Sukkerforum

Hvordan brukes hjertene ? Sender man et hjerte og hvis den som mottar vil vise interesse kan han/hun gjøre det ?

Hva gjør dere ?

Nokon som har erfaring med singeltur på fjellet? DnT Oslo har ein tur neste veke på Hardangervidda, har griselyst å melda meg på. Har hørt det skal væra knallgøy..?

Kor er di pene jentene og guttene?
På lande eller i byn =P?

Lørdag 18 august arrangeres Norges lengste motbakkeløp, i Loen - Stryn.
Det blir 3 gangen for meg og værmeldingene ser lovende ut.
Er det noen spreke sukker-damer som har tenk å ta turen?

http://www.ukeavisenledelse.no/meninger/redaktorens_mening/stoltenbergs-svikt/.z rm

Ja, folkens?
Var jo mange som gikk rett i strupen på de som stilte spørsmål vedr. Stoltenbergs heltestatus for under ett år siden..

Never listen to your mind when the heart speaks.
The mind fuck you up and confuse you.
The heart speaks always true and will always lead you in the right direction whether it hurts or not.
Life is not easy and everything happens for a reason :)

Håper alle her inne har en kjempe fin kveld :D

Hei,
akkurat pratet med en jente her inne(veldig koslig) og spurte etterhvert om facebook. Fikk svar med navn i returmeldingen, og da jeg skulle adde hun, tok det litt tid og jeg sjekket sukker igjen. Da var jeg plutselig blokkert. Så at jeg hadde 3 felles venner, en som var fra samme sted som henne blant annet, som er en jeg møtte på byen for noen dager siden. Kan det ha vært grunnen? TILFELDIGVIS en gammel eks av henne? Eller kan jeg ha addet feil person med det navnet, og hun trykket blokk ved uhell? Trokke det.

Noen opplevd lignende? Driter litt i det, men vi hadde god kontakt og jeg synes det var veldig rart.

Sjølv sit eg i glashus når det gjeld norske dates; bur i utlandet og har ikkje truffe ei "Sukkerdame" på lenge, lenge! Likevel - eg har ufyseleg lang røynsle (erfaring :-)) med nettdating, og har truffe veldig mange både i heimlandet og her eg bur no. Men like lite som fingeravtrykka mine er generelle, er mine erfaringar (røynsler :-)) signifikante statistisk sett!
Dog.
Spørsmålet mitt er:
Kor mange har de truffe?
Og vidare:
a. korleis er antalet i forhold til dei de har "brevveksla med"?
b. korleis har forventningane blitt innfridde?
c. kva "lærdomar" har de trukke ut - og tatt med dykk vidare?
d. For vidarekomne: Har innstillinga til nettdating endra seg?

Køyr debatt!!

Overskriften er en påstand. Men er den sann?

Dere gutter/menn som er OFTE pålogget - hvor fort svarer dere egentlig på meldinger? :-)

Og hvis dere har skrevet en del med en dame og damen har sendt dere svar på siste melding, og dere har lest meldingen..... og dere står som pålogget i timesvis etterpå.... Så er det 100% totalt sikkert at dere helt plutselig bare har mistet interessen?

;-(

Hei dere :-)

Snart er ferietiden over, og jeg har plutselig innsett at dette blir tidenes mest hektiske høst!
Jeg trenger å gjøre alt som står i min makt for å ha overskudd til å henge i stroppen på en tilfredsstillende måte.

Derfor søker jeg gode råd fra dere!
Trening er vel selvfølgelig for de fleste, men hva slags mat gir maks overskudd synes dere?
Hvilke kosttilskudd? Meditasjon, yoga, oppbyggelige bøker, smoothie-oppskrifter... kan jeg ha glede av?
Ja, jeg tar imot hva som helst av tips som ikke "krever" så veldig mye ekstra av meg!

Denne gangen ville jeg blitt superduperlykkelig for seriøst gode råd! :-)

Nå må jeg spørre. Vi alle har preferanser på hva vi liker av utseende, holdninger, humor/humør, livstil osv, men er det slik at tidligere partnere påvirker valg av nye? Er det ting man irriterte seg over ved gammel partner som gjør at ny blir utelukket dersom man ser likheter, også vis a verca. Er det ting ved tidligere partnere som dere søker etter? I såfall hvorfor?

...og i dag er det bare tungt og trist. Føler meg sliten i kropp og sinn og sjel. Egentlig uten noen som helst spesiell grunn. Bare litt sånn pga alt og ingenting tror jeg. På sånne dager er savnet ekstra stort. Savnet etter noen som kan holde rundt og bare være der...nær! Savnet etter å få lov til å være litt liten en liten stund, og ikke så forbannet "sterk & tøff" hele tiden. Tenk det...om det kunne finnes noen der ute som bare kunne være glad i meg...hele meg, hele tiden...på godt og på vondt. Har så mye kjærlighet og omsorg og dele og gi, men så sitter jeg her da....

