Sukkerforum

Noen som er med på date?
En eller anna dag :)?

Er det virkelig så mystisk, dette med hva kvinner mener med at "menn ikke vil forplikte seg"- herregud...det er da ingen hemmelighet- og dersom akkurat du ikke er en av "de"- så vet du da hva de hinter til uansett, gjør du ikke? Hva ligger i forpliktelse...hm...det kan ikke være lett å forstå...og dersom du lurer så fælt; hvorfor ikke spørre den eller de konkrete det er snakk om? Da får du ihvertfall svar på det du lurer på og fra den du tenker på.

Jeg har fått melding fra 24 unike sexpartnere i dag. Jeg blir lei av sexen etter 4-5 runder, så nå gidder jeg ikke mer. Dette konsumerer for mye av min tid rett og slett!

Så hvordan slår jeg nå opp?
- Its not You, its Me!
- Slutte å svare på meldinger i en periode, så be om å møtes. Så break the news der.
- Forklare ting som det faktisk er.
- Ringer de opp og ta det på tlf.

Jeg heller mest for 3, men er redd for fysiske konsekvenser.

Noen som har det som meg?

Jeg trenger et klart svar! Vet det har vært tråder med det lignende men fant ingen egentlige svar. Så! Er det noen som vet? Jeg fant en bekjent jeg ikke vil skal se meg her.. Så jeg vil blokke når personen er offline, men er redd for å komme på besøkslista :| hjelp!

Må bare være litt stolt i dag. Uganda tok gull i dag..

(er halv Ugandisk)

Dette er det andre gullet Uganda har tatt til nå :)

Hvem er alle vi som er på forumet , dette er en tråd hvor det ikke tillates å være anonym...
Jeg vil se alle som er her..

Noen som er med på roadtrip i dag? Drar i tolvtiden.

Jeg vet selvfølgelig at når jeg slår opp, så vil motparten bli veldig såret.

Men jeg vil ikke såre unødvendig mye.

Story:

Vi har datet i 5-6 mnd. Jeg merket for rundt to uker siden at dette må ta slutt.
Hun er forelsket og vil at vi skal bli skikkelige kjærester. Vi har vel vært det også, men nå vil jeg bryte av.
Grunben er at jeg ikke blir forelsket og faktisk har truffet en annen (ikke skjedd noenting)

Har fått følgende varianter av venner:
- Its not You, its Me!
- Slutte å svare på meldinger i en periode, så be om å møtes. Så break the news der.
- Forklare ting som det faktisk er.
- Ringe henne opp og ta det på tlf.

Selv heller jeg mot alt 2 og 3. Fordelen med nr.4 er jo at mye av hennes fokus blir på hvor retard jeg er som ringer å slår opp.

Kom gjerne med innspill eller ris.

sliter litt med å få respons på meldinger her inne. Sikkert et kjent problem for noen. Hvordan føler dere at selvtilliten har vokset etter å ha vært på sukker.no?

I denne rekkefølgen, takk:

Mannens guide til langvarig forhold:

Får jo aldri svar, er det noe galt med meg/profilen min/verden generelt?
Hvordan blir man populær?
I ferd med å gi opp jakten
Er "sukker" bare for ungdom ??
Fått meldinger fra 24 unike brukere i dag..
En konstruktiv og givende samtale på nettdating
Er hun egentlig interessert?
Fra første kontakt til forespørsel om date - hvor lang tid?
First date
Likte jente etter date
Blir lei av sex etter 4-5 runder i senga...
Hvordan slå opp

Har jeg glemt noe?

Som Sjeik Ben Redic Fy Fasan sier: «Jai massa penga, do raka blak!»

Hva foretrekker du? Et sjarmtroll blakk som en kirkerotte eller en usjarmerende kirkerotte søkkrik som et troll?

Så, er her noen som er vant med chatt funksjonen her inne? Noen som vet hva som er standard cotyme? Kan man bare starte ein chatt med hvem som hels? eller burde man bli kjent først? Hvordan tenker dere om noen starter ein chatt med dere? Kjør diskusjon...

Jeg fikk napp 3 ganger i dag. Og det ble fangst gitt.

1 harr på en kilo
1 abbor på ca en halv kilo
1 ørret på 150 gram

Noen andre som har fått noe i helgen. Hvasomhelst?

Vurderer å være gal og bestille en "bli ny dag" for å kunne få muligheten til å se seg selv med andre øyne. Noen som har erfaringer med slikt og som kan komme med anbefalinger?

