig blir det mye god mat og drikke på disse småturene rundt om. så om noen er gira på å være med ut en av dagene, må dere rope ut! evt har noen bra tips om hvor man bør gå!

Har aldri prøvd å påstå at jeg er maskulin, men klarer å ordne opp i det meste.. male , snekre, sette opp lamper og skru sammen møbler av alle slag... men bil!!!! nei det har jeg ikke peil på!! Så derfor gir jeg denne jobben bort til verksteder som skal fikse det for meg ... men blir litt lei når bilen som har vært på service plutselig drypper sort gull.... skal vel ikke skje etter en service? !? er det noe som ikke er skrudd ordentlig igjen?? Er det noe det er mulig for ei uten peiling på bil å fikse?? eller må jeg ringe til verkstedet og be de komme med olje, skruer og verktøy?? Uff nå skulle jeg ønske jeg bare kunne si ... KJære ... ordner du dette?

Foppball

Siste svar fr. 29 juni 2012 22:59 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

Håper Italia banker dritten ut av Tyskland...

Bare lurer. Jeg har ikke høyskoleutdannelse, men yrkesstolthet har jeg. Blir aldri rik på penger i min jobb....

Skjera?

Siste svar fr. 29 juni 2012 22:48 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym lashes

Fryktelig stille her om dagen jo, har alle utenom meg et liv?

http://www.tv2.no/gmn/bekymret-lege-lavkarbodiett-kan-gi-helseplager-3595062.htm l

Overlege Kjetil Retterstøl mener lavkarbodietter gir høyere kolesterolverdier og økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Mens forståsegpåere og hjernevaskede sektmedelemmer hyller dietten.