Heldigvis går sånne dager som dette fort over. Jeg har det jo tross alt godt, og klarer å se det, og være takknemlig over det :)

Men akkurat i dag er jeg bare "llillemeg"...og det er helt greit det også!

Hvordan er din dag?

Lurer på en liten sak.. Leste artikkel i Lørdagsmagasinet (dette ekstrabladet i Dagbladet på lørdag, heter kanskje noe annet) for noen uker siden. Der var det en artikkel om singeltilværelsen, hvor 3 stk ble intervjuet, 2 damer og en mann.
Ei av damene mente hun hadde det best alene, og det var det, mens andre dama skulle ha seg en mann etterhvert - eller nærmere bestemt 2 - en å få barn med, og en å leve med.
Mulig misoppfattet, men fikk bestemt inntrykk at sistnevne holdning var visst helt i tråd med den moderne kvinnes - "finne sin egen identitet" eller hva det heter - og er dermed er ikke bare ok, men rett og slett positivt.
Er det bare meg som lurer på om ting har gått litt langt?

Jeg mener - hva med den stakkars jævelen som blir sittende igjen singel, nesten ikke kontakt med barna sine og blir bidragspliktig de neste 18-19 årene?

Køyr debatt :)

Som tittelen sier: Hva gjør DU neste helg?

Jeg skal ta noen øl og kansje noen drinker også:-)

Heisan.

Dere jenter må begynne å ta litt mer initiativ på lese og ta kontakt, ikke bare se på bildene ( dette er ikke et vinkart )

jeg vet at noen av dere har
Mistet troen.
dårlige erfaringer.
osv

Men glem fortiden og tenk fremtid, her inne kan fremtiden ligge vis dere bruker tid på å faktisk snakke med de som er her inne. det fins fortsatt mange gode gutter der ute.

Og til dere(jenter og gutter) som bruker dette som en hobby!!! der bør virkelig finne dere en ny hobby, dere aner ikke hva dere gjør med folk som faktisk er seriøse.

og til dere jenter og gutter som utnytter dette verktøyet, bare for å få dere et ligg eller annet lureri, hold dere til He.....te vekke fra slike verktøy, og heller kom tilbake når dere innser at det ikke bærer på lykke eller fremtid med slik holdning

og en liten ting til....... at utsende ikke betyr noe, det er tull. det er faktisk menneskelig instinkt å se på utseende. Men alle har forskjellig mening om hva som passer hver enkel. Men for guds skyld ikke baser et helt fremtidig partnerskap på kun utsende.

Måtte bare dele litt av frustrasjonen min....

Bare lurer litt på hvordan folk flest starter samtalene her. Noe spesielt dere sier for å gjøre dere interessante?

Føler selv ikke jeg har noen dårlig starter da jeg ofte tar tak i hva profilene har å by på og føler at jeg får greit med respons på det. Men skulle vel helst sett at jeg fikk noe mer svar. Vet selv at jeg har mye å by på når det kommer til samtalene så det er ikke der det ligger. Men sliter kansje litt med den første meldingen hvor jeg må fange oppmerksomheten.

Nå er det vel slik at jenter jenter flest liker at man skriver noe orginalt som catcher de til å svare. Føler derfor presset ofte ligger på oss som menn å være kreative, men at det ikke alltid er like lett å være det når profilene ikke gir meg like mye å skrive om.

Om noen har noen andre har andre tips på hvordan de tar tak i den første meldingen så kom gjerne med det:)

Etter litt eksperimentering har jeg kommet frem til at ved å blokkere følgende adresser i nettleser reagerer sukkersidene langt raskere i firefox, og sikker noe av samme effekt i andre nettlesere:
https://static.sukker.no/ver/108/flash/slideshow/*
https://ssl.goo gle-analytics.com/ga.js
https://www.googleadservices.com/pagead/conversion.js

Eneste bieffekten jeg har oppdaget er at reklamen for profilhjelp/leilighet/fester forsvinner.

Jeg har _ikke_ en smarttelefon. Har Nokia C5.

Når jeg går inn på siden så skjer følgende:
1: Siden lastes før alt plutselig avbrytes og mobilen går attpåtil ut av internett.
2: Jeg kommer meg så langt til å logge inn, men så skjer det samme som i punkt 1 likevel.

Det skjer ikke med noen andre nettsider, så hva kan gjøres ifht sukker.no?