Quotes fra en samtale jeg har med en dame på en nettdatingtjeneste:

Jeg: Hei. Det er så bra at du liker katter! Jeg elsker katter.
Hun:
Jeg: Hei. Det er så bra at du liker hunder! Jeg elsker hunder.
Hun:
Hei. Skal vi på date?
Hun:
Jeg: Tja... Da går jeg vel ?..
Hun:
Jeg (sitter å lurer på): Blokkerte hun meg fordi jeg virket innadvent? Eller fordi jeg hadde en rutete sokk på penisen min på profilbilde ???

Jeg skriver denne tråden som anonym, men vil gjerne at den forblir grønn.

Hva syns dere om gamle minner fra gamle ekser, da tenker jeg brev, bilder, bursdagskort, osv osv, er dette noe man kan ta vare på eller er det noe man kaster og glemmer?

Igjen, inspirert av en annen tråd her inne: La oss si at du har snublet over en kul og bra sukkerklump, kontakt er oppnådd og meldingskjemien dere i mellom er upåklagelig.

1. Hvor lang tid venter du før....

a) du ber ham/henne ut på date
b) du blir dritt lei av å vente på at han/hun skal ta initiativ/slå til på initiativet ditt

?

2. Er det altid sånn at vedkommende egentlig ikke er interessert om det drøyer med å få forflyttet kontakten til virkeligheten, selv om han/hun f.eks. gjerne vil skrive med deg i timesvis hver eneste dag?

Quotes fra en samtale jeg har med en fyr på en annen nettdatingtjeneste:
Han: hei
Jeg: mø
Han: du merner d ja;P hehe
Jeg: Mhmm I do
Han: hehe

Jeg hadde en drømm i natt om at jeg ble kidnappet i Venezuela og sitter i en slags leir. Det er likevel ganske mye frihet i leiren, men vi får ikke gå ut fra det store huset (vi er 4-5 stykker som ble kidnappet). Til slutt greier vi å få tak i våpen (jeg fikk tak i en pistol mens kameratene mine greide å få tak i kalasjnikoffs), dreper et par voktere og flukter til en casino der sjefen deres spiller blackjack. Vi dreper ham, selvsagt, tar en drosje og drar til flyplass. Drømmen enden der.

Det var et par komplikasjoner langs veien, selvsagt, f.eks. en av de vi drepte forvandlet seg i et blad papir (arrestordre eller noe sånt). Og den som kjørte drosje, tilbød oss å bruke en modelltog istedet, men vi kastet drittsekken ut fra bilen hans. Og et par andre idiotiske ting som alltid skjer når man drømmer, men i helhet var dette en av de best strukturerte drømmene mine, tror jeg. Virker som et skikkelig manus.

Hvordan ville dere tolke den? Får jeg date eller ikke?

For en fest! *skulle ønske Linn Jørum var på sukker*

Hei,

Flere enn meg som kunne ønske at man på et vis kunne få vite hvor lenge de som besøkte profilen din var inne?
Da ville man fort fått en pekepinn på om man hadde dårlige bilder, dårlig profil etc. eller om folk faktisk leste gjennom den osv.

En nettdatingkonto er jo på mange måter det samme som en nettside hvor man "selger" et produkt, og alle seriøse selskaper som har en nettside måler jo denne i form av å se hvor lenge folk er inne på siden.

Hadde det vært mulig å fått til dette, slik at man fikk en form for tilbakemelding på om folk flest var inne i 3-4 sekunder, eller om de var inne i lengre tid?

Lurer rett og slett på om det bare er tekno folk her eller om det er flere en meg her som hører på god musikk. Dvs Metall.
Pantera,Dimmu Borgir osv.

Jeg har pratet med ei dame nå i ca. 10 dager nå. Vi har mye til felles, og det er ei dame jeg gjerne vil bli bedre kjent med. Jeg prøver så godt jeg kan, men hun spør meg ikke om noe særlig, det virker mest som hun svarer bare for å være høflig. Det er ikke så ofte jeg får kontakt med noen, så når jeg først gjør det så vil jeg gjerne gjøre det jeg kan for å bli kjent med henne. Jeg vet jo ikke hva hun tenker, men er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre/spørre om for å finne ut hva hun egentlig vil?

Hva synes du/dere om sørlendinger?
Ønsker seriøse svar her. Lurer på er de vanskelige å bli kjent med, er de forskjellige ifra andre mennesker i andre byer. Iså fall hva? Etter at jeg flytta hit så føles det nesten som umulig å bli kjent med noen. Vurderer sterkt å flytte til en annen by eller tilbake til Bergen når jeg får mulighet eller så flytter jeg til Oslo.

Har gjennom flere omganger vært innom sukker. Møtt noen få og jeg sitter igjen med følelsen av at man skriver i profilen hvem man ønsker å være, men når man møter de så stemmer det ikke helt. Det er mye historie som styrer. Greit nok, men vær nå ærlig da...

Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og da er det vel på sin plass å bli litt kjent med utelivet. Er det noen som blir med?

Hvorfor bruker nesten alle damer sminke?

Så, hva skjer?

Ingen svar
(mann 27 år fra Vest-Agder) Privat melding

Sitter nå her og prøver å slå ihjel kjedsomheten med litt bra musikk og et og annet flash spill på Internett

Hva driver dere med? :)

Til dere som ikke får noe respons. Dette kan være i form av at meldingene ikke blir lest eller at profilen din ikke besøkes.
Blir meldingen din lest, men profilen ikke lest så er hun ikke interessert på grunn av profilbildet ditt.

Så om du sliter med dette gjør følgende:
1. Let igjennom alt du kan finne av bilder (de du liker og de du ikke liker)
2. Test med bildet du liker best.
3. Send melding til 4 damer
- en som du mener ser bedre ut enn deg selv
- en som ligger på samme skala som deg
- en som ligger et hakk under deg
- en som ligger langt under deg (og da mener jeg på bånn)

La det gå 2 dager. Bytt så til nytt bilde, og sjekk ut respons. Det jeg har lært er at bildene jeg synes ser bra ut er ikke det damer synes ser bra ut. Så gjør dette og bli overrasket. Meld gjerne fra om respons i denne tråden.

Lykke til.

HEIA NORGE!!!!!!!

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg forsøker å dra i gang en saklig diskusjon på dette forumet - vi vet jo alle hvordan det vil ende, men jeg forsøker.

Veldig mange er opphengt i at det skal gå så og så lang tid før man sender en sms etter en date, eller hvor lang tid det skal gå før man svarer på en melding. Er vi virkelig der hvor det spiller så stor rolle?

Tenker for min egen del så er jeg vel en skikkelig sms-tøs, jeg liker å holde kontakten med venner og kjente på den måten. Svarer relativt hyppig og raskt.

Spørsmålet mitt er vel egentlig om det kan slå dårlig ut for meg om det er ei jeg liker og som kanskje liker meg, viss hun føler jeg svarer for ofte og for raskt? Tenker dere veldig på det jenter? Betyr det noe om man svarer innen 5 min eller en time? For min del så ligger det ikke noe taktikk bak meldingene, utover at jeg sender fordi jeg liker personen.

Bør jeg ta noen grep eller er det bare å tekste i vei?

Flood

Siste svar lø. 11 aug. 2012 23:22 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Flood

Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood
Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flo

Noen som skal ut på byen i kveld i Oslo?

Oppfølgingsspørsmål til min tidligere tråd.

Hva synes damene generelt om utrimmet skjegg?

Hei folkens!

Er ganske ny på Sukker, og helt ny med hele nettdatingskonseptet. Noen med litt mer erfaring som har noen tips om hva som er en bra førstedate?

Selv tenker jeg at det kan være lurt å bare møtes et sted i byen og ta en kaffe i en halvtime/time første gang man møtes. Da vil man få en klar ide på om dette er en person man ønsker å bruke mer tid på, og atmosfæren er avslappet. Dersom man planlegger noe stort eller en lang utflukt på førstedate, så kan det jo fort bli kleint og det er bortkastet dit dersom kjemien ikke er der. Blir man oppfattet som tafatt eller lite interessert dersom man bare foreslår en kaffe/øl på første date?

Og hva er egentlig etiketten på hvor lenge man melder med folk før det er "greit" å invitere på date? Man vil jo ikke bli oppfattet som påtrengende, men samtidig så er jo folk på Sukker for en grunn, og det er ikke noe poeng å bruke masse tid på å melde for så å aldri møtes. Så da tenker jeg at det må være greit å invitere på en kaffe dersom man har meldet litt frem og tilbake, og funnet ut at det er en person man ønsker å møte. Har i grunn alltid hatt en god intuisjon på disse tingene, men er som sagt ny på nettdating, så mulig det er noen skjulte feller jeg ikke vet om enda:)

Da er det straks klart for den første av dagens to semifinaler i håndball for herrer!! Noen fler som gleder seg? Eventuelt som "bare" skal se finalen i morra for damer? :)

Er det noen her som har vært på singeltreff i regi av Sukker??
hvordan er det??

Noen flere som ikke er helt fornøyd med hvordan sukker sin bildefremviser behandler bildene?