Vil oppfordre alle til å utvise mere forsiktighet og høflighet her inne.Ikke personangrep og kritiske bemerkninger til hverandre.
La vi sammen gjøre dette til ett hyggelig og oppmuntrende sted, og fokusere på positivitet.
Overvekten av faste brukere er kjempehyggelige mennesker.La vi stå sammen og møte de negative med taushet.
Ønsker alle en fin dag :-)

Det er en kjent sak hvordan kvinner tester, vurderer og filtrerer menn. Attraktive kvinner har god tilgang på menn og kan filtrere dem vekk for den minste feil. Har mannen en flott kropp så kan han kanskje likevel få en ONS med den rette kvinnen i den rette situasjonen. Menn som stadig feiler og blir filtrert bort vil ganske snart bli bevisst dette siden de hele tiden blir avvist. De har da tre valg; 1) Skjerpe seg, 2) Prøve seg på mindre attraktive, "desperate" kvinner, 3) Sutre på sukker forumet om manglende respons.

Kvinner diskuterer villig denne filtreringen på forumet. Det som forundrer meg er at det virker som mange kvinner på sukker er fullstendig uvitende om at de selv blir utsatt for samme testing og vurdering av attraktive menn. Profiler full av dealbreakers og negativitet, håpløse meldinger osv. Du kan se det på byen også, flotte jenter som er omringet av menn. Når det kommer en svært så attraktiv mann så vil de gjerne prøve seg uten å ha peiling på hva som kreves.

Gjengangeren er jo at dere venter på denne flotte kjekke mannen mens dere vasser i henvendelser fra mindre attraktive menn. Er dere så blendet av antallet meldinger fra desperate menn som skriver til tusenvis av damer og alle mulighetene for ONS at dere ikke selv ser at dere raskt blir filtrert bort av de kjekkeste og mest attraktive mennene?

Tror dere virkelig at menn som kan velge og vrake blandt vakre kvinner bruker tiden sin på å skrive til en tom eller negativ profil bare fordi bildet viser enda en vakker kvinne? Hvorfor skulle han ha tålmodighet med dine håpløse meldinger?

God ide for en spøk?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Islendinger er bare de kuleste på jord

http://youtu.be/1mVbg0pMxQk

Det går evigheter mellom hver gang en dame har vært innom min profil (uten at jeg har vært innom hennes først).

Sitter virkelig alle damer og ikke tør å sjekke ut en profil fordi det er likestilt med at en dame tar initiativ på byen f.eks?

(at damer tar initiativ på byen regnes jo ikke som "riktig"; = for pågående...mannen skal ta første kontakt osv osv)....

Fortell.

Kjære medborgere av samme kjønn, hva snoker dere på?

I og med at alle sextråder fort får over 100 svar , la oss sette rekord med denne..

Hva er den deiligste sexopplevelsen du har hatt ?

Var den kinky, hard, eller slow og dampende? Er det lenge siden? var det en partner ? Eller tilfeldig?

Jeg har pratet med et par damer en liten stund (ikke samtidig, bare så det er sagt). I alle fall, etter å ha pratet med dem i henholdsvis 6 og 11 dager, så spør jeg om de vil møtes. Hva skjer så, absolutt ingenting. Får ikke noe som helst svar fra dem. Hvis de ikke har lyst til å møtes så går det jo bare ann å si nei. Det å ikke svare synes jeg er veldig merkelig oppførsel og utrolig feigt.

Fortell gjerne hva det var med akkurat DEN konserten som var så spesielt.
Jeg har mange som slåss om førsteplassen, men det nyligste nydeligste minnet fant faktisk sted i Kulturkirken Jakob igår (arrester meg gjerne for at jeg ikke prioriterte håndballfinalen).

Hvorfor?
Fordi Tora Augestads stemme, samspillet med og mellom hennes medmusikere, repertoirvalget og originaliteten i fremførelsen ga gjenklang langt inn i hjerterota.

Hva syntes gutter om litt sminke på jenter ?
Ikke overdrivet...

hu der

Siste svar ma. 13 aug. 2012 22:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sommer__

lure på kor mange kilos sminke hu der blonde dama med det lange håret brukte...

Er ett par dager i stavanger, er ikke kjent her. Hva kan man finne på? Noen tips??

-Jeg har i mitt 26 år lange liv nå skjønt at i det lange løp så må man være enkel og inkluderende, fremfor å være dyp og være litt besserwisser.

- Så hvordan blir man populær?

- Sett utenfra så handler det om å være populær om å passe inn i ulike miljø fks idretter som fotball, håndball. Er man over gjennomsnittet interessert i musikk fks da er man ikke populær, da er man en nerd.