Bildene i albummet blir ofte kornete/litt forvrengt nesten. For å se bildet 100% skarpt må en klikke på bildet slik at det lastes inn i en egen fane. Dette burde være unødvendig. Jeg har valgt bort enkelte bilder av meg selv fordi ansiktsuttrykkene mine blir feil/merkelig når bildefremviseren ikke klarer å vise bildet 100% klart.

Det som derimot er enda mer plagsomt, er at profilbildene heller ikke får være i fred. En MÅ jo være forfengelig her inne ettersom profilbildet betyr så uendelig mye. Og da plager det meg at når jeg laster opp et nytt profilbilde, så mister bildet veldig mye av de friske fargene. Har noen bilder tatt i fint dagslys og der jeg har litt farger på klærne. Fargene i bildene syns jeg er veldig flotte når jeg åpner bildet i windows sin standard bildefremviser, men når jeg laster de opp her, så skulle en jo tro at det er et papirbilde som har falmet i solen. Mye av fargen i ansiktet forsvinner også.

Andre som opplever dette?

Heyo folkens :-) Stuper med brask og bram innom dere etter en pause på...ehm...jahum...flere uker...og jeg måtte flire når gikk inn for landing: de to første trådene handlet om svar på meldinger :-))

All respekt og ytterste ydmykhet til dere kjære venner og jeg vet det ikke er lett når lite skjer...men ta dere litt tid og les (og bli klok av) eldre tråder, der får dere svar :-)

Fant fort ut at jeg fortsetter sukkersommerferien min litt til, nyter solen og menneskene der ute litt til :-)

Kos dere og lykke til! Mange finner faktisk kjærligheten via sukker eller tilsvarende, og ikke minst ute blant folk, så ikke gi opp selv om det ser svart ut :-)

Masse goe klemsimemsier, peace and love!!

Yours truly og alltid hengivne,
Aqueena

Hva tenker du når en person er ofte innom profilen din?
Og hva om personen i tillegg har satt hjerte på deg, men ikke skrevet noe?

Noen her som har vært i sharm el sheik?
Vil gjerne høre gode og dårlige sider,hva man evn burde være litt obs på.
Og hvilke opplevelser man burde få med seg på dette stedet.

Ja, da er jeg i helvete på jord. Bor i bæærgen og var i dag ute på en date fra sukker.

Likte jenta utrolig godt, vi vil de samme tingene i livet, er fra samme bakgrunn, hun har en flott innstilling til livet som jeg likte veldig godt.

I tilegg ser hun flott ut.

Signalene jeg fikk på daten var veldig positive.

Mitt spørsmål nå er hvordan gå frem? Sende mld på sukker eller sms? Vente hvor lenge? Hva burde det stå i første mld?

Målet er selvsagt å gå ut med henne mer og bli bedre kjent.

Takker for seriøse svar, se "seriøs tråd". Takker....

Jeg var på en date forrige uke, men en flott kar som jeg hadde snakket mye med på forhånd, på telefon og her inne..
Daten var hyggelig, varte i 5 timer, masse å prate om, lang koselig middag, og han spurte meg hva jeg synes og ønsket sa selv at han gjerne ville treffes dagen etter.. Ga meg laaang ha det-kos, kyss på kinnet og virket oppriktig interessert..
Jeg sendte melding da jeg kom hjem, og takket for en hyggelig kveld. Fikk ingen svar.. sendte ny melding dagen etter, tenkte kanskje han ikke hadde fått den (skjønner at han helst sikkert hadde fått den første, men måtte allikevel)... så hørte jeg ikke mer fra den kanten nei.. Hva skjer da? Vi er voksne mennesker, det går ann å avvise høflig! Jeg hadde helt klart tålt å høre at han ikke var interessert allikevel.. Hva synes dere om folk som ikke svarer?? Og ja du (mannen jeg datet) , hvis du leser dette, så ta det til deg, og vit at det er normal folkeskikk å svare.....

Noen som vil bli med på kino i kveld?

1) Finn ei dame som får deg til å le
2) Finn ei dame som har jobb, og elsker husarbeid
3) Finn ei dame som er ærlig
4) Finn ei dame som alltid er der for deg
5) Finn ei dame som er fantastisk i senga

Hvorfor gjør du det egentlig ?

Er det noen her som har brukket 5 metatars ? Som kan fortelle meg hvor lang tid etter gipsen man kan gå normalt igjen?
Nå halter jeg rundt :)

blekk på damer?
Jeg selv synes mannfolk med tattiser er dødssexy, så fremt det er vel utført og plassert fint og slikt da...