- Så jeg annser det som å være populær og litt dum er det som skal til for å lykkes med dette datinggreiene?

- Vet jeg fremstår som dømmende som påstår at man må være dum for å lykkes med dating, men det gåt faktisk ikke ann å prate om det uten å fremstå som dømmende.

Jeg har stort sett bedre hell med damer som er litt eldre enn meg. Fordi jeg er kanskje litt "voksen" i måten jeg tenker på, i tillegg til at jeg har ganske stor suksess karrieremessig.

Men jeg er jævlig dårlig på å komme innpå disse damene. Er mye flinkere til å tiltrekke meg jenter som er litt yngre enn meg men som fort viser seg å være litt for unge mentalt.

What to do?

Jeg får veldig bra respons på profilen min her inne, har snakket med mange menn og vært på flere dater. Et par av de har blitt til litt mer seriøse dater men til syvende og sist ender det med at jeg ikke ønsker å opprettholde kontaken.
Problemet er ofte at de jeg har en god seksuell kjemi med, er mennesker jeg ikke kan føre en fornuftig samtale med. Alt dreier seg om sex. Om jeg snakker om noe annet med innhold blir ofte partneren helt stum og begynner med andre ting, som mobiltelefon. Om det er motsatt slik at samtalene er spennende, latteren sitter lost og kjemien der er topp, da finnes jeg ikke seksuelt tiltrukket. Er det flere som opplever dette? Eller er jeg fryktelig vanskelig?

Hei!

Jeg har nå skrevet en del meldinger til jenter og føler at jeg har en bra start på samtalen hvor jeg ofte tar tak i hva profilen har å by på.
Men ofte får jeg da bare svar som "Ja alt er fint, der?" og ting i den duren som jeg kjenner at jeg mister all lyst til å svare tilbake.. Vet selv at jeg ikke er en kar som har lite å by på og ser heller ikke ut som et takras.

Spørsmålet mitt til dere jenter da. Er dere ikke interessert eller er dere bare sjenerte?? Det er frustrerende å se hvor kjedlig folk kan være.. Syns folk bør by mer på seg selv her når man først er her inne. Regner med det er fler enn meg som føler akkuratt dette.

Hei, etter en deillig ferie i Frankrike lurer jeg på:

- der erfarte jeg at på mange restauranter fungerer det ikke som i Norge. I Norge regnes et 4-mannsbord som opptatt hvis det sitter to mennesker der. Jeg føler at i Norge oppfattes det som frekt hvis du som gjest, eller kelner går bort og spør om det er ok at to ukjente setter seg ved samme bord.

I Frankrike har de av og til langbord på restaurantene, men jeg erfarte at selv på 4-mannsbord så kan man som par bli spurt om det er OK at to andre setter seg ved siden av. Ja, og så hilser man på de ukjente som setter seg ned ved siden av.
- Man kan jo risikere å bli kjent med noen!

Det jeg lurer på: er det slik på de fleste franske restauranter? Eller "er man sikret å slippe å få" slike spørsmål om man går på en virkelig eksklusiv restaurant?

Vet du om restauranter i Oslo som kjører fransk sosial linje på bordplassering?

Enkelte ganger kan det jo være litt vanskelig å holde det inne, men så mye fint utstyr som de har i lydstudioene nå til dags, så burde det da være mulig å dempe uønskede lyder?

http://www.youtube.com/watch?v=BheK0QoUPis @2:50

Knallbra låt forøvrig, men syns de kunne spart seg den prompen altså.

Heisann damer og menn!

Jeg kjøpte superbruker ene og alene pga dette forumet og nå skal jeg ta det i bruk, fordi jeg trenger seriøse tips og råd.

Jeg traff ei helt fantastisk jente for ca et år siden, dette var i en periode i livet mitt jeg festet en del og hadde det gøy på byen omtrent hver helg. Vi ble "litt kjent", men hun er ikke av typen som drikker og fester noe særlig, så kontakten vi hadde var når hun var ute som sjåfør og kjørte meg hjem.

For ca 3 måneder siden, så ba jeg henne med ut og vi fant tonen raskt, vi har siden truffet hverandre jevnlig og har det stort sett veldig bra sammen, når vi sees. Jeg har falt pladask med mageplask for denne jenta og hun liker nok meg ganske godt også. Men, det store problemet er: at hun har vært utsatt for ting tidligere som gjør at hun ikke greier å stole på meg, hun sier hun er redd for å bli såret, og at hun plages veldig med mitt tidligere liv som partykonge og damemagnet. Jeg vet at hun sliter veldig med sitt eget "selvbilde", og hun føler at jeg fortjener bedre, hun sier også at hun har store problemer med at jeg har hatt mange "tilfeldige" partnere tidligere.

Jeg har greid å rydde opp i det aller meste og stort sett så går det veldig bra mellom oss, men det er det med andre damer som fortsatt er det siste hinderet imellom oss og det å gå inn i et forhold. Jeg har forsikret henne om at den dagen hun lar meg få henne til å føle at hun er mitt alt, så vil disse bekymringene forsvinne, men hun er helt bastant på at de aldri kommer til å gjøre det og at hun derfor er redd for at det ikke skal funke mellom oss.

Jeg har ikke gitt henne noen som helst grunn til å tro at jeg har drevet med noen andre etter at jeg har truffet henne - (Noe jeg heller ikke har). Så mao. dette er kun i hennes hode!

Jeg har utlevert meg selv følelsemessig til henne og hun vet akkurat hva jeg føler for henne. Dette er faktisk første gangen på 8 år jeg har falt såpass for ei jente at jeg har satset på å gå inn i et forhold, (Jeg har ikke sagt akkurat disse ordene til henne enda, synes det er upassende utenfor et forhold, men jeg elsker henne faktisk av hele mitt hjerte). Derfor er det utrolig vondt at det ikke skal funke mellom oss pga ting som ikke er reelle.

Hvordan kan jeg bygge tillit til drømmejenta mi? Hvordan kan jeg få henne til å forstå at hun er ALT for meg? Jeg føler meg hjelpeløs, siden uansett hva jeg forteller henne, så blir det feil med tanke på dette temaet.

Er det noen som har det som meg? Jeg synes sexen blir så fort kjedelig....

Søvnløs! ;)

Noen som er med på date?
En eller anna dag :)?

Er det virkelig så mystisk, dette med hva kvinner mener med at "menn ikke vil forplikte seg"- herregud...det er da ingen hemmelighet- og dersom akkurat du ikke er en av "de"- så vet du da hva de hinter til uansett, gjør du ikke? Hva ligger i forpliktelse...hm...det kan ikke være lett å forstå...og dersom du lurer så fælt; hvorfor ikke spørre den eller de konkrete det er snakk om? Da får du ihvertfall svar på det du lurer på og fra den du tenker på.

Jeg har fått melding fra 24 unike sexpartnere i dag. Jeg blir lei av sexen etter 4-5 runder, så nå gidder jeg ikke mer. Dette konsumerer for mye av min tid rett og slett!

Så hvordan slår jeg nå opp?
- Its not You, its Me!
- Slutte å svare på meldinger i en periode, så be om å møtes. Så break the news der.
- Forklare ting som det faktisk er.
- Ringer de opp og ta det på tlf.

Jeg heller mest for 3, men er redd for fysiske konsekvenser.

Noen som har det som meg?

Jeg trenger et klart svar! Vet det har vært tråder med det lignende men fant ingen egentlige svar. Så! Er det noen som vet? Jeg fant en bekjent jeg ikke vil skal se meg her.. Så jeg vil blokke når personen er offline, men er redd for å komme på besøkslista :| hjelp!

Må bare være litt stolt i dag. Uganda tok gull i dag..

(er halv Ugandisk)

Dette er det andre gullet Uganda har tatt til nå :)

Hvem er alle vi som er på forumet , dette er en tråd hvor det ikke tillates å være anonym...
Jeg vil se alle som er her..

Noen som er med på roadtrip i dag? Drar i tolvtiden.

Jeg vet selvfølgelig at når jeg slår opp, så vil motparten bli veldig såret.

Men jeg vil ikke såre unødvendig mye.

Story:

Vi har datet i 5-6 mnd. Jeg merket for rundt to uker siden at dette må ta slutt.
Hun er forelsket og vil at vi skal bli skikkelige kjærester. Vi har vel vært det også, men nå vil jeg bryte av.
Grunben er at jeg ikke blir forelsket og faktisk har truffet en annen (ikke skjedd noenting)

Har fått følgende varianter av venner:
- Its not You, its Me!
- Slutte å svare på meldinger i en periode, så be om å møtes. Så break the news der.
- Forklare ting som det faktisk er.
- Ringe henne opp og ta det på tlf.

Selv heller jeg mot alt 2 og 3. Fordelen med nr.4 er jo at mye av hennes fokus blir på hvor retard jeg er som ringer å slår opp.

Kom gjerne med innspill eller ris.

sliter litt med å få respons på meldinger her inne. Sikkert et kjent problem for noen. Hvordan føler dere at selvtilliten har vokset etter å ha vært på sukker.no?